There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics» Hatalmi Harcok: Gardenering
by Slade Wilson Kedd Dec. 11, 2018 3:06 pm


» Fight baby, fight! - Shiva & Ares
by Sandra Wu-San Vas. Dec. 09, 2018 7:40 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
John Constantine
 
Vandal Savage
 
Faye Fairthorne
 
Jason Todd
 
Harleen Quinzel
 
Conner Kent
 
Pamela Isley
 
Slade Wilson
 
Eros
 
Music

Share | 
 

 Kedves ellenségem...vagy nem? - Ivy & Kitty

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Kedves ellenségem...vagy nem? - Ivy & Kitty   Szer. Május 02, 2018 11:42 pm

Poison Ivy & Catwoman

A sötét éjszaka szülötte vagyok... Árnyékomtól retteg mindenki, akire csak rávetül... Egy mogorva magamnak való alak vagyok... Legalább is ilyen gondolatok járhatnak Baty-fiú agyában. Az enyémben? Most nem jár más, csak egy dolog: pénz. Kéne egy-két újítás a Thin Roofban, ahhoz pedig tőke kell. Ki is néztem magamnak egy tökéletes célpontot: egy pénzszállító kocsit. Nem fogok most az ékszerekkel vacakolni, azokat pénzzé alakítani sok idő.
Éjszaka szállítanak. Miért is ne? Azt hiszik, ilyenkor mi alszunk? Hát nem. Persze több kocsi is indult, egyik bankból a másikba, hogy megtévesszék a rajtaütőket, de engem nem vernek át. Az úton, nőies, fenséges tartással állva, ostorral a kezemben várom a kocsit, ami fék csikorgatva áll meg előttem. Ajkaimra mosoly húzódik, mert a két pasas ahelyett, hogy hátrálni kezdene, kiszáll a kocsiból, kezeikben fegyverrel. Az egyik kezére már rá is csavarodik az ostor, egy határozott mozdulattal rántom meg úgy, hogy társának essen, majd magam felé húzva egy határozott állba térdeléssel küldöm szunyókálni. Addigra a másik visszanyeri egyensúlyát és rám is lő kétszer, ami elől akrobatikus mozdulattal térek ki, hátrálva egy kocsihoz, és a mögé is bebújok a golyózápor elől. Tekintetem gyorsan körbe jár a terepen, mit is alkalmazhatnék az ipse kiütésére...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
78

TémanyitásTárgy: Kitty said what?   Csüt. Május 03, 2018 12:52 amSelina&Ivy©️️️
Ah, to catch a thief...!
Már rég kinőttem az olyan apró-cseprő rosszalkodásokból, mint drágakövek, ékszerek, és egyéb értéktárgyak elrablása – mostanában sokkal nagyobb tervek és elképzelések mozgattak, úgy, mint az emberiség kiirtása, a Föld elburjánztatása, és titkon, még magamnak sem ismerem be, olyannyira, gyógyírt lelni arra, hogy valahogyan visszafordíthassam méhem meddőségét. Így hát bár a kisebb ékszerboltok, zálogfiókok nyugodtan éjszakázhattak, azt meg kellett vallanom, hogy ezek az időigényes, és nem utolsó sorban költséges jövőbeli projektek pénzt követeltek, ahhoz pedig, hogy az ember rövid idő alatt pénzhez jusson, hová megy? Természetesen a bankba! De nem ám úgy, ahogy azt Gotham többi polgára, az emberi fertő tajtékja teszi, nem ám. Én a hátsó ajtót használtam. Napok óta megfigyelés alatt tartottam a bankokat, a bankok tulajdonában álló gépjárműveket, az ott dolgozó embereket, és a Zöld segítségével nyert, lehallgatott információkkal tökéletes tézist állítottam fel. Nem mondom, hogy az éjszaka a legalkalmasabb időszaka a napnak, hogy tevékenykedjek, de mivel hibátlannak hittem a tervem, nem zavart különösebben a tény. Ha be is csúszik a rizikófaktor miatt egy-két hiba, jó erőben érzem magam a ténykedéshez. Egy bankhoz közeli sikátorból figyeltem az eseményeket, onnan, ahová tudtam, hogy majd a pénzszállító autók érkezni fognak. Volt egy erős gyanúm is azt illetően, hogy melyik autó az – a bolondok azt hiszik, átverhetik a magamfajtát. Az Anyatermészetet nem lehet átverni! Készen arra, hogy bármikor támadásba lendüljek, várakoztam, amikor ismeretlenül ismerős sziluett jelent meg az úttest közepén. Először természetesen kissé meghökkentett, hogy bárki is erre jár éjnek évadján, aztán ravasz, kacér mosolyra kanyarodtak szép vágású ajkaim. Ki ne szeretett volna egy kis extra izgalmat? Az egyik kedvenc fűszerem. Visszahúzódtam a sötétbe, hogy eltűnjek a kéretlen szemek elől. Mire legközelebb megjelenek, hála a Zöld általi hatalmamnak, mellyel kissé tompítani tudtam lépteim zaját, már a teherautó mögött, egészen a bajtárs hölgyemény mellett jelentem meg. Ujjaim görcsbe hajlítva feltúrtam a betont egy comb vastagságú, egzotikus liánnal, és akkorát csaptam vele ostorszerűen a biztonsági őr felé, hogy mintha még valamely csontját is roppanni hallottam volna, ahogy földet ért vagy öt méterrel távolabb.
- Csajos este, Selina?


Szószám: 333 | Music | Megjegyzés: Ready for more fun?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Kedves ellenségem...vagy nem? - Ivy & Kitty   Csüt. Május 03, 2018 1:17 am

Poison Ivy & Catwoman

Mielőtt kitalálhattam volna valamit, hirtelen mellém huppant valaki a kocsi oldalánál. Majdnem reflexből orrba nyomtam könyökkel, de amint láttam, hogy "csak" Ivy az, félbe hagytam a mozdulatot.
- Csajos este, Selina? - hallom a kérdést, miután egy termetes inda előkandikált a beton alól, és hátra is ment megagyabugyálni a zsernyákot. Végig pillantok Ivyn. Egy ideje nem láttam, de semmit sem változott. Még egy kilót se szedett fel.. pedig ő aztán igazi húsevő virág!
- Inkább cicás estnek nevezném! - válaszolom egy negédes mosollyal az arcomon, utalva arra, hogy a zsákmányt bizony MAGAMNAK akarom. Nem kívánok osztozkodni. Mert gondolom ő sem azért van itt, mert annyira unatkozott... ez itt a betondzsungel, Ivy nem szereti ezeket a helyeket. Éjjel meg főleg mi a fenét keresne itt. Főleg ezen az útvonalon. Ekkor már hallom is a kiáltást és a csont ropogást. Ez az én végszavam. Ivyval hullámzó a kapcsolatunk. Riválisok vagyunk általában, s jelen helyzetben azzal a fegyverrel, amelynek a fémes puffanását hallottam a földön, jó nagy előnyt szerezhetnék a nő felett. A közelharcot nem kívánom megkockáztatni vele, ismerem már mint a rosszpénzt, tudom, miféle trükkökre képes. Persze ez rólam is elmondható irányába. Túl sok időt töltöttünk együtt...
Mint a golyó, amit épp kilőnek, ugrok ki a kocsi mögül és vetődök a pisztoly után, amit a sofőr elejtett. Nem akarom ám megölni a "barátosnémat", csupán egy olyan sebet akarok ejteni rajta, hogy inkább visszatakarodjon Jane-t játszani és Tarzant kergetni az erdőbe. Szemem sarkából a földet és az oldalamat kémlelem a mozdulatok közben. Indák után kutatok, mert sejtem, hogy nem fogja ennyiben hagyni a terveimet: elég egyértelmű, hogy ki felé indultam el. Amint bemérem a célt, már ugrok és vetődök is kitárt tenyérrel a fegyver felé egy tigris bukfenccel, remélve, hogy sikerül a manőver.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
78

TémanyitásTárgy: Kitty said what?   Csüt. Május 03, 2018 2:25 pmSelina & Ivy©️
Ah, to catch a thief...
Higgadt dermedtséggel szobroztam még akkor is, amikor Selina láthatóan meg akart ütni, noha gondoltam, hogy amint felismer, lemond a tervéről. Szemtelenül elfélmosolyodtam. Én is így gondoltam. Az idő, amit Selinától külön töltöttem, alig látszott meg rajtam. Még mindig sudár és magas voltam, a hajam legfeljebb hosszabb lett, mióta nem látott, de a szeplőim, és a tavaszi fű zöldjével vibráló szemek a régiek voltak, akárcsak csábos mosolyom, mely szavaira rohamos hervadásnak indult. Él költözött a hangomba, ahogy odavakkantottam.
- Még mit nem! Legfeljebb álmodban, zsákbamacska! Ezt a szállítmányt én néztem ki magamnak, ha pénzre van szükséged, kérj a két lábon járó joystick-edtől!
Tudtam, hogy Selina nem az a fajta nő, aki ezt megtenné, ő mindig is inkább a „megláttam, megtetszett, már az enyém” típusú bűnöző volt, de ha volt helyzet, amikor az utamban állt, és orvosolható más úton is a nézeteltérés, az most volt. Mire legközelebb eszmélek, Selina már azon van, hogy megszerezze a kiütött rend őre által elejtett fegyvert, amiről én valahogy csak most szereztem tudomást. Gyorsan reagáltam, de nem eléggé.
- Na nem, azt már nem!
Nekem sem állt szándékomban a nyakát tekerni a macska kölyöknek, bár ezúttal igazán oda lépett, ahol fájt, de a régi idők emléke erősebb volt bennem. Egyelőre. Felkapaszkodtam egy elegáns mozdulattal a pénzszállító autó tetejére, és onnan emeltem vagy három méter magas, tüskés, mérges szömörcével és csalánnal tarka tüskebokrot közé, és az árva fegyver közé. Célom csupán az volt, hogy megállítsam, de ha tovább huzigálja a farkincámat, gondban leszünk.
- Nem-nem. Szépen játssz, Selina, vagy megharagszom. – ingattam az ujjam magam előtt játékosan, a macska-egér játék közepén teljesen megfeledkezve a látogatásom valódi okáról: az autóról, és benne a temérdek pénzről.  


Szószám: 275 | Mood | Megjegyzés: The plants are my babies


[/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Kedves ellenségem...vagy nem? - Ivy & Kitty   Csüt. Május 03, 2018 6:25 pmPoison Ivy & Catwoman ©️️️️️️


- Még mit nem! Legfeljebb álmodban, zsákbamacska! Ezt a szállítmányt én néztem ki magamnak, ha pénzre van szükséged, kérj a két lábon járó joystick-edtől! - Tudtam! Annyira tudtam. Amint kiejtettem a cicás estet, kibújt a szög a zsákból. Nem mintha, nem lett volna egyértelmű... de legalább ténylegesen kiderült, hogy Ivy is a pénzért jött. Habár fogalmam sincs, kire gondol a joystick alatt, bár majdnem megnevettet vele, most csak egy vigyorral reagálom le a dolgot. Még elcsábítani se idő lenne valakit, egy kocsit gyorsabb kirabolni, szóval a pasizást is elvetem jelenleg, mint opciót. Amint mozdultam és a fegyverért ugrottam, már hallottam is Ivy hangját.
- Na nem, azt már nem!
Mielőtt elérhettem volna a célom, egy tüskés bokor nőtt ki előttem a földből. Karmaimat a betonba vájtam, hogy időben megállhassak, vészjóslóan felvillanó szemeimet pedig a nőre szegeztem, aki addigra már a kocsi tetején hesszelt. A bokrot még csak átugrani se tudnám mérete miatt, de sejtem, megkerülni is felesleges volna, hiszen az alakja változhat a nő akarata szerint... Hogy én hogy utálom néha a "természetfelettit"...
- Nem-nem. Szépen játssz, Selina, vagy megharagszom. - rázta meg ujját, mire ajkamra a szokásos, ravasz kis vigyor került.
- Úgy ismersz te engem..? Különben is, én voltam itt előbb, és én kezdtem az akciót előbb. Menj, és törd fel a bank széfjeit a mamutfenyőiddel, ez az én zsákmányom! - válaszoltam, s az eddig egyik kezemben szorongatott ostorral oda csaptam, a bokájára tekertem, s egy erős mozdulattal kirántottam a lábát, de úgy hogy még a teherautó orrán is lebukdácsoljon. Eközben észre sem veszem, hogy a pali, akit állba térdeltem, arrébb kúszott, s már most segítséget hív rádión az egyik autó mögül. Túlságosan leköti a figyelmemet Ivy.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
78

TémanyitásTárgy: Curiousity killed the cat...   Szomb. Május 05, 2018 5:47 pmSelina & Ivy©️
The Gotham City what now... ?
Ezt a szállítmányt én néztem ki magamnak, napok óta fülelek és a neten lógok, hogy minden klappoljon, erre ez a kóbor macska idejön, és kijelenti, hogy minden, amiért dolgoztam, az övé. Naná, hogy nem! Talán nő szájára nem való az ilyen beszéd, még mindig elegánsabb, mintha azt mondom ki, amire valójában gondolok Bruce alatt. Elégedetten elsomolyodok, ahogy sikerül a manőveremmel Selina útját állnom. Az anyatermészettel nem húzhat ujjat senki büntetlenül. És minő szerencse, én voltam maga Az Anyatermészet!
- Nem ismersz engem még elég jól, Selina? Én jól ismerem, tudom, hogy nem szeretsz osztozkodni, de hogy azt hidd, valaha is első lehetsz valamiben, előttem… Naivitás…
Különben is, mire fel a nagy hűhó? Ugyanakkor azt is tudtam, hogy Selina előbb rabol ki egy bankot, minthogy pénzt kérne attól, akinek van. Szakmai ártalom, azt hiszem. A mi fajtánk nem szeret osztozkodni, és a maga módján intézi a dolgait. Annyira lekötött a szónoklásom, hogy csak arra figyelek fel, ahogy az ostor a bokámra tekeredik. Elnyílnak a szemeim ettől, egy pillanatra rémület suhan át rajta, de többre, másra nem jut időm, már fordul is ki a talaj a lábam alól, és öblös, fájó nyögések armadájában gurulok is le a teherautó szélvédőjén.  Gyermekeim, a növények és virágok a veszélyt észlelve maguktól készítettek puha virágágyat oda, ahová landoltam, csak hogy némileg tompítsanak az esés súlyosságán. Így sem mozdultam azonnal, csak amikor a szemem sarkából észrevettem, hogy az egyik biztonsági őr magához tér. Ez rossz hír volt, akárhonnan néztem. Egyszerre fájdalmasan és irritáltan ciccentem, ahogy igyekeztem talpra küzdeni magam. Nem törődve azzal, hogy épp fél perccel ezelőtt mi is történt, átsasszézva a metaforikus másik oldalra, arra az oldalra, mely Selina mellett volt, elrikkantottam magam.
- Selina, ne hagyd neki!
A biztonság kedvéért én is küldtem egy indát arrafelé, amerre a férfi meg a beszélője volt, csak hogy elválasszam egyiket a másiktól. Nem lett volna volna jó megvárni, míg megérkezik az erősítés.


Szószám: 314 | Mood | Megjegyzés: Meow...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Kedves ellenségem...vagy nem? - Ivy & Kitty   Vas. Május 06, 2018 11:04 amPoison Ivy & Catwoman ©️️️️️️


Igazából nincs különösebb bajom Ivy-vel. Olyanok vagyunk, mint a gyerekek, a barátnők. Csak a mostaniak ruhákon vesznek össze boltokban, meg "hogy merted ugyan azt felvenni, amit én is" gondjaik vannak, nálunk meg "hogy merted ugyan azt a pénzszállítót kiszemelni, amelyiket én is" problémák vannak.
Sikerül Ivy lábát kirántanom, éppen a "én vagyok a természet, én vagyok a föld anya, én vagyok a minden, én vagyok a legnagyobb ribanc a világon" beszéde után és aaaaaaaaaaaaaaaaaaaj de jól esett! Főleg, mikor közölte, hogy én csak második lehetek utána.. Még mit nem! Szinte élvezettel hallom a nyögéseit, nem számít, hogy puhára esik, hogy tompítják a virgácsai az esését. De sajna megzavar minket a tény, hogy az egyik őr bizony felkelt és teszi a dolgát.
Selina, ne hagyd neki! - tekintetem a kocsi felé kapom. Eldobom az ostort, és nagy lendülettel megindulok. Gyorsabb, mintha letekerném a bokájáról, és azzal próbálnám megállítani a férfit. Felugrok, úgy célzok, hogy a kocsi mögött ő rá érkezzek, egyenesen egy ököllel az arcába, de már látom, ahogy szavait megszakítja a meglepődött kiáltásával. A férfi rövid úton csillagokat lát, ám a walky-talkyból visszaszólnak.
- Francba. - taposok rá az eszközre, hogy szét törjön. Nem tesz semmit, így is ide fognak találni a zsernyákok. Futva indulok meg Ivy és a kocsi felé. Felkapom a földről az ostorom, a derekamra tekerem, majd bepattanok a vezetőülésbe.
- Mit szólnál, ha tűzszünetet kötnénk, Ivy? Egy időre... - pillantok rá a kormány mögül a magam bájos, rosszcsont mosolyával. Nem véletlenül ültem a volán mögé. Neki vannak képességei, nekem nincsenek. Ő képes hátráltatni az üldözőket, én nem. Úgy logikus, hogy én vezetek.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
78

TémanyitásTárgy: Curiousity killed the cat...   Vas. Május 06, 2018 2:40 pmCatwoman & Ivy©️
Partners in crime...
Tulajdonképpen valahol mélyen, legbelül még élveztem is az állandó macska-egér játékot, az állandó cicaharcot Selinával. Régi motorosok voltunk mi már a bűnténykedés zord egén, és a kapcsolatunk sem irható fel egyetlen diagrammra, de összességében a cicuska nem volt rajta azon személyek listáján, akiknek a nyakát akartam volna tekerni. Hosszútávú mizantróp terveimben azonban, miszerint az emberiség megérett a halálra, olyan, mint ember, sajnos beleesett. De Gotham még nyugodtan alhat jó sokáig, hiszen ehhez pénz kell, jó sok pénz, és erőfeszítés, és ha ebből élve kikeveredünk, jó esetben is csak a pénz felével távozok. Egye meg a kánya. Ha meghalok, aztán semmire sem leszek jó, és akkor lőttek a nagyszabású terveimnek! Inkább fele lóvé, mint az életem. Egy-két zöld foltot nem bántam úgy egyébként lassan zöld színben játszó bőröm vásznán, csak a kéket és a lilát nem állhatom, az nem illik a szemem színéhez. Nem estem olyan iszonyatos nagyot, de azért elég ütőset ahhoz, hogy egy kissé nehézkesebben mozogjak, míg a bevert testrészeim kissé regenerálódnak. Egyébként a lehető legszabályosabban érkeztem a fenekemre, onnan pedig a hátamra, ennek is köszönhető, hogy viszonylag hamar mozgásra tudta bírni a testem. De ahhoz nem elég gyorsan, hogy a biztonsági őrt megállítsam a beszélőkéjébe való jelentésben. Magam valami kevésbé női szájra illőt morogtam az orrom alatt, ahogy megütötte a fülem a walkie-talkie recsegős válasza. Nem vártam tovább, felpattantam, és a pénzszállító felé kocogtam. Nem kellett különösebben inteni, magam is az anyósülést szemeltem ki, ebben egy rugóra járt az agyunk Selinával. Szinte egyszerre vágtuk be a kocsi ajtajait, ő a vezető oldalon, én az anyósülésen. Kacéran, már-már flörtölőn elmosolyodtam.
- A régi szép idők emlékére? – tartottam az öklöm egy gyors összeérintésre – Bajtársak?
Arra nem tértem ki, hogy a bajtársak osztozkodnak a szerzett zsákmányon, és bár Selina nem az jótékony osztozkodási szokásairól volt ismert, remélem, tudta, hogy jön még az én utcámba, ha megpróbál átverni. Több időm sokkal nem maradt gondolkodni, mert messziről már hallottam is a szirénák sikoltását.
- Gázt, most! – nyögtem reflexből, bár a cicust nem úgy ismertem, mint akit inteni kell ilyesmire.
Bárcsak itt lenne Rózsabimbó, az én kis rózsaszín szépségem! Az ő kesztyű- és csomagtartójában vannak az igazán ütős cuccok! Kezdetnek kiszórtam az ablakon egy marék magot magunk mögé, mely hirtelen természetellenesen sebes tempóban növekedésnek indult, és alig telt bele öt másodperc, máris lámpaoszlop magasságú fűtenger csapott össze mögöttünk, mely nehezítette az előrehaladást a bennünket üldöző gépjárművek számára.


Szószám: 393 | Mood | Megjegyzés: Cicc, cicc...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Kedves ellenségem...vagy nem? - Ivy & Kitty   Hétf. Május 07, 2018 9:01 amPoison Ivy & Catwoman ©️️️️️️


Nem kell Ivyt noszogatni. Mindkettőnkben ott a túlélés ösztöne, szóval azonnal bepattan mellém a kocsiba. Kérdésemre egy flörtös mosolyt kapok, és visszakérdez. Mint a régi időkben... Nem volt az olyan régen, talán csak egy kicsit. Inkább szakaszosan volt, mint régen.
- Bajtársak. - húzódik ajkamra egy gyönyörű fehér vigyor, miközben öklöm neki ütöm finoman az övének. Ezután rámarkolok a slusszkulcsra, amit az idióta benne hagyott a teherautóban, felröffentem a motort, és csikorgó kerekekkel indulunk el. A visszapillantó tükrökben látom a fényszórókat, s a hozzájuk tartozó, látótérben megjelenő rendőrautókat.
- Figyeld az eget is. Nem volna szerencsés, ha pont kifognánk a denevér járőrútvonalát. - persze amennyire lehet, magam is nézem a házak tetejét, de tudom, hogy felesleges. Batman tökéletes a rejtőzködésben, és az utolsó pillanatig úgy se jelenik meg. Ivy elszórja a magvait, én pedig vezetek. Valamilyen szinten mindig is csodáltam a képességeit, noha irigység, vagy féltékenység sose volt bennem. Mindig mindent megoldottam a magam módján is, emberként. Ivy pedig mintha csalást használna valami játékban... Ha csak fele olyan nehezen élné az életét, mint én, képességek nélkül, vajon akkor is ilyen nagy lenne az arca? Kár ezen tanakodni, sose fog kiderülni.
- A régi, közös búvóhely megteszi célnak? - kérdezem, miközben az egyik kanyarban kicsorgó kerekekkel, driftelve kanyarodok be. Túl nagy a lendület, elsodrunk egy kukát. Habár az óriási fűtől fennakadtak az autók, ebből az utcából most újabb rendőrök csatlakoznak hozzánk. El is dördül az első lövés, mire kis szlalomba váltok. Ha eltalálják a kerekeket, akkor kaput, finito, finish, the end.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
78

TémanyitásTárgy: Dear enemy...    Vas. Május 20, 2018 7:51 pmSelina & Ivy©️
Curiousity killed the cat...
Igazat kell adnom Selinának. Kettőnk szövetsége, barátsága, ahogy tetszik a megnevezés, hullámvölgyekben jött, majd ment. Ha érdekellentét állt fel köztünk, szakítottunk, ha pedig úgy kívánta a helyzet – mint most is – bűntársak voltunk. Szépséges, pimasz vigyorát látva két dolog is megfordult a fejemben. Az egyik, hogy ez a vigyor inkább egy ravasz rókáé, mintsem egy macskáé, következésképpen tehát fontolóra vehetné az alias-váltás lehetőségét; a másik pedig, hogy az ilyen vigyorok tehetnek róla, hogy nem kizárólagos alapon az ellentétes nemhez vonzódom. Nem vagyok biszexuális! Nem érdekel minden nő, csak két-három, ellentétben a férfiakkal, amelyikek mindegyikét jó szórakozás elcsavarni. De hamar vissza is zökkennek a gondolataim a jelenbe, orrom alatt jót szórakozok azon a sült bolondon, aki úgy hagyta hátra a teherautót, amit eltulajdonítottunk, hogy benne felejtette az indítókulcsot. Micsoda palimadár! De nekünk épp kapóra jön a kajlasága.
- Vettem, MacsKapitány! – feleltem pimaszul, aztán kidugtam a fejem az ablakon, hogy felmérjem az erőviszonyokat.
Ha már buli van, akkor a rossz szóvicceké a porond, nem igaz? A menetszél belekap a vörös hajamba, de ez nem akadályoz meg abban, hogy a rám bízott feladatomat elvégezzem. Ez is munka, végül is, és én dolgozom. Még fizetést is kapok érte! Arról nem is beszélve, hogy ösztönözni sem kell, hogy jól csináljam. Elégedetten figyelem, ahogy a fűtenger lelassítja a bennünket követő armadát, java részét teljesen meg is állítja, de valamit ki kellett találnom, hogy teljes megálljt parancsoljak nekik.  
- Tökéletesebb búvóhely eszembe sem jutna most így hirtelen. – mondom, aztán zuttyanok egyet az ülésen, ahogy a cicus szlalomra vált. Nem teszek fel felesleges kérdéseket, mint hogy „Mi volt ez?” , vagy fecsegek feleslegesen, „Bekerítettek!”, hisz mire eljutna az ajkamig a szó, már meg is oldottam a problémát. Vénusz légycsapójának és egyéb strapabíró indák továbbfejlesztett variánsaiból három derékig érő magassággal rendelkező, vérszomjas húsevő ragadozókat keltek életre, hogy lefoglalják a zsernyákokat, amíg mi elinalunk. Ha sikerrel zárul a tervem, némileg kárörvendőn, de felettébb jókedvűen felkacagok, ahogy hátradőlök az ülésemben.
- Láttad az arcukat? Mindenre számítottak, de erre nem!


Szószám: 327 | Mood | Megjegyzés: Bocsánat a késésért, sokáig tartott~


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Kedves ellenségem...vagy nem? - Ivy & Kitty   Pént. Jún. 01, 2018 8:29 pmPoison Ivy & Catwoman ©️️️️️️


Szerencsénk van. Vagy inkább Ivy tehetséges? Talán mindkettő. A lényeg a lényeg, élünk és virulunk, sőt, sikerül kereket oldani a sok pénzzel, amely a szállítóautóban van. Az indák, a fű, és ki tudja még milyen növény-csoda tartja fel üldözőinket. Engem nem zavar, hogy ezekből egyből lerí Ivy jelenléte. Őt nem zavarja, ha keresik, és engem sem, ha őt keresik. Engem pedig nem igazán fognak megtalálni. Őt könnyebb abból a tekintetből, hogy csak a zöld területeket kedveli, ami Gothamben nem sok van. Engem azért nehezebb, mert én a vízen kívül bárhol elvagyok. A régi közös rejtekhelyünkre hajtok. A leláncolt kaput áttörve a kisteherautóval száguldok vele a ház háta mögé, ahol beparkolok, leállítom a motort és fülelek. Nem hallom a rendőrautókat, nem is látom őket. Kidugom a fejem az ablakon, és felpillantok a sötét égre. A bőregér sincs sehol. Megúsztuk? Még nem vennék rá mérget. Visszahúzom a fejem, rá mosolygom Ivyra, aztán kiszállok a kocsiból a slusszkulccsal a mancsomban. Már viszket a tenyerem, annyira a markomban akarom érezni a pénzt. Hátra sétálva kinyitom a kulcson lógó másik kulccsal a raktér ajtaját, aztán enyhe terpeszben, egyik kezem a csípőmre téve, elégedetten szemlélem a halomnyi pénzt.
- Fifty-fifty? - kérdezem Ivytól, le sem véve a szemem a zsákokról. Ha azt mondja, igen, akkor szélesen elmosolyodom. Megvezethetném, de nem teszem. Nincs szükségem arra, hogy "ínséges időkben" Ivyt az ellenségemmé tegyem. Ha végül bele egyezik az osztozkodásba, akkor bólintok.
- Akkor rámoljunk be. Aztán vigyük el a kocsit és hajtsuk a mocsárba. - adom az ötletet, és már fel is markolok két zsákot, hogy becipeljem a régi rejtekhelyünkre, amely időközben elég romos lett. Indák, moha telepek lepték el itt-ott, falai szürkék és retkesek, az ablakok itt-ott betörve, a tető leszakadozva.
- Hány éve is jártunk itt utoljára? - kérdezem, amikor belépek a nyikorgó, korhadó ajtón és körbe nézek a poros, dohos, nagy hallban. Azért az emlékek megrohamoznak.

Four, five, still alive...
Meow


A hozzászólást Selina Kyle összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 13, 2018 7:57 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
78

TémanyitásTárgy: Dear enemy...    Csüt. Jún. 07, 2018 2:33 pmKitty & Ivy©️
Kitty team up?
Már rég nem érdekel az, ha keresnek, vagy nyomra vezetem a kéretlen alakokat. Sokkal grandiőzebb terveim vannak annál a világ elpusztításáról, mint hogy abban egy-két apró-cseprő emberecske megállíthatna. Legyen barát vagy ellenség. Keressenek csak. Kövessenek, és találjanak rám. Tudják meg, hogy Méregcsók erre járt. Helyes. Újabb zűrzavaros éjszakát éltünk túl, nem kaptak el, és egy rahedli pénzzel gazdagodtunk. Talán még az ingadozó barátságunkat is sikerül a cicussal ismét felforrósítani. Amint leráztuk az üldözőinket, mint aki dolgát jó végezte dőltem hátra az anyósülésen, keresztbe pakolt bokáimat a kesztyűtartó tetejére, összefont ujjaimat a tarkómra helyezve.
- Ez ám az élet! Már csak Harley hiányzik a csomagtérből – jegyeztem meg kuncorászva.
Amint a nő kiszáll a kocsiból kecses mozdulatokkal magam is követem a csomagtartóhoz lépve, gyönyörködve a sok zsák bezsákolt pénzen. Le is pacsizom vele, hogy szép munkát végeztünk. még ha össze is cicaharcoltunk rajta.
- Naná. A tőkém kicsit megcsappant mostanában, de ez nem lehet akadálya a tudományos kísérleteimnek.
- Ez mégis csak jobban hangzott, mintha azt mondtam volna, hogy a világvégére készülök. – Látom, az eszed még mindig olyan éles, mint a karmod. Tetszik, ahogy gondolkodsz, cicamica.
Magam is felkaptam néhány zsákot, tömb benejlonozott pénzt, hogy amazt követve betérjek a régi rejtekhelyre. Alaposan körbenéztem.
- Micsoda kupleráj… Jól lepusztult ez a hely. Bár tetszik a környezetbarát dekor, szívesen eltüntetem. Ami a növényeknek jó légkör, az a cicusoknak ellensége.
 – A kérdés azonban gondolkodóba ejtett – Jó kérdés… Három éve, talán? Minden alkalommal, amikor összeveszünk, fel kéne írni a falra, hogy tudjuk.
Javasoltam. Hát persze. Mennyi közös emlék, megvolt a magunk közös múltja a macskanővel, és bár hol vitáztunk a Bőregér felett, hol összefogtunk ellene, a kapcsolatunk nem szakadt meg. Néha kibővült Harley-val, néha szólóban nyomtuk…
- Azért nem volt az olyan rossz… Az együtt töltött évek. Kifejezetten élvezném, ha újra feléleszthetnénk.
Segítettem bepakolni a kocsi hátuljából, ügyelve rá, hogy egyetlen garas se maradjon hátra, aztán közös erővel sorsára hagytuk a közeli mocsárban a pénzszállító kocsit, hadd süllyedjen el.
- Holland nem lesz boldog… - vontam vállat – Na mindegy. Túléli.


Szószám: 334 | Mood | Megjegyzés: Mennyit késtem ezzel? Sokat? xD


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Kedves ellenségem...vagy nem? - Ivy & Kitty   Szer. Jún. 13, 2018 8:28 pmPoison Ivy & Catwoman ©️️️️️️


Halkan elnevetem magamat. Igen, Harley sikítozása és hangos, őrült nevetése tényleg hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen az "idilli családi kép". Mondjuk...
- Ha Harley-n múlna, a felét már kiszórta volna önszórakoztatásából a kocsiból, mert szereti látni, hogyan kavarja fel a pénzt a levegő. - ilyenre speciel nem volt példa, de a nő őrültsége csak nem vetekszik a leleményességével.
Miután kiszálltunk, felajánlottam, hogy fele arányban osszuk el a pénzt. Szerencsére Ivyt nem kell győzködni, amikor az osztozkodás kerül szóba, egyből bele egyezik a dologba, aminek örülök, mert most nagyon nincs kedvem harcolni, meg civakodni vele.
- Mitől csappantak meg a tőkéid? Hiszen közülünk igazából te nyúlsz a legkevesebbet pénzhez, már ha a mindennapi megélhetést is szóba vesszük. - érdeklődöm, miközben elkezdünk bepakolni az épületbe. Remélhetőleg közben meg is válaszolja a kérdést.
- Bár én is le vagyok égve egy kicsit. Mondjuk ez túlzás. - még mindig úgy élhetek, mint egy királynő, de azért egy hónapban annyi pénzt kiadni, mint amennyit muszáj volt... Hát na, Deathstroke-ot meg kellett fizetni. Oda bent persze megjegyzi, hogy milyen romos minden.
- Nem csoda, hogy ilyen állapotok vannak, elég nagy hévvel és rég hagytuk hátra ezt a helyet. - mondom, majd rá mosolygom.
- Kösz, de elég, ha csak a mérgező dolgokat.. távolítod el, vagy nem tudom, minek nevezed ilyenkor ezt. - én egyszerűen kivágnám őket az ablakot, de egyszer már kaptunk hajba ilyesmi miatt Ivyvel... mondjuk akkor azt hiszem egy virág locsolásáról feledkeztem el. Aztán megüti a fülem, hogy felélesztené a régi időket.
- A régi időket? Amikor abba hagytuk a város kirámolását és inkább azon dolgoztunk, hogy segítsük Gothamet? Tényleg ezt akarod? - kérdezem meglepve. Ivy azért nem az a személy, aki annyira emberbarát, hogy ilyenekben tényleg részt vegyen. Mármint legutóbb is körülbelül a szükség vitte bele, mert Batface Arkhammal fenyegetőzött. Aztán elvittük a mocsárba az autót, de Ivy megjegyzését nem értettem.
- Ki az a Holland? - kérdezem, miközben elindulok vele vissza a rejtekhelyhez. Oda érve ledobom magam egy poros kanapéra, majd lehúzom magamról a maszkot. Ivy úgy is látott már nélküle, előle nem rejtem az arcom... Meg az alvilág nagy része is ismeri, szóval inkább csak a rendőrök előtt rejtem.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
78

TémanyitásTárgy: Dear frienemy...    Kedd Júl. 03, 2018 12:54 pmKitty & Ivy©️
Tell Schrödinger you lived
Szép mosolyra kanyarodnak keskeny ajkaim a cicus által vetített, idilli képre. A fenébe is, hiányzik az a félnótás marionette-bábu. Egy pillanatra elkalandoztak a gondolataim valami meghittebb, már-már intimebb felé, de még időben visszarántottam magam a széléről, mielőtt teljesen átadtam volna magam neki.
- Ennél pontosabban nem is jellemezhetted volna azt a kelekótya mókamestert…
Ha már így alakult, hogy ugyanarra a prédára lestünk mindketten, nemes gesztus mindkettőnktől, hogy nem veszünk össze rajta. Persze, melyikünk nem örült volna jobban a zsákmány 100%-ának, de hát régi barátnők vagyunk mi már ahhoz, hogy ne elégednénk meg 50-50-nel. Különösen most, hogy elkapott bennünket a nosztalgia, de kegyetlenül. A kérdésre csak nőiesen megvontam a vállam. Nem használtam feromonokat, kivételesen, de még ebből az egyszerű gesztusból is áradt a nőies karizmám.
- Az apokalipszis drága mulatság, ha egyszemélyes hadsereg vagy. Sokba kerül ám kiirtani az egész emberiséget, még egy akkora bolygón is, mint a Föld. – kétlem, hogy a cicamica ezzel a válasszal elégedett volna, de ismertük már egymást olyan régen, hogy semmi okom nem volt megjátszani magam előtte. Abban a tudatban voltunk, vagyunk, és leszünk mindig is barátnők, hogy tudja, ő azon emberek közé tartozik, akiket egy kicsit kevésbé akarok elpusztítani, mint másokat. Akárcsak Harley.
- Mhm, mhm – bólogatok mélységes egyetértésben – Hé, én nem ítélkezem! Az olyan egyedülálló lányoknak, mint mi, valamiből élniük is kell. A tisztességes munka pedig igen ritkán kifizetődő – sóhajtottam drámaian. Selina mosolyát mosollyal viszonzom.
- Bízd rám, később könnyedén megoldom – kacsintottam rá játékosan, és ha ő sem bánta, a konyhaféle felé vettem az irányt, hogy hűs, jól megérdemelt gin tonic-ot keverjek magunknak. Még egy lime-ot is kerítettem valahonnan! És bár úgy sejtem, meg fogja jegyezni, hogy hogy vagyok képes gyümölcsöt szeletelni, az ilyesmi dolgok már rég nem úgy zavarnak, mint annak idején. Mi egy szál virág leszakítása egy esőerdő kiirtásához képest? Semmi. A hirtelen kérdésre tovább ingattam a fejem.
- Hmm, inkább a körülményekre gondolok, arra, hogy mi hárman milyen jó kis csapat voltunk, mint arra, hogy jót cselekedjünk ezért a porfészekért – a porfészek lévén Gotham. – Nincs már affinitásom jót cselekedni. Ez a világ már nem érdemli meg.
Az emberiségnek már megvolt a maguk esélye bizonyítani, hogy alkalmasak a Földdel szimbiózisban élni, vigyázni arra, amit kaptak, de eljátszották, és ezért nem érdemelnek pardont. Oh, igen, el is felejtettem, hogy akit én ismerek, azt Selina nem feltétlenül tudja, kicsoda. Ismét csak a vállam vonogattam a kérdésre.
- A Zöld avatárja, semmi nagy.
A Zöld avatárjának lenni igenis nagy dolog, bármennyire is igyekeztem tagadni, azért bökte a csőröm. De hát én választottam ezt az utat, és ezellen nincs mit tenni. Odabattyogtam mellé, és átnyújtottam neki az egyik bekevert pohár alkoholt.
- Parancsolj, édes. A sikeres akcióra – emeltem koccintásra a poharam, majd helyet foglaltam nem túl messze mellette. – Még mindig gyönyörű vagy, épp, amilyennek emlékeztem rád ~


Szószám: 461 | M O O D | Megjegyzés: Elnézést a késedelemért ~


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kedves ellenségem...vagy nem? - Ivy & Kitty   

Vissza az elejére Go down
 
Kedves ellenségem...vagy nem? - Ivy & Kitty
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Hazukage Inu(újra)
» Vendégszoba
» Kitsune Haruka & Hiraga Natsu VS Akari Tenshi & Nozara Shiba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham :: Crime Alley-
Ugrás: