There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Célkeresztben - Joker és Slade
by Joker Yesterday at 10:34 pm» 1. Minikaland - ismertető és jelentkezés
by Lobo Vas. Ápr. 22, 2018 9:06 pm

» Kész vagyok!
by Dwarfstar Vas. Ápr. 22, 2018 6:42 pm

» Avatarfoglaló
by Dwarfstar Vas. Ápr. 22, 2018 6:41 pm
Statisztika
Top posting users this month
Zatanna Zatara
 
John Constantine
 
Andrej Volkonov
 
Eric Needham
 
Pamela Isley
 
Sandra Wu-San
 
Slade Wilson
 
Alkotó
 
Lobo
 
Joker
 
Music

Share | 
 

 Unnatural Selection - Ivy & Constantine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
39
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
61

TémanyitásTárgy: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   Csüt. Ápr. 12, 2018 4:10 pmIvy & Constantine ©️️️️️️️


A Gothamben tett legutóbbi szerencsétlen látogatásom után nem sok kedvem volt visszatérni a városba, de mit tegyen az ember, ha kap egy ellenállhatatlan ajánlatot.
Ellenállhatatlan ajánlat alatt pedig az értem, hogy maga Zöld Avatárja küldött nekem üzenetet, amiben emlékeztetett, hogy ha nem akarok túlságosan gyorsan Nergál pokoli szextömlöcébe kerülni, akkor toljam oda a képem a Gyilkos Mocsárhoz, mert beszélnivalója akadt velem.
Lehet egy ilyen kérésre nemet mondani?
Lehet persze, de az esetemben nagyon nem érdemes. Szóval az első busszal amit el tudtam kapni visszamentem a Dracula-uradalomnak is beillő városba, vettem egy pár igen magas szárú gumicsizmát és nekivágtam a hirdet mocsárnak, ahol a néhai Dr. Alec Holland éli új életét, mint a Mocsárlény, az ökoterroristák Allahja.
Sosem rajongtam a mocsarakért, de amikor már a hatvanadik szúnyogot csaptam le, akkor eszembe jutott, hogy talán nem ártott volna befújni magamat egy kis rovarriasztóval. Vagy megenni egy gerezd fokhagymát. Z miatt most amúgy sem kellene aggódnom, mert néhány napig tuti el leszek foglalva azzal, amit Holland a nyakamba akar varrni.
Már jó egy órája gázolok térdig a nehezen definiálható állagú mocsárlében, mire megtalálom a Ley-gócpontot, ahol materializálódni szokott ez a nagyra nőtt cserepes növény.
- Mocsárlény! - kiáltom el magamat, de láthatólag semmi válasz nem érkezik
Ha ez a káposztaagyú meg akar váratni, akkor nagyon rossz ember türelmét teszi próbára. Nem értek a botanomanciához, így megidézni sem tudom, szóval be kell vetnem egy kevésbé környezetbarát módszert.
Névén nevezve a dolgot: Rágyújtok egy cigire.
Nem éppen egy életbiztosítás egy ilyet ellőni ezen a helyen, de ha másképp nem tudom előcsalogatni, akkor így járt.
Arról meg ne beszéljünk, hogy nem vagyok híve a Nikotin-tapasznak.
Úgy tűnik a spontán provokáció egész gyors, bár nem feltétlenül járható útja az audencia kikényszerítésének.
Növényi indák koncertközönségként csápló sokasága bújik elő a földből, majd egymásba fonódva egy emberi, de embernél sokkal nagyobb alakot alkotnak.
- Constantine! - hallom Holland dübörgő tenorját - Te sosem tudod megállni, hogy ne sérts meg valakit!
- A sértés a kritika legőszintébb formája. - vigyorodok el miközben látványosan hosszan fújon ki a dohányfüstöt - De nem azért ráncigáltál ide, hogy erről cseverésszünk. Elő a farbával. Mi az a sürgős dolog, amiben a segítségem kell?
Direkt rájátszok kicsit az emberekkel kapcsolatos sztereotípiáira, hátha akkor gyorsabban szabadulok erről a szúnyogfarmról.
- Gyakorolhatnád a türelem erényét mágus! - kezd el kakaskodni az Avatár
Hiába lett ő a bolygó növényeinek kvázi istene, ember és azon belül is férfi volt. A farokméregetés alapösztöne.
- De, hogy ne húzzam tovább a drága idődet, elmondom, hogy miért hívtalak ide.
Nem jelentem ki hangosan, hogy már épp ideje volt. A végén még beíratna a Mocsár-oviba.
- A Zöld által látom az egész várost, de a közelmúltban elvesztettem a kapcsolatot a vízerőművel. Ennek valami olyan oka lehet, aminek a felderítéséhez a te szakértelmedre van szükség.
Jesszusom. Holland rosszabb, mint egy béna DnD kampány, még bénább megbízója.
- Te pedig túlságosan feltűnő lennél, ha elkezdenél ott szaglászni.... - hamuzok bele a térdig érő mocsárlébe - Rendben Alec utána nézek. De legközelebb majd egy kicsit szebben kérj szívességet.
Meg sem várva a válaszát el is indulok, hogy minél gyorsabban ki tudjak keveredni ebből a posványból....

Az elmúlt két napot azzal töltöttem, hogy utána járjak az Vízerőműnek és kikúráljam azokat a szúnyogcsípéseket. A kutatómunka során azt felfedezem, hogy legalább húsz dolgozó tűnt el a munkaidő alatt az utóbbi néhány hétben és amikor előkerültek semmire sem emlékeztek. Lehet, hogy Mocsárlény tényleg valami olyanra akadt, ami az én szakterületem lenne?
Erre csak úgy tudok majd rájönni, ha utána nézek a dolgoknak.
A káró hatos kártyámra álcázó bűbájt idézek, majd hívok egy taxit.
Ideje körbenézni kicsit abban az erőműben.


I tell you the ultimate secret of magic:
every cunt can do it.
some noise for you


A hozzászólást John Constantine összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 16, 2018 8:08 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
21

TémanyitásTárgy: Unnatural Selection ~ Constantine & Ivy   Szomb. Ápr. 14, 2018 11:59 pmConstantine & Ivy @
Bár Batman megígérte, hogy jó gondját viseli Gotham-nek, és többet parkosít, csökkenti a szemétlerakást, támogatja a környezetvédelmet, és redukálja az építkezések számát, Gotham mégis csak növekszik a maga betondzsungel természetében, fákat vágnak ki, növényeket túrnak fel, csak hogy legyen helye az embereknek, azok pedig annyit nem tesznek meg olykor cserébe, hogy a kukáig elviszik a csokoládépapírt. Az emberek száma csak nőttön nő, a természet meg lassan kiszorul a bolygóról. Arról a bolygóról, ami mindig is az övék volt! Ez a bolygó a Zöldé! Miindig is így volt, már azelőtt is, hogy az emberek megjelentek volna. Sőt, túlélt már rosszabbat is, mint az emberiség. Én csak meggyorsítanám a folyamatot… Igazam lett a végén, Batman ígéreteire nem lehet hagyatkozni – ha azt akarom, hogy a munka elvégeztessen, Nekem kell kezembe venni az irányítást. Pár napja észrevettem, hogy gondok merültek fel a város áramellátásában, olykor csak egy-egy pillanatra hagyott ki a fény, de volt, amikor órákra áram nélkül maradtak Gotham lakói. Végül már a híradóban is szóvá tették, hogy a helyi vízerőmű működésében eltérést tapasztalnak, de mire a szakemberek kiértek, az épület megközelíthetetlenné vált. Hol vannak a hősök, amikor tényleg szükség van rájuk? Nos, ami azt illeti, az a vízerőmű fontos fogaskerék a tiszta energiaforrás gépezetében, érdekemben állt, hogy tökéletesen működjön, gondoltam, ha Alec vagy más régi cimbora temperál a működésével, legalább meglesz a közös téma, mielőtt megölelem őket. Az indáimmal. Ha pedig nem értünk szót egymással, szívesen intézek nekik egy kórházi beutalót. Felkerekedtem hát egy teljesen átlagos, kissé ködtől nyirkos este, hogy magam járjak utána, mi is történik a gotham-i vízerőműben. Fantasztikusan praktikus, zöld levéldressz volt rajtam, de hogy ne vonjak magamra kéretlen szemeket, az odautat egy hosszú, méregzöld poncsóban tettem meg, amitől csak a terület viszonylagos határán váltam meg. Mit sem törődve a sárga rendőrségi szalaggal átbújtam alatta, és az épület falához simultam, fülelve, körbe kémlelve. Egyelőre semmi rendkívülit nem tapasztaltam. De hát nem is tudom, mit vártam. Kőgólem gárdát őrjáratozni, mágikus erőteret, vagy alkímista kört, talán, azok elsőre is elég szembetűnők. De egyelőre minden csendes volt. Túl csendes, de ugyanúgy csendes.
- Vaklárma lett volna… ? – töprengtem félig hangosan.

comment: szétcsúszik a szép Ivy kódom xD lesz ez hosszabb is, amúgy...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
39
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
61

TémanyitásTárgy: Re: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   Hétf. Ápr. 16, 2018 9:33 pmIvy & Constantine ©️️️️️️️


A taxisofőr úgy tűnik kiszúrta, hogy nem éppen helyi vagyok és a kelleténél néhány kanyarral többet iktatott be néhány plusz bankó reményében. Nem éppen a legetikusabb húzás, de egy svindler ne ítélkezzem egy másik simlis felett.
A kocsi út alatt csak bámulok ki az ablakon és próbálom számba venni az elmúlt néhány hét eseményeit. Be kell valljam, hogy úgy érzem magam, mint egy fémgolyó a flipperben. New York, Gotham, Metropolis, Jump City, majd megint Gotham. Alig telt el egy hónap, hogy újra az államok területén rontom mások levegőjét és már négy nagyvárosban keveredtem bajba.
Ha valahol nyilvántartják az ilyen jellegű rekordokat, a szólnom kellene nekik, hogy új király ült a trónra.
Mielőtt teljesen átadnám magam a tökéletes bambulás állapotának, még készülök egy kis meglepetéssel a sofőrnek.
Csak, hogy biztos legyek abban, hogy jó helyre megy majd a tőlem kicsalt pénzt.
Eldünnyögök az orrom alatt egy varázslatot, ami az utazás időtartamára megvicceli egy kicsit a látóidegeket és blokkolja a tükörképek észlelését.
Nem túl elegáns húzás, de tartsuk egyensúlyban a karmát.
Amikor a kocsi megáll a vízerőmű előtt úgy érzem magam, mintha egy rosszul megírt katasztrófafilmbe keveredtem volna, amit egy Micheal Bayhez hasonló tehetségű kontár rendezett.
Akármi is történt az utóbbi napokban nemrég újból nekiállt virgonckodni...
Hemzsegnek a kopók, az újságírók meg úgy csattogtatják a fényképezőgépeket, mintha egy focimeccsen kereplőznének.
Az erkölcsileg legalizált sportszerűtlenkedésre gondoltam foci alatt, nem pedig az amerikai footballra, mielőtt felmerül a kérdés.
- Tartsa meg az aprót cimbora! - nyújtok oda néhány bankót a taxisofőrnek
Nem zavar, ha éppen kevesebbet adtam volna neki. Vagy belesápad abba, hogy nem látja a tükörképemet, vagy a felhajtás foglalja le.
Kiszállok a kocsiból és próbálok elvegyülni a tömegben, miközben magamban konstatálom, hogy csak egy hangyányit lesz nehezebb bejutnom, mint az terveztem.
De pont ezért találták fel az improvizációt.
Mondjuk amilyen nagy itt a felhajtás, talán nem is kellene azzal foglalkozni, hogy szóba elegyedjek másokkal, csak szépen keresni egy helyet, ahol besunnyoghatok.
Biztos, ami biztos, azért vetek egy futó pillantást a kordonszalag mögé is. Szakmai ártalom a kíváncsiság, meg azért nem jön rosszul, ha éppen nem tudod, hogy mi fészkelte be magát egy bazi nagy erőműbe.
A fejemet csóválva nyugtázom, hogy a gothami rendőrök meglehetős szakmaiatlanságról tesznek tanúbizonyságot. Elmozdítani három hullát a helyszínről nem éppen a legokosabb húzás, még akkor sem, ha már lehelyszíneltek. Utólagos sérülések, a sebekbe került kosz, oda nem illő anyagok.
Az egymás mellett fekvő hullák még ilyen távolságból is szembetűnően hínár-zöldek, ami nem igazán jelent jót.
Oszlásnak még nem indultak és pont ez az aggasztó a színükben.
Nem találgatok, de ezeket valami megszállhatta.
Most, hogy ezzel megvolnánk a bejutás kérdését is meg kellene oldani.
Nem lesz túl sportszerű a dolog, de ezeken a fickók akkor sem engednének be ebbe az épületbe, ha hófehér ünnepi reverendában jönnék és kijelenteném, hogy én vagyok nem tudom hányadik János pápa.
Elterelésre lesz szükség és már tudom is, hogy mit kellene csinálnom.
Már a helyi TV is kint van és egy feltűnően csinos, szöszi riporter már nagyban tudósít a helyszínről.
Ügyelve arra, hogy ne menjek bele a kamera látószögébe, ráküldöm a taxisofőrnél használt varázslat egy módosított változatát a hölgyre.
Valószínűleg egy ideig rendszeres látogatója lesz egy pszichológusnak és drogozással is meg fogják gyanúsítani, de ezt az áldozatot igazán meghozhatja a nagyobb jó érdekében.
A varázslat aktivizálódása alatt, a tömegben elvegyülve megközelítem a szalaggal elzárt bejáratot.
Mielőtt kezdődne a cirkusz magamra is vonok egy varázst. Nem láthatatlanság, inkább olyan, mint az érzékelésszűrők a Doctor Who-ban. Csak nem működik túl nagy tömegen.
Igen, csípem azt a sorozatot. Elvégre brit lennék nem?
A szöszi riportercsaj hatalmas patáliát csapva nekiáll visítani és segítségért ordibálni. Nem akarom elképzelni, hogy mit láthat, de biztos nem túl kellemes.
A figyelem elterelődését kihasználva, gyorsan átbújok a szalag alatt és belépek az erőmű épületébe.
- Akkor kezdődjön a muri! - gyújtok rá egy koporsószögre, miközben nekivágok felderíteni a helyet

I tell you the ultimate secret of magic:

Every cunt can do it.
some noise for you


A hozzászólást John Constantine összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 17, 2018 10:51 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Admin
avatar


Join date :
2017. Aug. 22.
Hozzászólások száma :
74

TémanyitásTárgy: Re: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   Hétf. Ápr. 16, 2018 9:33 pm

The member 'John Constantine' has done the following action : Kockadobó


'1' : 6
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   

Vissza az elejére Go down
 
Unnatural Selection - Ivy & Constantine
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: