There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Kész vagyok!
by Song Taewon Yesterday at 8:31 pm

» Song Taewon
by Song Taewon Yesterday at 8:25 pm


» Easy rider - Lobo és Conner
by Lobo Yesterday at 11:40 am

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Noname

Hero

Noname

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Noname

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Music

Share | 
 

 Showder klub Gotham-ben - Zati és Joe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Tartózkodási hely :
Gotham City / Arkham Asylum
Hozzászólások száma :
26

TémanyitásTárgy: Showder klub Gotham-ben - Zati és Joe   Vas. Júl. 01, 2018 10:02 pmZati és JoeNincs jobb egy fárasztó nap után, mint a pihenés. Sokan sokféleképpen szoktak pihenni, de a legtöbben ezt békés keretek között teszik. Én viszont teljesen más vagyok, teljesen más szokásaim vannak, mint az átlagos, hétköznapi embereknek. Jómagam általában különböző mérgek készítésével, őrültebbnél őrültebb tervek kiagyalásával töltöm a pihenő időmet. Ez az este viszont most teljesen más. Ma többször is emlékképek ragadtak magukkal még abból az időkből, mielőtt azzá váltam, ami vagyok.
Az embereim általában nem értik, hogy mit miért csinálok, de a viselkedésem most teljesen más, mint amilyen lenni szokott. Most még Harley sem szórakoztatott, ráadásul mindenkit megfenyegettem, nehogy utánam jöjjenek. Egyedül Fecsegő van velem, a néma vasgyúró. Ha izommunkára lesz szükség, ő majd elrendezi.
Végre megérkezünk a hatalmas épülethez, ami helyet ad a műsornak. Zatanna Zatara bűvészműsor kezdődik majd hamarosan. Pár ember még sorban áll, hogy bejuthasson az előadásra, a sor elég lassan halad. Fecsegővel persze nem a normális úton megyünk be. Az egyik hátsó bejáraton jutunk be, majd szinte teljesen észrevétlenül felmegyünk a páholyokhoz. Ahogy belépünk az egyikbe, egy fickó felháborodva lép elénk és próbál kitessékelni. Viszont amikor meglátja az arcomat, azonnal elszörnyed és épp felkiáltana, amikor Fecsegő megragadja majd egyetlen csavarással nyakát szegi.
- SSSSS! - nyomom a mutatóujjam a nő szájára, aki szintén bent van.
A szemébe azonnal könnyek szöknek, de nem visítja el magát.
- Jó kislány! Ha továbbra is jó leszel, ígérem élve távozhatsz innen.
A nő csak bólint egyet, majd elfordul tőlem. Ezután Fecsegő és én helyet foglalunk és várjuk, hogy megkezdődjön a műsor.


Blood Honey
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
517

TémanyitásTárgy: Re: Showder klub Gotham-ben - Zati és Joe   Hétf. Júl. 02, 2018 8:46 pm

Joe & Zati
Még pár perc és kezdés! A függöny mindjárt felemelkedik. Adom ki az utolsó simításokra a kéréseimet, majd elővillanok a kulisszák mögül.
Kezdődhet az előadás!- mondom a függönyösnek,és egy mosollyal ködbe burkolózva tünök fel a színpadon..
Kedves Nagyérdemű Közönség! A mai este is látványban gazdag lesz, ahogy eddig megszokhatták! Most viszont kezdődjön a Műsor! - kiáltom el magam, miután egy csillámló ködfelhőből előlépek a színpadon.
- Show Time! - emelem magasba a cilinderem és a pálcám, majd egy szép ívben körberajzolom a levegőben a fejem fölött. A megjelenő fehér galambok már kihagyhatatlanul része a kezdésemnek, s ahogy végigröppennek a Publikum feje felett, majd csillámokká esnek szét, a közönség ámulata jól hallható.
A csillogás és az ámulat teljesen garantált. Mint minden előadásomon, figyelek, hogy az illúzió magas szintű legyen. A Társulatom tagjai is nagyon jól tudják, hogy a színvonalat mindig magasra tesszük és a Publikum nagyon is értékeli. A páholyok felől is hallani a csodálkozó hangokat, és hogy klasszikust is mutassak, a dobozszámot is előadom. A varázspálcámmal köröket írok le, és a hatás kedvéért füstfelhőt is idézek. Imádom a Publikumot és a varázslatos világot, amiben most részük lehet a Drága nézőimnek! Minden pillanatot élvezem amit nem cserélnék el sohasem. Ahogy a csillogá és a reflektorok fényjátékot játszanak, úgy nézek körbe a Nagyérdemű közönségemen.
megyjezés | zene |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Tartózkodási hely :
Gotham City / Arkham Asylum
Hozzászólások száma :
26

TémanyitásTárgy: Re: Showder klub Gotham-ben - Zati és Joe   Csüt. Júl. 05, 2018 9:34 pmZati és JoeA nő hüppögése kezd egyre idegesítőbbé válni, legszívesebben most azonnal végeznék vele, de azt hiszem most még elég egy hulla, nem szaporítom őket tovább.
Majd hamarosan megkezdődik a műsor. A nő előbattyog és galambokat varázsol elő. A műsor láttán azonnal megragadnak az emlékek: a régi idők, amikor még egyszerű életet éltem és próbáltam a fellépésekből megélni. Nagyon keveset kerestem, nem is becsültek meg, kész csődtömeg voltam, de legalább a feleségem szeretett. Azt hiszem az volt a legszebb pillanat az életemben, amikor kiderült hogy gyermekünk lesz...
Viszont nem kerestem annyit, hogy a trónörököst el tudjam tartani. Óóó nem-nem, nem-nem. Ahogy elmerülök a gondolataiban, még a fejemet is megrázom. Majd lepereg előttem az események sora, ahogy meglátogatnak a nyomozók, hogy a feleségem meghalt. Viszont akkor már késő volt, nem fordulhattam vissza, teljesítenem kellett a feladatomat. Ezek vajon az én emlékeim? Tényleg velem történtek ezek, vagy csak képzelem az egészet?
Ahogy elgondolkodom ezeken a kérdéseken, visszatér a figyelmem az előadásra. A nő már nem hüppög, talán még az előadást is élvezi, bár eléggé fancsali képet vág.
- Mindjárt jövök! - szólok oda Fecsegőnek, majd elhagyom a páholyt.
Pár percig bolyongok az épület folyosóin, mire végre megtalálom a megfelelő utat a színpadhoz. Kissé peckesen, pökhendin lépdelek a sorok között. Miután észre vesznek, morgolódó hangokat hallatnak, egy gyerek pedig sírni kezd. Már eléggé közel járok a színpadhoz, így előveszek a zsebemből egy kis ampullát, majd a földre dobom és rálépek. Az illat nélküli gáz hamarosan megkezdi működését és akkor sokkal vidámabb lesz az előadás. Persze ez nem az az erős méreg, amit általában használni szoktam, óóóó nem bizony. Ez amolyan hangulat fokozó, ha megpróbálnak beszélni, akkor elnevetik magukat. Persze nem gátolja teljesen a beszédet, de azért zavaró lesz számukra.
Végre megérkezem a színpadhoz, ahol újabb ampullát veszek elő. Ennek egyszerűen csak lepattintom a tetejét és megtartom a kezemben.
- Jóóóóó estét drága hölgyeim éééééés uraim! - emelem fel a hangomat, miközben felmegyek a színpadra.
- Köszönöm a hölgyikének hogy ilyen látványosan bemelegítette a közönséget, de most az én műsorom következik! Tudja kisasszony, valaha én is szakmabeli voltam, értek a szórakoztatáshoz. Szóval ha lenne olyan kedves és tááááávozna, azt nagyon megköszönném! - mondom, majd kuncogok egy sort.
Az emberek rémülten néznek rám a közönség soraiból. Látszik rajtuk, nem tudják mit tegyenek, de már közel állnak a pánikhoz. Azt hiszem, egy viccel fogom kezdeni, csak hogy oldjam a hangulatot...


The Nobodies
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
517

TémanyitásTárgy: Re: Showder klub Gotham-ben - Zati és Joe   Pént. Júl. 06, 2018 11:52 pm

Joe & Zati


Csak fél órája kezdődött a Show-m, de aztán alig hittem a szememnek. Joker lépett elő a színpadon és elég pofátlan módon ki akarja sajátítani a műsoromat. Tudom, hogy nem igazán kerek a fejében minden, de ez a húzása eléggé kiveri a biztosítékot nálam.
- Mit keresel te itt?!!- förmedek rá, majd pislogva hallgatom a szövegelését.
- Nem mondta még senki, hogy nem szép dolog megzavarni egy előadást?- mondom neki villogó szemmel, majd látom, hogy a Közönség egyként hökken meg a látványon, majd a pánik első jelei már mutatkoznak, amikor páran felállnak a székeikből és kifelé mennek.
- Hogy van képed félbeszakítani a műsoromat, Joker?! A Publikumomat meg hagyd békén! – emelem a pálcámat felé, és ha nem hagyja abba, akkor más módon fogok fellépni ellene.
- Rendezzük le odakint….  De a Közönséget hagyd ki ebből! – terelem hátrébb a biztonságiakat, akik most a kulisszák mögül léptek volna a színpadra. Tudom, hogy olaj lenne a tűzre, ha most többen rárontanának.
- Távozz a színpadomról!- ismétlem el neki, hátha ezzel magam felé irányítom a figyelmét és a nézőket elengedi. Sokat nem várok tőle, hogy megteszi, de meg kell próbálnom.megyjezés | zene |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Tartózkodási hely :
Gotham City / Arkham Asylum
Hozzászólások száma :
26

TémanyitásTárgy: Re: Showder klub Gotham-ben - Zati és Joe   Vas. Júl. 22, 2018 10:13 pmZati és Joe- Mély levegő! Menni fog, ember, menni fog! Évek óta nem voltam színpadon, de a közönség nevetni fog! Meg tudom csinálni! - biztatom magam, majd tényleg veszek egy mély levegőt.
Ezután megkezdeném a viccem, de az előző előadó megzavar és egy hangot nem tudok kiadni magamból. A nő igencsak fel van háborodva, folyamatosan nyafog, majd megpróbál rávenni, hogy távozzam. Azonnal elgondolkodó fejet vágok, majd lassacskán közelebb lépdelek hozzá. Alaposan megbámulom tetőtől talpig, majd beletúrok a hajamba.
- Ejnye, ejnye drága hölgyem! - szólalok meg kissé komor hangon. - Így kell bánni egy kollégával? Hisz mindketten azért vagyunk itt, hogy szórakoztassunk! A színpad pedig nem a tiéd, nincs rajta a neved!
Ezután elkezdek fel-alá járkálni, mint aki gondolkodik. Azért jöttem ide, hogy szórakoztassam az embereket, mint annak idején. Most viszont az a helyzet, hogy ez a némber el akar küldeni. Mit tegyek? Mit, mit, mit?
- Az a baj, hogy az embereim szétszóródtak a nézők között. Megígértem nekik, hogy ma este jót fogunk szórakozni... de ha most kimegyek, akkor ők itt maradnak és unatkozni fognak. Szóval amíg mi kint leszünk, addig ők majd szórakoznak egy jót. Nem szeretném, ha a közönségem halott lenne, mire visszaérnék. Szóóóóóval nem megyek sehova! Nem-nem - rázom meg a fejem. - Bent maradok, de ha meg tudsz győzni, hogy távozzam, akkor lelépek, a bandámmal együtt.
Ezután újabb emlékképek törnek elő az elmém egy rejtett zugából. Egy kép, amikor a színpadon állok. Egy kép, amikor megdobál a közönség. Egy kép, amikor valamivel betörték az orromat. Majd a fájdalom és csalódottság emlékei törnek rám. Ezt követően pedig rendőrök állnak előttem és közlik a rossz hírt.
A fejemet fogom és összegörnyedek. Túl sok volt ez így hirtelen, de ahogy abbamarad, máris jobb. Oldalra tekintek, így látom, hogy a közönség soraiban többen is rémülten néznek rám. Azok a szemek, azok az ismerős tekintetek...
- Tudod mit? - szólalok meg halkan. - Tartsd meg a közönséged! - kiáltom. - Nem érdemlik meg, hogy előadjam a műsorom! Óóó nem nem! Soha többé nem szórakoztatom őket. Inkább saját magamat fogom. Ami azt illeti, drága hölgyem, pont megfelelsz egy kis mókához!
Ezután megérintem a ruhámon lévő virágot, majd savat spriccelek ki belőle. Persze nem akarom vele eltalálni, egyszerűen csak ráijesztek.
- VÁHÁHÁHÁ, mit szólnál hozzá, ha egy kicsikét megizzasztanálak?
Ekkor valahol a háttérben felsikít egy nő. Természetesen pont az, akivel ott van Fecsegő. A cimborám biztos megunta a hüppögést, ami most kapóra jöhet nekem. Elvégre a nő így tudomásul veheti, hogy tényleg nem vagyok egyedül.
- Kezdődjön hát a móka! - mondom, majd előveszek egy pengét és megindulok a bűvész felé.

The Nobodies
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
517

TémanyitásTárgy: Re: Showder klub Gotham-ben - Zati és Joe   Kedd Júl. 24, 2018 1:51 am

Joe & Zati
Nem kevésbé voltam feldúlt, ahogy Joker megjelent a színpadon mellettem. Nem gondoltam volna, hogy idemerészkedik, vagyis kiáll a Közönségem elé, és megzavarja az Show-mat. De úgy látszik, hogy ezt régóta tervezgethette, mert valami furcsa van a viselkedésében. Mintha egy emlékkép játszódna le előtte a múltjából, mert még sohasem láttam ilyennek. Azt persze ne képzelje, hogy szó nélkül, vagy tett nélkül fogom hagyni ezt az arcátlanságát. De ahogy az a bizonytalan arckifejezés eltűnik róla, majd „visszavált” és ismét önmagára hasonlítóan az az arrogáns és öntelt vigyorával lép közelebb hozzám.
-Gondoltad, hogy hagyni fogom a Közönségemet a kényed-kedved szerinti játékra? Mondd meg az emberednek, hogy eressze azt a nőt, vagy több füle fog lenni, mint foga!- villan rá a tekintetem, de azt sejtem, hogy nem lesz egyszerű a leállítása, ahogy az sem, hogy ha idebent maradunk, akkor lehet, elszabadul a Pokol.
-Odakint folytassuk! Vagy talán ez nehézséget okoz neked, Joker? – kérdezem tőle, de ahogy felemelkedik és rám néz, már érzem, hogy bármi is történt vele az elmúlt percben, már ismét olyanná vált, amilyen azelőtt volt. Öntelt és fenyegető.
Veszélyes játszmát űzök vele, de a közönségben ülő embereket meg kell védenem. Ki tudja, hogy még mit tennének velük, és ha nem cselekszem gyorsan, akkor valami még rosszabb is következhet. Amint feláll és rám néz, már tudom, hogy eltökélt a szándékával, hogy rám ijesszen, de ahogy a virágából valamit felém spriccel és amint a padlóra ér, pezsegni kezd. Ez váratlanul ért, de a gyors reflexeimnek köszönhetem, hogy nem rám fröccsent ez a maró dolog, de aztán az is lehet, hogy szándékosan nem akart most eltalálni vele.
Váratlanul ért a mozdulata, de aztán amint a késének a pengéjét látom a kezében villanni, már nincs kétségem, hogy ezzel már nem csak távolságot akarja köztem, hanem már a véremet venné.
Gyorsan járnak a gondolataim, de a felsikoltó nő hangja cselekedetre sarkall.
-Izzasztani akarsz? Akkor hívd az embereid, és játsszuk le csak mi. – emelem a pálcámat felé, majd egy köríves mozdulattal mondom ki a szavaim.
-!nabkrapmádiv a keneygel ierebme rekoJ- mondom ki a szavaim és egyesével mutatok rájuk. de az a Fecsegő nevű annyira szorítja magához azt a szerencsétlen nőt, hogy ő is az illúzióm alá esve „átkerül” az idézett Parkba, ahova most az egész bagázst „küldtem”. Ahogy az alakjaik halványodik és megnyílik a dimenziókapu alattuk, egy mozdulattal már odaát is kerültek. De most viszont azt a Hölgyet kell valahogy kiszabadítanom. Sajnálom, hogy nem tudtam kimenteni a kezei közül, de ha sikerül elterelni Joker figyelmét, s ha olyan elszánt, hogy engem is kövessen arra a helyre, akkor nyitok egy újabb kaput, hogy átsétáljon rajta, ha el akar engem kapni.
- !upakóiznemiD- formálja ajkam a szavaim, majd hátrálva átlépek rajta, és ha mer követni, akkor pár pillanatig még nyitva hagyom az átjárót a Vidámpark felé, ahol folytatódhat az „izzasztásom”. Tudom, hogy kardélen táncolok ezzel, de meg kell mentenem azt a Nőt. Nem hagyhatom annak a másik őrültnek a kezei közt. Talán jól érzem rajta, hogy nem fogja ennyiben hagyni, hogy nem márthatja belém a kését. Bár azt nem mondtam ki, hogy a vidámpark nem teljesen valódi, de majd meglátjuk, mi lesz a következő lépése. Annyira már ismerem, hogy a józanész érveivel sokra nem jutok nála, hogy elengedje a túszát, de ha én is beleavatkozom a képzeletvilágú vidámparkkal, akkor talán meg tudom menteni a közönségem tagját, aki most Fecsegő szorításában van. De valójában nem tudom mit fog erre reagálni, mert a borult elméket nem lehet kiszámítani, ebben biztos vagyok. De hogy most mit fog tenni, abban már nem. Csak remélni tudom, hogy van annyira elszánt, hogy követni fog és több áldozatot nem követel a Publikum soraiból. Legalább abban a Vidámparkban nincsenek emberek, akiket veszélybe sodornának. De ahogy Joker kiszámíthatatlan, úgy a Mágia is okoz nem kis meglepetéseket. Csak kérdés, hogy milyen mértékben. Talán van még esélyem, hogy életben van az a Nő.
megyjezés | zene |


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Tartózkodási hely :
Gotham City / Arkham Asylum
Hozzászólások száma :
26

TémanyitásTárgy: Re: Showder klub Gotham-ben - Zati és Joe   Hétf. Aug. 06, 2018 10:53 pmZati és JoePengével a kezemben lépdelek a nő felé, aki valamiféle zagyvaságokat mond össze vissza. Viszont úgy tűnik épp ez a titka, hisz ezt követően történik pár furcsaság.
- Az anyámra emlékeztetsz... - szólalok meg morgó hangon. - Nem szerettem őt! Mindig csak parancsolgatott, folyton folyvást. Gyakran elvert az a szipirtyó...
Majd megnyílik egy kapu, amin átsétál. Nem tervezek utána menni, hisz itt van a közönségem. Éppen ezért, miután átlép, felé hajítom a pengémet. Ha nem zárja be időben a kaput, akkor bizony eltalálom, hisz ezúttal pontosan őt célzom.
Ezután bárhogy történjen is, a közönség felé fordulok. Arcomon hatalmas vigyor, szememben gonosz tűz ég. Előveszem a zsebemben lévő pisztolyt és a legközelebbi nőre mutatok vele. Nem húzom meg a ravaszt, még nem lövöm le a poént. A fegyverem nem valódi, de ezt nekik nem kell tudni.
- Drága hölgyeim és uraim! - szólok hozzájuk kissé mérgesen. - Úgy néz ki, műsorváltozást kell bejelentenem. Kérhetnék egy önkéntest?
A kérdésem után lemasírozom a színpadról és magamhoz húzok egy nőt. Bal kezemmel elég erősen tartom, esélye sincs menekülni.
- Ne aggódj, nem te leszel a főattrakció, te csak a nyúl vagy a kalapban. A bűvész pedig mindjárt itt is lesz! - duruzsolom a fülébe, miközben várom a varázslónő visszatértét.

Coma White
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
517

TémanyitásTárgy: Re: Showder klub Gotham-ben - Zati és Joe   Hétf. Aug. 13, 2018 4:08 pm

Joe & Zati


Az ara irányuló tervecském, hogy a nőt megmentsem és elcsaljam Jokert a Közönség közeléből nem igazán úgy sült el, mint képzeltem. A térkaput megnyitva átléptem rajta de ahogy várakozóan még fenntartottam a nyílást nem a Férfi lépett be rajta, hanem egy tőr repült egyenesen felém. Hírtelen meglepetésemben nem is tudtam elugrani előle, bár a tér kissé lelassította a pengét, de így is a vállamba fúródva állt meg. A fájdalom szinte azonnal belém hasított és csak egy erős rántással tudtam kihúzni a testemből. Ha benne hagynám a vállamba, akkor még nagyobb baj is kerekedhet, de a mágia segítségemre van, bármennyire is fájdalommal küszködöm.
-!sáluygóyG- ejtem ki gyorsan a szavaim és a vérzés eláll, és a seb beforr. Nem éppen így képzeltem el a fellépésemet, de Joe felbukkanása egyre inkább felzaklat. Sohasem gondoltam, hogy képes ilyesmire, de a szemében látszó elszántsága nem hagy kétséget.
Nyitok egy újabb kaput a színpad mögé, és a függöny mögül lesem a történést, mert gondolom számít már rám. Tudom, hogy nem ép ésszel felfogható a tette, de remélem, hogy nem lesznek áldozatok.
Ahogy a nőt látom a kését a torkának szorítani, nem tudok tovább várni, és kilépek a porondra, majd a pálcámat felé irányítva lépek kissé közelebb. Nem akarom, hogy a túszának baja essen, de azt sem, hogy több ember kerüljön veszélybe.
-Itt vagyok Joker! Engem akarsz! Ereszd el a nőt, neki nincs köze a mi dolgunkhoz!- nézek rá és figyelem minden mozdulatát, de kellő távolságot tartva az aljas trükkjei hatótávjától, mint az a savat spriccelő „virágától”, de nem tudom, mi lenne a legjobb. Ha egy mozdulattal erőteret húznék közénk, vagy a nőt nyugtatnám meg. Érzem, hogy vívódás van Joker lelkében, de az érdekes, hogy az Anyukájához hasonlít engem, bár lehet, hogy számára a Nők valamilyen szinten negatívat jelentenek az életében, de nem tudom eldönteni, hogy ez nála egy pillanatnyi megrezdülés, de annyira már ismerem, hogy sok jóra nem számíthatok, ha képes volt a kését is belém döfni. Azt viszont nem hagyom, hogy elszabaduljanak az indulatok.
-Most ereszd el!- mondom még egyszer kicsit határozottabban, és ha nem engedi el a torkát a rémült nézőnek, akkor más eszközöket kell alkalmaznom, de annyira nem akarok drasztikusan közbelépni, ha nem szükséges. De ez csak a festett-képűn múlik.megyjezés | zene |

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Tartózkodási hely :
Gotham City / Arkham Asylum
Hozzászólások száma :
26

TémanyitásTárgy: Re: Showder klub Gotham-ben - Zati és Joe   Kedd Szept. 11, 2018 6:43 pmZati és JoeNem kell sokat várni a varázslónőre, pillanatokon belül megérkezik. Persze azonnal parancsolgatni kezd, de nem mer túl közel jönni hozzám. Na igen, nem hiába vagyok az egyik legjobb a szakmában.
- A mi dolgunkhoz? - kérdezem. - Hiszen nekünk nincs is semmilyen dolgunk. Csak azért jöttem, hogy szórakoztassam a nagyérdeműt. Te vagy az, aki belepiszkított! Szóval most én fogok szórakozni, VÁHÁHÁHÁHÁ - vihogom majd hirtelen oldalra nyújtom a fegyverem, egyenesen egy másik vendégre.
Persze nem hezitálok, lényegében oda sem figyelek, nem célzott lövést akarok leadni. Meghúzom a ravaszt, majd az ismerős dörgés helyett egy sokkal halkabb pukkanás hallatszik. A kezeim között a nő megremeg, ájuláshoz közel jár.
A fegyver elsült ugyan, de golyó helyett csak egy kis zászló hagyta el a csövet "DURR" felirattal. Kissé bosszúsan nézem a fegyvert, majd taszítok egyet az asszonyon aki eddig az ölelésem foglya volt. Egy ütést mérek még a nő vállára, majd sarkon fordulok és a kijárat felé indulok. Egy fickó azonnal az utamba áll, mire egyszerűen csak ráugrom, majd a fegyver tusával szétverem az arcát. Ezután persze már senki sem akar megállítani, remélem a varázslónő sem.
Ha sikeresen eljutok a kijáratig, ott még visszafordulok, csak hogy megmondjam a magamét utólag:
- Ezért még számolunk! Jobban teszed, ha ezután jobban oda figyelsz magadra, nehogy kapj egy rajongói ajándékot!
Ezt követően próbálok a lehető leggyorsabban távozni az épületből. Sajnos most nem úgy készültem, hogy elbánjak egy varázslószerzettel.

Coma White
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
517

TémanyitásTárgy: Re: Showder klub Gotham-ben - Zati és Joe   Kedd Szept. 11, 2018 8:56 pm

Joe & ZatiEz a ma esti Show, teljesen másképpen alakult, mint a terveim. Joker felbukkanása alapjaiban borította fel a menetrendet és a nyugalmat. A Nézőközönség hangjaiból hallom, hogy rémültek és zaklatottak. de a túszként tartott nőért is aggódom. Nincs szándékomban drasztikusabb varázslathoz folyamodni, hogy megállítsam a Nevető-arcút, de ha rákényszerít, akkor meg fogom tenni.
-Dobd el a pisztolyod! Hagyd elmenni azt a szerencsétlen nőt! Nem ártott neked!- kezdem szóval tartani, hogy időt nyerjek, bár még nem tudom, hogy a többi pribékje mihez fog kezdeni a parancsára, de ahogy lépnék felé, a pisztolyán meghúzza a ravaszt. A kezemet fel elemelem, hogy pajzsot emeljek a nőre, de aztán kikerekedik a szemem, ahogy meglátom a kis zászlót, amire „Durr” felirat van írva.
- NEEE!...  kiáltok fel hirtelen, emelve a kezem, de aztán..  - Ez meg …mi?- lepődve nézem a jelenetet, majd a nőt, akit eddig szorította a nyakánál s most egy mozdulattal, ellöki magától.
Gyorsan odalépek a remegő nő mellé, hogy felsegítsem és eltávolodva kerüljön tisztes távolságba a támadójától, arra számítva, hogy Joker nem hagyja ennyiben, de aztán váratlan dolog történik.
Egyszerűen lelép a színpadról és egy fenyegetésnek szánt mondattal kisétál az épületből. Kicsit hezitálok, hogy utána eredjek, de ahogy körbenézek a Publikum sorai közt, az emberek rémülettel teli arcát látva, inkább futni hagyom. Lesz majd még olyan alkalom, amikor már nem lesz ilyen könnyű egérútja, és megízlelheti a mágusok erejét. Kicsit szomorú vagyok, de nem azért, mert nem engedtem útjára a misztikus tudásom, hanem, mert nagyon sok ártatlan élete forgott veszélyben egy megrögzött bűnözővel szemben. De majd lesz olyan alkalom, amikor már nem sétál el csak úgy. Legalábbis mostantól, nem fog ennyire meglepni.

Köszönöm a játékot! Élveztem minden percét! szeret | zene |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Showder klub Gotham-ben - Zati és Joe   

Vissza az elejére Go down
 
Showder klub Gotham-ben - Zati és Joe
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Pokoltűz Klub Belső Kör
» Pokoltűz Klub
» Pokoltűz Klub

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: