There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics» New aqua life? Enemy or...what the awesome ass?
by Orin Vas. Aug. 12, 2018 11:13 pm

» Avatarfoglaló
by Kara Zor-El Vas. Aug. 12, 2018 5:02 pm

» Kész vagyok!
by Mera Szomb. Aug. 11, 2018 9:06 pm

» Dinah Firkái
by Dinah Laurel Lance Pént. Aug. 10, 2018 8:07 pm
Statisztika
Music

Share | 
 

 Harley és Joker - Love is in the air

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Tartózkodási hely :
Gotham City / Arkham Asylum
Hozzászólások száma :
24

TémanyitásTárgy: Harley és Joker - Love is in the air   Szer. Május 23, 2018 9:00 pmHarley és Joker
@Hatalmas vigyorral az arcomon nézek szét a sötét vidámparkban. Régóta nem használják már, eléggé elhagyatottak a berendezések és koszosak is. A kalapom rejtekéből lopva a mellettem álló pasasra nézek: látszik rajta, hogy ideges. Meg van rá az oka. Nem látta még az arcomat, így nem tudja ki az a titokzatos vevő, aki rá akarja tenni a kezét az elhagyatott vidámparkra-
- Mit gondol, megfelel? - kérdezi félve, mire felé fordulok és kuncogni kezdek.
- Óóóó igen. Meg-fe-lel! - mondom, majd leveszem a kalapomat. - Kezet rá, üssük nyélbe az üzletet!
Ahogy meglát a fickó, azonnal kereszteket vet és mintha imát is mormolna. Felé nyújtom a kezem, mire csak nyel egyet.
- Ne sértsen meeehheeeeg! - mondom nyájasan.
A pasas bólint egyet, majd elfogadja a kézfogást. Ahogy összeér a kezünk, alaposan rámarkolok az övére. A következő pillanatban a férfi rángatózni kezd, majd felnyög. Hehehehe, megrázó élmény velem kezet fogni, főleg ha sokkolót is használok közben. Hirtelen elengedem a kezét, mire összeesik. Erre szökdécselek párat körülötte, majd lehajolok hozzá.
- Vááháháhhááá - vihogok a pofájába, majd felegyenesedem és egyszerűen csak fejbe rúgom.
Ezután berobog a fagyis autó, ami most már lilára van mázolva, illetve a két oldalán egy vigyorgó fogsor van felfestve.
- Gyerünk fiúk, pakoljatok ki! - kiáltok az embereimnek, mire egyre többen jelennek meg. - Hamarosan vendégünk érkezik, fogadjuk őt sok szeretettel!
Nem tudom ki lehet a nyomomban, de nemrég a fülembe jutott a híre, hogy valaki utánam szaglászik. Próbálja kideríteni hol tartózkodom, hova tervezek menni és még ki tudja mi mindent szeretne tudni. Így hát megadom neki az esélyt.
- A trónomat oda rakjátok! - mutatok egy közeli dombra. Ott fogom várni, hogy az a valaki a nyomomra bukkanjon!

Egy hónapja nem láttalak
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 24.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
5

TémanyitásTárgy: Re: Harley és Joker - Love is in the air   Szomb. Jún. 02, 2018 10:34 pmOrvos: Harley Quinn

Betege: Joker @


Tudod, kedves Mrs. Christie... elmehetsz te a francba. Ez a végkövetkeztetésem, miután hatalmas galacsinná gyűrve elhajítom az aznapi újságot, ami felháborodott “ÁÚ”-val jelzi, hogy valakinek a tarkóját találta el. Valamit még kiabál utánam, de nincs időm holmi háborgó, napról napra megjelenő papíremberkékkel foglalkozni most, ott tartottam, hogy a mélyentisztelt írónő, aki akár én is lehetnék, mert újabban végigrágtam magam minden művén, szóval ez a nőszemély szerintem túltolta a zseniális detektíveinek, az összes Poirot-nak, Miss Marple-nek, Miss Ariadne Oliver-nek és Mr. Harley Quin-nek (de most komolyan, de tényleg...? Mrs. Christie, szórakozik velem...?) minden megfigyelő- és oknyomozó készségét. Mondjuk nem hibáztatom, könnyű úgy, hogy az ember egyszerre van a gyilkos és a nyomozó fejében is - jajj, de jó lenne, ha én is tudnék ilyet! Rögtön megtalálnám az én drága Puddin-omat!
Hónapok teltek el azóta, hogy megszöktettem az elmegyógyintézetből, és hiába figyelem az összes híradót, az összes újságcikket, ami róla szól, mindig késve érkezem, és mindig már csak a hűlt helyét találom ott, ahol feltételezésem szerint lennie kellett volna... (Egyáltalán, ezek az újságírók hogy csinálják, hogy mindig jókor vannak jó helyen? Lehet, egy ilyen firkászt kéne egyszer elkapnom az újságárus fickó helyett, kétség kívül megkönnyítené a nyomozásomat, ha lenne a birtokomban valaki, aki valami hatodik érzék segítségével mindig ott bukkan fel, ahol az én Géniuszom járt…!) Jajj, Harley, szedd össze magad - mindig elkalandoznak a gondolataim, ha Őróla van szó…! De most meg kell találnom, és azt hiszem, a kihalt sikátorokban, amiket sorra járok végig, a kóbor macskákon és kutyákon, esetleg egy-két hajléktalanon kívül nem nagyon fogok találni mást… De ha nem találom meg, hogy fogom neki bizonyítani örök és hűséges szerelmemet?!
Kifordulok a sikátorból a legközelebbi főútra, ami éppen olyan kihalt, mint a kis utca, amit magam mögött hagytam, és elindulok balra. Az egyik oldalon magas drótkerítés szegélyezi az utat, mögötte egy régóta használaton kívül helyezett vidámpark maradványai - de kár, hogy nem üzemel már…! Vagy hát legalább is a hatalmas, “Belépni tilos!”, “Kutyákkal őrzött terület!”, “Omlásveszély!” táblákból erre következtetek - nem kell megdicsérnie, Mrs. Christie, ezt még én is kitaláltam, akármilyen félnótásnak is nézek ki, köszönöm a belém vetett bizalmát. Egy nyomnak jobban örülnék…
Ahogy megyek a kerítés mellett, megint csak elkalandoznak a gondolataim - jaaaj, Mr. J hogy imádná ezt a helyet, ha a miénk lehetne! Újrafestenénk az egészet lilára, zöldre, vörösre és feketére, és lehetne a bódékban kapni mérgezett vattacukrot, tommygunos bohócok kísérnék az embereket a hullámvasútra, ami olyan lenne, mint egy hulla-vas-út - hehe, érted, mert hullám, hulla..! Mindegy… - és-és-és a kocsisor a fejjel lefelé forduló hurok közepén megállna…! Hahaha, akkor aztán minden ember nézőpontja megváltozna a világról! És hogy sikítanának, hogy nem tudnak lejönni, csak hangosan visítanának, úgy, hogy vááááááááááá--- vááá!!
Mi a fene?! Az én világom miért fordult a feje tetejére, én nem is vagyok hullámvasúton! ...Najó, egy érzelmi hullámvasúton talán, de attól még…! Most éppen padlón vagyok, nem kell még belém és rúgni…! Valami mégis nyöszörög valahol, úgyhogy körbenézek - oh, hogy nem belém rúgtak, hanem én rúgtam valamibe és buktam el, és ezért fordult fel a világom - meg gondolom az ipse itt mellettem… Vagy várjunk… Ez nyöszörög! Jézusom, ez még él!
- Hé, te meg miféle fekvőrendőr vagy, he?! Egy jólnevelt tereptárgy nem vinnyog! - pattanok állásba, és kicsit megbökdösöm a cipőm orrával, csak hogy megbizonyosodjak róla, tényleg életben van-e a fazon. Hörög-morog valamit, úgyhogy Dr. Harleen Quinzel megállapítja, hogy életjeleket észlelt az azonosítatlan életformáról.
- …...so… ló… ……..gyor……. - ...He? Na jó, ez a fazon még nálam is őrültebb, asszem itthagyom, mindannyiunknak az lesz a legjobb, nekem dolgom van, meg kell keresnem az én drága Puddin-omat, ennek a hapsinak meg össze kell szednie magát. Hátat is fordítok neki, hogy folytassam az utamat, amikor valami visszaránt a kabátomnál fogva - mert hát mint minden valamire való nyomozó, én is felvettem egy földig érő ballonkabátot, ez ilyen attribútum (meg jól álcázom vele a saját ruhámat) - és visszatántorodom, nyekkenve huppanok hátra - illetve a magát fekvőrendőrnek képzelő pasas hátára.
- Nna!! Ez zaklatás! Rendőrt! Nem fekvőt! - kiabálok, de az alattam vergődő pacák végre kinyög valami értelmeset.
- Segítsen… ...sokkoló… volt… nála… ….az a… vigyor… - magyaráz valamit, amiről Dr. Harleen Quinzel azt feltételezi, hogy poszt-traumás stressz-szindróma, de Mr. Harley Quin - izé, szóval én meg azt feltételezem, hogy ez egy… ez egy nyom!
Szóval sokkoló és vigyor… Sokkoló vigyor… Lehetséges volna? Erre járt…!? Máris lemászom a fazonról, a hátára fordítom, majd megragadom a grabancát és ülésbe cibálom - hiiijjj, de nehéz vagy…! - majd megpofozgatom kicsit.
- Hé, ébresztő! Milyen sokkoló vigyorról beszélsz? - rázogatom meg a félájult fazont, de csak kinyújtja a karját, a vidámpark bejárata felé mutat.
- Eladtam… neki… ...oda… ment… - köhögi ki nagy nehezen végre, majd visszaszédül a járdára.
Szóval megvette…! Ahh, ez az én Puddin-om~…! Ki más lenne képes megvenni egy egész vidámparkot csak azért, hogy az őrült zsenialitásának helyet adjon...!? Már pattanok is fel, megigazgatom a hosszú kabátom, ami tetőtől-talpig álcáz, az arcomba húzom a nyomozó-kalapomat, és már ott is hagyom azt a pojácát, hiszen az én Puddin-om már vár~~

El Sonambulista
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Tartózkodási hely :
Gotham City / Arkham Asylum
Hozzászólások száma :
24

TémanyitásTárgy: Re: Harley és Joker - Love is in the air   Vas. Jún. 03, 2018 10:05 pmHarley és Joker
@A parancsomra az embereim azonnal megkezdik a pakolást. Rövid időn belül több autó is előkerül, lepakolnak ezt-azt, majd tovább is állnak. Az egyik pacák felviszi a helyére a trónomat, mire felmegyek és elfoglalom dicső helyemet.
- Gyerünk fiúk, haladjatok! - kiáltok rájuk. - Lehet, hogy még ma ide ér a vendégünk!
Ezután csak figyelem a többieket, miközben pakolnak. A körhinta hamarosan elindul, úgy tűnik az eszközök egy része még működőképes. Ez nagyon nagyon nagyon jó jel! Elégedetten tekintek körbe a vidámparkon. Harley is örülne, ha most itt lenne. Kár, hogy bárhol máshol lehet Gotham-ben.
Majd a sürgés-forgás közepette meglátok egy fiút, aki az emberek között szlalomozik. Érdeklődve figyelem ahogy körbenéz, majd amikor meglát, folytatja az útját felém. Nem is tudtam, hogy ennyire fiatal követőm is akad.
- Joker bácsi, Joker bácsi! Itt van egy idegen! Azt hiszem magát keresi! Nem láttam az arcát, nagy kabátot és kalapot visel.- mondja izgatottan, de egyetlen legyintésemre azonnal elhallgat.
Hűha, azt hiszem az új generáció sokkal jobb lesz, mint a mostani. Alaposan átkutatom a zsebeimet, hátha van nálam egy kis cukorka, de sajnos nem tudok vele szolgálni. Így hát a fiú vállára teszem a kezem, majd kissé megszorítom azt.
- Jól van fiacskám, legközelebb jövök neked egy cukorkával. Most viszont menj játszani, mert hamarosan a nagyok akcióba lépnek!
Ezután a fiú bólint egyet, majd elszalad. Rövid ideig hagyom még az embereimet dolgozni, majd egyszer csak leállítom őket.
- Jól van fiúk, most egy kis pihenő következik! - kiáltok nekik. - A vendégünk hamarosan itt van, szeretnék vele találkozni. Szóval nehogy az útjába álljatok!
Ezt követően hátra dőlök a székemben és várom a jövevényt.


Ka-boom
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 24.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
5

TémanyitásTárgy: Re: Harley és Joker - Love is in the air   Csüt. Jún. 14, 2018 10:50 amOrvos: Harley Quinn

Betege: Joker @

Rohanok, ahogy csak a lábam bírja, és érzem, hogy most nem fogom elmulasztani, most meg fogom találni az én Drágámat, az én Őrült Zsenimet, bármelyik sarkában is rejtőzzön ennek a forgalomból rég kivont vurstlinak! Elrohanok egy sor töküres bódé mellett: “Céllövölde”, “Vattacukor”, “Kukorica”, “Karikadobás”, “Horgászverseny”, “Bábjáték”,  “Sósperec”, és “Bolhacirkusz” - haha, mekkora ötlet, cirkusz egy cirkuszban!
A bódésor egy nagyobb térbe torkollik, ahonnan háromfelé ágazik az út, a tér közepén meg egy nagy pózna áll, rajta hatalmas nyilak és feliratok - na lássuk, merre menjünk? Balra azt írja, hogy “Dodgempálya”, egyel alatta “Óriáskerék”, ühüm, nocsak, még egy nyíl mutat balra, azzal a felirattal, hogy “ʎlǝʇsɐʞ ʇloszɐɹɐʌlƎ”……...He…? Mrs. Christie, ezt mire véljem? Nézem a szöveget jobbról, nézem a szöveget balról, de nem nyer több értelmet, hacsak nem - ááá, hát persze, fejreállt! Megfordítom a táblát, szóval most már jobbra mutatja, hogy “Elvarázsolt kastély”! Hosszasan szemezek a jobbra tartó úttal - de azért még elolvasom az előre mutató nyilat is, ami szerint abban az irányban kell lennie a mosdóknak és az “Ugrálóvár”-nak, illetve van egy elég roggyant nyíl, ami a talaj felé hajolva hirdeti a világnak, hogy abban az irányban van a “Hullámvasút”. Hahaha, mondtam én, hogy hulla-vasút! Nna, szedd össze magad, Harley, most nincs idő ilyesmivel foglalkozni, hiszen Puddin’ itt van valahol, én meg még azt se tudom eldönteni, merre kezdjem el keresni…! Jobbra? Balra? Előre? Kezdjek ásni...?
Jesszusom, mi ez a zaj?! A hang felé nézek - ehhez kihajolok az útmutató-oszlop mögül, ami mögé beugrottam ijedtemben - jéé, ez a körhinta volt! Beindult magától…? Aaah, Mrs. Christie, azt hiszem, ez egy újabb nyom! Faképnél hagyom a faképű életútmutató-oszlopot minden nyűgével és nyilaival, majd megrohamozom a zenélő ringlispílt, és az első lóra felpattanok - gyíteráró! Vuhúúúúú!! Ez csodálatos~ Elsuhannak mellettem a bódék és bodegák, így seperc alatt máris az én drága Puddin’-om karjai közt lehetek, és úgy érkezem majd, mint a szőke hercegnő a fehér lovon - jó, egy kicsit kopott már a paci festése és asszem egy-két szú is rágja már… Vagy talán egy-két ezer szú, mert egyszer csak kettétörik a hátasomat átszelő rúd, amibe eddig kapaszkodtam, és hátraesem lovastul - ÁÚ! ...Aaah, a fejem… Mi ez? Egy csónak…! Egy csónakban evezek - de kivel? Jól van, én akkor is eljutok a Mindenemhez, szárazföldön és vízen is akár…! ...Azért remélem, hogy nem Titanic a neve. Kihajolok és leellenőrzöm, de ezt a ladikot úgy hívják, hogy Elsüllyeszthetetlen II, szóval megnyugszom. Az orrába lépek, mint egy magára valamit is adó kapitány, ahogy egyik lábamat a csónakocska szélére emelem, egyik kezemet pedig szemeim fölé - föööööööld a láthatáron…! Puddin, jövök már~ Vagyis jönnék, de egy hangos reccsenést követően előrebukom, de nem esem el, hála a lélekjelenlétemnek, csak a lélekvesztőbe borulok vissza, és onnan szemrevételezem az Elsüllyeszthetetlen II orrában tátongó lyukat. Mayday, mayday, süllyedünk, süllyedünk…! ...Remélem az Elsüllyeszthetetlen III-at már rendesen megcsinálják, a fene egye meg, ne a szúk!
Kikászálódóm a csónakból és a mellettem elsuhanó hintóba szédülök - Jean, egyenesen előre, sietek! Az én Királyom elé illene hintóval érkezni, nem igaz? Na, ott vagyunk már…?! …...Mrs. Christie, az a sanda gyanúm, hogy körbe-körbe megyünk.
Kikecmergek a hintóból, épp olyan kecsesen mint egy részeg hercegnő üvegcipőben, éppen nem bukom fel sem a hajdani hajóm, sem a néhai hátasom maradványaiban, és pár kört leírva sikerül magam mögött hagynom a ringlispílt... De a világ még mindig forog velem, és még akkor sem áll meg, amikor belekapaszkodom valami lámpaoszlopba és megállok a reflektorfény alatt úgy, mint egy rossz drogdíler a ballonkabátomban és a képembe boruló kalapomban. Egyetlen biztos pontot keresek csak, kérlek, Mrs. Christie, csak egyet, amire ráfókuszálhatok, például az a trón ott szemben, vagy három trón, én tényleg nem tudom, mennyi, de valaki ül rajta, ez teljesen biztos, és… …! Úristen…! Úristen-úristen-úristen, megtaláltam! Ottvan!! ...Én meg itt, a lámpafényben, és se mozdulni, se szólni nem tudok.

Funhouse
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Tartózkodási hely :
Gotham City / Arkham Asylum
Hozzászólások száma :
24

TémanyitásTárgy: Re: Harley és Joker - Love is in the air   Kedd Jún. 19, 2018 9:28 pmHarley és JokerCsendben ülök a székemben és hallgatom a körhinta zenéjét, miközben a késemmel a körmöm alól próbálom kikapargálni a koszt. A percek csak úgy pörögnek, a zene mellett az emberek zajongnak ezzel-azzal. Mindenki dolgozik valamin, mindenki sürög-forog, próbálja újra életre kelteni a vidámparkot.
Majd hamarosan feltűnik az alak, aki már hosszú ideje utánam kutat. Intek egyet a körhinta irányába, mire valaki lekapcsolja azt. Ezután az embereim is elhalkulnak, majd eltűnnek a sötét zugokban. Ahogy meglátom, kuncogni kezdek, hisz rájövök ki az.
Az én Harley-m csetlik botlik, négykézláb közlekedik. Úgy tűnik ő is észre vesz és most már próbál felém kecmeregni. Azonnal felpattanok a székről, majd felé dobom a késem. A penge persze pár lépésnyire tőle áll bele a földbe. Ezután kissé előregörnyedve indulok el felé. Kíváncsian bámulom, fürkészem őt, mint aki nem akar hinni a szemének. Amikor végre oda érek hozzá, nem segítem fel a földről. Neeeeem, inkább körözni kezdek körülötte, akár a keselyű. Alaposan megnézem magamnak minden szögből, miközben hümmögök.
- Ölnél? Ölnél, ölnél ölnél értem? - kérdezem halkan, alig hallhatóan. - Eléggé szeretlek ahhoz, hogy újra megkérdezzem: Ölnél értem? - kérdezem újra hangosabban, érthetően. - Addig nem csókolhatsz, míg nem ölsz nekem, értem! A véres orrok, akár a rózsák, de mi történik, ha elárulnak? Bevonszolnád őket egy fészerbe és beleeresztenél hat lőszert a mocskos kéééépükbe?
A kérdésem után megállok és letérdelek hozzá. Gyengéden megérintem az arcát, majd homlokom az övéhez nyomom. Tekintetem mélyen az ő tekintetébe fúrom és farkasszemet nézek vele.
- Végre itt vagy! - mondom halkan, majd hirtelen felpattanok.
- Fiúk, ma esteee BULIZUUUUNK! - üvöltöm, miközben színpadiasan széttárom a karomat. - Hozzatok kaját, piát és bármi mást amit a boltban találtok! Akár a boltost is! - ezután vigyorogva Harley-ra nézek
- Végre itt vagy! VÁHÁ HÁ HÁ HÁÁÁÁ VÁHÁÁÁÁ VÁHÁHÁÁ! - kezdek kacagni miközben ide oda szökdécselek.


Warship My Wreck
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 24.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
5

TémanyitásTárgy: Re: Harley és Joker - Love is in the air   Szer. Júl. 04, 2018 11:32 pmOrvos: Harley Quinn

Betege: Joker @


Megtaláltam az Élet Értelmét. Az Én Életem Értelmét. Három É-vel ezelőtt találkoztam vele először, de olyan buta voltam még akkor, hogy fel sem ismertem rendesen, pedig ott ült velem szemben, de közénk állt egy asztal, megpakolva az elkorcsosult társadalom minden konvenciójával és eszközével, amivel hibátlanra tudja maszkírozni a saját arcát, és azt hiszi, ezzel minden rendben van. Én is azt hittem… De most, hogy újra itt állok Vele szemben, s kilépve a lámpa fénye alól elindulok Felé, olyan mintha csak most találkoznék Vele igazán…! Felpattan a trónról, és látom, ahogy felcsillan az arcán a felismerés, éppen úgy, mint egy késpenge, amit felém hajít - mi?! Hátralépek, majd esek - aú! - de a penge is a földben köt ki. Ah, hát persze, hisz sosem bántana engem az én Puddin-om, neeeem~
Nem tudom, mikor esett le a kalapom, de nem is érdekel - le se bírom venni Róla a szemem, ahogy végre elindul felém, úristen, ha költő lennék, most azt mondanám, hogy röpködnek a lepkék a gyomromban, de egy egész raj…!
- Mr. J…! - rebegem, vagy legalább is azt hiszem, de még én se hallom a hangom - na, Harley, mi van veled, szedd össze magad…!
Ideér, és azt hiszem, reménykedve mosolygok rá, hogy végre, végre újra velem van, Ő pedig elindul és körbejár, egyszer, kétszer, háromszor, éppen úgy, ahogy az én gondolataim járnak körülötte, körbe-körbe, mint a ringlispíl, amiről az előbb szédültem le. Alig bírok nyugton ülni, feltérdelek, de a sarkaimra ülök, ahogy meghallom a hangját:
- Ölnél? Ölnél, ölnél ölnél értem? - Reszketek, de olyan mozdulatlanul ülök, mint egy gombostűre tűzött lepke. - Eléggé szeretlek ahhoz, hogy újra megkérdezzem: Ölnél értem? - Igen, igen, igen, igen-igen-IGEN! Kiabálnék, hogy hallja, hogy tudja, hogy bármit, bármit a világon megteszek érte, de nem találom a hangom… - Addig nem csókolhatsz, míg nem ölsz nekem, értem! A véres orrok, akár a rózsák, de mi történik, ha elárulnak? Bevonszolnád őket egy fészerbe és beleeresztenél hat lőszert a mocskos kéééépükbe?
Fel akarok ugrani és a nyakába akarom vetni magam, annyira boldog vagyok és az én Mindenem fülébe akarom duruzsolni, hogy bárkit, akárkit megölök érte, akit csak szeretne~ Hisz végre velem van, mostmár mindenre képes vagyok…! De még mielőtt ezt megtehetném, leguggol elém, és a szemembe néz. Annyira közel hajol hozzám, hogy esküszöm, látom tükröződni a saját arcom az ő szemeiben - kész, elvesztem, az én Mindenem szemében maradok örökké…! Aztán azt súgja nekem, csak nekem:
- Végre itt vagy! - úgy reszketek, te jó ég, hát tényleg rám várt, Puddin, végre itt vagyok…! Figyelem, ahogy felugrik, és elüvölti magát, úgy kiosztva a feladatokat, mint egy Király, az én Kacagó Királyom, úgy szökdécsel előttem, mint egy őrült, és ahogy figyelem, én is felpattanok, ledobom magamról a ballonkabátot, hiszen most már lehetek önmagam, lehetek az én Jokerem Harley Quinn-je~
- Mr. J…! - a nyakába ugrok, kapaszkodom belé, csüngök rajta - soha többet nem engedem el, nem-nem~ Ha kell, hozzá ragasztom magam! - Annyit kerestelek, de annyit, azt hittem, már sose talállak meg, hónapok óta, pedig még az összes detektív-regényen is átrágtam magam, aztán Mrs. Christie elém tett egy akkora nyomot, hogy hasra estem benne; ja igen, még azt hiszem, kint van a kapuban és fekvőrendőrnek képzeli magát, hehe, jaaaaj, Puddin, őt öljem meg neked? - nézek rá, érzem, hogy fülig ér a szám, ahogy vigyorgok. - Vagy majd a boltost, akit idehoznak? Puddin, ugye tudod, hogy bármit megteszek, bármire képes vagyok érted, ugye tudod~? - kérdezem, legszívesebben megcsókolnám, de azt mondta, hogy nem szabad, pedig úúúúgy akarom…! Naaa, csak egy pici puszit, az még nem csók, nem igaz? Igaz? Egész idáig jó kislány voltam, akarom a puszimat! Ennyi jutalmat én is megérdemlek~


Bad Romance
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Tartózkodási hely :
Gotham City / Arkham Asylum
Hozzászólások száma :
24

TémanyitásTárgy: Re: Harley és Joker - Love is in the air   Vas. Júl. 15, 2018 9:27 pmHarley és JokerVihorászva ugrándozom Harley körül, majd a nő csatlakozik hozzám, végül a nyakamba ugrik. Azonnal elkapom, bár megfordul a fejemben, hogy eleresztem. Végül ahogy elkapom, még meg is pördülök vele, mintha egy romantikus filmben lennénk.
Majd Harley rázendít és mondja és mondja és mondja. Alig tudom követni, hogy miről van szó, így a kezdeti örömöm átmegy értetlenségbe. Csendben próbálom feldolgozni mindazt, amit mond. Amikor végre elhallgat, elengedem, így ha nem kapaszkodik, akkor lepottyan az ölemből.
- Nem kell még most megölnöd senkit sem! - szólalok meg komoran. - Moooost még nem. Most megünnepeljük, hogy újra együtt vagyunk, majd utána kiderül kit fogunk megölni.
Majd hamarosan visszaérnek páran több láda sörrel és más italokkal. Intek feléjük, hogy osszák szét a piát, majd elveszek az egyiktől egy üveg pezsgőt. Alaposan felrázom, majd miután felbontom, alaposan "megfürdetem" Harley-t az itallal.
- Dráááááága Harley-m! Mivel ünnepeljünk? Randalírozzunk a városban, vagy terrorizáljuk egy ház népét? Mihez lenne kedved, ó én egyetlenem?
A kérdésem után meghúzom a pezsgős üveget, majd oda tartom a nő felé. Vajon milyen mókát fog kitalálni kettőnknek?

Love at first fright
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Harley és Joker - Love is in the air   

Vissza az elejére Go down
 
Harley és Joker - Love is in the air
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Mystic Falls utcái
» Magas torony
» Love Bites - Vámpírnaplók RPG
» Bálna vs. Harley 4:0
» Greg hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: