There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Ha melletted ébrednék
by Lobo Yesterday at 2:13 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
Faye Fairthorne
 
John Constantine
 
Dick Grayson
 
Song Taewon
 
Harleen Quinzel
 
Orin
 
Raven Roth
 
Conner Kent
 
Proinsias Cassidy
 
Music

Share | 
 

 Szigorúan bizalmas - Dinah és Slade

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Szigorúan bizalmas - Dinah és Slade   Kedd Ápr. 24, 2018 5:15 pmFekete Kanári

& Deathstroke ©️️️️️️Bár szakmám szerint bérgyilkos vagyok, vannak olyan esetek, amikor nem vérdíjnak hívják azt a pénzmagot, amit a feladatom teljesítése után megkapok az egyik off-shore számlámra. Vannak olyan személyek, akik úgy néznek rám, mintha egy jó drágán, de hatékonyan dolgozó Mr. Wolf lennék.
Vagyis előfordul, hogy felrobbantok egy-két stratégiailag fontos épületet, Meglátogatok egy rossz helyen és sokat kutakodó kormányügynököt, vagy olyan információkat tartalmazó aktákat tulajdonítok el, amiknek a nyilvánosságra kerülése igen kellemetlenül érintene néhány kelet-európai vagy közel-keleti politikai rezsimet.
A legtöbb ember valószínűleg elítélne azért a közönyösségért, ami szükséges ahhoz, hogy ilyen globális jelentőségű ügyek ennyire ne érdekeljenek.
Általában az ilyen emberek nem szolgáltak a seregben és nem kellett átesniük azon a sok agymosó propagandán, amit amit orrba szájba nyomtak Amerika "szabad" fiainak a kiképzés alatt.
Elhivatott katona voltam fiatalként, de amikor szafarivadászként dolgoztam sok időm volt gondolkodni a seregben eltöltött időről és nem tetszett, amire jutottam.
A hatalmi berendezkedések úgy is jönnek-mennek. Nem jobb, ha egy kis hasznot húzunk ebből?
Bár a legújabb megbízásom nem ilyen hatalmas léptékű, mégis legalább ennyire érdekfeszítő.
Legalábbis ha megkeres egy olyan, bűnözői körökben méltán híres információ-bróker, mint a Kalkulátor, akkor tudod, hogy nem babra megy a játék.
A fickó bár nem egy telepatikus erővel bíró gorilla, vagy egy dollármilliókon ülő leendő elnök, azért igen értékes információkkal tud szolgálni szinte minden nem törvényes oldalon állónak, akinek elég mély a zsebe ahhoz, hogy megfizesse a munkáját.
Egy ilyen fickóhoz általában én megyek, ha szükségem van valami nagyon elásott infóra, nem pedig ő jön hozzám segítségért.
Már ezért is megéri Mr. Wolfnak lenni.
A megbízóm egy hozzá hasonlóan igen szövevényes információs hálóval rendelkező hackerre vadászik, aki Orákulum néven fut. Túlságosan nem érdekel az a techno-szleng, amit levágott nekem magyarázat gyanánt, de gyanítja, hogy a nemezise a Ragadozókkal dolgozik együtt.
A módszerek terén nem korlátoz semmiben, a lényeg az, hogy segítsek neki bejutni Orákulum kommunikációs csatornáira.
Ezt pedig kétféleképpen tehetem meg.
Mivel gyanítja, hogy a város kamerahálózatához is van hozzáférése, elkezdhetek rendet bontani, amíg észre nem vesz és rám nem küldi a verőleányait.
A másik megoldás sokkal bensőségesebb és kevésbé feltűnő. A Ragadozók terepügynökei közül kell az egyiket szóra bírnom.
A Vadásznő elég renitens ahhoz, hogy olyat találjak róla, amivel nyomást lehetne gyakorolni rá. Kérhetnék egy szívességet a Kalkulátortól, de az annyiba fájna, hogy technikailag ingyen dolgoznék neki.
A Fekete Kanári már más tészta. Nem igazán rejtegeti, hogy kicsoda valójában, ami valljuk meg nem éppen a legokosabb dolog. Főleg úgy nem, hogy van egy fogadott lánya...


I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.


A hozzászólást Slade Wilson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 06, 2018 1:35 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 12.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
58

TémanyitásTárgy: Re: Szigorúan bizalmas - Dinah és Slade   Csüt. Júl. 05, 2018 3:57 pmSlade & Dinah @
Az életem most meglehetősen és meglepően stabil, ahhoz képest, hogy Ollie nincs benne. Amikor elküldött  a böntönben, úgy vettem, hogy előbb le kell rendeznie magában a dolgokat, én pedig szabad vagyok és szingli, egészen addig, amíg vissza nem könyörgi magát az életemben. Mert ezek után térden állva és virágcsokorral kell tennie, különben én hajítom ki őt. Ilyet nem csinálunk egy nővel, pláne nem a feleségeddel. Ennek ellenére nem haragszom rá, a szuperhősök élete nehéz és ő száz százalékban ember. Lehetnek hibái, csak kicsit kevésbé lenne morálisan meghasonlott állandóan. Addig is tudok a saját felelősségeimre koncetrálni, mint hogy helyre tegyem magam a sorozatos elrablások, sérülések és kemény kiképzések után fizikailag és mentálisan is. Ezeken keresztül menni egy normális embernek életreszóló sérüléseket okoz, és bár mi már hozzászoktunk a veszélyhez, még mindig van ránk valami hatása. Nem kellemes minden reggel verítékben úszva ébredni.
A lányok társasága sokat segít helyre tenni az életem és nem kell semmilyen pasin gondolkodnom a közelükben. Meg persze az összes létező pletykát első kézből hallom, mindegy miről legyen szó. És már ők is nagyon várják haza Sint, aki már nagyon régóta rágta a fülemet, hogy meg akar látogatni itt, hogy lássa a többi Madarat.
Nehéz szívvel küldtem el annak idején amerikából, hogy biztonságban legyen és tanuljon, de nem volt jobb megoldás, hogy ne legyen folyamatos veszélyben. Olyan sűrűn látogattam, amennyire csak lehetett a nappali és az éjszakai munkám mellett. Most is éppen egy tesi helyettesítésről tartok haza a magányos kis lakásomba. Alig látok ki a fejemből, miközben azon gondolkozom, hogyan is fogok elmenni a lányért a reptérre és mit fogok neki főzni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Re: Szigorúan bizalmas - Dinah és Slade   Pént. Júl. 06, 2018 2:21 pmFekete Kanári

& Deathstroke ©️️️️️️


A Kanári elég komoly kockázatot vállal azzal, hogy nem titkolja a személyazonosságát. Az ebből fakadó hátrányokat még azzal sem tudja kompenzálni, hogy a baráti körében gyakorlatilag mindenki rendelkezik egy fekete övvel és emellett még valami egzotikus fegyver forgatásában is jártas.
Én nem igazán tudnám nyugodtan álomra hajtani a fejem, vagy akár civil munkát vállalni, ha az utolsó kiscsoportos óvodás is tudná, hogy a jellegzetes maszkom alatt Slade Wilson rejtőzik.
Nem tudom más, hogy van vele, de engem megnyugtat, hogy nem kell attól tartanom a nap minden másodpercében, hogy az ellenlábasaim minden előjel nélkül rám rúgják az ajtót és lerohanjanak.
Szinte már kérkedésnek tűnik, hogy csak annyit kell tennem Ms. Lance megtalálásához, hogy felcsapom a telefonkönyvet. Mintha azt üzenné, hogy bárki is kopogtat ártó szándékkal az ajtaján annak szét lesz rúgva a segge és a kezébe adva a hátsója.
Azért abba belegondolni eléggé lelombozó, hogy mi történne, ha éppen Black Adam, vagy Grundy gondolná úgy, hogy ideje farba billenteni a dalos pacsirtát.
Nem mintha sajnálnám ha odaveszne, de kevés olyan harcművész mászkál ezen a bolygón, mint ő.
Egy ideje már gubbasztok a lakáshoz közeli háztetők egyikén és a fényvisszaverés gátló réteggel ellátott távcsövemmel nézem, hogy mit csinál.
Már az érkezésem pillanatában fellőttem egy poloskát a lakás külső falára, hogy halljak mindent, amit odabent mondanak.
Amikor haza érkezik nem csinál semmi fontosat, vagy különöset. Mint egy teljesen átlagos túlórázó testnevelés tanár, belép a lakásba és leroskad a foteljába. Az arca olyan, mintha tényleg ezer gond nyomná a lelkét.
Ami igazán szembetűnő, hogy egyedül van. A hozzá kapcsolódó papírok átnézésekor mintha azt láttam volna, hogy örökbe fogadott egy ázsiai kislányt. Hallottam pletykákat, hogy kiféle-miféle a lányka, de ebben a pillanatban ezek az információk nem relevánsak.
Furcsállom, hogy nincs vele a gyermek, de erre biztos van valami értelmes magyarázat.
Vagy az egyik barátnőjénél alszik, vagy elment Star Citybe meglátogatni Queent.
Mindenesetre most nincs itt, hogy az épsége fenyegetésével nyomást tudjak gyakorolni rá.
Tudom, hogy nem épp a legtisztább módszer, hogy valakinek az egyik szerettén keresztül próbálunk a bőre alá jutni, de mint a néhány hete Jokerrel megesett kalandom példázza, egy bizonyos fokig elég együttműködővé tud varázsolni mindenkit. Nem mintha túl becsületes lenne, de hatékony.
Némi finomítással akár még működőképes is lehetne.
Az a kérdés is jogosan merülhet fel, hogy miért nem ütök csak úgy rajta a Kanárin?
Nos akármennyire is fáradt, a képességei miatt a hírneve nem véletlenül előzi meg. Mellettem a szuperszérum adta előnyök szólnak, viszont ő a sikolya nélkül és hátrakötözött kézzel veri az olyan pofákat, mint Bronz Tigris. Ha összecsapásba keverednék vele, akkor mindketten minden erőnket beleadnánk az adok-kapokba, aminek eredményeként annak is örülnénk az összecsapás végén, hogy ép a légcsövünk.
Nekem pedig beszédképes állapotban van szükségem rá.
Folytatom a megfigyelést, mivel mást az adott pillanatban nem tehetek és várom, hogy valamilyen új info-morzsához jussak.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 12.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
58

TémanyitásTárgy: Re: Szigorúan bizalmas - Dinah és Slade   Csüt. Szept. 27, 2018 4:53 pmSlade & Dinah @
Néha nagyon meg tudom bánni, hogy tulajdonképpen kiplakátoltam a személyazonosságom a város falaira, de nagyon is jól jött ki néhol. Megsérültem és azonnali ellátásra van szükségem kérdések nélkül? Bármelyik kórházba bevihetnek és tudni fogják, mit kell tenni. Egy nő bajban van és mindenki a környékben messziről kerüli, nehogy bajba keverje magát. Hozzám jöhet és tudja, hogy meg tudom védeni. Aztán van a másik eset, amikor megállítanak fotózkodni, meg bemutatót kunyerálni, milyen jól tudok valakit helyből állkapcson rúgni. Az utóbbival ki tudnak kergetni a világból, de még a fényképezés is kissé irritál. Én is csak ember vagyok, mint ők, nem vagyok annyira érdekes, hogy engem kelljen ajnározni. Batmant bezzeg nem szokták nyaggatni, amikor éppen megbeszél valahol valamit valakivel. Ez ugyanaz! De szerencsére általában nem ismernek fel, ha nem a fekete bodyban vagyok, mondjuk farmerben és pulcsiban szinte beleolvadok a háttérbe.
Hazaérek és le is vetem magam az első fotelbe, hogy egy kicsit összeszedjem magam és gondolataim. Sin ma jön haza és szeretném, ha jól érezné magát, de leginkább azt, hogy ne essen semmi baja, amíg itt van. Nagyon kockázatot vállaltunk, hogy visszajön Amerikába meglátogatni, itt mindenhol bérgyilkosok, gonosztevő zsenik és ilyen szépségek rohangálnak, akik nem csak rá, de rám is pályáznak. Én csak-csak megvédem magam, ő sem éppen ártatlan kis-kislány, de attól még nem szeretném, ha minden sarkon megtámadnák. Azt hiszem ezzel még nem lettem önző, vagy de? A közismert szuperhős problémái.
Lassan föltápászkodom a fotelból és megindulok a kis konyhám felé. A tesitanári állásból sajnos nem futja nagyobbra és a hősség nem éppen közösségi média sztárság, cégek nem vágnak hozzám mindenféle ingyen cuccot, hogy reklámozzák magukat, vagy fizetnek meg, így tulajdonképpen pénzügyileg nem éri meg. Mindenki maga oldja meg, hogyan fizeti a lakhatási és egyéb költségeit. Kotorászom egy sort a hűtőben és a szekrényekben, és összeütök egy gyors és egyszerű, de nagyon finom ázsiai tésztát, majd eltűnök a hálóba átöltözni valami kényelmesebbe. Motorral nem igazán lehet csomagot szállítani, szóval marad a taxi. Pontos időre megyek, így egy óra múlva már Sinnel az oldalamon lépek be ismét a lakásba.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Re: Szigorúan bizalmas - Dinah és Slade   Csüt. Okt. 04, 2018 9:20 pmFekete Kanári

& Deathstroke ©️️️️️️


A felderítés mindig is a legunalmasabb része volt bármilyen hadműveletnek, amiben részt vettem. Az órákig való üldögélés és az ellenség mozgásának bámulása még a legedzettebb elme számára is zsibbasztó lehet, legyen bármilyen kitartó és múljon rajta bármilyen fontos információ megszerzése.
Ez hatványozódik, ha az ember egyedül dolgozik és magának kell előkészítenie a terepet egy akcióhoz. Erre még rátesz egy lapáttal az is, ha a megfigyelő személyének történetesen olyan agykapacitása van, hogy gyorsabban tudná kiszámolni a pi soron hatezredik következő tizedespontosságát, mint a legmodernebb szuperszámítógép.
Ms. Lance látszólag egy dolgos civil mindennapi problémáival küzd. Túlórák, takarítás, főzés és túlhajszoltság. Semmi olyan, amit ne tudnék elképzelni egy középiskolai testnevelés tanárról. Igazából ha nem tudnám, hogy a híres Fekete Kanárit nézem, akkor szinte össze is keverhetné bármelyik Gotham-beli húszas éveinek végén járó nővel.
A távcsövön keresztül szemlélem ahogy összeszedi magát, feláll a kanapéról és elkezd tenni venni az aprócska konyhában.
Meglehetősen furcsa látni, hogy egy világklasszis harcművész olyan hétköznapi dolgokat csinál, mint a főzés, vagy takarítás. Ha ezek mellett marad ideje edzeni és fejleszteni a képességeit, akkor jobb az időgazdálkodása, mint azt bárki feltételezhetné.
A távcsővel követem, ahogyan bemegy a szobájába átöltözni, de arra a néhány percre, csak a poloska mikrofonjára hagyatkozom.
Biztos vagyok benne, hogy nyújtana a meztelen teste olyan látványt, ami miatt nem csak a harci tudása miatt emlékeznék rá, de nem nevezhetném magam profi zsoldosnak, ha akár csak egy pillanatra is engednék a hormonjaim sugallta kísértésnek.
Míg ruhát vált kinyújtózkodom. A tagjaiban már érzem az izmok gémberedését és jó gyorsan gyógyulok, de egy hirtelen rándulásra, ficamra, vagy izomszakadásra nem igazán van szükségem, ha még ma este meg akarom tudni, hogy kit rejt Orákulum digitális maszkja.
Mindkét karomat a fejem fölé nyújtom, majd végig feszítve a hátamat hátra hajlok és lassan megérintem a tenyeremmel a talajt. Amikor biztos a támasz, a lábaim erejét használva visszahúzom a felsőtestem állásba.
Az elgémberedett izmaim és ízületeim pattannak néhányat a hirtelen jött erőfeszítéstől, a combomban érzem a megfeszülő és elernyedő izmok okozta szerotonint felszabadulni és frissebbnek is érzem magamat.
Újra felveszem a távcsövet és látom, ahogy a lakás ajtaja csukódik. Úgy tűnik, hogy Ms. Lance napja még nem ért véget.
Nem kell az agyam szuperkapacitására hagyatkoznom, hogy összekapcsoljam a a távozás tényét és a ház elé csendesen beparkoló taxit.
Nem is kell sokat várnom, hogy meglássam a szőke hajkoronát az utcán, amint beszáll a taxiba.
Előkapom az egyik pisztolyt, amibe nyomjelzős plasztiklövedéket töltöttem. A töltény feje becsapódáskor szétkenődik a kocsi hátsó sárvédőjén, rögzítve a gombostűfejnyi szerkezetet a fémen.
Elteszem a fegyvert, összeszedem a távcsövet, majd közepes tempójú kocogásban átugrok a közvetkező háztetőre.
Néhány szökkenés és néhány aszfaltozott tető után leugrok az egyik sikátorba, ahol a motorom áll. Nem csapok túl nagy zajt, még annak ellenére sem, hogy legalább tizenöt kiló páncél van rajtam.
A térdem csupán enyhén rogyasztom be, hogy a becsapódás erejét az izmok és ne a csontok nyeljék el, majd földet érés után egyből folytatom az utam a motorhoz. Gyorsan bepöccintem, majd a kormány alá épített monitorra tekintek, ami Gotham térképén jelöli az aktív nyomkövető helyét.
Elindulok és két utcányi távolságot tartva követem a Kanárit.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hova megy.
Hétköznap van, holnap órája lesz és szüksége van a pihenésre. Kizárt, hogy szórakozni menjen...

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Szigorúan bizalmas - Dinah és Slade   

Vissza az elejére Go down
 
Szigorúan bizalmas - Dinah és Slade
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: