There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Rush Judgement - Dinah és Connor
by Dinah Laurel Lance Csüt. Nov. 15, 2018 5:54 pm


» Unnatural Selection - Ivy & Constantine
by Pamela Isley Csüt. Nov. 15, 2018 10:21 am


» John/Slade /Conner modműhelye
by John Constantine Szer. Nov. 14, 2018 4:35 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
John Constantine
 
Faye Fairthorne
 
Proinsias Cassidy
 
Pamela Isley
 
Alkotó
 
Lobo
 
Slade Wilson
 
Ares
 
Barbara Gordon
 
Vandal Savage
 
Music

Share | 
 

 Árnyjáték - Raven és Taposóakna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Árnyjáték - Raven és Taposóakna   Szer. Ápr. 18, 2018 4:19 pmRaven & Landmine @
Véget érnek mára az előadások, a fiatal biológiai létformák kifejezett derűvel hagyják hátra az iskola falait. Ma egyikükre szól a megbízásom, ráadásul az átlagos munkáknál bonyolultabb ügyről van szó. Ez nem szimpla gyilkosság, hanem emberrablás. Elvégeztem a kötelező házi feladatot, de csak felületesen, nem a én dolgom pontosan tudni, hogy kinek és miért kell a diáklány, én csupán cselekszem. A személyazonossága Nicole Schwarz. Állampolgársága német, az USA-ba akkreditált nagykövet lánya, aki komoly kapcsolatokat ápol vagy fél tucat óriáscéggel, két-három titkosszolgálattal, az Interpollal, a nemzetközi bűnüldözési összefogások egyik emblematikus figurája, ráadásul a hírek szerint hagyományos módon lényegében megvesztegethetetlen. Legalábbis pusztán készpénzzel. A lehetőségek listája, hogy ki akarhatja a lányát, mondhatni végtelen. De ez nem is lényeges.
A célszemély magasan védett egy átlagos tanulóhoz viszonyítva, de mint mondottam elvégeztem a házi feladatomat. A testőr, aki két sarokra innen várja a golyóálló és robbanásbiztos járműben nem szenvedett sokat, a garott szinte azonnal átmetszette a gégéjét. Tekintetbe véve, hogy ez a város arról híresült el, hogy olyan hősök védelmezik, akik a színes ruháik alatt még pelenkát hordanak, biztonsági intézkedés volt a pokolgép is, amely egy közeli általános iskola kazánházában ketyeg. Az eszközök és a terv készen áll. Ideje belevágni.
Könnyedén azonosítottam a fiatal lányt. Középmagas, nagyjából 170 centiméter, testsúly 65 kilogramm körüli, egészségi állapot normálisnak tekinthető, edzettség nem különösebb mértékű. Nagyrészt vele hasonló korú lányok alkotta kis csoportban sétál, a mobiltelefonjaikat nézegetik. Viselkedésminta: tipizált. A környéken még kisebb csoportokban vagy magányosan sétálók, túlnyomórészt szintén az intézményt elhagyó diákok. Különös veszélyforrás nem azonosítható.
Igyekeztem beleolvadni az utcai látképbe, már amennyire ez egyáltalán kissé hullaszerű megjelenésemmel, sápadt bőrömmel és hórihorgas magasságommal egyáltalán elképzelhető. Egyszerű pilótaszabású bőrdzsekit, farmert és katonai surranót viseltem a lámpavasnak támaszkodva, kezemben a New York Times aznapi számával, a sorok felett óvatosan követve rezzenéstelen, szürke szememmel a célpont mozgását. Ahogy ő és a társai elhaladtak előttem, megkezdtem az akció végrehajtását. Zsebembe nyúlva testszínű női harisnyát húztam a jobb csuklómra. Színe miatt nehezen észrevehető, de mindenféle ujjlenyomat képződését megakadályozza. A Cosa Nostra kedvelt módszere és csak bűnüldözésben tapasztalt személyeknek mondhat valamit, mások aligha veszik észre. Ezután ujjaim közé vettem az apró kis dobótűt és lassú léptekkel a célszemély után indultam.
Agyam gyorsan lejátszotta előre a következő eseményeket, úgy, ahogy azoknak elvileg történniük kell, ha semmi nem jön közbe. Három lépésen belül utolérem a kis csoportot, egyetlen pontos dobással Nicole Schwarz tarkójába állítom a kis tűt. A méreganyag toxinjai elkeverednek a vérével, súlyos orrvérzést és ájulást okoznak másodpercek alatt. A szőke hajkorona elfedi az apró fegyvert. A lány felkiált, majd összecsuklik. Az emberek zavarodottan reagálnak, nem tudják mit tegyenek. Egyesek hátrálnak, a barátai köré gyűlnek, de értetlenek. A biológiai létformák viselkedése, főként tömegben kiszámítható. Ekkor lépek előre. Orvosnak mondom magam és az orrvérzés alapján egy gyors vizsgálatot követően agyvérzés gyanúját határozom meg. A humánok mindig örülnek, ha valaki kezébe veszi az eseményeket, valaki, aki érti a helyzetet, aki tud és akar segíteni és irányítani. Megkérem a diáktársait, hogy értesítsék a szülőket és tekintettel a menetrendszerinti dugóra, magam szállítom kórházba a "beteget". Egyszerű, könnyű és elvileg elronthatatlan külső tényező nélkül. Ideje hát cselekedni, először is a három lépésnyi táv áthidalásával. Az első. Ujjaim megszorulnak a dobótűn...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Dec. 30.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Jump city
Hozzászólások száma :
12

TémanyitásTárgy: Re: Árnyjáték - Raven és Taposóakna   Kedd Jún. 12, 2018 9:29 pmAndrej & Raven
Zaj, zaj, zaj, zaj, meg még egy kis zaj. Komolyan, hogyan tudnak ennyire hangosak lenni, mikor már nem gyerekek? Mintha kényszeresen be akarnák tölteni a lelkük ürességét azzal a sok hanggal és internettel. Ja, hogy nem is állok olyan messze az igazságtól? Kész csoda. Csak nekem az agyamra megy már és mindennél jobban vágyok kis csöndre, de az majd csak otthon lesz, a toronyban. Vagy még ott sem, ha jól ismerem a többieket. Addig is, a zene valamelyest segít és a jó öreg technika, hogy az érzéseket, amik a halántékomon dübörögnek, mint egy folyót, hagyom tovább folyni magam körül. Én egy sziget vagyok, a nyugalom szigete, legalábbis pillanatnyilag.
Az osztálytársaim nem érdekelnek különösebben, nekem sekélyes a legtöbb és nem miattuk vagyok itt. Jobb, ha nem tudnak semmit, annál kevésbé lehet bárkit zsarolni. A minimális cuccomat összepakolnám és indulnék meg kifelé, amikor egy "tüske" böki meg az érzékelésemet. Csak egy egészen rövid pillanatra torpanok meg, de már megyek is tovább.
Az, amit éreztem, nem ember, vagy legalábbis nem egészen. Van benne valami gépies, valami előre programozott, analitikus, amit ember nem tud utánozni. Ezért tűnt fel egyáltalán. A hajam takarásából próbálom megtalálni a forrást és végül az egyik ácsorgó férfin akard meg a tekintetem. Ő lesz az, mindenki más normálisnak tűnik. Megállok és úgy teszek, mintha keresnék valamit a táskámban, miközben, próbálom kifigyelni, mi lehet a célja, mert túlságosan gyanús ez így, de ennyi még nem elég, hogy cselekedjek, hiába egyértelmű, hogy gonosztevő.
Nem leplezhetem le magam, főleg nem kezdhetek itt varázslatba, de túlságosan sokat stíröli Nicole-t, hogy egészséges legyen. Biztosan a szülei valamilyen ellensége és a biztonsági embereit valahol elhagyta. Mindenki tudja, hogy a szülei befolyásos emberek és hogy sehová sem mehet egyedül, ennek ellenére folyamatosan szökni próbál. Talán most pórul jár, amiért eltűnt mellőle az őr, de én nem hagyhatom, hogy meghaljon. Amikor mozdul a férfi bedobom a táskám egy bokorba, és elkiáltom magam:
-Tolvaj! Valaki fogja meg! -Ez nem éppen a leghatékonyabb módszer, hogy megfogassunk egy tolvajt, de ahhoz pont elég, hogy felfordulást kavarjak vele. A fiatalság az utcán elkezd mindenfelé forgolódni és keresi, ki miatt kiabáltam el magam. Remélem, hogy ezzel legalább azt a fél másodpercnyi időt nyerek, ami nekem kell. Lendületesen lépek rögtön utána a férfihoz és egy jól irányzott mozdulattal nyúlok a csuklójáért, hogy a háta mögé csavarjam. Jó vagyok közelharcban, igaz közel sem olyan jó, mint mondjuk Dick, ezért vannak korlátaim. Nem ismerem a képességeit, de itt, mindenki előtt nem varázsolhatok, nem tudhatják meg, az egyik Titán vagyok.
-Szerintem, ha jót akarsz magadnak, nem folytatod a kis akciódat. Hamarosan itt vannak a Titánok és azt nem akarod megvárni -szólalok meg, hogy csak ő hallja. A diákok valamelyest szétszéledtek, de jönnek újabbak az épületből és még mindig megy az értetlenkedés. Lassan kezdünk figyelmet vonni magunkra és az nem lesz jó.
Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Árnyjáték - Raven és Taposóakna   Szomb. Jún. 23, 2018 8:36 amRaven & Landmine @
Van egy emberi mondás, amely szerint ember tervez, Isten végez. Jómagam nem fogadtam el egy ilyen felsőbb intelligencia létezését, egyszerűen a bizonyítékok hiánya folytán, de el kellett ismernem, erre az akcióra tökéletesen jellemző ez a szófordulat, ugyanis a gondosan kimunkált terv ellenére is váratlan dolgok jöttek közbe. Egyrészt a "Tolvaj!" felkiáltás, ami fél másodpercre megtorpantott, míg átnéztem az audiovizuális adatbankom elmúlt egy percnyi anyagát, de egyetlen perifériámban lévő személy mozgása sem utalt táskatolvajra, vagyis ez valamiféle elterelés, csak vajon nekem szól, vagy valamiféle nyakatekert randizás lesz belőle? A fiatalabb biológiai létformák egy adott korban még a fajukhoz képest is elképesztően instabil logikai szerkezettel bírnak, talán ez a kopás, elhasználódás első jele a neuronok vezérelte memóriabankokban? Ki tudja?
Azonban, ami miatt végképp nem tudtam az előzetes tervek szerint végigvinni az akciót, az a jobb csuklómra markoló keskeny kéz volt, ami rutinosan csavarta hátra a karomat és a fülembe sziszegett. Nocsak. A Titánok? Hangmodulációs elemzés. A beszélő 78% eséllyel igazat állít, bár feltehető, hogy nem a teljes igazat. Az erőhatás ,megfelel egy normális emberének, amivel eltekerte a csuklómat, de a módozat képzettségre vall a témában. Nocsak... Ki lehet ez a kicsi lány, aki ismeri a nagy Titánokat, főképpen annyira, hogy tudja: jönni fognak? Mindegy. Első a munka, hiszen még nem bukott be az akció, csak talán véresebbre fordul.
- Valóban? Akkor talán hagynom kéne a finomkodást és az áldozatmentességet - mondtam nyugodtan.
Ahhoz túlságosan nagy a magasságkülönbség köztünk, hogy hátrafejeljek az arcába, így a helyzethez illő koreográfiát dolgozott ki
a taktikai alrendszerem a másodperc tört része alatt. Az előzetes elképzelése a vezérlőprogramnak így hangzott: bal sarokkal nagy erővel, dobbantva rátiporni az ő cipője közepére, ha van is acélbetét esetleg, mögé érkezzen a surranóm sarka, egyúttal kifordulni, a robotikus erővel tépni el a csuklómat a kezéből. Ha képes megtartani, akkor hagyni kiugrani a vállizületet, ha nem az még jobb. A lényeg: amint szembe fordultam vele az arcába dobni a hajítótűt. A méreg percekre kiüti őt is adott esetben. Elvileg. Majd újabb fordulat, közben fegyverrántással, két célzott lövéssel végezni a célpont mellett álló két fiatal nővel, leütni a célpontot, vállra venni, majd rohanni, még mielőtt valóban szuperhősök potyognak az égből, hogy visszatérjünk az emberek bájos kis szólásaihoz. Az egész akció nem lenne több, mint 5 másodperc ideális esetben, mire a tömeg felocsúdik már elég jó egérutam lehet. A terv hibátlan, a siker esélye 87%, feltéve, hogy nincsenek ismeretlen körülmények...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Árnyjáték - Raven és Taposóakna   

Vissza az elejére Go down
 
Árnyjáték - Raven és Taposóakna
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Varjak kódexe
» Raven előtörténete
» Raven Sutter feljegyzései

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Jump City-
Ugrás: