There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Kész vagyok!
by Song Taewon Yesterday at 8:31 pm

» Song Taewon
by Song Taewon Yesterday at 8:25 pm


» Easy rider - Lobo és Conner
by Lobo Yesterday at 11:40 am

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Noname

Hero

Noname

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Noname

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Music

Share | 
 

 Rush Judgement - Dinah és Connor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Jun. 29.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
9

TémanyitásTárgy: Rush Judgement - Dinah és Connor   Hétf. Júl. 02, 2018 4:19 pmDinah & Conner ©️️️️️️


A Metropolisba való költözés nem ment annyira zökkenőmentesen, mint gondoltam.
Eleinte igen nehéz volt megszokni a nagyváros zajait. Itt most nem arra gondolok, hogy furcsán pezsgő és kellemes az a tömöttség, ami egy ekkora világvárost jellemez. Azzal nem volt semmi gond. Érzékszervi szinten már kicsit más a helyzet.
Az első nap már-már majdnem feldolgozhatatlan mennyiségű inger ért. Ez pedig elég komoly kihívás volt a tanyasi hangszennyezéshez szokott fülem számára. Ha azt mondom úgy éreztem magam, mintha a Metallica, a Motörhead és az Iron Maiden egyszerre használta próbateremnek a koponyámat, akkor még igen visszafogott és kevésbé érzékletes módon írtam volna körül azt az akusztikai káoszt, amivel meg kellett küzdenem.
Hallani minden kilégzést, minden szívdobbanást, minden elfojtott "gáztámadást".... Nos nem éppen a legkellemesebb dolog, amit az ember el tud képzelni.
El sem tudom képzelni, hogy a Cadmus miként tudott kontrollálni annak idején, mert ez a fajta érzékenység még agymosott állapotban is kikergetne a világból.
Kal - akarom mondani Clark - viszont segített abban, hogy ne menjen az agyamra az egész. Néhány napnyi gyakorlással sikerült elsajátítanom egy olyan koncentrációs technikát, amivel ki tudod zárni a háttérzajt és csak az igazán fontos dolgokra tudjak koncentrálni.
Nem volt éppen a legkönnyebb feladat, de szép lassan eljutottam odáig, hogy ne kapjak katalepsziás sokkot attól, hogy kimegyek az utcára és egy hét múlva már a szemközti épületben lakó szomszéd TV-jének az adását is tudtam élvezni a nélkül, hogy kocsonyává vált volna az agyam egy-egy elhaladó mentőautó és vagy metró-kocsi zajától.
Most, hogy leküzdöttem az egyik legfontosabb akadályt, Clark új feladatot talált nekem, míg meg nem kezdődik a szemeszter a főiskolán.
A Cadmusban eltöltött idő alatt rengeteg dolgot  kondícionáltak az elmémbe. Többek közt a harci elemzés képességét és legalább három harcművészetet. A Star Labs-ban kapott hipnoterápia azonban nem volt kiméletes ezekkel a beidegzésekkel és az összes többi káros dologgal együtt ez is kitörlődött az elmémből.
Clark úgy gondolta, hogy annak ellenére se ártana néhány leckét vennem valaki hozzáértőtől, hogy egy ütéssel képes vagyok kilyukasztani egy páncélozott tankot.
Nem igazán sok kedvem van egy ilyen dologhoz, de fejet hajtok a tapasztalata előtt és hagytam neki, hogy megszervezze az edzésemet.

Reggel arra ébredtem, hogy egy sms-t kaptam Kal-tól. Csak annyi állt benne, hogy délben fogja hívni a tanárom, amikor megérkezik a városba. Hallgassam ki a telefonbeszélgetést és a partnerét a hangja alapján keressem meg a városban.
Abban biztos vagyok, hogy ez a fajta felderítési mód nem az ő ötlete volt. Ahhoz túl egyenes és becsületes, hogy ilyen módon tegye próbára a hallásom fejlődését.
Úgy tűnik csak ragad rá valami az öreg bőregérről is.
A megadott időpontban kiálltam a lakás teraszára, majd elkezdtem hegyezni a fülem.
Olyan érzés volt eleinte, mintha egy hangvédő burok omlana össze körülöttem, de ahogy koncentrációmmal kizártam mindent, ami nem a Daily Planetből jött már sokkal elviselhetőbb volt a kavalkád. Néhány másodpercnyi hallgatózás után már csak Kal és a hívó hangját hallottam.
Kicsit meglepődve tapasztaltam, hogy egy nővel beszélget, akinek ráadásul igen dallamos hangja van.
Újból koncentrálni kezdtem és fokozatosan engedtem a külvilág zajait betörni a hallómezőmbe, hogy megtaláljam a nő hangjának a forrását.
A a belvárosból jövő folyamatos beszéd mellett nem tudtam nem kizárni az állandó ütemes pöfögést.
Szóval a tanárom motorral jár.
A Star Labs-ben eltöltött idő alatt találkoztam pár szuperhőssel, de egyikre sem illett ez a két jellemző. Talán tölthettem volna egy kicsit több időt azzal a Farmon, hogy utána nézek a leendő kollégáimnak és mentoraimnak.
Egy tizedmásodperc alatt felöltöttem a szupergúnyámat és magamra kanyarintottam egy bőrdzsekit is.
Még nem jelentem meg a nyilvánosság előtt, mint Superboy és ezen nem akartam változtatni. Így maximum majd van későn érő kölyöknek fognak nézni az utcán.
A gyorsaságomat kihasználva nekiiramodtam és a sikátorok rejtekében követtem a beszélgetés hangjait, ami a Metro Gold Caffé-ig vezetett.
A pöfögés elhalásából gondoltam, hogy a leendő tanárom megállt és iszik egy kávét. A hangját követve bementem én is a kávézóba és keresni kezdtem.
Az a néhány alapvető megfigyelési technika, amit már elsajátítottam Timtől most a hasznomra vált.
Bukósisakokat és bőrkabátokat kereső tekintetem kiszúrt egy szőke nőt, aki talpig bőrben szürcsölgette a kávéját az egyik félreeső boxban üldögélve, mellette pedig hevert az ülőként egy fekete sisak.
- Jó napot! - köszöntem rá bizonytalanul
Hiába vagyok szupererős és sebezhetetlen, de az ilyen helyzetekben nagyon nem találom fel magam. Nem nagyon tudom, hogy miként fogalmazzam meg a mondandómat, hogy ne legyek túl mesterkélt, vagy látványosan titkolódzó, így csak egyszerűen rákérdezek a dologra.
- Maga Clark barátja?
Gratula Conner, így kell jó első benyomást tenni....

No capes. No tights. No offense.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 12.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
48

TémanyitásTárgy: Re: Rush Judgement - Dinah és Connor   Szer. Júl. 11, 2018 3:40 pmValaki & Dinah
Azt hinné az ember, amikor már inkább azzal van elfoglalva, hogyan fogja a tesitanári mellékállásából a kicserélésre váró szekrényt kifizetni, nem fogja Superman felhívni azzal, hogy segítsek neki. Pedig egészen pontosan ez történt, és nem világot kellene megmenteni, ami egészen... Kellemes változatosság. Kivételesen semmi űrlény támadás, sokadik gonosz szervezet világuralomra törése? Ki fizetett és mennyit, legfőképpen kinek, hogy végre van egy szabad napunk? No, de inkább örüljek neki, nem igaz? Új kihívások, azt mindig szerettem.
Clark leírása szerint a fiú kísértetiesen hasonlít rá és félig-meddig a rokona. Ez már önmagában elég furán hangzik, utána pedig beavatott a részletekbe is, ami... Oh, boy. Szó szerint. De elvállaltam a dolgot, hiszen Superman, akárhogy nézzük, sosem képzett még ki senkit kétkezes harcra, míg én igen. Megbeszéltük, mit vár el Connertől és mire képes most. Érdekesnek ígérkezik és ajánlottam egy kis játékot is, hogy teszteljem a fiút, mielőtt még találkoznánk. Sokmindent el tud mondani valakiről, egy logikai feladatot hogyan old meg, ha egyáltalán megoldja. Kivettem egy kis szabadságot továbbképzésre hivatkozva, aztán már indultam is meg az országúton a motorommal kettesben. Már úton voltam, amikor körbeszóltam a megfelelő embereknek, merre leszek és hol találnak meg. Jó pár óra lesz, mire elérek Metropolisba, de nem kifejezetten érdekelt, mert a motoromat nem hagyom otthon és így legalább lesz időm gondolkodni. Rám fér már, az biztos.
Órákkal később, fényes délben érek a város határába és abban a pillanatban kapom is a hívást, ahogy megbeszéltük. A bluetoothos füles egy remek találmány, csak ne tellt volna annyi időbe hozzászokni. Nem hallok tőle rendesen, de mégis sokkal jobb, mint telefonért nyúlkálni. Kellemes, semmit mondó beszélgetést gyorsan rövidre zárom, hogy ne legyen sok segítsége a kölyöknek és innentől minden rám van bízva. Eléggé elgémberedtem és ideje lenne kinyújtóztatni a lábaimat, szóval egy kávézót célzok meg, hogy beérhessen. Lepakolok, kedves mosolyt villantok a csinos pincérlányra és rendelek is tőle egy kávét azzal a megjegyzéssel, hogy csatlakozni fog hozzám valaki, de ne mondja meg az illetőnek, ha kérdeznének rólam. Úgy állítottam be, hogy egy rokonnak meglepetés lesz, hogy ne legyek annyira gyanús, és a mosolyából ítélve elég is neki ennyi. Megkapom a kávémat és fél perccel később meg is jelenik Conner az ajtóban. Észrevétlenül figyelemmel kísérem, ahogy keres és meg is talál engem. Szép munka öcsi, az első próbát már ki is álltad.
-Szervusz! Ülj csak le, kérsz valamit?-köszönök neki vissza egy halvány mosoly kíséretében, de azért megütköztem egy pillanatra. Jó napot?! Ennyire öreg lennék?! Ez most fájt kölyök, de erre térjünk vissza később.
-Először is tegeződjünk, így olyan öregnek érzem magam -nevetem el magam egy kicsit, ahogy keresztbe teszem a lábaimat az asztal alatt. Kivételesen hanyagoltam a neccharisnyát, a bogarak ellen sem a legjobb, de egy tisztességes üzletbe sem engednek be benne, szóval most egy bőr nadrág helyettesíti a fekete hálós anyagot.
-Miért hiszed, hogy én vagyok az? -kortyolok a kávémból és megállapítom, hogy egészen iható. Ezt nyugodtan értelmezheti a feleltető tanár keresztkérdésének, hogy biztosan tudja-e a diák az anyagot. Leginkább érdekel, hogyan jutott el a következtésig, miszerint engem keres.

outfit@music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jun. 29.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
9

TémanyitásTárgy: Re: Rush Judgement - Dinah és Connor   Szer. Júl. 11, 2018 10:35 pmDinah & Conner ©️️️️️️


Az asztalnál ülő szőke nő érdeklődve néz rám és az arcán is felsejlk egy halovány mosolyféle. Ez és a tekintetében ülő tapasztalat azt mutatja, hogy annak ellenére is igyekszik az élet jó oldalát nézni, hogy nem egy katasztrofális helyzetből kellett talpra állnia.
A köszöntésem hallatán egy árnyék árnyéka suhan az arcán és az egyenletes lassúsággal dobogó szíve is mintha kihagyna egy ütemet. Úgy tűnik kicsit érzékeny pontra tapintottam, pedig csak azokat a dolgokat tartottam be, hogy amiket Kent mama és Kent papa tanított nekem.
Egy kicsit meglep, hogy a egyből felajánlja a tegezést, de gondolom ez amolyan hősök közti dolog. Legalábbis a vészhelyzetek esetén biztos nem magázódva fogják egymás ordítva figyelmeztetni a veszélyre.
Leülök a nővel szemben, de még mindig nem tudom, hogy mennyire tűnhetek határozatlannak, vagy bizonytalannak.
- Egy narancslevet kérek. - mondom egy kis önbizalmat erőltetve a hangomra és kezet nyújtok felé - Conner Kent. Ha nem tévedek ma... akarom mondani te vagy Dinah Lance.
Egy kicsit furcsának érzem, hogy egyből tegeződök egy olyan nővel, akivel csak most találkozok. Nagyváros meg minden, de úgy tűnik, hogy az emberek túl sok dolgot felejtettek el a régimódi falusi illemből.
A felé intézett kérdésem költői, legalábbis a hagyományos értelemben véve. Ő azon kevés hősök egyike, aki nem titkolja a kilétét, így viszonylag egész sok anyagot találtam róla, amikor elkezdtem utána nézni Kal barátainak. Harcművész, tesitanár, tüske az Árnyak Ligájának a körme alatt és egy halk köhintésével el tudná intézni, hogy  hosszú időre csak a többi négy érzékszervemre támaszkodjak.
Bár a hangját a mai napig még nem hallottam elég nagy magabiztossággal ki tudom jelenteni, hogy ő az.
A kérdése nem lep meg. Sejtettem, hogy megpróbál kicsit tesztelni, de ettől nem ijedek meg. Sokkal inkább felpöcköli az érdeklődésemet a dolog.
Egy szempillantás alatt felmérem a testének a jellegzetességeit és a látott jelekből levonom a megfelelő következtetéseket. Lehet, hogy kicsit felvágósnak fogok tűnni, de ő kérte, hogy vezessem végig a dolgot.
- Van rá néhány okom. - próbálok válaszolni minél fesztelenebbül és remélem, hogy nem tűntem túl nagyképűnek - A szívverésed üteme a helységben tartózkodó többi emberéhez képest jelentősen lasabb. Nem hiszem, hogy sok gondod lenne a vérnyomásoddal és ha tippelnem kellene, akkor a testzsír százalékod is egy számjegyű, így adja magát a következtetés, hogy sok időt töltesz el a tested karbantartásával. Ennek ellenére mégsem vagy túlságosan termetes, vagy kötött, ami feltételezi azt, hogy nem csak súlyokat emelgetsz. A kezeiden a mutató és középső ujj bütykei szinte egy vonalban vannak, ami azt jelenti, hogy sokszor használod a kezeidet mások jobb belátásra térítésére és az esetek többségében nem fogod vissza teljesen az ütéseidet. Ha tippelnem kellene akkor azt mondanám, hogy a sípcsontjaid élei is szépen le vannak kerekedve, hogy minél nagyobbat tudj vele odasózni.
Tartok egy kis szünetet, hogy legyen ideje reagálni az elhangzottakra. Végső soron válaszoltam neki, de nem úgy, ahogy ő várta volna.
- Sejtettem, hogy Clark nem a Sötét Lovagot fogja segítségül hívni. A fickó nem kicsit paranoiás és még mindig potenciális veszélyt lát bennem. Nem véletlenül van ólommal bélelve a sisakja. Soha semmilyen körülmények között nem adna át nekem olyan tudást, amit ellene vagy ellenetek fordíthatnék. Ellenben te tanár vagy és értesz a fiatalok nyelvén. - próbálok bátorítóan rámosolyogni, mert az előbbi gondolatsorom riasztó tárgyilagossága megijeszt kissé - Mellesleg engedélyt kaptam rá, hogy kihallgassam a beszélgetéseteket. Az alapján pedig nem volt annyira nehéz kiszűrni a hangodat a város zajai közül és követni téged.
Remélem, hogy gyenge humorkezdeménynek veszi a dolgot.
Lehet, hogy J'onn kigyomlált belőlem minden Cadmus programot, de ez az elemzés még az én szupergyors adatfeldolgozásommal is túlságosan külső szempontú volt.

No capes. No tights. No offense.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Rush Judgement - Dinah és Connor   

Vissza az elejére Go down
 
Rush Judgement - Dinah és Connor
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Veronica Rush
» J.Maun Janus - Jack Connor
» Great Alaskan Bush Co. (21+!)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Metropolis-
Ugrás: