There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Rush Judgement - Dinah és Connor
by Dinah Laurel Lance Csüt. Nov. 15, 2018 5:54 pm


» Unnatural Selection - Ivy & Constantine
by Pamela Isley Csüt. Nov. 15, 2018 10:21 am


» John/Slade /Conner modműhelye
by John Constantine Szer. Nov. 14, 2018 4:35 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
John Constantine
 
Faye Fairthorne
 
Proinsias Cassidy
 
Pamela Isley
 
Alkotó
 
Lobo
 
Slade Wilson
 
Ares
 
Barbara Gordon
 
Vandal Savage
 
Music

Share | 
 

 Kockázatok és mellékhatások tekintetében... - Pamela Isley és Dwarfstar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
71

TémanyitásTárgy: Kockázatok és mellékhatások tekintetében... - Pamela Isley és Dwarfstar   Pént. Május 11, 2018 9:53 pm

A szokásos figyelmeztető szöveg: ebben a játékban részt vesz Dwarfstar, úgyhogy szigorúan 18+ ! (Lehet megerőszakolnak! - Ne reménykedj!) Káromkodás, esetleges brutalitás elképzelhető!Performer:

Törpörgő

Tortured soul:

ToxikusPuszi @


Mégis csak érdekes hely egy ilyen bazi nagy kert. Ráadásul már akkor se volt kicsi, mikor még emberméretben mászkáltam, de ezt a kérdést már feladtam. Ez valami egészen apró kis szarság lesz. De hiába nézem ezt az istenverte képet, amit a megbízó adott, itt az összes gaz ugyanúgy néz ki.
Nem olyan régen futott be az üzlet, hogy tudnám rendezni a havi rezsimet pár évig, ha vinnék egy kis szuvenírt Méregcsók kertjéből egy visszafogottan kedves terrorista vezérnek, aki jól menő saját kis kommunista népfelkelést vezet valami Távol-Keleti Isztánban. Üzbegisztán? Türkeminsztán? Hát aztán! Na szóval volt szíves még képet is küldeni egy kurva ronda muskátliról, nagy lila virágokkal, ami elvileg baromira csajmágnes, mert szép, de nem adjuk ajándékba, mert dögszaga van. A kis botamániákus saját tenyésztése, mérgezőbb mint egy fészekalja kockamedúza. A Lys Rouge nevet kapta a keresztségben.
Na itt egy újabb gyom. Lila virág. Check. Szagra... szimat... szimat... Ez egy kibaszott orgona. Tovább.
A névnek mindenesetre utána néztem. Két találat. Vudu istennő. Eredetileg Erzulie, a szépség és szerelem istennője. Később Haitin a rabszolgák között lett Lys Rouge, avagy a "Vörös szemek". A sértett, megcsalt, bántalmazott, bosszúszomjas nők, a meggyalázott anyatermészet pártfogó alakja, a férfiak megrontója. Szóval egy mennyei anyós.
Hopp! Még egy gaz! Ez inkább kék virág, meg piros tüske. Honnan ismerős ez nekem? Mindegy, mindjárt színvak leszek, ha sokáig bámulom. Gyerünk tovább.
A másik találat valami Kelet Timor-i vallási rituálé volt, ahol a falu férfiai szakrálisan megerőszakolnak minden nőt a környéken, aztán megkorbácsolják magukat és parázson járnak a hölgyek biztatása közben. Ez mondjuk úgy hangzik, mint egy átlagnál jobb péntek este. Mindig meglepődöm az idegen kultúrákon. Van ahol az ember gyerekével lefekszenek a nők anélkül is, hogy túlélőkést szorítanak a nyakukhoz. Lehet Kelet Timorba kéne költözni.
Hoppácska! Ismeretlen gaz! Nézzük csak... Pfú az anyját a dögszag az meg van! Viszontlátom a bélférgeimet mindjárt, amiket akkor szereztem, mikor kissé későn próbáltam annak a kövér pasasnak a nyelőcsövében visszanőni. Honnan kellett volna tudnom, hogy kb úgy tolja majd magába azt a fél disznót, mint egy kiéhezett anakonda? Na mindegy, nem ide tartozik. A bélférgek aranyosak voltak. Ennek a botanikai szörnyszülöttnek viszont hét szirma van, ennek meg a képen marha sok. Ez se az.
Mindenesetre a két verzió közül csak volt benne annyi, hogy az utóbbiról nevezze el a toxicicus. Most komolyan! Összebűvészkedik egy virágot, aminek egy szirmával ki lehet irtani fél Torontót, akkor nehogy már egy nigger istennő után adjon neki nevet. Egy orgiát csak jobban feldobna ez a horror-pipacs, nem?
Nézd már, még egy virág! Tölcséres alakú és egészen meglepő módon zöld. A szaga... közelebb hajolva megszimatoltam... inkább mint a virágos rétek úgy egészben. Tapintásra meg... szövetszerű. Furcsa... Felpillantottam. Baszki milyen virágai vannak ennek? Ebből egy egész Méregcsók nőtt ki! Mégis mennyire lehet egoista a csaj, ha tervez egy virágot, ami olyan alakú termést hoz, mint ő maga, ahogy csípőre tett kézzel bámul lefelé? Ez a csizmavirág kinöveszt egyet az úgy nevezett növények országa, határozottan nyitva termők törzsébe és pöcsköszörűk nemébe tartozó, azon belül is a toxikus kurvák nemzetségének tagjai közé sorolt Poison Ivy-t? A másik lehetőség, hogy egész eddig a csizmáját szaglásztam, meg tapiztam így délceg nyolc centis verzióban.
Ez felveti a kérdést, hogy ez esetben lehet csak azért nincs dögszaga, mert jól illeszkedik a lábbeli? Végül is amit róla hallottam, hogy mindenféle kábító illatfelhőket tud eregetni és mivel magam is érintett vagyok, jól tudom mekkora barom állat volt, aki divatba hozta a maskarásoknak ezt a kibaszott csizmát. Amikor Superman egy nehéz, nyári meleg éjszaka végén lerúgja őket... hát bazzeg a kriptoni lábszag tutira fent lehet az ENSZ tömegpusztító fegyvereinek listáján! Különben is! A világ egyik legelterjedtebb szexuális eltévelygése a lábfetisizmus. Na szerintetek gyerekek a maskarások között mennyi van? Egy darab se! Pedig annyian vagyunk már, hogy lassan bevezetik hivatalos foglalkozásnak! Erről mind a csizma divat tehet. Gyanítom az érintett kollégák már kihaltak. Bár ha már itt tartunk, nálunk mindenki normális... Igen! Én is! Olyan nincs, hogy mellfetisizmus! Az csak egy férfi más szóval. De azért megnéztem volna a Szürke ötven árnyalatát Supermannel. Igaz snittenként kell cserélni a színésznőt, de na! Valahogy más érzésvilág lehet az is, ha Wonder Woman mondja szigorúan az embernek: "Rossz fiú voltál!" 3 heti akciós járógipsz eladó...
Na de adjunk a melónak! Ha már úgyis rátaláltam messze földön híres érzékeimmel Őnagycsöcsös asszonyra, akkor a lehető legjobb információ forrás is egyúttal. Könnyedén megnőttem az ő magasságára, hogy azért ne nézze le a teremtés eme koronáját, így már alig 1-2 centivel volt magasabb nálam. Lett volna csizma nélkül. Jól van na, nem a magasság, hanem a hossz a lényeg, ezt régen megtanultam. Megköszörültem a torkomat és megszólítottam.
- Hát hello Vöröske! A városba érkezett ötven tagállam legvagányabb pasija - tártam szét a karjaim széles vigyorral és vártam a hatást. Vártam. Vártam. Vártam... Franc. Buta libák. - Na szóval én. Dwarfstar! Remélem még nyitva van a virágüzlet és bocs a kései zavarásért. Tehát van itt egy Kelet Timor-i elnevezésű virágod valahol, abból kéne egy-két tőnél nem több. Ha ideadnád - nyújtottam neki a fotót - az nagyban megkönnyítené a dolgomat és még el is jöhetnél velem valami jó kis horror mozira. Mondjuk... Te mire buksz? Őőő... Krumplibogár 3? Mindegy, megoldjuk. Ha viszont nem, akkor sajnos kénytelen leszek kiverni belőled, mert órák óta keringek itt és a természetjárás nem tartozik a fontosabb hobbi tevékenységeim közé...


Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
73

TémanyitásTárgy: Kockázatok és mellékhatások tekintetében... - Ivy & Dwarfstar   Szer. Jún. 06, 2018 1:52 pmDwarfy & Ivy©️
You're out of season!
Átlagos, napsütésben bővelkedő délután volt. Nem mintha nem lettek volna világrombadöntő terveim, amiket meg kellett volna valósítani, de úgy döntöttem, a napos időre való tekintettel, hogy ezt a kellemesen meleg délutánt kis kertem gondozgatására szánom. Ez több szempontból is fontos megjegyzendő információ. Egyrészt mostanság gyakran éjszaka munkálkodtam, így szükségem volt rá, hogy a Nap feltöltse zöld részecskéimet, másfelől, bár a kertemben található virágok és egyéb növények jó része önellátó, mostanában a sok történés miatt némileg elhanyagoltam őket, de egy kis törődésnek mindig örültek. A rózsabokraimat már megmetszettem, bódító illatú óriásliliomaimat már megöntöztem, épp az egyébként mérgező gyűszűvirágaimmal foglalkoztam, amikor a szemem sarkából lettem csak figyelmes valamire.
- Basszus! – Nem féltem, férfiak engem már rég nem tudnak megfélemlíteni, de olyan hirtelen ért a hang, és a hozzátartozó alak, hogy hazudnék, ha azt mondanám, nem ért övön alul. Megijedtem, na! Olyannyira, hogy a kezemben szorongatott metszőollót rögtön puha mohák és zsenge hajtások fonták körbe, fegyveremmé válva, amit fenyegetőn az idegen… vosn, valamire tartottam.
Pontosabban valakire, mert mire megállapítottam, hogy élőlény, beszélni kezdett, és világossá vált számomra, hogy nagyon is ember. Szaporán pislogtam párat. Ha teljesen őszinte akartam lenni, le is maradtam a monológja elejéről, mert végig azon töprengtem, hogy lehet, hogy egyik önellátó virágom és növényem védekező mechanizmusa sem kapcsolt a betolakodóra. De most, hogy belegondolok, mintha a szemem sarkából épp azt láttam volna, ahogy megnövekszik, azt pedig nem róhatom fel a bébijeimnek, hogy egy kisebb macska méretű… nos, valamit nem veszek fenyegetésnek. Csak még nagyobbakat pilláztam amaz rögtönzött bemutatkozására, amikor úgy döntöttem, ideje beavatkozni, spontán kevert bio-ollómat kifejezetten a lábatlankodóra tartva.
- Ácsi, ácsi, lassíts! – vettem vissza a szót egy kacér, nyájas félvigyorral körítve - Először is, hadd gratuláljak, hogy idáig eljutottál, és még meg is találtál. Nem tudom eldönteni, hogy tehetséges besurranó tolvaj vagy-e, vagy csak egy szerencsés tökfilkó, … Szóval Dwarfstar. – Hazudnék, ha azt mondanám, hogy valaha hallottam róla, meggyűlt volna vele a bajom, vagy találkoztam vele. Mindenesetre lenyűgözött a tény, hogy még életben van ezen a nem épp tanösvényen, ami a kertemet jelentette. Érdekelt volna, ki küldte, mit keres itt, és honnan veszi a bátorságot, hogy csak így az orrom elé álljon útbaigazításért, de mire feltettem volna a kérdéseim, amaz már elébe is ment mindnek. Ahogy a fényképet nyújtotta, bár nem akartam, de a kíváncsiságom arra vezérelt, hogy belepillogjak. Ah, szóval Ő kell neki. A Haiti szépség, Lys Rouge. A lila szörnyeteg ártatlan külsőben, aminek szirmaiból kivont egyetlen csepp méreg elég arra, hogy örök álmot hozzon egy kisebb csorda bikára. Van belőle bővivel, ha jótékony kedvemben lennék, még adakozhatnék is belőle ennek-annak, hátha a tudatlan aljanép megteszi azt a szívességet, hogy magával végez, de ahhoz… Hirtelen eszebe jutott valami, amitől először halkan kuncorászni kezdek az orrom alatt, majd ez lágy kacagásba fordul át, végül kiteljesedik, mint kárörvendő, hisztérikus nevetés. Ezt a félnótást! Ha földre szállt angyal volnék, sem adnék neki egyetlen virágkelyhet sem az én legdrágább gyermekemből, nem tudok!
- Látszik, hogy vajmi keveset tudsz az én szépségemről – kuncibáltam tovább – – Miért is vagyok meglepve? Ha tudnád, mit keresel, azt is tudnád, hogy még nincs szezonja! Hát ez fantasztikus! – Nevetgéltem tovább, hosszú, hosszú percekig, mire csitulni látszott a jókedvem. Komolyságot erőltettem magamra.
- Ha te itt vagy, vannak megbízóid is. Beszélgessünk kicsit. Ki bérelt fel? Mire kell nekik a Lys Rouge? Beszélj!
Szavaimat megerősítvén szabad kezemmel csettintettem egy lazát, mire a korábban emlegetett óriásliliomok egyike bódítóan édes, manipulatív feromonfelhőt prüszkölt a betolakodó Törpecsillag irányába.


Szószám: 565 | Mood | Megjegyzés: Szörnyen sokat késtem ezzel, a kövivel nem váratlak ennyit ~
A hozzászólást Pamela Isley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 09, 2018 8:42 pm-kor. (Reason for editing : Pamela Isley)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
71

TémanyitásTárgy: Re: Kockázatok és mellékhatások tekintetében... - Pamela Isley és Dwarfstar   Csüt. Jún. 07, 2018 7:03 pmPerformer:

Törpörgő

Tortured soul:

ToxikusPuszi @


A maszkom mögött azért némileg felszaladt a szemöldököm, ahogy igyekeztem pengeéles elmémmel értelmezni a nő szavait. Ami azért nem volt egyszer, de szerencsére rengeteg olcsó japán pornót nyálaztam és nyáladzottam végig az interneten, márpedig ez a kulcs a jelek szerint a botanika világának megértéséhez.
- Eljutni hozzád? Ja, hogy az időnként utánam kapkodó Tarzan-liftekre gondolsz mindenhonnan. Azokat nem nagy feladat kikerülni - vonogattam a vállam. - Semmi bajom egy kis csápos hentai pornóval, de tudod, első a munka.
A kép átadása után viszont meglehetősen különleges hangeffekteket produkált a nőstény liliom. Hát ez nem éppen a lágy szellők által ringatott levelek suttogó zenéje. Utoljára hasonlókat a Roger nyúl a pácban című orbitálisan felesleges filmben hallottam, amit csak azért is végignéztem, de hihetetlen módon elejétől a végéig nem voltak benne csöcsök. Minek ilyen filmre pazarolni a pénzt, én nem értem. Na szóval abban volt pár hiéna. Szerintem ToxicPussy... akarom gondolni ToxicPuszi... akarom gondolni, akarom, de akkor is inkább az elsőre gondolok, na mindegy... szóval szerintem ez a nőnemű humanoid mérgező karalábé szinkronizálta a hiénákat. Széttártam a karjaim.
- Most mit mondjak? Nekem rendes, normális érdeklődési és munkaköröm van. Alkalmazott részecskefizika, elektrotechnika, betörés, nemi erőszak, sorozat és kéjgyilkosságok meg ilyesmi. Az amerikai álom. Az olyan borzasztó és erkölcstelen dolgok, mint a botanika, az ökoterrorizmus, meg a hosszú, vastag ágú tölgyfákkal való szex a te pályád marad arany drága Pszichospenótom.
És ezek után történt valami. Szerintem amíg a röhögésére figyeltem titokban bevetette a titkos botaninja fegyverét és levette a csizmáját. Tuti megbűbájolt a feromonos lábszagával. Hogy miből jutottam erre a következtetésre?
Hát eleinte még minden teljesen normálisnak tűnt. A nyári levelek zafír kékje lassan változott át a tavaszi havas feketébe, a lombok között kedvesen kergetőztek a kardszárnyú pockok a hosszúkarú Tarzan-csigákkal, az aljnövényzetben pedig egy óvatlan öldöklő harci cickányt zabált éppen egy emberevő vörösfülű kaktusz. Tehát minden normálisnak tűnt eleinte, mint amilyen mindennap. De aztán...
Ahogy a fák sűrűjéből felvonult egymással szemben a két hadsereg, na akkor a szemem-szám elállt a döbbenettől. Balról vonultak csatába a náci csillámpónik, zárt soraik között szaloncukorvető ágyúval felszerelt Tigris páncélosok, még morogtak is és mozgatták a bajszukat. Nyergükben érkezett a Vígasság Ligája. Mind egy szálig felvonultak. Ott volt az élen Übermann, a Hippiton bolygóról lezuhant alien, akit Berlinben neveltett fel a jó lelkű Adolf bácsi. Horogkeresztes ruházata és a kis pemzli bajusza eltéveszthetetlen, jellegzetes karlendítéssel emelkedett ki a nyeregből és repült előre. Aztán a denevérburgereiről elhíresült gyorsétteremlánc Foodembere, Fatman, fekete köpönyegén a legújabb Happy Bat Meal ajánlatok listájával. Ott vonult a híres amazon is, Vodkanő, "kalinka" feliratú bugyiban, prémcsizmában és kucsmában, a hátán az Igazság Balalajkájával, amit amúgy Kurt Cobainesen addig ver a fejeden apróra, míg el mondod az igazat. Egy kiöregedett, elhízott, borostás néger kamionsfőr, a Ködlámpás. Egy román alien csöves, a Sarki Lejvadász, aki bármikor belelát az agyadba, hogy milyen dumával tud lelejmolni. Úgy tűnik Villás és Ólomlány nem értek rá.
Na de szemből már dübörögtek is kifelé a kommunista szíves bocsok első csatárláncai, erősítésként velük tartottak a gumis macik is, több ezer évnyi letöltendővel szexuális erőszakért a Szexuális Zaklatás Panda ellen elkövetve. Élükön az alvilág olyan hírességei álltak, mint fekete alapon narancssárga szívecskés maszkjáról jól ismert bérgyilkos, Análcsapás, aki mesterlövészpuskából küldözi a japán gésagolyókat és a közelharcba a hátán hordott tradicionális, japán gyártmányú, másfél méteres, neonzöld dildokkal veti bele magát. Mögötte egy másik híres bérgyilász, a vörösen világító szemű Célköpő, de a macisereg által cipelt hordszéken nem kisebb híresség is tiszteletét tette, mint Selina Kyle, minden plázacicák leghíresebbike, a rózsaszínre lakkozott fél méteres műkörmeivel karmoló és rózsaszín plüsspapuccsal gyilkoló dög, a hírhedett Nyafkanő. Végezetül pedig egy Zsivány, aki azt hiszem sokszor átgondolta már a szupernévválasztását a Blackgate közös zuhanyzójában.
- Hőhullám... te mi az anyámat keresel itt? - nyögtem.
A fickó látványosan idomult mostanra a nevéhez, citromsárga csizmáiban, a forrónaciban, a felső testét fedő bőrövvel és lakk katonasipkával, a hátára szíjazott rózsaszínre festett, Hello Kitty matricás lángszóróval egészen egyedi látványt nyújtott.
- Inkább apudat picinyem - kuncogott. - Tudod egy bevetést nem hagyhatok ki együtt Análcsapással.
- Baszódj meg - hörögte a nevezett félszemű és féleszű.
- Óh, ennyire sietünk szépségem? - kérdezte vigyorogva Hőhullám.
Na ezt nekem látnom kell. Lecsüccsentem a fűbe majd érdeklődve felnéztem Méregcsókosra. Jó magasra. Hű mekkorára meg tud nőni egy ilyen diplomás járkáló platán. Lassan a lábujját is csak ugrásból érném fel. Mi az Isten..? Á! ÁÁÁÁÁÁ!!! Mikor sikerült bekapcsolnom ezt a nyomorult övet?! Basszus! Még a végén itt engem le fognak nézni! Na nőjünk vissza. Úgy. Mindjárt más. Érdekes... A csaj mögött mikor találkoztunk liánokkal integető elfajzott szobanövények voltak, nem? Most meg egy teljes kiadás életnagyságú s/m Barbie. Kit érdekel? Kinyúltam és az ölembe rántottam a nőt majd rámosolyogtam:
- Ezt a bulit nem hagyhatjuk ki. Újrajátsszák a Sztálingrádi csatát. Nézd ott szónokol egy répával a szájában egy atomfertőzött nyúl. Lelkesíti éppen a kommunista szíves bocsokat. Hú! Ez maga Paksi Hapsi! Mi a hézag vaksikám?!
Jé! Már megint hogy sikerült lekicsinyednem? Másként nehezen tudnám megmagyarázni, hogy Ivy teljes látképet elfedő fenekének vágatában le lehet fektetni négy nyomsávon a Transzibériai Expresst...
- Szívem, én is szeretnék látni egy keveset... Meg mondjuk valami légnemű anyag se ártana a tüdőmbe... Kicsit megmozgathatnád magad...
Na várjunk csak... A csaj mérget köp, mérget izzad, mérget nyáladzik, akkor ezen helyzetben gáznemű anyag... a... A náci haláltáborokban ahhoz képest instant tartósított hegyi levegővel permetezhettek. Villámsebesen kezdtem magyarázkodni:
- Várj! Várj!! Nem kell semmilyen gáz! Csak nyugi! Tartsd vissza! Tartsd vissza!!! Megoldom... Ez az...
Immáron újra emberi méretet vettem fel és le tudtam emelni az arcomról a félbénán, levegő után kapkodva ott ülő nőt és áthelyezni az ölembe. Rámosolyogtam újra.
- Anyám, ha te ezt lábszagból nyomod, a használt harisnyáddal átveheted a teljes drogkereskedelmet a városban - kuncogtam. - Mit is kérdeztél? A megbízóm? Hát a látottak alapján lehet, hogy a nigériai jégkrémmaffia... Én már lassan bármit elhiszek - röhögtem és felpillantottam a rószaszínes égre, amin egy hatalmas vörös nap ült, lágyan ringatozó bimbóval. Mi a..? Azt a rohadt... Az egész égbolt egyetlen... egyetlen...
- Ez a mennyország...
Egyetlen csöcs...


Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kockázatok és mellékhatások tekintetében... - Pamela Isley és Dwarfstar   

Vissza az elejére Go down
 
Kockázatok és mellékhatások tekintetében... - Pamela Isley és Dwarfstar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Rosszat álmodtam, oda bújhatok melléd? Liam & Elena
» Gundan művészei (FanArt verseny 09|11)
» Uzumaki Baku
» Pályázatok
» Aktuális pályázatok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: