There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Célkeresztben - Joker és Slade
by Joker Yesterday at 10:34 pm» 1. Minikaland - ismertető és jelentkezés
by Lobo Vas. Ápr. 22, 2018 9:06 pm

» Kész vagyok!
by Dwarfstar Vas. Ápr. 22, 2018 6:42 pm

» Avatarfoglaló
by Dwarfstar Vas. Ápr. 22, 2018 6:41 pm
Statisztika
Top posting users this month
Zatanna Zatara
 
John Constantine
 
Andrej Volkonov
 
Eric Needham
 
Pamela Isley
 
Sandra Wu-San
 
Slade Wilson
 
Alkotó
 
Lobo
 
Joker
 
Music

Share | 
 

 "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna   Vas. Ápr. 15, 2018 9:15 pmZatanna & Andrej @
Lassú, egyenes léptekkel érkeztem meg az összekötőm által megadott címre. Gotham City a maga kedélyes módján üdvözölt, lassú cseppekben gyűlt az olajos tapintású, nehéz eső a pocsolyákban, ami ritkásan hullott a szakadozott esti felhőtakaróból. Nem volt komoly eső, éppen csak annyi, ami elrontja az emberek hangulatát általában. Jómagam már régen kalkuláltam vele, 3,2%-al rontja a lőpontosságot.
Még utoljára végigpillantottam magamon. Szürke, hajszálcsíkos öltöny, szűk, merev, úgymond katonai szabású, fehér ing, vörös nyakkendő, fekete félcipő és fekete hasított bőrkesztyűk. A hajamat konzervatívan rövid copfba fogtam össze. Kellően ízléses megjelenés akármiféle estélyre is kelljen elkísérnem a hölgyet, aki kifizet a mai napon. Na persze nem voltak illúzióim arról, miért is kell maga mellé neki egy hadviselt ember, aki tudja melyik végén kell a lőfegyvereket megragadni, eszerint készültem magam is. Hónaljtokban lapult nálam egy SIG Sauer P225-ös maroklőfegyver, a zsebórámba egy garottot fűztem be, a belső zsebemben két csomag termitpor. Csak a biztonság esetére persze. Vékony, vértelen ajkaim között parázslott a cigarettám, mint elárvult, kései szentjánosbogár magányos fénye az esőben. Utolsókat pislogott, miközben kiélveztem a tüdőmet átjáró és kitöltő kékesfekete füst marását, aztán elnéztem a parabola ívet, amint a csatornafedél felé repült, megpattant a rácsán és a mélybe hullott. A tökéletes dobáshoz két fokkal feljebb kellett volna indítanom. A hibát kiértékeltem a maga helyén, majd a ház ajtajához léptem.
Ms Zatara. A vezetéknév és a keresztnév is közel-keleti, arab származásra utal. Otthonosan mozogtam a kultúrkörben, agyam könnyedén listázta ki, milyen illemszabályokat kell betartanom. Kellő távolságtartás és illem. Kedvemre való. Az arab nőkkel ritkán kell amerikai módra úgymond "jópofizni". Ostoba szavak egy ostoba néptől. Lényegtelen. Vajon mennyit tud rólam? Sokan azt hinnék egy profi tárgyaló a Taposóakna néven kívül semmit sem adott ki rólam. A valóságban Orlov remek közvetítő, de ha eleget fizetett neki, akkor még a hágai ítéletemet is az asztalára tette, miután felnyalta a lába nyomán a perzsa szőnyegét. Nincs rossz véleményem a honfitársamról, egyszerűen ez csak így működik. Mindent a pénz mozgat. Főképpen egy zsoldosközvetítőt. Ennek ellenére kellettem neki? Akkor nagy bajban van. Vagy ennyit azért nem fordított a hátterem megismerésére, csak egy jó katonát akart és feltételezte az ár alapján, hogy megfelelő vagyok? Akkor könnyebb meló is lehet. Nem számít. A világot a pénz tartja életben, ahogy engem a nano sejtek. A világ része vagyok. Tehát engem is a pénz tart mozgásban. Ha fizet, minden más másodlagos.
Utolsó pillantás magamra, néhány láthatatlan gyűrődés kisimítása, aztán felemeltem a jobb kezemet és határozottan becsengettem. Akkor hát tárgyaljuk meg az árat. Minden egyéb annak függvénye.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
66

TémanyitásTárgy: Re: "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna   Vas. Ápr. 15, 2018 10:00 pm


Andrej & Zatanna


Ritka pillanat, mikor nincs sűrű előadásom, és egy pár nap szüneten vagyok. Intézem a dolgaimat, mert a Társulatomnak az ügyes-bajos dolgaikkal is foglalkozom. Sok időm nem szokott lenni, de erre a pár napra úgy döntöttem, hogy a lakásomban fogom eltölteni azt a kis szusszanásnyi időm, ami inkább csodaszámba megy, mint sokszor fordulna elő. A Turné alatt alig voltam itthon, de ahogy hazaértem, meglepődtem, ami várt az ajtóm alatt becsúsztatva. Egy levél, ami nem éppen kedves hangvételű. Valami Gilbert nevű rajongó írta, de kétlem, hogy ez lenne az igazi neve. Sokszor találnak meg kritikával is, ahogy dicsérettel, de ez a levél inkább fenyegető hangvételű, mint egy rajongói túlkapás lenne csak. Vannak olyan üzenetek, amik a műsorommal kapcsolatosak, de ez kifejezetten személyemnek szól. Nem szoktam törődni az ilyen jellegű irományokkal, de az felettébb furcsa, hogy a lakásom ajtaja alatt csúsztatta be, holott a postaládámon sincs kint a teljes nevem, csak a monogramom. Ami a többi lakónak is. Egy fél napomba került, míg találtam valakit, aki esetleg tud is megoldást találni az esetre. Igaz, hogy elég drasztikusakat hallottam arról az emberről, akit küldeni fog hozzám, hogy segítsen a felgöngyölítésben, de lehet, hogy ez lenne csak a megoldás. Tudom, hogy furcsán hangozhatott annak az embernek is, akivel beszéltem, amiért egy Testőrt vagyis egy Bérzsoldost vennék fel magam mellé, hogy megkeresse nekem azt a levélírót. Már csak azért is jutottam erre a döntésre, mert meghívásom van egy exkluzív helyre, ahová a felső tízezer hivatalos. Bár én nem vagyok az a fajta „nagykutya”, de a rangom illik a miliőhöz.
Hamarosan a megadott idő közeledik, amikorra ígérte a Férfi jöttét. Ahogy ezen gondolkozom, s ránézek az órámra, meg kell hagyni, hogy pontosan érkezett.
- Máris megyek!- kiáltom az ajtó felé, majd kinyitom. Egy jól szituált Férfi áll ott, de nem is gondoltam, hogy ennyire „katonás” a tartása. Igaz, hogy azt mondták, hogy elég különc, de erre tényleg nem számítottam. Esetleg külföldi? Na de, hamarosan kiderül.
- Kerüljön beljebb! Zatanna vagyok. Örvendek, Mr.!- mosolygok rá, és behívom a lakásba.
- Foglaljon helyet! Kér egy teát?- kérdezem tőle, talán egy pár perc kell, míg ő is körbenéz, utána rátérhetünk a lényegre..


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna   Vas. Ápr. 15, 2018 10:40 pmZatanna & Andrej @
Ahogy az ajtó kitárul azonnal szemrevételeztem az azt kinyitó nőt. Jóval alacsonyabb nálam, megközelítőleg 170 centiméter, 50-55 kilós testsúly, az átlagosnál magasabb edzettség, feszes izomtónus, feltehetően napi rendszerességgel végez fizikailag megerőltető tevékenységet, sportol, vagy a szakmája van ilyen hatással, sok bűvésztrükk komoly kondíciót igényel és természetesen én is utána kerestem a megbízómnak, így tudom mivel keresi a kenyerét. Már belelépett a középkorba, de ezt csak a szeme körüli mimikai ráncok és a nyak apróbb redői árulják el. Remek fizikai állapot, jó kondíció. Harcképes személy. Üdvözlésére derékból enyhén meghajtottam magam, de a szememet egy pillanatra sem emeltem le róla, ugyanakkor kerültem a közvetlen szemkontaktust, enyhén az övé fölé, a szemöldökére helyeztem a pillantásom. Szürke szemeim a műtéti beavatkozás óta eléggé élettelenek és nagyon ritkán pislogok, ami zavaró a legtöbbeknek, tehát egy üzleti megbeszélésen igyekszem ezekre odafigyelni.
Mire bekísértem az épületbe mindent felmértem, amit csak tudtam. Rejthet-e fegyvert a ruházata, ha igen, akkor hol, mekkora romboló erővel rendelkezik a cipő sarka, amennyiben magasított persze és a környezetben hol lehet optimálisan elrejteni gyilkolásra alkalmas eszközt. Hiába a megszokás, éppen mint a merev, puha járás, akár egy nagymacskának, ez is Afrikában ivódott belém. Mereven biccentettem a nőnek.
- Üdvözlöm Ms Zatara - feleltem nikotintól roncsolt hangon. - Az üzleti tárgyalás idejére maradjunk a Taposóaknánál, a Mr szükségtelen. A későbbiekben úgy szólít, ahogy akar, néhány másodperc alatt bármilyen névhez alkalmazkodom.
Hosszú ideje használom az angol nyelvet, kevesen veszik észre a benne megbúvó szláv akcentust, de persze ha ismeri az aktámat, ez lényegtelen is. Egyébként sincs nagy jelentősége. Nem ezért vagyunk itt.
- Köszönöm, inkább állok - utasítottam el udvariasan a felkínált fotelt. Ha szükséges álló helyzetből gyorsabban mozdul az ember, mint egy olyan természetellenes pózból, mint az ülés. - Köszönöm, kielégítő mennyiségű tápanyagot és folyadékot vettem magamhoz a nap további részére. Feltételezem Orlov átküldte a bérezési igényemet. Ha Önnek ez megfelel Ms Zatara, akkor örömmel venném, ha ismertetné velem a feladatomat.
Kényelmes, úgy nevezett katonai pihenj állást vettem fel, enyhe terpeszt, a derekam mögött összekulcsolt kezekkel és nyugodtan, arcizomrándulás nélkül vártam a nő reakcióit. Sokan tartanak ridegnek, de ez érdektelen szempont az életben, a szemléletet a lényeges és a lényegtelen határozza meg. Gondolataim természetesen nem zavarták meg az észlelésem semmilyen módon. Miközben a bűvész szavaira figyeltem elraktároztam, hogy egészséges, legalábbis nincs hőemelkedése, a testhője 36,6 fok, a szépen manikűrözött körmei alkalmasak a lágy torokszövetek feltépésére, de az ujjak alakján látszik, hogy ilyesmit még sosem csinált, nincsenek porcos zúzódások nyomai. Összességében eddig a környezet nem fenyegető az alapvető minimumon kívül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
66

TémanyitásTárgy: Re: "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna   Hétf. Ápr. 16, 2018 12:44 am


Andrej & Zatanna


Az első meglátásom eléggé helyesnek bizonyult, mikor arra jutottam, hogy katonás a megjelenése. Bár nem tudom, hogy miket szoktak tenni a tisztek, de ahogy üdvözöl és aztán „pihenő”tartásban áll meg - mint a filmeken szoktam látni a hadviselteket - így teljesen elkönyvelem, hogy biztosan ilyen jellegű kiképzést kaphatott. Vagyis teljesen jogosan mondta Orlov az információkat, erről a Férfiről. A „Taposóakna” név nem éppen egy megszokott név, de legyen. Nem vitázom benne, mert ő mondta, hogy így szólíthatom. Igaz, lehet, hogy furcsa arckifejezést vághattam egy pillanatra, de ahogy mondani szoktam, nem ítélek senkit külső alapján, ahogy most sem teszem meg.
- Ahogy jobban esik! – mosolygok rá. – Akkor térjünk a tárgyra! – nevetem el magam.
- Maga mindig ilyen lényegre törő? – lépek hozzá közelebb, de a távolságot megtartom. Még nem találkoztam ennyire „hideg” arckifejezéssel, amikor beszélgetek valakivel. Talán ez a mindennapos stílusa? Vagy esetleg csak a megbízókkal ilyen hűvös?
- Igen, átküldte. Megfelel a díjazása. A feladata meg az lenne, hogy megtalálja nekem, ennek a levélnek az íróját. – nyújtom a kezébe az írásos borítékot a levéllel együtt -  S ha nincs ellenére, akkor elkísérhetne egy különleges Partira. Bár ez nem szorosan a feladatához tartozna, de jobban örülnék, ha a Társaságom lenne egy pár napig, vagy arra az időre, míg ezt a „rajongómat” nem füleljük le. Mi a válasza? Elfogadja?- nézek rá kíváncsi szemekkel és közben a teámat szürcsölgetem a fotelban ülve. Kicsit furcsán is érzem magam, mert úgy áll itt előttem, mint akit most hívtak ki a Laktanyából …. Talán ezért áll ennyire mereven előttem? Vagy esetleg zavarba hoztam a megbízásommal? Csupa kérdés ez a Taposóakna nevű Férfi. Egyre jobban tetszik ez a lényegre törő kevés beszéd. Bár beszélni azt én tudok még többet is, mint néha kellene…zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna   Hétf. Ápr. 16, 2018 8:20 amZatanna @ Andrej @
Határozottan bólintottam a felém intézett, a közkeletű meghatározás szerint könnyed stílusú kérdésre, amit a művész tett fel nekem.
- Mindig - feleltem tömören, egyértelműen élvezve, hogy valóban a lényeges dolgokkal foglalkozunk most már, nem a teljesen felesleges udvariassági körökkel. Kíváncsian vettem kézbe a felém nyújtott papírdarabot, hideg, szürke szemeim gyorsan futották végig a sorokat. Nem spórolt a betűkkel az írója, többszörösen is ismétli önmagát, emiatt a kis fenyegetés meglehetősen önismétlővé válik. Arcizomrándulás nélkül folytattam. - Bizonytalan ember alkotása. Saját magát is győzködi azzal, hogy folytonosan ismétli a fenyegetését, elszántságot keres magában. Nem nyugodt személy. Áthúzza a z betűit, de ezek nem egyenletesek, enyhén remeg a keze, legalább 3 fokkal. 16%-os hibahatár lövésnél. Emberi átlagon belüli teljesítmény, de egy valódi profitól messze marad. Saját írás. Nem nyomtatott vagy újságokból összeollózott szöveg. Amatőr, de indulatos. Nehezen kiszámítható. Veszélyfaktora közepes. Vállalom. Felkutatom és likvidálom. Ha meg is kell kínoznom, az ötezer dollárral növeli az árat - jegyeztem meg a dolgok tisztázása végett. - Illetve tudnia kell, hogy az összeg felét előre kérem, de gondolom erről is szólt már a kontakt.
Gyorsan átgondoltam a külön felkérést a mai éjszakával kapcsolatban, de nem láttam semmi akadályát különösebben, hiszen Orlov maga is így informált. A nő felé fordultam újfent, holt tekintetem továbbra sem kereste az ő kék szemeit, helyette a szemöldökére szegeződött pillantásom, ahogy rekedt hangomon válaszoltam neki.
- Részemről nem jelent problémát, de tudnia kell, nem készültem hamis személyazonossággal, így a rendezvényre való bejutást Önnek kell biztosítania. Tekintetbe véve a múltamat feltehető, hogy a legtöbb társasági összejövetelen személyem több mint persona non gratanak minősülne - közöltem tömören, majd mivel sohasem szerettem zsákbamacskát árulni, rámutattam a tényekre a nőnek. - Tudnia kell, hogy egy átlagos testőr megvédi a második golyótól Ms Zatara. Függően attól, mennyire jó a testőr, megvédheti bizonyos eséllyel az elsőtől is. Én meglehetősen jó vagyok. Nagyjából 83% eséllyel veszek időben észre egy vérprofi merénylőt. De 100%-os védelem nem létezik. Soha. Ha elég pénzt ajánl fel, lesz olyan aki erről biztosítja, de ilyen nem létezik. A maga rajongója amatőr, de kellően dühös és meggyőzte vagy meg fogja győzni önmagát a gyilkosság szükségességéről. Nagy eséllyel megvédhetem, de semmiképpen sem biztosan. Ezt tudnia kell. A hatóságokat értesítette erről? - mutattam fel felé az irományt, majd a belső zsebembe rejtettem.
Ez mostantól nálam marad, a bevetés a kezdetét vette. Meg kell védenem a megbízómat és utána megtalálnom és megölnöm valakit. Nincs új a nap alatt. Szokványos metódus. A szokványos jó. Rutinszerű. A rutin emeli a hatékonyságot. Amit ezerszer ismétlünk, az a részünkké válik. Enni. Inni. Aludni. Lélegezni. Harcolni. Ölni. Rutinok. De nem szabad hagyni, hogy megcsontosodjanak, nem veszíthetjük el a kreativitásunkat. Alkalmazkodni. Soha nem a legerősebb győz. Nem a legnagyobb. Nem a legokosabb. Hanem aki legjobban alkalmazkodik. Darwin evolúciós törvénye. Örök igazságok. Várakozóan néztem a nőre, hogy indulunk-e, vagy van még valami?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
66

TémanyitásTárgy: Re: "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna   Hétf. Ápr. 16, 2018 7:02 pm


Andrej & Zatanna


- Ha valami, akkor ez gyorsan ment! – emelkedem fel a fotelból és a teám utolsó kortyát megiszom a bögrémből.
- Nem akartam nagy feneket keríteni az ügynek, így még a Rendőrfőnökkel nem beszéltem. Előbb Magát ajánlották, és bevallom őszintén, hogy nem is szeretném a Médiának kiteregetni ezt a levelet. Aztán olyanok is szárnyra kaphatnak, amikről szó sincs, így inkább csendben és a háttérben intézkedtem. Ismer nagyon jól a Rendőrség, ahogy tisztában vannak a helyzetemmel is. Tudom, hogy most azt hinné, hogy eltitkolok valamit, e szó sincs erről! Mondjuk úgy hogy egy jó ideig inkognitóban dolgoztam a Hatóságoknak, és Gotham nemcsak a fellépéseimről ismer, hanem a régmúltról is. Talán ha csendesen megoldást találhatunk ennek a fenyegetőnek az ügyében, akkor nem is hívnám fel a figyelmet eseteges további merésznek, aki vérszemet kapna a dolgon, hogy a nyilvánosság előtt szerepeljen, úgy döntöttem, hogy egy kis ideig titokban tartom ezt. A levélíró azért szúrt szemet,  mert itt, ahol lakom, sehol sincs feltüntetve a nevem, hacsak ki nem lesett – ami inkább valószínű- mert a lakásom ajtaja alatt találtam becsúsztatva. Nem igazán járok ide, de az lepett meg, hogy a jelzések vagy nevek hiányában is képes volt a saját lakásomba csempészni, ezt a nem éppen kedves hangvételű írást. Nem a félelem miatt, de az nagyon furcsa számomra, hogy ide juttatta a levelét, számtalan lakó közül, éppen annak, akinek címezte. Ezért is ilyen különös nekem ez a dolog… Mert, ha csak ezt találomra helyezte volna el, akkor véletlenről is beszélhetnénk, de nem így történt, s okkal feltételezem, hogy többet tud rólam, mint a mit egy „átlagos „rajongó, tudhat rólam. - teszem hozzá kiegészítésnek az észrevételemet. Majd a tárcámat elővéve kifizetem a megbeszélt összeget, amit még megtoldok 5000 dollárral.
- A Fogadásra meg bejuttatom, arra nem lesz gondja. Esetleg van valami kérdés még? – nézek rá kedves mosollyal, és várom, ha még kérdezni szeretne, mielőtt készülődnék a fürdőszobában.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna   Hétf. Ápr. 16, 2018 7:40 pmZatanna & Andrej @
Elmém igyekezett sebesen feldolgozni az információbázist, amely elég hirtelen tört rám a nő ajkai mögül. Fel van zaklatva és komolyan veszi a fenyegetést, különben nem osztana meg velem ennyi részinformációt. Helyes. A veszélyérzet növeli az adrenalintermelést, serkenti az agyat, fokozza a külvilági veszélyforrások iránti figyelmet, megemeli a fizikai teljesítőképességet. Az emberi test egyik energiaforrása a félelem. Az energia pedig működési alapelv. A biológiai kevésbé hatékony, rosszul beosztott, kénytelen tartalékokra hagyatkozni, fontos ismérv, hogy elő tudjuk hozni szükség esetén.
Az információ érdekes. Kisegítette korábban a rendfenntartó erőket, még nem fordult a rendőrfőnökhöz. Nem egy egyszerű bejelentést nem tett meg az őrsön, személyesen a kapitányhoz nem fordult. Ezek szerint jelentős ügyekben vette hasznát korábban a szerv. Lehetséges, hogy egy nagyon is profi elkövető, aki amatőrnek igyekszik álcázni magát a későbbi nyomozás hátráltatása érdekében? Ki tudta deríteni a célszemélye állandó lakhatási zónáját, elvileg képes kell, hogy legyen meglepetésszerű támadást kitervelni és végrehajtani. A meglepetés erő, jelentősen képes módosítani fennálló erőviszonyokat. Kockázatbecslés módosítása. Amatőr álcában rejtőzködő profi valószínűsége 43,4%.
Bólintottam a bűvésznő szavaira.
- Információs bázis kiértékelve. Javaslom készüljön fel a rendezvényre. Ellenőrzöm a helységet, aztán várakozom - közöltem tömören.
Gyors léptekkel felmértem a budoárt. Sajnos, ahogy az építmény belső tere, ez is roskadásig volt mindenféle díszekkel, eszközökkel és tárolókkal. Egy bizonyos egzisztenciális szint felett a hummanoid biológiai létformák ragaszkodnak teljesen haszontalan dolgok felhalmozásához az életterükben, teljes mértékben figyelmen kívül hagyva a pragmatikumot. Ha a merénylő valóban profi és jártas a robbantástechnika terén, itt bármi halálos meglepetést rejthet. Pár perc alatt esélyem sem volt teljesen feltérképezni, csak a legfontosabb helyeket néztem át, illetve a hőkamera segítségével infravörös tartományban vizsgáltam át a helyiséget, élesített eszközök sokasága termel némi plusz hőt. Nem láttam erre utaló nyomot. 73% eséllyel biztonságos, a helyzet nem tett többet lehetővé.
Bólintottam a nőnek, majd amíg készülődött szemügyre vettem a lakás fontosabb részeit. Itt is minden tele van képekkel és szobrokkal, lehetséges veszélyforrások tömkelegével. Gyors szkenneléssel próbálkoztam hőforrásokra is, de nem mutatott semmit az érzékelő. Valószínűtlen is volt. Akár amatőr a merénylő, akár profi, aki amatőrnek álcázza magát, kis eséllyel fog pokolgépet használni. Ahogy újra nyílt az ajtó megfordultam mereven és felmértem az újra felbukkanó nőt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
66

TémanyitásTárgy: Re: "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna   Szer. Ápr. 18, 2018 12:17 amAndrej i& Zatanna
@


A Férfi elég száraz tényeket közöl, de nem teljesen értem, amit akar ezzel mondani, de nem is nekem kell. Hamarosan elkészülök a tisztálkodással és az öltözéssel. Bár elég kihívóan öltöztem fel, de a Fogadás sem éppen visszafogott az öltözés terén. A felső tízezer ezeken az összejöveteleken mutatja ki, hogy a csillogó ékszerek és a flancos autók mutogatásával legyezgetik a hiúságukat.
Andrej öltözéke kis igazításra szorul, de nem tudom, hogy hogyan éli meg, ha egy pillanat alatt egy Armani öltönyben feszít majd, ha egy kézmozdulattal és kimondott mondattal „öltöztetem” át.
- !atjar neygel ynötlö inamrA – mondom ki a szavaimat, és egy mosollyal, majd egy vállrándítással nézek rá.
- Ha nem veszi zokon, akkor így „beleolvad” az ottani Társaságba, és mint Kísérőmként is könnyebben mozog az épületben. - bólintok egyet és ha készen áll, akkor magamhoz veszem a táskámat és a garázsba mehetünk az autómhoz. Van egy pár ritka beszerzett darab, mert, ahogy szokták mondani, az autó is öltöztet. Főleg, hogy egy elég elit Báli meghívásnak teszünk eleget, így mi sem „maradhatunk” le a megjelenésünkkel. S amint szokott lenni, ezzel a „belépőnk” is biztosítva van. Bruce annak idején sokat tanított a kocsikról, bár én nem annyira vagyok oda értük. De Gotham-ban a külsőségek számítanak, ahogy a határozott fellépés.
- Mehetünk?- kérdem a Férfitől, ha utánam jött a garázshoz.
- Maga szerint a piros megfelelő lesz?- kacsintok rá, és ha beszáll, akkor indulhatunk is.
 
A Windsor nyakékemhez biztosan illik, így már csak oda kell érnünk a kijelölt címre. Hiszem, hogy most sem lesz csendes belépőm a Bálra. Valahogy mindig történik valami, ha egy kicsit is „normális” emberként akarnék viselkedni.  Legtöbben a Mágust látják bennem, de talán most egy kicsit Nőnek is érezhetem magam, Andrej oldalán.
Ha engedi, akkor belékarolok, és felfelé igyekszem a lépcsőn a bejárathoz. A meghívót nem is kell felmutatnom, mert ahogy meglátnak a Biztonságiak, egy főhajtással üdvözölnek, majd az ajtót szélesre tárva nyitják ki előttünk.
- Szép estét, Ms. Zatara! – hajol meg a kapuőr és kedvesen beljebb invitál.
Egy bájos futó mosollyal nézek üdvözlésképpen rá, majd belépek a küszöbön, s remélem, hogy Andrej is követ.

Figyeljék a kezemet, mert csalok!
Mundán varázs
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna   Szer. Ápr. 18, 2018 12:38 pmZatanna & Andrej @
Amikor végre visszaérkezett a munkaadóm, a vártnak megfelelően jelentősen megváltozott a külseje, köszönhetően ruházatának és sminkjének. A hummanoid biológiai létformák szokásai olyan mértékben illogikusak, amelyeket gépi rendszereim továbbra sem képesek a maguk komplexitásában elemezni, még a bennem meglévő szerves összetevők ellenére sem. A textíliák, amelyeket a nő viselt olyannyira ellentmondtak a pragmatikus gondolkodás szabályainak, amelyeket logikailag nem lehetett követni. Ezek a feltűnő színek egyáltalán nem alkalmasak a környezetbe való beolvadásra, semmivel sem segítik az alany túlélési esélyeit, többségükben pedig annyira gyenge, könnyen hasadó anyagból készültek, amely erősen megkérdőjelezi hosszútávú használhatóságukat is. Igaz, a homo sapiens nőstényei általában véve is követhetetlen agyi neuronáramlásokat képesek produkálni. Szívesen öltenek olyan ruházatot, amelyben nagyban megpróbálja hangsúlyozni felső testük elején elhelyezkedő megnagyobbodott zsírtömlőiket, amikor ezt a célt elérik, akkor pedig megsértődnek rajta, nyílt vizek mellett minimális mértékű textil anyagot vesznek, amely csak két rövid csíkban fedi a testüket, hasonló, sok esetben valamivel nagyobb az éjszakai öltözetük is, de míg az elsőben büszkék magukra, a másodikba öltözve zavarba kerülnek, állításuk szerint túl keveset takaró volta miatt. Az ember illogikus lény. Igaz már tervezésükben is ez jelenik meg. Elég ha a két lábuk közötti állandóan takart területre gondolunk. Miféle tervezés helyez egy szennyvízürítőbe egy szórakoztató központot? Mindenesetre ezekkel kénytelen vagyok együtt élni.
Arcizomrándulás nélkül konstatáltam a jelenlétét, ez után azonban érdekes jelenet következett. Első pillantásra érthetetlennek tetsző szavakat mondott ki, nyelvi programom hamar megbirkózott a voltaképpen csak fordítottan ejtett szavakkal, de a dolog hatása fizikailag is megnyilvánult, amikor az általam viselt ruházat külső tulajdonságai jelentéktelen mértékben megváltoztak. Ez annyira váratlan esemény volt, hogy még az én biológiai részem is reagáltak rá, a szemöldököm 2,2 mm-el megemelkedett 1,3 másodperc időtartamra. Aztán megmozgattam magamat a megváltozott ruházatban, de az méreteiben nem tért el a korábbitól. Kényelmes, nem akadályoz. Ellenőriztem a fegyverzetemet, de minden a helyén volt. Biccentettem a nőnek.
- Rómában tégy úgy, mint a rómaiak...
Mágia, az okkult hatalom. Ismeretlen, a tudomány számára egyelőre megfejtetlen energiaforrás. Hallottam már róla, Afrikában láttam is a hatását egy vudu houngantól. Kíváncsiságból leutánoztam tökéletesen a mozdulatait és szavait, minden részletében a kilengések mértékéig szögmásodpercben, illetve a hangsúlyok tónusáig, de az én próbálkozásom egyáltalán nem hozott létre mozgó holttestet. Minden bizonnyal van valamiféle genetikai kód ezen emberekben, amik az univerzum rejtett energiára reagálnak, legalábbis ez az általam legismertebbként azonosított elmélet. Ilyen készségek mellett is szüksége van testőrre, ami azt jelenti, nagyon is komolyan veszi a fenyegetést. Eszerint kell nekem is cselekedni.
Követtem a nőt a garázsba, ahol rendkívül nagy választékban álltak a járművek. Miközben a kiválasztott sportkocsi felé sétáltunk egy viszonylag jelentéktelenebb darab mellett egy másodpercre lassítottam. Agyam különösebb nehézségek nélkül kiértékelte a vizuális információkat a fehér-kékre festett jármű kapcsán. Gyártó: Mazda, Típus: 6-os, jelentősen átépítésre került a gyári modellhez képest, erről árulkodik a már nem megfelelően illeszkedő motorháztető, nyilván az alatta dolgozó erőforrás ki lett cserélve erősebbre, dupla kipufogócső, szélesebb kerékabroncsok a gyári adatoknál, az egész mélyebbre is ül meg. Volt idő, mikor Andrej Mihailovics Volkonov tüzérszázadosnak egy ilyen autó volt a vágyálma valahol a múltban, a messzi Szovjetunióban. Rég inaktív neuronsejtek keltek tetszhalott életre talán biológiai maradványaimban, mikor megmozdult a jobb kezem és szeretettel végigsimított a jármű elején, ajkaim mögül sem teljesen kontrollált, halk szavak hangzottak el.
- Gyönyörű és hatékony...
A gépesített magasabb folyamatok másodperc alatt úrrá lettek a neurológiai folyamatokon és zökkenőmentesen követtem Ms Zatarát a kiszemelt gépjárműhöz. Drága és villámgyors, jól kormányozható sportmodell, remek választás, ha problémára kerül sor. Könnyeden és gyorsan ellenőriztem a választott kocsit, semmilyen pokolgépre utaló jelet nem láttam. A nő kérdésére megráztam a fejemet.
- A szín semmiben sem befolyásolja a jármű hatékonyságát, egy ennyire gyorsan mozgó dolog esetében semmi értelme rejtő színről beszélni - feleltem. - A célhelyszínt pedig Ön ismeri, hogy ott mi számít megfelelőnek.
Beszálltunk és az összejövetel helyszínére hajtottunk.

Az épületbe minden nehézség nélkül jutottunk be, a bejáratnál szinte csak díszítő elem szerepet töltöttek be a fegyveres férfiak. Harcképesek és van náluk lőfegyver, profin helyezkednek el, tökéletesen lefedik az általuk védelmezett területet és akadályozzák meg az erőszakos behatolást, de semmit sem tesznek azért, hogy az ajtón túli területen is minden rendben legyen. Érdekes mentalitás, főképpen láthatólag jól képzett férfiaktól. Nem örültem a belém karolásnak, éles helyzetben lefoglalja feleslegesen az egyik karomat, de nem is sérelmeztem, a társasági szokásokat be kell tartani, különben feltűnővé válsz. Ami kilóg a sorból, az célpont. Ami célpont, az halott, ez csak idő kérdése. Így hát be kell tartani az értelmetlen emberi szokásokat. Jobbom meghajlott és finoman hajlásával kínálta magát a nő karjának, miközben egyenletes léptekkel felsétáltunk a lépcsősoron. Amint beléptünk a kapun belülre figyelmeztetően mondtam a nőnek olyan halkan, hogy csak ő hallja.
- A védelem szinte már csak névleges - recsegtem, majd felmértem a vendégsereget, miközben az agyam igyekezett azonosítani a neuronjaimban már tárolt információkkal rendelkező személyeket. - Illusztris társaság. Két holywoodi színész, egy énekesnő, fél tucat cégvezér, egy médiacézár, öt politikus, a kolumbiai Medellín drogkartell második embere, egy nemzetközi fegyvercsempész, két bérgyilkos, egy iszlám terrorista vezér. Innen valóban nem lógok ki. Az őszes hajú úriember a kék öltönyben mióta meglátta magát sürgősen felénk indult. Viselkedési mintái alapján 98% eséllyel ő a házigazda, 78,3% valószínűséggel üdvözölni fogja magát, 68% az esélye hogy valóban rendkívül megtisztelőnek érzi a jelenlétét, majdnem biztosan sokkal tartozik magának és 100% eséllyel titkol valamit. A légzése felgyorsult, a pupillái kitágultak, a verejtékmirigyei túltermelnek a helység hőfokához képest. Olyan dolgot kell tennie vagy mondania, amit nem akar megtenni, de kénytelen. Figyeljen rá, mire kéri meg, különösen, ha valami privátabb helyre hívná el, főképpen ha tanúk nélküli helységbe...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
66

TémanyitásTárgy: Re: "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna   Csüt. Ápr. 19, 2018 12:19 amAndrej & Zatanna @Mondhatni elég jól viselte Andrej a ruhaváltást, bár azt hittem, hogy zokon veszi. De meg kell hagyni remekül értette a helyzetet, még egy frappáns megállapítást is mondott mellé.
- Igen. A Rómaiak tudtak valamit. - nevettem el magam a mondatán, de nagyon is igaza van. Én sem vagyok egy nagyvilági díva, de a hírnév kötelez bizonyos dolgokra. Erre a Fogadásra nem sok kedvem volt eljönni, de mivel elég magas körökben is mozgok a származásom okán, így nemcsak a hírnevem miatt kell tiszteletemet tenni ezen a rendezvényen, hanem a Társasági elitben a protokollokat végigjárni. Andrej elég hamar alkalmazkodik, és ezt örömmel veszem. A kimerítő és részletes megállapításait meg kezdem élvezettel hallgatni. Most már tudom, hogy a kocsi színe nem annyira befolyásolja a teljesítményét, bár ezt igaz költőien kérdeztem, de egy csodás mosollyal hallgattam végig. Láttam a mozdulatán, hogy az autók szerelmese. Mint általában a Pasik, nagyra értékelik ezt a négy-keréken guruló műszakit, ami nekem nem is annyira szívügyem. De meg kell hagyni, hogy tényleg felemelő érzés, mikor felbőg a motor, és aztán szépen duruzsoló hanggal halad tovább. De ennél a pontnál ki is merül az ismeretem.
Ahogy a nagyterembe lépünk, a szóáradat tovább folytatódik a Férfitől. Imádom, ahogy végigelemzi a Személyeket, és szinte senkit sem hagy figyelmem kívül.
- Elismerésem! Maga, mindenkit így ismer? – súgom neki, ahogy hallom a sorolást.
Amint megjelenünk, a Házigazda az üdvözlésünkre siet.
- Jó estét, Ms. Zatara! Csodás, mint mindig!- emeli kézcsókra a kezem.
- Üdvözlöm a Kísérőjét! Jó estét, Uram! - biccent Andrej felé.
- Bocsássanak meg, de a Házigazda szerepe nem éppen nyugalmas. Érezzék magukat jól!- meghajol, s lép is tovább.
Egy futó mosollyal bólintok, és aztán észreveszem a sok méregető pillantást, amit nem nehéz észrevenni, mert szinte levetkőztetnének a szemükkel.
- Táncoljunk… kérem, Andrej…- karolok belé egy mozdulattal, és máris a vállán tartom a kezem, de csak remélni tudom, hogy érti, hogy miért nem szeretnék lehetőséget adni azoknak a férfiaknak, akikkel még beszédbe sem szeretnék elegyedni. Bár ahogy elnézem, szerintem Andrej találna rájuk is egy vicces meghatározást. - kuncogtam magamban. Élvezem ezt az estét. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire részletes elemzést kapok ezekről a bájgúnárokról. De szerintem ez az este szuperül fog lezajlani. Főleg, hogy olyasmiket is megtudok a Kísérőm mondataiból, amikre eddig nem is gondoltam. Élvezem a helyzetet, s azt, hogy nem is olyan nagy baj, hogy végül elfogadtam ezt a meghívást. Olyat is megtudhatunk a Társaság tagjairól, ami későbbiekben még jól jöhet.
Figyeljék a kezemet, mert csalok!
Mundán varázs
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna   Csüt. Ápr. 19, 2018 7:00 pmZatanna & Andrej @
Várakozásaimmal ellentétben a házigazda mégsem próbált egyelőre semmit sem tenni vagy kérni Ms Zatarától, így olybá tűnik egyelőre legalábbis nem jelent veszélyt. Hiába a non verbális jelekből való olvasás mindig csak egy határ felé viszi a szemlélődőt, nincs két egyforma a biológiai létformák között, nincs egy közös, jól behatárolható programozási modul, ami mentén megérthetőek. Túlléptem a problémán, ettől függetlenül, mint mindenki mást, őt is továbbra is figyelemmel kísértem a teremben. A nő kérdésére kurtán bólintottam.
- Szakmai ártalom - feleltem tömören. Ezen nincs mit magyarázni, az én múltammal hogy úgy mondjam egyes szervezetek, mint például a kolumbiai drogkartell vagy egyes iszlám terrorhálózatok vezetőit úgymond illik ismerni.
Az pedig, hogy jól ismeri a hátteremet egyértelmű abból, hogy Andrejnek szólít, hiszen én nem mondtam meg neki a nevemet és azért elég komoly véletlen lenne, ha éppen ezt a nevet adná nekem véletlenszerűen. Tehát Orlov kiadott. Az életben nincsenek meglepetések. Biccentettem. Nem vagyok különösebben képzett táncos, de az elektronikának hála kiemelkedően jó egyensúlyérzékkel és ügyességgel rendelkezem, az alaplépéseket pedig elsajátítottam a társasági táncok terén egykor régen a moszkvai katonai akadémián. Egy tiszttől mindig is megköveteltek bizonyos szociális ismereteket. Így különösebb nehézség nélkül fogadtam el a felkínált kezet és vezettem a táncparkettre elegáns, merev léptekkel. Miközben a sodró lendületű táncba kezdtünk szabadon engedhettem figyelő szemeimet, nem volt szükségem az aktív figyelemre, hogy ne kelljen a nőnek hideg vizes lavórba dugott lábakkal töltenie a következő napját.
Megpróbáltam veszélyességük szerint értékelni a környezőket. A fegyveres testőrök általában profik, de maximum közepes veszélyforrások, az ő feladatuk a rájuk bízottak életének megóvása. Már érdekesebb a kolumbiai partnere. A két nehézfiú mögötte lényegtelen tartozék. A csinosnak mondható kis szőkeség viszont első osztályúan épül bele a környezetének tégláiba. Az a koktélruha szinte semmiben sem akadályozza, a gyűrűi formájukban rejtik a rendkívüli ütőerőt és ha tippelnem kéne mérget is, nem véletlen a fekete harisnya sem, jól elfedi a sípcsont feletti kis göböcskéket. Képzett harcművész, aki kiedzette a lábát fatörzseken, hogy elhaljanak az érző idegei és megnövelje a rúgó erejét. A kis női táska szinte bizonyosan rejt lőfegyvert is. A kartell embere nem bízza a véletlenre a személye védelmét. Az alacsony turbánt viselő, ápolt szakállú fiatalember a sejk mögött. Jéghideg tekintet, atlétikus vonások és minimum két nehézpisztoly a zakója mögött. Senkivel nem vált szót és úgy nézi a főnökét, mint anyatigris a kölykeit. Fanatikus. A Hezbollah elit harcosa. Ölni és meghalni mindig kész. A különféle hírszerző ügynökségek felhalmozott ügynökeiről, akik mindig tiszteletüket teszik az ilyen rendezvényeken már szó se essék. Na nem mintha eddig lett volna bennem bármilyen kétség, hogy békésebb környezet-e ez az afrikai dzsungeleknél. Feszült figyelemmel követtem le minden eseményt a teremben, miközben rutinszerűen jártam a tangót munkaadómmal. Hogy egy mozgási tevékenységhez mi szüksége van az embernek nevezett létformának elhalt botanikai származékokra, az megint egy örök rejtély marad a logika előtt, de ehhez már hozzászokhattam jó ideje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
66

TémanyitásTárgy: Re: "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna   Szomb. Ápr. 21, 2018 2:51 amAndrej i& Zatanna
@Andrej gyorsan és egy szó nélkül értette a néma pillantásom, hogy táncba vigyen. Nem igazán van kedvem a kocsányokon lógó nézések kereszttüzében állni, de valahol mozgás közben jobban tudjuk a Társaságot szemre vételezni. Lehet, hogy kissé furcsa módja a fogadáson megjelentek megfigyelése, de kezdek „tanulni” Andrej megfigyeléseiből.
Csodásan táncol a Partnerem. Nem gondoltam volna, hogy a picit merev tartása után, egy érzéki táncot könnyedén lejt velem. Nem tudom mosolygás nélkül állni a pillantását, de ez nem azt jelenti, hogy kinevetem, hanem azt, hogy elismerően dicsérem meg a tudását ebben is. Érdekes megállapításokat tesz, de közben nagyon is tud táncolni. A kezét fogva érzem, hogy a test hője kevesebb az átlagosnál, de az is lehet, csak azért érzem így, mert nekem melegem van. De rajta egy verejtékcseppet sem látok. Ámulatba ejt az önuralma. Mintha most lépett volna ki a makulátlan öltözékével a kocsiból.
- Szabad?- emelkedik egy kéz a Partnerem vállára.
Hirtelen nem is tudom, mit feleljek, de azt látom, hogy nem akárki állt ott mellettünk a parketten. Személyesen az alvilági kartell feje jött lekérni a táncból. Kicsit zavarba is jöttem, mert nem tudom eldönteni, hogy mit feleljek. Andrej-re nézek, de szerintem ő is érti, hogy nem éppen lenne helyes visszautasítani a felkérést, és a pohár italt, amit nyújt felém.
- Szabad, Ms. Zatara? – hajtja meg fejét felém s Andrej felé. Érezhető a szigorú protokoll betartása, de az is, hogy a hangjában egy apró, de határozott hangsúly jelenik meg, amit talán csak avatott füllel hallani.
Kicsit még hezitálok és mérlegelem a dolgot, de aztán úgy döntök, hogy nem lenne helyes visszautasítani. Egy táncba meg nem sántulok bele, ha minden jól alakul. Végül, odahajolok Andrej-hez és a fülébe súgok, hogy más ne hallja meg.
- Kérlek, ne menj messzire…- suttogom neki, de aztán egy ragyogó mosollyal lépek el tőle, majd egy pukedlivel köszönöm meg a táncot.
- Köszönöm a táncot! Remek volt!- bólintok a férfi felé, de a szememet nem veszem le róla. Fura, hogy nem néz a szemembe a találkozásunk óta, de biztos oka van ennek is, ahogy a többi furcsasága is elég szokatlan. De mivel az aktájában szerepel sok egyéb mellet a viselkedés elemzése, így ne is kellene meglepődnöm ezen.
Nem akartam volna magára hagyni Andrej-t, de bevallom soha sem voltam ilyen helyzetben. De most kénytelen vagyok. Remélem, hogy nem bántottam meg és itt marad velem, vagyis a közelemben.
Végül elfogadtam a felkínált pohár italt, és az asztala felé tartottam, csak később pillantottam fel, mikor egy kisebb szobába az ajtó csukódott mögöttem.
- Itt kellemesebben lehetünk, Ms.Zatara! Nagy rajongója vagyok…- emeli a poharát felém, majd kortyol belőle, ahogy én is ugyanígy teszek, hogy végre kiderüljön, hogy miért is hívott ebbe a külön helyiségbe, távolabb a Vendégektől. Amint ittam a pohárból, az asztalkára tettem, és vártam, hogy elmondja az okot, amiért nem a nyilvánosság előtt beszélgettünk. Bár nekem nem sok mondanivalóm van egy hétpróbás bűnözővel. De azt már kitaláltam, hogy egy nem mindennapi közlése lesz ez. Bár annak jobban örülnék, ha Andrej is itt lenne, de nem akarom túlfeszíteni a dolgot. Előbb tudjam meg, miért ez a nagy titkolózás.
Kintről viszont hangokat hallok, ami nem éppen megnyugtató.

Figyeljék a kezemet, mert csalok!
Mundán varázs
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Re: "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna   Vas. Ápr. 22, 2018 5:07 pmZatanna & Andrej @
Amint megéreztem az enyhe érintést a vállamon magasabb rendszereim sikeresen megállították a harci reflexeimet, aminek köszönhetően a Kartell alvezére egyelőre nem szenvedett ma semmilyen sérülést. Kivártam a munkaadóm reakcióját, majd ennek megfelelően biccentettem a dél-amerikainak.
- Természetesen senor DeMarco. Cserében én pedig lekérném a következő táncra az ön bájos kísérőjét - intettem a nagyvilági hölgy szerepét játszó kolleginám felé. Ha a drogbáró meg is lepődött, de mivel elkezdte a társasági úriember szerepét, így már őt is kötötték annak szabályai, így hát bólintott a szavaimra. Átadtam neki Ms Zatara kezét és néztem, ahogy most ő vezeti a parkettre a bűvésznőt. Épp mint ahogy sokan mások is feléjük fordították a tekintetüket, nem véletlenül, rendkívül kontrasztos volt közöttük a megjelenés különbsége. Gonzalez DeMarco nagy hatalommal bírt az alvilágban, de a külsejében nem sok félelmetes akadt. Legfeljebb ha százötven centi magas, kövérkés, köpcös kis ember, erősen kopaszodik, olyasféle bajusszal, amely utoljára a Magnum című sorozat készítése táján számított divatosnak, tarka hawaii inge is messze kilógott a társaságból. Ezzel szemben a nő minimum egy fejjel magasodott felé, ha derékban fele sem volt, dús hajzuhataggal és kifogástalan ruházatban, amely csak még inkább kiemelte a vonalait. Néhány vendég gyanúsan harapdálta az alsó ajkát, figyelve a párost. Jómagam a kezem nyújtottam az általam lekért hölgy felé, aki tétovázás nélkül tette a tenyerembe fehér kesztyűs kezét és kísért a parkettre. Ahogy megtettük az első lépéseket enyhén megemelkedett ívelt szemöldöke és vörösre rúzsozott ajkai kérdésre nyíltak.
- Az úrban kit tisztelhetek? - érdeklődött.
Nyugodt hangon feleltem, ellenben őszintén, immár anyanyelvemre váltva, hisz ez a pár szó is elég volt a nyelvi analízishez és az enyhe orosz akcentus felfedezéséhez.
- Andrej Mihailovics Volkonov, szolgálatára Ms...?
- Irina Lecskov - mutatkozott be a lány is, memóriám könnyűszerrel azonosította a hozzá tartozó információkat az egykori orosz titkosügynökről. Most már szabadúszó bérgyilkos, ezek szerint DeMarco szolgálatában. Következő szavai igazolták is, hogy neki sem ismeretlen az én személyazonosságom, ugyanis a tánc üteme szerint teste az enyémhez simult, két tenyere a vállamra került és halkan, de határozottan fűzte hozzá az eddigiekhez: - A taposóaknákkal az a fő probléma, hogy olykor megtiporják őket...
- Elég kellemetlen következményekkel... - biccentettem.
Tekintetem követte a munkaadómat, aki a tánc végeztével csatlakozva a drogbáróhoz egy félreeső helyiségbe vonult el, ez viszont nem felelt meg a küldetésem optimális paramétereinek, így utána indultam. Irina azonban szintén ezen utat járta be, gyors lépteivel könnyedén utolért még az ajtó előtt és elém állt.
- Nagyon sajnálom, de odabent egy privát megbeszélés zajlik - állított meg.
- Parancsaim ezt nem teszik lehetővé - ráztam meg a fejemet. - Nekem kell biztosítanom Ms Zatana személyvédelmét, így jelen kell lennem, természetesen az ott elhangzókat nem fogom figyelembe venni.
- Ezt viszont sajnos én nem hagyhatom, de biztosítom róla, hogy senor DeMarco nem jelent fenyegetést a főnökasszonyára - ismételte az egykori ügynök.
- Ez sajnos nem elfogadható opció - ismételtem határozottan.
Lecskov is érezhette, hogy a beszélgetés ideje lejárt. A brutális erejű rúgás elől éppen csak félre tudtam táncolni, a becsapódó cipősarka egy kisebb darabot hasított le a falból. A három rövid egyenes, amit felé indítottam célt tévesztett, a válaszként érkező félfordulatos csípőrúgás viszont a legközelebbi oszlopig repített, aminek aljába rogytam. A magasabb gépi rendszerek ideiglenesen leállították az agyi neurológiám fájdalomérzékelési központját, testem felpattant, csak hogy kapjak még egyet az arcomba, összeismerkedve a következő oszloppal. A cipősarok gyakorlatilag kettészakította az alsó ajkamat, a nanosejtek megkezdték a vérzés elállítását. Egy normális ember feji traumával és ájultan heverne itt egy ekkora rúgás után, nekem viszont a programom kielemezte Irina harcstílusát. Felpattantam és felé lendültem, ahogy ő is felém. Tengelyem körül megperdülve kaszáltam a kezemmel lefelé, ezzel elkapva a rúgásra lendülő láb térdhajlatát, előre mozgó testem puszta súlyával sodorta el a bérgyilkosnőt, aki fájdalmas csattanással érkezett a gerincére, én pedig őrá. A levegő kiszökött a tüdejéből, lehetőséget adva az akcióra, öklöm durván sújtott le, a program kiértékelte az eredményt. Orrcsont szilánkos törése, fájdalmas, de nem kritikus. Akció ismétlése. Arccsont repedés, bevérzett szivárványhártya, súlyos, de nem végzetes hátrány, harcképes ellenfél. Ezt bizonyította a két térdelés is, amit a combomon éreztem. Rámarkoltam a nő arcára és belevertem a fejét a kövezetbe. Aztán megismételtem a mozdulatot még hat alkalommal. Koponya súlyos törése, agyi traumás vérzés, eszméletvesztés, a célpont haldoklik. Felemelkedtem, még mindig az arcánál fogva a bérencet, majd egy lépést téve egyszerűen hozzávágtam az ajtóhoz, aminek szárnyai kivágódtak, a haldokló szőkeség keresztülszánkázott a szobán felgyűrve a szőnyeget és nagyjából Ms Zatara lábai előtt állt meg, vérének egy cseppje a művésznő cipőjének orrára freccsent. DeMarconak nem lehettek illúziói az embere felől. Két testőre azonnal előlépett az árnyakból fegyvereik után kapva, ahogy én is előrántottam a hangtompítós SIG Sauert. Az első gengsztert megelőztem, a lövedék átütötte a torok puha szöveteit, azonnal kioltva a férfi életét. A másik lövése eltalált, mielőtt a homloka közepén megjelenő lyuk megmutatta volna búcsúját az árnyékvilágtól. Le sem néztem a gyomromnak irányzott lövésre, amely feltépte az ingemet, szemlére téve az ott található implantátumot, amit természetesen nem tudott átlőni a szintén hangtompítós negyvenötös. DeMarcohoz fordultam az előttük már utolsókat rúgó orvgyilkosnő testére mutatva:
- Mint az emberének már kifejtettem senor DeMarco, ragaszkodnom kell a jelenlétemhez ezen a beszélgetésen, elvégre Ön is testőrökkel érkezett, udvariatlanság volna ettől megfosztani ms Zatarát. Természetesen bármit mondjanak is, azt bizalmasan kezelem. Kérem, mintha itt sem lennék - mondtam, majd becsuktam újra az ajtót, hogy a privát szférát újfent biztosítsam. - Mellesleg meg kell jegyeznem, hogy ha a zakója alatt tárolt fegyverhez akár csak közelít is, amíg Ms Zatara ebben a szobában tartózkodik először is kénytelen leszek belelőni a heréibe, utána nagyjából 2,2 másodperccel pedig kitépni a gégéjét, kérem ezért ne tegyen semmilyen mozdulatot a belső zsebe felé. A fent említettek vonatkoznak arra is, ha erre közvetlen parancsot kapok a hölgytől, ezért kérem tartsa be a formális udvariasság szabályait is. Hálás vagyok az együttműködésért.
Humánok. Értelmetlen, illogikus lények. Közöltem a tényeket, a jövetelem és maradásom okát, Gonzalez DeMarco pedig ennek ellenére a pánikhatárhoz közel áll. Verejtéktermelése szinte már abnormális mértékű, a keze és a szája remeg, a pupillái kitágultak. Tekintete halott emberei felé rebben folytonosan. Érthetetlen a kolumbiai drogkartell második embereként már számtalan gyilkosságot kellett elrendelnie, nem zavarhatja a vér vagy a halál látványa. Az emberek furcsák. Egy lépéssel megálltam a főnököm széke mögött és veszélyforrások után kutatva figyeltem a szobát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: "Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna   

Vissza az elejére Go down
 
"Csak a kezemet figyeljétek" - Zatanna és Taposóakna
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Miniboss] Hanna
» Zatanna Zatara
» Egy tökéletesen semleges szituáció, ami már minden, csak nem semleges...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: