There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Ez vagy az?
by Dwarfstar Today at 3:54 am

» Szabad asszociáció
by Dwarfstar Today at 3:52 am

» Szólánc
by Dwarfstar Today at 3:51 amStatisztika
Top posting users this month
Zatanna Zatara
 
Dwarfstar
 
John Constantine
 
John Stewart
 
Giganta
 
Pamela Isley
 
Selina Kyle
 
Andrej Volkonov
 
Slade Wilson
 
Alkotó
 
Music

Share | 
 

 Slade - Cassidy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Admin
avatar


Join date :
2017. Aug. 22.
Hozzászólások száma :
83

TémanyitásTárgy: Slade - Cassidy   Vas. Ápr. 29, 2018 6:53 pmWhoops, it was yours?
Gotham egyik vakfoltjában vagyunk, egy olyan helyen, hol a sötétséget harapni lehet, hol még a lámpafény is haszontalan és ahova még csak a rendőrök gondolata sem jön ide járőrözni. Deathstroke nem is kirándulni jött ide, hanem az év egyik legjobb fizetségével kecsegtető munkáját jött elvégezni, illetve bevégezni, azonban a helyszínre érkezve úgy tűnik, megelőzték. Cassidy pedig alkoholgőzös elánnal szabadítja meg a nem túl kedves delikvenst a vérétől, miközben a szivarjából csak úgy árad a vicces füst. Néhány szalagmunkás már hallucinálni is kezd és rárontanak mindenre ami mozog.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A szabályok ugyanazok, mint minden játék esetében, bármelyikőtök kezdhet, annak most nincs jelentősége. Hajrá Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
32

TémanyitásTárgy: Re: Slade - Cassidy   Hétf. Ápr. 30, 2018 12:23 pmCassidiy &

Deathstroke ©️️️️️


Ritka az olyan alkalom, amikor azért keresnek meg, hogy olyan embert fosszak meg a pulzus adta előnyöktől, akit nem ér el a törvény keze.
Bár magam sem vagyok éppen az a fajta, aki foggal körömmel ragaszkodik az írott szabályokhoz, de egy ilyen lehetőséget általában nem szoktam visszautasítani.
Már csak azért sem, hogy megmutassam mennyire kívül esik a jogilag szabályozott kereteken a tényleges igazságszolgáltatás.
Nem kicsit hangzik anarchiára hajlamosnak ez az elgondolás, de jobb végig gondolni.
Tegyük fel, hogy valami tisztességes úton az Államokba keveredik egy az iszlám törvényeihez végletekig ragaszkodó, elég ortodox gondolkodású férfi.
A könnyebbség kedvéért hívjuk Rashidnak.
Szóval Rashid nem nagyon akar alkalmazkodni az új közegéhez és csak és kizárólag a korábbi életének erkölcsi normáit fogja mérvadónak tartani. Ennek fényében pedig ráerőlteti magát egy nőre, aki szerinte úgy öltözött, hogy azzal meggyorsítsa a vérkeringését abban a bizonyos szervében.
Mert szerinte ez neki szabad és amúgy sem tekinti a nőket többnek, mint az örömszerzés eszközeinek.
A nő nem csinált semmit, de egy alkalmazkodni képtelen barom miatt összeszed egy egész életére kiható traumatikus élményt. Rashid meg kap négy évet a sitten és utána onnan folytathatja tovább az életét, ahol a sitt előtt abbamaradt, sőt talán még egy plusz is csurran cseppen neki, ha ügyesen keveri a lapjait.
A mérleg egyik oldalán egy egész életére megsebzett nő, a másikban pedig egy alkalmazkodni képtelen és önmagán uralkodni nem tudó kretén, akit egy időre kivontak a forgalomból.
Ha engem kérdezne valaki ez nem éppen arányos büntetés egy ilyen állat számára és semmi "nevelő" hatása nincsen. Persze be fogják majd csicskának a sitten, de ne fűzzünk túl nagy reményeket a rehabilitációjához.
"Friss" lányos apaként mondom, hogy valaki ilyet merne művelni Rose-zal, annak először ennie kellene az elkövetés eszközeiből főzött raguból, utána pedig élete végig egy perverz állat rabszolgájaként tapasztalná meg azt a traumát amit okozott.
Humánus megoldás?
Határozottan nem.
Hatékony és a bűn komolyságával arányos?
Talán kicsit túl ószövetségi, de az biztos, hogy hasonló kínokat élne át, mint amiket okozott, ez pedig elgondolkodtatná.
Arról már ne is beszéljünk, hogy ha valakinek van elég pénze vagy elég hatalma, hogy megvegye vagy kizsarolja magának a felmentést.
Globális szinten nem sokat törődök a világ egyensúlyával, de az ilyen mocskok eseteit hallva szinte magától a kezembe ugrik a kard.
Pont ezért vállaltam el, hogy az aktuális megbízásomat, hogy egy hasonló disznótól szabadítsam meg a világot.
Gotham egyik pénzes matrónája, Gertrud McCole lépett velem kapcsolatba közvetítőkön keresztül és kért meg rá, hogy tegyem el láb alól az unokáját megerőszakoló gengsztert.
Ötven milliót ajánlott a munkáért és csak azért nem utasítottam vissza a pénzt, mert nem akartam visszaélni a bizalmával.
Elvégre, ha hozzám fordult egy ilyen személyes ügyben, akkor véresen komolyan gondolja, hogy a fickónak nagyon csúnya véget kell érnie és ezért bármennyit képes fizetni.
Tisztelem ezt a fajta elszántságot és nem sérteném meg azzal, hogy szívesség gyanánt végezném el a merényletet.
A célpont Thomas Hardensky, A Maroni család emberkereskedő szervezetét irányító tagja. Lánykereskedelem, rabszolgaközvetítést, kannibálok kiszolgálása. Mindenben benne van a mancsa, de már nem sok ideig.
Ezt a megbízást diszkréten terveztem kezelni, így nem hoztam magammal ismétlő fegyvereket, csak egy pisztolyt és a kardomat. Lerohanás helyett pedig a lopakodást választottam.
De ahogy bejutok az épületbe feltűnik, hogy nem csak a marhavér szaga lengi be a helyet. Túl sokszor éreztem már a frissen kiontott embervér szagát ahhoz, hogy eltévesszem.
Letépett végtagok, feltépett torkok, és valószerűtlenül abszurd szögekbe kicsavart gerincek jellemzik azokat a hullákat, akik mellett elmegyek.
Az meg főleg nem derít jobb kedvre, hogy a földön fekvő Hardensky nyakát egy csúnyán betépettnek tűnő, vézna alak marcangolja, akiről cafatokban lóg a véres ruha és bűzlik a hullaszagtól.
Csodás.
Azon még nem húznám fel magam (nagyon), hogy valaki elhappolja előlem a célpontot. De, hogy ezt egy vámpír teszi, aki jól szétlazítva az agyát azt gondolja, hogy jó ötlet szétkapni a maffia egyik rejtekhelyét.
Nos az már kicsit megemeli a vérnyomásomat.
- Választhatsz, hogy én vagy Maroni emberei tegyünk ki a napfényre.- lépek hozzá közelebb, miközben kihúzom a kardom a hüvelyéből
Nem érdekel különösebben, hogy ha maffia végrehajtónak tart. Ha nem elég okos ahhoz, hogy értelmezze az előző mondatomat, akkor megérdemli, hogy felkoncoljam.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Slade - Cassidy
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Kalandok :: Kalandjátékok :: Összesorsolt játékok-
Ugrás: