There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Ez vagy az?
by Dwarfstar Today at 3:54 am

» Szabad asszociáció
by Dwarfstar Today at 3:52 am

» Szólánc
by Dwarfstar Today at 3:51 amStatisztika
Top posting users this month
Zatanna Zatara
 
Dwarfstar
 
John Constantine
 
John Stewart
 
Giganta
 
Pamela Isley
 
Selina Kyle
 
Andrej Volkonov
 
Slade Wilson
 
Alkotó
 
Music

Share | 
 

 Zatanna és Dwarfstar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Admin
avatar


Join date :
2017. Aug. 22.
Hozzászólások száma :
83

TémanyitásTárgy: Zatanna és Dwarfstar   Vas. Ápr. 29, 2018 5:12 pmOn your knees
A helyszín Metropolis egyik elit hotelje, ahol Zatannát szállásolták el a másnap megrendezésre kerülő Bűvészek Éjszakája című rendezvény miatt. Mindenhol bedrótozott őrök, kamerák, vérebek és fokozott biztonság, elvégre a világ minden tájáról jönnek nívós vendégek az eseményre. Gondolhatnánk, hogy Dwarfstar csak egy kis fusimunka miatt látogat el ide, de valójában ez egy nagyon különös megbízás. Magát Zatannát kell ellopnia a helyszínről és néhány köpéssel odébb egy vérrel felrajzolt mágikus körbe kell dobnia, mielőtt lejár a megadott idő, mielőtt kiteljesedik a Hold. Pár órája van csupán, hogy leamortizálja és odacibálja a nőt. S mindezt miért is? Roppant egyszerű... egy nagyhatalmú és mellesleg bosszúszomjas mágus egy másik síkról beférkőzött a kicsi macsó még kisebb agyába. Wotan pedig baromi meggyőző tud lenni a Kiscsillag fejében...  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A szabályok ugyanazok, mint minden játék esetében, bármelyikőtök kezdhet, annak most nincs jelentősége. Hajrá Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
202

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Vas. Ápr. 29, 2018 6:23 pmVarázsnéni & Neutron Norbi @
Az életben vannak furcsa napok, amikor semmi sem normálisan alakul. Olyan gondolataid vannak, amiken máskor meglepődnél, olyan vágyaid, amiket szégyellnél, olyan terveid, amiken csak legyintenél. És vannak a normális napok, amikor mindent úgy csinálsz, ahogy az szokásod. Például mióta megláttam a nyúlkínzós, cilinderbe gyömöszölős nagy közösségi találkozó plakátján a csajt, határozott késztetéseim voltak, hogy összeverjem, megkínozzam, elvigyem egy sarokkal arrébb és hazavigyem a csizmáit szuvenírnek. Mi van? Az eleje tök normális, a suszter businessben amúgy még nem utazom.
Öcsém ezeket jobban őrzik amúgy, mint az idelátogató kelet európai államfőket. Olyat is öltem már, igaz, az valószínűleg nem hat meg senkit. Viszont a védelem pont olyan felesleges és illuzórikus. Miután kényelmesen elkocogtam az összes infravörös sugár alatt, szigorúan a fal mellett az első emelettől kezdve, miután a biztonsági őrnek öltözött Pufák Habcsók Emberke pont az én fejemre akart zúdítani egy hajórakomány tatziki szószt a gyrosa széléről, amit csak egy valóságos tigrisvetődéssel tudtam elkerülni. Így tehát nem úsztam a szószban, csak nőtt egy pukli a fejemre. Ki és minek rak ilyen mélyre egy ilyen baromi kemény konnektort? Na mindegy. Nagyobb bajaim is voltak már az életben.
A lépcsősor láttán szolídan káromkodtam egyet. Felírni a fülem mögé, hogy aki a huszonnegyedik emeltre szállásolta el ezt a nőt, azt még ki kell nyírni. Na gyerünk Sylbert, azt mégse várhatod el, hogy magától veled jöjjön. Nagy levegő és hármasával megugrott lépcsőfokok. Hiába ugyanazon erőhatás az én testméreteimet messzire tudja repíteni. Kétszer tizenkét lépcsőfok egy emelet. Az huszonnéggyel szorozva annyi mint... a rossebb egye meg, az egy akkora szám, ami megközelíti a gothami polgármester napi hazugságszámát a közbiztonság helyreállása kapcsán. A rothadt életbe... Újabb ugrás...
Mire felértem olyan edzésben voltam mint Tapsi Hapsi fénykorában, de csak itt vagyok. Kamera. Leszarom. Testőr a folyosón. Leszarom. Infravörös érzékelő. Ezt miért hat emelet magasba rakják? Leszarom. Na akkor 247-es szoba. Szentséges isten, honnan lássam a szobaszámokat innen lentről?! Na jó, akkor a testőrt mégse szarom le. Annyira... Félcipő, öltönynadrág, zakó és már a vállán is vagyok. Na sétálj szépen, had nézzen körül Dwarfi bácsi... 243... 244... Meg ne fordulj! Meg ne... Dögölj meg! Odahajoltam az állkapcsa mellett lógó headset mikrofon egységhez, majd kerestem egy kellően nyitott illeszkedési hibát. Belemászva szétbarmoltam a kábelezést, mire mindegyik bohócnak statikus zörej töltötte ki a fülét. Káromkodva indult el lefelé cserére, miközben én magam egy gyönyörű szaltóval érkeztem a szőnyegre.
Na akkor a két látott szám alapján a logika szerint ez lesz az az ajtó. Könnyeden és halkan besurrantam a nyílászáró alatt és körbe néztem. Nagyon szép kis szoba, illik ez a lakosztály a drága szállodához. És egyértelműen az én kis fekete szépségemé. Ennek voltak egyértelmű jelei. Magas szárú csizmák a sarokban, magányosan pihenő kellékpálca az asztal szélén, meg maga Zatanna az ágyon, aki... ó cseszd ki, éppen fürdeni készül, legalábbis nagyon vetkőzik. Oké, azért ez a verekedés még ráér egy pár percet. Közelebb kocogtam és kényelembe helyeztem magam törökülésben a szőnyegen, finoman kimeredt szemekkel bámulva a nem akármilyen látványt. Imádom a képességet, amit a technológiám kölcsönöz nekem... A szentségit... Ha így is alszik ez a nő, a Mikulás már tuti nem fér vissza a kéményen. Az élet viszont amit megad, azt olykor el is veszi. Most miért nem lehetett előbb a melltartót meg a bugyit levenni? Miért pont a harisnyát? És ha már itt tartunk, akkor nem lehetett volna 5 centivel arrébb dobni? Csak mert az én méretemben még sejtelmesen sem áttetsző egy ilyen nylon cucc. Egy istenverte vitorlavászon kb... Mire pedig ki tudtam mászni alóla, addigra már csak a csobogó vizet hallottam a szomszéd szobából. Tehát zuhanyzik. Hmm... ami annyit jelent... Úton vagyok!
Hamar elértem a fürdőt és izgatott vigyorral surrantam be. Az izgatottság maradt, bár némileg változott, mikor odabent fejjel előre borultam bele a zuhanytálcába, amiben kavargott a szappanos, vagy tusfürdős vagy milyen víz a nő lábai körül. Pfú de szar íze van... Miután megtettem néhány kört reménytelenül, végre meg tudtam kapaszkodni Zatanna lábujjában. Lehet ideje lenne akcióba lépni, nem? Ráér. Széles vigyorral bambultam felfelé, mint egy különösen boldog hajótörött, aki a parti sziklákba kapaszkodik. Csak sajnos a nő végzett és kinyitotta az ajtót, mire a fürdő elfolyó nyílása felé kezdett áramlani a felgyűlt víz. Na ki találja ki mit vitt magával? Bizony a hajótöröttet, akinek a szikláját felemelték megtörölni. Hát ha volt már kelet ázsiai cunami a fürdődben, ez olyasmi...
Sikeresen megkapaszkodtam az elfolyó szélében és tornáztam vissza magamat a talajra. Enyhe remegés. Földrengés? Max 2-es... Csessze meg!! Ez nem földrengés,ez a nő! És hú mekkora lábon él... És erre jön... Na nem babám, ezt nem játsszuk, bőven elég volt egy bizonyos összejövetel egy nyakékes modellel. Gyönyörű szaltóval vetődtem félre a nő lába elől és érkeztem könnyedén talpra. Ami még csak istenes lett volna, de a talpam meg a szappanos vízre. Csúszik! Csúszik! Csúszok! Karjaimmal veszettül integetve csapódtam bele a mahagóni burkolatba és szédelegve igyekeztem összekaparni magamat. Rothadt élet. Rothadt fürdőszoba.
És mire visszaértem a szobába, a nő már felhúzta a tiszta bugyit, melltartót, fellépős lyukacsos harisnyát, sőt már az ingét gombolgatta. Hát a műsor véget ért, itt az ideje megkezdeni az újat. Zatannához kocogtam és elhelyeztem két kést a két lábfejében, meg kettőt ugrásból feldobtam a térde környékére is, biztos, ami biztos. Amíg ilyen aprók, meg sem érzi, hiszen a hajszál századrészénél is vékonyabb dolgok fúródtak a bőre alá, több ilyen jellegű szennyeződést szed össze naponta mindenki, mint hinné. Elsétáltam egy kissé, majd hirtelen megnőttem eredeti méretemre.
Persze a négy kés is velem együtt, átütve az említett testrészeket. Én pedig ahogy nőttem az öklöm már indult is, hogy gyönyörű ívben verjen le egy taglózót az állcsúcsára. Ami egészen nem jött össze, de oldalról is szépet szólt, visszadöntve a nőt az ágyra, a két lába maradt csak a talajon rögzített formában.
Vigyorogva megráztam a fejem:
- Hamar gerincre vágtad magad... - kuncogtam, majd felkaptam a kellékpálcát az asztalról és rászegeztem. - Adava Kadavra! Hmm... Semmi. Kici, ócó, kínai varázpáca, érni nagy szart...
Kinyújtottam a két kezem és a kesztyűimbe épített elektromágnes már rántotta is felém Zatanna térdeiből a dobókéseimet. Tartok tőle közben ő is felocsúdik az első döbbenetből és fájdalomból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Vas. Ápr. 29, 2018 7:43 pm


Drawfstar & ZatannaMeghívást kaptam a Mágusok Éjjelére, előadássorozatra, ahová a világ számos pontjáról érkeznek az előadók. Egy 5 csillagos szállodában foglaltak szállást részünkre, nekem a 247- est.
Azt nem mondanám, hogy szűken mérték a luxust, bár a lakásomhoz képest kissé alulmaradt, de megteszi.
Gyorsan ledobáltam magamról a ruháimat, majd egy gyors zuhanyt eresztetem meg. Finom rózsaillatú habbal kentem be magam, majd leöblítve, léptem is ki a gardróbba. A holmiijaimat már felhozatták, így nem kellett vesződnöm a kicsomagolással. Gyorsan magamra húztam a fehérneműmet, majd a harisnya és a harisnyatartó következett. Egy pillanatra, mintha éreztem, hogy a szem felszaladt volna róla, de nem láttam semmi különöset. Inkább igyekeztem összeszedni magam, a nyitógálára. Nem sokszor veszek részt ilyen esten a turném miatt, de most éppen szabadidőm akadt, ahogy most a legjobb alkalom, hogy ismét találkozhatok a varázslók krémjével. Többségében hamarabb is elkészülök, de most eléggé elszaladt az idő a piperézéssel. Majd egyszer csak oldalra fordulok, egy idegen férfi terem mellettem a semmiből, de ahogy kérdeztem volna tőle, hogyan jutott be, a lábaimba hasító fájdalom váratlanul ért. Az meg még nagyobb meglepetésre, négy kés állt ki a lábfejemből és a lábszáramból. A döbbenettől, még sikítani sem tudtam, de pár pillanat múlva egy hatalmas ütést kaptam az államra, ami után elsötétült minden. A lábam nem mozdult, csak a testem zuhant el. Mire éreztem volna a fájdalmat az arcomra mért ütés teljesen kiütött.
Nem tudom, mennyi időre voltam tudattalan, de a belém villanó fájdalom keltette fel az elmém. Bár még homályos volt minden a szemem előtt, de annak az alaknak a körvonalai kezdtek élesedni, ahogy a lábaimba hasító fájdalom.
- !sáluygóyG- ejtettem ki a szavaim, miközben próbáltam magam összeszedni.
- Mit akarsz tőlem?- mondtam felé, bár még nem láttam tisztán, de lassacskán a szoba is teljes terjedelmében a látómezőmbe került.
- Ki vagy?- tettem fel a következő kérdést, de miután a szemeimet megdörzsöltem, már élesen láttam mindent.
Egy maskarába öltözött Fickó állt előttem, de sehonnan nem volt ismerős. de jó nagyot tud ütni, az már biztos.
- ! zsraka tim gem dnoM- villan felé a szemem, s várom, hogy mondja csak el szépen, hogy miért is dobta belém a késeit és az a jobb-horog az államon miért csattant?…
Felettébb kíváncsi vagyok ki ez a Pasas, és főleg mi a fészkes fenét keres itt a lakosztályomban??


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
202

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Vas. Ápr. 29, 2018 8:21 pmVarázsnéni & Neutron Norbi @
A fehér cseléd néhány másodperc után magához tért a délutáni heverészésből az ágyon, így sajnos nem végeztem olyan gyorsan, mint szerettem volna. Addigra kinyújtottam újra a két kezemet, magamhoz rántva a másik két késemet is, az egyiknek a pengéjéről élvezettel nyalogatva le a nő vérét. Kellemesen sós. Szeretem ezt az ízt. A nőre vigyorogtam, aki kicsit kábának tűnt. Hosszú volt a tegnap este, kicsit másnapos lenne? Vagy mi a szösz. Esetleg az is lehet, hogy férfiúi sármom szédítette meg máris? Pedig még csak most ismerkedtünk meg egy viszonylag ritkábban alkalmazott etikett keretei között. Ő megismerte a késeimet, én megízleltem a vérét. Ezt már nevezhetjük szabályszerű bemutatásnak nem? Ahogy a középső ujjamat is, amit a nő felé villantottam. Bemutatás a javából.
Érdekes szavakat mondott. Majdnem annyi értelmük volt mint egy átlagos brazil szappanoperának. Mikor érzed, hogy mondtak valamit, de az agyad már a harmadik "Esmeralda én téged szeretlek - De a forgatókönyv szerint mi most veszekszünk Alejandro - Ja akkor Esmeralda én téged nem szeretlek" dialógus után kollektív öngyilkosságba menekült és fejest ugrott a gyomrodba, kinyomva annak tartalmát onnan. Más szavakkal nem tudod hogy hányj, vagy fosni kezdj tőle, de az agyhalál beállt. Elkalandoztam. Szóval érthetetlen szavakat mondott, de a négy seb bezárult a lábain, meg a lilás folt is eltűnt az arcáról. Azt a rothadt! Hermione Mágikus Alapozója van a csitrijének...
- Mégis mit tippelsz? A fehér herceg a szőke lovon... - vigyorogtam. - Mellesleg téged akarlak babám. Az új hobbim valamiért bűvészlányokat dobálni vörös pentagrammákba. Legalábbis most úgy érzem. Tudod az ember öregszik, mindig kell egy kis változatosság.
Ekkor a szemembe nézett és határozott parancsoló hangon mondott valamit, ami úgy hangzott, mintha egy francia anyanyelvű, selypítő, nyúlszájban és farkastorokban szenvedő hat diplomás vízvezetékszerelő próbálna szanszkritúl beszélni. Én meg újra késztetést éreztem, hogy most meg bemutatkozzak.
- A nevem Dwarfstar, érezd magad megtisztelve. Meg megruházva...
Másodperc alatt méretet váltottam alig tenyérnyi méretre és veszett sebességgel cikáztam a nő harisnyás lábai felé, olyan gyorsan, ahogy eleven ember rajtam kívül senki, ha csak nem fut úgy mint egy vörös villám, akinek láttán a zsaruk inkább felrúgják a trafipaxot és akiről örök rejtély marad, mi az istenre tartja a motorját? Igen hamar ott voltam a két bokája között az elkerekedett szemű mágusnőnek, aki mostanra valószínűleg realizálta, hogy kerültem ide és miben áll a képességem. Nem mintha sokra ment volna vele. Azonnal megnőttem, így gyakorlatilag a nyakamba ültetve a nőt szemből. Kell-e mondanom melyik testrésze került pont az arcom elé a bugyi mögött? Igen, az. Pontosan az, aminek a gondolata is megédesíti a katolikus szerzetesek hosszú éjszakáit és garantálja a reggeli ágyneműcserét. Nem mintha lett volna időm kiélvezni a dolgot, csak egy gyors kacsintásra és egy ajaknyalásra futotta. Mármint az én ajkaim, nem a... Micsoda egy perverz vagy, kedves olvasóm!
Kihasználva vale tudo tudásomat egy pankrátorhoz illő mozdulattal, brutálisan hajítottam le Zatannát, hogy tarkóval zúzta szilánkokra a tv képernyőjét, háttal vette le a szekrény sarkát, amin a zajgép állt és lesodorta magával a hangtechnikát, amiből random rádióállomás sugározta zene kezdett bömbölni. Rámarkoltam a bokájára, hogy a fejem felett átlendítve arccal verjem ez alkalommal a padlóba, csak hogy ne csak hátul a haja legyen vércsatakos, hanem adjunk a szimmetriára. Amire én nem számítottam, hogy a másik kapálózó sarka megtalálja a fültövemet, amire elengedtem a lábát.
Jé! Odass! A Vízöntő! A Nagy Medve! A Hajnalcsillag! Meg az északi fény... Mennyi esély van ezeket szemlélni egy szállodai szoba belsejében? Pff... Tehát csillagokat látok. De jó...
Átfordultam a vállamon és nagyjából a nő felé hajigáltam a kezem ügyébe eső pár tárgyat. Hamutartó, dobókés, lábzsámoly, dobókés, napilap, fellépési nyúl... Aztán lezsugorodva alig fél centisre a szőnyeg szálai között elkezdtem becserkészni és figyelni, mit alkot...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Hétf. Ápr. 30, 2018 12:55 pm


Drawfstar & Zatanna


Az első meglepetésből ocsúdok fel a döbbenetig. Az a maskarás Pacák nemhogy az illemet nem ismeri, de még a sodromból is kihozott. Hirtelen eltűnik, de aztán ismét megnőve a lábaim közt bukkan fel. Na, ez már mindennek a teteje! Nemcsak agresszív, hanem még pofátlan is!
Próbálok védekezni, de egy hatalmas lendítéssel a szekrénynek csap, és vele a tévének is, ami kis híján kipréseli a tüdőmből a levegőt. A lábammal rúgok és kapálózok, talán egy kis lélegzetnyi szusszanást kapok, hogy eleresszen, de aztán egy fülére mért csapással egy kicsit megtántorodik s végül elenged.
-!sáluygóyG- mondom ki magamra, és a fájdalom a sebekkel együtt eltűnik. Ismét egy újabb csapást küld rám, ahogyan a tárgyakat kezdi dobálni felém, ami csak a kezébe akad. A kezemet magam elé teszem, és egy védőfalat emelek közénk.
- !LafődéV – ahogy a tárgyak lepattannak a láthatatlan pajzsomról, a fickó ismét eltünik a szemem elől.
- Akkor játszunk…- mondom magam elé, és a szavaimat kimondom.
-! ratsfrawD nozzotláv si évüterém neylimráb si abozs a ze sé tásázotlávkala nednim lemmeterém a si né majdut intevöK- hangzik el a varázsigém, és amint akkora leszek, mint ő, s ez az egész szoba, akkor már „ugrálhat” a valós és a miniatűr mérete között. De, hogy azért érezze, nem volt szép egy hölgyet csak úgy falhoz és egyéb dolgokhoz csapkodni, így egy újabb meglepetéssel szolgálok neki, ami kicsit az érzékeit megtréfálja és belőlem láthat vagy két tucat hasonmást.
- !sétísörözsbböT – mutatok magamra, majd egy szép mozdulattal megjelenítem magamat, akik ugyanúgy mozognak és beszélnek, mint én.
De közben, hogy ne legyen olyan hétköznapi a varázslatom, így azt az illúziót keltem még mellé, amit álmában sem gondolt volna. A szoba berendezését eltüntetem, és így elbújni sem tud sehová. Egy igazi küzdőteret vetítek az agyába, amit valóságként érzékel.
-!rétődzüK- hangzik ismét a hangom, és ha eddig kétségei is voltak a varázslókkal kapcsolatban, most megismerheti az igazi mágiát,
A „klónjaim” meg teszik a dolgukat. Ha valamelyiket eltalálja, annak a helyébe lép egy másik. Most elég ideje van, hogy kijátssza magát az arénában. Én meg szépen végignézem az emlékeit a fejében.
- !sásavlokélmE- most megtudhatom, miért is akar engem elhurcolni bárhová és miért is támadt rám ennyire nagy lendülettel. Nekem valami ebben sántít... és kiderítem.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
202

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Hétf. Ápr. 30, 2018 1:57 pmVarázsnéni & Neutron Norbi @
Na én már hallottam házi sárkányról, de ami következett, mikor Zatanna dühe elszabadult, az bizonyos ilyen mitológiai dolgokat más megvilágításba helyezett... Az újabb adag Lernéi Hidraszar Alapozó, amivel már megint begyógyította a sebeit még csak istenes, erre számíthattam. A megidézett izzó energiafal, amiről lepattantak a bútorzat jobb sorsra érdemes maradványai amiket röppályára állítottam, illetve egy véres paca alakját vette fel a fellépési nyula szintén nem tartozott a meglepetések közé, várható volt, hogy védeni fogja magát. Na de ami utána jött...
Valami elképesztő volt látni az útjára bocsátott hatalom megnyilvánulását, ahogy a szoba falai szó szerint kezdtek kiszakadni a panelelemekből óriási recsegések és ropogások közepette és - erre nincs jobb szó - felém rohanni. Szűkült az egész tér és benne minden, de minden. Bútorok, falak, elektronika, semmi sem vonhatta ki magát a hatása alól. A statikailag instabillá vált épület pár másodperc múlva egy szörnyű betonsikoly keretében rogyott meg, hiszen a helyükről a zsugorodás miatt kiszakadó elemek többé nem tarthatták meg a rájuk terhelődő súlyát a fentebbi emeleteknek, amik kártyavárként kezdték meg a beomlást. Széles, torz vigyorral figyeltem a szememben elmebeteg tűzzel a nőt a leomló maradványok és a felettünk lévő szobákban tartózkodó és most a több mint húsz emelet mélységbe hulló emberek halálsikolyai közepette. Na mire végzek a kivitellel nem lesz gond, az épületet biztosan evakuálják, itt senki nem fog az utamba állni. Bár a tudatom mostanra teljesen kitisztult az őrületem ködéből, itt a bőröm a tét. A nő nem habozott meggyilkolni több tucat embert, hogy megállítson...
Körbe pillantottam a különféle zuhanó dolgok perverz esőfüggönyén és a halálsikolyokat túlüvöltve ordítottam a nőnek:
- Őrült egy nap, mi? Na ha az én játékomat akarod játszani, hát... játsszunk! - kacagtam fel kissé tébolyodottan és szabadjára engedtem a technológiát. A méretváltozás, amelyet az okkult hatalmak okoztak pedig lekövette, le egészen a mélységek mélységéig, ahol már az atomokat alkotó protonok és elektronok is bolygóknak tűnnek, ahol egy amőba világokat pusztító, legyőzhetetlen szörnyeteg. Le a nanovilág mélységeibe, ahol nincs élet, de mindig tudni, érezni, hogy van valami, ami ott tenyészik a kvarkok alkotta holdak, a színek és elmosódott formák között. Amikor már túl vagyunk az élet legalapvetőbb építőkövein. Ez a világ, ahol a mágia sem ugyanaz többé. Csak részecskék halmaza, amiket kikerülsz, átlépsz közöttük, mint én a védőfal sárgán fénylő alkotóelemei között. Odaát további szócséplés nélkül nekirontottam a nőnek. Nőknek... Vannak egy páran. Viszont nyilván nem leklónozta magát ennyike idő alatt, vagyis ezek csupán illúziók. Ha nem lennénk százezerszer és milliószor kisebbek, mint a fotonok, a fény játékainak hívnám őket.
Az alakok lábait céloztam, hogy ne okozzak végzetes sérülést. Hat dobókés az hat klón mínusz, már csak... ó na ne bassza meg...  még 18 maradt. Jó egy párat kizárhatok, mert kb azért tudom, hol állt a nő... Akkor marad... marad... Rothadt élet. Rothadt mágusok. Ez még legalább hat potenciális célpont...
Táncos eleganciával pörögtem magam körül, hosszú ívelt vágásokkal támadva a combokra és tűntek elegymás után az illúzió alakok. Hála akrobatikai tudásomnak és a ténynek, hogy a világ bármely késelő mesterét megenné a sárga irigység, ha látná amit leművelek a hat klón nagyjából két másodpercbe telt a két kezembe forgatott pengékkel, ahogy közöttük elszaltóztam és meg is volt az én cicám. Keresztvasig mélyedt a gyilok Zatanna combjába gazdagon fröcskölve be vérrel mindent a feltépett artériából, például engem is, de ez most a legkevésbé sem érdekelt. A vérétől mocskos arccal, torz, véres vigyorral meredtem a színesen világító szemekbe és magam sem tudom honnan gyanítottam, hogy éppen nagy és tevékeny elmém olvasásában akasztottam meg éppen.
- Tetszett a könyv baby? Szólok, nem lesz happy end a vége! - röhögtem idegtépően, aztán semmi mással nem foglalkozva mindkét késemmel őrülten pörögve és forogva másztam rá a nőre, egyik aljas szúrást a másik után indítva, gyors cseleket vágva ki, melyekből hirtelen vágtam vissza, hogy meghasogassam a védekezésre emelt alkart, ha módot láttam ívelt vágások a térdinakra. Csupa nem halálos, de nagyon, mondhatni rendkívül fájdalmas pont. Csak remélhettem, a vérveszteség előbb teríti le, mint hogy ilyen körülmények között a fejemhez vágjon egy átkot a hirtelenebbik fajtából. Erre egész jó reményem is volt, míg nem botlottam el egy láthatatlan székben. Annál sokkal ügyesebb vagyok, hogy el is essek, csak megtántorodtam, de nyílt egy lépésnyi távolság most köztem és a lány között.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Kedd Május 01, 2018 11:52 amDwarfstar & Zatanna
@Már kezdem azt hinni, hogy egy kis lélegzetnyi időm kerekedik a támadások közt, de nagyon nem úgy néz ki. A megidézett klónjaim szépen lefoglalják, de hamarosan ismét nekem támad. Egy hírtelen mozdulattal a combomba mélyed a kése pengéje. A fájdalom élesen hasít belém és csak kicsin múlik, hogy ne taglózzon le. Ahogy kirántja a kését a vérem fröcskölve terít be majdnem mindent. Lassan elvérzek, ha nem cselekszem hamar…
A combom után az alkarom és a térdeim vágása következett. Szinte erőmet vesztve tántorodtam hátra, és csak apróságon múlott, hogy ne essek el ismét. Tudom, hogy ha nem állítom el a vérzésemet, akkor nem sokáig fogok élni,..
De aztán valami csoda folytán… egy kis haladékot kaptam a hadonászó pengéktől.
Gyorsan igyekeztem kimondani magamra a varázsszavaimat, míg lélekjelenlétem marad.
-!sáluygóyG !érök metset a szjapődéV !- soroltam el a szavaimat, és ahogy éreztem a körém húzódó energiapajzsot, egy kis sóhajjal könnyebbültem meg. Most még nem vagyok biztonságban, de ahogy érzem a sebeim összezárulását és a fájdalom múlását, egy újabb szavak formálódnak meg ajkamról.
- !óicátiveL- s máris emelkedek fel a maszkos elől. Ezzel egy kis haladékot nyerek, de tudom, hogy az megszállottsága nem fogja annyiban hagyni, hogy letegyen a támadásomról.
- Hogy mit olvastam, abból a könyvből?… - válaszolok vissza. Igaz, hogy sok mindent nem tudtam meg az agya elrejtett emlékei közül, mert a támadása megszakította a kontaktusomat vele, de azt megtudtam, hogy egy megbízás hajtja előre, aminek én vagyok az Alanya… vagyis az áldozati része, egy vörösen pulzáló pentagramma közepén….  valami Telihold is van a dologban, ami eléggé megnehezíti a dolgom. Már csak azért is, mert hamarosan kerek lesz a „Föld leánya”… De többet jelenleg nem tudtam kiolvasni belőle.
Igyekszem hamar dűlőre jutni az ellencsapás ügyében, de ez a Fickó elég kiszámíthatatlan. De muszáj valamit tennem…
- !zobodméF- idézem meg a tárgyat fölé, amivel kicsit lelassíthatom és csapbába ejthetem talán. s aztán a következő meglepetést indítom útjára.
- ! sárózsmálliV – mondom ki az idézést és körülötte egy jó pár elektromos kisülés cikázik, és csak egy mozdulatomba kerül, hogy lecsapjanak a maszkosra..

Figyeljék a kezemet, mert csalok!
Mundán varázs
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
202

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Kedd Május 01, 2018 12:47 pmVarázsnéni & Neutron Norbi @
A szuka ki is használta a pillanatnyi előnyt, amit az istenverte láthatatlan bútordarab szerzett neki és valami fehéres aurát vont a teste köré. Mi a tököm? Glória? A következő mi lesz? Angyalszárnyak? Mert akkor úgy fogok a sarokba hányni, mint az első hosszabb ismerkedésem után a dinnyés vodkával.Hipp-hopp jön ám Vuk! Kezd idegesítővé válni, hogy fél percenként meggyógyítja magát, bár ahogy elnézem, ezek a gyorsban elköhögött kis igézetek azért nem tökéletesek. A csaj egyre sápadtabb és egyre bizonytalanabb, a sebeket talán bezárják a szavai, de az elfolyt vért úgy tűnik nem pótolják. Azért nem lenne haszontalan egy-két ilyen trükk, de a hallottak alapján meg kéne tanulni óvudu nyelven eszperentét káromkodni, azt meg nem az én nyelvérzékemnek találták ki. Inkább azt, ami a csaj bugyija mögött van...
Fejlett intelligenciámnak hála, amikor féltucat csapásom úgy pattant le a fehér auráról, mint Donald Trumpról a józan ítélőképesség vagy Kim Jong Unról az emberi jogok nyilatkozata rájöttem, hogy ez egy védelmező varázs. Nagyszerű. És ezen tudás birtokában mit csináljak? Ha fejen állva jódlizok, miközben kitörlöm a seggem, ezen az sem segít. Vagy... várjunk csak...
Illetve ne várjunk, mert a nő már úgy szálldos, mint a Szentlélek ha reppen megbaszni a Szűzanyát. No akkor utána! Olyan szaltóval ugrottam a falra, hogy azt még egy orosz cirkuszi mutatványos is csak másfél liter Gorbacsov vodka után merné utánam csinálni és szó szerint az azt alkotó atomok darabjain másztam felfelé, mint valami perverz, bespeedezett pszichopatikus vonásokat mutató mókus. És ekkor idézett meg a fejem fölé egy jókora fémdobozt, de már engem sem lepett meg minden trükkje, izmaimat megfeszítve ugrottam két sor elektronnal arrébb, sikeresen elkerülve a tárgyat. Ezután jött az elektromos vihar. Kis, kékes fényből gyúrt szilvásgombócok vágódtak belém, meg az előbbi dobozba. Emiatt két felismerés hasított belém. A mágiának van köze a fizikához, a fém elvonzza az elektromosság egy részét. A másik, hogy szikrázó lett a mosolyom és ha nem rándulnak görcsbe a záróizmaim is, most beszartam volna a fájdalomtól. Az említett izomgörcsök miatt tapadtam a falra is azt hiszem és nem zúgtam le a mélybe.
Viszont az életösztön csodákra képes. A mágiának is kell legyen ellenszere, hiszen annak is vannak törvényszerűségei, az is a világ része. A fizikus elméje pedig megtalálja a választ. Íves ugrásomban egyszerűen ölelésbe zártam a nőt, aki a karjaim között vonaglott, de a testi erőmmel szemben sokat nem tehetett. A plusz súly lefelé vitte a testünket, hogy a végén rázuhanjunk a padlóra. A mágia megvédheti a befelé irányuló erőhatásoktól, de akkor is csak 50 kilós kis nő és igen nagyot zuhant. Ez bizony biztosan fájt. A sebtében elmondott mágikus aura nem is bírta ki a nagy erejű erőhatást és szerte foszlott.
Ott feküdtem a csajon, a testem mázsás súlyával szegezve a tölgyfapadlóra. Csapkodó kezem rámarkolt valamire. A csizmája! Felkaptam és már nyomtam is a nő felé. Rámarkolt ösztönszerűen a csuklómra és védekezett, de a testi erőmmel nem versenyezhet. A lábbeli magas sarka pedig milliméterről milliméterre közeledett a szeme felé.
- Egy istenverte pentagrammában a helyed Varázsnéni - szuszogtam erőlködve. - Ha feladod, még két szemmel kerülhetsz bele...


A hozzászólást Dwarfstar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 15, 2018 7:39 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Pént. Május 04, 2018 5:06 am


Dwarfstar & Zatanna


Ez a Pasas nem akarja abbahagyni a támadásomat, pedig azt se tudom, mi a fenéért akar engem elhurcolni valamiféle pentagramma kellős közepére! Mi az az ok, amiért ilyen elszánt?- teszem fel magamban a kérdéseket, de választ nem találok rá. A villámidézésem kikerülte, bár nem is halálos dózissal támadtam rá, pedig lehet, hogy azzal jobban jártam volna?- emelkedem feljebb, miközben a gondolataim járnak körülötte. De aztán hirtelen ráugrik és erősen megragad. A szuszt is kinyomná belőlem, ha egy pillanattal tovább csüngene a testemen. A lebegést sokáig nem is szeretem fenntartani, de ekkor egy huppanással le is ránt vissza az ágyra. A hátamra esem egy nyikkanással, de most már nemcsak a kését tartja a kezében, hanem a csizmámat. A csizmámat??- ragadok rá a kezére, ahogy az arcom felé lendül a lábbelimmel, de csak centik választják a szememet a tűsaroktól.
-! mámzisc a lőbézek a le nöjnüT- mondom ki gyorsan a szavaim, és ahogy a keze üressé válik, akkor egy hirtelen mozdulattal, a homlokommal lefejelem az orrát. Tudom, hogy kétségbeesett mozdulat, és talán nem úgy találom el, de egy próbát megér. Ha sikerül a mozdulatom, akkor a térdemet is használva az ágyékára mért rúgással talán ki tudok szabadulni a szorításából. Nem éppen elegáns megoldás, de az övön aluli csapást valószínűleg megérzi, és egy kis haladékot kapok, hogy kikerüljek alóla. Ha esetleg ez is működne, akkor igyekszem gyorsan távolabb kerülni a Férfitól. A közelharcban alul maradnék a testi erejével szemben, de a mágia az én fegyverem, és meg fogom találni a módját, hogy megvédjem magam. De most egy kis haladékot kell találnom, hogy összeszedjem magam. Lassan hátrálok tőle, de a szememel követem. A vérveszteség eléggé legyengített, de ezt nem mutatom felé. Úgy nézem, hogy még egy ideig szükségem lesz az erőm maradékára, és minden percet ki kell használnom, hogy távol tartsam magamtól.
- Dehogy adom fel!- nézek rá elszántan, de tudom azt is, hogy a végtelenségig nem tudom feltartani...zene | megjegyzésedVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
202

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Pént. Május 04, 2018 1:57 pmVarázsnéni & Neutron Norbi @
A csaj fogta és leghatékonyabb védekezés gyanánt megpróbált szemközt köpni. Szerintem. Legalábbis olyat mondott, amit utána a NatGeon hallottam az orális támadó vezértevétől. Végül nem köpött, de újra szűkebb magántulajdonába helyezte a fél pár csizmáját, mert hogy az egyszerűen eltűnt a kezemből. Mi a..? Kiraboltak! Rendőr! Ellopták a frissen lopott fél pár női csizmám! Micsoda közbiztonság van ebben a városban?! Hát ezért fizetik mások azt a sok adót?!
Mágikus Mari feje megindult és gyorsan elvégeztünk egy általános iskola hatodikas fizikai kísérletet Newton harmadik törvényéről. Minden hatás generál egy ugyanolyan erejű visszafelé ható ellenhatást. Mindjárt kétszer is kipróbáltuk. Először az orrom hatott bántó recsegések közepette a homlokára, majd a családi ékszerek a harisnyás térdére. Hát nem irigylem, ha az én szerszámomról van szó, az azért legendás. Komolyan gondolta, hogy ezt megérzem? Én? Sylbert Rundine?
Csak az elismerés jeleként adtam elő egy magánszámot neki cserébe a padlón, ahogy elengedtem a lányt. Ez egészen pontosan a "Dwarfstar féle ágyékra szorított kézzel braekdance különösen fejhangú jódlival kísérve" nevet viselő produkcióm, amit ízléses orrvérzés keretében mutattam be. Az egy teljesen mellékes és ide nem tartozó körülmény, hogy a két combom határolta területen újrajátszásra került érzésvilágra a hirosimai atomtámadás, gondolom valami évfordulója lehet ma. Mindenesetre az életösztönöm attól még egész jól működött és miközben beszólt nekem én úgy hason fekvésből löktem magam felé. Kinyújtott kezem a bokáját kereste, hogy rámarkolva eltörje a lábujjait. Tapasztalataim szerint ez elég erőteljesen instabillá teszi az álló helyzetet is, hát még a mozgást. Ha másra nem lesz jó az akcióm, arra mindenképpen, hogy a majd mázsás testem nekivágódik a nő formás kis virgácsainak és csak nem varázsolta magára közben az "Empire State Building Stabilitása" nevű óegyiptomi titkos beavatottak rituális mágiáját, szóval ki is söpri alóla azokat a lábakat. A földharcban pedig a súlyom, az erőm, a tapasztalatom mind mellettem dolgozik. Ja és a késem. Főleg a késem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Kedd Május 08, 2018 2:02 am


Dwarfstar & Zatanna


Az orrára mért fejbólintásommal és az ágyékára mért térdelésemmel egy kis haladékot kaptam. Amilyen gyorsan csak tudtam, kibújtam a szorításából. Hátrálva néztem a földön fetrengő magánszámát, bár éreztem, hogy azért jócskán van benne egy kis rájátszás, de ezzel valahogy nem akartam törődni. A sebeim ugyan begyógyultak, de a vérveszteségtől hamarosan rosszabbul lehetek. Nincs sok időm arra, hogy azon elmélkedjek, hogy miként tárja elém színészi tehetségét. Fáradtam, és kezdek kimerülni, azt nem is számítva, ha ismét maga alá gyűr, akkor biztosan számítani fog a nemesebbik fele irányuló támadásomra. Így valami mással kell, próbálkozzak, hogy időt nyerjek magamnak.
-!lóbscavizs ahup keneygel iesék A- hírtelen ötlettől vezérelve ejtem ki a szavaim, bár ez is csak időleges megoldást nyújt számomra. Tudom, hogy a testi ereje jóval meghaladja az enyémet, így mást is számításba kell vennem. Az idő visszapörgetését nem tudom, hogy tenném, meg, bár elég valószínűnek tűnne, hogy használjam, de jelen helyzetben az is csak a pillanaton múlna, így a harmadik lehetőséget fogom megpróbálni. Azt már tudom róla, hogy hatékonyan tud zsugorodni és növekedni kénye-kedve szerint, de biztos, hogy ezen kívül is van valami, ami megállíthatja..
-! málluhséköL- mondom ki a varázslatom, és egy nagy erejű energiahullám hagyja el a kezem, ami biztosan a levegőbe emelve a falhoz csapja. Nem akarom megölni, de valami úton- módon harcképtelenné kell tennem. Érzem, hogy fogytán a testi erőm, de a mágia még mindig a kezemben van. Ha sikeres volt a csapásom rá, akkor most eszméletlenül kell feküdnie a padlón. Ha nem, akkor mást kell kitalálnom, de nagyon sürgősen.
De még mindig nem értem, hogy miért akar engem ennyire elhurcolni arra a helyre…
A fejében kutatva rá is találok egy „másik elmére” ami ezek szerint irányítása alatt tartja ezt a Férfit. Akkor, ezek szerint nem is sejti, hogy mit cselekszik?- futott át a gondolat rajtam, majd egy nagyobb erejű és hatású parancsot adok ki a megszálló felé, aki most befészkelte magát Dwarfstar agyának gondolataiba.
- !lőbéjémle sé lőbétset ratsfrawD zzováT- mutatok rá, majd a szavaimat mondom ki rá. Tudom most már, hogy nem véletlen volt a támadása, de ettől függetlenül nem vagyok megnyugodva, még ha távozott is a megszálló lelke darabja Dwarfstarból. A Férfi elméjét „látva” sok józan és épkézláb gondolat nem akadt, ami a nők felé irányul. Inkább gyűlölet, amit kiolvastam belőle, még az emlékeiből is. De most, nem igazán tudom, mit reagál, ha felfedezi, hogy már az a másik hang nem duruzsol a fejében, amit meg kell tennie. Hátrébb húzódok tőle, de szemmel tartom.
- ! sézötökel sorozS  - mutatok ismét rá, majd egy vastag kötél összeszorítva gúzsba köti a testét.
Érzem, hogy nem sok időt nyertem ezzel a húzásommal, de most már sejtem, hogy mi lehet hatásos ellene… Legalábbis nagyon remélem.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
202

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Szer. Május 09, 2018 7:58 pmVarázsnéni & Neutron Norbi @
A késem, főleg a késem, ami mellettem dolgozik, ha jól emlékszem itt hagytam abba a gondolatmenetemet. Nos ezen helyes, éles, hegyes bökőszerszámok nagyjából olyan alakot vettek fel a nőszemélyzet alkarjainak csapódva, mintha hülye Billike túrta volna ki őket az orra rejtekéből. Hát azt hiszem ezekkel nem lehet filézni. Teszem hozzá nem vagyok egy konyhatündér, lehet, hogy menne, nem tudhatom.
Következőnek ért el az energialöket, ami úgy vágott a falhoz mint említett Billike a karácsonyra kapott Plázacica Barbiet. Asszem mandulagyulladásom lesz, legalábbis megzúzódhattak, amikor koccintottak a tökeimmel a becsapódás közepette. Nem, nem sírok, az nem illik egy férfihoz. Ez simán csak mágikus energia-allergia. Szezon van a rothadt életben. Miközben igyekeztem összekaparni magam a padlóról, először is a lelki erőm szilánkjaival kezdve a műveletet, megéreztem, hogy már megint belemászik a fejembe. Mi az isten ez kérem? Valaki a tarkómra tetoválta a szoba kiadó feliratot, vagy mi? Max egy vonalkód. Az cool. Valami azt súgja, hogy elszámította magát ezzel kapcsolatban. Már csak abból gondolom, hogy valami ismeretlen energia most őt vágta keresztül a szobán, de úgy, hogy ami bútor útban volt, abból asztalosipari melléktermék, közismertebb nevén pozdorja lett, a mágusnő pedig megérkezett a falig. A becsapódás erejét arccal tompítva ő is lecsuklott, hogy már kéken villogó szemekkel meredjen rám. Én meg láttam két macskabaszogató vörös pontot villogni az ő pofiján. Baszod, ezek az én szemeim! Vasúti szemafor lettem? A másik lehetőség, hogy valaki éppen visszanéz rá belőlem. Rothadt élet. Rothadt mágusok. Rothadtul fájnak a tökeim. Hát ha arra számítottam volna, hogy látok egy jó nehéz manájú bokszmeccset, piros sarokban Szemaforszemű Sámuel, a köcsög, kék sarokban Jócsöcsű Zatanna, a kegyetlen között, akkor most ritka csalódott lehetnék. Azt igazából nem igazán fogtam fel, mi is történt az elmúlt pár percben, a fejemben zavaros képek kergetőztek és semmire nem igazán emlékeztem a két mágus csatájából az agyamban. Hát amilyen nagy, helyük azért volt tusakodni bőven. Úgy néz ki az eddigi albérlőm nyert, mert a szoba irtózatos recsegés-ropogás közepette visszanőtt eredeti méretére, a késeim kezdtek úgy viselkedni, ahogy az ember egy acéldarabtól elvárja. A nő is mindenféle gyógyító igéket mondhatott magára, de ez már nem fog segítni. Egyértelmű mit kell tennem. Gyönyörű forgórúgás, egy nagyobb foci a lengőbordák alá, aztán csak a fejét, hogy ne tudjon beszélni. Sima ügy.
Na ekkor állt fel. Az inge már eddig is rongyfoszlányokká szakadozott a bájcsevejünk alatt, de a falig repülés során úgy tűnik a bal vállán lévő kis szövetcsík is megadta magát és nem tartott tovább. Lejjebb sem. Én pedig pontosan úgy reagáltam mint minden nagy, kutató elme, akinek a világ megértéséhez, befogadásához és jobbításához kellően elégséges intelligencia hányados áll rendelkezésére.
- Úúúúúúúúú! Csöcs!


A hozzászólást Dwarfstar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 10, 2018 6:38 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Csüt. Május 10, 2018 2:46 am


Drawfstar & Zatanna


Amint hátrálok a fal felé, és minél messzebb kerüljek Dwarfstartól, egyre olyan érzésem támad, mintha valami készülőben lenne. A lökéshullám, ami végül nekicsapja a falnak, a vártnak megfelelő, de aztán egy pillanattal később az elméje felé irányuló varázsszavaim, mintha falba ütköznének, és egy lélegzetnyi idő sem telik el, mikor a mágiám visszacsapódik róla. Nem várt mozzanat következik, mármint én nem számítottam rá, hogy a „megszálló”lélek erősebb az én próbálkozásomnál. Vagyis, mintha egy falról pattannék vissza a lendületemtől, úgy repít neki a mögöttem lévő ajtónak, majd a padlóra esek. A levegő szinte kipréselődik belőlem, és a vérveszteségtől is jobban gyengülök. Igyekszem magam összeszedni, de még a térdelő helyzetből is elég nehéz felállnom. De aztán… mintha valami történne..
Hirtelen a szoba visszaáll eredeti helyzetébe, ami deja vu érzést kelt bennem. A Férfit nézem, aki most is felém közelít, de a késére mondott igéim is semmissé lettek. Időmágia…- villan fel bennem a tudat, és a különös érzés, amint a fájdalmat, majd a gyógyulási folyamatot is átélem újra. Azt hittem, hogy csak álomkép mindez, de magamon végignézve nem úgy tűnik. A ruhám elszakadt, vagyis már csak a jóreménység tartja egyben. A nadrágom hasadásokkal van tele és vérrel, ahogy a  blúzom is cafatokban lóg a testemről. Ismét kimondom magamra a gyógyító varázsomat, de talán lesz annyi időm, hogy egy újabb ütést mérjek Dwarf-ra.
-!sáluygóyG- sietve mondom magamra, hogy ezzel is erőre kapjak, mert nem késlekedhetek. Bármikor újból legyűrhet a fizikai erejével, és nem igazán szeretnék a késeit a combomban, vagy más testrészemben látni.
- !kizotláv ygoha kajdozagi zehéterém ratsfwarD- mondom ki a szavaim, hogy ezzel is az esélyeimet növeljem. Tudom, hogy erősebb nálam, és az elméjébe befészkelt „megszálló” is visszaverte a támadásom. Az időmágia teljesen visszaállította a kezdeti pillanatot, amikor elkezdődött ez az összecsapás. Védekezőn rakom fel a kezem, hogy pajzsot emeljek magam elé, de csak akkor nézek ismét magamra, mikor egy bájvigyorral bámul rám, ahelyett, hogy támadna.
- Hogy .. mi??- hirtelen kapok a fedetlen keblem elé takarásként, de már azt hiszem késő.. Nem is vettem észre eddig a harc hevében, de most, hogy már a melltartópántom is valahol a semmibe veszve szakadt el, így már nem takart semmi ruhadarab, de a dulakodás hevében eszem ágában sem volt erre figyelni, hogy fedetlenül maradt a keblem.
- Micsoda perverz vagy!- kiáltom felé, majd gyors iramban hadarom el a szavaim a cseppnyi haladékom kihasználva, míg ez a bárgyú vigyor az arcán ül és addig sem támad.
- !ahur kisáM- mutatok magamra, majd a pírt igyekszem hamar eltüntetni az arcomról, mert ezek szerint, nem fog leállni a támadásomról, most, hogy a hangok egyre csak sürgetik a fejében. Arra már rájöttem, hogy a fizikai fájdalmat érzi és a teste is reagál a fájdalomra, így most egy másik megoldással kell előhozakodnom, amit eddig ne próbáltam. Remélem, hogy beválik, mert ha nem, akkor hamarosan én is a földön fekve találom magam a kimerültségtől.
- !rahivlézS- idézem meg az őselemek egyikét és a szobában az összes létező bútor és tárgy most a Férfi felé repül, ahogy rámutatok. Lehet, hogy erre azért nem számított, még az sem, aki a fejében az irányítás felett, most birtokolja. Talán ez megállítja a „gazdatestet”, ha már a másikat nem tudom kiűzni belőle. Remélem azért ez nem egy két pillanatig fogja visszatartani, hanem egy jó tíz percre legalább.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
202

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Szomb. Május 12, 2018 10:16 amVarázsnéni & Neutron Norbi @
Hát csajszika megelehetős pírral az arcán vette tudomásul, hogy elszakadt a melltartójának a pántja és a világ legnagyobb deja vu érzése ismétlődött ma is, megint a fejemhez vágta valaki, hogy "Micsoda egy perverz vagy!" Komolyan, ha minden ilyen mondat után dobnának nekem egy egy dolcsit is, már rég nyugalomba vonulhattam volna a szuperbűnöző businessből. Már persze, ha lenne ilyenhez kedvem. Ráadásul úgy kapta oda egyből a kezét, mintha sosem láttam volna még ilyesmit. Hát mondjuk teszem hozzá ilyet azért nem sokat... Szóval nyugodtan büszke lehetne a plasztikai sebészére gondolom. Vállat vontam:
- Persze. Perverz. Ha meg nem szólok, az sokkal normálisabb lett volna, ugye? - érdeklődtem sértett malíciával.
Ez idő alatt teremtett magára egy új pólót, egy farmert, egy helyes kis kardigánt, meg egy csőrös orrú cowboy csizmát. Utóbbival ránézésre is fájdalmasakat lehet rúgni. Erre figyelünk.
Figyelnék, ha már megint nem szálldosnék a velem együtt öt centisre zsugorodó csajtól elfelé, keresztbe a szobán, mert ideidézte a kibaszott Twistert... De jó!
- Én nem a repülős szupergonoszok közé tartozom! - próbáltam odaüvölteni neki dühömben, bár hogy ebben a szélviharban hallja-e...
És mennyi minden repül még velem együtt. Bucival levett rúzsos oszlop. Hát izé, rúzs, csak a méretarányok ugye. Hopp! Jön egy ceruza... kölyökkoromban mit zabáltam a radír ízén? Pfúj! Áááá! Baszki körömolló! Huhh, elkerültem. Né! Ejtőernyő! Ja nem. A zuhanyzás előtt levetett használt bugyija. Buuuuuuuuugyiiiiiiiiii! Na erre a menetre felcsatlakozunk.
Ügyesen belecsavartam magam a fehérneműbe és elkapva az egyik szék lábát lebegtem a következő három percben, messzire lobogtatva Zatanna csipkés ruhaneműjét. Mikor végül a vihar elült a fehérnemű finoman rám ereszkedett és pedig vettem pár mély levegőt, majd felkapva azt a rúzs buzogányt megindultam óvatosan előre.
Ez még mindig az én világom picinyem, neked újszerű lesz! Sikerült a nő mögé lopakodni a szélvihar által széthajigált tárgyak takarásában majd ráordítanom:
- Meglepiiiii!!!
És már lendítettem is a rúzst, mint egy jófajta husángot, irtóztatót verve le neki arcra. Na most ki látta a Terminátort? Igen, kb ugyanaz a hatás. Az ütés ereje félrefordította az arcát és ennyi... Semmi több! Ó csessze meg! A mágiája nem csak lekicsinyíti a méretemre, hanem másolja is a képességemet. Ő is sebezhetetlen a normál méretű dolgokkal! Megperdítettem a rúzst és a vörös, krémes végét nyomtam az arcába.
- Farsang van baszki!
A reflexből kapott ütés után repültem vagy 15 centit hátra, ami a jelen méretünket alapul véve vagy három méteres röppálya. Igen, az erőt is megkapta... Szóval ugyanaz, mint én, kések nélkül, de mágiával. Egyszerűen zseniális! Szóval most egy női hálószobában, sebezhetetlenül fogjuk püfölni egymást mindenféle pipereeszközökkel széthajigálódott bugyik, harisnyák és melltartók között teljes reménytelenségben, hogy ez komolyabb eredményre vezet, legfeljebb a ruhánk bánhatja a dolgot? Istenem... Egy álom vált valóra! Hátralöktem a csuklyámat, megmutatva így már a képes felemet is a nőnek. Aki ezt állta és adta, az még szerintem is megérdemli, hogy tudja, kivel verekszik éppen, majd csücsörítve dobtam egy puszit felé a padlóról.
- Na ez érdekes lesz...
Felpattanva tigrisbukfencben elugrottam mellette és hátulról birkózó fogásba szorítottam a felső testét. Még mindig én vagyok az erősebb, ügyesebb és mozgékonyabb. Tehát a férfi na. Dunsztom sincs működik a varázsa, de hátha nem tud mágiálni, ha nem engedem hadonászni. Ha már itt voltam, a karjait a testéhez leszorítva a szájacskáját is befoghattam volna. Volna... Az vesse rám az első követ, aki ezzel foglalkozott volna ekkor. Rámarkoltam a bal mellére széles vigyorral.
- Minek takargatod? Csini. És kemény, akár a szíved, hogy ilyen gyorsan ruhát váltottál - vigyorogtam, majd a kiegyenlített test-test elleni küzdelemben, ahol eleinte reflexből tekergett, mint a kígyó én meg szorítottam magamhoz, lefogva a karjait a füléhez hajolva érdeklődtem. - Te, meg a csávó, vagy csaj, vagy mi, aki a fejemben lakik éppen... Mind a ketten határozottan Roxforti Örediák Egyesület tagok vagytok. Mond mi az istennek kellek én ebbe a képletbe? Az életben nem láttalak, azt se tudtam, hogy a világon vagy. Miért minden vágyam jelenleg egy vörösen izzó pentagrammához hurcolni téged? Mi a francért nem bírjátok ezt egymás között rendezni? Nem mondom, hogy nem volt még dolgom igen jó nővel, de azokkal legtöbbször más terveim vannak... - vigyorogva belenyaltam a fülkagylójába. - Ez a pentagramma nagyon új és még nem biztos, hogy tetszene... Szóval miközben hülyére ostorozzuk egymást harisnyatartókkal, elregélhetnéd, mi folyik itt. Szeretem az esti meséket. Anyúúúúú! Ugye mesélsz ma este a kicsi Dwarfstarnak? Naaaaa! Mondjuk ha helyette kajcsizás lesz - markoltam meg újból a mellét - az se lenne tragédia, de a mese is érdekel...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Kedd Május 15, 2018 10:41 am


Dwarfstar. & Zatanna


Elég kitartó ez a minitörpe! Már azt hittem, hogy kis időt nyerve kikerülök a hatásköréből és nem tud a testi erejével felülkerekedni rajtam. De aztán a zsugorodás nyújtotta előnyeit valahol én is a hasznomra tudnám fordítani. A szélvihar szépen felkapta a pipereasztalomon lévő tárgyakat, amik most körbevették a nagyszájú mitugrászt. Az igaz, hogy nem éppen önmaga, vagyis a fejében irányítja egy mágus, de amikor a bugyimat sodorta felé a széláramlat, már kétségeim se voltak, hogy megszálló nélkül is elég perverz dolgai lehetnek. A rúzsomat felkapva már tényleg nem volt több kérdésem.
-Az egy Guerlain rúzs!- vetettem neki oda, de már lendült is felém. A puha állaga miatt nem ütött nagyot, de váratlanul ért. Aztán meg a szemből jövő aljassága.
- Farsang?! Na, várjál csak!- lendítettem a körömreszelőmet felé, de a csuklyája levétele után egy bukfenccel mögém lendült és szorítva átkarolt hátulról.
- Már megint szorítasz? Ennyire tetszenek a testi adottságaim, hogy tapizol állandóan?- válaszoltam neki a fülembe suttogására, bár ahogy belenyalt, az undorító.
- Eressz el, te Perverz!- próbáltam kibújni a karjai közül, de az izomereje jóval nagyobb az enyémnél, így maradt az, hogy úgy védekezem, ahogy csak tudok.
A fogásából nem hiszem, hogy ki tudnék jutni, mert hamarább fáradnék, minthogy ezt megtenném, így egy lendülettel hátracsaptam a fejem és reménykedek benne, hogy jól orrba gyűröm, és ezzel kiszabadulhatok.
- A bugyimat meg dobod el!- rántom ki a kezéből, ha még a kezében tartja. Aztán ha kijutok a fogásából, akkor felkapom a púderes ecsetemet, s mint egy botot, úgy tartom magam elé távolságtartónak. Talán beválik… Bár elég kiszámíthatatlan ez a Fickó, de azt már látom, hogy a női bájak elterelhetik a figyelmét…zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
202

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Kedd Május 15, 2018 5:20 pmVarázsnéni & Neutron Norbi @
Zatanna kérdésére most mit lehetett felelni? Mármint olyat, ami nem nyilvánvaló? Ez egy felette módon jó kérdés, de egyelőre semmi értelmes nem jut eszembe, ami az életemben valamiért nem olyan ritka esemény. Finoman a fogaim közé vettem a fülkagylóját és már-már romantikusan megrágcsáltam, mielőtt feleltem neki.
- Mi bajod van? - érdeklődtem. - Baromi jó nő vagy, baromi jó testtel, amiért nyilván tettél is. Mit kell akkor patáliázni, ha valaki értékeli? Ott a combtöved felett az a kis fekete kacsa például kifejezetten cuki, pont a megfelelő irányba nézeget... - közöltem, mire vagy három ütemet kihagyott a lélegzete. Erre elkuncogtam magam. - Ugyan már cukorborsó! Csak nem gondoltad, hogy kihagyom az ingyen műsort. Ott kapaszkodtam a lábujjad hegyébe a zuhanyzóban cicám. Bizony ott tartottam magam a kis fehér körmödben és volt szerencsém kiélvezni az előadást, hidd el, komolyabb sikereket érnél el ezzel, mint a bűvészettel. A hajaddal kezdted, aztán finoman végigsimogattad azokat a feszes didkóidat is azzal a kellemes szagú, de borzasztó ízű habbal. Tetszett. Alulnézetből különösen szépen ugrándoztak az ujjaid nyomán - meséltem neki rekedtesen az emlék hatására. Remélem jól felhúzza magát, hogy tíz körömmel rontson majd nekem, ne valami Harry Potter fingotta ősvillámmal.
Valami lehetett az előzetes reményekben, mert úgy hátrafejelt a csaj, hogy eleredt az orrom vére. Szerencse, hogy a vale tudo ringben ennél kaptam már rosszabbat is. Előre vittem a súlypontomat, ezzel a hasára döntve a nőt, én pedig még mindig ölelésemben szorítva a hátára kerültem. Puszta testsúlyomnak is kifelé kell szorítani a levegőt a tüdejéből. Igyekeztem a fejemet és a nemesebb szerveimet ütőtávon kívül tartani, a bokámat már megette a rossebb, azt lassan kondér méretűre rugdosta azzal az átkozott csizmával.
- Ugyan már anyuuuu! - sivítottam a fülébe. - A kicsi Dwarf esti mesét akar! Persze ha most így ebben a pózban megoldanád a nadrágodat eléggé le lenne tojva az esti mese... de ez most mellékes. Tényleg érdekel, minek kevertek bele a magánügyeitekbe...
Ahogy tekergett, hirtelen oldalra rántottam magam és kihasználva az emberi reflexet, ami ösztönösen védi az arcát és az ellenkező irányba rántja hatalmas csókot nyomtam a meglepett nő szájára. Utána vigyorogva megnyaltam az ajkamat.
- Nem is rossz. Cseresznye ízű - kuncogtam, izmaimat megfeszítve és a testemet lefelé nyomva pedig elkezdtem kiszorítani a szuszt a tüdejéből. Ez nem egy gyors folyamat sajnos, de ha záros határidőn belül nem talál ki valamit, akkor könnyedén elalélhat az oxigénhiánytól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Kedd Május 15, 2018 6:33 pm


Dwarfstar & Zatanna


Már azt hittem, hogy a vérző orra majd egy kicsit megzavarja, de nem így történt. Talán még jobban feltüzeltem ezzel. És amit utána duruzsolt a fülembe, az volt az utolsó csepp a pohárban.
-Hogy mi? Volt képed leskelődni a zuhanyzóban? Te tényleg perverz vagy!- próbálva kiszabadulni a szorításából, csak azt értem el, hogy még nagyobb erővel vont közel magához és egy óvatlan pillanatban, ahogy fordultam, hogy elkerüljem a karja rántásából egy csókot nyomott az ajkamra.
- Ez már mindennek a teteje! Fuúúújjj!- töröltem volna meg a számat, de a kezeim szorosan lefogta, hogy meg se tudjak mozdulni.
Ahogy reagálni tudtam volna már egy másik mozdulattal előrehajolt és a testemből kipréselődött levegőt alig tudtam pótolni.
-Ahhh…eressz el!- nyögtem ki, hogy éreztem az egyre fogyó lélegzetvételeket. Tudom, hogy sokáig nem tudom tartani magam, de a súlya olyan erővel tol lefelé és a karjai egyre csak szorítanak.
Igyekszem a mágiával szabadítani magam, de félek, hogy hamarább ájulok el, minthogy ki tudnám mondani a szavakat.
Lassan kezd minden elsötétülni a szemem előtt, pedig minden erőmmel levegő után kapkodok, de nem sok sikerrel. Aztán csak azt érzem, hogy minden elcsendesedik és a testem elernyedve zuhan a tudattalan semmibe.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
202

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Kedd Május 15, 2018 7:34 pmVarázsnéni & Neutron Norbi @
Hát ez nem igaz! Miért állítja minden nő, hogy perverz vagyok, csak azért mert tetszik a testük?! Különösen, ha jó didkóik vannak... Most komolyan? Van olyan férfiember, aki nem rendszeres résztvevője a melegfelvonulások kamionon táncolós össznépi csapatának és nem ezt tette volna? Ehh. A nők bonyolultak. De legalább dekoratívak.
Persze azon a kis smúzon is patáliázik, de ez már meg sem lep, elhaló hangon kinyögött szavaira viszont elvigyorodtam.
- Nem sokára kicsim. Nem sokára. Majd mikor már nem ellenkezel tovább...
Hamarosan sikert értem el, mert a lány hirtelen elernyedt a karjaimban, majd rekordsebességgel találtam magam egy nagyobb alföldi táj közepén, vagyis a hátán. A sors - és most nem a hoplita rajongó dokira gondolok - egy akkora szemét állat tud lenni. Itt fekszik magatehetetlenül egy csaj, olyan feszes cicikkel, hogy ma már sokadszorra tudnám kitámasztani magam az alsógatyám elülső részén, ha csak rá gondolok, erre a fejemben dübörög a késztetés, hogy rángassam pentagramma szexelni és pont az elülső ballasztjain fekszik. Ha csak kicsit közelebbről akarom szemügyre venni őket meg kell nőnöm az átfordításához, de akkor meg már nem lesznek ilyen gyönyörű nagyok...
Mindegy, sose fogja abbahagyni a belső sürgetés, ha nem mozdítom meg magam. Visszanőttem és a hátára fordítottam Zatannát, majd a túlélőkéssel felmetszettem a pólóját, hogy...
- Hagyd már abba, dögölj meg! - üvöltöttem mint a sebzett sakál a fejemben folyamatosan erősödő késztetésnek. - Valami kis jutalom nekem is jár, nem? Azaz hogy... csak ellenőrzöm, hogy életben van-e, na...
Ó baszki te szépek! De finom az illatuk... az ízük... fincsi. Apró kis vérpetty jelent meg. Nem is baj. Ő az enyém, én szereztem. Micsoda játék lenne, micsoda múzsa, simogattam végig a testét, majd felálltam.
- Jól van már te szemét állat! Viszem már!
Felkaptam a korábban félrehajított, szemkiszúró fegyverként is alkalmazott csizmáját és kíváncsian beleszagoltam. Még az illata is, mint annak a köpet ízű habfürdőnek. Úgy nagyjából. Ezt megtartom majd trófeának. Meg hátha hagy valamit a csajból is a pentagrammás csávó, akit előbb-utóbb kibelezek ezért az attrakcióért. Azt hiszi szórakozhat az agyammal. A baj, hogy elég jól hiszi.
Vállamra vetettem a nőt és megindultam lefelé az épületben, aminek romosnak és kihaltnak kéne lennie, ha nem állította volna helyre Agyban Dumálós Köcsög mágiája ezt is, így már egy fokkal nehezebb a kérdés, de egy kis erődemonstráció mindent megoldott. Csaj lerak, három őr megkésel, egy hosszabb üvöltés: TERRORTÁMADÁS! és szinte fel sem tűnök a menekülő tömegben a vállamon újra a bigével.
Alig egy saroknyit kell cipelnem az össze-vissza futkározó tömegben. Egy terrortámadás közepén kinek tűnik fel egy sebesültet cipelő ember? Hamarost az épületnél vagyunk, kezem a kilincsre fonódik, miközben egyre furcsábban érzem magam, de dunsztom nincs mitől. Idióta mágia. Talán erősödik az érzés, ahogy közeledik a szemétláda fizikailag, vagy mi? Nem értek az okkultizmushoz, pedig lassan nem ártana utána olvasni, ha mindenki az én briliáns elmémmel akar szívózni ebben a városban. Meg az összes többi városban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Kedd Május 15, 2018 8:37 pm


Dwarfstar & Zatanna


Nem tudom meddig voltam a tudattalanságban, de egy idő után, mintha érezném, haladok valahová, de nem a lábamon. Vagyis nem a sajátomon. Ahogy a szemem előtt kezd tisztulni a külvilág, de csak egy pillanatra. Aztán ismét arra ocsúdok fel, hogy az a perverz disznó a vállára vetve cipel valahová. De már nem a szobámban vagyok, hanem teljesen máshol. Nem ismerős a hely, de a szaga ennek a pofátlan mitugrásznak igencsak jellegzetes.
Nem tudom hová hozhatott, de a fejében lévő hang valószínüleg erre a helyre hozatott.
Még úgy teszek, mintha eszméletlen lennék, de a varázsszavaimat, amint lehetőségem adódik, rámondom az elméjébe fészkelt mágusra.
- !  lótkonrasz a mastídabazsgem sé lőbéjef ratsfrawD tnatoW mezzűik  ygoh  movíh lűgéstíges temőre kédaram nedniM- ahogy megáll Dwar, és leugrom a válláról, kihasználva és kivárva azt az időt. amikor a pentagramma felízzik, és a varázsló egy pillanatra elengedi a figyelmét. Tudom, hogy erősebb a kötőkapocs köztük, de ha szerencsém van, akkor Dwar-t meg tudom szabadítani. Bízom benne, hogy sikerül.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
202

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Szer. Május 16, 2018 5:17 pmVarázsnéni & Neutron Norbi @
Ez a nap a meglepetések napja, hogy úgy mondjam. Meglepő, ha veled együtt megy atomi méretre egy szoba, meglepő, ha összeomlik a szálloda, ahová csak egy kis perverz kukkolással egybekötött emberrablásra néztél be, meglepő az okkult hatalmakat működés közben látni és meglepően jó mellei vannak egyes bűvészeknek. Meg lábai. Meg segge. Meg... Megszexuálja ám az édesanyját ez a fazon, hogy eddig az agyammal szórakozott!
Ez sem kis meglepetés, hogy egyáltalán most már megfordulnak ilyen gondolatok a fejemben, eszerint a cilindert hordó pöcsköszörű visszababrálta az agyamat. Vagy most ő babrálja? Ehh... ez nekem bonyolult. Ide nekem valami jó kis egyszerű kvantumfizikai hullámterjedési vektorszámítást, de ne ezt a szart! Végül is tökmindegy. A csávó bezúzta az én nagy, tevékeny elmémet, itt a törlesztés ideje.
Velem már nem is foglalkozott a vörös ruhába öltözött, villásszakállú idióta a pentagramma másik oldalán, ahogy leszökkent a vállamról a bűvészlány. Egy pillanatra a nő felé néztem, a tekintetünk találkozott. Gyorsan kacsintottam felé, majd egyszerűen a mélybe zuhantam, a testem atomjai egymás felé tolódtak és alig fél centis alakban már szökkentem is át a rajzolat felett, már a levegőben küldtem két kést a két térdébe, majd a szakállán megkapaszkodva belehajítottam a szólásra nyíló szájába a trófeaként magammal hozott csizmát és mögé szaltózva megnőttem. Velem pedig a késeim a térdében, meg az eltulajdonított lábbeli a pofájában.
- Na most mormold a varázslataidat arany pofa! - rivalltam rá és egy vállal ökleléssel beleküldtem a varázsjelbe.
Hát üvölteni mondjuk így aktuálisan 38-as lábméretű szájában egy magas szárú csizmával keresztben nem nagyon tudott a kések biztosította plusz elhatározás ellenére sem, de komolyan küzdhetett érte, mert felettébb vinnyogott. Mágusok. Hatalmasak. Erősek. Bölcsek. Meg nagyképűek mint az állat, ez is azt hitte, hogy csak egy eszköz vagyok. Hát ha játszani akar... A mágikus rajzolata viszont hatással lehetett rá is, mert a bőre mintha a színét vesztette volna, a maga köré idézett aurája fénye meg megfakult.
Tudjátok van abban valami vicces, mikor egy felnőtt, Roxfortot és Halálfaló Továbbképzőt végzett, ősmágikus főgonosz férfi két késsel térdében térdel egy disco fényben izzó rajzolatban és a legfőbb gondja eközben hogy két kézzel rángasson ki a szájából egy női csizmát, ami normális körülmények között nem férne oda be, ezért kijönni se nagyon akar. Viszont ha ezt még felhúzza Csöcsös Csiribi Csaj, akkor többször nekem ne mondja, hogy perverz lennék. Mellesleg a pentagramma fényei festői árnyékokat rajzoltak a szabadon lengedező cicikre ott a túloldalt. Átkiáltottam neki:
- Mondjuk, hogy nőnap van! Nem kaptam rózsát, de adok helyette egy ilyen villás szakállú Mikulást. Remélem a csizmád szépen kisuvickoltad!
A mágus elkerekedett szemekkel kapta a fejét Zatanna felé, de még ha tudott volna is bármit tenni betömött szájjal, az erejét elszívó varázsrajzolatban kínlódósat játszás közben, hát már gyanítom elkésett felé, lévén a mágusnő már felé emelte a kezét és szólásra is nyitotta azokat a cseresznyeízű ajkait.
Én meg újra lekicsinyedtem, eltűnve a tekintetek elől és bemenekültem a bőséggel előforduló lyukak egyikébe. Légyszi legalább csak csótányok lakják és ne patkányok! - imádkoztam magamban elképesztően mélyre redukált igényekkel. Mindegy, abban a meglepő esetben, ha ennyi nem lenne elég a nőnek mint előny a szemei alapján magas fokú dühe mellett, majd még besegítek meglepiből, de hát csak ki bírja ütni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Csüt. Május 17, 2018 12:28 am


 Dwarfstar & Zatanna


A mai napom nem éppen egyike a kedvenceimnek. Egy mitugrász Törpe pasas pofátlanul kilesett zuhanyozásom közben, a rúzsommal a kezében harcolt, még a pipereasztalom is romokban hever, a szobám szintúgy. Azt már meg sem merem említeni, hogy a perverz hajlamaival a fülembe nyaldosott, majd harapdálni kezdte a fülcimpámat. Ahh.. Ráadásként, még a csizmámat is egy trófeának szánja ennek a napnak az emlékére. De még bele sem merek gondolni, hogy mik járhatnak a fejében ezek után.
Miután sikerült a válláról leugranom, akkor már egy percet se késlekedhettem. A varázsszavaim kimondása után, már nem volt visszaút. Wotan erős és hatalmas varázsló, de abban a pillanatban, mikor anyagi teste ismét egyesül az elméjével, akkor elég sebezhető a mágus. Ezt a pár másodpercnyi időt persze elég nehéz elkapni, de most úgy látszik meglepetésből sikerült. Nem számított rám, s arra sem, hogy Dwar elméjét fogom védeni, és nem pedig ellene fordulni. Aztán rám kacsint, s azzal a lendülettel eltűnik a szemem elől és pár pillantás után a Mágus nyöszörgését hallani, és a kedvenc csizmámat a szájában látom…
Kissé meglepett, de már emeltem is a kezem, hogy rövidre zárjam ezt a pocsék napomat.
Nem hinném, hogy Wotan erre számított, de most elég jó lehetőség nyílt, hogy egy időre visszaverjem a lelkesedését felém, és ha sikeres a semlegesítő varázsom, akkor egy időre a kedvét elveszem, hogy velem kezdjen.
-!arnatoW avtídrofazssiv atalszárav ammargatneP – ejtem ki a szavakat és az eddig vörösen izzó körök átváltanak kékre, és a varázsló testét és az elméjét magába szippantja a megrajzolt kör. Egy megkönnyebbült sóhajjal eresztem le a karom, de csak most jutnak el a tudatomig a Törpi szavai.
- Hogy mi?! A csizmimért még kapsz! – kiáltom át felé, de már nem látom sehol, de ahogy mozdulnék felé, akkor vettem észre, hogy a pólóm cafatokban lóg rajtam, és fedetlen keblekkel álltam ott a szoba közepén. Gyorsan magam elé kaptam a kezem, de már későn.
- Te perverz Törpe! Csak találkozzak veled! Ezt visszakapod! - kiáltottam, de már hűlt helye volt a szobában.
- !ahur jÚ- mutattam magamra, de már belegondolni is abszurd, hogy a mai nap már ez a harmadik ruhaváltásom, amióta vele találkoztam. Aztán egy mozdulattal térkaput nyitok, hogy hazajussak, de akkor villan bele a gondolataimba, mit tehetett, mikor nem voltam magamnál, hogy a felsőm felhasítva van most rajtam?
-DWARFSTAR!!!!!- kiáltom teljes erőből utána, és ha a csizmácskám másik párja most a kezembe lenne, akkor repíteném utána, hogy jól kupán csapja ! Ekkora perverz alakot nem hordott a hátán a Föld! De remélem, hogy összehoz a sors még bennünket, és akkor törleszthetek neki… nem felejtek…
Aztán átlépek a nyitott térkapun, hogy kijussak innen, de a gondolataim még mindig az elmúlt órák eseményein jártak, és ezen a mitugrász törpén. De talán jobb is, ha nem tudom meg mit művelhetett... ahogy neki is.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
202

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Csüt. Május 17, 2018 4:48 pmVarázsnéni & Neutron Norbi @
És végül Villásszakállú Voldemort nagyúr legyőzetett a csaj által, aki csak azért nem rabolta el a szívemet itt helyben az atomjai rendezett formájával (ritkán állnak össze ilyen szép szabályos kerek formákba), mert nem a bimbikből lődözi a villámokat. Istenem micsoda szado-mazo partyarc lehetne! Öblösen felkacagtam, mikor elüvöltötte a nevemet egy nyitott portálkapu előtt és a hangom betöltötte a raktárépületet, egyszerre zengve viszhangosan az összes kis patkányjáratból.
- Szívecském mondjad! Máris rajtad van a görcs, hogy nem láthatod tovább a szép, kopasz hercegedet? Hidd el én a szívemben őrzöm majd a találkozásunk emlékét. Igazi kis múzsa vagy! Hegyezd csak a füledet! Dwarfstar Összegyűjtött Verseinek első tíz strófájába biztosan belekerül majd a Bűvész Fürdése című opuszom. Még kell rajta finomítanom otthon, de az alapok meg vannak...

Mikor először láttam egy olyan csajszit,
Ki harisnyával terít le egy ilyen faszit,
Míg ellibeg a zuhany felé riszálva,
Már mentem is utána vigyázva.
Láttam amint lemossa szép testét,
Köszönöm ezúton is a mai estét!

Feleim, cicije engem úgy kísért, mint ma,
Hasra esek én leszek az új mérleghinta,
Lábujját fogva látom combjának közit,
Tudom nem kalapba rejti ő azt a nyuszit!
Édes tapsifüles, bizony meg is simogatnám,
Az első sörömet a gazdival iszogatnám.
Kis boszorkám cicid világörökségnek része,
Illatos kis csizmád trófeatáramnak lesz éke.
Egyszer visszaadom, találkozunk legott,
S e szép napon harapok fenekedbe nagyot!
Mellbimbódnak íze omlik el a számban,
Mond te is velem: "Már nagyon kívántam!"


Nevetve intettem búcsút csak úgy a falon keresztül és vidám szívvel nyúltam az újonnan szerzett trófeámért, hogy kiélvezzem a mai nap dicsőségét. Nyúltam... nyúltam... Lenyúlták! Döbbenten néztem az elillanó patkány után és sprintelni kezdtem:
- Állj meg te szőrös kis geciláda! Még a végén a te szagodat veszi be! ne már!!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   Csüt. Május 17, 2018 5:51 pm


Dwarfstar & Zatanna


A nevét kiáltva nem vártam választ, de aztán mégis felhangzik a hangja, és a fürdőbeli emlékezéséről hallok ódát, amire nem is tudom, mit feleljek…
- Még van képed verset szavalni a rukkolásodról? Te kis perverz törpehős! Gondolod, hogy én nem tudok ihletet meríteni az együtt töltött időnkről? Na, most figyelj!- rajzoltam a levegőbe egy szép pergament, és a következő szavakat véstem rá, hogy jól láthassa. Mert ugye illik viszonozni a verselő szavakat, még ha nem is ismerjük egymást, csak egy napja !
Aztán egy hetyke kacsintással átléptem a térkapun, ami hazajuttat.


Hittem én a szép mesékben, hogy Dwar egy Hercegi sarj,
vagy csak egy Tolvaj, amit most már nem is kétlek,
még a Csizmámat is megfújta egyből, szépen.
Törpe testtel kukkol, s nem is szégyelli tettét,
miközben a zuhanyzóban kapaszkodik a lábujjamba, hegykén.
Pofátlanul stíröl, mustrál,
nem érdekli, hogy ez nem peepshow vagy éppen futsal.
De most ismét csak a csizmám bánja, mert elillant vele,
bár most futhat utána, hála egy négylábú szőrös patkánynak a csatornába.
Legalább a bugyim visszakaptam, s nem lengeti zászlóként a fejére rakva.
Vidd hát a lábbelim te kis perverz törpi,
találkozunk mi még, ebben biztos vagyok,
még, ha meg is szegek néhány törvényt...

zene | Köszönöm a játékot! Imádtam!! Very Happy Remélem hamarosan ismét összetalálkozunk <3


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Zatanna és Dwarfstar   

Vissza az elejére Go down
 
Zatanna és Dwarfstar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Kalandok :: Kalandjátékok :: Összesorsolt játékok-
Ugrás: