There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Kész vagyok!
by Song Taewon Yesterday at 8:31 pm

» Song Taewon
by Song Taewon Yesterday at 8:25 pm


» Easy rider - Lobo és Conner
by Lobo Yesterday at 11:40 am

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Noname

Hero

Noname

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Noname

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Music

Share | 
 

 Victor & Zatanna - A Remény Hídja

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
517

TémanyitásTárgy: Victor & Zatanna - A Remény Hídja   Csüt. Jún. 21, 2018 6:24 pm

Victor & Zatanna
A Remény HídjaAmióta John-t „elvesztettem”, nem találom a helyem. Nick aljasságát most is tetézte a múltkori húzásával egyetemben. Most viszont nem teljesen úgy alakultak a dolgok, ahogy eltervezhette. Bár ez nekem sovány vigasz, de legalább egy kis reménysugár maradt számomra és John számára, hogy ismét egymásra találjunk. Szívet tépő volt látnom, ahogy egyre idegenebbé válok számára. A könnyeim nem apadtak el, még napok múltán is eszembe jutottak azok a percek. Fájdalommal teli időszak vár rám, de talán egy esélyt találhatok az átok feloldására. Az öngyújtót egy kis medálba helyeztem és mágiával védelmet tettem rá. Amit utoljára mondott nekem John, azt a fejembe véstem. Meg fogom találni a módját, hogy eljussak Nanda Parbába. Nem lesz könnyű, vagy éppen egyszerű, de meg kell próbálnom.
Az elmúlt pár nap nagy keservesen telt el, míg kiderítettem, hogy ki tud esetleg segíteni nekem. A Varázsló körökben nem ismeretlen a hely, ahová tartok, de kevesen voltak ott. Most viszont végre találtam valakit, aki tudja, talán merre induljak el. Már csak meg kell találnom azt a Férfit, de ahogy mondták, elég titokzatos helyen lakik, és bizalmatlansága is legendás. De akkor is meg kell próbálnom, ha csak kevés százalék esélyt kaphatok nála. Nem hagyom John-t, és küzdeni fogok a Szerelmünkért. Sokat szenvedett a „szélhámosom” is, és nem akarom végignézni azt, hogy az érzéseink a semmibe vesszenek egy olyan galád és alattomos rohadék miatt, mint Nick. Egy pillanatot sem érdemel a szánalmamból, örökre kitörlöm az emlékeimből még az írmagját is. A feledés homályába veszve fog valahol tengődni. Nem érdemel semmi megbocsátást. Képes volt elárulni minket és most szétszakítani féltékenységből, holott ezt saját magának beszélte be. Nem éreztem iránta semmit, ahogy most is csak közömbösséget a dühöm után. John-t akarom, és megteszek mindent, hogy visszakapjam a Kedvesemet.
Egy Zálogházba tartok ismét, ahol tegnap reggel hagytam egy tárgyamat (nevezetesen az egyik gyűrűmet), s most oda tartok, hogy választ kapok-e a megkeresésére annak a Férfinek. A neve: Kérdés.  Hallottam róla egyet, s mást, hogy sikerrel oldott meg ügyeket. A Daily Planet is hozott róla le cikkeket, de az már régebben volt. Most egy ideje nem szóltak róla hírek, bár bevallom, hogy nem olvastam újságot egy jó ideje…
A Zálogházban kaptam is egy névjegykártyát, amire egy cím volt írva. Most éppen ezt keresem fel. Nagyon remélem, hogy tud segíteni nekem.
Nagy sóhajjal végül belépek az ajtón, ahová a kártya hívott, és várakozom.
Aztán nemsokára – ahogy a Házmester kilép a szobából- egy alak lép közelebb hozzám a félhomályból.
- Üdvözlöm, Mr. Kérdés! Zatanna Zatara vagyok. Kérni szeretnék Öntől valamit. Segítsen nekem megtalálni Nanda Parbat-ot. - nézek rá, majd várom a válaszát. Reménykedem, hogy nem hiába jöttem, és segít rajtam…megyjezés | zene |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jun. 19.
Age :
47
Tartózkodási hely :
változó, általában Gotham
Hozzászólások száma :
5

TémanyitásTárgy: Re: Victor & Zatanna - A Remény Hídja   Csüt. Jún. 21, 2018 7:22 pmZatanna & Question ©️️️️️️️


Egy termékeny élet egyik fokmérője lehet, ha a feledés szobrainak árnyékában állnak oly tovatűnő lelkek, egykor gyötrődő szellemek hálás kísértetei, kik olykor megtesznek apróságokat annak, aki egykoron utánuk merült a sötétségbe. Más úgy nevezett hősökkel ellentétben sosem szégyelltem viszontszívességet kérni azoktól, kiket valaha kimentettem a legnagyobb vészből. Apróságokat, ici-pici ékköveit lelküknek. Mint ma Mr Wu-tól a zálogostól, vagy Hendrickstől a házmestertől. Eljuttattak hozzám egy üzenetet egy másik segélykérőtől. Talán. Vagy Azok egy újabb ügynökétől. Netán a kettő egyben. Sohasem lehet tudni, de majd megbizonyosodunk róla.
Nyugodtan várakoztam a szoba sötétjében a nőre, ki ma ide rendelt. Talán némi sötét humorral mondhatnám azt is, megidézett ide. Jóval előbb érkeztem nála természetesen, fel a pergő vakolatú, rohadó falakkal ölelt lépcsőkön felfelé, mik nehéz, terhes allegóriái voltak magának a Városnak, Gothamnek, a Bűn Fészkének, lehelete szülte életre úgy e ház terhes, nehéz miazmáját, mi kitölti a tüdőt és az ereket, beléd kerül, felszívódik véredben, átitatja csontjaid velejét és veled marad örökre, ahogy gyermekét gyászoló anya könnyeit sem tudja magába fogadni, csak felinni a szomjazó föld. Ez a város sötét és rohad, de mindig őszintén hazudik annak, akinek van füle meghallani szavát.
Most is előre hallottam közeledni a nőt. Nem a cipője koppanását, Gotham most is, mint általában előbb súgott kriptahidegen jajongó hangján. Ózonszagot éreztem az orromban, hörgéseket és kiáltások visszhangjait, villámsújtás robaját a fülemben. Zatanna hangjai, Zatanna szaga, így látja őt a Város. Esztétikus megjelenésű, hosszú hajú nő. Felső ruházata fekete. Netán gyászol? De vajon kit vagy mit? Embert? Eszmét? Hitet? Önmagát? Leopárdmintás szoknya, ahogy a blúz szegélye is ilyen. Nyilván nem egy állatvédő. Egy üres fejű liba lenne, akit nem érdekel a pusztuló világ? Vagy nagyon is tudatos gyilkosa a bolygónak, Azok egyik ügynöke? Netán csak pusztán ember? Ember, aki elhiszi magáról, hogy a természet felett áll, olyannyira, hogy nem is törődik vele többé, mit tipor el a lába? Hány jószág pusztul el a divathóbortok kedvéért? Nem, nem számít igazán, hogy ez nem eredeti szőrme, csak színvilág, a viselete jó útmutatója a léleknek, mi mellett is tör lándzsát önmagában. Semmi ékszer. Pedig közismerten óriási vagyonnal rendelkező nő. Álszerénység? Leereszkedés az alsóbb néprétegekhez? Önmaga előtt is elhazudott gőg? Vagy csak a rossz környék adta félelem? Megannyi kérdés, amire választ kell találnom, ha hajlandó leszek megtenni, amit akar tőlem.
Kabátom zsebébe süllyesztett kezekkel léptem ki a sötétségből és álltam meg a beszűrődő fényben, hagyva, hogy szemügyre vehessen ez alkalommal ő. Szavaira jobbommal megemeltem a kalapomat.
- Ms Zatanna Zatara - kezdtem nyugodtan, hangsúlytalanul bársonyos baritonomon. - Mágusnő és előadóművész. Régi máguscsalád sarja, aki az utóbbi időben feltűnően gyakran ártja magát az önkéntes igazságosztók munkájába. Az úgy nevezett Igazság Ligájának tagja. Kérem foglaljon helyet.
A közel üres lakásban csak néhány fotel maradt mostanra, nejlonnal letakarva. Tőlem bármelyiket igénybe vehette, de amint leült folytattam is a mondandómat.
- Kérem tartsa a kezeit a combjain, vagy a karfán, hogy lássam - kértem továbbra is udvariasan, tiszteletteljesen, de határozottan. - Tehát Nanda Parbat. Mitikus kolostor, közismert a mondákban az ott élő szerzetesek harcművészeti jártassága mellett elképesztő gyógyító erejükről és mágikus készségeikről. A legtöbbek szerint csupán egy mítosz, semmi más. A legtöbbek természetesen mint általában az ostoba tömeget jelentik, minden monda mélyén ott van az igazság magja. Önnek ezt sokkal jobban kell tudnia bárkinél. Rama Kushna istennő temploma nyilvánvalóan nem lehet puszta legenda, de oda eljutni nagyon komoly feladat, úgy mondják. Természetesen én nem ismerem az utat. Pontosabban... vannak ötleteim a megtalálásáról, de... én nem vagyok mágus. Maga az. Nyilván vannak tanítói, hasonló barátai, mégis egy nyomozót keres meg ezzel. Mielőtt elfogadnám vagy elutasítanám, gondolom nyilvánvaló: tudni akarom a kérdésekre a válaszokat - feleltem.
Senkit nem vihetek felelőtlenül Rama Kushna templomába. Ha csak a negyede igaz annak, amit erről a mitologikus istenségről leírtak, na meg az őt övező kultuszról, akkor egy helytelen döntés a templomában beláthatatlan következményekhez vezethet. Mint minden döntés. Bármit mondunk, teszünk is, vagy ha nem teszünk, minden pillanatban dimenziókat és világokat szülünk meg mindezzel és sosem tudhatjuk, napfényes áldás hullik azokban, vagy ghoulok csontmarkába szorulva senyved egy teremtet világ, csak mert mi magunk önzőek, vagy ostobák voltunk, nem vállaltuk fel saját hazugságainkat, nem nevettük ki a bűnt, mikor csak sírnunk adatott fekete könnyekkel fehér oltárok csontsárgán ragyogó betűire, mikkel rég felírták nevünket a Holtak Országának nagy könyvébe. Ezt kell átgondolnia minden léleknek, mielőtt előkészíti a tarifát az öreg révész számára. Hiszen Kharón mindenkit megvár. Mind egyformán.

Not conspiracies.

THE CONSPIRACY.

Bang Bang
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
517

TémanyitásTárgy: Re: Victor & Zatanna - A Remény Hídja   Csüt. Jún. 21, 2018 9:12 pm

Victor & Zatanna
A Remény Hídja


A kezdeti várakozásom nem tartott sokáig. A félhomályból előlépett Kérdés, és végigmérően bólintott a fejével. Lehet, hogy aztán csak én érzem így, de mintha az arc nélküli maszkja valójában tényleg „látással „bír. Hellyel kínált, és nem kis meglepetésemre arra kért, hogy a kezeimet jól látható helyen tartsam. Ezt ugyan nem értem, de azt hallottam, hogy eléggé furcsa szerzet. Inkább eleget tettem a kérésének, és leültem az egyik fotelba, miután leemeltem a nylont róla, és a karfára tettem a kezeim. Nem igazán tudtam, hogy is kezdek bele a jövetelem céljába, de aztán megkönnyítve a kezdésem, rákérdezett a Kolostorra, hogy miért akarok oda menni.
- Egy átkot szeretnék megtörni, ami ebben a Zippo öngyújtóban van bezárva. – mutatom a medálba foglalt tárgyat a nyakláncomon, ami a ruhám alatt volt eddig.-  A Kedvesem érzéseit rejti. John Constantine a neve. Egy borzalmas ügy kapcsán került bele ebbe a tárgyba, és a Jóslat szerint, csak én tudom Nanda Parmában „kiszabadítani” ebből a fémdobozból, hogy visszakapjam a Szerelmemet. Mindent megteszek érte. Kérem, segítsen nekem eljutni oda. A mágiám nem elég, hogy térkaput nyissak arra a helyre, de ha tudok valamit tenni, akkor megteszem, hogy visszakaphassam a Kedvesemet, és vele együtt az érzelmeit. - néztem a Férfire, de ahogy felelevenítődött John arca, elég nehezen tudom könnyek nélkül átélni a fájdalmat, amit érzek a szívemben az „elvesztése” miatt. Mindent megpróbálok, hogy megtörjem az átkot, és hajlandó vagyok bármire, hogy ismét a karjaimba zárjam a Szerelmemet, mint az előtt a nap előtt.
- Kérem… Segítsen… - nézek rá esdeklőn, és csak reménykedem, hogy kedvező lesz a válasza a kérésemre.megyjezés | zene |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jun. 19.
Age :
47
Tartózkodási hely :
változó, általában Gotham
Hozzászólások száma :
5

TémanyitásTárgy: Re: Victor & Zatanna - A Remény Hídja   Szomb. Jún. 23, 2018 8:15 amZatanna & Question ©️️️️️️️


Mily önhitt is az ember, mennyire önnön személyét helyezi az univerzum központjába, hiszen mindent csak saját magán keresztül képes szemlélni, pedig csupán saját kis világegyetemének középpontja ő, egy porszem magja a világmindenség végtelenében. Abban, ahol világokat vajúdik fájdalommal a világra a kozmikus energia, s ahol végzetük torzan csavarodó spiráljába zuhannak alá lelkek, napok, bolygók, fajok, hitek és remények. Mit is számít a haragunk, a fájdalmunk vagy a szerelmünk? Semmik vagyunk s érzéseink sem mások, csupán fakó árnyai rovarlelkeknek, mik a hideg űr semmiében bolyonganak, némán üvöltött jajszavukra pedig süket marad a mindenség szövétneke.
- Vajh a szerelem az igaz? Vagy éppen semmi sem igazabb az érzések nélküli ember érzéseinél? - merengtem egy pillanatra hangosan is a nő szavain. - Megfoszthatunk valakit az érzéseitől? Kényszeríthetjük-e, hogy visszavegye a régieket? Nehéz kérdések. Mindig, mindenhol csak kérdések. Mindegy is. Nekem csak az olajlámpát kell tartanom az éjben, nem a döntéseket meghozni.
Hirtelen összerezzentem, mint aki álomból ébred, majd bólintottam a nő felé egyet határozottan.
- Rendben van. Egyelőre legalábbis. Segítek felkutatni Nanda Parbat kolostorát, de van néhány feltételem - emeltem fel figyelmeztetően az ujjamat. - Egyrészt: nem szólhat bele a módszereimbe. Dolgozok, ahogy dolgozok, az esetek többségében a tapasztalatok szerint eredményesen, bár a kívülállók rendszerint nem látják át a cselekedeteimet, de ez ne zavarja. Kettő: ha belemegyek ebbe, azt teszi, amit mondok. Csak olyan társsal tudok együtt dolgozni, akiről tudom, hogy helyesen cselekszik a nehéz szituációkban. Hallgatnia kell rám, ha engem akar. Harmadrészt: nem rendelkezem komolyabb anyagi forrásokkal, ezért olykor be kell törnöm az információkért. Kisebb törvénysértések elképzelhetőek a munka során. Negyedrészt: soha többé nem visel a jelenlétemben fűzős cipőt - mutattam a lábára. - Azt a keményített részt a végükön fémvégnek hívják, pedig valójában általában műanyag. A legtöbben azt hiszik a fűző bújtatását segíti elő, de valójában azok gonoszak. Nagyon gonoszak - ismertettem a szabályokat, majd szenvtelen hangon folytattam továbbra is. - Nanda Parbatba hagyományos módon majdhogynem lehetetlen eljutni, ha csak nem találunk valakit, aki ismeri az utat. Egy-két tibeti veterán hegyi vadász talán ismeri, de nem fogjuk megtalálni őket. Léteznek azonban a legendák szerint mágikus módozatok, pontosabban kapuk, amelyek oda nyílnak. Egyet egyszer már megtaláltam, úgy hiszem rá fogok majd bukkanni egy újabbra is. Nézze meg minden nap a postaszekrényét. Amelyik nap talál benne egy névjegyet egy kérdőjellel, akkor nyomra bukkantam és találkozhatunk a Gothami Városi Parkban, sötétedés után. Egy sakk asztalnál fogok ülni. Egy-két party alatt megbeszéljük mire jutottam és hogyan tovább. Egyelőre ennyi, távozhat. Hódolatom - emeltem meg a kalapomat, majd mielőtt teljesen visszaléptem volna az árnyak közé, még hátra fordultam a vállam felett. - Mellesleg jobb ha tudja, a sminkek öregítik a bőrt, emiatt egyre többet és többet fog költeni rájuk, ráadásul anyagösszetételük alig 43%-ban különbözik egyes hasadó anyagokétól. A kémműholdak könnyedén meg fogják találni, főleg ha ilyen sokat ken magára. Ön alapvetően csinos nő az átlag ízlés szerint, ha nem is valami különleges, számomra pedig semmiképpen sem lesz különösebben vonzó, így kárba veszett fáradtság, de egészségtelen - pöccintettem meg a kalapom szegélyét búcsúzóul.
Zatanna arckifejezése egyértelműen árulkodott róla, hogy nem sokszor mondták még meg neki, nem éppen ő a bolygó szépségkirálynője, de aligha adhatok mást, mint mi lényegem, kérdéseket, ha pedig feleletet adok, az mindig egyenes, őszinte marad, ha nagyon nincs különleges oka a hazugságnak persze. Most nem hazudtam. Szimmetrikus vonásai vannak, de semmi különösebb különlegesség nincs a fizikai megjelenésében, csak egy nő a sok közül. Megsértődhet rajta, ha akár, ezzel csak saját ostobaságát bizonyítaná persze, engem nem fog érinteni. Mindannyian az elérhetetlent kergetjük, ha más formában is. Én például a világtól való elkülönülésben. Sosem lehet megvalósítani, pedig végre nyugtom lenne Azoktól, kik az árnyakból figyelik és zsinórokon át rángatva igazgatják a történéseket a homályból.

Not conspiracies.

THE CONSPIRACY.

Bang Bang
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
517

TémanyitásTárgy: Re: Victor & Zatanna - A Remény Hídja   Vas. Jún. 24, 2018 4:19 pm

Victor & Zatanna
A Remény Hídja

Az elszántságom semmit sem csökkent, amikor Kérdés a feltételeit sorolta. Magamban persze egy mosollyal nyugtáztam, de hallgattam csendben a felsorolását.
Kissé furcsának tartom ezt a Férfit, de biztosan megvan az oka, hogy így tegyen. Kiváló nyomozó hírében áll, és nekem most erre van szükségem.
- Rendben. Teljesíthetőek a kérései. Azt teszem, amit mond. – bólintottam.
- Fűzős cipőt?- csúszott ki a számon halkan, de ezt is egy mosollyal nyugtáztam. - Rendben, ha ezt így szeretné. Nem veszek fel olyan lábbelit. - kuncogtam magam elé, de igyekezve, hogy ne sértsem meg a Nyomozóurat.
- Az anyagiakra ne legyen gondja. - veszek ki a táskámból egy borítékot és lerakom az asztalra, majd visszateszem a kezem a fotel karfájára. – Ez fedezi az esetleges kiadásait. Ha többre van szüksége, akkor megtoldom ezt a borítékot. Előlegnek 300.000 dollár. Tegye csak el. - néztem rá kedves pillantással, majd picit meglepett a sminkem említése. Azt igazából nem tudom, hogy mi köze lehet a kémműholdakhoz, de ezt is betudom a furcsaságának, ami a cipőmmel kapcsolatban is volt. Gondolom sok összefüggést láthatott a szájfényem és a exoszféra között, de inkább ezt is egy halvány mosollyal nyugtáztam magamban.
-   Tudom, hogy nem egyszerű eljutni a Kolostorokhoz, tisztában vagyok azzal is, hogy az információknak ára van. Várni fogom az üzenetét. - álltam fel a fotelból és köszöntem el Victortól. Bár lehet, hogy az arcomra volt írva a meglepettség a kinézetemhez fűződően, de bizonyára nem sok nővel találkozott, aki egy kicsit is ad magára, és amúgy meg most elég szolidan vagyok sminkelve a fellépéseimhez képest. De nem neheztelek a Férfire. Talán majd egyik előadásomra küldök neki tiszteletjegyet, akkor szerintem jobban ámulna a külsőmre. De most nem ezért kerestem fel, hanem, hogy megtaláljuk az utat Nanda Parbatba, és visszakapjam a Szerelmemet, John-t.
Türelmesen várakoztam az ígért üzenet ügyében, és három nap múlva meg is érkezett a postaládámba a névjegykártya a kérdőjellel. Izgatottan vettem ki a kártyát, és vártam a továbbiakat. Ha van valami üzenet vagy cím ahová mennem kell, akkor a kérésének eleget téve, nem veszek fel fűzős cipőt. Bár még mindig fúrja az oldalam, hogy miért is olyan nagydolog, hogy ne viseljem a jelenlétében.. De ezt lehet, sohasem tudom meg. Sietősen indulok is a találkozóra, hogy megtudjam, mik a fejlemények.
megyjezés | zene |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Victor & Zatanna - A Remény Hídja   

Vissza az elejére Go down
 
Victor & Zatanna - A Remény Hídja
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Zatanna Zatara
» Victor & Lyna - Kalandra fel.....
» A Szabadság reménye
» A jövő soha nem lesz pontosan olyan, amilyennek tervezed vagy reméled

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: