There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Ha melletted ébrednék
by Lobo Yesterday at 2:13 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
Faye Fairthorne
 
John Constantine
 
Dick Grayson
 
Song Taewon
 
Harleen Quinzel
 
Orin
 
Raven Roth
 
Conner Kent
 
Proinsias Cassidy
 
Music

Share | 
 

 Csiribícsiribáj - Constantine & Lobo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Csiribícsiribáj - Constantine & Lobo   Szomb. Május 19, 2018 10:06 pmTo my Buddy


"Let him burn, what he said, Let him burn...what he did...I am relentless, until the day I die"Lobo magán kívül a dühtől, és ha lehetne fizikailag még inkább vörösek lennének a z amúgy is vörös szemei, de képtelen belenyugodni abba az átokba amibe belefutott. Az a nyomorult boszorka, istenien reccsent egyik csigolyája a másik után de az átok amit kivetett.... nem szűnt meg. A férfi mély bánatára, hiszen nem tud mit kezdeni a D kosaras melleivel és a lyukkal a lábai között. Neki mindez életidegen és bár így is amazonszerű, hiányzik a régi mérete és formája és természetes szakálla. Két napja sínylődik kínok között, amikor fülébe jut egy kétes hírű boszorkányféle neve és elérhetősége, így hát nem is habozik felkeresni.
Felpattan a motorjára, és berúgja a járgányt, és már száguld is keresztül kasul az utcákon hosszú haja lobog utána, és az előtt a  kocsma előtt áll meg, ahol Johnt sejti. Leparkol, és nagy hévvel berúgja az ajtót, hiszen az ereje mit sem csökkent és körülnéz, a döbbent tekintetekkel mit sem foglalkozva hiszen alig van rajta valami. Egy nagdrág és egy szűk top ami kellemetlenül kihangsúlyozza a D kosarait, amit gyűlöl magán. Első nap még vicces volt, aztán megunta.
Végighordozza vörös pillantását a helyen és kiszúrja a keesett férfit, és lehuppan az asztalához.
- Te vagy Constantine ugye? - kérdezi karcos hangon, hiszen az is kicsit változott de alapvetően ugyanolyan karcos, és erőszakos. Vörös szemeiből sem nehéz rájöjnni hogy nem emberi lény.
- Mibe kerülne hogy segíts nekem egy átkot megtörni? - adja elő a miértet ha igenlő választ kap, hogy a keresett férfit találta meg. Ha segít neki, akkor alap h az esti köreit ő állja...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
191

TémanyitásTárgy: Re: Csiribícsiribáj - Constantine & Lobo   Vas. Május 20, 2018 4:32 pmLobo &

Constantine ©️️️️️️


Van, amikor az ember csak egy kis nyugalomra vágyik azután a kalamajka után, amibe a legutóbb keveredett. Előfordulhat, hogy a késztetés olyan erős, hogy fogja magát és arrébb buszozik néhány államot, senkinek sem szólva arról, hogy hova ment, nehogy újra találkozzon egy zsugorodni képes elmebeteggel.
Nem mintha különösebb gondom lenne azzal a taggal. Ugyan pénzért végez nem túl törvényes dolgokat, de azok alapján, amiket sikerült kisakkoznom a szavaiból ő csak nagyon lesajnált ember, meglepően emberi vágyakkal. Mondjuk ez nem változtat azon a tényen, hogy a fakuló egészségem megőrzésének érdekében jobb, ha van néhány száz kilométer köztem ez zsugorodni képest kései között.
Szóval visszatértem a Cserkészfiú városába és nagyon reménykedtem abban, hogy foglalkozhatok végre egy kicsit a saját dolgaimmal, ami általában henyélést, a tüdőrákom tudatos fejlesztését és alkalmi ördögűzést jelent.
Semmi eget rengetően különös, legalábbis az én mércémmel mérve.
Már körülbelül a harmadik napja rontom a levegőt egy közepesen nívós kocsmában, ahol nem éppen a legtisztességesebb módon szerzem a pénzt az italra. De ha az embernek ügyes a keze és van némi affinitása a kártyához, akkor senki nem vetheti a szemére, hogy él is a tehetségével.
A mai este is úgy indul, mint az előzőek.
Végig blöffölöm az első néhány kört, majd az én osztásomnál a pofátlanság határáig húzom fel a tétet és simán viszem a lét. A biztonság kedvéért, még két kört játszom, meg kábé ötven dolcsit elveszítek, hogy ne maradjon rossz szájíz utánam, majd nekiállok olajozni a torkomat.
Már akkor tudtam, hogy ma este nem számíthatok semmilyen szokványos dologra, amikor meghallottam az utcáról beszűrődő igen erős motorhangot.
Túl hangos és legfőképp túl idegen hangzású volt ahhoz, hogy egy átlagos életet élő földi emberé legyen.
A parkolás után néhány másodperccel úgy csapódik be az ajtó, mintha maga Herkules rúgta volna be. Az ajtófélfa kecses ívben repül ki a helyéről, a becsapódást megfogó falról pedig nagy darabokban hullik a vakolat.
Az ajtóban olyan termetű nő sziluettje jelenik meg, akinek a testfelépítését minden volt NDK-s sportolónő megirigyelné. Rettenetes izmok, hegyomlásnyi hát és két akkor mell, aminek már szinte saját gravitációs tere van.
Csak akkor veszem észre az emberek számára nagyon is természetellenesen füstszínű bőrét és a vérvörös szemeit, amint beljebb jön és kap egy kis megvilágítást.
Elsőre azt hinném, hogy vámpír, de amint leül velem szemben és megszólal, látom, hogy a szemfogai normális méretűek.
Az meg már csak hab a tortán, hogy nem érzékelek semmilyen olyan mágikus kisugárzást, ami a személyéből fakad.
A rajta lévő átok már más tészta, de megvárom, amíg felvilágosít...
A hangja alapján még mindig arra gyanakszom, hogy inkább egy szteroidokkal nem szégyellősen bánó élsportoló, mintsem valami természetfeletti lény.
- Attól függ ki kérdi. - kortyolok egyet az italomból - Ha mondanak neked valamit azok a nevek,, hogy Papa Midnite és Nick Necro, akkor nem az vagyok, akit keresel. Ellenkező esetben állok rendelkezésedre.
A tekintetéből látom, hogy nem hangyányit van felhúzva. Talán jobb lenne egy fokkal barátságosabbnak lenni vele. Felé nyújtom a cigis dobost és az öngyújtót. Azok alapján, amilyen a hangja tuti nem fogja visszautasítani.
- Egy nagyban függ az átok természetétől is. - húzom elő a laposüvegemet a kabátzsebemből és öntök neki egy adag szentelt vízből főzött whiskeyt és elé tolom
Az ember sose lehet elég óvatos ugyebár....
- Sokat segítene, ha elmesélnéd kit bosszantottál fel annyira, hogy átkot szórjon rád.

Magic.

The ultimate tool. Costs you the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Csiribícsiribáj - Constantine & Lobo   Vas. Május 27, 2018 9:44 pmTo my Buddy


"Let him burn, what he said, Let him burn...what he did...I am relentless, until the day I die"Nagyon nincs jókedvében, és ez érződik is messziről, hiszen van amit nem tud elnyomni magában és többek között a vérszomja is ilyen, és a dühe ami széjjel veti mert két napja szenved ettől az istentelen alaktól, és elege van a mellei látványától és a férfiassága hiányától. Bár a méretei nem sokat változtak, nőben is egy izompacsirta és amazon jellegű teremtést. A szeme is vörös, a bőre sápadt. A levegő pedig csak úgy izzik körülötte, ahogy szinte beront a kocsmába és már az asztalhoz menet szerez egy üveg whiskeyt annál alább nem adja.
Mondtak neki egy nevet, és mivel pénte mint a pelyva, nem leet akadály hogy megcsinálja amit akar, csak meg kell győzni.
Levágódik a székre és meghúzza az üveget, de a kimondott nevekre szinte látható a kérdőjel a feje körül. Nem tudja kik ezek, de ha nem ismeri őket, nyilván nem olyan fontos személyek.
- Egyik se ismerős. Még nem kötöttek belém szóval... boldog tudatlanok valószínűleg - recsegi a választ és szeme dühösen szűkül össze, de nem a varázslóra dühös, hanem a helyzetre és női mivoltára. Gyűlöl segítséget kérni másoktól, és zavarja hogy most rá van kényszerülve.
- Gonosz átok. Nemváltoztató - válaszolja röviden és tömören és a cigi kínálásra elvesz egyet és egy biccentéssel köszöni meg. Úgyse árt neki, miért ne szívja? Mindenki füstöl körülötte.
- Nem emlékszem a nevére. Nő volt, maga, vékony szőkehajú. Jó segge volt, de lapos volt mint a deszka - írja körül, és múlt időben beszél róla, hiszen már nem él. Élvezettel ropogtatta szét a gerincát, egyik csigolyát a másik után, még ha nem is élt már. Neki jól esett és a hullát elégette. Aztán jött a fekete leves hogy ez nem múlt el. És Lobo még mindig nőies, amit gyűlöl.
- Vissza tudod fordítani, varázsló? - szegezi vörös szemeit a férfi arcára, mert ha nem, akkor nem vesztegeti az idejét. A pohár whiskeyre pillant és lehúzza. Mivel nem vámpír, nem árt neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
191

TémanyitásTárgy: Re: Csiribícsiribáj - Constantine & Lobo   Szer. Május 30, 2018 5:39 pmLobo &

Constantine ©️️️️️️


A velem szemben ülő lény úgy húzza le a whiskeyt, mintha sivatagban bolyongó a tiszta vizet. Se kínkeserves üvöltés, se öklendezés. Még csak egy fintor se. Egy öblös böffentést azért vártam volna, de még azt sem ereszti meg.
Ez pedig két dolgot jelent.
Egy: Kijelenthetem, hogy ennek a pofának annyi köze van a természetfelettihez, mint amennyire David Copperfield és a hozzá hasonló TV-s illuzionisták tényleges mágusok.
Kettő: A tag valami idegen létforma, vagy a legutóbbi májátültetése folyamán kapott valami extrát, amitől beütöttek nála a metagének és ennek a mellékhatás ez a hullaszerű megjelenés.
Nick és Midnite neveire olyan értetlenül pislog, mint egy mormon nevelést kapott elsőéves egy elvadult egyetemi bulin, de a vörös szemeiben látom, hogy még annak ellenére is pipa, hogy majdnem egy liter whiskeyt benyomott a megérkezése óta.
Ennyi pia általában elég ahhoz, hogy sírósra nyugtasson egy átlag embert, de amint a mellékelt ábra mutatja a beszélgetőpartnerem nem éppen emberi lény és az érzékenység sem éppen a legmarkánsabb jellemvonása.
- Nem vesztettél sokat velük. - szívok tüdőre egy adag rákot - Egyikőjüknek sem érdemes hosszabb ideig hátat fordítani.
Elég címszavasan ugyan, de megosztja velem annak az okát, hogy miért keresett fel engem. Mondjuk, hogy Metropolisban kitől halhatott rólam az rejtély, mert Z jelenleg Gothamben turnézik, a Hideg Láng rendje Nickkel az élen, meg valahol Svájcban bujdokol és próbálja újraszervezni magát.
Az átok mibenlété már megadja a választ arra, hogy miért rendelkezik olyan izmokkal, amiket még Diana hercegnő is irigykedve nézne.
A nemváltás ténye, a hamuszín bőr, vöröses szemek és a rendkívüli önpusztításra való hajlam végül megadják a választ, hogy kinek az asztaltársaságát élvezhetem ma este.
Ő Lobo.
Meg nem mondom, hogy melyik fajból származik, de az hallottam, hogy elég aktív és hangos résztvevője a metropolisi éjszakai életnek és nem mellesleg érdemes nem összeakasztani vele a bajszod, mert negyven napon túl gyógyuló fizikai és gyógyíthatatlan lelki sérülésekkel gazdagodhat az ember, ha rossz hangulatában van.
Nem éppen az a pofa, akivel ajánlatos rosszban lenni, de egyikünk sem galamblélek, szóval nem aggódom majd miatta.
Az alapján, ahogy beszél az őt elátkozó mágusnőről nincs sok kétségem afelől, hogy az Ouija-tábla lenne a legkevésbé megterhelő módja annak, hogy kapcsolatba lépjek vele. Mármint a boszorkány szellemével a gyengébbek kedvéért.
- Feltételezem nem véletlen a múlt idő az esetében. - nézek rá két slukk között, bár nem igazán kell megerősítenie a feltételezésemet - Ez nem keveset nehezít a probléma megoldásán. Nem foglak áltatni Lobo. Elég kockázatos dologba vágjuk most a fejszénket és a végkimenetelt sem biztos, hogy megérjük. A jó hír azonban, hogy ha sikerrel járunk, akkor nem kell messzire menned, hogy kiélvezd a férfilét örömeit. A közelben van egy egész pofás kis bordély és a lányaik kedvelik a magunkfajta züllött csodabogarakat.
Ledöntöm a poharam tartalmát és néhány bankót az asztalon hagyva felállok.
- Ugorjunk is neki pajtás! - veszem fel a kabátom - Valami azt súgja, hogy nem szeretnél még egy napot egy lyukkal a lábad között tölteni.
Elindulok a romokban heverő bejárati ajtó felé és ha jól sejtem, akkor az űrrocker sem fog tovább ücsörögni az ivóban...

Magic.

The ultimate tool. Costs you the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Csiribícsiribáj - Constantine & Lobo   Kedd Júl. 03, 2018 6:22 pm


Everybody x Lobo

- Jóféle - törli meg a szája szélét a whiskeyre, és visszatolja John elé, nem itta ám meg az egészet. Tudatában van hogy a helyzete kényes, és a férfi mondhat nemet is a kérésére, bár azt mindenki megbánná. Johnnal az élen, és a kocsmával utána, de ez nem a férfi hibája. Lobo természete eléggé instabil, és nem kell neki pár másodperc hogy átkapcsoljon egyikből a másikba, bár a legtöbbször élvezhető a társasága.
Az asztalra könyököl, és méretes keblei majdnem az asztalt súrolják, de persze ez is csak idegesíti. Az első nap még élvezte őket, és férfilétét meg nem hazudtolva tapogatta őket. Most már viszont terhesek neki, és megszabadulna tőlük.
A saját üveg alkoholját is két hosszú kortyra tünteti el, és csak valamiféle jóleső sóhajtás hagyja el az ajkait.
- Szerintem se. Ha fontos figurák lennének ismerném őket - legyint de biccent. Hosszú, rasztaszerű tincsekbe rendeződött haja csak úgy rebben utána. Van hogy hajlandó annyi energiát fordítani rá hogy emberien nézzen ki. Ma se kedve se ideje nem volt rá.
Előrekönyökölve hagyja hogy a varázsló felismerje, még így is jellegzetes jelenség, hiszen hegyomlás termetével még egy női Herculest is maga mögé utasíthatna. Sosem tagadta meg azt, ami, és nem akart más lenni semmi kedvéért sem. Elég elátkozott életet él, már ha... úgy veszi. De általában nem veszi, és inkább élvezettel hódol a nőknek a piának és a sebességnek.
- Nem, nem véletlen. Már nem él a ribanca, csak az átka, bár ha tudom... akkor is szétropogtatom a csigolyáit - vonja meg a vállát, nem valami szívbajos, és következetes jelenség. Nem tűri ha belé kötnek és az a nő megtette. A pokolra akarta küldeni, és Lobo pofán röhögte hogy őt onnan is kitaszították, semmire nem megy vele.
Széles vigyor ül ki az ajkaira, ami annyira nem illik nőiesen karakán arcához.
- Akkor csináljuk. Én hajlandó vagyok kockáztatni és ha sikerül, és megcsinálod, egy hétig a vendégem vagy piára és kurvákra - ajánlja, és Johnt követve felkel maga is. Daliás termetével mint valami harci istennő vonul ki az ajtón, amit leszakított a zsanérjairól, de hol érdekli őt ez. Majd megszerelik.
- Nem, elég volt ebből a lyukból. Jobb szeretem a dudákat másokon fogdosni - ért egyet a férfivel sötét pillantással, és csizmás lábaival csörtet csak úgy nőiesen utána.


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
191

TémanyitásTárgy: Re: Csiribícsiribáj - Constantine & Lobo   Szer. Júl. 04, 2018 6:02 pmLobo &

Constantine ©️️️️️️


Nem úgy tűnik, hogy Lobot nagyon zavarná bármiféle kockázat a vállalkozás sikerével kapcsolatban. Meglehet azért, mert a földönkívüli eredete, a brutális szívóssága és zülléstől nem mentes életmódja miatt teljesen más fogalmak szerint ítéli meg, hogy mi a rizikós és mi nem.
De esetleg a mágikus dolgokban való járatlansága is erre a véleményre vezethette.
Igazából jelen pillanatban csak az a fontos, hogy nem ódzkodik a komplikációktól. Én is megtennék mindent, hogy egy balul sikerült átok után ne Joanne Constantineként kelljen leélnem életem hátralévő napjait.
A szentelt whiskey próbáján is átesett, így most már száz százalékos bizonyossággal kijelenthető, hogy semmiféle természetfeletti befolyás nincs rajta az átkon kívül.
Ahogy szűkszavúan megosztja velem az információkat igyekszem a szemeibe nézni, mert varázslat ide vagy oda, Lobo azért elég előnyös nemi jellegekkel rendelkezik bármelyik nemhez is tartozik aktuálisan.
- Tény, hogy nem kellene extra köröket futnunk, de nem kárhoztatlak amiért kezelésbe vetted. - teszem el a laposüvegemet, miután húztam egyet belőle - Néhány hónapja én is Pokolra küldtem egy boszorkát, amiért folyamatosan belerondított az életembe.
A válaszom hallatán olyan mosoly ül ki az arcára, amit bármelyik gyakorló erőszakos pszichopata megirigyelne, de Lobo hírnevét elnézve ez nem lehet több, mint egy nosztalgikus bazsajgás.
Ez mondjuk elég sokat sejtet arról, hogy mennyire lenne érdemes megpróbálnom használni az akasztott ember kezét, hogy néhány percre visszategyem a boszorka testébe a lelkét. Nagy valószínűséggel a beszédhez szükséges szervei nem funkcionálnának annyira, hogy érthető mód tudjon kommunikálni.
Nem meglepő módon a távozásunk előtt egy egész tisztességes kompenzációt ajánl fel nekem viszonzásul. Ennek hallatán megfordul a fejemben, hogy nem ártana megismerni még néhány erőszakra hajlamos, züllött földönkívülit, ha a mellékelt ábra szerint ennyire sokszor akasztanak tengely átokszóró mágusokkal.
Az utcára kiérve nem kell sokat nézelődnöm, hogy megtaláljam a járgányt, amivel jött.
Éljen a Földön akárhány Lex Luthor, Ted Kord, Ray Palmer és Ellon Musk, nincs olyan technikai zseni, aki össze tudna rakni egy olyan robogó erődöt, mint amivel Lobo rendelkezik.
A jármű olyan vastag kipufogókkal rendelkezik, mint az alkarom és a kerek küllői se kisebbek, mint a hüvelyujjam vastagsága. Az üzemanyagtartály alatt pihenő motor pedig olyan, mintha egy Lamborginit hizlaltak volna Wanabollal és szintetikus tesztoszteronnal.
- Jó lenne ott nekilátni a dolognak, ahol elintézted neki, hogy ne kelljen aggódnia a jövő évi adóbevallásáért. - fordulok Lobohoz
Ha egyet ért velem és felajánlja a fuvart, akkor akár el is indulhatunk a tetthelyre.

Magic.

The ultimate tool. Costs you the ultimate

sacrifice.


A hozzászólást John Constantine összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 08, 2018 3:34 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Csiribícsiribáj - Constantine & Lobo   Hétf. Szept. 24, 2018 7:51 pm


John x Lobo

Semmi kedve sincsen továbbra is nőként tengetnie a mindennapjait, így nincs számára olyan kockázat amit ne vállalna hogy visszanyerje az alakját. Mivel alien, sokkal jobbak a képességei mint a mezei embereknek, de az is tény hogy sokkal nagyobb jelenség is. Még nőként is egy amazont megszégyenítene.
Felmordulva húzza meg az alkoholos üveget, és két hosszú kortyal eltünteti a maradékot is, és az asztalra könyökölve majd összeakadnak a mellei. Mint két kis dinnye.
Szűkszavúan közli a szégyenletes baleset részleteit, hiszen dühös a helyzetre és még ezerszer meg tudná ölni azt a boszorkányt aki ezt tette vele, ez a képére van írva. Markáns vonású arcára kellemetlen - kellemes mosoly ül ki ahogy észreveszi John tekintetét, és nevethetnékje támad a jelenéstől. Áthajol az asztalon hogy a mellei tökéletesen John szemmagasságába legyenek.
- Te megfoghatod őket, nem ütlek meg - szólal meg, és vörös szemében lassan csillapodik a mértéktelen düh. Most éppen szórakoztatónak találja Constantine elkalandozó figyelmét a másodlagos nemi jellegére.
- Gondolom te se akarnál így maradni, ilyen dudákkal és lökhárítóval... - mormogja ahogy visszahúzódik, és csak Johnon múlik él-e a lehetőséggel, de ha meg is tenné nem bántaná.
-Oda is való mindegyik. A pokol mélyére, de oda nem nehetek utánuk hogy még tovább szorongassam őket - lombozódik le egy pillanatra hiszen ő ki van tiltva a pokolból is. A mennyről ne is beszéljünk, oda soha nem volt belépője.
A távozás előtti fizetségre úgy véli felcsillan a mágus szeme, ezért bizakodóan elmosolyodik, hiszen úgy véli megegyeztek, és még talán kurvázni is fognak ha ezen túl van.
Követi a varázslót és elvigyorodik amikor amaz megpillantja az ő kis csodajárgányát, ami bizony galaxisközi utakra is éppolyan jó mint a városi sztrádára. Körbe is járja mint büszke tulajdonos.
- Jó. A város szélén van egy lebontásra ítélt ház, ott akaszkodtunk össze. Szállj fel és kapaszkodj. A melleimbe is kapaszkodhatsz ha tetszenek - nevet fel, és felteszi szolid formás kis habtestét a motorra, és rutinosan be is rúgja a kicsikéjét. Ledöccen a támasztékről, és várja hogy John elhelyezkedjen mögötte.
Elrobognak a házhoz. Viszonylag rövid az út és a sebességhatárt még hírből sem tartja be, mégsem liheg egyetlen zsernyák se a nyomukban. Ők is tudják már hogy Lobo nem veszélyes amíg bele nem kötnek és nem provokálják, így néha félrenéznek. Többek között a rendszeres gyorshajtásain. Ez így nem fáj senkinek.
- Ez az az épület - parkol le egy rozoga többszintes épület előtt, és megvárja amíg a mágus leszáll mögülne, aztán kitámasztja a motort és ő maga is leszáll. Bakancsa csak úgy koppan az aszfalton, de hát nem is lopakodásra tervezték ezt a lábbelit. A tiltótáblát egyszerűen kikerüli és a zárat nemes egyszerűséggel letöri a helyéről. Nem akadály.

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
191

TémanyitásTárgy: Re: Csiribícsiribáj - Constantine & Lobo   Hétf. Okt. 08, 2018 5:01 pmLobo &

Constantine ©️️️️️️


Úgy tűnik Lobot annyira nem zavarja, hogy a tekintetem egy teherlift gyorsaságával mozog a szemei és mellkasa között. Igyekszem neutrális területként megjelölni az orra hegyét, így mindkettő a látómezőmben marad és nem kell úgy tennem, mintha nem érdekelne ennek a két hatalmas tejcsárdának a látványa.
Bár csábító, hogy nem csak a vizuális memóriámba éghet bele ennek a két szép holdszínű gömbnek a látványa, inkább nem élek a lehetőséggel.
Oké, hogy két kapura játszok, de rendszerint nem fordult még elő, hogy a partner mágikusan, vagy orvosilag nemet váltott. Szóval inkább nem élek a fejajánlással, bármennyire nem zavarna, hogy az életem különleges érdemeinek felsorolása után valaki azzal hesszelne, hogy Lobonak a lába között vannak gömbölyű dolgok, nem a mellkasán.
Az űrrocker felpattan a motorjára és egy határozott rúgással beböffenti a járgány, ami olyan hangon dübörög fel, hogy attól rezonálni kezdenek a közeli ablaküvegek.
Egyedi egy jármű azt már ránézésre is látni, de csak most értem meg, hogy miért ilyen kényes rá.
Felkászálódok mögé és amint meghúzza a gázkart úgy tapadok a hátára, mint makacs kutyaszar az alkalmi cipő talpára.
Nem mondom, hogy nem élvezem a száguldást. Lobo ért ahhoz, hogy miként kell közel kétszázzal a szembejövő forgalom összes járművét elkerülni, de az első élesebb kanyar után önkéntelenül is megszegem a melleivel kapcsolatos fogadalmamat, amint ösztönösen kapok bármilyen fogódzó után, ami megakadályozza, hogy a testem a centrifugális gyorsulásnak engedelmeskedve nyaktörő ívben kirepüljön motor üléséből.
Nem panaszkodok, de még mindig érdekemben áll minél később kialakítani a nem egyenjogú lakótársi viszonyt Nergállal az életem végén.
Lobo egy éles farolással áll meg egy roskadozó épület előtt, majd miután egy nem túl kecses bukfenccel kiborultam mögüle, egy laza mozdulattal lerúgja motor támasztóját, majd leszáll a járgányról. Feltápászkodok a földről és két szál pulzusgyilkost előhalászva a belső zsebemben lapuló dobozból én is lehuppanok az utca aszfaltjára. Mindkét adag ráktápot magam előtt tartva meggyújtom, majd az egyik oda nyújtom az átkozott társamnak. Ha jól sejtem nem kell majd sokat várnom, hogy magáévá tegye a dohányt.
- Nem lehetett egy túl igényes banya, ha ilyen helyre vette be magát. - szippantok egyet a kis Kaszásból, majd az orromon keresztül kiengedem a füstöt - Nem sok olyan mágust ismerek, aki képes ennyire leadni az igényeiből.
A hely aurájában bár nem túlterhelően, de így is elég jól érezhetően jelen van valami rosszindulatú mágikus energia. Nem egyértelműen gonosz, de határozottan ártó szándékú és veszélyes.
Amilyen mázlim van valami rasztafari vagy roma vajákossal akasztott tengely az átmeneti Ms. November.
- Körbevezetsz?- fordulok Lobo felé miközben rágyújtok egy új még egy adag nekrozisra

Magic.

The ultimate tool. Costs you the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Csiribícsiribáj - Constantine & Lobo   Szomb. Nov. 10, 2018 7:24 pm


John x Lobo

Senki mer beléjük kötni, vagy akár csak megközelíteni az asztalukat, hiszen Lobo belépője elég árulkodó volt hogy nem érdemes belekötni még akkor se ha épp melle van. A termetén és vérmérsékletén nem javított, sőt, inkább csak rontott ez a kis incidens és Constantine jól látja, nem érdeklik a kockázatok, kész mindent vállalni, mivel belehalni egyikbe se tud, így félnie is felesleges bármitől.
Vigyora kiszélesedik szinte már farkasvigyor ahogy hófehér fogsorát villantja a férfire, aki nem él a lehetőséggel, de ő tudja hogy csak egy hajszál választotta el hogy kinyújtsa a kezeit. Vállat von, neki aztán mindegy.
Kifelé menet esze ágában sincs helyre billenteni az ajtót, hiszen az az átkozott fadarab csak az útját állta.
Motorra pattan és megvárja amíg John is elhelyezkedik mögötte, és már rá is húz a gázra, nem éppen szívbajos. Agresszívan vezet és gyorsan, de még csak hozzá sem koccan semmi más járműhöz, mert bajnokokat megszégyenító módon cikázik az autósok között sokszor a szemközti sávban és csak öblös röhögése hallatszik ahogy John mégis csak kapaszkodik. Méghozzá a melleibe. Sejtése szerint bármibe ami garantálja hogy nem esik le a száguldó erődről, és nem sokára oda is érnek az épülethez ahová nem lenne szabad bemenni, de Lobót mit se érdekli a tábla. Letörve a zárat bezötyög és elegáns farolással fékez hogy a mögötte ülő szép ívben repül is egyet.
- Te meg miért repkedsz itt nekem összevissza? - néz rá homlokráncolva de enyhe derűvel. Ha a mágus itt van, akkor az jót jelent, és nem lesznek ilyen nyűgös "lyukas napjai" ha sikerrel járnak. Márpedig miért ne járnának?
- Nem volt. Mondom elöl deszka hátul semmi. Még csak meghúzni se lett volna jó - legyint ahogy elfogadja a rákrudacskát és beleszív. A motorhoz lépve az egyik csomagtartó rekeszbe nyúlkál és majd könyékig eltűnik benne de diadalittasan húz elő belőle egy igazi szivart. Kubai, márkás. Minőségi.
- Ezt szívjad meg pajtás... -nyújtja oda a varázslónak, hiszen erősebb de finomabb is, mint ez a dohány.
- Én egyet se ismerek, de nem is akarok. Ez a banya szerintem amúgy is be volt csavarodva egy kicsit - morogja ahogy hosszú ujjai között megforgatja a cigit. Annake ellenére hogy lapát keze van mégis van valami gyilkos kecsesség benne.
- Hogyne. Fáradj beljebb. A gyilkos aurát észre se vedd - hiszen ő is érzi bár mágikus képessége nincs. Mégis érzi hiszen magán viselni a ribanc átkát. Előre megy és megtisztítja az utat John előtt és a romos lépcsőn merészkedik fel a másodikra. Finoman lépdel, hiszen nem lenne jó ha leszakadna alattuk. A második emelet kihalt, és kormos de ott van a leginkbb mágikus erő amit a varázsló érezhet. Itt halt meg a nő, de a teste már nincs itt.

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
191

TémanyitásTárgy: Re: Csiribícsiribáj - Constantine & Lobo   Hétf. Nov. 26, 2018 2:48 pmLobo &

Constantine ©️️️️️️


Az épület aurája ha nem is túlterhelően gonosz, de azért érezni rajta, hogy itt biza' nem fehér mágiát gyakorolt az egykori lakó. A sötét mágia egy lovecrafti nagy öreg sikamlós csápjaként öleli körül a helyet, bár a szorítása csak arra elég, hogy megfogja a gonosz kisugárzás gyökerét, ne pedig teljesen karanténba tartsa.
Mégis az egész kisugárzásnak mintha nem is a gonoszság adja az alapját. Negatívnak negatív, de nem tudom beazonosítani, hogy miféle érzelem az, ami átjárja a hely baljós auráját.
Ennek alapján nem hiszem, hogy valami túlságosan erős varázslónő lehetett a korábbi lakó. Legalábbis szakmai értelemben biztosan.
Fizikailag meg szinte mindegy, mert ahogy látom, Lobonak nem kell sokat erőlködnie azért, hogy úgy meghajtogasson valakit, hogy a feje búbját a két lába közé is le tudja tenni.
Akkor viszont adja magát a kérdés, hogy mi a búbánat adott ennek a szerencsétlen kontárnak ekkora erőt ahhoz, hogy egy földönkívülit elátkozzon?
- Nyugi az alsógatyámat nem fogom a nadrágomon kívülre húzni. - válaszolok Lobonak egyenesen a szemébe nézve, viszonozva azt az enyhe derűs mosolyt, ami az ő arcán is játszik
Úgy érzem, ha a jelen pillanatban aktuális zavaró tényezőket sikerül kiküszöbölnünk, akkor remek cimborákká fogunk mi lenni.
- Meglepődnél, hogy egy-két laposabb csaj mennyire vadóc tud lenni, ha megadod nekik a lehetőséget. - vigyorodok el, miközben nézem, hogy a motoros táskában kotorászik
A kubai szivart látva majdnem elkerekedik a szemem. De csak majdnem.
Nem számítottam rá, hogy ilyen jól leszek tartva a munka alatt, de úgy tűnik a Főmanus nem csak magának tartogatja az élet hedonista örömeit, hanem a neki szimpatikus pofákkal is szívesen megosztja.
- Ezt elteszem az egyhetes közös züllésünkre. - veszem el tőle a szivart és egy védővarázslat elsütése után belecsúsztatom a sokat látott kabátom belső zsebébe
Még csak az kellene, hogy egy ilyen értékes ajándék csak úgy ketté törjön.
- Nagy részük csak kisstílű amatőr, akik varázslatot használnak smink és plasztika helyett. - somolyodok el miközben tovább játszom a gyárkéményt
Valami azt súgja, hogy talán nem is annyira veszedelmes az a boszorka, csak éppen rossz embert - bocsánat, földönkívülit - szeretett volna befűzni magának egy körre és rosszul kezelte a visszautasítást.
Lobo határozott, de a termetéhez képest mégis óvatos léptekkel indul el, hogy megmutassa nekem a banya tanyáját. Követem őt és minden egyes lépéssel érzem, hogy egyre jobb kontúrokat kap a házat körülölelő aura érzelmi töltése. Nem gyilkos düh, vagy rosszindulat, sokkal inkább a csalódottság és a harag az, ami dominálja kisugárzást.
A második emeletre érve érződik a legerősebbnek a hely jobb szó híján hangulata.
Valószínűleg itt törte derékba a vérvörös szemű leendő cimborám a boszorka gerincét.
A kísérteteknek az az egyik azonosító jelük, hogy hagynak egy bitang erős érzelmi lenyomatot a haláluk helyszínén. Mivel általában nem a végelgyengülésben szenvedők válnak visszajáró lelkekké, ezért ez az érzelem nem éppen pozitív.
Fázósan összehúzom magamon a kabátot, amikor feltűnik, hogy egy átlagos metropoliszi estéhez képest milyen hűvös van.
No álljunk csak meg egy ásónyomra...
Erős érzelmi aurával bíró hely, hideg...
Ó te átkozott szipirtyó....
- Et ab ira Placeat relinquit aetherium spectrum - hadarom el a varázsigét, ami gyorsan egy kékes félgömböt húz kettőnk köré
Még épp időben fejezem be a varázslatot ahhoz, hogy ne legyen semmi bajunk.
A felbukkanó kísértet dühtől eltorzult arccal koppan egyet a védőpajzson, majd dühödten csapkodni kezdi.
Jól látni mindenét, ugyanis a közhiedelemmel ellentétben a kísértetek nem lepelben mászkálnak és nem áttetszőek.
Lobo nem túlzott. Tényleg nesze semmi, fogd meg jól alkatú nő. Mármint, hogy az volt.
Már-már majdnem kisfiús alkatal bír(t) és a vonzerején nem sokat segített a széles állcsont, a beesett szemek és arcizmaira szikkadt bőr sem.
Egy nyárspolgár körülbelül így képzelne el drogos gothot.
- Teeeeeeeeeeeeeeee! - ereszti ki síron túli hangját miközben az összes dühét a védőpajzs szétcsincálásába öli kevés sikerrel - Van pofád visszajönni az után, hogy úgy bántál velem, mint egy kapcaronggyal? Gebedj meg a hatalmas melleiddel meg a formás seggeddel együtt és hagyj békét legalább a halálomban!

Magic.

The ultimate tool. Costs you the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csiribícsiribáj - Constantine & Lobo   

Vissza az elejére Go down
 
Csiribícsiribáj - Constantine & Lobo
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Metropolis :: Bakerline-
Ugrás: