There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Ha melletted ébrednék
by Lobo Yesterday at 2:13 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
Faye Fairthorne
 
John Constantine
 
Dick Grayson
 
Song Taewon
 
Harleen Quinzel
 
Orin
 
Raven Roth
 
Conner Kent
 
Proinsias Cassidy
 
Music

Share | 
 

 Unnatural Selection - Ivy & Constantine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
191

TémanyitásTárgy: Re: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   Szer. Dec. 05, 2018 5:18 pm

"Csak még egy kérdés!


"A nemzetközi helyzet
egyre fokozódik"

©️️️️️️️


Talán nagyon alulbecsülném a mi kis szellemi teniszezésünket, ha azt mondanám, hogy ennél jobb csapatépítő tevékenységet el sem tudnék képzelni két ennyire különböző személynek.
Tény és való, hogy a kívülállók számára inkább hathat a dolog egy egomániás adrenalinfüggők számára összerakott TV-s rapid randinak, de azzal nem lehet vádolni minket, hogy nem élvezzük a közös munkát.
Az egyre csak fokozódó adok-kapok szép lassan oldja Ivy általános elutasító jellegű viselkedését és az arcán szétterülő mosoly lassan átterjed a szemére is. Nem ritka, hogy ilyen hatással vagyok a kiszemelt partnereimre, de az esetek túlnyomó többségében sokkal kevesebb munkát beleölnöm abba, hogy beindítsam a vérkeringést az ágyéki szakaszon.
A szerencsével kapcsolatos megjegyzésére nem kontrázok vissza. Vitatkozni ugyan tudnék, hogy a gyorsan vágó eszem és a jól megválasztott szavaim mennyire nincsenek köszönőviszonyban a szerencsével, de a tekintetében lévő újfent érdeklődést nem szeretném elrontani azzal, hogy minden csörtét én próbálok megnyerni. Úgy sokkal vonzóbb leszek a számára, ha magától jön rá és nem én dörgölöm az orra alá, hogy igazam van.
- Én nem leszek semmi jónak elrontója. - húzódik egy apró mosolyra az arcom miközben megeresztek egy pajkos kacsintást
Még mindig áldom az eszemet, hogy magamra mondtam azt a varázst. Nélküle nem lenne ennyire kiegyenlített ez az incselkedő adok kapok, de nagy eséllyel hasonlóképpen alakulna ez az este azután is, mint ahogy fog. Ennek ellenére valahol mégis jól esik tudni, hogy nem kémiai hadviselés miatt kerül kilátásba, hogy Gotham Édenkertjében tehessek majd egy alaposabb felfedezőtúrát. A szó szoros és átvitt értelmében is.
- Túl sok bűvésztrükköt nem kell majd bevetned ahhoz, hogy megtudd. - riposztolok a páros sportokkal kapcsolatos replikájára
Azt hiszem ez után a szóváltás után nyugtázhatom, hogy az erőmű utáni programunk ezennel fixálódott és egyikünknek se lesz ellenére az a néhány röpke óra, amit még egymás társaságában fogunk eltölteni azután, hogy letudjuk Holland békemisszióját.
- Ha nikotinnal és az alkohollal való heves barátkozás is beleszámít a döntések következményeivel való birkózásba, akkor annyira talán nem is állok rosszul.
Miközben tekintetével végigmér újfent érzem az ingert, hogy rágyújtsak, de most már a mozdulat megkezdése előtt sikerül leállítanom magamat, hogy elkezdjek kotorászni a zsebemben.
- Eddig is megoldottam valahogy.- vonom meg a vállam
Úgy tűnik, hogy a felsőoktatásban már mindenhol a program része lett a filozófia alapjainak oktatása. Legalábbis az előbbi mondatai arra engednek következtetni. Egy hangyányit talán túl éles témaváltás, de ha van annyi türelme, hogy  a zombiinvázió után gyorsan letoljak hat sört, akkor nem fog rossz partnerre találni bennem ezen a téren se.
- Bármennyire nincs kedvem lekerülni oda, de azt el kell ismernem, hogy pompásan mutatnánk Lucifer trónusán.
A biztonsági szavas heccelődésre csak eleresztek egyet a kedvesebb mosolyaim közül.
- Egyre kevésbé kell biztatnod arra, hogy így tegyek.
És már megint simogatjuk egymás libidóját...
- Fele ennyire sem szórakoznánk jól, ha nem lettem volna ennyire előrelátó, aranyom. - eresztek el egy újabb szemtelen kacsintást Ivy felé - Személy szerint én még sajnálnám is, ha a bájporoddal csavartad volna el a fejemet. Mindketten kevesebbek lettünk volna néhány igazán minőségi élccel és elmés visszavágással.
Valahogy nem lep meg, hogy a Karácsony nem tartozik a legkedveltebb ünnepei közé. Körülbelül úgy érezheti magát akkor, mint egy szakmámbeli Salemben. Vagy Copperfield és Uri Geller sarlatánkodásai láttán.  Nem tudom neki felróni, hogy másképp éli meg az az egész plagizált szeretetpropagandát, mint a legtöbb ember.
Bár az figyelemreméltó, hogy nem siklott el a cserepes fenyő részlete felett. De mint mondtam, nem is áll távol tőle annyira a nyomozósdi.
- Nem vagyok én akkora surmó, mint amilyennek tűnök. - a mostani mosolyomban már inkább a barátságosság dominál, mint flörtölés - Inkább a spontán dolgok híve vagyok, de ha már ennyire kíváncsi vagy rá... Csinálnánk vegyvédelmi ruhás ACE Chemicals mézeskalácsfigurákat, akiket a nyakuknál fogva lógatnánk fel a fenyőfára dísznek, vacsoráznánk valami fogunkra valót, az ajándékok átadása után meg tartanánk egy Bolygó Kapitánya maratont.
No de hogy foglalkozzunk egy kicsit a cselekménnyel is, térjünk vissza a zombik kérdésére is.
Ivy a csapda elrejtésének ötletét még beszéld közben meggondolja. Lehet, hogy nem a megfelelő szót használtam és ez kicsit bántja az lelke öko részét (vagyis egészét), de nem úgy tűnik, hogy ne tudna felülemelkedni egy ilyen apró kis fricskán. Főleg nem az eddig elhangzottak fényében.
Vagy egyszerűen csak használta a PhD-ját és rájött, hogy egyet csapdába csalni könnyebb, mint egy egész hordával hadakozni.
Az eltűnésünk lehetett a végszót, amire a visszatartó varázslat várt. Ahogy befordulunk a sarkon  hallom, hogy az egyik véglény hangos puffanással zuhan ki az ajtó és terül végig a linóleumozott padlón.
A turbina terembe visszaérve hagyom Ivyt munkának látni, amíg én eltorlaszolom magunkat az ültetés idejére. Valahol a lelkem legmélyén még le is nyűgöz az a gyakorlottság, amivel a megfelelő formába és irányba terelgeti a magokat, amik néhány másodpercnyi intenzív növekedés után tökéletesen lemásolják annak az ábrának a vonalait, amit majd egy órája skicceltem fel A Zöld eme agresszív, bár felettébb vonzó fizikai jellemzőkkel bíró ügynökére.
- Nem hiszem, hogy különösebben meghatná őket a Répamanus újabb botránya, a Brexit vagy a kelet-európai antiszemita propaganda. - válaszolok neki a szellemesség és a cinizmus furcsa keverékével - Mit szólnál ahhoz, ha senkinek sem kellene közvetlen belegyalogolni a veszélybe?
Az eddigiekhez viszonyítva néhány fokkal komolyabban nézek rá, majd elkezdem vázolni a tervemet.
- Meg tudom oldani, hogy asztrálkivetülésként tudj eléjük kerülni. - magyarázom neki a tervet - Így nem kellene kockáztatnod azt a szépen ívelt csípődet. Annyi hátránya lenne, hogy addig a tested öntudatlanul lenne itt velem. De megígérem, hogy a levelekhez csak akkor nyúlok, amikor már nem fenyeget minket életveszély.

Magic.

The ultimate tool with the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
81

TémanyitásTárgy: Unnatural Selection ~ Constantine & Ivy   Vas. Dec. 16, 2018 9:48 pmJ.C. & P. I.©️
I'll curl your toes...
Nézzenek oda. A végén még kiszedik belőlem – harapófogóval, de kiszedik – hogy ezt a mentális ping-pongot én valahol a lelkem egy élhető, sötétség által be nem lakott sarkában még élvezem is. Az illetők, azt kell, hogy mondjam, nem tévednének, de csakis azért nem adok mindennek hangot, mert gondolok az én szőke Columbo-m lelkivilágára, és nem szeretném, ha a szavaim esetleg felturbóznák az egóját. Ha már az IQ-ja állandó. A feleletre csak lemondón legyintettem, de még őriztem az arcomon a kacsintás kiváltotta mosolyt.
- Hogyne, hogyne. Szerintem mindketten még mellékelt ábra nélkül is el tudjuk képzelni, hogy miféle szorult, és leginkább életveszélyes helyzetekből húzott már ki az a te késélű agyad. Lapozzunk, kedvesem.
Indítványoztam. Nem mintha nem élveztem volna az élcelődést és a szellemi nyelv köszörülést, de ha valóban minden riposte-ra felel, és felelek magam is, sosem jutunk el az ágyig. No, meg úgy nem mellesleg épp azért döntöttünk a kooperáció mellett, hogy megtisztítsuk Gotham vízerőművét, és vajmi kevésbé venné ki magát jól a holnapi hírekben, ha arról tájékoztatnának, hogy épp emiatt az oly szórakoztató randi gyorstalpaló miatt vallottunk kudarcot. Hé, legalább jól éreztük magunkat. Megérte.
- Megkönnyebbültem, hogy ezt mondod, kedvesem. A bűvésztrükkök amúgy sem az én fortém. – csempésztem bele a feleletembe egy mostanra bizonyosan nem is annyira pimasz élt. Azt hiszem, különösebb finomhangolást nem is igényel ez az alakulgató egyéjszakás kaland, mindketten tökéletességgel egyetértünk két dologban: az egyik, hogy minden kétséget kizáróan meg fog történni, s a másik: hogy tartozunk egy köszönetmondással Hollandnak. Ha nem is kézfogással és hajbókolással, de egy finom biccentéssel mindenképpen. Elismerő grimasszal nyugtázom a mélypontján való gyors túllendülést. Nem is kellek én ide.
- A humorérzéked, az a száraz és brit a helyén, úgyhogy nagy baj tényleg nincs, kedvesem. Persze, hogy megoldottad. És meg is fogod.
Azt már inkább nem tettem hozzá, hogy legfőképp azért, mert mást nem igazán tehet. Vagy cipekedik tovább, vagy feladja. Általában lefoglaltak a saját világmegváltó, illetve leromboló céljaim ahhoz, hogy odafigyeljek a mások nyűgjeire, meg úgy en bloc nem osztogatom boldog-boldogtalannak az empátiámat, de ha tényleg ettől lesz jobb kedve, és még az alkoholt is állja, én meghallgatom. Rajtam ne múljék. Bár nem ebből van diplomám, én egy másfajta doktor vagyok, de amíg ez őt nem zavarja, addig engem sem fog. Belefeledkeztem egy pillanatra a brit okkult nyomozó által felfestett képbe.
- Maga a megtestesült tökély. Mondanám, hogy kész mennyország, de az paradox volna, úgyhogy kénytelenek vagyunk kiegyezni az elsőben. Hízeleg a gondolat, hogy az élők a halálom után sem nyughatnak békében.
Tovább is ábrándoztam volna arról, hogy miféle pokolbéli növényekkel egészíthetném ki az én kis édenkertemet, de már tovább is lapoztunk. Sőt. Egészen melegre sikeredett mosollyal térítem vissza a kapottat.
- Mertem remélni. És bár valóban szórakoztat ez a mi kis személyes vívó párbajunk csörtékkel és riposte-okkal, azért azt nem mondanám, hogy egyhamar túl fogok lendülni ezen a te bűvésztrükködön. Intrikus vagyok, ki nem állhatom, ha az orromnál fogva vezetnek. Ettől eltekintve óhatatlanul is vissza-visszakalandoznak a gondolataim, és nem tudok szabadulni a kérdéstől, hogy vajon mi késztetett arra, vagy hát miben reménykedtél, amikor magadra mondtad azt a bűbájt. De az már igaz, és azt meg kell hagyni, hogy nem tudtál volna a brit rágós humorodra koncentrálni, ha hagyod elcsavarni a fejed.
Nem tudom, miért nem lepett meg, hogy nem volt képes elengedni ezt az egész karácsonyos dolgot. Talán mert megérezte, hogy szívességet tett volna nekem vele, és direkt hergelni akar vele, gondoltam én magamban, de végül az állított dolgok teljes ellentétei voltak annak, amit elgondoltam. Ha képes lennék rá, már azt mondanám, majdhogynem elszégyelltem magam.
- Lassan kénytelen vagyok magam is elhinni… - mosolyogtam rá ferdén, ami a felsorolásra kiszélesedett, majd kuncogásba, végül nevetésbe fulladt. – Na, ezért nem karácsonyozik veled senki. De engem meggyőztél. Ha még nincs randid karácsonyra… Tudod – kacsintottam rá csábosan.
Hátrakaptam a fejem, ahogy hallottam a zselészerű falat leomlani, és a halottizéket elszabadulni, úgyhogy meg is szaporázom a lépteimet, és fedezékbe vonulok a szőke Columbo-val. Felkészültem erre a trükkre, minden készen állt, és bár tudtam, hogy sok energiát fog felemészteni, minden koncentrációmat és energiámat összeszedve tettem a dolgom. Először csak egy, majd még egy, és még egy fás szárú lián bukkant elő a földből a legkülsőbb és legnagyobb kör három különböző, de mértanilag szimmetrikus pontján, és a mintát gyönyörűen követve futottak körbe, hogy végül összeérjenek. Ugyanezt a manővert még egyszer, egy kisebb körrel is elvégeztem, aztán jött a különös kétágú csillag – ennek kétszer kellett nekiveselkednem – senki nem mondta, hogy jó a térlátásom – mire sikerült, majd azon belül egy kisebb Dávid-csillag, és remélhetlőleg készen is vagyunk.
- Így megfelel, vagy még változtatnál rajta… ? – kérdem, míg diszkréten letörlöm a verejtéket a homlokomról.
Ha kell rajta változtatni, vagy korrigálni, még villámgyorsan elvégzem, bár hazudnék, ha azt mondanám, mindez nem erőltetett meg egy cseppet sem. Az újabb élcelődésre csak egy jelentőségteljes pillantást küldök neki.
- Nagyon szellemes, Mr. John Isztambul. Több komolyságot, ha kérhetek.
Annyira nem lelkesedtem az ötletért. Persze, jól elcseverésztünk, röhögcséltünk mindenféle apró hülyeségen, de azért, hogy az ő kezébe helyezzem az állapotomat? Ha még attól félnék, hogy visszaélve a helyzettel magáévá tesz, de nem! Nem is tudom, mitől tartottam olyannyira. Talán attól, hogy ez az egész egy mágikus kóma, amiből ki tudja, felébredek-e vagy sem. Miért kellett volna megbíznom benne?
- Tudod egyáltalán, mit csinálsz? Biztonságos az a vacak egyáltalán… ?
Talán most először volt érezhető stern és magabiztos hangom egy fiatal fruska módjára félelemtől reszketni.
- Tényleg csak akkor, ha nincs más mód… Akkor… Akkor.


Szószám: 899 szó | Isztambul | Megjegyzés: I'm back bitchez
Van még valami a tarsolyodban, vagy ágyba bújhatunk, kedvesem?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
191

TémanyitásTárgy: Re: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   Szer. Dec. 19, 2018 4:56 pm

John Constantine


Poison Ivy

©️️️️️️️


Azóta nem volt ilyen vérpezsdítően szellemes szópárbajban részem, hogy Zeddel nekiálltunk kinyomozni, hogy hova a fészkes fenébe tűnt az unokahúgom Gemma. Abban az esetben sem volt éppen egyszerű az ügy megoldása, de épp úgy jutott időnk egymás szóbeli vetkőztetésére, mint a nyomok összerakására.
Régi szép londoni idők.
Bár nem kellene, hogy nosztalgiával töltsön el a mostani helyzet, de az Ivyval való csipkelődés felidézi bennem ezt a többé-kevésbé kellemes emléket.
Egyre inkább látom az arca és a szeme folyamatosan változó kifejezésén, hogy a szavaimmal sikerül olyan ajtók zárját feltörnöm, amiknek a meglétéről talán el is feledkezett ez a fitos orrú, vörös Gaia.
Átfut a fejemen, hogy Batman talán eddig rossz végéről fogta meg a vele való kakaskodást. Ha nem úgy viselkedne a nőkkel, mint egy szuperhősnek állt Jamie Dornan, hanem figyelembe venné a - kevésbé gender semleges kifejezés híján - női jellegzetességeiket, talán sokkal könnyebb lenne a dolga és sokkal alacsonyabb a hölgyek visszaesési indexe.
Jót tenne neki is, a női ellenlábasainak, meg az Arkham statisztikáinak is.
Bár az elmésségemet kitárgyalása egy jóleső pont, de láthatóan már kicsit untatja Ivyt a téma. Legalábbis tudatosan. A pajkos mosolya és a szeme vidám csillogása egészen másról árulkodik. Látom a szavai rejtett jelentését és azt kell mondjam igaza van.
Beleegyezően megvonom a vállamat, miközben belátom, hogy az aktuális probléma megoldása sokkal közelebb fog juttatni ahhoz, hogy leszedegessem róla a ruháját alkotó leveleket, mint az önfényezés bármilyen formája.
Négy évtized után lassan meg kellene tanulnom a dolgok fontossági sorrendjét elsőre felismerni.
- Pedig a kacsóid meglennének hozzá. - ütöm tovább kicsit a vasat akaratlanul is
Ennyit arról, hogy nem hátráltatom a közös munkánkat a felesleges flörtöléssel. Az este későbbi része már a tíz parancsolat módján van megörökítve és nem kellene tovább farigcsálni azt a kőtáblát, de nem tudom megállni, hogy egy kicsit cizelláljam a munkámat.
A megküzdési mechanizmusaim boncolgatása éppen jó irányba tereli a témát. Legalábbis bezsebelek Ivytól néhány bókot, ami valljuk meg elég nagy szám, ha figyelembe vesszük, hogy alapvetően milyen habitussal viseltet a szaporulatfenntartók másképp vonzó része felé.
- Tény, hogy a humornak álcázott önostorozásért már kellett volna kapnom valami díjat. - suhan át egy keserédes mosoly az arcomon
Valahol talán az a legnagyobb irónia az életemben, hogy mire elérek oda, hogy Nergál ostort lóbálva fogadjon odalent már talán kívánnám is a halált. Talán ez az ára annak, hogy a varázslás mellett tettem le a voksomat. A hatalmamért cserébe szép lassan elveszítek mindenkit, aki valaha fontos is volt számomra.
Bár nem Astra volt az első lépés a lejtőn, de tőle tudom datálni azoknak a rossz döntéseknek a sorozatát, ami miatt egyre kevesebb ember számát kell őrizgetnem a telefonban. Zed, Chas, Gary és most már Z is. Senki nem vádolhat meg azzal, hogy olcsó lőrébe, ipari mennyiségű dohányfüstbe és a testi szerelem fülledt mocsarában keresek egérutat a vállamat nyomó mázsás súly elől.
- Nem venném a szívemre, ha még néhány évtizedig csak idefent szervezkednél a gaz homo sapiensek ellen. - az előbbi sötét gondolatoktól már majdnem újból önkéntelenül is a hosszútávú tüdőlövés után nyúlnék, de a vörös üstök látványa emlékeztet rá, hogy mit ígértem
Ezt az ígéretemet pedig a saját túlélésem érdekében sem ártana betartani.
- Hogy mi késztetett a kis varázslatom ellövésére? - húzódott pajkos félmosolyra a szám - Nem vagyok idevalósi, de azért nagy vonalakban tisztában vagyok Gothammel. A munkám során pedig láttam már nem egyszer, hogy az idegen befolyás mit tud tenni valakivel és azt kell mondjam, hogy nincs túlságosan ínyemre az a fajta kiszolgáltatottság, ami egy ilyen helyzet okoz.
Pamela csillogó, méregzöld szemébe nézek, a tekintetem pedig félig játékos, félig pedig komoly.
- Mondanám azt, hogy a szemem előtt lebegett az is, hogy az esti programom mindenképpen közös megegyezésen alapuljon, de ezzel igencsak túlértékelném a személyes vonzerőmet.
Az elméleti közös karácsonyi program ismertetése sokkal jobban sikerült, mint gondoltam volna. Ivy arcán  egy megvető orrfelhúzás és állfelszegés helyet, - hogy egy magamfajta fickóval erősen kétes értékű társaságában kelljen eltölteni a növényvilág éves tömegmészárlásainak egyikét - fokozatosan szélesedett a mosoly és végül egy csilingelő kacaj tört ki az ajkai közül. Az már külön hab a tortán, hogy egy pajkos kacsintás kíséretében megszellőztette, hogy nem is lenne ellenére egy ilyen program.
Látod Béla? Csak egy kicsit kellene visszavenni a durvaságból meg a keménykedésből, megpróbálni emberibbnek lenni a Gaztevőid galériájának tagjaival és Gotham máris sokkal biztonságosabb hely lenne. Aláírom, hogy bizonyos tébolyodottak esetében ez nem működne, de aki képes arra, hogy a cirkuszból meglépve pszichátereket csábítgasson és bankokat rabolgasson, az megérdemli a denevérformájú makarenkói pofont.
- Erős a kísértés, hogy a szavadon fogjalak. - viszonzom neki a kacsintást - Elég ha útbeigazítást kérek a fáktól? Mert a telefonkönyv gondolom hanyagol téged a lista összeállításakor.
Most, hogy már szóban ott járunk, hogy a felsőruházat után az alsóneműt próbáljuk meg lesimogatni egymásról néhány gyengéd mozdulattal, talán vissza is térhetnénk az ittlétünk valódi okához.
A "zombik" recsegő, ropogó hörgése a távolból már hallgató, Ivy pedig nem teketóriázik és egyből két varázskört is felvázol a gyorsan növő magjaival.
Nem mondom, ha kicsit kevésbé agresszív módon próbálná terjeszteni a környezettudatosság eszméjét, akkor akár az ökoharcosok Ellon Muskjává is előléphetne. Vagy ha nagyon ragaszkodik a női oldalhoz, akkor ő lehetne az új Marie Currie. A lényeg, hogy sokat tudna segíteni a világon, ha leküzdené a militáns feminizmust és kicsit barátságosabban állna az emberi fajhoz.
Ahhoz képest, hogy elsőnek próbálkozott ilyen rajzolatok létrehozásával nagyon is jól sikerült mindkettő. Elismerően hümmögök egyet. A nyomozóság mellett még egész tehetséges boszorka és grafikus is lenne.
- Sokkal jobbak lettek, mint reméltem. - mérem végig újból a mintákat, amikben egy kapcsolódási hibát sem találok
A szemem sarkából látom, hogy Ivy nagyot szusszanva letöröli a homlokára kiülő verítéket.
Ha jól sejtem, akkor most egy kicsit megtúráztatta a képességeit és mivel éjszaka van a félig növényi mivolta miatt ez olyan volt neki, mint edzőmaszkban lefutni egy száz méteres sprintet.
Feleslegesnek érzem, hogy megérdeklődjem a hogylétét. Látszik, hogy nem kis energiát vett ki belőle az előbbi mutatvány.
A kezemet kinyújtom az ábrák felé, majd varázslába kezdek.
- Praecipio tibi tessera de malis intra circulum!
- mormogom a varázsigét
A rajzolatokat körbevevő körök felizzanak és halovány kékes energiát sugároznak néhány másodpercig.
- Kész is. - próbálok a kérésének megfelelően egy kicsit szakmaibb lenni
Ivy elsőre természetesen kicsit meghökkent a felvetésemre és meglepően hasonlóan reagál a dologra, mint egy mágiával elsőnek találkozó átlag ember.
Megijed.
Nem lep meg a dolog. Elvégre a szópárbajunk is csak azt bizonyította, hogy a kiskegyedben még több az emberi, mint a növény.
- Nem kell tartanod tőle.- próbálom nyugtatgatni - Már számtalanszor lógtam be így sok helyre és még nem lett tőle bajom.
Látom, hogy nagyon elbizonytalanítja az asztrál-projekció lehetősége. Az eddigi magabiztos és kissé gőgös nő arckifejezése és tekintete egy pillanat vált át egy sokkal megszeppentebb és már-már majdnem ijedt lánykáéba.
Nem mondom, hogy ezen nem lepődök meg, de egész jó pókerarcom van, így nem vehet észre semmit.
- Nem fogok semmit se rád kényszeríteni. - nyúlok óvatosan a kezéért - A Bőregérrel ellentétben én a szívemre veszem, ha valaki akkor sérül meg, ha nekem akar segíteni. Még ha ez elsőre nem is így tűnik. Ha nem vagy benne biztos, akkor találunk egy másik megoldást rá.
Bármily meglepő lehet, de ezt most nem azért mondom, hogy leszedegethessem róla a ruhául szolgáló levélkéket.
Ivy nem éppen egy ma született bárány, most úgy van rá szükségem, hogy száz százalékig bízik magában. A nélkül pokoli meló lenne visszaterelni a lelkét a testébe.

Magic.

The ultimate tool with the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Unnatural Selection - Ivy & Constantine   

Vissza az elejére Go down
 
Unnatural Selection - Ivy & Constantine
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: