There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Hiányzásnapló
by Pamela Isley Yesterday at 4:13 pm

» Hírek, újdonságok
by Sandra Wu-San Yesterday at 9:21 am

» Dinah Firkái
by Dinah Laurel Lance Vas. Júl. 15, 2018 10:10 pm

» Harley és Joker - Love is in the air
by Joker Vas. Júl. 15, 2018 9:27 pm

» You're late... - Tinder & Lobo
by Tinder Baara Vas. Júl. 15, 2018 8:48 pm

» Shinigami
by Slade Wilson Szomb. Júl. 14, 2018 3:10 pm
Statisztika
Music

Share | 
 

 Egy becsületbeli ügy - Beast Boy és Deathstroke

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
48

TémanyitásTárgy: Egy becsületbeli ügy - Beast Boy és Deathstroke   Hétf. Május 14, 2018 9:27 pmAssassin:Deathstroke

Companion: Beastboy

Objective: Punish a

disrespectful

moron ©️️️️️️


Nagyon ritkán fordul elő velem, hogy engedek az érzelmeimnek. Egyrészt, mert rettenetesen pocsék tanácsadók, másrészt mert a terepen nagyon szakmaiatlan, ha hirtelen fellángolásból valami soha nem látott ostobaságot csinálok.
Így ritka az olyan alkalom, amikor önszántamból, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás reménye nélkül állok neki egy ügy felgöngyölítésének, személyes ügyként hivatkozva a tevékenységemre. De ha ezt megteszem akkor általában nem állok meg addig, amíg a világ legügyesebb kriminál-antropológusa is csak legyintene a magam mögött hagyott hullákra, mondván, hogy hasztalan még próbálkozni is a koponya rekonstrukcióval.
Azt nem gondoltam volna, hogy egy ilyen ügybe fogok belefutni. De úgy tűnik valaki nyíltan provokálni akar. Legalábbis ezt a következtetést vonom le, amikor meglátom közösségi médiában terjedni azt a tudósítást, ami Terra barbár módon szétvert emlékművéről csináltak.
A szobornak valaki letörte a két karját, a fejére felpingálták a maszkom mintáját, a mellkasára pedig a SZAJHA feliratot festették.
Alapvetően nem szokott feldúlni a vandalizmus, de ha egy volt beosztottam emlékét gyalázzák meg, akkor nem veszem szívemre, ha néhány dadaista barmot kardélre kell hánynom.
Terra igen jó képességekkel bírt és korához képest egész értelmes lány volt. A lelkiismerete egy kicsit túlfejlett volt, így néha be kellett vetni néhány igen megkérdőjelezhető módszert annak érdekében, hogy irányítható legyen, de ha Blood testvér megfizetett azért, hogy megtörjem a Titánokat, akkor a feladat az első és szükség esetén minden módszer megengedett.
Bár kettőnk kapcsolatát részemről nem a szeretet jellemezte, becsültem a képességeit és hagyott egyfajta űrt maga után pálfordulása és a halála, amit nem tudtam hova tenni.
Csak később tudatosodott bennem, hogy kedveltem, mint embert.
Igen a félelmetes Deathstroke is képes emberi is lenni. De csak néhanapján.
Tudom, hogy nem csak én fogok majd utána járni dolgoknak. A Titánok közül a legközelebb Beast Boy állt Terrához és ahogy ismerem, ő is megpróbál majd az ügy végére járni. Már csak azért is, hogy le tudja zárni a magában a múltat és nem álljon semmi közé, meg a varázslólány közé.
Amilyen frekventáltan használja a közösségi médiát a kis zöldség nem volt nehéz visszanyomozni a használt e-mail címeit és elküldeni neki egy üzenetet.

Üdv Kölyök!

Tudom jól, hogy én vagyok az utolsó, akivel együtt dolgoznál. De néhány bunkó úgy döntött, hogy nem tiszteli a barátnőd emlékét. Ez pedig tűrhetetlen. Azt hiszem közös a célunk ez ügyben.
Ha szeretnéd móresre tanítani ezeket a mocskokat, akkor találkozzunk holnap 17:00-kor a bűntett helyszínén. Nem munkaruhában megyek, de fel fogsz ismerni.
S. W.

Lehet, hogy csapdát fog sejteni és van egy olyan sanda gyanúm, hogy Grayson is megpróbálja majd lebeszélni a dolgokról. Pont ezért nem várok választ a levélre.
Ha holnap nem jön el, akkor meglátogatom majd, amikor elmegy abba az étterembe, ahol két pofára szoktam tolni a sajtos pizzát a robot-kölyökkel.
Boldogulnék nélküle is, de a segítségével könnyebb lesz a dolgom.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.


A hozzászólást Slade Wilson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 17, 2018 3:05 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 10.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Jump City
Hozzászólások száma :
3

TémanyitásTárgy: Re: Egy becsületbeli ügy - Beast Boy és Deathstroke   Szer. Május 16, 2018 12:06 pmSlade & Garfield ©️️️️️️Végre elkezdtük újra összehozni a régi csapatot. Én már vissza is költöztem a toronyba, de még voltak olyan Titánok, akik hiányoztak közülünk. Cyborg sem volt még itt, szóval nem volt kivel hülyülnöm. Ravennel is kezdtek visszaállni a dolgok a régi kerékvágásba, de azért még volt egy kis ellentét köztünk a történtek miatt. Mindennél jobban szerettem őt, ezért hagytam neki egy kis időt. Közös megegyezés alapján váltunk szét, hogy mindenki a saját útját járhassa. Sajnos az ő útja másfelé vezetett, mint az enyém, de végül ismét összeért.
A kanapén ültem kint és a tévét kapcsolgattam. Nem ment semmi érdekes egyik csatornán se. Már kezdtem feladni, hogy találok valami érdekeset, de akkor a hírcsatornán egy különös dolog ragadta meg a figyelmem. Egy megrongált emlékművet mutattak meg. Nem is akárki emlékművét. Terráé, életem első szerelméé volt és teljesen tönkre tették, megalázták. A karjait letörték, az arcára az őrült Deathstroke maszkját firkálták és a mellkasán olyan felirat volt, amitől teljesen elöntötte a düh az agyam. Ökölölbe szorított kézzel vágtam egyet az asztalba. Igaz, hogy már ott volt nekem Raven, de az első szerelmet nem lehet elfelejteni és ez az egész, amit a szobrával tettek, borzasztó volt. Valamit tennem kellett, de nem tudtam, hogy mit. Ravennek nem szólhattam, mert biztosan nem örült volna, hogy még mindig ennyire érzékenyen tud érinteni az exem. Dick meg nem valószínű, hogy támogatott volna egy ilyen magánakciót egy olyan lányért, aki kezdetben az ellenségünk volt. Szerencsére nem kellett sokáig agyalnom, hogy mit tehetnék, mert megrezdült a telefonom. Kaptam egy e-mailt, amit gyorsan meg is nyitottam. Először furcsállva néztem azt, de ismét összeszorítottam a markom és elhatároztam, hogy most az egyszer belemegyek ebbe az egészbe. Az üzenet Slade-től jött. Egy pillanatra az is átfutott a fejemen, hogy talán egy csapda. Terra az ő embere is volt sokáig, szóval valamilyen szinten csak közel állhatott hozzá, bár nem tudom, hogy vannak e érzései Deathstroke-nak. Bosszút akartam állni a lányért, szóval vállaltam a kockázatot.

Másnap délután elmentem a találkozóhelyre. Nem szóltam senkinek a toronyból, csak leléptem. Nem támogattak volna egy ilyen magánakciót az egyik legnagyobb ellenségünkkel, szóval titokban tartottam. Már messziről kiszúrtam a szobrot és az idősebb férfit. Kicsit késtem, de én sose voltam a pontosság jelképe.
- Mi a terv? - kérdeztem komoly hangon, amint megálltam a közelében. Nem mentem nagyon közel, mert azért csak tartottam tőle.

Consider this a warning.

As of last night,

Mr. Nice guy has left the building.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
48

TémanyitásTárgy: Re: Egy becsületbeli ügy - Beast Boy és Deathstroke   Csüt. Május 17, 2018 3:31 pmAssassin:Deathstroke

Companion: Beastboy

Objective: Punish a

disrespectful

moron ©️️️️️️


A lány emlékművének a környékét még mindig körbeveszi a kordonszalag, amikor a megbeszélt időpontban megjelenek. Nem kerítek nagy feneket annak, hogy mit vegyek fel. Az elegáns ruházatom minden darabja fekete, az ingtől a szövetkabátig.
Ahogy végignézem a kegyetlen dúlás nyomait akaratlanul is ökölbe szorul a kezem.
Az arcára fújt festék láttán pedig jól hallhatóan roppannak az ízületek a kezemben, olyan erős a fogásom.
Terra végül azt választotta, hogy ellenem fordul és hős lesz. Nem érdemli meg az emléke, hogy ilyen alpári módon kigúnyolják a döntését. Még akkor sem, ha e döntés miatt én jártam pórul.
Nem kell csalódnom Garfieldban. Úgy tűnik, hogy az elégtétel utáni vágya sokkal hevesebb, mint az irányomban érzett gyanakvása.
Tudtam, hogy a Terrával kapcsolatos dolgok igen erős motivációt jelentenek számára, de azt nem hittem volna, hogy annyira érzékenyen érinti a dolog, hogy képes legyen szóba állni velem. Főleg azok után, hogy kiderül az én szerepem Terra sorsában.
A kölyök lényegre törő és tömör. Kedvemre való a hozzáállása. Megeshet, hogy csak a barátai befolyása miatt tűnik hebehurgyának és gondatlannak. De úgy tűnik, hogy van ami miatt képes komolyan viselkedni.
- Megkeressük aki ezt tette. - mondom neki a tekintetemet a meggyalázott szobor arcára szegezve - Aztán megtanítom neki, hogy a kegyeletsértés egy nagyon csúnya dolog.
Eredetileg az volt az tervem, hogy szó nélkül kicsinálom a tetteseket, de hatásosabb büntetés lesz számukra, ha életük végig viselik a neveletlenségük jelét.
Lehet, hogy a kölyöknek nem fog tetszeni, de azt hiszem hatásosabb lesz, mint két év a sitten.
- Mielőtt belevágunk szeretnék tisztázni néhány dolgot. - fordulok Garfield felé - Amit a múltban tettem ellenetek nem volt személyes. Nem utállak titeket, nem is szimpatizálok veletek, de bőven rászolgáltam arra, hogy gyűlöljetek. Arra meg főleg, hogy te gyűlölj. De az, hogy itt vagy azt jelenti, hogy hajlandó vagy félretenni a múltat legalább addig, amíg igazságot nem szolgáltatunk Terrának. De ezt az én módszeremmel csináljuk. Nem vonunk be se zsarukat, se Titánokat, se az Igazság Ligáját. Nem fogok hazudni neked Kölyök. Amit csinálni fogok nem lesz szép. El fog törni nem egy láb, be fog szakadni több bordaketrec és ripityára fog törni pár koponya mire végzünk. Ha nem tudod túltenni magad ezen, akkor itt elválnak az útjaink. Ha meg tudsz vele békélni, akkor addig nem állunk meg, amíg meg nem büntettük azokat, akik felelősek ezért a gyalázatért.
Teljes testtel felé fordulok és kinyújtom felé a jobb kezem. Ha elfogadja, akkor neki is láthatunk a munkának.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Egy becsületbeli ügy - Beast Boy és Deathstroke   

Vissza az elejére Go down
 
Egy becsületbeli ügy - Beast Boy és Deathstroke
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Beast Boy
» she beast Ꮚ
» The beauty and the beast - Schneizel & Malachy

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Jump City-
Ugrás: