There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics» Hatalmi Harcok: Gardenering
by Slade Wilson Kedd Dec. 11, 2018 3:06 pm


» Fight baby, fight! - Shiva & Ares
by Sandra Wu-San Vas. Dec. 09, 2018 7:40 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
John Constantine
 
Vandal Savage
 
Faye Fairthorne
 
Jason Todd
 
Harleen Quinzel
 
Conner Kent
 
Pamela Isley
 
Slade Wilson
 
Eros
 
Music

Share | 
 

 Supernatural

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Admin
avatar


Join date :
2017. Aug. 22.
Hozzászólások száma :
94

TémanyitásTárgy: Supernatural   Szomb. Szept. 23, 2017 3:40 pmSupernatural
Avagy a természetfeletti. Ide sorolhatóak a vérállatok, a vámpírok, avagy legendás lények. Keletkezésüknek kétfajta módja van. Az egyik az elátkozás, illetve a másik a fertőzés. Elátkozni boszorkányok és mágusok tudnak csak, önszorgalomból tanult emberi halandó nem képes megmozgatni az univerzum energiáit. Kezdő sorcerer-eknek még nem megy, legalább haladó szinten kell űzni az ipart ahhoz, hogy valakit ilyen komolyan elátkozzanak. A supernatural lényeire kollektíve igaz, hogy űzik őket a nagy átlagban. Mivel átváltozásuk javarészt áldozati szerepben történik, ezért kevésbé lojálisak az őket körülvevő emberekkel, illetve az emberek sem túl elfogadóak velük, hajlamosabbak a meták többségével ellentétben a rossz oldalra állni. Sajátos jellemzőik miatt sokszor bujkálásra kényszerülnek és elengedhetetlen számukra az inkognitó.

Vérállatok: Olyan humanoid létformák, kik állatok érzékeivel, ösztöneivel rendelkeznek, illetve teljesen át tudnak azzá változni, a tapasztaltak akár részlegesen is. Az eredetük démoni fertőzésből származtatható, állati formájuk valamivel nagyobb, mint az eredeti állat maga. Ezen állatok nem lehetnek túl kicsik, hiszen metamorfózis közben a csontok átalakulnak, megnyúlnak vagy rövidülnek, de el nem tűnnek, így a vérpatkány létjogosultsága nudli. Minimum a nagymacskák és a farkasok méreteiben kell gondolkozni, ami úgy releváns még. Erősebbek egy embernél, a legnagyobb súly, amit komoly erőlködés nélkül elbírnak, az egy kisteherautó.

Vámpírok: Egy ősi átok szenvedő leszármazottai, a napfény számukra méreg, a tiszta ezüst égető kín. Erősek, agilisak, sebességük egy személyautóéval vetekszik. (Értelemszerűen Flash a leggyorsabb) Kiváltságuk még a fokozott látás, hallás és szaglás, az átlagos fegyverek nem sebzik őket, maximum karcolás szintjén. Ameddig friss vérhez jutnak, egyáltalán nem öregednek, pontosan úgy néznek ki, amikor a beharapáskor kinéztek, illetve regenerálni is az elfogyasztott vérmennyiségből képesek magukat.  Valamivel gyengébbek a fizikai képességeik a vérállatokénál, úgy értve, nem kapnak fel oly könnyedén egy teherautót, de az idősebbek már mentális képességekkel ellensúlyozzák ezt a kis kellemetlenséget.

Amazonok: Időszámításunk előtt 1200-ban alkották meg őket az istenek egy csoportja. Létezésük célja, hogy szolgálják az Olümposzi isteneket és hirdessék a békét és az igazságot. Hestia, Aphrodite, Demeter, Athena és Artemis úgy döntött, hogy alkotnak egy nemzetséget csupa női harcosokból, akik segíthetnek nekik terjeszteni az ideáikat. Többezer női alakot formáztak meg agyagból, s feltöltötték azokat a Lelkek Kútjából kihalászott lelkekkel. Ezen női lelkekben egy közös vonás van, mégpedig az, hogy igazságtalan halált kellett halniuk férfikéz által. Az öt istennő egyesítette az erejét azért, hogy garantálja ezeknek a lelkeknek az újjászületést, egy kivételével, kinek speciális jövőt szántak. A legelső amazon, ki feléledt, maga volt az amazonok királynője, Hippolyta s őt követte Antiope, mint a második hatalom a királynő után. Az amazonok erősebbek az átlagembernél, kivételes kitartásuk és teherbírásuk van, átlagon felüli agilitás és önellátás. Képzettek íjászatban, közelharcban, lovaglásban és kardforgatásban is. Az amazonok a szó bizonyos értelmében halhatatlanok, hiszen a számukra megalkotott agyagtest nem öregszik, betegséget sem kap, ellenben a háború és a balesetek, mint fizikális tényezők képesek megölni őket. Themyscira az otthonuk neve valahol Görögország területén, de első otthonuk, ahol születtek, Herkules erői felemésztették, itt az amazonok két csoportra szakadtak. Antiope egy maréknyi amazonnal Egyiptom területére utazott békét lelni, míg a nagy többség Hippolytával maradt, ők pedig Görögországtól eltávolodva egy titkos szigetre hajóztak az óceán közepére, itt megalapítva új Themyscira-t.

Legendás lények: Számuk igen kevés manapság, egyik faj képviselői sem alkotnak közösséget, elvétve akadhatunk ugyan kisebb csoportokra, de jellemzően asszimilálódtak a társadalomba s igyekeznek nem feltűnőek lenni, hogy ne kerüljenek laborkörülmények közé. A teljesség igénye nélkül, ilyenek a sellők, a hárpiák, a szatírok...etc.
Érdeklődés esetén bővebb információ az adminkaritől kérhető privát üzenet formájában.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Supernatural
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Bevezető :: Fajleírások-
Ugrás: