There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics» New aqua life? Enemy or...what the awesome ass?
by Orin Vas. Aug. 12, 2018 11:13 pm

» Avatarfoglaló
by Kara Zor-El Vas. Aug. 12, 2018 5:02 pm

» Kész vagyok!
by Mera Szomb. Aug. 11, 2018 9:06 pm

» Dinah Firkái
by Dinah Laurel Lance Pént. Aug. 10, 2018 8:07 pm
Statisztika
Music

Share | 
 

 Unnatural Selection - Ivy & Constantine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
159

TémanyitásTárgy: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   Csüt. Ápr. 12, 2018 4:10 pmIvy & Constantine ©️️️️️️️


A Gothamben tett legutóbbi szerencsétlen látogatásom után nem sok kedvem volt visszatérni a városba, de mit tegyen az ember, ha kap egy ellenállhatatlan ajánlatot.
Ellenállhatatlan ajánlat alatt pedig az értem, hogy maga Zöld Avatárja küldött nekem üzenetet, amiben emlékeztetett, hogy ha nem akarok túlságosan gyorsan Nergál pokoli szextömlöcébe kerülni, akkor toljam oda a képem a Gyilkos Mocsárhoz, mert beszélnivalója akadt velem.
Lehet egy ilyen kérésre nemet mondani?
Lehet persze, de az esetemben nagyon nem érdemes. Szóval az első busszal amit el tudtam kapni visszamentem a Dracula-uradalomnak is beillő városba, vettem egy pár igen magas szárú gumicsizmát és nekivágtam a hirdet mocsárnak, ahol a néhai Dr. Alec Holland éli új életét, mint a Mocsárlény, az ökoterroristák Allahja.
Sosem rajongtam a mocsarakért, de amikor már a hatvanadik szúnyogot csaptam le, akkor eszembe jutott, hogy talán nem ártott volna befújni magamat egy kis rovarriasztóval. Vagy megenni egy gerezd fokhagymát. Z miatt most amúgy sem kellene aggódnom, mert néhány napig tuti el leszek foglalva azzal, amit Holland a nyakamba akar varrni.
Már jó egy órája gázolok térdig a nehezen definiálható állagú mocsárlében, mire megtalálom a Ley-gócpontot, ahol materializálódni szokott ez a nagyra nőtt cserepes növény.
- Mocsárlény! - kiáltom el magamat, de láthatólag semmi válasz nem érkezik
Ha ez a káposztaagyú meg akar váratni, akkor nagyon rossz ember türelmét teszi próbára. Nem értek a botanomanciához, így megidézni sem tudom, szóval be kell vetnem egy kevésbé környezetbarát módszert.
Névén nevezve a dolgot: Rágyújtok egy cigire.
Nem éppen egy életbiztosítás egy ilyet ellőni ezen a helyen, de ha másképp nem tudom előcsalogatni, akkor így járt.
Arról meg ne beszéljünk, hogy nem vagyok híve a Nikotin-tapasznak.
Úgy tűnik a spontán provokáció egész gyors, bár nem feltétlenül járható útja az audencia kikényszerítésének.
Növényi indák koncertközönségként csápló sokasága bújik elő a földből, majd egymásba fonódva egy emberi, de embernél sokkal nagyobb alakot alkotnak.
- Constantine! - hallom Holland dübörgő tenorját - Te sosem tudod megállni, hogy ne sérts meg valakit!
- A sértés a kritika legőszintébb formája. - vigyorodok el miközben látványosan hosszan fújon ki a dohányfüstöt - De nem azért ráncigáltál ide, hogy erről cseverésszünk. Elő a farbával. Mi az a sürgős dolog, amiben a segítségem kell?
Direkt rájátszok kicsit az emberekkel kapcsolatos sztereotípiáira, hátha akkor gyorsabban szabadulok erről a szúnyogfarmról.
- Gyakorolhatnád a türelem erényét mágus! - kezd el kakaskodni az Avatár
Hiába lett ő a bolygó növényeinek kvázi istene, ember és azon belül is férfi volt. A farokméregetés alapösztöne.
- De, hogy ne húzzam tovább a drága idődet, elmondom, hogy miért hívtalak ide.
Nem jelentem ki hangosan, hogy már épp ideje volt. A végén még beíratna a Mocsár-oviba.
- A Zöld által látom az egész várost, de a közelmúltban elvesztettem a kapcsolatot a vízerőművel. Ennek valami olyan oka lehet, aminek a felderítéséhez a te szakértelmedre van szükség.
Jesszusom. Holland rosszabb, mint egy béna DnD kampány, még bénább megbízója.
- Te pedig túlságosan feltűnő lennél, ha elkezdenél ott szaglászni.... - hamuzok bele a térdig érő mocsárlébe - Rendben Alec utána nézek. De legközelebb majd egy kicsit szebben kérj szívességet.
Meg sem várva a válaszát el is indulok, hogy minél gyorsabban ki tudjak keveredni ebből a posványból....

Az elmúlt két napot azzal töltöttem, hogy utána járjak az Vízerőműnek és kikúráljam azokat a szúnyogcsípéseket. A kutatómunka során azt felfedezem, hogy legalább húsz dolgozó tűnt el a munkaidő alatt az utóbbi néhány hétben és amikor előkerültek semmire sem emlékeztek. Lehet, hogy Mocsárlény tényleg valami olyanra akadt, ami az én szakterületem lenne?
Erre csak úgy tudok majd rájönni, ha utána nézek a dolgoknak.
A káró hatos kártyámra álcázó bűbájt idézek, majd hívok egy taxit.
Ideje körbenézni kicsit abban az erőműben.


I tell you the ultimate secret of magic:
every cunt can do it.
some noise for you


A hozzászólást John Constantine összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 16, 2018 8:08 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
73

TémanyitásTárgy: Unnatural Selection ~ Constantine & Ivy   Szomb. Ápr. 14, 2018 11:59 pmConstantine & Ivy @
Bár Batman megígérte, hogy jó gondját viseli Gotham-nek, és többet parkosít, csökkenti a szemétlerakást, támogatja a környezetvédelmet, és redukálja az építkezések számát, Gotham mégis csak növekszik a maga betondzsungel természetében, fákat vágnak ki, növényeket túrnak fel, csak hogy legyen helye az embereknek, azok pedig annyit nem tesznek meg olykor cserébe, hogy a kukáig elviszik a csokoládépapírt. Az emberek száma csak nőttön nő, a természet meg lassan kiszorul a bolygóról. Arról a bolygóról, ami mindig is az övék volt! Ez a bolygó a Zöldé! Miindig is így volt, már azelőtt is, hogy az emberek megjelentek volna. Sőt, túlélt már rosszabbat is, mint az emberiség. Én csak meggyorsítanám a folyamatot… Igazam lett a végén, Batman ígéreteire nem lehet hagyatkozni – ha azt akarom, hogy a munka elvégeztessen, Nekem kell kezembe venni az irányítást. Pár napja észrevettem, hogy gondok merültek fel a város áramellátásában, olykor csak egy-egy pillanatra hagyott ki a fény, de volt, amikor órákra áram nélkül maradtak Gotham lakói. Végül már a híradóban is szóvá tették, hogy a helyi vízerőmű működésében eltérést tapasztalnak, de mire a szakemberek kiértek, az épület megközelíthetetlenné vált. Hol vannak a hősök, amikor tényleg szükség van rájuk? Nos, ami azt illeti, az a vízerőmű fontos fogaskerék a tiszta energiaforrás gépezetében, érdekemben állt, hogy tökéletesen működjön, gondoltam, ha Alec vagy más régi cimbora temperál a működésével, legalább meglesz a közös téma, mielőtt megölelem őket. Az indáimmal. Ha pedig nem értünk szót egymással, szívesen intézek nekik egy kórházi beutalót. Felkerekedtem hát egy teljesen átlagos, kissé ködtől nyirkos este, hogy magam járjak utána, mi is történik a gotham-i vízerőműben. Fantasztikusan praktikus, zöld levéldressz volt rajtam, de hogy ne vonjak magamra kéretlen szemeket, az odautat egy hosszú, méregzöld poncsóban tettem meg, amitől csak a terület viszonylagos határán váltam meg. Mit sem törődve a sárga rendőrségi szalaggal átbújtam alatta, és az épület falához simultam, fülelve, körbe kémlelve. Egyelőre semmi rendkívülit nem tapasztaltam. De hát nem is tudom, mit vártam. Kőgólem gárdát őrjáratozni, mágikus erőteret, vagy alkímista kört, talán, azok elsőre is elég szembetűnők. De egyelőre minden csendes volt. Túl csendes, de ugyanúgy csendes.
- Vaklárma lett volna… ? – töprengtem félig hangosan.

comment: szétcsúszik a szép Ivy kódom xD lesz ez hosszabb is, amúgy...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
159

TémanyitásTárgy: Re: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   Hétf. Ápr. 16, 2018 9:33 pmIvy & Constantine ©️️️️️️️


A taxisofőr úgy tűnik kiszúrta, hogy nem éppen helyi vagyok és a kelleténél néhány kanyarral többet iktatott be néhány plusz bankó reményében. Nem éppen a legetikusabb húzás, de egy svindler ne ítélkezzem egy másik simlis felett.
A kocsi út alatt csak bámulok ki az ablakon és próbálom számba venni az elmúlt néhány hét eseményeit. Be kell valljam, hogy úgy érzem magam, mint egy fémgolyó a flipperben. New York, Gotham, Metropolis, Jump City, majd megint Gotham. Alig telt el egy hónap, hogy újra az államok területén rontom mások levegőjét és már négy nagyvárosban keveredtem bajba.
Ha valahol nyilvántartják az ilyen jellegű rekordokat, a szólnom kellene nekik, hogy új király ült a trónra.
Mielőtt teljesen átadnám magam a tökéletes bambulás állapotának, még készülök egy kis meglepetéssel a sofőrnek.
Csak, hogy biztos legyek abban, hogy jó helyre megy majd a tőlem kicsalt pénzt.
Eldünnyögök az orrom alatt egy varázslatot, ami az utazás időtartamára megvicceli egy kicsit a látóidegeket és blokkolja a tükörképek észlelését.
Nem túl elegáns húzás, de tartsuk egyensúlyban a karmát.
Amikor a kocsi megáll a vízerőmű előtt úgy érzem magam, mintha egy rosszul megírt katasztrófafilmbe keveredtem volna, amit egy Micheal Bayhez hasonló tehetségű kontár rendezett.
Akármi is történt az utóbbi napokban nemrég újból nekiállt virgonckodni...
Hemzsegnek a kopók, az újságírók meg úgy csattogtatják a fényképezőgépeket, mintha egy focimeccsen kereplőznének.
Az erkölcsileg legalizált sportszerűtlenkedésre gondoltam foci alatt, nem pedig az amerikai footballra, mielőtt felmerül a kérdés.
- Tartsa meg az aprót cimbora! - nyújtok oda néhány bankót a taxisofőrnek
Nem zavar, ha éppen kevesebbet adtam volna neki. Vagy belesápad abba, hogy nem látja a tükörképemet, vagy a felhajtás foglalja le.
Kiszállok a kocsiból és próbálok elvegyülni a tömegben, miközben magamban konstatálom, hogy csak egy hangyányit lesz nehezebb bejutnom, mint az terveztem.
De pont ezért találták fel az improvizációt.
Mondjuk amilyen nagy itt a felhajtás, talán nem is kellene azzal foglalkozni, hogy szóba elegyedjek másokkal, csak szépen keresni egy helyet, ahol besunnyoghatok.
Biztos, ami biztos, azért vetek egy futó pillantást a kordonszalag mögé is. Szakmai ártalom a kíváncsiság, meg azért nem jön rosszul, ha éppen nem tudod, hogy mi fészkelte be magát egy bazi nagy erőműbe.
A fejemet csóválva nyugtázom, hogy a gothami rendőrök meglehetős szakmaiatlanságról tesznek tanúbizonyságot. Elmozdítani három hullát a helyszínről nem éppen a legokosabb húzás, még akkor sem, ha már lehelyszíneltek. Utólagos sérülések, a sebekbe került kosz, oda nem illő anyagok.
Az egymás mellett fekvő hullák még ilyen távolságból is szembetűnően hínár-zöldek, ami nem igazán jelent jót.
Oszlásnak még nem indultak és pont ez az aggasztó a színükben.
Nem találgatok, de ezeket valami megszállhatta.
Most, hogy ezzel megvolnánk a bejutás kérdését is meg kellene oldani.
Nem lesz túl sportszerű a dolog, de ezeken a fickók akkor sem engednének be ebbe az épületbe, ha hófehér ünnepi reverendában jönnék és kijelenteném, hogy én vagyok nem tudom hányadik János pápa.
Elterelésre lesz szükség és már tudom is, hogy mit kellene csinálnom.
Már a helyi TV is kint van és egy feltűnően csinos, szöszi riporter már nagyban tudósít a helyszínről.
Ügyelve arra, hogy ne menjek bele a kamera látószögébe, ráküldöm a taxisofőrnél használt varázslat egy módosított változatát a hölgyre.
Valószínűleg egy ideig rendszeres látogatója lesz egy pszichológusnak és drogozással is meg fogják gyanúsítani, de ezt az áldozatot igazán meghozhatja a nagyobb jó érdekében.
A varázslat aktivizálódása alatt, a tömegben elvegyülve megközelítem a szalaggal elzárt bejáratot.
Mielőtt kezdődne a cirkusz magamra is vonok egy varázst. Nem láthatatlanság, inkább olyan, mint az érzékelésszűrők a Doctor Who-ban. Csak nem működik túl nagy tömegen.
Igen, csípem azt a sorozatot. Elvégre brit lennék nem?
A szöszi riportercsaj hatalmas patáliát csapva nekiáll visítani és segítségért ordibálni. Nem akarom elképzelni, hogy mit láthat, de biztos nem túl kellemes.
A figyelem elterelődését kihasználva, gyorsan átbújok a szalag alatt és belépek az erőmű épületébe.
- Akkor kezdődjön a muri! - gyújtok rá egy koporsószögre, miközben nekivágok felderíteni a helyet

I tell you the ultimate secret of magic:

Every cunt can do it.
some noise for you


A hozzászólást John Constantine összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 17, 2018 10:51 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online

Admin
avatar


Join date :
2017. Aug. 22.
Hozzászólások száma :
88

TémanyitásTárgy: Re: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   Hétf. Ápr. 16, 2018 9:33 pm

The member 'John Constantine' has done the following action : Kockadobó


'1' : 6
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
73

TémanyitásTárgy: Unnatural Selection ~ Constantine & Ivy   Csüt. Ápr. 26, 2018 2:37 pmConstantine&Ivy @
Nagyon bizarr látványt nyújtott az a három holttest, amit a rendőrök úgy őriznek, mintha dögkeselyűk volnának. Sajnos emiatt nem is tudtam olyan behatóan átvizsgálni őket, pedig talán tudtam volna valami magyarázattal szolgálni arra, hogy miért játszik a bőrszínük fotoszintézishez elengedhetetlen kloroplasztisz színében. Persze, az is lehet, hogy végül a tudásom mind semmit nem ért volna, és egyből egy ördögűzőt kellett volna hívni. Nem ritka az sem, főleg mostanság, hogy az ember megszállás áldozatává válik. Meglátjuk, kinek lesz végül igaza. Mindenesetre a tévéstáb jelenléte most kifejezetten sokat segített nekem, személyesen, legalább egy kissé elvonta a kíváncsiskodó tömeg figyelmét, hogy benne lehetnek a televízióban pár perc erejéig. Ezalatt én szép megfontolással közelítettem meg a rendőrségi kordont. Jóval körültekintőbben kellett megközelítenem a helyet, mint számította rá. Nem mondom, besurranásban nem vagyok utolsó – ez az én szerencsém, de olyan jellegű szupererővel, ami segítene feltűnés nélkül elsétálni a tömeg mellett, nem rendelkeztem. Kénytelen voltam hát visszanyúlni a gyökerekhez, és feleleveníteni minden tolvajlásból tanult trükkömet. Rajtam, egyébként, hogy kilétemet védjem azelőtt, aki nem ismerne, friss, zöld levelű body feszült, égő vörös hajkoronámat egy-két hű gyermekem virága díszítette. Mivel elsőre nem láttam, vagy érzékeltem ismerős létformát, kissé meg voltam lőve. Mást kellett kitalálnom, ha ki akartam deríteni, pontosan mi is lakta be a gotham-i vízerőművet. Ha a vízerőmű leáll, a város egyik legszignifikánsabb környezetvédelmi alappillére, a tiszta, gúnynevén „zöld” energia előállítója omlik le. Ezt pedig nem engedhettem. Mást kellett kitalálnom, ha haladni akartam. Felvettem hát a kontaktot a helyi Zölddel, már amennyi maradt belőle – elismerem, nem volt egyszerű, annyira visszaszorították az emberek, vagy az, ami működésképtelenné tette a vízerőművet, hogy csak limitált együttműködést sikerült elérnem. Felfigyeltem a riporternő sikolyaira, de azon kívül, hogy elfintorodtam, nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Tudtam, hogy sürget az idő, így végre akcióba lendültem. Leguggoltam, hogy a kissé vérszegény füvet megérintve parancsba adjam, hogy álljon őrt a Zöld. Ez első különösen hangzik, de ha bármit érzékel, ami nem a Zöldhöz tartozik – így engem, aki már javarészt zöld részecskékből állt, természetesen nem vett figyelembe – észleli, és jelez nekem, a parancs származtatójának. Vártam, behúzódva egy árnyaktól sötét sarokba. Csak ellenőrizni szerettem volna, hogy biztos a hely, mielőtt felelőtlenül megrohamozom az épületet. Arra vártam, hogy a kis zöld gyermekeim körberajzolják az erőművet, biztosítva róla, hogy nincs veszély. Onnan, ahol álltam, tökéletesen ráláttam a bejáratra, de minden csendes és nyugodt volt. Pár percig, legalább is. Egy ponton, valószínűleg épp azután, hogy valaki behatolt az épületbe, két méretes, liliomra hasonlító gyermekem kiemelkedett a gyér fűből, hogy bódítóan édes, kábító feromonokkal elkábítsák azt a valakit, vagy valamit, amit érzékeltek. Rögtön mozdultam, hisz ha a gyermekeim érzékelnek valamit, azt én is rögtön érzékelem, de legnagyobb meglepetésemre nem láttam senkit, és semmit. Mi a fene? Tudtam, hogy a gyermekeim nem tévednek, ha érzékeltek valamit, akkor az ott is volt, így nem tétováztam tovább – a fal mentén, szorosan ahhoz simulva, és a kíváncsiskodó tekinteteket elkerülni igyekezvén siettem a főbejárat felé. De jól jönne most egy láthatatlanná tévő varázs! Vagy egy érzékelésszűrő, mint a Doctor Who-ban! Elhaladva őrködő gyermekeim mellett sietve megpaskoltam őket, amolyan „jól végeztétek a dolgotokat” dicsérgető jelleggel, aztán én is beléptem az épületben. halk, surranó léptekkel törtem egyre mélyebbre és mélyebbre, mindenre készen. Kivéve a halált. Annak csak annyit mondunk: ma még nem.


533 szó | bocsánat a késésért >_<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
159

TémanyitásTárgy: Re: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   Vas. Ápr. 29, 2018 12:49 pmIvy & Constantine ©️️️️️️️


Ahogy egyre beljebb keveredek az erőmű épületébe úgy növekszik bennem az a baljós érzés, ami a zárt épületeken belül játszódó horror-filmek nézése közben keríti hatalmába az embert.
Az a fajta, amikor az ember minden sarok mögött a nyakába ugró szörnyet szörnyet sejti. Sosem tudtam átérezni az ilyen helyzeteket egészem mostanáig. A tény, hogy a horrorok általában köszönőviszonyban sincsenek a valósággal eléggé aláásták az ilyen szituációk átélhetőségét. Egészen eddig.
Lehet, hogy csak az a tény zavarja a tudatomat, hogy olyan egyedül vagyok itt, mint a Plutó az átsorolt bolygók listáján, de kifejezetten nyugtalanító ilyen üresen látni ezt a helyet.
Az emberek hiányát kompenzáló csend annyira tömör, hogy szinte már ki is lehetne harapni belőle egy falatot.
Perpillanat nem sok ötletem van, hogy merre kezdjem el a nézelődést, de a hullák egyenruhája alapján nem fog ártani megnézni a turbinákat és ott szaglászni egy kicsit.
A helyszín és a helyzet valahogy nem motivál, hogy nyugdíjas tempóban csoszogjak a folyosókon, de azért Usain Bolt kézifékes gyorsaságát sem fogom megközelíteni ezekkel a telefüstölt hörgőkkel.
Beletelik néhány percbe, mire a még mindig zakatoló áramfejlesztőkhöz jutok.
Első blikkre sem gyanús nincs itt, de nem árt leellenőrizni a dolgokat.
- Ut noceat te revelare praesentia! - mormogom el a varázsigét, miközben a bal kezemmel rúnákat rajzolok a levegőbe, a jobbal pedig előkotrok egy cigit a belső zsebemből
Most kivételesen nem rágyújtani akarok. A bűzrúd lesz a gonoszdetektorom. Ha járt a helységben az utóbbi néhány napban ártó szándékú szellem, vagy démon, akkor megspóroltam egy kis benzint az öngyújtómból.
Néhányszor még elismétlem a varázslatot, miközben a szemet a halálcsók végére fixálom.
Nagyon reménykedek benne, hogy nem fog magától kigyulladni, de természetesen alátámasztani azt a tézist, hogy John Constantine élete még a kis előrelépések után is gyorsan visszacsúszik a pöcegödörbe senkinek sem resszortja.
A cigi néhány másodpercig nyugalomban van, majd hirtelen egy majd fél méteres lángcsóva lobban, ami elfogyasztja a dohány felét.
- Ennyit a könnyű melóról. - vonom meg lemondóan a vállam és beleszívók a halálkapszula maradékába
Azt már tudom, hogy itt valami furcsaság van és senki nem hívta a Szellemirtókat.
Nem jó hír egyik sem, de legalább tudom, hogy nem feleslegesen simliztem be magam ide.
Azt hiszem ideje lesz utána járni annak, hogy tényleg csak én maradtam-e az épületben.
A biztonsági főnök szobája felé veszem az irányt, hogy megnézzem a biztonsági kamerák felvételeit.
Az épületre nehezedő csend és "nyugalom" most sem a legelviselhetőbb, így meggyorsítom a lépteimet annyira, amennyire a tüdőm engedi.
Mikor megérkezem konstatálom magamnak, hogy nagyon ideje lenne valami már orális fixáció után néznem, mert ez a kocogósdi nagyon nem emberbarát a tüdőm jelenlegi állapotát nézve.
Egy varázslattal kisütöm a beléptető kártyaolvasóját és feltárul előttem az erőmű kis világa.
A kamerákon pont azt  kihaltságot látom, amire számítottam. Sehol senki, egy teremtett lélek nem sok annyi.....
Na álljunk meg egy pillanatra...
Az egyik kamerán látom, hogy egy nő mászkál a folyosókon és láthatólag azt az útvonalat járja be, amin én jöttem. Bár a kép nem színes, azért ki tudom venni, hogy levelekből álló - és amúgy az alakját igencsak kiemelő - egybe részes felső van rajta, valamint néhány szál virág a hajában.
Ez annyit tesz, hogy vagy egy greenpeaces aki nem kicsit vette túl komolyan a dolgát, vagy valami köze van az itt zajló dolgokhoz.
Merem remélni, hogy nem az utóbbi...

I tell you the ultimate secret of magic:

Every cunt can do it.
some noise for you


A hozzászólást John Constantine összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 08, 2018 9:41 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
73

TémanyitásTárgy: Unnatural Selection ~ Constantine & Ivy   Szomb. Május 05, 2018 6:28 pmJohn & Ivy©️
The plants are my babies
Senkit sem láttam, mire behatoltam az erőműbe. Abban a teljes kihaltság és kongó csend függvényében teljesen biztos voltam, hogy ez nem természetes, de legalább is nem egészséges. Valami kellett, hogy legyen a háttérben, különben a rend éber őrei nem őriznék ilyen vehemensen, mint anyaoroszlán a kölykét. Egy kis női varázslathoz kellett folyamodnom, ha tovább akartam haladni. Nos, nem női praktika valójában, hanem színtiszta biokémia, de így mégis csak jobban hangzott. A növények csakugyan olyan intelligens lények, mint az állatok, vagy az emberek. Van hallásuk, érzékelik a fényt, a mozgást, a fájdalmat, a hőmérséklet változását, családi szellem birtokosai, és bizony emlékezőképességük is van! Szóval ha legközelebb leszakítasz egy szép szál virágot, mert megtetszik, jusson eszedbe, én megmondtam. Ezúttal a növényeim hőmérséklet érzékelő képességét kívántam segítségül hívni, ahogy előhúztam a testem körbe ölelő egyik levélből egy marék finomra őrölt, sápadt zöld port, és viszonylagos nagy spektrumban körbe fújtam belőle valamennyit. A por a legtöbb esetben és irányban nem változtatott sem állagán, sem színén, egy irányban azonban, amerre a felfordulás okozóját véltem, vidám, élénk sárga színre váltott, körbe táncolt a levegőben, majd földet érve, mint egy szőnyeg, gyenge füvet  bontott.
- Bingo...
Tudtam, merre kell tovább mennem, ameddig a hirtelen kreált fűszőnyeg elnyúlt, ha pedig elakadtam volna, csak megismételtem a porfúvós manővert. Beletelt egy kis időbe, míg eljutottam ilyen úton-módon az… Áramfejlesztőbe? Miért is? Az energia és a Zöld nem jó kombináció… Vettem egy mély, reszketeg levegőt. Innen már nincs megfutamodás, ha már eddig eljutottam. Mindenre készen megidéztem egy sűrű függönyre való borostyánt, melyek természetellenes tempóban kúsztak fel a csukott ajtó előtt, majd abban a pillanatban, ahogyan én görcsbe rántottam az ujjaimat, a borostyán indái összeroppantották az ajtót, hogy be tudjak lépni rajta.
- Udvariatlanság nem ajtót nyitni egy hölgynek…
Jegyeztem meg, ahogy átléptem a felismerhetetlenségig torzult ajtó maradványai felett. A kíváncsiságom, a tapasztalataim engem is elsőre a kameraterem felé vezérelt, és már vagy húsz méter távolságból hallottam – tegyük hozzá, ebben a kongó ürességben nem nehéz – hogy valaki tevékenykedik a közelben. Kissé megszaporáztam a lépteimet, és amint a köztünk feszülő 10-8 méteres rádiusz határára értem, már elő is rántottam egy kar vastagságú indát a földből, hogy üdvözlő ölelésben részesítsem – amaz dereka körül. Ideje volt megnézni magamnak, mit fogtam – már ha minden a terveim szerint alakult. Nem akartam bántani, vagy sérülést okozni a zsákmányomban, egyelőre csak megvizsgáltam volna, kiféle-miféle, hátha későbbi kutatásokhoz jól jön…
- Lássuk csak, mit is hordott ide a szél… - Léptem meg azt a maradék 10-8 métert kettőnk közt, de amint kirajzolódott előttem John Constantine alakja, kistányér méretűre nyíltak a szemeim. - Te...?!


Szószám: 422 | Mood | Megjegyzés: Rájöttem, miért esik szét a kódom~


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
159

TémanyitásTárgy: Re: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   Hétf. Május 07, 2018 6:17 pmIvy & Constantine ©️️️️️️️


Ms. Greenpeace tovább követi a nyomomat és egyre furcsább dolgokat kezd el csinálni.
A léptei nyomán szó szerint szárba szökkenek a növények, mintha Gaia földi helytartójaként az egyetlen dolga az lenne, hogy Jeff Goldblumot idézze a Jurassic Parkból és a gyakorlatba is átültesse az elméleti elgondolást.
Mondjuk ilyen alakkal nem csodálnám, ha nem csak a növények között találna serény jelentkezőket, hogy biztosítsa az élet úttörő tevékenységének sikerét.
Ahogy nézem a kamerákon a tevékenységét két dolog jut eszembe.
Az első, hogy ha ő okozta volna a problémát itt, akkor nem kajtatna az elkövető után.
A második pedig, hogy nem mágiát használ. Ilyen spontán dolgokra csak istenségek vagy elementálok lennének képesek, de a jelenlétük olyan mágikus kisugárzással járna, ami felérne egy hónapnyi folyamatos ivás utáni másnapossággal.
Ez a nő nem természetszellem, se nem a Zöld egyik eltitkolt avatárja, de ennek ellenére meg van az ereje ahhoz, hogy irányítsa a növényeket, ami feltételez valamilyen fokú misztikus vagy pszichikus kapcsolatot a bolygó életenergiájával.
Az igazi mentális mélyütést akkor kapom, amikor egy kamerabeállítás szöge felfedi az arcát...
A Pokol átokverte nyolcadik körére... Valaki nagyon utálhatja a képemet, hogy pont Méregcsókkal keresztezi az utamat.
A szép nők a gyengéim, erre találkozok a világ legdurvább femme fataljával. Aki ha irányítaná a világot minden férfit kémiailag sterilizálna.
Így belegondolva megeshet, hogy már meghaltam csak nem vettem észre és Nergal most teli torokból röhög rajtam, ahogy nézi a szenvedésemet.
Dr. Isley úgy tűnik a nyomomra akadt és tüzetesebben szeretne megvizsgálni, hogy mire jutottam.
Én - legyen akármennyire vérkeringés serkentő ennek a nőnek a megjelenése - nagyon nem szeretném, hogy a kolbászomnál fogva vezessen.
Gyorsan átpörgetem a fejemben az általam ismert vágyfokozó varázslatokat és néhány másodpercnyi gondolkodás után már sikerül is megfordítani az egyiket. Ha sikerül magamra idézni a bűbájt, akkor még maga Afrodité sem fogja tudni elérni, hogy beugorjak hozzá két ünnep között. Még akkor sem ha rúd-táncolna tőlem fél méterre.
- Aut ut de corpore meo, nec redire domum donec me tentatis hypocritæ! - mormogom maga elé az igét
Furcsa nyugalom kerít hatalmába, miután éreztem átáramlani magamon a varázserőt.
Akkor próba szerencse: Megpróbálom elképzelni magam előtt Csodanőt meztelenül, majd Éjszárnnyal is teszek egy próbát.
Semmi. Még egy pajzán gondolat se.
Helyes. Most egy ideig senkinek sem kell félnie attól, hogy megpróbálom abortuszklinikára juttattatni.
Nagy megelégedéssel nyugtázom, hogy egy ideig az asszexuálisok gyér táborát fogom gyarapítani és nem lesz az a biokémiai manipuláció, amivel Dr. Isley megpróbálna felhúzni a saját zászlórudamra.
A nagy örömködésben nem veszem észre, hogy az egyszemélyes Greenpeace már elég közel jár hozzám és mire feleszmélek, már egy legkisebb jó indulattal is egy alagút átmérőjével bíró inda tekeredik a derekam köré és emel a levegőbe.
Csókocska nem is késlekedik, belép a szobába, majd olyan szemekkel mered rám, mintha a nem létező gyereke apja lennék, aki tizenöt éve elment cigiért és nem fizetett gyerektartást.
- Holland nem mondta, hogy küld erősítést. - veszem fél vállról a dolgot - Bár csinos erősítésnek sosem mondanék nemet.
Azt nem kell tudnia, hogy perpillanat egy halottat több esélye lenne elcsábítani, mint engem és maradjon csak meg ebben a tudatban egy ideig.


I tell you the ultimate secret of magic:

Every cunt can do it.
some noise for you
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
73

TémanyitásTárgy: Unnatural Selection ~ Constantine & Ivy   Szer. Jún. 06, 2018 12:02 pmJohn & Ivy©️
The green is mine...
Sok mindenre és sok mindenkire számítottam egy elhagyatott vízerőműben, földönkívüli megszállókra, idegen flóra-túlnövekedésre, múltból vagy épp jövőből származtatható vírusos fertőzésre, Pingvinre vagy épp Darkseid munkálataira, de erre itt az orrom előtt legvadabb álmomban sem gondoltam volna.
- Lám, lám, lám… - húztam szép ajkamat kacér, már-már gonosz mosolykára – Láncdohányos epeköpőt fogtam. Gondolhattam volna, hogy Holland neve előbb-utóbb felmerül, bár azt is számításba vettem, hogy ő próbál megbújni az ajtó mögött. – ezen a ponton negédes mosolyom villámsebességgel leolvadt az arcomról, hangom pedig egy oktávot süllyedt a komolyságtól, amit ráerőltettem.  
- Mit keresel itt? – Nem fenyegettem, felesleges volt, de mivel ugyanakkor még el sem engedtem indáim öleléséből, épp csak egy leheletnyit vettem szorosabbra azok béklyóját, csak hogy érezze a törődését, no meg hogy némileg ösztönözzem az igazmondásra. Bár remélem, nem volt olyan ostoba, hogy megpróbáljon átverni. Most, hogy belegondolok, semmi meglepő nincs abban, hogy egy okkult nyomozó is a helyszínen van. Ez megmagyarázza, hogy miért reagáltak a bejáratnál az én szerelmetes virágszálaim, ugyanakkor mégsem láttam senkit. Talán John még többet is tehet bizonyos helyzetekben, mint jómagam. Utáltam beismerni, de egyedül némileg meg voltam lőve, és az, hogy John jelen volt, arra engedett következtetni, hogy igenis valami természetfeletti van a dologban. Az pedig nem a legjobb hír rám nézve. A magyarázatát követően egy megadó sóhajjal lazítok kedves kis indám szorításán, majd anélkül, hogy kárt tennénk a férfiban, visszaeresztem a talajra.
- Úgy tűnik, összecsaptak az érdekeink. Ha már így alakult, megengedem, hogy segíts nekem leszámolni ezzel az… akármicsodával. Neked is jól jön egy csataló, ne is tagadd. Alec szerelmemnek is eldicsekedheted cserébe, hogy milyen angyal voltam, amiért a segítségedre siettem. Most pedig halljuk, mire jutottál.
Szándékosan vettem kicsit a kezembe az irányítást, és kerítettem magam köré szituációt, igyekezvén leplezni a tényt, hogy bármennyire is próbálkozom, jómagam nem rendelkezem pszichikus térerő radarral, és láthatatlanul bujkáló csodalényeket sem látok; az én képességem véres verejtéken és kőkemény tudáson alapszik. Egyelőre nem is állt szándékomban elcsábítani az urat, hisz úgy tűnt, ezúttal osztozunk a térfeleken, de ha zajos sikert aratunk, és úgy tartja kedve, szíves örömest megajándékozom majd egy győzelmi csókocskával.


Szószám: 344 | Mood | Megjegyzés: Tyűha, hát ezzel annyit késtem, hogy arra már piroslap járna! Azért remélem, nem haragszol érte nagyon ~


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
159

TémanyitásTárgy: Re: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   Pént. Jún. 08, 2018 10:29 pmIvy & Constantine ©️️️️️️


Dr. Isley meglepettsége nem tart túl sokáig.
Ez a fejlemény viszont engem sem ér készületlenül. Az én meglepettségem is gyorsan szertefoszlana, ha két csettintéssel képes lennék bárkit Christian Grey kéjbarlangjának növényi megfelelőjében rabul ejteni.
Az arckifejezéséből azért tisztán ki lehet venni, hogy minimum egy Vadásznőt vagy Kérdést várt, de saját tapasztalatból mondom, hogy az élet sokszor lócitromot szolgál fel habos torta helyett.
- Sajnálom, hogy ki kell ábrándítanom téged rózsaszál, de Holland ebben a buliban M szerepét játssza.
Ez persze felveti a kérdést, hogy ki Q, de éppen nem vagyok olyan helyzetben, hogy ezt tisztázzam. Mellesleg a saját szerepemet már úgy is tudom.
Ha Csókocska úgy gondolja, hogy az ajkai közül előtörő tüdőrákosokra jellemző hang beleköpüli a barna vajat a gatyámba, akkor jó nagyot téved.
Egyrészt már nem egyszer voltam hasonló szituációban, másrészt a még így is nőies és kellemes hangja fel sem ér egy teljes erejéből tomboló, gyereket megszálló démon földöntúli röhögéséhez.
Mondjuk az nem éppen bizakodásra ad okot, hogy szike nélkül próbálja kiműteni a lengőbordáimat az indáival, de ha így akarja kiélni a szadista hajlamait, akkor nem én leszek az örömének az elrontója.
- Mielőtt bármibe is belekezdünk közlöm, hogy a leállító jelszóm a gyomirtó. - vigyorgok rá annak ellenére, hogy az indák egyre kevesebb okot adnak a vidámságra
Fenn kell tartani az álcát, hogy működik bennem a tesztoszteron és jobb lesz kidumálni magam a helyzetből, mielőtt tényleg valami olyat roppantnak meg, ami sokáig fog fájni.
- Holland egyenesen Jump Cityből rángatott a Gyilkos Mocsárba, hogy behajtson egy szívességet. Nem mondott nekem sokat, hogy miért nem ő jön, de gondolom megint fellángolt a harc a Zöld és a Szürke között és nem nagyon engedheti meg magának, hogy kétfelé koncentrálja az energiáit. - elkapom a kabátzsebből kieső koporsószöges dobozt és rágyújtok - Szóval jöttem, láttam és besurrantam.
Úgy tűnik jól adtam elő magamat. Legalábbis én már sikernek könyvelem el, hogy nem tört kettőbe és még le is rak a földre.
Gondolom az tény hajtotta a vizet a malmomra, hogy kiderült a Zöld főfejesének megbízásából járok el. Csókocskának ez olyan, mintha egy ISIS tag kétséget kizáró bizonyosságot kapna arról, hogy a túsz szájával Allah szól hozzá.
Megigazítom magamon a kabátot, majd szippantok még egyet a koporsószögből és remélem érzékeli annak az iróniáját, hogy a gyerekei még holtukban is azon ügyködnek, hogy szép lassan irtsák az életet az emberekben.
- Nem jutottam még túl sokra. - válaszolok az együttműködéssel kapcsolatos gondolataira - A turbináknál elvégeztem egy varázslatot, ami az mutatta, hogy valami természetfeletti ólálkodik itt. Arra még nem tudtam rájönni, hogy mi, de ha a munkások tünetei alapján kellene tippelnem, akkor valami természetszellem kapta fel a vizet a zöld-energiára.
Fel sem tűnik a többszörös szójáték, csak simán kimondom, ami először a nyelvemre bukkan.
Bár amilyen társam van, talán jobban át kellene gondolnom, hogy milyen szavakat használok.
Mindenesetre abból indulok ki, hogy újdonsült társam nem sokat konyít a mágiához, ezért bár tüneti kezelésben tökéletes segítséget fog tudni nyújtani, de végső soron nekem kell majd előállnom valami megoldással.
Mázli, hogy magamra mondtam az asszexualizáló varázst. Így legalább nem kell tartanom attól, hogy a feromonjaitól egyre csábítóbbnak fogom látni a csípővonalát...

Magic.

The ultimate tool with the ultimate

sacrifice.


A hozzászólást John Constantine összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 06, 2018 4:14 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
73

TémanyitásTárgy: Unnatural Selection ~ Constantine & Ivy   Kedd Jún. 26, 2018 2:27 pmJohn & Ivy©️
You're out of season!
Kifejezetten szórakoztatónak találtam, hogy amaz gyermekeim ölelő szeretetében továbbra is képes volt ontani a telivér brit frázisokat. Mindjárt én is ilyen sznob leszek, ha így folytatja, és a jótékonysági projektem helyett nekiállok saját teacserjét nevelgetni. Már csak egy személyes kis esőfelhő hiányzik a fejem felől.
- Jobban szeretem Hollandot a kis csicskámnak tekinteni, mint akármilyen megbízómnak. Gondolom, nem okozok vele meglepetést, ha a tudtodra adom, viszonylag kevés férfi kerekedett fölém, és úszta meg élve a dolgot. Tény, ugyanazt a forrást használjuk mi ketten, de teljesen más céljaink vannak vele. Az enyém… De ezt már úgyis kívülről tudod, minek tépjem tovább a szám? Mindenesetre értékelem a sznob, brit kockahumort, amit magaddal hoztál, Sherlock Holmes. - Várjunk csak, ez engem tesz Watson-ná?
Nem állt egyébként szándékomban sem ráijeszteni, sem összeroppantani, de annyira élveztem a nekem szolgáltatott egyszemélyes stand up comedy-t, hogy bár már régen elengedhettem volna, hogy tárgyaljunk, inkább hallgattam még azt az ízes, száraz angol humorát. Mit tudhatta ő, hogy ez épp az utolsó szó joga, vagy meggondolom magam, igaz? Kacéran elfélmosolyodtam.
- Csábító ajánlatnak hangzik, vigyázz, nehogy egyszer én is behajtsam rajtad az élénk szexuális fantáziáidat, mint a szívességet, amit Holland kért tőled.
Eddigre jut el a tudatom addig, hogy realizáljam, az a mindennapos, minden körülmények közt viselt feromonfelhő, amit „viselni” szoktam, és ami a legtöbb hímnemű élőlény számára ellenállhatatlan, ennek a fazonnak meg sem kottyan. Ez egyszerre nyűgözött le, és kicsit bökte is a csőröm. Nem mintha nem csak nyomós okkal használnám, de egy pirinyót azért csak zavart, hogy ilyen egyszerűen elejét lehet venni a hatásának. Egyébként semmi ártalmasról nem beszélek, szimpla karizmanövelő illatfelhő csupán, amolyan mankó. Nem mintha magától nem volna megnyerő megjelenésem és vonzerőm, amit szeretek is használni és kihasználni egyaránt, de azért sosem árt, ha több lábon áll az ember. Mindenesetre megtartom magamnak a felfedezés titkát. Amint a cigarettafüst ellenben elkezd terjedni a kis helyiségben, undok fintorra húzom az orromat, és nem épp diszkréten elhessegetem magam körül, hogy rásegítsek a szétoszlatására.
- A füst nem a legjobb barátja a zöld részecskéknek. Semmilyen füst. – küldtem az úr felé egy igen jelentőségteljes pillantást, hogy legyen szíves gyorsabban pusztítani a tüdejét, vagy mágiával rásegíteni, mert bár épp segédkezet igyekeztem nyújtani, de ha akadályoz a „létezésben”, könnyen meggondolhatom magam. A mágikus kielemzést hallva újabb fintor kúszik szép vágású arcomra, a jókedvű brit szójátékára csak villan egy értelmezhetetlent a szemem. Egyetértek, jobban kellene vigyáznia arra, hogy mit is fecseg. De ráérek még megfojtani később is, ehhez az erőműves megtisztogatáshoz sajnos esszenciális a mágusbohóc jelenléte.
- Szóval természetfeletti, eh… ? Nem igazán az én asztalom. Túl megfoghatatlan, főleg úgy, hogy még te sem tudod igazán, hogy mit keresünk… - ingattam a fejem tanácstalanul. – Biokémikus vagyok, nem ördögűző, sajnos.  Nem hangzik túl igazságosnak, ebben egyetértek, hogy te végezd a munka oroszlán részét, de csak azt tudom felajánlani, hogy megvédem azt a széles, ballonkabáttal borított hátad, és a fokhagyma seggedet az esetleges ellenséges támadásoktól. Van egy olyan érzésem, hogy arra most nagy szükséged lesz.


Szószám: 490 | M O O D | Megjegyzés: Posh brit humour is best humour


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
159

TémanyitásTárgy: Re: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   Szer. Jún. 27, 2018 9:13 pmIvy & Constantine ©️️️️️️


Van valahol valami bizarr mód szórakoztató abban, hogy olyan helyzetekben tudok ösztönösen olyan szemérmetlen poénokat ellőni, amitől még a Monty Pyton is szó nélkül maradna.
Úgy tűnik a vöröskének bejön ez a fajta brit humor és talán pont ennek köszönhetem, hogy nem a saját fekáliámban fetrengek törött gerinccel.
Bár azért az kicsit meglep, hogy mennyire magasra lövi be magát a ranglétrán Hollandhoz képest. Az annyira már nem, hogy ezt milyen hosszan fejtegeti. Tipikus antagonista karakter, aki nem csak hangyányit tájolja el magát a saját jelentőségét illetően. Az én szememre is fel lehetne vetni, hogy nagy a pofán, de legalább nem tartok negyed óránként öntömjénező szónoklatokat.
- Nem akarlak túlságosan lerántani a valóság talajára, főleg nem úgy, hogy minden valószínűség szerint te fogod megmenteni a sokat látott hátsómat, de hacsak nem Jesse Custer a neved, akkor nem kellene egy Istenhez hasonlítani magad. - mondom neki egy tipikus Constantine-i bájmosoly kíséretében - Okkal választották helyetted Hollandot a zöld avatarjának, kedves Watsonom.
Nem túl szerencsés ötlet  bosszantani Ivy-t, de tudnom kell, hogy meddig bírja cérnával és nem mellesleg nem árt letörni egy kicsit a szarvát. Akármennyire is ő ökoterrorizmus feminácija, a tény, hogy egy férfi ül a "szakmája" trónján biztos nem tesz jót az önbecsülésének. A sérült egonál pedig nincs jobb motiváló erő, ha szorult helyzetről van szó.
A flörtömre egész jól reagál. Nem látom. hogy felvillanna a szemében a vágy, de a válasza és a mosolya elég sokatmondó. Nem mintha egy ilyen kis kalanddal nem kockáztatnám, hogy a Pokol előtt néhány hónapig a komposztban rohadok el élve, de hát élni tudni kell.
- A szívesség csak akkor szívesség, ha kérni kell aranyom. - jelentem ki neki, bár az asszexualizáló varázs miatt sokkal kevesebb incselkedés van a hangomban, mint az ildomos lenne
Talán mintha gyanakodna arra, hogy nem éppen úgy működök, mint azok a férfiak, akik nagy dózisban tüdőzik a feromonjait és utána eléjük lógatott csalétekként vezetheti őket a szekérrúdnál fogva. Ez talán jelzi neki, hogy van néhány hatásos trükk a tarsolyomban.
Az viszont megint nem egy jó pont, hogy halott növényeket szívok előtte. Ez kábé olyan, mintha egy nőstényoroszlán előtt mászkálnék a kölykei bundájából varrt ballonkabátban.
- Pedig azt hittem, hogy a bűzrudak a zöld kamikázéi. - szívok egy utolsót a koporsószögből mielőtt elnyomnám - Tudom, hogy becses számodra minden gyereked, de a helyedben én beszállnék a dohánybizniszbe, ha ki akarnám irtani az emberiséget.
Ivy tart egy kisebb helyzetelemzést, aminek segítségével ő is arra a következtetésre jut, hogy én fogok többet dolgozni. Nem tudom, hogy ez most felborzolja, vagy lenyugtatja a feminizmusban lubickoló lelkecskéjét. Én a helyében nem lennék túl boldog, hogy csak fedező tüzet tudok biztosítani.
- Ezek szerint társak vagyunk. - nyújtom felé a jobbomat
Merem remélni, hogy elfogadja a gesztust és nekiláthatunk a közös munkának, mert valami azt súgja, hogy nem kellene túlságosan sokáig húzni az időnket.

Magic.

The ultimate tool with the ultimate

sacrifice.


A hozzászólást John Constantine összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 06, 2018 4:13 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
73

TémanyitásTárgy: Unnatural Selection ~ Constantine & Ivy   Szomb. Aug. 04, 2018 9:58 pmJohn & Ivy
©️️️
Touching the wrong nerve, Sherlock...
Magam is bájosan elmosolyodtam a sznob brit száraz monológjára, de érezhetően vágni lehetett tőle a feszültséget a szobában. Talán még egy kicsit szorosabban is öleltem amazt gyermekeim karjaiban, bár ez őszintén szólva nem volt tudatos.
- Édes tőled, hogy az önértékelésemért aggódsz, habár neked magadnak is volna még hová fejlődni ezen a téren. Holland miatt sem kell aggódnod, te jó samaritánus, nyugodt légy, eljön még annak is az ideje, hogy vele is leszámolok. Egyelőre van fontosabb és sürgetőbb dolgom is, de kétségtelen, hogy eljön. Bár úgy tervezem, addigra ti, emberek, és minden egyéb lények már nem lesztek e Földön. Cseverészhetünk erről is, de csak hogy tudd, bár talán magadtól is rájöttél már, nem épp most tanácsos frocliznod, ugyanis neked épp annyira szükséged lehet rám, mint amennyire nekem rád. Ami pedig azt a szívességet illeti… Térjünk vissza rá később, egy rendezvous keretei közt – kacsintottam rá kacéran.
Nem tudom pontosan, mire számítottam. Hallottam már sokat John Constantine tudásáról és hatalmáról, így nem kellene, hogy meglepjen, megvédte magát valamiféle feromon-biztos bűbájjal. Ahelyett azonban, hogy hagynám magam felhergelni, igyekszem ezt a húzást dicséretnek felfogni. Ezek szerint a hírem megelőzött. Bár egyelőre úgy tűnik, egy oldalon állunk, így jelen helyzetben mit sem számít mindez, ugyanakkor az információ jól jön majd későbbre. Ki tudja, a jövőben is egy oldalon állunk-e.
- Azok is, ha olyan gyakorisággal szívod őket, mint Te. Tőlem ne tarts, én már rég nem beszélek le senkit a dohányzásról, káros hatásaival érvelve, ha az ember ilyen ostoba, hogy önmagát pusztítja, ki vagyok én, hogy az útjukba álljak? Ugyanakkor nekem, aki már inkább növényi létforma vagyok, mint emberi, nagyon is árt. Akadályoz az oxigén helyes bevitelében, és ha még mindig szükséged van rám, ami nyilvánvaló, hogy így van, azt javaslom, vértezd fel magad valami nikotin-tapasznak megfelelő mágiával, mert vagy én szállok ki, vagy te el. – kísértem indítványom egy kellemes mosollyal, melynek remélem, érezte ólom súlyát. A felkínált jobbot látva épp csak egy pillanatig tétováztam, mielőtt kezet ráztam volna vele. És nem kell aggódnia, csupán az érintésem ezúttal nem vetett rá keresztet.
- Társak. Egyelőre legalább is. Megvédem azt a sokat látott segged, ha már szentelt vizet nem hoztam magammal. Te, mint szakmabeli, mit javasolsz, hogy kellene nekilátni a munkának? -Bring me to life.-
Mindenképpen meghallgattam volna, mit javasol a szakavatott szaki. Én meg leszek a csatamén. Végül is, nem az első eset a történelem során, hogy a nő viszi el a hátán a férfi nemet.


Szószám: 397 | URUSaa愛 | Megjegyzés: Fúj, de sokat késtem ezzel


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
159

TémanyitásTárgy: Re: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   Hétf. Aug. 06, 2018 6:18 pmIvy & Constantine ©️️️️️️


Nem tudom, hogy a mondandóm, vagy a fantasztikusan nehezen értelmezhető akcentusom az, ami az ami mosolyt csal a vöröske ajkaira. Igazából ezt nem sikerként kellene elkönyvelnem, bármennyire is simogatja a lelkemet, hogy ezt sikerült elérnem, mert a testbeszéde és a hanghordozása nem éppen arra enged következtetni, hogy tényleg szimpatizál a brit képemmel.
Nem mintha szokatlan lenne számomra, hogy a legtöbb embernek nem vagyok, de így túl a negyvenen talán kicsit kezd megkopni a kisfiús bájom.
- Hát ha véletlenül tényleg egy irányba terelődik az utad Hollandéval, akkor remélem, hogy kapok egy meghívót a keresztelőre. - szívom el az utolsó slukkot cigimből
Most, hogy kaptam egy-két jelentősebb infót, talán nem olyan rossz ötlet felfüggeszteni a tömeggyártást, amíg Csók közelében tartózkodok. Az kellene még, hogy akkor kapjon szívbajt a füsttől, amikor igazán fontos lenne, hogy ereje teljében legyen.
Nem lesz könnyű legyűrni az ez irányú késztetésem, lévén szenvedélybeteg vagyok, de mágiával nem fogom eltompítani a függőségemet. Túl sokat követelne a varázslat ahhoz, hogy megérje egy-két órára egészségessé bájolni magamat és nem sok kedvem van ahhoz, hogy nikotinmérgezés közeli állapotba pöfékeljem magamat holnap.
- Akkor az együttműködés idejére hagyom, hogy a látványod ápolja a lelki sebeimet a nikotin helyett. - dugom el egy kicsit talán túlságosan is színpadiasan a belső zsebembe azt a fél doboznyi Silver Cut-ot, aminek ma este már nem fogok a végére érni
Egy tizedmásodpercnyi borzongás azért átfut a tarkómon, amikor Ivy kacsója belesimul a nikotinfoltos tenyerembe és a társulás jeleként megszorítja a kezem.
Nem mintha számítottam volna vegyi támadásra és az sem lep meg, hogy a bőre meglepően emberi érintésű.
Mármint vártam volna valami enyhe viaszosságot egy hozzá hasonló hibrid érintésétől, de úgy tűnik a növényi részek a nem a külhámját kezdték el átalakítani elsőnek. Ezt a gondolatsort pedig nem fogom fogom továbbgörgetni a fejemben, nehogy a varázslat lejárta után erőt vegyen rajta a botanofília.
- Azok alapján amit eddig kiderítettem, a turbinaterem a gebasz forrása. A varázs szerint egyértelműen valami rosszindulatú entitáns okozta a dolgokat, de még nem tudtam rájönni, hogy egy elhunyt munkás kísértete, vagy valami dühös természetszellem kezdett el itt fesztiválozni. - a kezem már automatikusan mozdulna, hogy újabb szál cigit szedjen elő magának, de az adagolt halál megszokott helye most üres, mint egy banánköztársaság államkasszája egy kiadós propagandakampány után
- Elsőnek nem ártana, ha felskiccelnék rád egy megszállás elleni pecsétet. - nézek rá sokatmondóan, miközben előkotrok egy tűfilcet a zsebemből - Még nem tudjuk, hogy mivel állunk szembe és a jóindulat elég illékony mindkettőnk részéről. Ha pedig egy démon kószál e falak között, akkor az efféle törékeny bizalom kiváló táptalaj a számára. Nekem nem idegen a kockázat és gondolom te se vennéd túlságosan a szívedre, ha véletlenül megropogtatnád a gerincemet, de ha össze akarunk dolgozni, akkor egyikünk részéről sem fog ártani egy kis extra biztonság.
Biztos, ami biztos alapon feltűnöm az ingujjamat és megmutatom neki a bal alkaromra tetovált Salamon kisebb kulcsát. Rá fér egy kis megújítás, de a vonalak épek és ez a fontos az ilyen jelek esetében.
- Csak ebben a goth dizánjban tudom elkészíteni neked, de remélem nem olyan helyre kéred, ahol fedné valami.Magic.

The ultimate tool with the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   

Vissza az elejére Go down
 
Unnatural Selection - Ivy & Constantine
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: