There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics» Hatalmi Harcok: Gardenering
by Slade Wilson Kedd Dec. 11, 2018 3:06 pm


» Fight baby, fight! - Shiva & Ares
by Sandra Wu-San Vas. Dec. 09, 2018 7:40 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
John Constantine
 
Vandal Savage
 
Faye Fairthorne
 
Jason Todd
 
Harleen Quinzel
 
Conner Kent
 
Pamela Isley
 
Slade Wilson
 
Eros
 
Music

Share | 
 

 Selina Kyle, Dwarstar és Joker - Pénzeső Gotham-ben

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Gotham City / Arkham Asylum
Hozzászólások száma :
28

TémanyitásTárgy: Selina Kyle, Dwarstar és Joker - Pénzeső Gotham-ben   Hétf. Május 21, 2018 10:47 pmPénzeső Gotham-ben
@Szinte teljes a sötétség a raktárépületben, egyedül egy szék van megvilágítva, melyen egy férfi ül. Lényegében nincs is más választása, hisz oda van kötözve, ráadásul a száját betömték, nehogy meg tudjon szólalni.
A bohócmaszkos embereim egy fiút ráncigálnak be éppen, akinek szintén be van tömve a szája. Az arcán látszik, hogy legalább egyszer már felpofozták. A srác sírt is, a könnyek még nem száradtak meg az arcán. Ez jó, nagyon jó.
- Tudják az utcán, hogy beszélni szeretnék Dwarfstar-ral és a Macskanővel? - kérdezem kissé mogorván a nagy darab pasast, aki a fiút szorongatja.
A kérdésemre csak egy bólintás érkezik válasz gyanánt, ami baromira idegesítő. Már majdnem számon kérem, amikor eszembe jut, hogy néma az ürge. Nem a szónoki képességéért fizetem, hanem mert baromi erős.
- Add a fiút! - parancsolom, mire engedelmeskedik.
A srác persze nem lát semmit, még nem szokott hozzá a szeme a benti sötétséghez. Így hát erősen megragadom a vállánál fogva, majd a fényre kísérem. A fickó persze azonnal felismeri a fiát, a szeme kitágul és érthetetlenül zagyválni kezd valamit. Ezután persze meglát engem és a félelemtől elhallgat.
- Helló-bellóóóó! - köszöntöm. - Olyan szép esténk van, nemde? Azt hiszem pont alkalmas egy kis beszélgetésre!
Ekkor bólintok egyet, mire az izomkolosszus a fickó mögé sétál és kiveszi a szájából a rongydarabot. A pasas azonnal köpködni és káromkodni kezd.
- Na de, naaaa! Mit mond a fiad, hogy viselkedsz?
- A fiamnak ehhez semmi köze! Velem van dolgod, te átkozott bohóc! - kezd el kiabálni, mire a néma vasgyúró azonnal tarkón vágja.
- Ejnye-bejnye! Én csak beszélgetni szeretnék, erre te sértegetsz... cö cö cö!
Ekkor egy kést veszek elő és a fiú arcához nyomom. A fickó azonnal üvöltene, de az emberem befogja a száját. Eltart egy ideig, míg lenyugszik, de amint abbahagyja, folytatom:
- Tudod, megszorultam egy kicsit anyagilag... szeretnék egy kis pénzhez jutni. Szóval mondj el mindent, amit tudni kell a bankról!
A fickó szem ismét elkerekedik. Nem igazán akar hinni a fülének, szóval inkább megnyugtatom.
- Igen, a maffiától akarok lopni. Ha szerencsém van, akkor lesz két nagyon hasznos segítőm is!
Azt persze nem árulom el, hogy kik is ők valójában. Remélem minél hamarabb megérkeznek és akkor dalra fakasztom ezt a pacsirtát.


I am Hell
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
71

TémanyitásTárgy: Re: Selina Kyle, Dwarstar és Joker - Pénzeső Gotham-ben   Kedd Május 22, 2018 4:31 pmPerformer:

Dwarfstar

Tortured souls:

Mad Clown and Pussy Cat @Van a világon néhány ember, na nem túl sok, max olyan fél tucat körül, aki ha hív valahová, van bennem annyi, hogy odatoljam a képemet. Már persze ha nem lehetek éppen az én gyönyörű járkáló toronyházammal, olyankor szarok a világra és mindenkire benne, de ez egy másik kérdés. Nos ezen szűk kör tagja nálam Joker is. Azt egy pillanatra sem mondom, hogy a barátom lenne, pusztán több hónapot lehúztunk egymás melletti magánzárkában az Arkhamben, így volt alkalmunk elbeszélgetni egymással. Kedvelem a fickó stílusát, még ha lógok is neki kb egy százassal, amit ideje volna megadni amúgy is. Megtanított fejben, szóban pokerezni, de mindig nyert. Ettől mondjuk mikor a pszichológus ribanca kiszabadította, igazán jelezhette volna neki, hogy a szomszéd zárkát is nyissa már ki. Persze ilyen apróságokra nem akadunk fenn és ha megint bekerülünk, még a zuhanyzóban sem szurkálnám meg feltétlenül passzióból. Na jó, a vacsorája már egy egészen más kérdés, de a mi köreinkben ez már komoly haverságnak számít odabent. De azért igazi haver na és mindig meg tud ihletni egy-két újabb gyöngyszemre. Múltkor is néztem a hírekben mit művelt, felírtam a falra a legújabb szerzeményemet:
"Gólya, gólya hosszú lábú gólya,
Nem jön ki a vörösbor dugója,
Türelmesen megvárom a napját,
Hogy a pálinkát is kapszulában adják.
Joker öcsém lelőtte a gólyát,
Felrobbantotta a diri autóját,
Még azt mondják esős idők járnak,
Csak mert Mercedesek alacsonyan szállnak"
Azóta tudom, hogy az Arkhamben nem pártolják a beutaltak művészi tevékenységének fejlődését. Egy: átkutatták a zárkámat. Kettő: Cash összevert azért a nyamvadt egy üveg vörösborért, amit dugdostam. Három: a diri összeveretett Cashhel, csak mert örültem, hogy benne van a tv-ben a volt fogolytársam. Négy: megállapították hogy hülye vagyok és veszélyes, vagy veszélyesen hülye, erre már nem emlékszem pontosan. Öt: még mindig elfelejtettem meglátogatni Casht...
Na szóval nem véletlenül fogadtam el a burkolt meghívást, amit Joker bohócai terjesztettek az utcán, hogy szívesen látna a főnökük engem is, meg a Macskanőt is. Ez érdekesen hangzik. Valószínűleg a két legprofibb zártörőt a városban, akiket sehonnan nem rekesztesz ki. Márpedig az én balkézről jött haveromnak, akinek a reggeli rutint nem a kávé jelenti, hanem hogy belefejeljen a diszperzites vödörbe egy egész kis sereget, meg egy hadi ipari játékgyárat kell fenntartania, az meg pénzbe kerül, maxi sokba. Innentől nem nehéz kitalálni, hogy újabb költeményem valami ilyesmi vonalon fog mozogni.
"Lányok a legényt jól megbecsüljétek,
Ha furcsa kissé, ki ne nevessétek,
Mert ha nylon harisnyát húz szépen,
Nem homokos, csak bankot rabol éppen."
A megjelenés fontos, jól elő kell készíteni. Már nem a hacukára gondolok, csak arra a tucatnyi verőemberre, aki makeupfenomén körül rajzolt, időben be kell fenyíteni őket, hogy feleslegesen ne kelljen verekedni meló előtt. Nem mintha motivált volna a zseton, magasról teszek rá, simán csak a kihívás vagy a szórakozás érdekel, azt meg általában biztosítja a természetes erdőszín hajú fickó. Majd megegyezünk. Lepasszol egy adag nevetőgázt, vagy egy csinosabb bohóclányt a csapatából, vagy majd meglátjuk. Na szóval bőven volt időm előkészíteni a terepet, így mikor megjelentem szemmel látható és acélos, eredeti magasságomban a lábamat lógatva a raktárépület keresztgerendáinak egyikéről, velem együtt nőtt meg Joker belső zsebében a 100-as, amit elméleti pókerben nyert el tőlem, hiánytalanul ott volt az egész pénz 5 centesekben, újra méretére anyagiasult két dobókésem, elvégva a két legméretesebb gorilla övcsatját, ahová beleszúrtam őket mikroszkopikus verzióban, így közszemlére került milyen csudaszép boxer gatyát hordanak, különösen a "Kedd" feliratú tetszett így péntek délután, míg magam dallamos kacarászással néztem a felém forduló meglepett tekintetek felé és miközben leszökkentem a gerendáról a talajra és a megkötözött ipse felé fordultam.
- Nehogy beszélj! Átver a bohóc, én mondom neked, engem is lehúzott egy százassal! - kacsintottam, majd a kölykére mutattam. - Tudod milyen sokba kerül, míg kirepül a szülői házból? Ruha, kaja, egyetemei ösztöndíj, rendőrségi óvadék. Ha még kicsit nem pofázol, akkor simán le fogják vágni a lábát, a nyomorékok után el nem tudod képzelni mennyi az állami támogatás. Ruha, kaja, egyetem ingyen van, kocsit elkötni már nem tud, ne hagyd magad öcsém! Ezek a szimpatikus bácsik mindjárt megcsinálják neked a szerencsédet a költséghatékony gyermeknevelés terén. Én neked szurkolok - kacsintottam, majd letelepedtem az asztalhoz és Jokerre vigyorogtam.
- Hello pajtás. Tartozás rendezve, ha azért a nyamvadt százasért kerestél - vigyorogtam. - Amúgy nem nyertél, gyanítom. A mi fajtánk szereti a színpadias érkezést, szóval valószínűleg nem sokára arra a gerendára ott - mutattam fel - rácsavarodik egy bőrkorbács, aztán ide egy ilyen nagyon vagány szuper heroin pózba levágódik egy latexcirmi. Mivel te hívtad, rád fog bámulni kihívó és kemény mosollyal és én fogom megbámulni húsz centiről a seggét - ismertettem a reményeim szerint várható fejleményeket, aztán a mellettem álló bohócra festett gorilla felé böktem a hüvelykujjammal. - Megmondanád neki, hogy tegye le azt a rohampuskát? Ellenkező esetben kénytelen leszek feldugni a... - körbe néztem a családias hangulatú kis éjjeli pikniken, míg ki nem szúrtam egy teltkarcsú lányt a bohóccsapatban, - az ő valagába feldugni. Azt hiszem csak az nem annyira szőrös, hogy ne legyenek rémálmaim ma.


Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Selina Kyle, Dwarstar és Joker - Pénzeső Gotham-ben   Szer. Május 23, 2018 9:36 pmJoker, Dwarfstar & Catwoman ©️️️️️️


A hír úgy terjed az utcán, mint tűz a kiszáradt szavannán. Keresnek. Nem is akárki, maga a Joker. Megtehetném, hogy fittyet hányok a "kérésre". Azonban tudom jól, hogy ez nem kérés. Ez egy idézés. Alap esetben nem érdekelne, lógva hagynám..azonban van egy részlet, ami miatt felkelti az érdeklődésemet a dolog, ez pedig az, hogy mellettem Dwarfstart is keresi. Tehát nem számonkérni akar, hanem segítséget kérni. Ha pedig a törpe is benne van, akkor valami nagy dolog lehet. Ez az egyetlen "érv", amely arra késztet, hogy megjelenjek, mert amúgy nem kedvelem a Jokert. Se a stílusát, se a módszereit, se őt magát. Sajnálom Harleyt, amiért így bele bolondult, szó szerint. Bárhogy is, nem fogom csak úgy felajánlani a segítségem. Ha nem elég jó a pénz, a célpont, a terv, a bármi, akkor jöttem, láttam, mentem és nem érdekel. Jokert tekintve ez pedig elég könnyedén elképzelhető. Viszont én tuti nem fogok az Arkhamban ücsörögni, se alulról szagolni az ibolyát... Mert lehet, hogy Joker csak az előbbibe juttatna, de Dwarfstar már egyszer tervezte az utóbbit, és ha nem teszek ellene, meg is történt volna. Veszélyes alak. Sokkal előrébb kell gondolkodnom, mint a két barom. Mondjuk a törpét nem lesz nehéz megelőzni észjárásban.
Felkaptam magamra a "jelmezt", amely inkább valódi mivoltom hivatott mutatni, aztán megindultam az éjszakában. A helyhez érve az ajtónál közeledek, ami előtt egy melák áll. Persze felismer, és ahogy látom, először nem is tudja, hogy mit szóljon. Először megpróbálok elmenni mellette, hogy bemenjek az ajtón, de a karomra fonódnak ujjai, ahogy megállít.
- A fegyvereidet át kell adnod! - mondja azzal a bamba képével.
- Ne szórakozz, Joker vár engem. - nézek rá, szabad kezemmel az ajtóra mutatva. Láthatóan ez is egy retardált, mert nem érti, hogy semmit sem fogok neki odaadni.
- A fegyvereidet oda kell adnod! - ismétli magát, mire halkan sóhajtok.
- Szóval a fegyverem kell... - emelem magam elé a kezem, amit megszemlélek. Csodás, gyémántvégű körmeimet megszemlélem, majd ökölbe szorítom a kezem. Ha neki ez kell... akkor megkapja. Egy ütés, majd egy fordulással lendületvétel és a sarkamat a gyomrába állítva küldtem át az ajtón a mitugrászt. Nem hazudtam, az öklöm is a fegyverem.. Az ostort nem igazán nevezném annak.
A vékony fém ajtó persze hangosat csattant a dagadt ürgével rajta a betonon. Én, mint aki jól végezte a dolgát, át léptem rajta kecses, elegáns mozdulattal.
- Az ajtót ez a macskapiszok képű nyomorék állja. - mondtam, aztán megállva egy kisebb terpeszben, kezeimet összekulcsolva magam előtt, láthatóan nem túl boldogan néztem rá Jokerre... és Dwarfstarra. Csak nem elkéstem?
- Uraim... - köszöntem távolságtartóan, mert hát az illem azért megköveteli tőlem. Részben.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Gotham City / Arkham Asylum
Hozzászólások száma :
28

TémanyitásTárgy: Re: Selina Kyle, Dwarstar és Joker - Pénzeső Gotham-ben   Hétf. Május 28, 2018 9:13 pmPénzeső Gotham-ben
@Látszik a fickó szemén, hogy teljesen be van rezelve. Már éppen megkezdeném a műsort, amikor egy ismerős hang megszólal a hátam mögött. A pasas azonnal oda néz, majd a gyerekre, mintha mérlegelne. Nem adok neki lehetőséget, hogy döntsön, a srácot egyszerűen csak a nagy darab, néma vasgyúróhoz penderítem.
- Fecsegő, vigyázz rá, amíg beszélek a vendéggel.
Ezután a késsel a kezemben elindulok Dwarfstar-hoz. Közben rámutatok a fegyverrel és megcsóválom a fejem.
- Ejnye-bejnye öreg barátom! - szólalok meg komoran. - Éppen dalolásra akarom bírni a pacsirtámat, erre jössz és elbizonytalanítod. Mókázni hívtalak, nem azért, hogy elrontsd!
Majd lassacskán oda érek hozzá. A kést belevágom az asztalba, majd leülök vele szemben.
- Nyah... az aprópénzt megtarthatod, nem kell. Azért kerestelek, mert sokkal több lóvét akarok szerezni. Tudod, szeretnék visszavonulni és békességben élni. Elegem van már a Bőregérből, meg hogy állandóan rám pályázik. Szeretnék visszavonulni egy békés villában, ahol majd Harley gyerekeket szül nekem. Sok kis porontyot szeretnék... - mondom komoran, majd hirtelen hatalmas mosoly ül ki az arcomra.
- A francokat, csak vicceltem, VÁHÁHHÁHÁ! Emberek, ne fogjátok rá a fegyvereket, a kis kopasz segg mániás, még hátba támad titeket. Higgyétek el, nem akarjátok!
Az embereim persze engedelmeskednek nekem, így hát nincs más, hátra dőlök a széken, hátra vetem a fejem és bámulom a gerendát, amit mondott. A feszes bőr hátsót én is szívesen megnézném, vele még úgy sem volt dolgom.
Majd pár pillanat múlva valaki betöri az ajtót. Azonnal oda nézek és meglátom a bőrszerkós nőt. Érdeklődve megbámulom, majd felállok és az utolsó szabad szék felé intek.
- Ne is foglalkozz az ajtóval! - mondom. - Ülj le közénk, lenne egy megbízásom számotokra. Mint látjátok, nehéz megfelelő embereket találni... főleg egy bankrabláshoz. Érdekel titeket a dolog, vagy inkább már most leléptek? Az viszont biztos, ha benne vagytok a melóban, jót fogunk szórakozni és sok zsozsóhoz juthatunk. Na? Na? Naaaaa? Mi a válaszotok?
A kérdésem után felvillan a megnyerő mosolyom. Vajon benne annak a mókában?

Insanity's Crescendo
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
71

TémanyitásTárgy: Re: Selina Kyle, Dwarstar és Joker - Pénzeső Gotham-ben   Szer. Május 30, 2018 8:29 amPerformer:

Dwarfstar

Tortured souls:

Mad Clown and Pussy Cat @Felvont szemöldökkel hallgattam Bohóc Bácsi magánműsorának bevezetőjét. Bárki bármit mondjon is, én kedveltem a tag humorát. A világot teljesen felesleges nagyon komolyan venni, elvégre a végére az ember megdöglik. Mindig. Vagyunk egy páran, akiknek a környékén ez valahogy gyakrabban történik meg. Szerintem pusztán a véletlenek összjátéka, ám a bíróság meg az elmeszakértők olyan szűklátókörűek tudnak lenni... Vigyorogva feleltem Joker szavaira:
- Óh, csak vicc volna? Nagyon kár. Már teljesen megjelentek lelki szemeim előtt a kis bohóckölykök, bár a képes feledet igazán megnézném, mikor Halloween idején kis Batman, Superman meg Wonder Woman jelmezben elindulnak kis kosárral... A te gyerekeidről lévén szó, nem is opció, hogy csíny lesz, vagy csoki - röhögtem fel, ő pedig végre lerakatta a stukkereket az embereivel. - A feltételezést meg kikérem magamnak! Egyetlen egyszer vertem bele a zuhanyzóban Mad Hatter cuki kobakját Humpty Dumphty seggébe és azóta ezt kell hallgatnom. Borzalmas világ ez.
Alig fél perccel később pedig kötelességének teljesítése során hősiesen, ám az esélytelenek nyugalmával pusztult el a bejárati ajtó, pedig még egészen használhatónak tűnt szegény. Így múlik el a világ dicsősége, emlékezzünk rá vérző szívvel mindannyian. Egy formás láb által megadott kezdő sebességgel érkező dagadt bohóc közlekedett rajta keresztül, nem mostanság lehetett dolga nővel szegénykémnek, már egyetlen érintés is egy szép lánytól és aléltan el is terült. Utána pedig belibegett személyesen a cicalány. Vetettem egy pillantást a gerenda felé ahonnan a latexsegg érkezésére számítottam, majd felsóhajtottam.
- Egy füstbe ment szép terv...
Házicicuval meg volt a magunk közös története, akár csak Jokerrel. Anno felbérelt egy együttműködésre, amiről a végén kiderült, hogy a kísérleti technológia amit el kéne lopni nagyjából egy teljes szobát tölt ki és amikor az átverés feletti első indulataimat késsel és némi barátságtalan közelharci edzéssel gondoltam a tudomására hozni, még be is kapcsolta azt a nyavalyát, nagyjából húsz centis méretben marasztalva engem, viszont a megszokott full extráim nélkül. Kellemetlen volt. Mindvégig ezt tervezte a kis nyavalyás, hogy legyen egy zsebre tehető multifunkciós zárnyitója a Wayne Techhez való behatolása során. Én ugyanis meg tudtam hackelni azokat a számítógépes zárakat, amiket ő nem. Hogy az ő szavaival éljek, amiket akkor volt kedves megosztani velem, mikor a markában vergődtem az együttműködés fontosságára felhívó erőteljes szorításban: "Félreértesz engem Dwarfstar én egyáltalán nem tervezem, hogy megalázzalak. Kifejezetten tisztelem az elektrotechnikai képességeidet, de lássuk be, az adottságaidat én sokkal jobban fel tudom használni. Tudod: kinek, kinek tehetsége szerinti munkakör. Kinyitod a zárakat, a cica pedig ma nem veled fog játszani." Valamiért ez akkoriban nem tűnt jó opciónak. A játék még csak hagyján, de valahogy nem így, na. Az adatok, amiket letöltött dunsztom sincs miről szóltak, de életemben ritkán háborogtam annyit egy egész éjszakán át. Hát még amikor a meló végeztével elkezdett nekem arról magyarázni, hogy higgyem el, vannak helyzetek, mikor kifejezetten örülnék egy ciculinak. Illetve hogy a patkányoknak remek a szaglásuk, úgyhogy ne nagyon próbáljak bújócskázni velük. Ezt addig nem egészen értettem, míg a lábacskájának egy laza mozdulatával, csizmaorral bele nem pöccintett a gothami csatornarendszerbe. Na azokra a nehéztüzérségi, repeszelven robbanó, többszörösen összetett válogatott becsületsértésekre, amelyeket abban a három órában elmondottam volt, azokra a mai napig igen büszke vagyok. Hát mit mondjak, most el kellett gondolkodnom egy tíz másodpercig, mi a fenéért ne akarjam hirtelen felindulásból, nem előre megfontolt szándékkal, de különös kegyetlenséggel megnyúzni. Persze a válasz semmi különösebb meglepetést nem tartogatott az Univerzum nagy igazságai között, amelyeket nagy és tevékeny elmém már rábukkant. Miért ne vagdossam darabokra? Egyszerű. Csöcsök!!! Rávigyorogtam:
- Szevasz Ciculi! Hála a Pokolnak, elég régen láttalak - biccentettem. - Kísérleti laborba nem török be veled, de amúgy... - kirúgtam egy széket az asztal alól felé. - Tedd le azt a formás feneked.
Kérdőn néztem Jokerre, most hogy együtt volt a nagy csapat. Az Olsen banda újra támad baszki... A bohóc pedig belekezdett a meló kifejtésébe, amire azért egyre több kíváncsiság és értetlenség költözött a szemembe, mikor befejezte, akkor pedig vállat vontam.
- Majd a részletek után eldöntöm, hogy maradok-e - feleltem. - Van egy kisebb hadosztálynyi embered különféle gumidominókból összegyűjtve, ennyien tégláról téglára lebontanak neked egy bankot, de neked Gotham - böktem a Macskanő felé - és Star City két legjobb betörője kellett. Egyszerre! Se neki, se nekem nincsenek nagyon áthatolhatatlan zárak, meg túlságosan jól őrzött tárgyak. Bankrabláshoz besurranók? Mesélj még haverom, itt valami nem szokványos dolog van készülőben - dőltem hátra mosolyogva. - A móka és szórakozás érdekel, a pénzre teszek rá. Ugyan már Joker! A Superbowl szünetében le tudok ugrani egy ékszerészetbe, azt pár hónapig nincs gondom semmire. Nem érdekel a pénz, nem igazán vonz, a részemet is megtarthatod. Adj valami kihívást, vagy valami szórakozást. A kettő együtt lenne a legjobb. A díjazás meg... hmm... Adj egy adagra valót a Vigyorexedből. Emlékszel még az Arkhamből Sanders tisztre? Nem egyszer találta elverni baromira a Törpe Hőst - böktem most magamra - a biztonsági sokkolóval. Fene tudja, olyan karót nyelt, gyomorbeteg ember. Gondolom a gyerekei is rá ütöttek. Szívesen mosolyt csalnék az arcukra... Bár tudod mit, rád bízom. Van egy másik lehetőség is - mosolyogtam az előbb kiszúrt teltkarcsú bohóclányra az emberei között, majd rámutattam. - Őt is elfogadom javadalmazásként. Annyi embered van, egy ide vagy oda... Ráadásul nem is vinném el az egészet, a bal szemével, meg az orrkarikájával is beérem, igazán jutányosan számolok, beláthatod... - kuncogtam, majd intőn felemeltem a mutatóujjamat a felháborodott arcú fehércseléd felé. - Nana! Most apuval tárgyalok, amíg a felnőttek beszélgetnek, addig csitu. Most pedig lökd a részleteket Joker...

Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Selina Kyle, Dwarstar és Joker - Pénzeső Gotham-ben   Szomb. Jún. 02, 2018 11:56 amJoker, Dwarfstar & Catwoman ©️️️️️️


A belépésem szerencsére, vagy nem szerencsére, nem kavart túl nagy port. A fiúknak viszont úgy tűnik, nem esik le, hogy nem szívesen vagyok itt. Dwarfstar meg is fenyegeti időközben a rabokat, vagy kiket... Ja, nem, csak Joker egyik emberét. Nem baj. A gyerekre nézek. A legkevésbé sem tetszik se ez a két fickó, se a helyzet, se az, hogy azt hiszik, csak úgy ugráltathatnak. Kelletlenül felhúzom az orrom és karba teszem a kezeim.
- Erre feltétlenül szükség van? Engedd el a gyereket. - intek a megnevezett irányába.
- Amíg biztonságban nem lesz, el nem mehet, leülni se vagyok hajlandó. - nem véletlenül vagyok ilyen magabiztos. Joker azért hívott, mert szüksége van rám. Ha nem akarja, hogy kiforduljak az ajtón, vagy rosszabb, segíteni ennek a szerencsétlennek, aki lehet, hogy perceken belül árva lesz -ismerve a jelenlévők mentális állapotát-.
- Egyébként is nagyon jó okot kell adnod, hogy maradjak. Tudod, nem szeretem, ha ugráltatnak, csak úgy berendelnek helyekre. - Jokert pedig főleg nem kedvelem. Amit Harleyval csinál néha... undorító. Sajnálom szegény lányt. Egyébként Dwarfstarnak igaza van. Ez nem csak amolyan átlagos meló lehet, ha a hordányi emberével a Joker képtelen elintézni valamit. Bár nála sose tudni. Amilyen őrült, még az is lehet, hogy csak lufit lopni hívott minket, csak valami nagyobb kaszálásnak állítja be az egészet. És persze az is lehet, hogy egy bankrablást akar valami még nagyobb álarca mögé rejteni. Miért van itt ez a rab? És a fia? Mit tudhat, amit a nagy Joker, vagy Dwarfstar, esetleg én ne tudnánk percek alatt megszerezni...? Na ez érdekel engem jobban.

//Bocsi a hosszáért, de Selina jelenleg ennyit reagál. Very Happy//

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Gotham City / Arkham Asylum
Hozzászólások száma :
28

TémanyitásTárgy: Re: Selina Kyle, Dwarstar és Joker - Pénzeső Gotham-ben   Vas. Jún. 03, 2018 9:25 pmPénzeső Gotham-ben
@Minden úgy alakul, ahogy számítottam. Dwarfstar azonnal fecsegni kezd mindenfélét, amivel néha őrületbe tud kergetni. Bár ha ki kellene javítanom magam, akkor inkább azt mondanám, hogy az őrület mélyebb bugyraiba taszít a sok fecsegésével.
Az legalább egy jó pont, hogy nem kér túl sokat a szolgálataiért cserébe. A Cicalány viszont már más tészta. Ő nem vállalj csak úgy, ráadásul addig még arra sem hajlandó, hogy leüljön, amíg a gyerek nincs biztonságban.
- Ó, csak nem bánt, ha egy ártatlan is bekerül a frontvonalba? - kérdezem a Macskanőt, majd megcsóválom a fejem. - Tudod, ő a kulcspontja a feladatunk sikeréhez. Az apja mindent tud a bank védelméről, amit ki akarok rabolni. Ráadásul azt is tudja, hogy mi az, amit ennyire védenek.
Ekkor a fickó felé fordulok, aki most rám vigyorog. Úgy tűnik, azt hiszi nem tudom őt megtörni. Pedig ez nem igaz... ha kell, a fia nélkül is kiszedem belőle az információt, amit szeretnék.
- Be akarok törni a maffia bankjába, aminek mostanság megerősítették a védelmét. Valamit elhelyeztek ott, ami nagyon fontos a számukra - mondom, miközben a maffiózóhoz lépdelek. - Te pedig, barátom, el fogod mondani!
Ezután visszafordulok a többiekhez. Pár pillanatig csak bámulom őket, miközben egy kés csusszan a kezembe.
- Ám legyen, Cicalány - szólalok meg. - Vigyétek a kölyköt biztonságos helyre! Ha a fiúnak egy haja szála is meggörbül, nagyon ocsmány végetek lesz!
Majd jön egy rövidebb szünet, amíg elviszik a kölköt. Addig én körözni kezdek a megkötözött fickó körül, majd hamarosan megállok mögötte.
- Mondd mit kérsz és ígérem, megkapod! Ha jól tudom, szereted a csecsebecséket... az egyik fiókban van egy marékra való gyémánt. A tiéd lehet, ha szeretnéd. Ezt a fickót viszont dalolásra kell bírnunk! Ha meg van a biztonsági rendszer, utána kitalálhatjuk hogyan jussunk be. Higgyétek el, ide nem olyan amatőrök kellenek, mint az embereim. Ők arra lesznek jók, hogy fedezzék a hátunkat. Meg hogy egy csomó szajrét cipeljenek.
- Úgy sem beszélek, nem szedsz ki belőlem semmit! - kiált rám a pasas, mire megragadom a fülét.
A következő pillanatban egy laza mozdulattal megszabadítom a fülétől.
- VÁHÁHÁHHÁÁÁHÁ! Tudhatnád, hogy bárkit dalolásra fakasztok, még téged is! Viszont most még KUSSOLJ! - mondom majd a fülét egyszerűen belegyömöszölöm a szájába.
- Dráááága barátaim, beszéljük meg ezt a bankrablást! - mondom a lehető legnyájasabban, de a tekintetem végig a Cicalányon van. Már alig várom, hogy megtudjam mit kér.

Insanity's Crescendo
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
71

TémanyitásTárgy: Re: Selina Kyle, Dwarstar és Joker - Pénzeső Gotham-ben   Vas. Jún. 03, 2018 9:45 pmPerformer:

Dwarfstar

Tortured souls:

Mad Clown and Pussy Cat @Hmm... A Cicalány megint keveri a melót a becsületkódexével, ami egy dolog. A miénk, állandó Arkhami beutaltaké egy színes társaság, de még ebből is közismerten kilóg a kis patkányvadász. Az érdekesebb, hogy Joker enged is neki. Most vagy kezd elpuhulni öreg haverom, ami tekintetbe véve, hogy az elmebaja tudtommal még csak pontosan nem is diagnosztizálható, nem hogy gyógyítható lenne nem túl valószínű, vagy annyira kell neki a nő képessége, mint nekem a látvány, ahogy a névadó állatára hajazva megmosakszik. A bejelentésére viszont a szememet forgattam.
- A maffia? Ennyi erővel azt is mondhattad volna, hogy az egyik pékség. Gothamben vagyunk. Több banda van itt mint tisztességes ember a világon, fogalmam sincs hogy az Istenben tartjátok el magatokat... Itt van Nagy Fehér Cápa, Maxie Zeusz, Kétarc, Pingvin, a te bandád is, bár talán nem magadat akarod kirámolni, bár nem lenne az évezred meglepetése... Na meg a klasszikusok, mint Falcone vagy Maroni. A kormányról nem is beszélve. Kire fáj a fogad? - érdeklődtem.
Édes Istenem, a hülye meg én vagyok, mi?! Dolgoztam ezzel a csajjal már egyszer... sajnos... Neki nem annyira a rothadt köveid fognak kelleni arany meszelt arcú vigyorim, hanem a puszta tény, hogy meg tudta lovasítani tőled, amikor te nem akarod... Na de üzleti tárgyalást nem fogok helyette folytatni az hétszentség. Még azt se mondta meg, velem áll-e az alku? Mindenesetre a bohóc se adja könnyen magát, azért keménykedni azt muszáj, nehogy már a perzsaszőnyeg... akarom mondani a perzsacicus azt higgye irányíthatja a dolgokat, így a csávóka mostantól kevésbé fülelhet a céges infokra. Nem lenne gondom a dologgal, de ha kell a Kitekat-függő, akkor ez rossz taktika így, hát fáradtan felemeltem a kezemet.
- Hagyd már, Joker, ennek semmi értelme. Tudod, hogy szentimentálisak is vannak - böktem a csaj felé. - Az atomok között is belemászok bármilyen elektromos zárba, széfbe, akármibe és szétbarmolom belülről. Vagy van valami extra a biztonsági rendszerrel, amihez feltétlenül saslikot akarsz hasogatni a pasasból? Egyrészt akkor mesélj erről a csodarendszerről, másrészt félig átsütve szeretem a steaket - vigyorodtam el, majd legyintettem, - de ha csak szét kell barmolni a hálózatot, akkor felesleges időpocsékolás és a cicust is előbb felszeded egy nyaklánccal mint két füllel - kacsintottam.

Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Selina Kyle, Dwarstar és Joker - Pénzeső Gotham-ben   Csüt. Jún. 07, 2018 7:13 amJoker, Dwarfstar & Catwoman ©️️️️️️


Persze Törperős megint belém köt. Pedig Joker ezúttal jó fiú, és a kis srácot biztonságba helyezi. A bohóc emberei félnek tőle annyira, hogy teljesítsék minden kívánságát - például, hogy ilyen nevetséges öltözetben járjanak - így tudom, hogy az ártatlannak nem lesz baja. Persze aztán egy fül levágásra kerül, amin elfintorodok. Sose szerettem a maffia módszereket. Én az "édesgesd be magad, majd kémkedd ki" módszer használója voltam. Persze, ha valaki felhúzott, képes voltam én is ölni, és rommá verni az illetőt, de most épp információszerzésről beszélünk. Lecsüccsenek, mert Joker állta a szavát, a gyerek már nincs itt. Bőrcsizmás lábaimat kényelmesen felteszem az asztalra, kezeim az ölembe helyezem és figyelem a bohócot, ahogy ő meg engem figyel, várva, hogy még is mit kérek a szolgálataimért cserébe. Elmerengek kicsit.
- Még te sem tudod, hogy mi van a széfben? Gondolom nem Pingvin diabétesz injekciója. - nevetek halkan egy kicsit, aztán elvigyorodva nézek a maskarás idiótára.
- Rendben. Egy nagyobb fióknyi, nagy értékű ékszerért, és drágakövekért segítek nektek. Ha véletlenül Falcone lenne a célpont, még árengedményt is adok. - ó, hogy én mennyire utálom azt a seggfejt. Már csak azért is reménykedek, hogy az ő orra alá fogunk borsot törni. Ezután meghallgatom Törperős önajnározását, hogy ő simán bemegy a zárba és szét barmolja belülről, meg hogy akármelyik maffiózóról lehet szó.
- Egyébként, előző tapasztalataim alapján... - mert hogy már sok gothami nyomorult széfjét raboltam ki, mint például Twoface - ...az ilyen széfekben főleg fegyverek szoktak lenni. - egyébként nem csodálkoznék, ha Joker pont emiatt szemelné ki a helyet. Persze a Bébirépa mellettem már ismét bele kezd abba, hogy "engem nem szed fel ezzel", meg ilyen hülyeségek. Már tudom, miért nem hiányzott soha.. lehet most is el kéne majd küldenem játszizni a patkányokkal.
- Ha nem megy a pasassal, bízd rám. Információk szedésében tökéletes vagyok. - vigyorodom el. Nem volt eddig olyan hely, ahova ne jutottam volna be feltűnés mentesen. Egyszer Riddlerhez is sikerült, bár elég kellemetlen volt a sok csapda.
- Holnap simán megszerzem nektek az infót a széfről. - beslisszanok, kutakodok majd a számítógépben, elcsábítok egy őrt... Annyi lehetőségem van, mint égen a csillag. Joker viszont elég nehezen tud a tejfölös képével észrevétlenül bemenni, nem csodálom, hogy a "rabold el és kínozd meg" módszert választotta. Tipikus.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Gotham City / Arkham Asylum
Hozzászólások száma :
28

TémanyitásTárgy: Re: Selina Kyle, Dwarstar és Joker - Pénzeső Gotham-ben   Szer. Jún. 13, 2018 5:00 pmPénzeső Gotham-ben
@Bla-bla-bla-blaaaa. Dwarf már megint csak mondja, mondja és mondja a magáét. Úgy tűnik kevesebbet kell ködösítenem előtte, különben le kell lőni, hogy befogja a száját.
- Falcone-t szeretném kirabolni már megint - adok választ a kérdésére, ami gondolom a Macskanőnek is kapóra jön.
Ráadásul Selina még kedvezményt is ad, mert nem bírja Falcone-t és bandáját. Úgy tűnik minden simán fog menni a rablással kapcsolatban.
- Szóval, ez a Falcone gyerek beszerzett valami új, szipiszupi széfet, amiben már el is helyezett valamit. Azt viszont nem tudom, mit tárol benne, illetve, hogy mivel kell számolni a feltöréskor. Legutóbb, amikor bejutottam hozzá, akkor például olyan széffel találkoztam, ami sokkolta azt, aki megpróbálta megbuherálni. Nem hiszem, hogy jót tenne neked, ha éppen a zárban kapnál egy kis áramütést. Nem vagyok tisztában a képességeiddel csillogó fejű barátom... ha pindúrka méretben elveszíted az eszméletedet, akkor visszaváltozol az eredeti méretedre?
A kérdés után tartok egy kis szünetet. Ha nagyon szeretne válaszolni, akkor megteheti, ha nem, akkor pár szusszanás után folytatom a tárgyalás.
- Ami a díjazásokat illeti. Dwarf, megkapod azt az adag mérget, de lenne egy feltételem. Szeretném látni Sanders-t, ahogy kicsattan a boldogságtól! Szóval szólj, mikor csinálod meg a bulit! - vigyorodom el rövid pillanatra, majd hirtelen újra teljesen normálisnak tűnök.
- Hüümmm Cicalány... Falcone bankjából megfelelnek a drágakövek? Ha jól tudom, van náluk letéve némi csecsebecse.
Ezután összecsapom a tenyerem, mire egy kis étkező kocsival begurul egy maszkírozott, idősebb nő. Nagyjából a mama korban van már. Ahogy lassan bearaszol, folyamatosan motyog valamit. Az asztalnál megáll, elengedi a kocsit, majd megfordul és ugyanolyan lassan ahogy jött, távozik is.
- Fecsegő, vidd el innen ezt a mocskot, majd később foglalkozunk vele! - adom ki a parancsot, amit a nagydarab verőlegény azonnal teljesít is.
- Nah, most már sokkal nyugodtabb lesz a légkör! Csak hogy lássátok, milyen vendégszerető vagyok, készültem egy kis kajával és piával - mondom, majd elveszek egy üveg pezsgőt és felbontom.
- Most akkor jöjjön a munka! Úgy terveztem, hogy a banktól távol csinálok egy kis csetepatét, amivel lefoglalom a rendőröket. Ha kiiktatjátok a riasztókat, akkor mehet is a móka. Az embereimmel biztosítom a helyszínt a bank körül és a bankban is. Nektek nem kell foglalkoznotok a túszokkal, az embereim mindent elintéznek. Odabent pedig megnézzük mi van a széfben, végül pedig megtömjük a zsebünket és külön-külön távozunk. Naaaaaa mit szóóóóóltok?
A kérdésem után szélesen elmosolyodom. A tervem nagyon egyszerű és nagyon változatos. Azzal nem foglalkozom, mi van ha... Úgy sem lehet mindenre felkészülni, majd improvizálok, mint mindig.
- Ha van bármi ötletetek, akkor nyugodtan osszátok meg velem. Bár nem hiszem hogy nagyon túl kell gondolni, egyszerű jövünk-megyünk móka lesz - mondom, majd meghúzom a pezsgőt.

Muzsika
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 22.
Tartózkodási hely :
nemzetközi
Hozzászólások száma :
71

TémanyitásTárgy: Re: Selina Kyle, Dwarstar és Joker - Pénzeső Gotham-ben   Szomb. Jún. 16, 2018 1:58 pmPerformer:

Dwarfstar

Tortured souls:

Mad Clown and Pussy Cat @Van egy olyan sanda érzésem, hogy engem itt nem szeretnek. Istenem, mint meg nem értett zseni, ez nem új információ a számomra, elég gyakran megtörténik, de még mindig meg tudja sebezni a kicsi szívemet. Ezt azért nem nehéz leszűrni az olyan jelekből, hogy a Ciculi szinte egyáltalán nem is foglalkozik velem. Pedig hát egy kis szakmai vetélkedésen kívül nem történt közöttünk semmi, attól én még simán megk... hát meg is késelném adott esetben, de nem ez az első, ami eszembe jutott. Na mindegy, amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten is. Joker meg szinte már komoly. Ami azért nagyon komoly. Mármint értem, hogy értem. Mi van? Egyre zavarosabbak a gondolatmeneteim. A bohócra magamban már rálegyintek. Ha ennyire hülye a pasas az utóbbi időben, nem, nem őrült, simán hülye, hogy elfelejtette amit az üres börtönórákban meséltem neki az övem képességeiről, akkor hagyjuk meg ebben a hitben. Még, hogy elektromos áram... Bah! Star Cityben rendszerint a magasfeszültségű kábelekben közlekedem egy-egy elektronon lovagolva, sokkal gyorsabb! Mint minden, az áram is részecskékből épül fel, márpedig csak elég kicsinek kell lenni, hogy ne kelljen aggódni semmilyen részecske miatt. De hát érdekel ez engem? Bonyolítsa nyugodtan túl a dolgokat. Az alku ajánlatára biccentettem.
- Jó, megnézheted majd. Időben elküldöm a meghívót - feleltem tömören.
Azt hiszem valamelyik gyermeke szülinapi zsúrjára időzítem a dolgot. Milyen boldog lesz mindenki... Ennyit csak megérdemel, amiért fáradtságos munkával edzette a fájdalomtűrő képességemet.
Joker körítése most már hidegen hagyott, még az sem bírt meghatni, hogy besorozta a nagyanyját is a bandájába, azért biztos jó lehet a házi kosztja, de nem voltam rá vevő, ahogy a pezsgőre sem. Nem, nem tartozom a csőlátásúak közé, akik meló előtt nincs pia és hasonló elven gondolkodnak, egyszerűen csak Joker bácsitól idióta lenne, aki elfogadná ezeket. Van az a méreg, ami órák vagy napok múlva nyír ki, inkább kihagyom, még ha valószínűleg ez nem is mérgezett, így csak elutasítóan intettem egyet.
Most mit lehet mondani az utolsó szavaira? A terv túlbonyolított, rengeteg figyelmet vonz, infantilis baromság. Tehát Jokerhez tökéletesen illő, nem is számíthattam másra. Mivel láthatólag keveset foglalkoznak amúgy is velem a partnerek, hát kit érdekel?
- A te terved, a te bulid - vontam vállat. - Csináljuk... - sóhajtottam.
Remélem jól fogok legalább szórakozni, különben el kell beszélgetnem a régi cimborával... Meg nem ártana a fél szememet a nőstényen tartani. Igaz, hogy csak egy fehérnép, de szerintem az is hülye, aki még bármire is felbéreli, többször árult már el mindenkit, mint ahány pornóújságom van otthon. Tekintetbe véve, hogy a Joker bérelte fel, így ez már nem is hipotézis. Valóban hülye...

Some weird-ass

helium influenced shit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Selina Kyle, Dwarstar és Joker - Pénzeső Gotham-ben   

Vissza az elejére Go down
 
Selina Kyle, Dwarstar és Joker - Pénzeső Gotham-ben
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: