There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics» New aqua life? Enemy or...what the awesome ass?
by Orin Vas. Aug. 12, 2018 11:13 pm

» Avatarfoglaló
by Kara Zor-El Vas. Aug. 12, 2018 5:02 pm

» Kész vagyok!
by Mera Szomb. Aug. 11, 2018 9:06 pm

» Dinah Firkái
by Dinah Laurel Lance Pént. Aug. 10, 2018 8:07 pm
Statisztika
Music

Share | 
 

 Kör hatos - Zatanna & Eric

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Apr. 05.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Kör hatos - Zatanna & Eric   Kedd Ápr. 10, 2018 10:24 am

Mindig boldogsággal tölt el, amikor egy kemény munkával töltött hét után azt hallgatom a hírekben, hogy "hiánycikk" lett a heroin, nincs egy szem kokó sem, és úgy általában megjegyzi a viccesedő bemondó, hogy azért zabál tide pod-ot mindenki, mert más ártalmashoz nem tud hozzájutni. Ezt persze mind óriási túlzás. Gotham az Gotham, de akkor is jó tudni, hogy valamit ér a munkám.
Sajnos a főnököm nem osztja a lelkesedésem. Szerinte egy kicsit túl fanatikusan dolgozom, ráadásul kezdem magamra vonni a városi rendőrség figyelmét, ezért ideje, hogy egy éjszakára megpihenjek. Természetesen ellenkeztem, ám ő egy meglehetősen drága műsor jegyével szerelt le, ami után szégyen nem szégyen úgy kaptam, mint egy kisgyerek a cukorka után. Bűvészműsor...
Ez egyébként remek alkalom volt arra is, hogy teszteljem az új, kompaktabb felszerelést, aminek nagy részét könnyedén a ruhám alá tudok rejteni, így aztán ezzel az alibivel igazoltam magam, amiért most én is a nézőtéren ülök, és tapsolok, ahogy a galambok repkednek felettünk. Sosem voltam még hasonló előadáson, de még TV-ben sem néztem ilyet mostanában, ezért aztán nem csoda, hogy a legtöbb fellépőt névről sem igazán ismerem. Az egyetlen akiről már hallottam, az a most színpadra lépő Zatara kisasszony, akinek Youtube csatornájára fel vagyok iratkozva, bár kétlem, hogy ő maga szerkeszti. Minden esetre, csak csendben hátradőlök a székben, belekortyolok az alkoholmentes italomba, és várom, mire készül ma.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Kedd Ápr. 10, 2018 12:18 pm


Eric & Zatanna


Az előadás hamarosan kezdődik. A Színpadon a díszletek állnak, és a Társulatom is készen áll a bemutatóra. A függöny pár pillanat múlva felgördül, majd a Közönség elé érkezem egy füstfelhőben.
- Show Time!- emelem magasra a varázspálcám amivel a csillogás és az illúzió elkezdődik.
Teltház előtt játszunk most is. A Publikum ismét hatalmas tapsviharban üdvözli a műsorunkat. Új programmal is előálltunk, ahogy a klasszikus bűvészmutatványok ismételten sorra kerültek. A fehér Galambjaim ismét egy olyan hatást váltottak ki, amit ámulatuk követett a nézők közt. Csillogó konfetti-eső és ragyogó fények villództak a fejük fölött. Igyekeztünk olyan előadást produkálni, amit az eddigi kívánságok kértek a blogunkban. Bár a hiedelmekkel ellentétben én követem figyelemmel a hozzászólásokat, de sokan ezt nem is sejtik. Imádom a Közönséget és a belőlük áradó szeretetet, amit írnak és látok is az arcukon.
A közel 3 órás műsor kitett magáért. Volt benne minden szemfényvesztő mutatvány és láncokból szabadulás. A Finálét ismét nagy durranásra tervezetem, amit pillanatokon belül meg is láthatnak.
Ragyogó mosollyal és egy kis füstidézés közepette meg is jelenik az idézett látomás… vagyis a Publikum felé az…
- !ititrefoN imotpiygE - de amint kimondom a szavaim, máris egy Egyiptomi látkép vetül eléjük, és Nofertiti teljes alakja, aki a jogarát emelve, aranyesőt szór a meglepett nézőtér felett. A csodás virágok teljesen olyanok, mint az igaziak, de ahogy hullnak alá a mennyezet felöl, szép csendben csillámporrá alakulnak át, majd szertefoszlanak.
Egy percre néma csend következik, és aztán egyik- másik néző felállva tapsolni kezd. A mozdulata végigsöpör a többieken is, és hamarosan egyként állnak fel, hogy tetszésüket kinyilvánítsák. Meghajolva köszönöm meg nekik az elismerésüket, és ahogy már megszokták, egy füstfelhő közepette távozom is a Porondról egy ragyogó mosollyal az arcomon. Elégedett vagyok a mai előadással is. Még percekig hallani a tapsukat, de ez a Társulatomnak szól. Kitettek magukért és a dicsőség nemcsak az enyém. Megosztunk mindent, mert egyként teljesítünk és egyként is aratjuk le a babérokat.
Az öltözőmbe visszatérve, jóleső fáradtsággal ülök le a pipere asztalom elé. A teám igaz kihűlt, de most nagyon jólesik. Egy gyors zuhany után átöltözöm a paravánom mögött, és leveszem a fellépő ruhám. Egy újabb sikert könyvelhettünk el, és végiggondolva a műsort, nagyon is sikerült összeilleszteni a modern és a régi stílusokat. Imádta a Közönség, ami még nagyobb boldogsággal töltött el.
A fellépések után mindig megéhezem, és indulnék is ki az ajtón, mikor Morris hangját hallom odakintről..


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 05.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Kedd Ápr. 10, 2018 5:12 pm

Csupán egy csipetnyivel tapsolok tovább, mint az illendő lenne, aztán pedig zavartan igazítom meg a nyakkendőmet, miután a függöny újra elválasztja a varázslat világát a valóságtól. Nem csalódtam, sőt, egészen el vagyok képedve. Manapság, amikor emberek repkednek össze vissza is képes valaki elkápráztatni...ki gondolta volna, hogy élőben is ilyen látványos lesz minden?
Felhörpintem az ital utolsó cseppjeit, és magam is távozni készülök, ám ekkor újabb hangos zaj üti meg a fülem, mintha valaki a levegőbe lőtt volna. A többi nézővel együtt én magam is hátra fordulok, kíváncsian a ráadás produkcióra, ám első pillantásra látom, hogy most nem erről van szó, vagy ha igen, meglehetősen ízléstelen jelmezekkel dolgozik a következő illuzionista. Az álarcok túl egyszerűek, ezzel szemben a gépfegyverek túl élethűek, és egészen biztosan nincs olyan biztonsági felügyelet, ami megengedné, hogy a nézők közé lőjenek velük.
Hét fegyverest számolok, és egyenlőre még nem tettek fizikai kárt senkiben, amennyire láttam, csupán néhány poharat, meg egy csillárt lőttek szét. Felhívásuk, miszerint üres zsákkal jöttek, és telivel szeretnének távozni sokak adakozókedvét meghozza, és őszintén szólva itt még nem feltétlen érzem, hogy nem kéne nekem is ezt tennem. A tárcámban lévő 30 dollárért nem fogom senki életét kockáztatni, még a sajátomat sem. azonban, a hét fegyveres közül kiválik egy nyolcadik, turbánt viselő alak, ki egy hosszúkás, fura tárgyat hajít az asztalok közé. Először vázának nézem, aztán pedig inkább füstgránátnak, tekintve, hogy sűrű gomolygó feketeség tör elő belőle, igaz csak egy oszlopban.
Ám, amikor ez az oszlop a csillárig ér, és egy haragos képű kobrafejet növeszt, az már elég motiváció nekem arra, hogy a székből felpattanva meglepő sebességgel rohanjak az egyik oldalsó kijárat felé. A kígyó sziszegését elnyomja több felém süvítő lövedék, amik szilánkosra szaggatnak pár asztalt, engem azonban egyenlőre elvétenek szerencsére. Egy fal mögött keresek fedezéket, és fontolgatom, most mi legyen. Csupán kétfelé tudok menni innen. A művészek öltözői felé, vagy vissza a küzdőtérre. Hallom, hogy valaki lassan, megfontoltan lépked a széttört poharak cserepein felém, és egyre jobban bánom, hogy nem próbáltam mégis magammal csempészni én is az egyik pisztolyom, vagy legalább egy kést. Átöltözni egyenlőre nincs időm, ezért jobb híján az öltözők felé szaladok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Kedd Ápr. 10, 2018 10:34 pm


Eric & Zatanna


Az ajtó felől beszűrődő hangok nem éppen bizalom gerjesztőek. Igyekszem az ajtóm irányába, de amint lenyomtam volna a kilincset, egy hatalmas lökést éreztem… Az a lökés egy robbanás volt, amitől az egész ajtó kiszakadt a helyéről és az öltöző előtti folyosó szinte teljesen kiégett. Morris hangját a távolból érzékeltem, de az ajtó darabjai alól alig hallottam valamit. A paravánom állította meg az esésemet, így nem a falnak ütköztem. Talán szerencsésen, vagy nem annyira, de kintről hallatszó kiáltások és kétségbeesett hangok se utaltak jóra. Nem tudom mi történhetett, de Morris hangját hallani vélem még egy pár pillanatig, de aztán az esés okozta fájdalom letaglózott. Még a hangok a távolból hallatszanak, és az ajtónállóm mintha igyekezné lefejteni rólam a deszkákat, de aztán a tudatom a sötétségbe veszve távolodik a valóságtól.


zene | megjegyzésed
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 05.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Szer. Ápr. 11, 2018 8:57 am

Miközben próbálok a mögöttem záporozó lövések elől elmenekülni, a folyosó másik végén egy robbanást hallok. Pazar, ennyit arról, hogy a profikra bízzuk a dolgot. Ledobom a táskámat az egyik folyosón, és az alkalmi cipőmet ledobva húzom fel a jóval kevésbé elegáns fekete csizmám, ami miután a lábamra került halk búgással ébred fel, majd hallgat el. Azonnal a falra ugrok, és a plafonon aztán nem sokkal a két fegyveres érkezése előtt rúgom szét a lámpát. A félhomályban összeszorított fogakkal, lélegzetvisszafojtva húzom fel a kesztyűimet, és várok, hogy alám érkezzenek. szívem a torkomban dobog, és közben azt mantrázom: "ne nézzetek fel!".
Hallgatnak rám szerencsére, ám a robbanás felé már ők is óvatosan, szinte csoszogva közelítenek. Amint alám érnek, két fonál lágyan suhan át a levegőn, és ragad a fegyverükhöz, a következő pillanatban pedig ki is rántom velük azt a kezükből. Az egyik puska a hátuk mögé esik, a másikat a kezembe kapom, és rájuk szegezem.
-Hé ti! Ez ugye biztosan nem része a műsornak?
Fegyvert rántanának, de esélyük sincs. Torkolattűz fénye világítja be az elsötétült folyosót, aztán lehuppanok a vérbe fogyott hulláik közé.
-Sejtettem...
Még felhúzom az álarcom, aztán a robbanás irányába kezdek futni. Kicsit furán festhetek, öltönyben, és maszkban...mintha most mennék állásinterjúra azért, hogy én lehessek Batman testőre....vagy titkárnője, de ez zavar most a legkevésbé. Tudnom kell, ki robbantott, és miért...és, hogy a művésznő túlélte-e.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Szer. Ápr. 11, 2018 10:52 am


Eric & Zatanna


Nem tudom mennyi idő lehetett, míg Morris kiásott a törmelékek alól, de most azt érzem, mintha egy mázsás súlytól szabadultam volna meg, ami eddig a testemet maga alá gyűrte. Még kába vagyok az eséstől, de a lassan visszatérő tudatom érzékeli, hogy Morris a karjában fut velem ki az épületből. Szinte mindenem fáj, de a hangok, amiket hallok, egyáltalán nem nyugtatnak meg. Még elképzelni sem tudom, hogy mi történhetett. Körülöttem megperzselt bútorok és kellékek látványa még nagyobb szomorúsággal tölt el. A színpadról áthallatszó hangok meg egyenesen elborzasztanak. Fegyverek hangját hallom, és kiabálásokat. Mi történik? Remélem, a Társulatom jól van, és nem esett bajuk! –hasít belém a felismerés, mikor kezdem felfogni a történteket. Miféle aljasok támadnak meg egy Színházat?! Miért? – járnak a gondolataim, de Morris-on is érzem, nem csak szaporán veszi a levegőt, hanem pattanásig van feszülve. Talán valaki ártani akar nekünk? Esetleg valami más állhat mögötte?- csordul ki a könnyem, ahogy ezeken gondolkozom. Aggódom az Embereimért, mert nem tudok róluk semmit.
-Morris… Mi történt?- suttogom neki, ahogy felnézek az arcára. – A többiek? – teszem fel félve a kérdésemet, de csak remélni tudom, hogy jól vannak. A karomba és a vállamba hasító fájdalom egyre élesebb. Nem tört el remélem semmim, de a zúzódások szépen tarkítják a testem. Az ajtónállóm sietve rak be a kocsimba, arra gondolva, hogy ott talán biztonságosabb, mintha az épületben maradnék. Nem is nagyon tudok ellenkezni, amikor az ülésre tesz óvatosan. Az arcáról leolvasva semmi jót nem ígér a benti helyzet. Mielőtt tiltakoznék, hogy itt hagyjon, máris látom, hogy rohan vissza a folyosóra. Tudom, hogy lelkiismeretes és védelmező, mert ezt számtalanszor bebizonyította, de nem igazán beszédes. Hiába is kérdeztem volna tőle a történtekről, amúgy sem lehetne visszatartani.
Az ülésen fekve próbálom összeszedni magam. Nem hagyhatom, hogy odabent magukra maradjanak. A Közönség is bajban lehet, de ezt pontosan nem tudom. Aggódom az emberek miatt, és ki akarom deríteni, hogy mi történt. Kimászok a kocsiból, és pár perc múlva a friss levegőn annyira összeszedem magam, hogy vissza tudjak indulni. Még remeg a lábam,és a karom is nagyon fáj, de nem fogok ölbe tett kézzel várni, míg odabent bajban vannak a barátaim. Van pár sérülésem, de még járni tudok.
A hátsó ajtón visszalépek a megperzselt folyosóra. Mindenfelé kétségbeesett hangokat hallok. A nézőtérre igyekszem, talán ott megtudok valamit. Óvatosan belesek az ajtó mögül, de a füsttől alig lehet látni valamit.
- ! tsüf a le nöjnüT – mondom ki a szavakat és kezd is tisztulni a látvány. Széttört és felborított székek sorakoznak a padlón. Rémült emberek gubbasztanak a szőnyegen, akik ezek szerint túlélők, de a sokktól mozdulni sem mernek. A színpad előtt pár fegyveres áll, és nem nehéz kitalálnom, hogy ők okozták ezt a káoszt. Belekapaszkodva egy szék támlájába kiegyenesedem, és a düh kezdi elönteni a tudatom. A beszédjük hallatán, meg még jobban.
- Jó kis hecc volt ez! Remélem, hogy hatalmas összeget kapunk azért a maszkos Pasasért, és holnap már a Bahamákon nyaralunk…
Egy pillanat még kell, hogy a tudatomig eljusson, amit hallottam. De ezek szerint valakiért jöttek? Kiről beszélnek?
Most már tényleg nem értek semmit, de itt az ideje ennek véget vetni!
- ! evzötökgem keneygeL  - mondom rájuk a varázsomat és a három férfire rátekeredő lánc egyből gúzsba kötözi őket.
- ! ketettöj tréiK !ketejlézseB- lépek hozzájuk közelebb és nagyon ajánlom nekik, hogy elmondjanak mindent arról a maszkos emberről, amit tudnak. Van egy olyan érzésem, hogy ez a támadás nem volt véletlen.
De ki lehet az a Férfi, aki miatt megtámadtak egy egész épületnyi ártatlan embert? Nem hinném, hogy a rossz oldalon állna, mert ahogy mondani szokták…az Ellenségem- ellensége a barátom…


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 05.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Szer. Ápr. 11, 2018 1:48 pm

Pont látom, ahogy kirohan a cseppet leamortizálódott sztáröltözőből egy nagy darab fickó, karjaiban a művésznővel. Egy pillanatra megfontolom, hogy közbe kéne lépni, de a manuson nincs álarc, szóval kétlem, hogy a többiekkel jött volna, és mintha láttam is volna a színpad körül. Remek terv, reménykedjünk benne, hogy ő nem emberrabló, a kérdés már csak az, hogy ki robbantott...
-Mi a...???
A rejtély nem tart ki soká. Összetalálkozom az egyik álarcossal, akinél hozzám hasonló fegyver van, csupán az övé egy gránátvetővel is fel lett szerelve. Balszerencséjére ujjai ezzel babrálnak még a ravasz helyett, így nem tud elég gyorsan reagálni rám, és hamarosan ő is csatlakozik a másik kettőhöz, hatalmas vérfoltot hagyva a háta mögötti falon. Festői, de most már nem ártana kideríteni, mi ez az egész.
A plafonon mászva osonok vissza a páholyokhoz, ahol szemtanúja leszek annak, hogy Zatanna-t mégis csak vissza lehet tapsolni, ha elég hangos a közönsége. Elképedve figyelem őt, a szemben lévő páholyban állófegyveressel együtt, ahogy megkötözi a maradék három embert. Ő azonban nem akarja ezt ennyiben hagyni, és a vállához emeli a puskáját. Mielőtt lőhetne azonban, hálóm az arcára tapad, és egy nagy rántok rajta, minek következtében elfojtott üvöltéssel zuhan le a nézőtérre, ahol egy asztal töri meg a zuhanását.
A fegyveresekről ennyit, de sajnos ez nem mindenki. A turbános még nem látom sehol, ami aggaszt. Pláne, ha én vagyok az az álarcos, akikért jöttek. Átkozott konkurencia.
-Minden rendben művésznő? BANYEK!!!
Alig tudok elugrani egy újabb, hatalmas füstkobra elől, ami ezúttal a ruhatár felől érkezik, és hatalmas szájában morzsolja szét a páholyt. Hálómat a plafonra lőve lengek a színpad felé előle, és próbálok minél messzebb kerülni ettől az izétől, amikor azonban hátralövök rá a másik kezemből, a ragacsos izé amit hálónak nevezek úgy esik át rajta...nos, ahogy a füstön szokott. ez így normális nemde...?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Csüt. Ápr. 12, 2018 12:33 am


Eric & Zatanna


Eléggé kimerültem, és a fájdalom sem hagyott alább, de azokat a fegyveres fickókat látva, elöntött a düh. Az adrenalin úgy áramlott a testemben, mint egy tornádó. Most minden koncentrációmat ezek felé irányítom, és csak egy pillanatra veszem észre, hogy másvalaki is van a terem mennyezetéről lógva. Még nem találkoztam ezzel a sötétruhással, de amint egy hálószerű valamit lőtt ki a fegyveresre, már éreztem, egy oldalon állunk. Így inkább a láncra vertekre figyeltem továbbra is.
-!ketejlézseB – mondtam ki újra az utasításomat, és figyeltem.
-Egy férfiért küldtek ide minket, aki magát Fekete Póknak nevezi. Vérdíjat tűztek ki rá, valamilyen dúsgazdag embernek lépett a tyúkszemére, és most likvidálni akarja az elvarratlan szálakat. 400.000 dollárt ajánlott, ha elkapjuk, és erre a helyre kaptuk a fülest, hogy ezen az előadáson fog jelen lenni. – kezdi sorolni amit, tudni akarok.
- !ifréf sonábrut a adosciK- teszem fel a következő kérdésemet, és tudom jól, hogy az igazat mondják. Olyasféle a varázsom, mint egy igazságszérum, csak sokkal hatásosabb és nincs mellékhatása. Hacsak én nem leszek nekik.
- A Guru egy fejvadász, és ő lett megbízva, hogy minket vezessen. –ahogy ezt megtudom, már meg is jelenik a háttérben, egy újabb füstkobrát megidézve. Egy halvány mosollyal húzom az ajkam grimaszra, mert ez egy nagyon kezdő varázsige. Látszik, hogy a látványra ad inkább, mint az erősségére. Egy köríves mozdulatot rajzolok a karjaimmal a levegőbe, és a felém kúszó kígyófej egy nagy pajzsba ütközik s azzal a lendülettel el is nyelődik.
- !adpascóiznemiD – mondom rá az igémet, s ahogy érkezett, úgy távozik a megidézett füstkígyó.
- !aruabmöG- mutatok rá a turbános fickóra, de nem is foglalkozom tovább vele, mert szóra sem érdemes. A Hatóságok majd kihallgatják, ahogy vele együtt ezeket a jómadarakat is.
A pókhálólövő feketeruhás alakot keresem a szememmel, aki most a színpadon áll. Nem tudom ki lehet, de abban biztos vagyok, hogy majd tisztázódik kicsoda. Segítségemre volt, ahogy a Társulatomnak és a nézők tagjainak, így elismerő biccentéssel üdvözlöm. Kintről már hallani a szirénákkal érkező Hatóságiakat. A sebesülteket, majd a gonosztevők élő tagjait is el fogják vinni. Szomorúan nézek szét a pusztult berendezéseken és a nézőtér jó része is hiányos, de legalább meg tudtuk fékezni ezeket a gazfickókat. Morris biztos a kijárthoz kíséri a többieket, mert nem látom sehol. Amint elcsendesedik a veszély, a testem is érzi, hogy már az adrenalin nem tompítja a fájdalmam, így minden erőm elhagy. Kimerülten roskadok le a földre, várva egy kis lélegzethez jutást, s abban reménykedem, hogy senki nem halt meg a Társulatom közül, de még a Nézőközönségből sem.
Ismét a szememmel keresem a feketeruhás Férfit, akinek a hangját hallani véltem már az előbb is, csak a koncentrációban nem tudtam válaszolni neki.
- Köszönöm kérdését, megvagyok. – mosolygok felé, bár a fájdalom eléggé belém hasít, ahogy megmozdulnék a földről.
- Segítene, Mr ….?- nyújtom a kezem felé, ha segít felállnom. – Szólítson Zéé-nek. Köszönet a segítségéért!- nézek rá kedvesen, és ha segít, akkor felállok.
Közben befut Morris is a hírekkel, amit annyira vártam.
- Mindenki kijutott épségben. A nézők közt van sebesült, de nem halt meg senki. De az épület jó része…. Az tönkrement…- sorolja végig a károkat, de egy öt perc kimerítő beszámoló után az ajkára teszem az ujjamat és egy mosollyal megálljt kérek a szóáradatából.
- Köszönöm, elég lesz, Morris! Fantasztikus voltál! Köszönök mindent! – adok egy puszit az arcára, és tudja, hogy ideje neki is pihenni menni a többiekkel.
Ismét a feketeruhás felé fordulok.
- Ha nincs ellenére, akkor megihatnánk egy kávét vagy teát, és beszélgethetnénk, kedves Idegen. – nevetek rá, és remélem, hogy elfogadja a meghívásomat, bár a Büfé eléggé ramaty állapotban van, de ismerek egy remek kávézót a közelben, és ha gondolja a kocsim kint áll az épület előtt, ha esetleg tud vezetni, mert én most biztosan nem ülök a volán mögé ilyen fájdalmakkal. Talán nem ijesztem meg a Férfit az invitálásommal, de most nem is igazán szeretnék itt maradni ezek közt a falak közt. Főleg nem egyedül…


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 05.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Csüt. Ápr. 12, 2018 9:15 am

A színpadra évre jó egy métert csúszok előre a talpaimon, mielőtt sikerül megállnom, és visszanyernem az egyensúlyom. A kígyónak sajnos nincs ilyen gondja, akad azonban egy másik, égetőbb probléma is a számára, miután a hölgy mondott neki valamit. A páholyról is hallottam már társalogni a támadókkal, és akkor úgy véltem, azért hallok halandzsát, mert messze van, hisz egyértelműen válaszoltak neki, most azonban, hogy közelebb kerültem, rá kell jönnöm, hogy tényleg halandzsa. vagy inkább valami furcsa varázslat, mert a kígyóbűvölő eléggé begombócosodik, és elveszti minden érdeklődését a halálom iránt.
-Ja...amit ő mondott... - Vetem oda a gonosztevőnek, majd a szám széléről még megjegyzem a nő felé: - Az azért úgy nem ér, ha tényleg tudsz varázsolni.
Emlékszem, a börtönben a legegyszerűbb kártyatrükköket is évekig tartott begyakorolnom. Időm volt rá persze, nem gond, csak mégis. Apropó prioritások, el kéne húznom innen, mielőtt engem is vasra vernek.
-Khmm...Fekete Pók... - mutatkozom be Zatannanak, és mellé huppanva karolok belé, hogy felsegítsem. Megfordult a fejemben, hogy hazudok valamit, hogy ne vonja le a következtetést, hogy értem jöttek ezek a fickók, de nem jut eszembe semmi olyan álnév, ami magyarázatot adna ében jelmezemre, és az álarcon lévő pók emblémára. Végső esetben mondhattam volna, hogy Batman vagyok inkognitóban. Kár, na majd legközelebb...
-Igazán nincs mit, a jelek szerint úgyis értem jöttek....Zéé....
Oké, kicsit elcsuklik a hangom. Nem vagyok betoji, de arra mégsem számítottam, hogy össze fogok futni egy hírességgel ma. Ha viszont a rendőrséggel sem szeretnék összefutni, nem ártana ellógni innen.
-Bocsánat...? - Kérdem meglepve, bár persze az álarc ebből semmit sem mutat. A sötétlila lencsék ugyanolyan élettelenül merednek előre, mint máskor. - Most randira hívott egy tetthelyen? Szívesen amúgy, csak....lehetne róla szó, hogy nem várjuk meg a rendőröket?
Fejemben közben tovább zakatol azért a támadás is. Honnan tudták, hogy itt leszek? Hisz azt sem tudják, hogy ki vagyok, ráadásul a jegy a főnök nevére szólt...óóóó....basszus...azt hiszik, a főnök a Fekete Pók! A távolból érkező szirénák hangja azonban emlékeztet rá, hogy ezen ráérek még rágódni.
-Nos, velem tart kedves Zéé?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Csüt. Ápr. 12, 2018 11:37 am


Eric & Zatanna

Amint közelebb ér a fekete-ruhás Férfi, már értem, hogy miért hívják Fekete Póknak. A maszkján látható jel egyértelműen felismerhető. – Örvendek, Mr. Fekete Pók! – mosolyodok el a bemutatkozásán, mert mintha a hangján érezném, hogy zavarba jött, de nem is kellett nagyon kérni, hogy felsegítsen, mert egy mozdulattal felkapott.
-Azért örülök, hogy nem jártak sikerrel a támadók… s Ön, itt van. – porolom le a ruhám, bár ahogy elnézem, nem festek valami szalonképesen. Kissé viseltes az öltözékem, és a robbanás okozta szakadások sem mutatnak valami jól. Így elég feltűnő jelenség lennék a Bárban.
- Akkor ideje indulni… csak egy pillanat!…- lépek kicsit hátrébb tőle.
- !ahur atzsit ,őslük ttezedneR- mondom ki a szavaim és máris két fokkal normálisabban nézek ki az előző vihervert külsőm után.
- Most már mehetünk.- mosolygok rá a Férfire, bár nem tudom, hogy a maszkjában szeretne-e jönni az említett helyre.
- Randi?- nézek rá kérdő tekintettel.
- Hmmm…majd elválik!- nevetem el magam, és ha velem tart, akkor mehetünk is meginni azt az italt. Igaz, hozzá kell tennem, hogy éhes is vagyok már, nemcsak szomjas.
- Kocsival menjünk, vagy sétáljunk?- teszem fel a kérdésemet, bár én most nem igazán vezetnék, ha nem muszáj…
- Nincs messze ahová tartanánk, csak pár háztömbnyire van a hely. - teszem hozzá kis szünettel és egy bájos mosollyal. Még én sem gondoltam a mai estén, hogy társasággal indulok meginni a teámat. De nincs ellenemre a dolog.
zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 05.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Csüt. Ápr. 12, 2018 12:09 pm

-Elég lesz a Mr. is...mármint, semmi szükség a Misterre na! Egek...ezer bocs, még sosem találkoztam másik szuperhőssel.
Aztán csak fanyar mosollyal reagálok, amit persze szokás szerint nem láthat. Természetesen én is örülök neki, hogy nem esett bajom, bár tagadhatatlan, ha nem lennék itt, ők sem jöttek volna. 4 gurigához képest amit összeszedtek a zsákban az csak benzinpénz legfeljebb, ám ezeket mind elfeledem, amikor ellép tőlem, és már megint olyan fura dolgokat mond, az eredmény viszont legalább magáért beszél, hogy értsek is valamit.
-Hú...a többi nő biztos nagyon utál ezért. - jegyzem meg halkan, miután makulátlan lesz. Kicsit zavartan köszörülöm meg a torkom, aztán viszont kénytelen vagyok újra felkapni a fejem. Azok a rohadt szirénák, ráadásul most már mintha a hangok minden irányból jönnének. Jó sokan lehetnek, ha még az épület belsejében is ennyire hallatszik.
-Ha tudsz repülni, inkább azt választanám...de nekem tényleg nem szabad megvárnom a zsarukat. Még mindig nem szerelték fel a Pók szignált, és nem akarok kellemetlenséget.
Nem mellesleg, semmi kedvem ahhoz a felemelő társalgáshoz, hogy ugyan mit keres 3 holttest, és egy súlyosan sérült manus itt. Jogos önvédelem, nyilván, de bárki is bérelte fel őket, biztos van embere az őrsön, ahol azonnal levetetnék a maszkom, mielőtt kihallgatnának, annak pedig szinte sosincs jó vége. Ezért aztán kilövök egy hálót a plafonra, és a szerkezet segítségével fel is rántom magam, majd onnan guggolva nézek le rá.
-Mit szól ehhez? Ha komolyan gondolta, találkozzunk a Mystic teázó háztetején, úgy...negyed óra múlva?
A választ nem tudom megvárni, mert ebben a pillanatban beözönlik egy csomó rendőr, mintha valaki kék festékkel öntené fel a színházat. Szökésem gyors, és begyakorlott, bár általában nincs rá ennyi szemtanú.


Negyed órával később két elviteles pohárral, és egy doboz süteménnyel állok az épület párkánya mellett, és nézem az alattam elterülő várost. 4 vagy 5 emelet magasan is lehetek, de szerencsére még van lift, így az sem gond, ha a művésznő nem tud repülni.
A kedvenc teáját tartó pohár még forró. Igen...utána néztem neten, melyik az. Lőjetek le. A sütemény viszont egyszerű fánk. Elképesztően ritka a normális kiszolgálás, ah az ember jelmezben van na.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Csüt. Ápr. 12, 2018 12:48 pm


Eric & ZatannaMikor már azt hiszem, hogy ez az este könnyebben folytatódna, mint ahogy elkezdődött, kicsit tévedtem. A Mr. megszólításra csak mosolygok.
- De legyen, ahogy szeretné! Akkor semmi Mr. megszólítás. Tegeződjünk…
Amúgy meg nem nagyon szokott zavarni, hogy kinek mi a véleménye a mágiámról az öltözés terén. Kacagok fel a meglepettségén.
- Tudnék repülni, de miért, ha sétálni is tudok?- teszem hozzá a lendülete láttán, ahogy a mennyezetre kilőtt hálója segítségével már a magasban is termett.
- Rendben! Ott leszek!- néztem utána, és kezd tetszeni ez a laza stílus, ami nemcsak a hatásos távozásnak szól, hanem a közeledő Rendőrfőnök embereinek is. Gondoltam, hogy nem véletlen visel álarcot, de most már egyre jobban kíváncsivá tesz ez a Fekete Pók. Szerintem Bruce is díjazná ezt a fajta csibészséget, de most ne is kalandozzak el a régmúlton. A rendőrfőnökkel pár szót beszéltem és távoztam is a Színház épületéből. Ismer már ahhoz, hogy ne kérdezősködjön tőlem. Amúgy meg a romba dőlt helyiség önmagáért beszél, és az a turbános alak is, akit elvittek.
Kis idő múlva meg is érkezem a megjelölt helyre. A tetőre lépve - mivel liften jöttem- meg is látom a Férfit, akinek a kezében nemcsak két gőzölgő ital van, hanem egy finom illatú dobozka, ami fánkot rejthet.
- Itt vagyok!- lépek közelebb hozzá, s nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen meglepetést tartogathat még ez az este.


zene | megjegyzésedVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 05.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Csüt. Ápr. 12, 2018 4:53 pm

Amíg ott állok az épület pereménél, a munkahelyi telefonommal figyelmeztetem a főnököt, hogy valaki tudja, kicsoda ő, és az életére törhet. Csak azt tudnám, hogyan bukhatott le...bááár, a legtöbb célpont adatait tőle kapom, ki tudja, miféle kapcsolatai lehetnek. Előbb utóbb természetes, hogy valakinek feltűnik, hogy valaki gyanakszik, és ráhibáz.
Sötét gondolataimból azonban az ajtó nyitódása visszaránt a jelenbe, és kicsit csodálkozva nyújtom át a teás poharat, oldalra döntött fejjel.
-Itt...őszintén szólva, nem hittem, hogy jönni fog...vagyis, fogsz Zéé...bocsi, még mindig kicsit furcsa ez.
Kihúzom magam, és folyamatosan szentségelek, amiért ilyen hatással van rám. Még jó, hogy nem kezdem azzal, hogy láttam az összes videóját, és fel is iratkoztam rá. Szedd már össze magad Eric.
-Pláne, hogy ennyire korán. Azt hittem a rendőrök jobban fel fognak tartani. A teáénak kell még legalább két és fél perc, hogy ihatóra hűljön.
Beszéd közben teljesen tisztában vagyok vele, milyen furcsa lehet, hogy amíg ő felfedi az arcát, én egy maszkban állok előtte, és eszem ágában sincs levenni azt, legfeljebb felhúzni egy kicsit, hogy a teámba kortyolhassak.
-Muszáj megkérdeznem...tényleg tudsz repülni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Csüt. Ápr. 12, 2018 11:48 pm


Eric & Zatanna


A tetőre, mikor megérkeztem, megcsapott a friss fánk illata. Nem gondoltam, volna, hogy ilyen egyedi helyszínre hív meg. Tetszik.
-  Pedig eljöttem. Köszönöm a teát. Jázmin? – veszem el a kezéből és ez viszont meglepett, hogy pont ezt a teát hozta nekem. Talán tud rólam valamit?- jártak a gondolataim- Nocsak, többet tud, mint amit elárul..
- A Rendőrfőnök meg régóta ismer. Nem maradtam, mert az elkapott turbánostól, majd kideríti pontosan mi történt. Én meg amúgy is éhes vagyok a fellépés után. Nem kis energia levezényelni egy 3 órás műsort. - mondom egy kis mosollyal az arcomon.
Kíváncsian nézek rá, de még mindig nem fedte fel az arcát előttem. Talán a jelenlétem okozza zavarát, de nagyon érdekelne, hogy kit takar a maszk. Le is tudnám venni a mágiámmal, de nem teszem meg. Érdekelne, hogy bizalmat ad-e nekem, és leveszi az arcát takaró leplet, de aztán abba is belegondoltam, hogy lehet, hogy jobb is az, ha nem tudom ki ő valójában. Sok Szuperhőst ismerek, akik védik a személyiségüket ilyen- olyan takarással, így nem is annyira meglepő, hogy ez a Férfi is ezt teszi. De azért a hátsó gondolataimban kíváncsivá tesz, hogy ki lehet…
- Hogy repülni, tudok-e? Erre vagy kíváncsi?- nevetem el magam, miközben a teámat fújom, hogy iható legyen.
- Érdekes kérdés így elsőre. - lépek hozzá közelebb.
-Ha megmutatom, akkor neked is mutatnod kell valamit cserébe….így is benne vagy? – nézek rá egy huncut mosollyal.
Ha beleegyezik, akkor leteszem a poharamat a párkányra, és átkarolom a vállát.
-Kapaszkodj belém!- mondom határozottan, majd a fülébe suttogom, mikor közelebb hajolok hozzá. - Nem gondoltad meg magad?- szorosan mellé állok, és ha a derekam köré fonta a karjait, akkor kimondom a varázsszavaim.
- ! ttüyge knüjlüper tnéksőhrepuzS – amint elhangzik a varázsige, mindketten felemelkedünk a tetőről és hamarosan Gotham a „lábunk előtt hever”, ahogy a magasból láthatjuk a neonfényeket és a megannyi ház ablakait, amik most apró lámpásként látszanak idefentről.
- Gondoltad, hogy csak legenda, amit suttognak rólam?- kacagom el magam halkan, de nagyon is érzem, hogy a Férfi testbeszéde azért árulkodó, mint amit szerintem most mondana. De tetszik, hogy merész. Igaz, nem kell félnie, hogy elejtem, de azért jó, ha kapaszkodik belém.  
- Hogy érzed magad? Minden rendben? – kérdezem egy kis idő múlva, mert igaz, nincs mellékhatása a mágiámnak, de minden szervezet másként reagál a látványra. Mert ez most nem szemfényvesztés, hanem a valóság, ahogy az épületek felett lebegve haladunk, de nem láthat meg senki, mert csak a Férfire és magamra mondtam ki a varázslatot, és mindenki másnak láthatatlanok vagyunk.. Mint a szuperhősök…


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 05.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Pént. Ápr. 13, 2018 11:49 am

Aprót bólintok a kérdésére.
-Állítólag.
Én magam mondjuk még sosem ittam jázmin teát, szóval csak remélem a legjobbakat. Az viszont meglep, hogy őt ilyen könnyen elengedték. Vajon, egyszer én is befutott hős leszek, akivel szívesen együttműködik a rendőrség? Valahogy kétlem...
-Én már a tapsolástól majdnem elfáradtam. Túl jó volt a műsor, alig bírtam szusszal.
Látom, ahogy két szép szemével az arcom kutatja, mintha mögé próbálna látni, én azonban kénytelen vagyok csalódást okozni neki, és nem felfedni magam. Félek, nem lenne velem ilyen kedves, ha tudná, hogy a csávó aki miattam összetörte magát, meg egy asztalt még szerencsés volt a másik három áldozatomhoz képest.
-Mutatnom valamit? Mégis mit szeretnél? A bélyeggyűjteményem sajnos nincs nálam. Na mindegy...legyen...
Minden esetre nem futamodok meg, belé karolok, és várom a csodát. Lehet, hogy az az oka, hogy a börtön alatt csupán azt az egy filmet láttam, de ami legközelebb történik az nagyon emlékeztet a mátrixra. És persze arra is, amikor először próbáltam meg használni a hálóvetőket. Szerencsére a magasságtól való minden félelemérzetet kiölt belőlem az új karrierem, így csak nyugodtan nézelődök lefelé. Aztán visszafordulok hozzá, a szemébe nézek, és halkan megjegyzem:
-Lélegzetelállító a látvány.
Megint aprót bólintok. Már tényleg megszoktam a felelőtlen magasságokat, és az esetleges zuhanást. Inkább az lep meg, miért halljuk egymást...de gondolom a mágia gondoskodik a szélről is.
-És bevallom...igazi varázslattal még sosem találkoztam, szóval igen, azt hittem csak legenda. Vagy szemfényvesztés. A teád viszont ki fog hűlni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Pént. Ápr. 13, 2018 12:15 pm


Eric & Zatanna


Ahogy emelkedünk a Város felett, nem érzem magam kellemetlenül a Férfi társaságában. Csodálom is, hogy nem fél a magasságtól. Általában nem szoktam repülni, mert jobban szeretem a „földi” dolgokat, és sokan félelmet érzenek, ha meglátnák a mágiám igazi valóját, miszerint bármit előidézhetek.
Nem vagyok mindenható, de csak a fantázia az, ami korlátokat jelentene a megidézéseimben. Tökélyre fejlesztettem az illúziót és a Műsoraim alatt sokan azt hiszik még most is, hogy ezek a trükkök csak egy vetített képekből álló csalások a szemeknek, de ez nem teljesen így van. De nem is ezért csinálom a Show-t. Imádom a Közönséget és a varázslat egy olyan világot ad a nézőknek, amiről csak álmaikban láthattak talán.
Most itt Gotham felett, elnézem a fényeket, ahogy a maszk mögött rejtőző Férfit, és arra gondolok, hogy ki lehet?
Tudom, hogy nagyon kíváncsi vagyok, de érdekelne, ki rejtőzik mögötte. De azt már érzem, hogy nem fogja egy könnyen felfedni magát. De ettől is izgalmas ez az este, hogy nem tudni előre,mi fog következni.
- Akkor ideje, hogy elfogyasszuk a finom teát. - nevetem el magam, és lassan ereszkedek vissza a tetőre a Férfit átkarolva.
- Sokan azt hiszik, hogy csak egy vetített trükk, és nem is igazi a mágia, amit mutatok…de most láthattad…- engedem el, mikor visszaérkezünk a kiindulási pontra.
- Most te jössz…- nézek rá mosollyal.


zene | megjegyzésed
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 05.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Pént. Ápr. 13, 2018 12:38 pm

Miután leereszkedünk, felhúzom az álarcot félig, hogy a szám szabaddá váljon, és ajkaimhoz emelem az italt. Nagyot kortyolok belőle, és elgondolkodom.
-Szívesen, én viszont csak kábelekkel tudok repülni, szóval hasonlót ne várj tőlem. Ráadásul a kártyapaklim is otthon maradt...
Mert ugye, miért vinne az ember bűvészkelléket magával egy olyan rendezvényre, ahol nem ő lép fel? Más kérdés, hogy hálóvetőt hoztam magammal, de anélkül a mosdóba sem, szóval az más. Kissé izgatottan kortyolok még egyet a teából, és aztán nagyot sóhajtok.
-Felteszem nem szúrhatom ki a szemed egy fánkkal, és sajnos a bélyeggyűjteményem is otthon van. Viszont, ezt lehet érdekesnek találod majd.
Lehúzom magamról az egyik kesztyűmet, a jobb kezemről, és átnyújtom neki. Falra mászni egy kézzel talán nem fog, de a hálóvető benne még izgalmas lehet, még akkor is, ha nem egészen az ő mérete.
-Nem annyira látványos, de szerintem nagyon poén.
Ha engedi, még segítek is neki felhúzni. Persze nem gondolom, hogy egy kesztyű kifogna rajta, de persze ez nem hagyományos kesztyű, ez látszik is rajta. Leginkább arra hasonlít, amit a denevérember viszel, vastagságra legalábbis. Aztán mögé lépve rámutatok pár itt felejtett sörös üvegre, és még célozni is segítek neki.
-Ha kész vagy, mutass egy ördögvillát. Illetve...középső és gyűrűs ujjal nyomj ide, jó erősen...
Még le is rajzolom neki a tenyerében hova kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Pént. Ápr. 13, 2018 12:51 pm


Eric & ZatannaIgazából nem is tudom, hogy mit vártam, hogy mit mutat cserébe, bár amikor a kesztyűjét nyújtja felém, kérdőn nézek rá.
- Nem tudok használni ilyen dolgot.. - veszem fel a kezemre egy édes mosollyal és utánzom a mozdulatát, ahogy mutatja, hogyan is kell tartanom az ujjaimat.
A célzás megy, de kicsit esetlennek érzem magam, ahogy ott állok a kesztyűvel a kezemen. Még nem tudom, hogyan működik, de lehet hamar rájövök, mikor egy hirtelen pillanatban a háló kilövell az üvegek felé.
- Mellé..- nevetek fel, mikor pár centire elvétem a célomat.
Ismét próbálom, de valahogy nem nagyon sikeredik.
-Nem biztos, hogy ez menne nekem – nézek rá, de igazából nagyon élvezem, hogy olyasmit próbálhatok, amit eddig nem.
- Te mindig célba találsz?- nézek rá egy mosollyal, és kíváncsian várom, hogy mi következik…


zene | megjegyzésedVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 05.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Pént. Ápr. 13, 2018 1:00 pm

-Ugyan, menni fog - mondom biztatásképpen.
Egyébként nem meglepő, hogy elsőre nem megy neki. Becsléseim szerint olyan 4-5 ezer próbálkozás után tud igazán magabiztosan használni valaki egy ilyen eszközt. Hiába, a "háló" röppályája elég nehezen kiszámítható, és nagyon célozni sem lehet vele igazán...vagy legalábbis nem egyértelmű, hogy kell.
-Én mindig... - Jelentem ki, ahogy mögé állok szorosan, és szabadon lévő karommal gyengéden megfogom a csuklóját, hogy kissé igazítsak rajta. Aztán továbbra is tartva a karját, súgom a fülébe.
-Egyenes karral kell, aztán ha megvan a célpont vegyél egy mély levegőt, koncentrálj, és most.
Mutató és gyűrűs ujjammal még meg is érintem az ő ujjait, a tenyere felé tolva őket enyhén, jelezve, hogy ideje kilőni a hálót. Ahogy a ragacsos anyag az üveget éri, másik vége pedig még mindig ott lóg a kesztyűből a másik kezemmel rámutatok a szerkezet egy másik rejtett pontjára.
-Ha itt nyomod meg, akkor visszarántja a hálót, és azt is, amit eltaláltál. Vagy ha fal, vagy ilyesmi, akkor téged ránt felé, de azt inkább ne próbáld ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Pént. Ápr. 13, 2018 1:18 pm


Eric & Zatanna


Még mielőtt újra próbálnám, kicsit elbizonytalanodom. Még nem volt szerencsém ilyesmit használni, de most már tényleg szeretném eltalálni azokat az üvegeket.
Aztán a Férfi a hátam mögé lép, és a karomat irányítva mutatja, hogy hogyan igyekezzem eltalálni a célpontomat. Kissé ügyetlen vagyok, ezt be kell vallanom, de a kedves igazítás tőle, nagyon jólesik.
Ahogy egy csöppet mozdít a tartásomon, máris ez egyikre rátekeredik a háló, és mielőtt észbe kapnék, már reflexből rántok is egyet rajta.
- Hoppá…- kacagok fel, mikor látom borulni, és repülni felém.
- !jllágeM- mondom ki a varázsigém a felém repülő üvegre, mielőtt elérne hozzám.
Tetszik ez a fajta különleges élmény,és a segítsége sem utolsó.
- Köszönöm, hogy megmutattad!- veszem le a kesztyűt a kezemről, mert igazából Őt illeti, és jobban is áll neki, mint nekem. Bár azt meg kell hagyni, hogy felettébb boldog vagyok, hogy ilyet próbálhattam.
Amint átadom a kesztyűjét, óhatatlanul is hozzáérek a kezéhez, ami zavarba is hoz. Nem tudom, miért érzem így, de nagyon jól érzem magam a társaságában. A finom teáról nem is beszélve…


zene | megjegyzésedVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 05.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Szer. Ápr. 18, 2018 10:14 am

Oldalra döntöm a fejem, és úgy nézek a levegőben megállt üvegre, majd meg is pöckölöm az egyik ujjammal.
-Ahogy látom neked minden hang vezérelt...de amúgy mit mondasz ilyenkor?
Aztán ahogy visszanyújtja a kesztyűmet ahelyett, hogy elvenném tőle azonnal, inkább belebújok, amíg még tartja. Ahogy megint rajtam van, párszor ökölbe szorítom, hogy lássam, biztosan a helyére került minden, és biccentek neki.
-Nagyon szívesen, bár annyira nem nagy szám...úgy értem, szerintem kimondottan ügyes kis szerkezet, és ha az ember túlteszi magát a halálfélelmen, ezzel átlengeni két épület között roppant izgalmas, de azért mégsem repülés.
Kibontom a fánkos dobozt, és felé nyújtom a süteményt, illetve elveszek egyet én is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Szer. Ápr. 18, 2018 10:46 am


Eric & Zatanna


Élmény volt a kesztyűjével próbát tennem. Még eddig sohasem volt alkalmam ilyesmit csinálni, bár a mágiámmal több mindent tudok, amit egy átlagos Magus, de az élmény önmagáért beszél. Amint visszaadom a tulajdonát és a kezére illeszkedik, egy elismerő mosollyal nézem.
- A kesztyűd kicsit nagy rám, ha egész nap viselném... - nevetem el magam, ahogy az övéhez érintem a sajátomat.
- Van, amikor hanggal idézek meg valamit, de van mikor néma kézjelekkel. A külvilágnak ez csak halandzsának hallatszik, de valójában, amit megidézek, azt mondom ki visszafelé. Nagyon ritka képesség, és sokan irigykednek is rá. Az Őseim öröksége,és csak a családom tagjai birtokolják ezt a fajta mágiaformát. Meg még talán egy-két ősi mágiahasználó, de sokan nem.
- Köszönöm!- veszek el egy íncsiklandozó süteményt a felkínált dobozból, és ha Eric is eszik, akkor én is falatozom.
- Remek választás volt a fánk, ahogy a tea..- bólintok felé egy elismerő mosollyal az arcomon.
- Nagyon szép ma este Gotham… - nézek körbe a fényein. – Nem így gondolod?- falatozom tovább a puha édes karikából, és azon gondolkozom, hogy ki rejtőzhet a maszkja mögött. Kíváncsi vagyok, de most még nem venném le róla. Pedig a mágiával egy pillanat műve lenne. De inkább várok. Ki tudja, mit hoz még ez a kellemes este számunkra. Még fiatal az éj.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 05.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Szer. Május 02, 2018 1:54 pm

Megvonom a vállam. Természetesen igaza van, közel sem olyan karcsú a kezem, mint az övé, de azért szerintem jól állt neki. Más kérdés, hogy magában a kesztyűvel nem jutna messzire.
-Hmm...és mond, ez automatikus? Mármint, a visszafelé idézés? Úgy értem, mi van azokkal a szavakkal, amik visszafelé is ugyanazok? Khmmm...ezer bocs ezért a kérdésért. szomorú, de még csak nem is a leghülyébb amire hirtelen gondoltam...
Na igen...az első randin inkább nem kérdezem meg, szokott-e a bibliából varázsolni ilyen visszafelé olvasós módszerrel. Viszont, ha generációkon át ível ez a dolog, neki legalább volt segítsége....hát...talán. A szülő kérdést ösztönösen kerülöm minden beszélgetésben.
-Megvan a maga bája... - jegyzem meg kissé komorabban, és a korlátra támaszkodva nézek végig a gyér fényeken. - Bár azt is meg tudom érteni, aki inkább Metropolis-ba költözik. Van valami hátborzongató az éjszakai Gotham-ben, és mintha a neonfények is sokkal gyérebben égnének itt.
Újra hallom felcsendülni a szirénákat a távolban. Mint mindig, most is felkapom rá a fejem, főleg, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy ezek már nem a színház elől jönnek, és még csak nem is arra tartanak.
-Néha nem olyan, mintha osztódnának a bűnözők, vagy nem tudom, a földből nőnének ki? Én azt hittem mostanra elkapom mindet...


//Ezer bocs a késésért Embarassed //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   Pént. Május 04, 2018 1:53 am


Eric & Zatanna


Picit elmerengtem Gotham fényeit látva. Jó érzés volt figyelni a Város lüktető életét. Bár azt szinte biztosra veszem, hogy a Bűnözők egy percet se hagynak tétlenül elmúlni, kihasználva az emberek lankadó figyelmét. Eric kellemes társaság. Még ebben a kissé rideg világban is vannak olyan hősök, akik tényleg figyelnek és őrzik a lakosok életét. Talán elérkezik az a nap, mikor nem kell félelemmel kijönni az utcára, és az utódaink egy szebb és biztonságosabb közösségben élhetnek… De még nem jött el az a nap…
- Igen. Nálam „automatikus”, de nem ezt a szót használnám rá. - nevetem el magam a Férfi kérdésén.
- Ez Családi örökség, és nagyon kevesen birtokolják. Inkább azt mondanám, hogy ritka ez a képesség. Ahogy az ereje is felülmúlja a „hagyományos” varázslatok többségét. De ne is menjünk bele, ha nem muszáj. Hosszú történet lenne és a mágia egy csodás világ. A Bűvész sem árulja el a titkát egy mutatványa után, így maradjon az én titkom is az enyém.. - mosolygok rá, miközben iszom a teámat.
- A mágia elég hatásos tud lenni, ha értő „kezekben „ van. – teszem hozzá, miközben érzem Eric hangjából áradó szomorúságot, ahogy a bűnözőkről beszél.
Közelebb lépek hozzá, és a maszkjára nézek.
- Mutatok valamit, ha elég bátorság lakozik benned. - mosolygok rá, és ha bólint, akkor idézek, egy Teleportáló- kaput, ami segítségével arra a helyre jutunk, ahová a szirénázó rendfenntartók is igyekeznek. Ha tenni akar valamit Gotham ártatlan lakosaiért, akkor én segítek neki benne. Bár nem tudom, hogy mit szól, ha a kellős közepébe csöppenünk az éppen folyó bűncselekménynek. Talán közös erővel ismét tudunk egy kicsit javítani a közbiztonságon, ha engem nem is hívnak Hősnek. Sohasem vágytam a kitüntető címre, csak teszem a dolgom, és azt, amit a szívem diktál.
- Készen állsz? !gésküzs a bboygangel loha tto knüygeL- nézek rá, és ha igent mond, akkor megfogom a karját, ha engedi és átléphetünk a nyíló ajtón, ami egy veszélyesebb helyre visz. Arra a helyre, ahol nemcsak a csillagos ég látszik, hanem a város sötétebbik oldala.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kör hatos - Zatanna & Eric   

Vissza az elejére Go down
 
Kör hatos - Zatanna & Eric
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Zatanna Zatara

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: