There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics» New aqua life? Enemy or...what the awesome ass?
by Orin Vas. Aug. 12, 2018 11:13 pm

» Avatarfoglaló
by Kara Zor-El Vas. Aug. 12, 2018 5:02 pm

» Kész vagyok!
by Mera Szomb. Aug. 11, 2018 9:06 pm

» Dinah Firkái
by Dinah Laurel Lance Pént. Aug. 10, 2018 8:07 pm
Statisztika
Music

Share | 
 

 Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
358

TémanyitásTárgy: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Szomb. Május 19, 2018 3:32 pmPerformer:

Dwarfstar

Tortured soul:

Zatanna @


Érdeklődve néztem végig a műveimen a mágusnő villájában, ami Gotham legelegánsabb környékén állt és ahová ma ellátogattam. Az emberre úgy tűnik hatással van, ha egy diliházban őrzik egy ideig Jokerrel és Enigmával, mindenesetre kifejezetten szórakoztatónak találtam a házi rejtvény felállítását. Kíváncsian fogom végig követni a nyomozást azt hiszem.
Amint belép az ebédlő asztalon meg fogja látni az egykoron trófeaként magával vitt csizmáját. Már két hónapja volt, szinte mintha tegnap történt volna, annyi minden történt az életemben. A lábbeli körül rúzzsal írt felirat: "Hogy kerül a csizma az asztalra? Nézz bele és meg tudod!" Ha így tesz, akkor meg fogja találni egykori saját versikéjét, mit nekem hagyott, rajta az apró rejtvénnyel: "Hívatlan látogató, ha bugyijaid túrja, helyemet elrejti foteledben egy bérgyilkos orra." Azt hiszem ez lesz, ami először kiveri majd a biztosítékot, pedig hát egy rendes bérgyilkos, egy megélhetési martalóc igazán tisztességes szakmának számít egy mániákus erőszaktevőhöz, egy kannibál sorozatgyilkoshoz vagy átlagos gázóraleolvasóhoz viszonyítva.
Az egyik nappalijában bizonyára rá is akad majd Cartwrightra. Az egykori dezertált légiós tisztből lett zsoldos és bérgyilkos elvállalta a megbízást Zatanna fejére. Nem csodálom, az a tíz millió dolcsika sokak fantáziáját megmozgatja. Olyan mint az öklöm. Az is elég csúnyán megmozgatta az egykori tiszt tökeit, mikor a lábai között felfelé, kinyújtott ököllel dobtam egy Supermant. Már szinte sajnáltam a fickót, amikor a földön fekve egy meglehetősen egyéni, amolyan underground irányvonalas változatát adta elő zárt szájjal a hím páviánok párzási üvöltésének egy gregorián oratórium dallamára, úgyhogy igyekeztem rendes lenni vele a későbbiekben, mikor egy fél tucat harisnyakötő és melltartó felhasználásával belekötöztem a fotelba, a szájába pedig beledugdostam a szennyes tároló összes zokniját, hogy valami jó is legyen a napjában szerencsétlen bérgyilkosnak elővadásztam Zatanna legjobban használt, leginkább kopott és átizzadt magas sarkúját, aztán egy darab szigetelő szalaggal a férfi orra és szája elé ragasztottam, had élvezze. A fickó köré kíváncsiságból megpróbáltam kirakni csak a nála lévő stukkerekből a "Hello" feliratot, de nem lett valami tökéletes sajnos. Még hozhatott volna egy sörétest a másik kettő, meg a tizenegy pisztoly, a szamurájkard és rohampuska mellé igazán. Természetesen a fickó orra alatt, vagyis a cipellő talpbetétjén várja a mágusnőt az újabb üzenet: "Előttem a te ciciden sosem volt plomba, szólnék hogy a hálóban ketyeg egy csinos bomba"
Az emberek általam ismeretlen okokból ragaszkodnak a házaikhoz és nem szoktak simán megölni valakit egy kis garzonért, ami pont tökéletes a következő pár hónapra. Szóval valamiért feszélyezni szokta őket egy fél kiló plasztikra kötözött detonátor. Kispolgári szokás, de azt hiszem a boszika sem lesz ez alól kivétel és sürgősen bevágtat a hálószobájába. Láttam, mikor fent jártam, hogy elég hirtelen indult otthonról, szét voltak hajigálva még a ruhái és bontatlan az ágya. Mostanra szépen meg volt vetve a hálóhely, rajta sorakoztak glédában az összehajtott ruhái, mellettük a Cartwright által telepített plasztikbomba, a számlálója 3 másodpercen állt. Sokkal több volt persze vissza, mikor szétkaptam a detonátort, csak később állítottam poénból erre, had izguljon, mikor meglátja. Az heves légzéssel jár, az pedig szépen dobódó cicikkel. A bomba mellett kis levélke: "Ugyan hol is lehet álmaidnak törpe hőse? Hisz jól tudod, miként festek farsangra előre"
Természetesen a sminkkészlet a megoldás, nyilván tudni fogja első találkozásunkból. Nem olyan régen jártam a fürdőben és kerestem elő a cuccát. Azt a rothadt...! Egy vegyi gyár, egy arab bombagyáros és egy húsz éve tönkrement festékbolt teljes raktárkészlete összeborogatva a spanyol inkvizíció tartalék kínzókamrájának felszereléseivel és voilá! Kész is egy sminkkészlet. Fejlett technikai készségeim értelmes, az emberiség kultúrfejlődését elősegítő célzatú felhasználásával telepítettem a cipzár mögé egy konfetti szórót, hogy amint kinyitja az arcába robbantson egy fél kiló papírdarabkát. A rúzs mellett itt az utolsó üzenet: "Csak nem hitted hogy ilyen egyszerű lesz? Itt várok míg kimondod, mi is lehet ez? Véres neki eleje és háta, színből sok jutott bundájába. Mond hangosan a válaszod, megidézed ezzel a törpe lovagot!"
Hallottam a kulcsot nyikordulni a zárban, mire azonnal szemmel szinte láthatatlan méretűre zsugorodtam, majd Zatanna sarkába szegődve vigyorogva kísértem végig a rejtélyek útján. Jó! Nem vagyok egy Enigma és? Én jobban verekszem, viccesebb vagyok és sokkal szebb, emellett nekem ennyi is elég, hogy remekül szórakozzam!


Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Hétf. Május 21, 2018 10:34 pm


Furcsa Páros -  Dwarfstar & ZatannaA szokásosnál később értem haza, mint szoktam, de valami furcsa érzés fogott el, mikor beléptem az ajtómon. Mondjuk a szokásos pár darab holmim se volt a helyén, amit gyorsan a gardróbból kihajigáltam, mikor indultam reggel. Most viszont úgy látszik semmi sincs a helyén. Vagyis még olyan is akad, aminek nem ott a helye.. a csizmim az asztalon. De a mellé írott pár sor még jobban kihúzza nálam a gyufát.
Ohh a galád.-  DWAR!- kiáltom, mikor a versikémet megtalálom a csizmám belsejében.
A nappalimba sietek, és nem azért, de egy pasast találok ott, akit nem is ismerek és ráadásként a csizmám másik fele van felragasztva a szája elé. Kissé természetellenes pózban ül, de elég dühös vagyok a perverz törpére, hogy megtudjam mi folyik itt.
Leszedem a ragasztóval feltekert csizmámat a szája elöl, és a zoknikat a szájából, majd kérdőre vonom.
-!melőt zsraka tim sé ygav enef a iK- mondom ki a szavaim, és várom válaszát, majd a lábbelim talpán egy újabb felitar vár. –Hogy mi??!! A Hálószobámban egy bomba van???- raktam vissza a csizmámat a szája elé - !jdaram ttI – majd az ágyamhoz siettem, és keresni kezdtem a bombát.
A ruháim mellett találtam meg, s ahogy rápillantottam, majdnem megállt bennem az ütő. „3 másodperc”.. Gyorsan megragadtam és nyitva egy lakatlan helyre egy térkaput, - !abgáliv naltakal úpakréT-  behajítottam a bombát, majd összezártam. Éppen, hogy az utolsó pillanatban sikerült talán, de nem kockáztattam.
De egy újabb rejtvény fogadott, ami most valami festékekkel kapcsolatos. Hírtelen nem is tudtam merre keressem, de aztán a púderes dobozkám és az ecsetem jutott eszembe, hogy akkor vívtunk egymással…
Sietős léptekkel rohantam át a pipereasztalomhoz, és a táskámat kinyitva egy zacskónyi konfetti repült bele az arcomba. –DWARFSTAR!- kiabáltam és egy mozdulattal le akartam söpörni a papírfecniket, de a rúzsomon is volt egy felírat. Már nem is tudom, mit mondhatnék! Nemcsak perverz, még szemtelen is!
- Mi a fene lehet ez a sokszínű bundájú?- vakargatom meg a fejem, de nem igazán jut eszembe semmi. Le kell higgadjak, hogy újra átolvasva talán megfejtem a dolgot..
- „Véres neki eleje és háta, színből sok jutott bundájába. Mond hangosan a válaszod, megidézed ezzel a törpe lovagot!"  - Mi a fene lehet az a valami, aminek az eleje és a háta is véres? – tűnődtem és semmi nem jutott az eszembe.
Végül nem várt fordulat után, beugrott valami a gyerekkorom versikéi közül.
- Boci, Boci Tarka! Se füle se farka! Oda megyünk lakni, ahol tejet kapni!- mondtam ki végül amire gondoltam, és abban a pillanatban jutott eszembe, hogy azt a betolakodót a fotelba hagytam a csizmámmal együtt..
- Ohh, csak kapjalak el, Te perverz törpe!! !lóbscavizs ahup keneygel dieséK- mondtam ki gyorsan a varázsszavaim, mert azért én is tanultam ám a legutóbbi találkozásunkkor. Lássuk ez hogy tetszik neki.
- Nem felejtettelek el... -lépek a fotelba ülő felé.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
358

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Kedd Május 22, 2018 5:10 pmPerformer:

Dwarfstar

Tortured soul:

Zatanna @


Érdeklődéssel kísértem végig a rejtvényeimen halkan kacarászva Zatannát. Ha tudná, hogy csak egyet kéne hátralépnie, hogy visszaadjon kamattal mindent, amit ő sérelemként élt meg, pedig egyáltalán meg se csonkítottam. A bérgyilkosnál mondjuk ügyet se vetett a német fegyverletétellel konkuráló arzenálból kirakott "Hello"-ra, hát ezért szenvedtem vele ennyit?! Mondom én, hogy kellett volna hozzá még egy sörétes. Franc megette. Zatanna mindenesetre nem pazarolt sok szót a Cartwrightra, szinte azonnal elvágtatott a hálószobába. Majd megpukkadtam a visszatartott röhögéstől, mikor vagy fél perc alatt varázsolt egy dimenziókaput egy három másodpercen álló bombának. Hiába a rémület csodákra képes. A konfetti esőnél azért már egész színt kapott az arca pirosító nélkül is, de az azért meglepett, hogy kitalálta a feladványomat. Nocsak!
Ahogy visszaért a nappaliba visszanőttem mögötte és hátulról rögtön befogtam a száját, a torkán pedig megérezhette a hideg fém érintését.
- Na na cukorbogár! Én is tanultam egy keveset, hidd el - kuncogtam. - A késeim köszönik jól vannak, mindaddig míg nem látsz valamit, nem is varázsolsz rá, nem versz át. Mellesleg ha azért jöttem volna, hogy bántsalak, akkor valahol a cseresznyeízű ajkaid mögött, mondjuk a nyelőcsövedben nőttem volna vissza emberméretre és már túl is vagyunk rajta - mutattam rá a tényekre. - Ha elengedlek lenyugodsz végre? Tudunk beszélni, vagy verekedni kell feltétlenül? Bólints szépen, ha nem muszáj boxolni.
Zatanna másodpercnyi hezitálás után lassan bólintott, mire elengedtem és vigyorogva odadobtam neki a kezemben lévő kanalat, aminek a nyelét érintettem eddig a nyakához.
- Nem kell azonnal betojni - kuncogtam, majd színpadiasan nagyon mélyen meghajoltam, a homlokom szinte a földet érte. - Gratulálok! Gratulálok! Örömmel értesítjük, hogy az alvilág pályázatán tíz azaz tíz millió dolláros vérdíjat nyert arra a csini kis fejére. Doug - böktem a hüvelykujjammal a melltartókba és harisnyakötőkbe kötözött, vagy egy órája rózsás lábszagot szipuzó, tökön vert zsoldos felé - a legelső pályázó volt erre a kis nyugdíjalapra. Nos Douglas egy rendes gyerek, alig hat vagy hét embert ölt meg eddig, még csak egy szép reményű kezdő, de nagyon szorgalmas, egyáltalán nem finnyás. Egy két hónapos csecsemőt is kihajított két hónapja a kilencedikről ötezerért, szóval amikor már előre csillogó szemekkel beállított ide ezzel a fél fegyverraktárral, úgy éreztem kommunikációs nehézségeket támasztana, ha kávézás közben itt puffogtatna nekünk, vagy robbantana. Na szóval beszélgessetek, addig töltök egy kávét mindkettőnknek, már lefőztem. Ne aggódj, megtalálom a konyhát, légy a vendégem - intettem a fickó felé. - Hogy iszod?
A válasz után magam után lebbentve a hosszú kabátomat, elvégre most nem jelmezben jöttem, csak egy régi bakancsban, farmerban egy kockás flanel ingben meg egy hosszú kabátban, csak kényelmesen, szóval a kabátom szárnyát magam után lebbentve ki is slattyogtam a főzőhelységbe és kitöltöttem a két kávét, majd az asztalhoz ülve, kényelmesen pöfékelve egy szál cigit vártam a csajra. Hamar megérkezett, a zsoldos aligha mondhatott bármit is azon kívül, amit már elmondtam, nagyvonalúan böktem az asztalon heverő doboz Camelre.
- Pöfékelj ha gondolod, csak mintha otthon lennél - villantottam meg a fogsoromat szélesen. - Na figyelj szépségem. Valami azt súgja nekem, hogy ez a mágiás világ is amolyan kis zárt közösség, ahol a legtöbben ismerik egymást. Van egy bal kézről jött haverom, bizonyos John Constantine. Szerintem ismered, legalábbis gyanús a dolog, mert az ő fejére is kikerült veleddel együtt ez a kis aprópénz. Nem szoktam elvállalni egy havert, sőt, mivel adott nekem a múltkorjában egy kis mágikus ketyerét, meg megvilágította nekem a mágia működési elveit, azt mondhatom, talán még tartozom is neki. De már nem lakik a régi címén. Értesíteném, hogy bajba kerülhet, ha nem néz a háta mögé. Jó messze. legalább egy távcsöves mesterlövész hatótávjáig. Folyamatosan - vezettem fel jövetelem célját.


Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Szer. Május 23, 2018 1:55 am


Furcsa Páros - Dwarfstar & Zatanna


Alig léptem pár lépést a nappalim felé, mikor egy hideg fém tárgy a nyakamhoz ért. A fülembe suttogó hangot viszont jól ismerem. Dwarfstar..
- Ahh..- egy halk sóhaj hagyja el a torkom, és mielőtt megszólalhattam volna, a számat befogva a kezével. Gondolhattam volna, hogy itt van a közelben, és szemmel kíséri az gész műsort, amit szerintem előre kitervelt. Bár azon se csodálkoznék, ha a csizmámból hasított bőrt csinált volna, a találkozásunk óta, de nem így történt.
Most viszont a szavai megleptek. Nem azért, mert nem tartom igaznak, hogy ha akart volna bántani, megtette volna. Ahogy azt is elhiszem, amit a torokban növésről mondott. De torkomhoz szorított fém érzése is meggyőzött, hogy hallgassam végig, mit akar. Lassan bólintottam a kérdésére, miszerint tekintsünk el a felesleges harctól. Kedvem se volt egy újabb csetepaténak a lakásomon.
Bólintásomra elengedett és az eddig a torkomhoz szorított fém tárgyat a kezembe dobta. Kissé meglepett, hogy egy kanál nyelével tartott sakkban, de alig tudtam megállni a mosolygásom. Jééé, még meg tud lepni?- futott át a gondolat rajtam, majd a következő mondatára felkapom a fejem.
- Miféle vérdíj?- nézek rá meglepetten, és arra a fickóra mutat, aki ezt az összeget már a zsebében is látta, vagy talán csak nagyon közelinek érezte, mikor a lakásomba bejutott, és ha jól sejtem, akkor Dwarfstar közbenjárásával néz ki most, ahogy kinéz a fehérnemümmel összekötözve. Na, igen! Ez Dwarf-ra vall. – néztem rá kicsit furán, mikor arra gondoltam, hogy igazából nem is esett nehezére az intim ruhadarabjaimmal összekötözni ezt a Douglas nevűt. De valójában nem értettem miért lennék én bárkinek a célpontja?- merengtem el rajta, majd a kávé említésére ismét csak bólintani tudtam. Lassan már a saját lakásomban vendégnek számítok, ha ez így folytatódik, de inkább nem tulajdonítottam nagy jelentőséget Dwarf önkiszolgálásán. Gondolom, már bejárta nem egyszer a házamat és nem hinném, hogy kihagyott is volna egy centimétert is belőle. Most viszont a megkötözött fickóhoz léptem és nagyon kíváncsi voltam, ki küldte rám, vagyis a megbízójára, aki tuti, hogy egy pancser, ha velem kezd..
A körülötte heverő fegyverek és azokból formált „Hello” most inkább írónikusnak hatott, bár ha jobban belegondolok..
- !knüzedrék ah zstehlézseb rokka kasC !edi eb láttotuj ygoh ttödlük ik ygav iK- vontam kérdőre nem éppen higgadt hangon, de azt gondolom, hogy nem első kísérlete a bankszámlája gyarapítására. Az viszont nagyon érdekel, hogy ki volt az, aki a fejemre ezt az összeget kitűzte.
- !JLÉZSEB- kiáltottam rá, ahogy kivettem a szájából a cipőmet.
Sok mindent nem tudtam meg tőle, de látszott rajta, hogy nem könnyű eset az értelmi szintjén, és ha tovább kérdezősködnék, akkor se tudnám meg, hogy ki a megbízója. Így inkább visszamentem a konyhába, ahol a gőzölgő kávé várt, és Dwarfstar, aki szemmel láthatólag otthonosan érezte magát nálam.
- Köszönöm.. nem dohányzom. - ültem le a másik székre vele szemben, de amit utána mondott, arra valahogy nem voltam felkészülve..
Ismeri John-t? Az ő fejére is kitűzték a vérdíjat? Ki lehet az, aki ellenünk támad?- kezdtek a kérdések egymást követni a gondolataimba. Mi folyik itt?!
- Ismered Constantine-t? Hogyan? Miféle mágikus ketyerét adott neked? - néztem rá kérdőn - Persze, hogy ismerem! Mindenki tudja, hogy a Kedvesem! De ez most, hogy jön ide? Ki akarja megölni? Beszélj már! Ugye nem esett baja? – rohantam le a kérdéseimmel, mert nagyon aggódom John-ért. Tudom, hogy forrófejű, de megvédem őt, bárki is akarja kívánni a halálát és az enyémet.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
358

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Szer. Május 23, 2018 4:38 pmPerformer:

Dwarfstar

Tortured soul:

Zatanna @


Enyhén felszaladt a szemöldököm, mikor bejelentette a csaj, hogy Constantine a kedvese. Nocsak, nocsak, micsoda kis bulvár infókat nem tud meg ma az öreg Sylbert, mindenesetre torokhangon felnevettem a szavaira.
- Mindenki tudja? Hát bocsi szivi, nem vagyok rendes előfizetője a pletykalapoknak. Bár lelki szemeim előtt már látom a címlapokat... "A hírneves bűvésznő galambbá változtatta az alkoholelvonó ápolószemélyzetét, mert nem akartak kiengedni egy whiskeyfüggő varázstudort a hétvégére! Exluzív sztori csak a mi újságunkban!" Vagy mondjuk... hmm... "Meg nem erősített hírek szerint egy férfi került képbe Zatanna és John Constantine idillikus kapcsolatában. Az még nem egyértelmű melyikük kavar a titokzatos pasassal. Csak nálunk, a horoszkóp és a műsorújság után 4 oldalon" - vigyorogtam, majd könnyedén legyintettem. - Nyugi. Csak próbáltam körülírni, hogy ennyire azért nem köztudomású a tény. Mondjuk nekem. Na szóval. Pár hete felbérelt egy démonnő, hogy csórjak el valami könyvet a fickó lakásáról, aminek olyan neve van, hogy hármat krákogsz és kettőt köpsz és könyvcím lesz. Valami ódémonikus grimoare. Mindegy. A csaj, hogy démon volt azt mondjuk pengeéles logikámmal arról állapítottam meg, hogy vörösen izzott a szeme, hosszabb körmei voltak mint Lady Gagának, ja és volt két szarva a fején. Na szóval te azt nem tudod elképzelni, micsoda rumli van annál a fószernél. Ja várjál, te a csaja vagy, akkor gondolom el tudod... Na szóval nem tudtam megtalálni abban a káoszban, kénytelen voltam megvárni. Először szépen kértem. Erre megbűbájolta az agyamat, hogy menjek vissza és vegyem feleségül a démonpinát. Másodjára már eszerint érkeztem én is és neki is légkondícionáltá tettem a késeimmel a lábait, meg kissé meg is vertem. Ja meg rágyújtottam a házat, biztos ami biztos. Ő meg közben megbeszélte az övemmel, hogy egészen méretesre is tud az engem növeszteni. Na most egy tisztességes, normális ember azokba a lábsebekbe egy 10 perc alatt beledöglött volna. Egy tisztességes, normális démon meg kifizet, ha visszaviszem neki a kért címmel ellátott könyvet, akkor is, ha az a disznó a telefonkönyvet csomagolta át mágikusan. Szó szót követett, én meg a démonrüfke fejével és a telefonkönyvvel mentem vissza Constantinehoz. Nos a fickó addigra jobb volt mint új korában. Úgy értem, már nem seggrészeg. Isten tudja, de végül leültünk közösen bagózni, meg szlopálni. Végül megegyeztünk, hogy nem ritkítom meg a magánkönyvtárát, amit annyira jó néven vett, hogy odaadta nekem ezt - dobtam át a lány felé könnyedén Bugsy Siegel szerencseérméjét, amit ő könnyedén elkapott a levegőben fél kézzel. Hopszi! Van kézügyessége! Ha minden tekintetben így van, akkor Johnny meleg pornó magazinjait végképp nem értem. - Általában nem hordom magamnál melóban, nincs szükségem szerencsére, bízok magamban és a képességeimben, csak akkor van nálam, mikor... öhmm... van egy lány aki... szóval nem amikor melózni megyek na, ez a lényeg... - basszus, most tényleg még a nyakam is elvörösödött? Ha az én kis csinibabám, a kis akácmézbe forgatott ananászos pitém kerül valahogy szóba, akkor mindig ez van. Baromi kínos. Ráadásul pont most iszik Zatanna a csészéből, sosem fogom megtudni, hogy nem csak a vigyorát rejti-e el éppen. - Most csak azért hoztam, hogy alátámasszam a történetet, lásd nem kamuzok. Ennek kapcsán el is magyarázott ezt-azt a mágia működési elvéről. Ahogy sejtettem, nem annyira misztikus a dolog, pusztán csak van bennetek egy láthatatlan hadrongyorsító és kész. Semmi ördöngösség. Szóval a végére egész szimpatikus volt Constantine. Van egy arca, nem is kicsi, egy vérbeli alkoholista, degenerált, életunt, lenéző seggfej, szóval lelki rokon nagyjából. Még egy jó tippet is kaptam, hova törjek be néhány enyhén mágikus és baromi drága ékszerért, a... öhmm... a barátnőmnek tetszett - merengtem el. Így volt igaz. Jutalomból lenyírhattam a füvet, átmasszírozhattam a vállát és kifesthettem a körmeit. Csodálatos délután volt, de az én kis banánparfém szépségéhez nem érhettek fel azok a néhány száz éves színarany, drágaköves kacatok. - Összességében azon kevés egyike az öreg pialkimista, akire nem vállalnék el megbízást. Amúgy se nagyon mozgat a pénz, engem csak a kihívás érdekel, de ő... hát a haver talán túlzás, de jó arc. Szóval ha már hallottam, hogy van némi kis pénz a fején, akkor gondoltam szólok neki, amolyan szívességből. De már nem lakik a régi címén. Ekkor gondoltam rád, mert a te kis csini bucidra is van némi kis zseton, pont annyi, mint az övére, pont egyszerre került az utcára a hír, na meg te is mágus vagy. Hogy jól van-e? Azt meg honnan a farkamból tudjam? Mi vagyok én? Médium? Halottlátó? Jós? Hívd fel valami Nokia üveggömbön és megmondja. Ha felveszi, akár szólhatsz is neki, hogy húzza be a nyakát... - vontam vállat és nagyot szürcsöltem a kávéba. Egész finom cuccai vannak itthon, pénzes csajszi. Szép, gazdag és mágus. Milyen kár hogy ismerek egy még szebbet, ha ilyen ütemben melózom hamarosan gazdagabbat és nagyobbat. Egy igazi istennőt. Legalábbis nekem ő mindig az lesz, az marad. És az enyém marad. Ha bárki csak rágondol, súlyos, mondhatni egy örökkévalóságon túl gyógyuló baleset éri. De ez egy másik kérdés. Most érdeklődve vártam, hogy segít-e ez a cica értesíteni a Columbo cosplay versenyek örök tiszteletbeli meghívójának boldog tulajdonosát.


Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Csüt. Május 24, 2018 1:50 am


Furcsa Páros – Dwarfstar & Zatanna


Igazából nem is tudom mit vártam Dwar-tól John-nal kapcsolatban. Azt jól tudom, hogy a Kedvesem nem veti meg az italt, ahogy a gyári kémény füstje is eltörpül az övé mellett. Érdeklően hallgattam végig a Törpi monológját, nem akartam megzavarni a bulvárhírekről alkotott véleményét, bár ez inkább egy félmosolyt csalt az arcomra, mint bármi mást. De most nem is ez az az információ, amire valójában kíváncsi vagyok. Egy szép nagy körítés után tér a lényegesebb részhez, de úgy vagyok vele, hogy inkább elengedem a fülem mellett a sok lényegtelen pletykalapos észrevételét. De aztán végre az érdekesebb részre tér, ami Johnommal kapcsolatos.
- Egy könyvet akart? – jegyzem meg halkan, de nem akarom félbeszakítani. A démoni nő említésére felkapom ismét a fejem, mert akkor az a könyv nagyon is érdekelhette, ha minden létező módon meg akarta szerezni.
- Azt jól tudom. - nevettem el magam Constantine-om „rendtartására” a lakásában. - Nem éppen a makulátlan rend mintaképe, de ahogy szokták mondani, hogy a Zseni átlátja a káoszt, és ebben szerintem utánozhatatlan. - tettem egy apró megjegyzésként Dwarf-nak egy széles mosollyal.
Aztán, hogy végighallgattam a történetet, egy érmét dobott felém, amit elkaptam, majd ránéztem –Ez Bugsy szerencseérméje…- mosolyogtam el a tárgyat nézve. John ezek szerint jól tudta, hogy a Törpinek mire van szüksége..
- Ez egy nagyon is értékes holmi. .- adtam vissza neki. – Biztos vagyok benne, hogy …- folytatnám a mondatom, de látom, hogy fülig elvörösödik a Férfi, ahogy szóba kerül a Barátnője, így inkább a teámból kortyolok.
- …… hogy a Kedves Hölgyednek tetszettek azok az ékszerek…- mondtam ki végül, és annyira aranyosnak tartottam a zavarát, amikor arról a lányról beszél. Biztosan nagyon szeretik egymást. Ezt jó tudni, hogy van érző szíve Dwarfstarnak. Eddig nem gondoltam volna, hogy önmagán kívül tarthat még valakit fontosnak. De ez tényleg kellemesen meglepett. Ki sem néztem volna belőle. Azon viszont elgondolkoztam, hogy talán összefüggés lehet a démoni nő és a mostani helyzet közt. John-t ismerve biztosan valami ritkaságot akart volna megszerezni az a nőstényördög, de a Kedvesemet nem ejtették a fejére. Bár a kettejük iszogatása sem lep meg igazán, de az jobban, hogy cimborájának tartja a Kedvesemet és még segíteni is akar, hogy figyelmeztesse a veszélyre.
- Értesítem... tudnia kell a dologról.. - vettem elő a mobilomat és egy üzenetet hagytam a számára a rögzítőjén. Majd ismét Dwarf-ra néztem, közelebb hajolva az asztalon.
- Látom, hogy nem vagy Jós, vagy Médium, de talán tudunk valami üzletet kötni, ha segítesz megtalálni azt, aki ezt az összeget a fejünk mellé tűzte!? Neked vannak kapcsolataid – feltételezem- nekem meg ropogós dollárjaim. Nos? – nézek rá. - A Kedvesednek vehetsz belőle szép holmikat és elviheted egy hajóútra is Hawaii-ra. Biztosan örülne, hogy kettesben lennétek egy szép nyaraláson. – kezdtem bele az ajánlatomba. - De, hogy lásd milyen összegből gazdálkodhattok, esetleg a Nászutat is fontolóra veheted… - Ezt csak azért gondolom, mert annyira édesen áradozik a Hölgyéről, látszik mennyire szerelmes belé. A szalvétára  írt összeget meg odacsúsztatom elé, összehajtva, bízva abban, hogy megfelel az ajánlatom.
Ha megnézi, akkor egy szép kerek 15 millió dollárról szóló ajánlatot pillanthat meg a segítségéért.
- Nos? Megfelel az összeg?- nézek rá, és várom a válaszát, miközben a teámat iszogatom tovább.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
358

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Csüt. Május 24, 2018 5:47 pmPerformer:

Dwarfstar

Tortured soul:

Zatanna @


Nos a jövetelem elérte a célját, a csaj értesítette Constantinet. Milyen illúzióromboló tud lenni, hogy nem varázsolt ide egy másik dimenzióból, vagy a pokolból, vagy a színes bocsok szivárványairól egy kristálygömböt, vagy nem idézett meg egy szabadidős angyalt, vagy legalább egy ványadt szolgadémon impet, hogy elküldje vele az üzenetet. A mágikus Nokia valahogy olyan profán... Persze neki meg van a pasas száma, úgy azért sokkal könnyebb, na. Szóval már éppen készültem volna lehúzni a maradék kávét és eloltani a staubot, majd menni a dolgomra, mikor megelőzött a csaj és egy üzleti ajánlatot tett felém. Először röhögve akartam visszautasítani, de aztán szöget ütött a fejembe egy gondolat... Merengve néztem a nőre, újabb bagóra gyújtva.
- A pénzed itt nem jó semmire - feleltem tömören. - Nagyjából annyi dohányom van, amennyit akarok, engem sem falak, sem riasztók nem állítanak meg, de abban igazad van, hogy velem könnyebben találsz alvilági kontaktot. De együtt melózni egy hőssel? Kiutálnak az Arkhami Szociopaták Baráti Köréből... Ahhoz a pénz semmi ellenérték, amúgy sem nagyon érdekel - ráztam a fejemet, majd a tárgyra tértem. - Egy valamit fogadok el ellenértékként. Az én csillagos tubarózsám nagyon lábfájós, ami egy felől nekem jó, mert gyakran szerezhetek neki örömet, de olykor azért probléma. A segítség ára egy szép, estélyre való cipellő a lábacskájára, amiben nem fáj a talpacskája, amíg hordja. negyvenötös méret. Mégiscsak nő vagy, a konkrét kinézetet rád bízom - dobtam vissza az alkut felé.
Miután Zatanna különösebb hezitálás nélkül belement egyszerűen kezet nyújtottam neki az üzlet megpecsételésére, hogy utána már elé is tárjam, mit tudok neki nyújtani cserébe.
- Nos a tíz millió egy egész szép összeg. Olyan kerek meg minden. Gothamben annyi maffia van, hogy néha komolyan elgondolkodom, Batmanen kívül van-e még becsületes ember? Főleg annyi, hogy ennyi bűnszervezetet eltartson magán. Mindenesetre ezek főnökei erre a zsetonra nem fognak ráugrani. Mágusokról van szó, ráadásul neked egy baráti társaságban való szombat esti piálás annyi szuperhőst jelent egyben, ami komolyabb ufo inváziók visszaverésére is alkalmas és még maradhat is a fél banda vigyázni a sörökre. Szóval túl rizikós. Ez inkább az ilyen a kezükben puskával, a seggükben meg plasztikbombával született szerencsefikat, zsoldosokat, volt katonákat és ex-börtöntöltelékeket fogja vonzani mint Douglas barátunk odaát. Tényleg vele mi a terved? Csak mert van egy 328 év letöltendő a fején jó magaviselettel, szóval ha bedugatod a kóterba és egyszer megszökik, tuti visszajön mint a kihajított bumeráng ezt megbeszélni veled, azt jobb ha tudod. Mindegy is, ez mellékes, mint a pókeren a játékszabályok, az a lényeg kinek van nagyobb stukkere az asztal alatt. Ez pedig most a Nagy Fehér Cápa. Ismered? - kérdeztem, mire Zatanna lassan bólintott. - Nos én is. Cellatársam volt egy ideig az Arkhamben. Köztünk szólva, ha nincs vele húsz verőlegénye, akkor se nem nagy, se nem cápa, de legalább fehér. Egy palotapincsi előbb jut eszedbe róla. Ezzel együtt hideg fejű, nyugodt pasas a csempészfőnök, fel tudja mérni a kockázatokat és nem vállalja túl magát. Ő mégis rázizzent a vérdíjra a csapatával. Na most egy csempészfőnök ritkán vált a bérgyilkosság felé, annak jó oknak kell lennie. Sokkal nyomósabbnak tíz milcsinél, hogy megrángassa a szuperhősök kívül hordós pelusát egy maguk fajta ledurrantásával. Ha engem kérdezel, akkor Cápa tud valamit a megbízóról, aki ezt a kis díjat kiírta. Valamit, ami miatt megéri neki vállalni a rizikót. És hát ti mindketten mágusok vagytok, Nagy Fehér Cápa bandája meg köztudottan utazik mágikus kütyükben is... Add össze a kettőt a kettővel - vontam meg a vállamat. - Ha akarod, el tudlak vinni a búvóhelyére, de előre szólok: hemzsegni fog a verőlegényeitől. Ő soha nincs egyedül és nagyon szeret trükközni a kis drágaszág. Nem csak olyan rasnya mint Gollam, legalább olyan kapzsi szemétláda is, ugyanolyan gyáva, de ugyanúgy tele van a tarsolya trükkökkel. Persze az árban benne van, hogy segítek seggeket szétrúgni az ügy megoldásáig. Szerintem ő a legjobb nyom, de ha nem tetszik, kérdezősködhetünk is még itt-ott - vetettem fel amit tudok.


Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Pént. Május 25, 2018 12:46 am


Furcsa Páros - Dwarfstar & Zatanna


Láthatólag a felajánlott összeg nem éppen meggyőző volt Dwarf részére. Azt már tudom, hogy amire szüksége van, azt biztosan meg is szerzi magának. Kicsit meglepett a segítségének az „ellenértéke” bár azt is észrevettem, hogy nagy szeretettel és csodálattal beszél a Párjáról. Biztosan kedves lány lehet. S ha, ezt kéri a segítségéért, akkor miért ne?
- Rendben van. - bólintottam a cipőre. – Meglesz a kért méretben a cipellő Kedvesednek. Egy kis időbe telik, míg megszerzem a méretben, de mindent megteszek az ügy érdekében. - néztem rá kedves mosollyal és nyújtottam a kezem az alku megkötésére.
Aztán egy Cápa nevezetű is szóba kerül, akiről régen hallottam. Kishalnak számít varázskörökben, de nem szoktam lebecsülni senkit. Tudom, hogy minden nap hoz új meglepetést és fordulatot. A mai nap is az, mivel egyszerre két Freak is a lakásomban tartózkodik. Igaz az a Douglas nevű most is a fotelban „várakozik”, de azért nem hiszem, hogy nagy boldogságban van most sem. A vérdíjat már bottal ütheti, és talán örülhet, hogy valami emléket meghagyok neki, a varázslatom után.
- Douglastól nem kell többet tartani. - hajolok kissé közelebb a Férfihez, és egy apró grimasz jelenik meg az ajkamon. – Nem fog emlékezni semmire, főleg, hogy minden, ami itt történt és pár nappal ezelőtt is, azt már nem fogja a múltjának tekinteni.
- Ami meg Cápát illeti, ő biztosan tudhat valamit. Nem úgy ismerem, mint aki makulátlan életet élne. Bár nem vagyok elragadtatva az ötletért, de valahol el kell, induljunk, hogy megtudjuk kinek is vagyok útjában. És ha jobban belegondolok, akkor Dwarf-ra tényleg nagy szükségem van. Már csak azért is, mert ő könnyebben mozog az alvilágba, mint én. Az pedig köztudott, hogy engem sokan ismernek, és nem utolsó szempontként az én fejemre van kitűzve ez a csinos kis összeg. Így most hallgatok a Férfi szavaira, bár annyira nem örülök, hogy éppen Cápa az, akihez tartunk. De tisztában vagyok, hogy aki tud segíteni a kiderítésben, az egy Csempész, akinél biztosan legalább egyszer megfordul minden alvilági figura. S most erre van szükségünk. Információkra. Úgyhogy, nem kis kíváncsisággal fogok bele a nyomozásba Dwarf-al, akinek ez talán nem is olyan távoli dolog.
-  Douglas-t meg csak bízd rám. Nem hiszem, hogy ő, több gondot okoz majd nekünk. - néztem Dwarf-ra, és töröltem is az emlékeit a fotelban ülőnek, majd egy álomvarázst küldtem rá, hogy ne is emlékezzen semmire, ami az elmúlt pár napban történt vele.
- Most? Hol találjuk meg azt a híres Csempészt?- nézek a Törpire egy széles mosollyal.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
358

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Pént. Május 25, 2018 10:30 pmPerformer:

Dwarfstar

Tortured soul:

Zatanna @


Miután a varázsnéni elfogadta az ajánlatomat, hogy talán kezdjük a kutakodósdit az én öreg cimborámnál gúnyosan vigyorogva megráztam a fejemet.
- Na nem! Most felejtsd el! Nem teleportálunk! Nem térkapuzunk! Nem megyünk át démoni síkokon! Meg az összes ilyesmi! A teleport egy nagyon ronda találmány. A világon mindig, mindenhol rengeteg por száll a levegőben, meg bogarak repkednek, meg ilyesmik. Most képzeld el, hogy semmiből összerakódik a tested újra a mágia által. Az agyadban por lesz, a pocidban meg kétségbeesett muslicák keresik a kiutat. Basszus mennyi szerencsétlen ízeltlábút mészárolhattatok le elevenen elemésztéssel! Rothadt kegyetlenek vagytok és nem túl higiénikusak. Mindenesetre én be nem mondom a címet. Megyünk szépen autóval, kint parkolok, majd én vezetek! - jelentettem ki határozottan megmásíthatatlan szándékkal. - Mellesleg ne bájcsevejre készülj. A Nagy Fehér Cápa elrendelte a halálodat, ahogy meglátnak az emberei, azonnal tüzet fognak nyitni rád - figyelmeztettem. - Legalábbis míg meg nem győzöd a főnöküket, hogy jobb ötlet lenne, ha nem tenné. Na gyere!
Kilépve a házból, egészen groteszk látvány fogadott minket. Egy csávó, aki olyan magas volt, mint én három éve, mikor bekrepált az övem és megragadtam éppen derék fölötti méretben, mindehhez vékony, mint a hurkapálca és olyan orrszerkezet, mint egy balkezes tölcséres, elöltöltős stuki. Magas sarkú csatos cipő, arannyal hímzett zöld, bokáig érő kabát és egy legalább hetven centis cilinder árnyalta az összképet. Merthogy az őrületnek igen is vannak árnyalatai. Itt durván belenyúlt a festő, szerintem le is öntötte a vásznat. Felnyögtem, ahogy megláttam:
- Baszki... Mad Hatter, te még élsz?! - érdeklődtem értetlenül. A játékai nélkül az Arkhamben ilyeneket esznek reggelire...
A kis fejlődésben visszamaradt kobold rémülten ugrott egyet, meglátva Zatannát, ami önmagában egy mutatvány, tekintve a bal kezében tartott teás csészét, meg hogy nem öntötte magára a tartalmát. Meg máshová sem. Aztán félős mosolyra húzódott a szája.
- Óh! Kedves Alice! Ön ragyogóbb mint azon a szép délutánon, mikor faszilánkokká taposta a teadélutánomat! - bókolt a maga módján, alkatához illően sipító hanggal, ami erősségben a légi riadó szirénáival vetekedett. - Minő sajnálatos kis tényszerűség, hogy az ön bájos, mondhatnám csinos fejecskéjére oly nagy összegek kerültek felajánlásra. Olyannyira nagyok, miket egy magamfajta úriember sem hagyhat figyelmen kívül. Be kell lássa, ez a legkevesebb, a szétrugdalt házam pótlása érdekében kisasszony. Remélem megérti. Látom még hordja a cilinderemet, de ez alkalommal nem bízom a véletlenre a dolgot. Természetesen egy hölgy előtt, mindenek előtt meg kell emeljem a kalapomat...
Abban a pillanatban vetődtem, mint aki rugóra jár, én ugyanis a máguslánnyal ellentétben pontosan tudtam, mennyire veszedelmes bolond is ez a fickó. Esküszöm az első pelenkája kényszerzubbony volt és hát ha ezt én mondom, az már nagy szó... Átöleltem és a földre lökve magam alá gyűrtem a nőt, a fejünk felett elszálló rakéta, ami kivágódott Mad Hatter óriási kalapjából pedig egyetlen gigászi tűzgolyóvá változtatta az épületet. A falak is omladozva álltak csupán, odabent pedig már-már nukleáris tűzvész mértékben tomboltak a lángok.
- De udvariatlan vagyok, még meg sem kínáltam Önöket némi kis teával, csak a régi idők emlékére kedves Alice!
Azonnal forogtam is el, bár kissé kotyagosan a légnyomás után, magammal fordítva a bűvészlányt is, így csak a helyünkre fröccsent a csészéből a kénsav. Aztán már álltam is fel, hogy végre elkenjem a száját ennek a bugrisnak, de Zatanna megelőzött. Szerintem kissé mintha morcos lenne a háza miatt. Lehet tévedek és általában is úgy szokta üdvözölni a pázsitján vihorászó ön- és közveszélyes elmebetegeket, hogy olyan szemeket mereszt feléjük, mint amit az ember a kerékbilincses csávóra szokott, aki éppen szereli fel a cuccát öt perccel a parkolási idő lejárta előtt, amikor éppen életbe vágóan fontos ügyben sietnénk. Bár lehet olyankor kedvesebb a szeme... Mad Hatter felvonta a szemöldökét és ijedten hátrálva közölte:
- Na de kedves Alice! Nem tanult Ön jó modort? Kérem a jelenlétemben tartózkodjon a süteményevéstől és a finom célzások félreértésétől. Én éppen az imént kértem fel rá, hogy legyen szíves meghalni! Legalábbis erre próbáltam célozni a támadással, a rakétával pedig a kedves kis fejére. No mindegy. Apróság. Igazán megbocsátható apróság. Kérem legyen szíves nem mozogni és semmilyen, ismétlem semmilyen körülmények között sem enni semmiféle süteményt, úgy máris helyrehozzuk az Ön kis udvariassági baklövését - vázolta szerintem alapvetően amúgy teljesen érthető terveit, valóban udvariatlan dolog normális esetben beleszólni, hogy embertársaink kit ölnek meg a jelenlétünkben, de nekem még komoly fizetnivalója van a kis mágikus suszternek, remélem ezt megérti majd Hatter is, mikor az Arkhamben negyvenhatodszor is összeverem a zuhanyzóban. A kis gnóm Zatanna felé hajította a zsebóráját.
- Robban... - nyögtem.


Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Szomb. Május 26, 2018 2:13 pm


Furcsa Páros – Dwarfstar & Zatanna


Úgy látszik Törpikének nem annyira fekszik a térkapun át való közlekedés, mert még ki sem ejtettem a számon, máris ellenzi. Az mondjuk tény, hogy jobban szeretek „hagyományos” úton közlekedni, de a térkapu sokkal gyorsabb.
- Mit ellenzel? Még nem is mondtam, hogy azon keresztül fogunk menni!- nevetem el magam a kiakadt arcát látva, még a gondolatára is.
- Felőlem mehetünk kocsival is. - bólintottam rá, amikor említette a fuvart az autóján.
- Gondoltam, hogy nem egy autógrammra fog meginvitálni,  ha meglát.- nevettem tovább a felvetésén. Tudom, hogy nem vagyok népszerű a Bűnözők körében, de legalább tudják, hogy velem nem tudnak olyan simán elbánni, mint egy piti tolvajjal, aki a sarki boltot rámolná ki minden héten. Legalább annyi előnyöm van, hogy ismernek, és ha esetleg még nem, akkor bemutatkozom nekik.
Amint kiléptünk, már nem is kellett messze menni, hogy még egy újabb „jelentkező”-vel találkozzunk a csinos kis összegért a fejemre. Bár azt nem mondanám, hogy megijedtem volna tőle, de az biztos, hogy meglepetéseket tartogat a kalapja alatt a vendégünk.
Az még nem is akasztott ki, hogy Alice-nak szólított és a felajánlott fejpénz reményében látogatott meg, inkább az, hogy szemet vetett a cilinderemre. Na, azt már nem! Elég flúgos rohangál Gotham utcáin, de, hogy mindegyik engem talál meg, az már több mint véletlen. Azt viszont lesheti, mikor lesz az ő fején az én tulajdonom! De mielőtt válaszolhattam volna a kalapom ügyében, Dwar hírtelen átkarolt és letepert a földre teljes súlyával. Kissé kellemetlenül ért a dolog, de a fejünk felett elsuhanó rakéta magyarázatot adott a tettére.
- Köszönöm…- súgtam a Férfinek, majd felkeltem és leporoltam magam.
- !szjapődéV- formálta a szót ajkam, majd határozott lépésekkel a kis gnóm kalapos felé mentem. A kis monológját csak egy vigyorral hallgattam, és azt a kis apróságot, hogy nem haltam meg az előző attrakciója által, elég nehezen viselte, ahogy nézem. De valahol nem tudott meghatni a bánata..
A kis játéka meg lepattant az emelt pajzsomról, ami szerintem újabb kellemetlen percet fog okozni neki, ahogy elnézem azt a meglepett képét.
- Alice kalapját szeretnéd?- kérdeztem, miközben egyre közelebb léptem hozzá. – Tessék… - emeltem le a fejemről és mutattam neki.
- !  retémitnec zít tnim bböt men ima akcilakméf yge deylehkal neygel ramahyge ik zssöj men ah  jdóknáb en nátza nabmopalak gédnev táh ygéL- tettem hozzá a szavaim, és miután egy szép kis herczig fémkalitkát kapott maga köré, kissé lekicsinyítve a termetét- ami eddig se volt olyan nagy magasság- most 10 centisen nagyon jól mutatott a rácsok közt ülve.
-  Ha nem veszed zokon, akkor eltekintek az előbbi rakéta és robbanóórádtól, és nem az Arkham-ba teleportállak.. inkább egy kicsit hidegebb éghajlatra.- emelem fel a kezemmel, hogy jól láthassa és hallja amit mondok.
Azzal a cilinderembe ejtettem a kis mókamestert, aki az északi sarkon találja majd magát.
Aztán Dwarf-ra néztem egy csini mosollyal.
-Hova is indultunk?- kacsintottam rá és vártam, hogy kinyissa a kocsija ajtaját, hogy beszálljak.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
358

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Szomb. Május 26, 2018 3:28 pmPerformer:

Dwarfstar

Tortured soul:

Zatanna @


Tyű! Azért a Bűbájos Boszorkák castingról kimaradt negyedik, vagy ötödik, vagy hányadik Halliwell nővér is tud ám alakítani. Szerintem egy ideig nem látjuk ezt a különösen idióta alakot. Zatanna úgy szerintem soha többé, én meg a következő arkhami beutalómig. Bólintottam a nő szavaira és a roncsérett, de még teljesen működőképes negyven éves Fordomra böktem.
- Szállj be - válaszoltam. - Az autóban dohányozni, lábat a szélvédőre felrakni szabad, mert már tök mindegy neki. Alkoholt fogyasztani szabad, mert úgyse állunk meg a rendőrség kedvéért. Narkót lőni szabad, mert van amikor én is szoktam. Szeretkezni lehet a hátsó ülésen, de nem fogom elállítani a tükröket. A vezetésbe belepofázni viszont szigorúan tilos.
Bevágódtam a sofőrülésre, hátrahajítottam az anyós ülésről a negyvenhárom darabos kis tartalék pornóújság gyűjteményemet, hogy Zatanna is be tudjon ülni az anyósülésre, sőt megemberelve magam nem is csókolgattam végig előtte a címlapciciket sem! Igyekszem udvarias lenni a megbízóval, na. A nő kinyitotta az ajtót, mire kiborult a lábak számára tervezett űrtérből annyi sörös doboz, amiből szerintem újrafeldolgozás után már kijönne egy NASA rakéta, majd némi hezitálás után beült mellém. A csajhoz fordultam.
- Ha valami koszos, vagy ragad, a fateromat kell szidni érte. Ő vette ezt a tragacsot nekem huszonhárom évvel ezelőtt, ő is takarította ki, szóval az ő hibája - vontam vállat.
Kisoroltam az úttestre, majd a szám sarkába dugva egy Camelt nekiindultam, hogy látogatást tegyek öreg barátomnál, immár egy ilyen varázslatos oldalbordával kiegészülve. A gothami forgalomban cikázva nekiálltam felkészíteni a helyre a lányt, hiszen ő mindenféle elítélendő, unalmas, közkeletű szóval élve: legális munkát szokott végezni, ez meg nagyon nem ugyanaz a térfél.
- Gondolom valami koszlott, félhomályos, használaton kívüli raktárra vagy ilyesmire számítasz. Hát van aki ilyen helyeken szokott üzletelni, ez amolyan hagyományteremtő folklor műsor az alvilágban azt hiszem, de a Cápa nem kér ebből a felhajtásból - vonogattam a vállamat, udvariasan megelőzve az előttem haladót és egyúttal rárántva egy kicsit a kormányt a pizzafutárra. Amikor hármat bukfencezett esésből kezdtem érteni mit élvez Madárijesztő a félelemkeltésben. - Szóval a repülőtér melletti irodaházak egyikéhez tartunk. Tök legálisan bérli valami hajléktalan, persze a pénzt a csempészfőnök biztosítja, csak a papírok miatt ugye. Hemzsegni fog a hely az embereitől, előre szólok és mindegyik hord magával valami különösen ronda formatervezett vascsövet, amiből ilyen kis acélgolyókat tudnak köpködni - kacsintottam.
Megérkezve végül a mondott helyre egy három emeletes, modern építésű kis kecó előtt parkoltam le a Fordot, aminek gyanúsan megkönnyebbült sóhajra emlékeztető hangeffektek kíséretében állt le a motorja. Hátraböktem a pornólapok felé:
- Olvasni való hátul, meleg sör az ülésed meg a lábad alatt szétborulva, cigi a kesztyűtartó alá szigszagalozva, mert azt már nem lehet kinyitni. Lehet valahol rábukkansz egy hamburgerre is, inkább ne nyomd be, olyan fél éve jártam gyorskajálda környékén. Foglald el magad, felderítem a terepet. De könyörgöm ne szállj ki, míg vissza nem jövök, ha meglát bármelyik embere ementáli sajttá lövik az én kicsikémet - simogattam meg szeretettel a műszerfalat. Aztán nehézkesen kirugdaltam a beragadt ajtót és elmentem felderíteni a helyet.

Úgymond a semmiből bukkantam fel egy jó fél óra múlva a vezető ülésen, de persze csak visszanőttem két milliméterről. Megvakargattam a tarkómat és neki kezdtem:
- A földszint a bejövő áru raktár is lehet szerintem. Legalább negyven ember spajszerektől a Ricky Martin válogatás CD-ken át az Uzi géppisztolyig mindennel felszerelve, amivel embert lehet ölni. A következő szinten vannak az alvezérek asszem a saját testőreikkel, meg még egy nagy rakat őr. Bekamerázva, beriasztózva, bár valamiért nem hiszem, hogy a rendőrségen szólna a cucc. Itt van a biztonsági terminálok felügyelője is, érti a dolgát, le nem veszi a szemét a monitorokról a rothadék. Tuti van gyereke. Akkor szokott ilyen lenni a munkamorál. Valamiért egyik se akarja, hogy haleledel legyen a gyerekből, márpedig a Cápa nem véletlenül az, aki. Na ő maga a felső szinten tanyázik. Luxus és giccs minden mennyiségben. Szerintem aranyat is szarik az a köcsög. Bele van merülve a papírjaiba, de sokan vigyáznak rá az oldalszobákban. Huszonnégy fegyverest számoltam össze. Ebből kettő csaj, de csak középszar dudákkal. És most? Jelezzem neki, mint régi cimbinek, hogy beszélnél vele? Vagy keresztülverekedjünk magunkat a hadseregén? - húzódott vágyódó vigyorra az a szép, kívánatos ajkam.


Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Szomb. Május 26, 2018 8:57 pm


Furcsa Páros - Dwarfstar & ZatannaHát nem éppen ilyen autóra számítottam. Mondjuk nem a márkája miatt, hanem a belseje miatt. Vagyis talán volt valaha belseje, ahová az üléseket szerelték gyárilag, de most csak halom ragadós és nem utolsó sorban bűzös szemétkupac. Kicsit hezitáltam, hogy beüljek-e, de aztán egy laza mozdulattal Dwarf kis helyet csinált, hogy beférjek. Mit mondjak.. egy tetanusz oltás se ártana valakinek, aki ide beteszi a lábát, bár egy mozdulattal az ülést rendbetettem magam alatt.
- ! sélü atzsiT- halkan mondtam ki a szavaim, hogy Törpi meg se hallja, de nem szívesen ülnék bele semmi olyasmibe, amit felsorolt.. vagyis tudja a fene, mik történhettek ebben a kocsiban több éven át. De valahogy nem is akarok belegondolni.
Nem foglalkoztatott eddig a bűnözők lelki világa, hogy milyen helyen csapják fel a tanyájukat. - nevettem el magam, a raktáros felvetésen. Bár azt gondoltam, hogy nem egy ötcsillagos szállodában bérel egy lakosztályt magának az embereivel.. de aztán ki tudja! Manapság már a bűnözők se a régiek.. - kuncogtam magam elé. Ahogy elképzeltem a swarovski kristállyal kirakott mosdó mellett éppen áztatja az uszonyait, ha éppen azóta, nem nőttek ki neki..
Hamarosan megérkezünk a címre. Dwarf nem olyan lelkes, hogy én is vele tartsak, de belátom, hogy nem éppen szerencsés előbb mutatkoznom, mint, hogy szükséges.
- Itt várok..- bólintottam, de nem is akartam jobban belegondolni.
A kocsiban a várakozásom nem éppen kellemes volt, de mentőövként az ablakot tekertem le egy kis friss levegőért, mert azt hittem menten gyarapítani fogom a fellelhető összes éppenséggel nem higiénikus halmot, ami nemcsak a kocsi műszerfalára volt halmozva.
Végre visszatért, már azon gondolkoztam, hogy mit szólna, ha egy csettintéssel kitakarítom ezt a ferttőt.. de úgy voltam vele, hogy majd ha esetléeg több alkalommal felajánlaná a fuvart, akkor egy alapos takarítás azért ráférne erre a járgányra..
- Csak? – néztem rá egy mosollyal.- Azt hittem egy századnyi katona és egy üteg aknavető ezred bújik itt meg…
- Szerintem kopogjunk be nekik… biztos örülnek nekem.. - !aruaődéV- emelem magam köré a testpajzsomat, majd követem Törpit. Ő mégiscsak otthonosabban közlekedik..zene | megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
358

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Vas. Május 27, 2018 11:37 amPerformer:

Dwarfstar

Tortured soul:

Zatanna @


Ez tuti, hogy az én autóm ülése, amiben Zatanna pihenteti azt a formás hátsóját? Tulajdonképpen azt se ártana még egyszer szemügyre venni még egyszer a zuhanyzó után, meg úgyis beígértem a versben, hogy ha legközelebb látom beleharapok. Hmm... Megfontolás tárgya. Egyébként tinédzserkori emlékeim alapján valószínűleg az én kocsim ülése. Valamikor esküszöm mintha ilyen színe lett volna. Mágusok... A közelükben soha nem lett tudni. Viszont a választása az tetszett. A diplomácia szerintem is ilyen felesleges udvariassági kör a pofozkodás előtt. A vége mindig az, hogy valaki meghal. Általában sok valaki. Ez mindig a legviccesebb része a dolognak.
Biccentettem a csajnak, majd könnyű szerrel lezsugorodtam pár centis méretre és felnéztem rá:
- Akkor add a kezed és mehetünk is! - vigyorodtam el.
Felugrottam a tenyerére, ahonnan áthelyezett a vállára, jó magam pedig függöny takarásba húzódtam. Néha ketté választottam magam előtt az elém lógó hajkoronát, magam vigyorogva. "Most láttok - most nem láttok - most láttok - most nem láttok." Mondjuk nem jó, elvileg sosem látnak. Na mindegy, azért vicces elképzelés volt.
Ahogy a kis nőstény manapásztor közeledett az ajtóhoz, az hamarosan kivágódott, hála a biztonsági kameráknak és a kirontó fegyveresek össztüzet nyitottak különféle kaliberű stukkerekből. Geci, ennyi kilőtt hüvelyt utoljára a Fegyvernepper című filmben láttam az utcán. De szép látvány, ami kiegészül a lőporfüst szagával, csak némi vér hiányzik. Ja, azt mondjuk hiába várok egy hősnősténytől. Akkor ideje bedobni a figurát.
Leszökkentem a különféle varázslatokat elszabadító hölgyemény válláról szép békésen teledobálgattam hat gengszter torkát késekkel, majd hirtelen az egész társulat mögött megnőttem. A féltucat holttest mint a rongybabák csuklottak össze, a maradék tizenkettő meg ahogy elnézem a csajszinak a kisujjára sem elég. Bár ilyen légi balettet én is megtanulnék, mint a fejünk felett repkedő csávó. Táncolnék valami szépet az én angyali mosolyú kis Mount Kókusztekercsemnek aztán szépen lágyan ringatózva alálebegnék a két ennivaló didkójára. És nem ilyen brutálisan szar talajfogással állnék bele egy kocsi szélvédőjébe. A kocsi szélvédőjébe. Az ÉN KOCSIM szélvédőjébe! Alig volt rajta nyolc-tíz repedés! Szip... Tuti Zatanna bosszúja, hogy az első találkozásunkkor csak a csókig jutottunk el. Igazi kis tüzelő szuka tud lenni, de hát én most már foglalt vagyok na, szélvédő ide vagy oda...
Fogyatkozik ez a tizenkét tag elég rendesen. Na várjunk én húszat számoltam felderítés közben! Ugye? Nézzük csak... Elkezdtem számolni az ujjaimon: egy, megérett a meggy, kettő, csipkebokor vessző... Na jó hagyjuk. Nem tudom mi jön utána. Húsz volt az! Akkor itt még rejtőzködik valaki. Sőt két valaki! Jól körbenézve meg is láttam remegni a sarokban egy csokorra való szobanövényt. A közben az utolsó fenegyereken is keresztültaposó máguslányra vigyorogtam:
- Hát kit rejteget a bozót?
Gyáva szívűt? Habozót?
Túljárok csepp eszeden,
A fejed menten leszedem!

A műélvezettől ellágyult két gazember hamarosan előmászott ennek hallatán felemelt kezekkel. Nem ismerősek. Eszerint azok közé tartoznak, akik már csempésztek be olyasmit, ami a Fehér Igazság Ligás Mágusok Baráti Cilinderköre szerint veszélyes holminak számít és beszélgetett el erről velük a lány. Hosszú kabát, panama kalap, milyen stílusos. Az egyik csuklójára erősítve bilinccsel egy fekete aktatáska. Hoppá! Szélesen vigyorogva eléjük ugrottam, még mielőtt a büvészművész bármit művelt volna velük. Nem-nem! De régen várok rá, hogy újra megcsillogtathassam cool filmes idézetes tudásomat. A két tagra meredtem:
- Mondjátok csak, mondták, avagy nem mondták tinektek, hogy nézzétek ezt a nagy, fekete táskát?
- Mi őriztük! A szemünket se vettük le róla! - nyögte az egyik.
- Ja, de ez így nagyon nem frankó... - pislogott ijedten a másik.
Örömtelien bokszoltam egyet a levegőbe és felkiáltottam:
- Végre! Végre! Valaki ismeri a fasza idézeteimet! Önök mai nyereményjátékunk fődíjaként életben maradnak! - kiáltottam, majd a fejük felett átszaltózva összeütöttem a koponyájukat, hogy ájultan terültek el. Zatannára vigyorogtam: - Imádom, mikor együtt jár két ilyen szép marha!
Ebben a pillanatban bevágta az ajtót mögöttünk valami ismeretlen mechanika, nyilván jól rá is zárta. A felfelé vezető lépcső eltorlaszolva mindennel, amivel csak lehet és annak az ajtaja is bevágódott, a szellőzőrendszerből pedig határozottan szivárgásra utaló hangok hallatszottak. Beleszimatoltam a levegőbe.
- Mandula. Hogy állsz a ciánszármazékokkal? Állítólag jót tesz az arcbőrnek. Na verseny? Ki jut el előbb a felső szintre? - kuncogtam, majd már kicsinyedtem is lefelé sebesen, hogy mihamarabb átjussak az akadályokon.


Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Vas. Május 27, 2018 2:23 pm


Dwarfstar & ZatannaAhogy visszaért Dwarf a felderítő körútjáról, egyből nézte az ülést, amin eddig ültem. Némi kis tisztító varázslat után foglaltam végül csak helyet rajta, de ez eddig fel se tűnt neki, csak miután kiszálltam a kocsiból. Mert, most teljesen más színű az anyósülés kárpitja, mint az összes többi. A hátsó ülésen lévő újságokhoz hozzá se nyúlok! Még a végén valami ragadós izét vagy éppen a leendő családfát rejtik a lapjai, amire nem igazán vagyok kíváncsi. A többi szeméthalmazhoz se nyúltam, jobb is! Nem ismerne rá a saját kocsijára, hogy aztán hallgassam a zsörtölődését! Na, azt már nem! Majd megoldja, ha akarja. Inkább arra koncentrálok, hogy hogyan kopogjunk be Cápa urasághoz. Gondoltam, hogy maga köré gyűjtötte a sok mindenre kapható, Gothamban felelhető összes piti tolvajt és ingyenélőt, akik kaphatóak mindenre, csak jól tömjék meg a zsebüket..
- Gyere..- egy mosollyal engedem lejjebb a tenyeremet a Törpének, és a vállamra teszem. Kis fészkelődés után érzem, hogy a hajammal játszik és a fülembe hallom a szövegelését..- Na, jóóó .. ez nekem sok..- nevetem el halkan magam, ahogy a kukucskálós magánszámát előadja. Viccesnek találom, de nem is szeretném kommentálni. Lökött, és kész.
Az viszont biztos, hogy nem fognak tárt karokkal várni, és egy kézmozdulattal magam elé emelem a kezem, ahogy a lövedékek repülnek felénk.
- !zsjapődéV- mondom magam elé, és a golyók a földre hullnak, még mielőtt becsapódhattak volna a testembe.
Azon meg lassan meg se lepődöm, hogy nem éppen ésszel megáldott verőlegények állják az utunk. Nem hiszem, hogy nagy akadály lenne Dwarf-nak, azt a táskát megszerezni. S lám! Már az a két izomagyú is a földön hever, miután a táska lekerült a kezükről. Nem igazán foglalkoztat a tartalma, de jobb is lenne tovább állni, mielőtt még többeknek eszébe jutna keresni ezeket az ajtónállókat. Az is mellette szolt a gyors cselekedetnek, hogy valami mérges gáz kezd szivárogni a szellőzőből. De nincs kedvem megvárni, mi is az pontosan.
- Akkor, hajrá!!- bólintottam felé, majd nyitottam egy térkaput.
- !neteleme za keygel lannozA- mondtam ki gyorsan a varázsszavaim, majd az orrom és a szám elé kaptam a kezem, még mielőtt beszippanthattam volna ezt a mérgező felhőt. Hamarosan a térkapun át az emeleten álltam, és vártam a Törpit. Kicsit lassú a szentem, de nem neheztelek rá. Neki kellett az a táska.. és most azt is cipelheti. Én meg körbenézek, mit találok idefent. Elég csendesnek tűnik a folyosó, de megvárom Dwarf-ot. Addig meg csendben fülelek.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
358

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Vas. Május 27, 2018 5:15 pmPerformer:

Dwarfstar

Tortured soul:

Zatanna @


Mivel sem az ajtó nem zárt légmentesen, sem a gáz nem ömlött brutális mértékben befelé, úgy döntöttem kapkodni sincs okom. A MagicPussy úgyis beelőz majd valami teleporttal, de remélem három szúnyog körül anyagiasul, amik a vastag belében fognak PacMant játszani! Gyorsan átfutottam a fekete táskában lévő iratok tartalmát, csak utána másztam át három jó képű ugrásból a barikádon. Persze Zatanna már ott fent várt, a szinten alapban meglévő alvezérek és csicskásaik meg felmenekültek a Cápához, eszerint a nagy főnökön kívül még huszonkilenc fegyveres vár ránk. Egész szép buli lesz! Vagy harmincegy, ha a biztonsági szoba személyzete is elhagyta a helyét. Azt mondjuk nem ártana kideríteni. Megnőttem az ajtó előtt, a lányra kacsintottam, majd bekopogtam a két biztonságisnak.
- Helló! Idén karácsonykor a Télapó nem ér rá, mert lelkibeteg mióta Télanyó meglépett Szent Péterrel a Bahamákra. Mi helyettesítjük, a Gestapo! Sajnos a rénszarvasok vemhesek, nem tudjuk kiszállítani az ajándékot egy nap, így kicsit korábban jöttünk! Gyertek ki szépen, itt vár titeket csini csajszi csíkos csiripelő csiribi csiribája!
Az ajtó lassan résnyire nyílt, majd kirepült rajta két pisztoly, aztán előkerült a két operátor is, akik remegtek mint a nyárfalevél komolyabb szélviharban, pedig itt nem is tombol tornádó. Hát mondjuk még...
- Kérem! Mi csak a munkánkat végeztük... Nem bántottunk senkit... Mi csak megfigyelők vagyunk... - hebegte egy szőke, szakállas, szemüveges fazon.
- Én árva vagyok! - nyögte a társa egy szeplős, kopasz fickó.
- Igen, Tim árva. De nekem meg családom van! Beteg szüleimet kell eltartanom ebből a kis pénzből...
- Igen nekem is!
- Mi?! Ja igen, Tim félárva... De nekem gyerekeim is vannak! Meg feleségem! Meg mindenki rokkant és rászoruló a családban! Nagyon kérem.
- Igen. Nálunk is! Az egész család! A szüleim is!
- Az is, amelyik már meghalt? - érdeklődtem belül pukkadozva a röhögéstől.
- Az különösen uram! Tolószékben temettük! Kérem! Nagyon kérem! - vált most már síróssá az operátor hangja.
A magam részéről Zatannára bíztam ezt a két csököttet, aki ennyire meg tud röhögtetni, azt mg én se késelem meg. Hátha még találkozunk az életben. Nem szabad elpazarolni az ilyen humorforrásokat, csak ha nagyon muszáj. Aztán a nőhöz fordultam, miután vagy így, vagy úgy de megoldotta a két megfigyelő kérdését, elaltatva vagy egyszerűen csak elzavarva őket a fenébe.
- A táskában mindenféle tőzsdei iratok voltak. Élelmiszer és gyógyszeripari cégek kereskedési adatai, részvényárfolyamok mellékletei, meg ilyenek. A fejlécben meg azt írja, hogy a Zatara-Constantine project eredményétől függően változhatnak a számok. Neked mond ez valamit? - érdeklődtem, mire a varázscicus bizonytalanul rázta a fejét. - Hát akkor Cápából kell kiverni az infot...
Együtt sétáltunk fel az emeltre, egymás mellett, én is eredeti alakomban. Jön a nagy westernes leszámolás a gonosz báró és a hős cowboyok között. Szétrogyasztott lábakkal, az övemen pisztoly ügyben némi hiányt mutató részek mellett kinyújtott tenyerekkel mentem be a lány mellett. Kalapnak elkérhettem volna a cilinderét, de tekintve Mad Hattert inkább nem. Rohadt hideg lehet az északi sarkon most. Belépve a főnök irodájában ott várt minket az egész banda ránk szegezett kézi ágyúkkal. Maga a Nagy Fehér Cápa az íróasztala fedezékében irányította ránk a fegyverét és már kis adta a parancsokat.
- Lőjétek le a csajt! Azonnal! Dwarfstarral megalkuszom! A dupláját adom, mint amit a nő kínál! - kiáltotta, ezen viszont meglepődtem.
- Te tudsz varázsolni? - kérdeztem hökkenten, amire ő legalább annyira meglepődött.
- Mi?! Nem...
- Női cipőt készíteni?
- Te nem vagy normális!
- Tudsz vagy nem tudsz?
- Nem...
- Akkor nincs üzlet - ráztam a fejemet, majd vidáman elkiáltottam magam. - Rock 'n' roll! - és belevetettem magam a küzdelembe lekicsinyedve.


Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Vas. Május 27, 2018 7:39 pm


Furcsa Páros – Dwarfstar & Zatanna


Az emeleten hallgatózva egész jól kivehető szövegeléseket hallottam. De aztán megérkezett a Törpe és máris bonyolódott a helyzet. A semmiből szinte előbukkant két operatőrnek mondott valakik, de a zavaros beszédükből nem lehetett kivenni majdnem semmit. Olyan jelenet volt, mintha egy vetélkedőn alkudoznának egymás fölé a licitekkel, hogy kinek van több gyereke és vele az eltartottjai száma. Majdnem kitört belőlem a nevetés, mikor a szabadkozó és rokkantsági fokú családja került szóba.
-!kotajdulA- mondtam ki rájuk a szavaim, majd egy széles mosollyal lépkedtem tovább Dwarf-al a lépcsőn felfelé.
- Nem tudom mi lehet..- ráztam meg a fejem az iratokra.
A táskában lévő iratok nem sokat mondtak nekem, de John és az én nevem is szerepelt egyik ilyen lapon, ami kicsit meglepett. Azt már tudom, hogy a Cápa nevezetű piti csempész, s eléggé szereti a pénzt. Gondolom van bőven mit a tejbe aprítania, ha eddig vagy húsz emberével akadtunk össze. Azt viszont nem értem, hogy mert Johnnal és velem kikezdeni? Mindenki tudja, hogy nem csak illuzió a mágiám, és nem is kevés név fűződik az Arkhamban bezárt rabok névsorából a mi nevünkhöz. Látszik, hogy sok mindent kihagy az agya.. vagy éppen nem is volt neki..
Ahogy tippeltem, nem fogadtak minket meleg kézfogással, vagy egy csésze teára… (Az Északi Sarkon biztos jeges- teázik a Barátunk), de ő már biztosan nem merészkedik a közelembe.. persze lehet próbálkoznia, de ha jól gondolom, akkor egyhamar még a várost is elkerüli, nehogy összetalálkozzunk még egyszer. Na de térjünk vissza ide, ahol szintén egy halom lövedékkel szeretnének kibélelni minket. A pajzsom kitart, míg meg nem szüntetem, de egy bájos mosolyt azért megeresztek, mikor Cápa rémült arcát meglátom, ahogy Törpi kikérdezi a mágikus tudásáról. De nem is vártam mást.. Piti kis csempész és most legalább megtanulja, hogy nem jó egy Mágussal kikezdeni. Főleg nem kettővel! DE azért Dwarf-ot se kell kihagyni a listáról, mert azért van benne elég nagyfokú vagányság.. és a Kedvesének szánt cipellő is készítés alatt. Bár még az alapoknál tartanak a suszterek, de csodaszép cipellő lesz, ha elkészül, és nem utolsó sorban még kap egy mágikus ráolvasást is tőlem. Üzlet- az üzlet. Betartom a szavam. Most viszont, élvezettel nézem, ahogy egyre kevesebb embere marad talpon. Lasan az íróasztalhoz lépek, és a kezemmel rámutatok a Cápára.
- !nebkejorp a nabba malór sé lórnhoJ zsdut tim le dnom sé lügöm dolatzsa za absagam a lef jdeklemE- ejtem ki a varázsszavaim, és az ujjammal emelem fel az íróasztalamögül. Várva az információt, amiért jöttünk. Az emberei meg szerte szét hevernek.. de ez már megint nem az én gondom..Törpike elég hatékony, meg kell hagyni. Még a végén megbocsátom a csizmám eltulajdonítását. Jahh… azt talán mégse.. de majd gondolkozom rajta.


zene | megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
358

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Szer. Május 30, 2018 11:01 amPerformer:

Dwarfstar

Tortured soul:

Zatanna @


Hát a csaj egyszerűen fogta magát és magamra hagyott egy olyan huszonnyolc verőlegénnyel és a közepesen szimpatikus fegyvereikkel, hogy játsszak szépen, amíg ő egy mágikus pajzs védelme alatt elment Zatanna show kibeszélős műsort tartani a Cápával. Hihetetlenek ezek a nők! Szeszélyek, romantikus nyáltengerek, követhetetlen logika, hülye fecserészős műsorok és csöcsök. Ennyi az egész. Mondjuk az utolsó ellensúlyoz mindent...
Még szerencse, hogy tenyérnyi méretben egy ütés egy bandatag részemről a játék, csak gyorsan kell váltogatni a méretet, ha elég apróra váltok, a golyót is körberöhögöm. Szóval össze-vissza ugrándoztam közöttük és mikor épp nyílt lehetőségem le-leütöttem egyet. Úgy a tizedik környékén eszembe jutott, hogy jé, hát vannak nekem késeim is! Hát miért nem szól nekem senki?! Hoppi kettő térdre, úgy, bukfenc megnő, lőnek, basszus! Zsugor, a fejem felett elrepülő töltény pedig az egyik martalóc vállában állapodik meg. Ez szerintem fájt. Ezt a fickó Hollywoodi hangeffecteket megszégyenítően jelzi is. Mire a lány fellebegtette végül egy kicsit a Cápát is légibalettozni, már csak három nem feküdt. Kettő között felnőttem, mire rám sütötték a stukkereiket, amik üresen kattogtak. Elvigyorodtam, egy söprő gáncs jobbra, aminek ívét továbbvittem balra egy Chuc Norrisos pörgő rúgásba, majd az elgáncsoltat vállra kapva belevertem fejjel előre a padlóba. Kész is, poroltam le látványosan a kesztyűimet, a harmadikkal nem foglalkozva. Azt erősen lekötötte a nyaki artériás vérzése, amelyből a kesztyűmbe épített elektromágnessel visszarántottam magamhoz a dobókésemet és letörölgettem a vért róla az egyik ájult verőlegény ruhájában. Egész visszafogottra sikerültem, csak a nyaksebes fickó fog megdögleni pár perc múlva, de hát hiába, ha az embert lefoglalja egy ekkora tömegverekedés, nem figyelhet minden élvezeti érzékre. Mondjuk van aki egészen másként látja a kérdést. Például Zatanna, aki meg sem várva a Cápa válaszát a sebesült gengszterhez fut és a kezét a nyaksebre szorítva mormolt valamit, amitől eláll a vérzése, majd mormol még valamit, amitől meg összecsuklik. Hiába... hősök... Élhetetlen fajta.
Ezek után viszont a figyelem középpontjába már a Nagy Fehér Cápa kerül vissza, aki a mágikus elmebilincsben válaszol is becsületesen a felvetett kérdésre.
- Jó, jó, nyugalom, itt nincs semmi személyes, csak üzlet az egész - tárja szét a karjait a levegőben, nyilvánvalóvá téve egyúttal, hogy Zatanna varázslatának ellenállt, hiszen tapasztalataim szerint akkor már köpné is amit a nő akar. Jó, nem az évszázad meglepetése, sosem volt buta fickó, sok varázslónak túljárt már az eszén és hát egy csempészfőnök, tuti beszerzett valami védőmedált, varázskört, vudu zsugorfejet vagy tudom is én, ami megvédi az elméjét. Kár hogy a testét nem a szolid lebegésből ítélve. - Maguk betörtek a létesítményembe, megtámadták az embereimet, megrongálták a vagyonomat, megpróbálták megölni az egyik biztonsági őrömet. Szerintem kicsit talán vegyenek vissza a nagy mellényből.
Elnevettem magam és válaszoltam:
- Hogyne és amikor kihívod a zsarukat, akkor a földszinten lévő összes cuccra tudsz is legális fuvarlevelet és beszerzési jegyzéket mutatni nekik, az embereidnek van fegyverviselési engedélyük katonai automata fegyverekre, neked meg cián gázra. Ezt te sem akarod Cápa...
A bandafőnök átgondolta a dolgokat végül megadóan biccentett egyet felénk:
- Rendben. Üzlet, nem személyes. Eressz vissza a gépemhez és megmutatom az adataimat - nézett Zatannára megadóan, én viszont villámgyorsan a számítógéphez ugorva kicsit átnéztem a környezetet. Zatanna formás lábai előtt landolt két elrejtett pisztoly, egy füstgránát, egy sokkoló, egy repeszbomba és egy injekciós tű, amiben valószínűleg nem a napi adagját rejtegeti haverunk, hanem valami jó képű mérget. Az egyre mérgesebb tekintettel a csempészt bámuló lányra vigyorogtam:
- Mondtam, hogy jó eszű, trükkös srác. Kiket küldtél ő meg a pasija nyomába ha meg szabad kérdeznem? - mosolyogtam.
- Meg szabad, de miért válaszolnék? - válaszolta fölényesen, mire a teste némileg érdekes ívet vett fel, mintha egy láthatatlan marok kezdené el szorítani. A férfi felnyögött: - Oké... Agyagpofát, Madárijesztőt és Gyilkos Lepkét is megkerestem ajánlattal ez ügyben...
Nagyon okos - ismertem el magamban. Mind a három jó választás egy mágus ellen. Moly távcsövessel egy kilométerről kiiktathatja, mielőtt eszébe juthatna varázsolni, vagy akár csak az a tény, hogy veszélyben van. Mondjuk Deadshot jobb választás lenne, de az nem fog vállalni egy szuperhőst, az az elmeroggyant Gyilkos Moly viszont igen. Agyagpofa. Egy alakváltó, aki bárki kinézetét és képességeit is lemásolhatja maradéktalanul, ráadásul mérgező a teste. Csak ránéz Zatannára és ugyanúgy néz ki, ugyanúgy varázsol, az érintése pedig halálos. Ráadásul remek színész. Madárijesztő. A félelemgáza hipnotikus álomba taszít, ahol sütheti a mágiáját, cserébe viszont megtapasztalja a legnagyobb félelmeit, csak az akaraterejével győzhet, a varázslata semmit nem jelent. Hmm. Nagy Fehér Cápa ugyan nem mágus, de tökéletesen tudja kiket kell mozgósítani, ha egy varázstudó kiiktatása a cél, hol nem jelent többé előnyt a varázs. Zatanna felé fordultam:
- Most már mutogathat a gépén, ide engedheted, nincs több meglepije.
Miután ez megtörtént a bandavezér ujjai gyorsan zongoráztak a klaviatúrán és előhívta az adathalmazát, majd megmutatta nekünk is, akik mögötte csoportosultunk a monitor körül, mint a tábortüzet körülálló neandervölgyiek esküszöm.
- A megbízó neve Manuel Barrera - kezdett bele, mire kérdőn néztünk össze Zatannával, láthatólag neki sem mondott semmit a név és nekem sem, pedig é szinte mindenkit ismerek hírből az alvilágból.
- Az meg ki a rossebb? - hökkentem meg.
- Üzletember és filantróp. Élelmiszer- és gyógyszeripari konszernjei vannak. Nem a mi körünk. Baromi gazdag, bár a pénze jó részét költi különféle emberbarát alapítványokra, a szegénység és a betegségek elleni harcra, tucatnyi afrikai kórházat ingyen lát el jó gyógyszerekkel, iskolákat és árvaházakat alapított. Ami azonban a fő, hogy ha beteljesítettem volna a megbízását, mivel tudom a kilétét és vissza tudom hozzá vezetni a pénzügyi szálakat, tehettem volna neki egy visszautasíthatatlan ajánlatot egy nagyobb részvénycsomag átadásáról nekem jelentősen áron alul, cserébe az adatok maradnak nálam és nem kerülnek a rendőrséghez. Jó üzlet és amekkora vagyona van, nagyon nagy üzlet is. Ráadásul teljesen legális vállalkozások. Tonnányi pénzt lehetne rajtuk keresztül átmosni, az afrikai segélyszállítmányokat is jól tudnám hasznosítani a saját köreimben, nem nagyon szokták vámolni ezeket.
- Na várj, várj, várj! A fickó egy milliárdos, nemzetközi hírű emberbarát, aki évtizedek óta százezreknek segít önzetlenül fedélhez, ételhez, tanuláshoz vagy éppen gyógyszerekhez jutni és soha életében nem volt ütközése a törvénnyel. Biztos, hogy jók a számításaid? Ő a megbízó?
- Tökéletesen - biccentett a Nagy Fehér Cápa. - Pénzügyi zseni vagyok, ha nem emlékeznél rá Törpfarok. Egy ilyen volumenű és kockázatú üzletbe való belekezdés előtt pedig hibahatár nélkül, sokszorosan megerősítetten dolgozom csak.
- Igen. Ez érthető és én is látom az adataidból, de... Egy ilyen ember egyáltalán minek kezd az alvilággal? Ráadásul rögtön bele két lábbal a sűrűjébe? Emberölés? Bérgyilkosság? Két mágusra, akik közül az egyik szuperhős? Ez nagyon nem kóser...
- A miértekre nincsenek válaszaim, nem is érdekelt, nem az üzlet része - vonogatta a vállát a csempészfőnök, majd az ajtó felé mutatott. - Úgy érzem már eddig is rendkívüli módon visszaéltek a vendégszeretettel. Természetesen ezen projectet a veszteségek fényében leállítom, ugyanakkor... arról sajnos már ne vagyok meggyőződve, hogy Gyilkos Moly, Agyagpofa és Madárijesztő is veszni hagyna ilyen hirtelen jött, jól fizető megbízást... Itt van az adatok másolata - nyújtott át egy pendriveot Zatannának. - Most pedig végeztünk - intett a kezével elbocsátóan.


Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Szomb. Jún. 16, 2018 9:52 pm

Dwarfstar & Zatanna
Furcsa páros
Nem igazán tudott meghatni Cápa aggodalma az emberei vagy éppen a személyes auráját fenyegető megjegyzései. Biztosan nem léptem volna fel így, ha előtte nem marasztalt volna valami mérgező gázzal a légmentesen lezárt helyiségben. Azt végképp nem várhatja el, hogy a gyilkossági kísérlete felett szemet hunnyak. Azt persze elismerem, hogy kicsit elvetettem a sulykot, de szerintem sokan így reagálnák le, ha éppen a fejére vérdíjat tűznek ki, és meglepik az otthonában.
A kis meggyőző mutatványom elég volt számára, hogy jobb belátásra bírjam Őúraságát. Törpi viszont szép sorjában tizedelte meg az embereit, akik lehet nem értették a szép szót, és azt, hogy feleslegesen védik meg a Gazdájukat. A nyakán vérző sebesült viszont halálos vágást kapott. Nem gyilkolni jöttem, hanem válaszokért. Gyorsan mellé léptem és a kezemet főlé tettem, majd a szavaimat elmondtam.
- !sátíygóyG – mormoltam, majd a seb bezáródott, és az életjelei is stabilak lettek. Cápa addig szépen lebegve végignézhette a jelenetet, és meggyőződhetett, hgy nem pusztítani jöttünk. Az emberéleteket nem oltjuk ki ok nélkül, bár ez a szerencsétlen, rossz helyen kapta a találatot Dwar késétől.
- Leengedlek a gépedhez, de semmi trükk!- szüntettem meg a varázst, hogy odalépve megadja a válaszokat, amire kíváncsiak vagyunk. Közben egy pár „játékszer”előkerült a ruhájából, amit Törpike ügyes zsebes módjára megtalált nála. Nem is csodálkoztam el rajta, meert gondoltam, hogy egy Csempészfőnök nem fog fegyvertelenül még a búvóhelyén se lenni, de legalább most megszorongattuk, és visszavesz az arcából az irányomban. Figyelmesen hallgattam végig a beszámolóját, és meg kell hagyni nem bízta a véletlenre. Azokat küldi a nyomomba, akik a mágiának ellenállóbbak, vagy szintén ismerik a varázslat mibenlétét. De ez a Manuel Barrera név nem mond nekem semmit. Fogalmam sincs, hogy ki és miért nézett ki minket magának. A felső körökben elég ismert vagyok, és ha ő is oda tartozik, akkor talán találkoztam már vele, de nem rémlik. Ez az információ kicsit elgondolkodtatott, mert ha tudja ki vagyok, és John-t is ismeri, akkor minden bizonnyal láthatott vagy többet tud rólam, mint én róla. Bruce is bemutatott sok tehetős embernek, de ez a Fickó nem rémlik, hogy találkoztam vele.
- Szerintem jobb, ha mindent kitálalsz, és nem raboljuk tovább egymás idejét. - mondtam ki hűvös hangon, bár jobb lett volna, ha ide se kellett volna jönnünk, de ez elkerülhetetlen volt. Ha nem vezettek volna ide a nyomok, és az a robbantós figura, akkor most nem lennénk itt. De azt hiszem, jobb is, hogy itt végeztünk. Nem igazán csípem a Bűnözőket, és ha már itt tartunk, most már meg is duplázódott a számuk, akik az életemre törnek.
- Ez a legkevesebb, hogy leállítod magad rólunk. De azt nem fogod elfelejteni ugye, hogy itt jártunk, és ha szükséges, akkor újból ide jöhetünk.. Bár ha állod a szavad, akkor nem kell tőlem tartanod… egy ideig.. – nevettem el magam, majd kifelé indultam. Egyáltalán nem nyugtatott meg ez a hír, már csak azért sem, mert közülük néhánnyal már összeakadtam, és voltak elég nehéz pillanatok benne. De most ismét fel fognak bukkanni, mert ez a csinos kis összeg lebeg majd a szemük előtt. Törpi felé fordulok, majd kis gondolkodás után megkérdezem.
- És most hogyan tovább? Szerinted ki lesz a következő, aki nem fog férni a bőrébe? Van javaslatod, mit csináljunk? – néztem rá, majd ha mond valami ötletet, akkor fontolóra veszem, hogy mihez kezdjek ezzel a Manuel Barrera-val. Tudni akarom kicsoda.
megyjezés | zene |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
358

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Csüt. Jún. 21, 2018 1:23 pmPerformer:

Dwarfstar

Tortured soul:

Zatanna @


- Óh, természetesen leállítom most a rád irányuló terveimet kedves Zatanna - villantotta meg legendás fogpaszta mosolyát Nagy Fehér Cápa. Nála soha nem lehet tudni, hogy éppen vicsorog, mosolyog, netán csak unottan néz, hogy fogná ki jövő szerdán egy három hete éhező japán halász a fedélzetén nyolc kiló sushi alapanyaggal azt a túlméretes törpeharcsát! - Mindazonáltal az elkövetkezőekben csak üzleti ügyekben való felkeresésemet tudom javasolni az Ön számára. Nem vagyok ostoba ember, tudok tanulni a korábbi hibákból és természetesen tapasztalni fogja, hogy a csempészet árai kegyed számára némileg megemelkedtek. Most pedig hagyjanak végre magamra! Ki innen!
Nem bírtam megállni, hogy ne sétáljak közelebb csípőre tett kézzel és mint egy válaszként az eddigi fejtegetéseire ne kapjam fel az asztala szélén álló két literes colát, amiből még egy ujjnyi sem hiányzott.
- Nem tudom feltűnt-e öreg Moby Dick, de még nem vagyunk az eljövőben, most még mi mondjuk meg mikor távozunk - közöltem egészen vidáman, majd letekertem az üvegről a kupakot. - Na most, neked uszonyos pajtás esetleg nem sós vizet kellene innod? - érdeklődtem, miközben az összes, az elektronikával közismerten felemás viszonyt ápoló üdítő italt lassan, de biztosan belecsorgattam a gépházba, mire az bebizonyította az örök igazságot miszerint minden elektronikus eszköz füsttel működik. Ebből is kijött a füst és tovább nem működött. - Ne légy olyan morcos. Legközelebb hozunk neked egy szörföst. Vagy egy könnyűbúvárt. Milyen az ízlésed? Na de addig vedd elő szépen a mobiltelefonodat és dobd le oda a hölgy elé. Nagyon jó, baromi ügyes vagy. Most a másik kettőt is. Köszöntem - vigyorogtam és a nőre néztem. - Megtennéd, hogy megforgatod rajtuk a csizmád tekintélyes sarkát? Annyira bőven elég, hogy üzemképtelenné váljon.
Ezek után fütyörészve körbe jártam a helyet, kitéptem a telefonzsinórt a falból, egyenként átkutattam a verőlegények zsebeit is, akik össze-vissza feküdtek a földön, őket is megszabadítva a különféle kommunikációs technikáktól. Egy idő után már arra gondoltam lassan elfárad Zatanna lába így az egyszerűbb megoldás mellett döntve kihajigáltam őket az ablakon.
- Mennyi ócska okos szar... A régi Nokiám túlélte ha a hatodik emeletről repült is ki... - csóváltam a fejemet. - Most pedig légy olyan drága Aranyhal, hogy méregtelenítsd a földszintet. Előre szólok, először te lépsz be oda... - mosolyogtam továbbra is rendületlenül a fickóra, akinek ha lehetséges lenne nála ilyesmi, mostanra azt hiszem bíborvörös volna a feje, legalábbis a halántékán elég jól látszik a verőér. Mindenesetre megnyomott egy gombot az asztalán, aztán elindult előttünk megadóan. Lefelé is általános karbantartást végeztem a telefonokon, majd a földszinten biccentettem Cápának.
- Köszönjük a szíves látást - kuncogtam.
- Ha legközelebb... - eddig jutott, mikor az öklöm félfordulatból csattant az állcsúcsán és ájultan terült el a csempészfőnök a padlón. Bocsánatkérőn pislogtam Zatannára.
- Bocsi, elfelejtettem, nem vagy szakmabeli. Ha kíváncsi vagy az ilyenkor szokásos "szarrá szopattak a hősök, de az önbecsülésem kedvéért még nagyokat fenyegetőzök" részre csak szólj, én is elő tudom adni helyette - vontam meg a vállamat, majd lekicsinyedtem és megvártam amíg kinyújtja elém a tenyerét. Elvégre befelé is egy embert láttak csak, hadd zavarodjanak össze a szemtanúk is, ha szükséges. A vállára telepedve a lábaim lóbálva nézegettem körbe, olykor lefelé is, bizonyos halmok irányába és vidáman kurjantottam a fülébe: - Mégis van valami ebben a hegymászás nevű ökörségben, tényleg gyönyörű tud lenni a látvány. Panoráma meg minden, domborzati viszonyok és társaik... Kezdem érteni mire lehet bukni ebben.
Amikor visszaült a kocsimba, már csak a betört szélvédőm okán is (tutira direkt dobta oda azt a pasast!) elkezdtem kicsit szívatni a csajt, ahogy értem nyúlt, hogy a sofőrülésre tegyen. Mire az ujjai összezáródhattak volna rajtam már átszökkentem a másik vállára, hamarosan furcsa fogócska alakult ki közöttünk, ami legalábbis szerintem vicces volt, ahogy lassan majdhogynem összecsomózta a két karját utánam kapkodva. Hogy röhöghetnek a járókelők... Hamar rájött azonban, hogy nem sok sansza van a sebességemmel és az akrobatikus képességeimmel szemben. Egy varázslattal elszedte az övemet! Aztán a széknek vágta magát az erőhatás pedig gyönyörű íven dobott lefelé előre valahol az öle irányába, de még félúton elkapott a tenyerébe, ami acélosan szorult rám, véget vetve a játéknak. Durcásan húztam el a számat.
- Ennyit megérdemeltél a szélvédőmért. Te vágtad hozzá azt a fickót - nyűglődtem, de mivel egyedül az az okos kis fejem látszott ki a kezéből, az övem nélkül lévén ráadásul, most nem sok mást tehettem, mint odafigyeltem a szavaira. Elsőre vállat vontam (volna, ha tudok jelenleg) és egyszerű választ adtam.
- Nyiss térkaput Barrerához, verd addig míg visszavonja a vérdíjat és kész is, nem?
Hát hamar kiderült, hogy nem. Érdekes volt, ahogy Zatanna pár szóban elmagyarázta, hogy a teleport és a térkapu nem így működik, a mágusok nem nyithatnak csak úgy a vakvilágba kapukat. Vagy látnia kell a helyet vagy nagyon, de nagyon jól ismernie a helyszínt és a teleport még ekkor is nagyon veszélyes, hiszen ha a távollétében átrendezték és mondjuk egy biliárdasztal áll ott, ahová érkezne, akkor a mágus már lelkesen halott is, amint anyagiasul azonnal. Ezért nem olyan nagyon szívesen ugrálnak keresztül a tér-idő koontíniumon. Hmm... Ráadásul a technológiai teleportokkal szemben meg van az a hátránya is, hogy nem lehet csak úgy egy földrajzi koordinátára nyitni az átjárót, itt a mágusnak kell ismerni a helyszínt. Vagy látni. Elgondolkodtam.
- Akkor viszont most te jössz - közöltem, mire kíváncsian pillantott rám. - Ez a Barrera nem tagja az alvilágnak, nekem nem lesz hozzá kapcsolatom. Viszont milliomos mint te. Ebben a világban neked vannak kapcsolataid. Egy üzletfél, valaki aki ismerheti az alapítványi munkáiból, egy újságíró aki gazdaság témákban ír, ilyesmik...
Rövid gondolkodás után a lány bólintott és visszatett a sofőrülésre. Várakozóan néztünk egymásra, majd kényszeredetten felsóhajtottam.
- Az övem nélkül nem tudok visszanőni sem - közöltem mogorván.
Egy pillanatra meghökkent, majd gonosz vigyort villantva úgy csinált mintha át akarna ülni a sofőrülésre. Ahol én vagyok! A valószínűleg elég ijedt arcom láttán elnevette magát és mellém ejtette az övemet. Ja persze, színpadi sztár, a fene egye meg, tud színészkedni... Mogorván csatoltam vissza a szíjat és vettem fel az eredeti alakomat.
- Oké, egy-egy a fogócskáért, de ez a meccs még nincs lejátszva - duzzogtam. - Mondd a címet...


Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
508

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   Vas. Jún. 24, 2018 6:03 pm

Dwarfstar & Zatanna
Furcsa páros
Cápa nem volt olyan lelkes a látogatásunk alatt, de nem is vártam mást. Sőt, még jobban is járt, hogy úrilány vagyok, és nem olyan aljas mocsok, mint ő vagy az emberei. Ha nem küldött volna a lakásomba egy bombával felszerelkezett fejvadászt, akkor most nem jöttem volna ide a Törpivel, hogy magyarázatot kapjunk a történtekre. Bár azt meg kell hagyni, hogy a mérgező gáz, amit a zárt helyiségbe fecskendezett, hogy jobb létre szenderüljünk, az eléggé kiütötte a biztosítékot nálam. Viszont az információkat megkaptam, amit tudni akartam, de szívesebben napoztam volna a medencém partján, minthogy ezzel a piszkos alakkal egy légtérbe legyek.
- Akkor távozom, amikor én akarok. És ne felejtsd el, hogy mindezt magadnak köszönheted! - mutatok körbe. - Ha nem kezdtél volna ki velem, akkor én se lettem volna itt. Ha viszont újabb próbálkozáson kaplak, hogy rám küldesz valakit, vagy valakiket, akkor azt már nem fogom ilyen szépen elintézni. Értve vagyok?!- néztem rá szúrós szemmel, majd kifelé indultam volna, mikor Törpike még egy utóakciót is betervezett az elkobzott telefonokkal, bár a csizmám sarkát sajnáltam a taposásra, így egy kézmozdulattal szorítottam össze a kezemet ökölbe, és a földön heverő tárgyak, mint egy présbe lennének, összezúzódtak.
- Most már mehetünk..- néztem Dwarra, és nyújtottam a tenyeremet, hogy felszálljon rá, és a vállamra tettem.
Kifelé menet nem törődtem a Csempész szövegelésével, mert úgyis tudtam mit mormol az orra alatt. Ellenben Törpi gondolatvezetése a hegymászás szépségeiről és a kilátásról mosolyt csalt az ajkamra. Tényleg nem normális ez a Pasas, de szórakoztató is tud lenni. A kocsihoz érve, viszont egy kisebb fogócskát is levágott, ahogy a nyakam körül kergetőzött, hogy ne tudjam elkapni, hogy a vezetőülésbe penderítsem.. A kis huncut!
- !evö za el nöjlürek lórratsfrawD- mondom ki a szavaim egy széles mosoly kíséretében, és ahogy egyensúlyát vesztette, elkaptam, mielőtt az ölembe esett volna. Azt viszont biztos, hogy élvezte volna a kis perverz…
- Hogy ezt a szélvédődért csináltad? Ahh …. Értem. – nevettem fel. - Inkább ülj át az ülésbe és vezess! Egy térkaput nem olyan egyszerű nyitni, ahol még nem jártam. Vagy te vállalnád, hogy átmész egy olyan helyre, ahol falba ütközöl, és aztán ott maradsz benne örökre? Na, ugye! Nem minden esetben használom azt az utazási formát, de most ez nem is lényeges. Inkább fogd a kormányt és induljunk. Vagy szeretnél egy törött hátsó szélvédőt is?- néztem rá mosolyogva, és áttettem a vezetőülésre, de inkább viccesnek találtam ezt a helyzetet. Nem direkt repítettem neki azt az embert, de ha ő így látja, akkor nem magyarázom neki tovább a dolgot. Egymásra néztünk egy pár pillanatig, majd kérdőn néztem rá. - Most mi van? … jahh.. az öved. – nevettem fel, ahogy pislogott rám azokkal a boci szemeivel. Odaadtam az övet, majd várakozón néztem ismét rá, ahogy visszanőtt eredeti méretére.
-A felső tízezer nem okoz gondot nekem.. Csak menjünk már!- sürgettem kicsit, de tuti biztos voltam benne, hogy nem fogja ennyiben hagyni a szélvédőt, amit meg is említett.
- Persze. Ezt majd folytatjuk…- kacagtam fel, és mondtam a címet.
- Kings-bld. 46.megyjezés | zene |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar   

Vissza az elejére Go down
 
Furcsa páros - Zatanna és Dwarfstar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Zatanna Zatara
» Furcsa éjjeli neszek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: