There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
∇ 2019.04.30 - Central City: A Testvériség eltakarító törekvései kudarcba fulladtak. Mind az Időtlen Szépség, mind a Vér Hordozója túlélte a gyilkossági kísérletet, azonban a város fizette meg ennek az árát. A nyomornegyed fele összeroppant a reá dőlő épülettől. Még zajlik a kutatás túlélők, illetve holtak után. Felújításról még csak nem is beszélnek.
∇ 2019.05.01 - Jump City: Valaki csúnyán elbánt a várossal. Méhek tucatjai gyilkoltak a belvárosban, felelőst még nem találtak minderre. Az érintett részt karanténba zárták, néhányan fogtak el robotméhet, mely segítség lehet egy ellenszerre, mielőtt majdnem 4 ezer ember pusztul el. Az idő most nagyon nem barát. UPDATE: Cyborg elbukott, a gyilkos méhek több száz ember halálát okozták, ellenszer még sehol, egy-két embernek talán sikerült elfogni egy-egy példányt. A városban hírzárlat van, a kórházak és a hullaház is tömve van.
∇ 2019.09.13 - Gotham City: Deathstroke megbízást kapott Ivy likvidálására s bár teljesen eliminálni nem tudta, de kellően sikerült megzavarnia a növénynőt ahhoz, hogy menekülnie kelljen. Ivy otthona porig égett, benne rakás zsoldos holttesttel készül a jövő termőföldjének amit azonban a Zöld anyja most nem tud figyelemmel kísérni. Slade nyomására egy ideig kénytelen Jump Cityben meghúzni magát, de ez nem jelenti azt, hogy világmegváltó terveit feladná... (játék kronológiailag ez után következik Jump city elesése a robotméhek által)

Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Ruins of Greatness - Aquaman & Tor
Slade - Cassidy Emptyby Tor-Ax Yesterday at 8:10 pm

» I like chaos
Slade - Cassidy Emptyby Amor Yesterday at 3:36 pm

» Nidhogg
Slade - Cassidy Emptyby Natalie Kriess Kedd Okt. 15, 2019 4:03 pm

» Dinah Firkái
Slade - Cassidy Emptyby Dinah Laurel Lance Vas. Okt. 13, 2019 10:53 am

» Dark reflection - Supergirl & Superboy
Slade - Cassidy Emptyby Conner Kent Szomb. Okt. 12, 2019 6:05 pm

» Song of our lives - Taemi
Slade - Cassidy Emptyby Satomi Kubo Szomb. Okt. 12, 2019 11:58 am
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Slade
Villian
Metropolis

Név
Titulus
Central City

Faye
Hero
Star City

Név
Titulus
Jump City

Ivy
Villian
Atlantis

Név
Titulus
Top posting users this month
Natalie Kriess
Slade - Cassidy Poster15Slade - Cassidy Poster13Slade - Cassidy Poster18 
Amor
Slade - Cassidy Poster15Slade - Cassidy Poster13Slade - Cassidy Poster18 
John Constantine
Slade - Cassidy Poster15Slade - Cassidy Poster13Slade - Cassidy Poster18 
Clark Kent
Slade - Cassidy Poster15Slade - Cassidy Poster13Slade - Cassidy Poster18 
Hekaté
Slade - Cassidy Poster15Slade - Cassidy Poster13Slade - Cassidy Poster18 
Miyagi Yazuhiro
Slade - Cassidy Poster15Slade - Cassidy Poster13Slade - Cassidy Poster18 
Kara Danvers
Slade - Cassidy Poster15Slade - Cassidy Poster13Slade - Cassidy Poster18 
Dinah Laurel Lance
Slade - Cassidy Poster15Slade - Cassidy Poster13Slade - Cassidy Poster18 
Tinder Baara
Slade - Cassidy Poster15Slade - Cassidy Poster13Slade - Cassidy Poster18 
Seheroth
Slade - Cassidy Poster15Slade - Cassidy Poster13Slade - Cassidy Poster18 
Music

Share
 

 Slade - Cassidy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Alkotó

Admin
Alkotó


Join date :
2017. Aug. 22.
Hozzászólások száma :
100

Slade - Cassidy Empty
TémanyitásTárgy: Slade - Cassidy   Slade - Cassidy EmptyVas. Ápr. 29, 2018 6:53 pmWhoops, it was yours?
Gotham egyik vakfoltjában vagyunk, egy olyan helyen, hol a sötétséget harapni lehet, hol még a lámpafény is haszontalan és ahova még csak a rendőrök gondolata sem jön ide járőrözni. Deathstroke nem is kirándulni jött ide, hanem az év egyik legjobb fizetségével kecsegtető munkáját jött elvégezni, illetve bevégezni, azonban a helyszínre érkezve úgy tűnik, megelőzték. Cassidy pedig alkoholgőzös elánnal szabadítja meg a nem túl kedves delikvenst a vérétől, miközben a szivarjából csak úgy árad a vicces füst. Néhány szalagmunkás már hallucinálni is kezd és rárontanak mindenre ami mozog.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A szabályok ugyanazok, mint minden játék esetében, bármelyikőtök kezdhet, annak most nincs jelentősége. Hajrá Smile
Vissza az elejére Go down
Slade Wilson


Slade Wilson


Plecsnik :
Slade - Cassidy Origin12Slade - Cassidy Bushpi10Slade - Cassidy Oracle11Slade - Cassidy Baaatp10Slade - Cassidy Dcunit11Slade - Cassidy Two-fa11Slade - Cassidy Olipic10Slade - Cassidy Sladep10
Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
61
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
90

Slade - Cassidy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Slade - Cassidy   Slade - Cassidy EmptyHétf. Ápr. 30, 2018 12:23 pmCassidiy &

Deathstroke ©️️️️️


Ritka az olyan alkalom, amikor azért keresnek meg, hogy olyan embert fosszak meg a pulzus adta előnyöktől, akit nem ér el a törvény keze.
Bár magam sem vagyok éppen az a fajta, aki foggal körömmel ragaszkodik az írott szabályokhoz, de egy ilyen lehetőséget általában nem szoktam visszautasítani.
Már csak azért sem, hogy megmutassam mennyire kívül esik a jogilag szabályozott kereteken a tényleges igazságszolgáltatás.
Nem kicsit hangzik anarchiára hajlamosnak ez az elgondolás, de jobb végig gondolni.
Tegyük fel, hogy valami tisztességes úton az Államokba keveredik egy az iszlám törvényeihez végletekig ragaszkodó, elég ortodox gondolkodású férfi.
A könnyebbség kedvéért hívjuk Rashidnak.
Szóval Rashid nem nagyon akar alkalmazkodni az új közegéhez és csak és kizárólag a korábbi életének erkölcsi normáit fogja mérvadónak tartani. Ennek fényében pedig ráerőlteti magát egy nőre, aki szerinte úgy öltözött, hogy azzal meggyorsítsa a vérkeringését abban a bizonyos szervében.
Mert szerinte ez neki szabad és amúgy sem tekinti a nőket többnek, mint az örömszerzés eszközeinek.
A nő nem csinált semmit, de egy alkalmazkodni képtelen barom miatt összeszed egy egész életére kiható traumatikus élményt. Rashid meg kap négy évet a sitten és utána onnan folytathatja tovább az életét, ahol a sitt előtt abbamaradt, sőt talán még egy plusz is csurran cseppen neki, ha ügyesen keveri a lapjait.
A mérleg egyik oldalán egy egész életére megsebzett nő, a másikban pedig egy alkalmazkodni képtelen és önmagán uralkodni nem tudó kretén, akit egy időre kivontak a forgalomból.
Ha engem kérdezne valaki ez nem éppen arányos büntetés egy ilyen állat számára és semmi "nevelő" hatása nincsen. Persze be fogják majd csicskának a sitten, de ne fűzzünk túl nagy reményeket a rehabilitációjához.
"Friss" lányos apaként mondom, hogy valaki ilyet merne művelni Rose-zal, annak először ennie kellene az elkövetés eszközeiből főzött raguból, utána pedig élete végig egy perverz állat rabszolgájaként tapasztalná meg azt a traumát amit okozott.
Humánus megoldás?
Határozottan nem.
Hatékony és a bűn komolyságával arányos?
Talán kicsit túl ószövetségi, de az biztos, hogy hasonló kínokat élne át, mint amiket okozott, ez pedig elgondolkodtatná.
Arról már ne is beszéljünk, hogy ha valakinek van elég pénze vagy elég hatalma, hogy megvegye vagy kizsarolja magának a felmentést.
Globális szinten nem sokat törődök a világ egyensúlyával, de az ilyen mocskok eseteit hallva szinte magától a kezembe ugrik a kard.
Pont ezért vállaltam el, hogy az aktuális megbízásomat, hogy egy hasonló disznótól szabadítsam meg a világot.
Gotham egyik pénzes matrónája, Gertrud McCole lépett velem kapcsolatba közvetítőkön keresztül és kért meg rá, hogy tegyem el láb alól az unokáját megerőszakoló gengsztert.
Ötven milliót ajánlott a munkáért és csak azért nem utasítottam vissza a pénzt, mert nem akartam visszaélni a bizalmával.
Elvégre, ha hozzám fordult egy ilyen személyes ügyben, akkor véresen komolyan gondolja, hogy a fickónak nagyon csúnya véget kell érnie és ezért bármennyit képes fizetni.
Tisztelem ezt a fajta elszántságot és nem sérteném meg azzal, hogy szívesség gyanánt végezném el a merényletet.
A célpont Thomas Hardensky, A Maroni család emberkereskedő szervezetét irányító tagja. Lánykereskedelem, rabszolgaközvetítést, kannibálok kiszolgálása. Mindenben benne van a mancsa, de már nem sok ideig.
Ezt a megbízást diszkréten terveztem kezelni, így nem hoztam magammal ismétlő fegyvereket, csak egy pisztolyt és a kardomat. Lerohanás helyett pedig a lopakodást választottam.
De ahogy bejutok az épületbe feltűnik, hogy nem csak a marhavér szaga lengi be a helyet. Túl sokszor éreztem már a frissen kiontott embervér szagát ahhoz, hogy eltévesszem.
Letépett végtagok, feltépett torkok, és valószerűtlenül abszurd szögekbe kicsavart gerincek jellemzik azokat a hullákat, akik mellett elmegyek.
Az meg főleg nem derít jobb kedvre, hogy a földön fekvő Hardensky nyakát egy csúnyán betépettnek tűnő, vézna alak marcangolja, akiről cafatokban lóg a véres ruha és bűzlik a hullaszagtól.
Csodás.
Azon még nem húznám fel magam (nagyon), hogy valaki elhappolja előlem a célpontot. De, hogy ezt egy vámpír teszi, aki jól szétlazítva az agyát azt gondolja, hogy jó ötlet szétkapni a maffia egyik rejtekhelyét.
Nos az már kicsit megemeli a vérnyomásomat.
- Választhatsz, hogy én vagy Maroni emberei tegyünk ki a napfényre.- lépek hozzá közelebb, miközben kihúzom a kardom a hüvelyéből
Nem érdekel különösebben, hogy ha maffia végrehajtónak tart. Ha nem elég okos ahhoz, hogy értelmezze az előző mondatomat, akkor megérdemli, hogy felkoncoljam.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Music
Vissza az elejére Go down
Proinsias Cassidy


Proinsias Cassidy


Plecsnik :
Slade - Cassidy Origin12Slade - Cassidy Bushpi10Slade - Cassidy Dcunit11Slade - Cassidy Olipic10
Join date :
2017. Oct. 23.
Age :
119
Tartózkodási hely :
♆ Esernyő alatt
Hozzászólások száma :
33

Slade - Cassidy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Slade - Cassidy   Slade - Cassidy EmptySzer. Május 23, 2018 9:10 pm


Play hard
Slade & Cass


Talán az érkezést, talán azt ünnepeli meg ekkora hévvel, hogy összetalálkozott pár olyan lélekkel, akik értékelik az ő.. finoman is mondva, igencsak erős jellemét, amely heves, harsány és persze cseppet sem gyermekszemnek való. Miután már egészen jól megértették egymást szóban, merthogy volt egy fránya akcentusa a partnereinek is, meg hát neki is ott van a maga sajátossága, minden rendben volt. Elkísérték egy csendesebb, a város figyelő szemétől messzebb fellelhető ivóba, ahol aztán olyasmiket is kapott, amelynek eredete nem épp a legtisztázottabb. Mondták is ám azt, mégis ez kinek a kezében van, kinek pedig az, így jutottak el ahhoz, mi is az, amit ő élvezne. Testét nem roncsolja semmi kór, és persze ez igaz az élvezeti szerekre is, így aztán nem tagadott meg semmit sem, bár első körben csak szeszt fogyasztottak, mikor végül az első tag kidőlt, a többiek pedig már nem bírtak többet lenyelni, a vámpír játszi könnyedséggel hajtotta fel az erős italt, ami a kihívásuk tárgyát képezte. Nem sejtették, mivel ülnek, vagyis inkább most már fekszenek szemben, nincs ugyanis a homlokára írva, hogy ő nem ember, és odakint már nem kínozza napfény, átvándorolt már a másik földtekére. Szép kis summát nyomtak a kezébe, vagyis inkább ő vette el az összes bankót, amit felé nyújtottak, tudván, hogy holnap vagy amikor magukhoz térnek, fogalmuk se lesz, hogy mennyire jogosan fizették ki a kis párbajt. A csapos azonban értette a dolgát, aki első blikkre az illegális bevándorlók egy idősebb generációjához tartozott, tudta, vagyis sejtette, hogy kellhet még ide valami, ha emberünk ugyan botladozva, de még képes felállni.
- Te vagy az én emberem! Te bizony, te.. te.. TE! - kurjantott felé, amikor az oldalsó ajtó felé indította, ahol megkaphatta a kis szeretetcsomagját. Könnyen jött pénzének egy része már el is szállt, mintha csak valami akció keretében vetette volna magát az árura. Ezt tömködte a zsebébe kifelé menet, ajkai között pedig már füstölgött a szerzemény egy darabja, amely az amúgy is letompult agyát elködösítette. Ez pedig hamar ahhoz vezetett, hogy állatias fele igencsak felerősödött.
Van az úgy, hogy nem tudja az ember, merre megy. Ebbe keveredve még nem is lett volna belőle gond, őszintén, ő bordély után kutatott, hogy felesleges energiáit máshogy is levezesse, aztán meg némi felár ellenében a legsötétebb szobában ellehessen a következő estélig. De ez még messze. Csakhogy nem a jó irányba fokozza a tempót, így a csinos hölgyek helyett, szalagmelósok közelébe érkezik, akik utána bizony nem fognak füttyögetni. Nem bizony. A vér szaga vonzotta ide, pontosabban a leölt állatok erélyek bukéja, amely az ő szaglószerveinek nemhogy büdös, de még kecsegtető is volt. Azonban nemigen tűrik az ilyen emberek azt, hogy csak úgy valaki az utcáról, részegen, bagóval a szájában belépkedjen és kiszolgálja magát. Nemhogy marhacombot nem kap, még jó szót sem, így az agresszív szólamokból vita, verekedés, majd az első vércsepp kerekedik. Az pedig végzetes, hiszen testének regenerálódnia kell, mivel ugyan nem verte össze eddig senkit, az alkohol és a partidrogok hatása igencsak rombol; viszont ahhoz a táplálék szükséges, és azok pedig két lábon kínálkoztak.
A pokol elszabadult, és mivel vélhetően ez sem egy olyan legális helyként ismert, ahol a riasztót nyomják nyomban, az, hogy maguk próbálják megoldani a dolgot, nem épp szerencsés. Kap ő is eleget, de kapnak azok is, akik támadnak. Ruhája, amelyet nagy gonddal lopott, hamar elszakad, mivel kampókkal vagy épp késekkel támadtak, de alulmaradtak. Az első gyilkosság még a szórakozásé volt, azonban amikor a vendég megérkezik, a helyszín pedig beillik egy horrorfilm díszletébe, már mohóságból kortyolja a vörös nedűt, fedetlen mellkasán pedig, ahol a legutolsó vágás éktelenkedett, már nem látszik szinte semmi, csak a kosz és a számtalan tetoválás egyik. Hallja a lépteket, és szinte már várja az munkásember felszólalását, így kezét felemelve először várakozásra inti azt, hogy ezt itt még befejezi és majd akkor fog vele foglalkozni. Azonban amit mond, már ér annyit, hogy elengedje az áldozatát, aki hangosan puffanva végzi a padlón, és vérben forgó szemeit rá szegezze.
- Mi a tököm.. - méri végig leplezetlenül az előtte állót, és a széles vigyor mellett persze ott a meglepetés is. Komolyan venné ő, de ahhoz túlságosan szét van csúszva.
- Ó, nem szükséges, nem, nem. Biztosan tökre meg tudunk egyezni, csak van itt egy kis.. -ebbe beleröhög, utolsó slukkot szív, és eltapossa a csikket.-  Ez nem olyan egyszerű barátom. De hát! Úgy készültél! Értem jöttél te is, mi? Mindig megtalál a rohadt fajtád.. - céloz erre olyan vadászokra, akik vámpírbőrre szomjaznak. Azonban, míg bármit és léphetne – vagyis épp még mindig kacsázik -, a munkások se alszanak. Csörömpölés hallatszik, lánc csúszik a betonon. Hát, úgy néz ki, az érkező új arcot se fogadják kedvesen.
- Nem érek rád! - röhögne fel, de állatias üvöltés tör ki belőle, amikor egy munkás a hátának csapja a rögtönzött husángot. Belefordulva a következő ütésbe, támadóját egyenesen a kardos tag felé hajítja, és elszabadul a pokol második fejezete.
Vissza az elejére Go down
Slade Wilson


Slade Wilson


Plecsnik :
Slade - Cassidy Origin12Slade - Cassidy Bushpi10Slade - Cassidy Oracle11Slade - Cassidy Baaatp10Slade - Cassidy Dcunit11Slade - Cassidy Two-fa11Slade - Cassidy Olipic10Slade - Cassidy Sladep10
Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
61
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
90

Slade - Cassidy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Slade - Cassidy   Slade - Cassidy EmptySzomb. Május 26, 2018 1:12 pmCassidy &

Deathstroke ©️️️️️️


A fickó felnéz rám ahogy hozzászólok. A szemét napszemüveg takarja, ha tippelnem kellene fickó igen keményen rajta van valamelyik komolyabb drogon vagy drogokon. Legalábbis a kivörösödött orrlyukai alapján arra következtethetek. Abban pedig biztos vagyok, hogy ha nem lenne rajta a szemüveg olyan durván ki lenne tágulna a pupillája, hogy egy tehervonat is beleférne.
A széles vigyora engedni láttatja a szemfogait, ami alátámasztja azt a feltevést, hogy egy élőholttal van dolgom.
Nem lep meg túlságosan a dolog. Elvégre egy olyan világban élünk, ahol egy űrből érkezett Mózes az amerikai mintapolgár és egy görög istennő a fél világ vágyálma. Ha az ő létezésükkel nincs gond, akkor el kell fogadni a zombikat, vámpírokat és vérfarkasokat is.
Ráadásul ma már majdnem minden idióta tudja, hogy miként lehet elbánni velük. Ezek java része a filmekből való, de a folklór hagyomány még így is erősen rányomja a kezét a pop-kultúrára.
A csodálkozása egy kicsit meglep. Aki belekeveredik az alvilági ügyekbe az általában hall rólam. Persze sokan csak egy dajkamesének tartanak, amivel a kezdő gengsztereket rémisztgetik. Ehhez persze én is hozzájárulok, mivel kevés olyan mezei maffiózó van, aki mesélhetne arról, hogy miként élte túl a velem való találkozást.
Ezek szerint ez a pofa csak valami alkalmi bajkeverő, aki rosszkor volt rossz helyen. Mondjuk a tényen nem változtat, hogy célpontom nyakát szaggatja spagettivé a szemfogaival.
- Hozzád semmi közöm. - eresztem le a fegyver hegyét - Viszont sikerült megfosztanod egy nyolc számjegyű vérdíjtól. Ezt pedig kicsit nehezen viseli el a büszkeségem.
Aláírom, hogy egy kicsit talán túlságosan hevesen léptem fel elsőre, de a célpont bűnei olyanok, amik az elmúlt néhány hónap eseményeit figyelembe véve könnyen az agresszívabb megoldások felé terelnek.
Tény, hogy elég sokat buktam azon, hogy sörös doboznak nézte Mr. Hardenskyt, ha úgy vesszük sokkal rondább halált halt, mint amiben én készültem részeltetni.
Sokáig nem lamentálhatok a dolgokon, mert kitör a bunyó második hulláma is.
A vámpír jelentős testi erőről téve tanúbizonyságot, hozzám vágja az első fickót, aki a keze ügyébe akad.
Egy gyors oldallépéssel kerülöm ki az exponenciálisan gyorsuló férfit, aki egy nagy nyekkenéssel ér padlót. Nem hiszem, hogy hálás lesz holnap azért, amit ma összeszedett. Mármint akkor, ha megéri a ma hajnalt.
A találat közvetlen elhárítása után gyorsan felmérem a terepet. Legalább két tucat Maroni gengszter, láncokkal, vascsövekkel és baseball ütőkkel felfegyverezve.
Már csak az alapján sincs sok esélyük, hogy sima emberek, de a fegyverválasztásuk annyira amatőr, hogy bármelyik fehér öves karatés körbe röhögné őket.
Újra szem magasságba emelem a kard hegyét és addig nem mozdulok, amíg rám nem támadnak.
Sokat nem is kell várakoznom. Az egyik baseball ütős majom összeszedi a bátorságát, hogy nekem rontson. A feje fölé emelt "fegyverrel" rohamoz én pedig két villámgyors vágással el is intézem.
Az egyik a lecsapó baseball ütőt vágja ketté, a másik pedig a gigáját. A fadarab csörömpölve hullik le a földre, míg a pribék a torkát szorongat a földre rogy és hörögve fuldoklik.
Ez, mintha csak hívószó lenne többiek számára.
Egyszerre rontanak mindkettőnkre és megpróbálnak minél többször megütni minket.
Ahhoz túl lassúak, hogy bármelyikük el tudjon kapni és abban is biztos vagyok, hogy a vérszívónak sem fog komolyabb baja esni a harc folyamán.
Amilyen képzettek ezek a szerencsétlenek az egész harc egy béna videójáték nehézségét idézi. Kitérés, támadás, blokkolás, válaszcsapás. Ennek a négy cselekedetnek egy hosszú ciklusa következik.
A végkimenetel pedig nem kétséges...


I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.


A hozzászólást Slade Wilson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 30, 2018 3:43 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Proinsias Cassidy


Proinsias Cassidy


Plecsnik :
Slade - Cassidy Origin12Slade - Cassidy Bushpi10Slade - Cassidy Dcunit11Slade - Cassidy Olipic10
Join date :
2017. Oct. 23.
Age :
119
Tartózkodási hely :
♆ Esernyő alatt
Hozzászólások száma :
33

Slade - Cassidy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Slade - Cassidy   Slade - Cassidy EmptySzomb. Május 26, 2018 4:56 pm


Play hard
Slade & Cass


A levegő olyan feszült, hogy akár szikrákat is szórhatna, de nem teszi, csak terhesen ül le kettejük között, és persze veszi körbe azokat, akik a környezetükben pihennek. Szereti az izgalmakat, csak akkor általában jobban beszámítható. Nem lenne rossz az sem, ha kicsit tisztulna a feje, ámbár mivel már nem dönt magába semmi mást, mint vért, ez a helyzet kicsit már javulni is látszik. Akkor talán felmérné, mekkora egy marha volt, hogy már-már egy szál semmiben ilyenek közé merészkedik. Ó, persze ez nem azt jelenti, hogy retteg, ó nem, csak tudja, hol a határ. Eljött volna ő, csak mikor tisztább  a terep, vagy olyan álcát húz, amelyet kedvesebben fogadnak. Sok minden történhetett volna, és ha léteznek párhuzamos univerzumok, ott lehet épp szebb az élet és a helyzet. De őt inkább a balhék jellemzik errefelé, és úgy néz ki, ebben a városban sem ússza majd meg azt, hogy valaki ne szegődjön utána a pusztulását kívánva. Aggódna is ezen, ha úgy lenne, és holnap bizonyára fog is. Néha eltűnődik azon, lehet egyszerűbb lenne az élete, ha lenne valaki olyan társ mellette, mint ő maga, aki bírná ugyanúgy ezt a fajta életet, és aki néha kihúzza a szarból vagy épp fordítva, azonban akárhányszor ide jut, mindig elveti. Most pedig elvből nem is gondol rá, és ezer ellenérvet hozna fel, ha jönnének a szavak. De nem jönnek, csak egy jóllakott böffentés, vagy morgás. Nincs sok különbség a kettő között.
Fejét érdeklődve dönti oldalra kissé, és hunyorog a szemüveg mögött, amit aztán egy hanyag mozdulattal lök a feje tetejére, mert idebent kevesebb a fény, és bár tisztán lát, ezt teljes szépségében akarja látni.
- Pfú, öregem, te aztán kemény vagy.. - ez inkább annak szól, ami felszerelés pihen testén, ruháján vagy épp kezében. És viccesnek titulálja elsőre, hisz másnak hiszi, és ebből az jön, hogy üldözői, az állandóak már olyannyira elkeseredettek, hogy máshoz nem tudtak folyamodni. Aztán illuminált agya szép lassan megvilágosodhat, vagy épp olyan sötétté válik, mint odakint az éjszaka.
- Semmi? Ó.. - olyan arcot vág, mintha csalódott lenne, de mégsem az. Fejét megrázva, véreres szemeivel körbetekintve figyeli azt, ami mozog körülöttük. Majd. Mindjárt. Addig is..
- Nyolc? Melyik volt az? Ez.. vagy.. ez.. vaaaagy ott az? - mutogat a pár, már földön fekvő áldozatra, melyik is az, aki annyit ért neki. - Vidd el a hullát, ember, és felezünk, na? - és akkor a büszkesége is jóllakik, ha már annyira sérült. Az meg, hogy mennyire veszi komolyan az ajánlatot..
- A rohadt életbe, hogy ennyi van itt.. - mordul a támadók felé, akik immáron a másikat is bemérték maguknak. Noha még mindig nem teljesen józan, sőt, inkább neki is jobb lenne kidőlnie egy sarokba, nem teheti, mert talán még le akarnák fűrészelni a fejét a szép nyakáról a csinos kis csontfűrésszel. Na azt már nem! Röhögve, vagy épp üvöltve védi magát, veti rá magát az érkezőkre. Már nem a torokba harap, szedett-vedett fegyvere a kampó, vagy épp saját ökle, amellyel lecsap, kegyetlenül és nagy erővel. Adok-kapok meccs alakul ki, a férfi a karddal pedig mint valami robot, lecsap és végez. Ezt megáll bámulni is, tűrve, hogy egy lánccal oldalba is csapják, amit végül azzal köszön meg, hogy nyakát töri szerencsétlennek. Azért ez már neki is sok.
- Ha nem sértelek meg.. vagdald már meg őket ott jobbra! - kiálltja, és azok után tekint, akik hátrébb álltak eddig, és most sietősen távoznak. Röhögve int utánuk, és vagy menekülnek tényleg, vagy most rohannak olyan fegyverért, ami már komoly kárt okozhatna bennük. Egyelőre itt hullanak, több idő marad a barátság fellobbanására. Jó, ez csak vicc volt, de amikor megáll, leharcolt állapotban, már nem támad a férfinek, az a kard ott nagyon zavarja. Neki is kell egy..
- Lehet érkezik az utánpótlás? - csicsereg, és egy feltápászkodó tagot ránt fel, hogy falatozva kicsit elcsalja a javulási eredményeit.
Vissza az elejére Go down
Slade Wilson


Slade Wilson


Plecsnik :
Slade - Cassidy Origin12Slade - Cassidy Bushpi10Slade - Cassidy Oracle11Slade - Cassidy Baaatp10Slade - Cassidy Dcunit11Slade - Cassidy Two-fa11Slade - Cassidy Olipic10Slade - Cassidy Sladep10
Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
61
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
90

Slade - Cassidy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Slade - Cassidy   Slade - Cassidy EmptySzer. Május 30, 2018 4:40 pmCassidy &

Deathstroke ©️️️️️️


Kicsit önironikus lenne, ha azt a kifejezést használnám, hogy harc közben a fél szemem a vámpíron tartom, így inkább azt mondom, hogy megosztom a figyelmemet az alul képzett gengszterek és közte.
Bár hozzám hasonlóan az ő pusztakezes csapásaiba sem érdemes beleállni, hiányzik a mozgásából az a fajta csiszolt technika, ami egy edzett harcosra jellemző.
Nem tudom eldönteni, hogy a drogok hatása ez, vagy alapvetően egy olyan figura, aki szenvedélyből, érzelmekkel fűtve harcol, átadva magát a vérszomj ősi ösztöneinek.
Megeshet, hogy a kettő kombinációja, de még így, csiszolatlan technikával is egész hatékonyan tördeli a rá törő gengszterek végtagjait.
Én sem maradok tétlen. Bár félig a vérszívóval vagyok elfoglalva, de a szérum által megnövelt mentálkapacitásom így is lehetővé teszi, hogy könnyen, szinte már csak a feltételes reflexeimre hagyatkozva szabdaljam fel rám rontó rossz arcúakat.
A kard pengéje villan, végtagok reppennek, a hátsó sorokban lévők pedig maguk alá tojnak.
Legalábbis képletesen.
Nagy ostobaságukra futásnak erednek és ezzel hátat fordítanak nekem. Előrántom az alsó háti részre szíjazott pisztolyt és mintha csak egy lövész edzésen lennék, tüzelek.
Egy lövés, egy lyukas tarkó.
Ez a minta ismétlődik meg néhány tizedmásodpercnyi eltéréssel. Mire az utolsó célpont is megkapja a maga golyóját, az első éppen hasra esik, ahogy a halál sokkja elernyeszti, a lendület pedig tovább viszi a testet.
A vámpírt bár hiába fűti a haragja, a maffiózók gyűrűje kezdi kimeríteni az erejét.
Legalábbis a nekem címzett kiáltásából erre következtetek.
Elrugaszkodom a talajtól és egy tíz pontos hátra szaltóval a csökkentem a köztünk lévő távolságot, majd földet is érek mellette, ahogy elfogy a lendületem és a gravitáció ismét magának követeli a testem.
Bal kezemben kard, jobban a pisztoly és újból nekiállok a véres aratásnak. A pengével elvezetem magam mellett a rohamozó bűnözőt, majd utána fordulok és a tarkón lövöm. A pisztoly csöve egyből mozdul és a vámpír két oldalán álló baseball ütővel és láncokkal felfegyverzett fickók felé lő két töltény. Azok összeesnek, mielőtt ütésre emelhetnék a fegyverüket.
Még néhány csapás és véget is ér ez a kis edzés.
- Egész jó üzleti érzékkel vagy megáldva. - jegyzem meg, miközben lecsapom a mostanra már halott célpontomnak a fejét
Beteszem a bizonyítékot egy nejlon zsákba, majd lecsapom a kardomról a vért a padlóra és egy határozott mozdulattal visszahelyezem a hüvelyébe a fegyvert.
Tetszik vagy sem, de a vérszívó rátapintott a lényegre. Nem tetszik, hogy osztozkodnom kell valakivel, de végső soron ő végezte el a munkát, még akkor is ha én kaptam rá a megbízást. Emiatt jár neki a vérdíj. Illetve annak egy része.
Nem mondom, hogy nem jött volna jól az a pénz, de ezt a megbízást díjazás nélkül is elvégeztem volna. A legtisztább az lesz, ha a munkaadómra bízom a helyzet megítélését.
- Szedd rendbe magad egy kicsit. - fordulok a fickó felé - Ha kell a vérdíj rád eső része, akkor most velem jössz. De ilyen rongyokban nem állíthatunk be a megbízómhoz.
A szakmai hírnevem el fog viselni egy ilyen kis csorbát, bár néhányszor biztos az orrom alá lesz dörgölve, hogy a véletlen fosztott meg az egyik célpontomtól.
De másnak az érdemeit nem fogom kisebbíteni a magam javára.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.


A hozzászólást Slade Wilson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 07, 2018 11:00 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Proinsias Cassidy


Proinsias Cassidy


Plecsnik :
Slade - Cassidy Origin12Slade - Cassidy Bushpi10Slade - Cassidy Dcunit11Slade - Cassidy Olipic10
Join date :
2017. Oct. 23.
Age :
119
Tartózkodási hely :
♆ Esernyő alatt
Hozzászólások száma :
33

Slade - Cassidy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Slade - Cassidy   Slade - Cassidy EmptyCsüt. Nov. 01, 2018 10:09 pm


Play hard
Slade & Cass


Nem adnak alább, de nem ám. Ha ezt tudja, nem csapja így szét magát, no de sosem volt egy jóstehetség, ennyi év utána nem is fog azzá válni. Sőt, igazából tök jók bírja a véletleneket és a meglepő változásokat, így hát, ha lehet azt mondani, még élvezi is. Most meg aztán, teletömve...
Nincs ideje sokat bámulni a másikat, és amúgy se az a fajta, aki faszikat bambul, na de amit lát, arra még józan esetben is hümmögne és bólogatna. Oké, ez nem egy kispályás valaki, aki felveszi a jelmezt és elhiszi, hogy ő a megváltó és persze a pusztító. Aggodalom helyett azonban mégis öblös röhögés tör ki torkából, majd persze a nyögés, amikor az egyik nyikhaj jól gyomron is vágja.
- Tudd hol a helyed te dög! - sziszegi felé, amikor már képes a nyekergés után értelmes szavakat is használni, és persze, miután már jól megtiporta a szerencsétlent a bakancsával. Arcon, háromszor is. Élvezet hallani, ahogy az apró csontok ropognak talpa alatt, ahogy a vér illata újra és újra elönti, kedve lenne rávetni magát a forró nedűre, de nem engedik neki. Pedig nem ártana lassan hosszú kortyokkal megtölteni a gyomrát, ha nem akar hamar úgy kinézni, mint akit bedarált a fűnyíró. De hát, az élet nem kívánságműsor, újra és újra támadnak, újak jönnek, körbeveszik. Oké, lehet hogy icipicit, de csak kicsit nagyon nagy hülyeség volt az, hogy csak úgy idetévedt és hát... ja, nem is gondolkodott, ösztön hozta. És a mámor. Nem is agyal ilyesmin, csak cselekszik, ha nem is olyan szépen és kecsesen, azonban annál több határozottsággal és sikerrel. Mindig is olyan harcos volt, aki üt és utána gondolkodik, hát ha még kérdez is. Nem, itt nincs ilyen, ez a nyers és állatias erő kinyilatkoztatása, amit felpumpált kicsit és ami egyre vadabbul tör elő belőle. Vagy épp a szerek akarják egyre jobban kidönteni. Fasza. Na még csak az kellene, hogy itt essen össze, hogy aztán az a másik a sértettségében még összevagdossa, hogy kiélvezze a munka gyümölcsét. Neeeeem, nem.
Mégis, kénytelen arra, hogy a ködön keresztül kitekintve felé kiáltani és segítséget kérni. A két szép, már igencsak lezúzott kezének már kezd sok lenni a tömeg, neki meg ott van a sok kacat. A fegyver dörrenéseire összerezzen, felerősödött és most dübörgő hallásának igencsak élesen csattan vissza a falakról, így az első, ami kitelik tőle, az egy hangos ordítás.
- A k..va életbe már! - sosem szerette ezeket a fegyvereket, sem elviselni, ha egy kilyuggatva éri el, vagy épp csak ha mint most, mellette csattan el. Ennek hatására talán még állatiasabbá válva küzd, majd táncol el attól, hogy ne őt cirógassa meg azzal a karddal.
- Ez igen, nem semmi aranyapám! - ugrik hátra, amint belelendül. Persze, nem ácsorog ott, mint valami bizonyos a lakodalomban, nem biza, amit és akit ér, azt ő szaggatja tovább, vagy épp löki bele abba a halálos táncba, amit a másik művel épp. Feje persze már fokról fokra tisztább, mégis iszonyat messze attól, amely a józan és a normál szó mellett állhatna a szótárban. Nem mintha számítana. Tántorogva, a pisztolylövésektől igencsak ingerülten és csengő füllel ténfereg a holtak között, majd megállva mered rá, és vigyorodik el ismét. Kicsit még mindig túl kásás a kép és a hang, de felfogja a lényeget.
- Hja, mondjuk úgy – törli meg egy hetyke mozdulattal arcát, ahova vér spriccelt és amelytől elsőnek kevésbé látott. Aztán pedig, kézfejéről lenyalva azt, ízleli meg áldozatának zamatát. - Hmmm. Kicsit füstös – pördül meg szórakozottan a tengelye körül és ismét felé. Na elég fura az, ahogy elteszi a fejet, de hát ha ezért jött.. Elröhögi magát. - Kicsit megrágtam, úgy is ér? - ő közben ismét elindul, fel kell magát tölteni vagy csak menni készül, nem lehet nála tudni. Maga sem tudja, még túl nagy a köd, és a ténfergés. Szavaira fordul vissza és dönti oldalra a fejét.
- Szedjem rendbe? Ez nem valami francos divat műsor, persze, hogy kell a lóvé, de... áhh – legyint egy nagyot és felmordul. Majd letekint magára. - Miért, annyira nem is vészes – annyira. Van azon szakadás, veríték és megannyi vér. Van benne valami...
- Jólvan ember, várj egy kicsit.. Ha kell, odakint. Nem biztos, hogy van ehhez gyomor – leszedi magáról a csatakos felsőt, és azzal kezdi el zavartalanul törölgetni felsőtestét, majd a porban végzi. Van itt választék bőven, azokból, akiknek nem hozzá hasonló módon végezte az öltözéke. Hullát fosztogatva váltja le rongyait, arca egy fokkal normálisabb.
- Azt ki a te nagy főnököd, aki nem bírja az ilyet? - lassan de biztosan elkészül, még néhány falat, azaz korty is belefér, hogy sebeit, illetve eléggé kótyagos fejét és rendbe szedje. Ha már ilyen szépen kérte...
Vissza az elejére Go down
Slade Wilson


Slade Wilson


Plecsnik :
Slade - Cassidy Origin12Slade - Cassidy Bushpi10Slade - Cassidy Oracle11Slade - Cassidy Baaatp10Slade - Cassidy Dcunit11Slade - Cassidy Two-fa11Slade - Cassidy Olipic10Slade - Cassidy Sladep10
Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
61
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
90

Slade - Cassidy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Slade - Cassidy   Slade - Cassidy EmptySzer. Nov. 07, 2018 12:12 pmCassidy &

Deathstroke ©️️️️️️


Talán még fárasztónak sem tudnám mondani azt a kis haláltáncot, amit az előbb előadtam a vérszívó többé-kevésbé hathatós közreműködésével.
A légzésem egyenletes, a pulzusom szinte semmit sem változott és ezeknek a szerencsétleneknek a levágása annyi kihívást tartogatott, mint egy levél felbontása. Még ujjgyakorlatnak se tudnám nevezni a dolgot.
A vérszívó magát nem zavartatva lakmározik a hullákból. Nem túl szívderítő látvány, de különösebben ráz meg. Mint bérgyilkos találkoztam pár igen rázós valóságtól eléggé elrugaszkodott esettel, így ez a homoerotikus és nekrofil áthallásokkal bőven tűzdelt táplálkozás nemhogy nem kelt bennem hányingert, de még csak egy hevesebb pislogásra sem késztet.
Türelmesen megvárom míg jóllakik. A látszólagos mozdulatlanságom és a lassú légzésem miatt úgy tűnhet számára, mintha egy kikapcsolt android lennék, de ha nem hazudnak nagyon sokat a popkultúra termékei, akkor vannak olyan éles érzékei, hogy ezzel nem fogom egy gép látszatát kelteni benne.
Valahogy nem lep meg, hogy az étkezéssel egybekötve hullarablást is elkövet. A junkiek elég élelemes és opportunista emberek és nem gátolják túlságosan őket a morális dolgok, hogy meg oldjanak egy problémát. Lopnak, csalnak, hazudnak, hogy megszerezzék a napi betevőre valót. Vagy esetünkben hullákról cibálják le az ingeket, hogy nézzenek ki valahogy, amikor azzal fognak találkozni, akitől annyi pénzt fognak kapni, hogy néhány évtizedig biztos nem kell foglalkozniuk azzal, hogy miből finanszírozzák a függőségüket.
Az viszont tény, hogy határozottan jobban néz ki egy ötszáz dolcsis Armani ingben, mint egy véráztatta cafatokra szakadt turkálós mellényben. Így akár már egész emberi megjelenése is lehet.
- A megbízom elég magas körökben mozog és sokat ad a protokollra. - mondom neki miközben letakarítja a vért magáról és felveszi az új ruháját - Velem is csak a hírnevem miatt tesz kivételt.
Csak most tűnik fel, hogy milyen erőteljes ír akcentussal beszél. Felfedezve az irodalmi iróniát már majdnem zord mosolyra húzódna az ajkam, de nem fárasztom magam vele. A sisak amúgy is takarja az arcomat.
A páncél alkarvédőjébe épített jeladóval jelzem Wintergreennek a tartózkodási helyemet. Néhány perc és itt lesz a furgonnal.
A töltényöv egyik zsebéből előszedek egy apró fémtégely és a vámpír kezébe nyomom.
- Nagy koncentrációjú taurin. - jegyzem meg szárazon - Segít kitisztítani a fejedet.
Bár a dózis rám van szabva, de nem aggódok amiatt, hogy a szervezete nem fogja bírni. Legfeljebb néhány óráig olyan éber lesz, mint eddigi életében soha.
- Nem hiszem, hogy túl sokat mond neked ez a név, de Gerthrud McColehoz megyünk. Nem folyik bele az itteni dolgokba túlságosan, de a családját megvédi. Ezért is bérelt fel engem.
Billy bármikor ideérhet, így kimért léptekkel elindulok a kijárat felé.
Kérdőn hátranézek a vállam felett, hogy az kényszerű és alkalmi társam követ-e...


I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Slade - Cassidy Empty
TémanyitásTárgy: Re: Slade - Cassidy   Slade - Cassidy Empty

Vissza az elejére Go down
 
Slade - Cassidy
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Kalandok :: Kalandjátékok :: Összesorsolt játékok-
Ugrás: