There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Hiányzásnapló
by Pamela Isley Yesterday at 4:13 pm

» Hírek, újdonságok
by Sandra Wu-San Yesterday at 9:21 am

» Dinah Firkái
by Dinah Laurel Lance Vas. Júl. 15, 2018 10:10 pm

» Harley és Joker - Love is in the air
by Joker Vas. Júl. 15, 2018 9:27 pm

» You're late... - Tinder & Lobo
by Tinder Baara Vas. Júl. 15, 2018 8:48 pm

» Shinigami
by Slade Wilson Szomb. Júl. 14, 2018 3:10 pm
Statisztika
Music

Share | 
 

 Coffee and hurricane - Tinder & Mila

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Jun. 16.
Tartózkodási hely :
Úton
Hozzászólások száma :
7

TémanyitásTárgy: Coffee and hurricane - Tinder & Mila   Szomb. Júl. 07, 2018 2:38 pm


Tinder & Mila


Olyan nehezen keltem fel ma reggel, mintha csak egyetlen percet sem aludtam volna, ami nem igaz mert rendesen aludtam legalább hét órát. Ez kellemes változatosság ahhoz képest hogy sokszor ennyi se sikerül, mert megébredek arra hogy rémálmom van. Most viszont még az sem volt, és már három napja nincs, szóval egy halovány reménysugár él bennem hogy talán... talán lassan elmúlik és tudatalatt is feldoglozom ami történt. De jó is lenne, istenem!
Miután rávettem magam hogy kimásszak az ágyból, onnantól kezdve már egészen jól telik a napom. A kis kávézó ahol dolgozom szépen zsizseg és az emberek jönnek mennek. Ritkán ülnek le sokáig, inkább csak elviszik a kávét, vagy egy húsz percet ülnek felette és elolvassák a napi híreket. Széles mosollyal szolgálom ki őket, hiszen szeretem ezt csinálni, és hárman visszük az egész kis kávézót, a főnök meg alig van itt és mindent ránk bíz.
Gyorsan elszalad a nap fele, amikor egy ismerős színes hajú jelenség jelenik meg a kávézóban és az én mosolyom is lágyabb, őszintébb lesz egy kicsit. Nem is tudom már hol ismerkedtem meg Tinderrel, talán az egyik motorozás során. Ennél ellentétesebb személyiségek nem is lehetnénk, de talán így működik ez a dolog. Már állok is vissza a kávégép mögé hogy egy óriási karamellás lattét csináljak neki, hiszen mindig azt kér. Sok édessel, de kevés kávéval.
- Tinder! Mi hozott ide? - libbenek oda hozzá a kész kávéval azt asztalhoz, ahová letelepedett. Mivel nincsenek sokan és nem vagyok egyedül a pultban leülök vele szemben egy kcisit. Szűkszárú fekete farmert vettem fel egy világoskék spegettipántos felsővel, és egy magasított talpú szandállal. Semmi különleges vagy kirívó. Hajam is csak összefogtam, de egy két tincs sose engedelmeskedik és az arcomba lógva rendetlenkedik. Szolid smink  egészíti ki a megjelenésem.
- Legutóbb még nem narancssárga volt a hajad? - kérdezem, hiszen az én természetes vörösemmel éles ellentétben állt az a szín amit ő viselt de most kanárisárga ahogy elnézem.

zene
■■

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 31.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Jump city
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Coffee and hurricane - Tinder & Mila   Szomb. Júl. 07, 2018 9:44 pmMila & Tinder ©️️️
Papparam, dummdumm, pappaaa... Dúdolgatok, ahogy már csak az utolsó pár méteren sétálok a kávézó felé. Tudom, hogy most bent van az én drága barátosném, aki olyan jól ismeri a kávé ízlésemet és olyan finoman tudja a kávét készíteni. Nagyon édesszájú vagyok, és egész délelőtt nem ettem semmilyen édeset, így most fogom bepótolni, és legalább őt is meglátogatom. Elég elfoglalt vagyok, ő pedig rendes munkát végez, ezért nem tudunk túl sokszor találkozni. Bár a közös motorozások mindig bepótolják, amikor nem jön össze a megbeszél találkozó.
Az imént még a szállítmányt vettem át és leltároztattam, szóval azzal végeztem mára és mehetek a saját dolgom után. Szerencsére elég olajozottan mennek a dolgok maguktól is, így nem kell mindig ott lennem és intézkednem, és persze a bandának is van magánélete, családja, azokkal is kell foglalkozni. Csak én vagyok egyedül, mint az ujjam, de legalább szabad is vagyok, mint a madár. Ezt de jól megaszondtam.
Belépek az ajtón, a szokásos finom harangszó jelzi az érkeztemet és már ülök is le az egyik szabad asztalhoz. Elég feltűnő jelenség vagyok itt, szóval az utánam forduló tekinteteket, mint mindig, most is ignorálom, ahogy várom a barátnőmet. Felragyog az arcom, amint a közelembe ér és odahúzom a székem, hogy a lábamat az ölébe tehessem. Szokásom ezt csinálni, ha valaki mellettem ül, de csak úgy az egyik vádlimat szoktam, nem a bakancsot. Azért annyira bunkó nem vagyok, mint látszik, de annál bunkóbb, mint elvárható lenne. Persze, csak ha nem teszi ki a lábamat, mert akkor nem pakolom vissza.
-Jöttelek meglátogatni és kellett egy kis cukorbomba a nap további részére. Talán enni sem ártana valamit. Voltál már ebéd szüneten? -nos igen, nem látszik rajtam, de elég emberes adagokat szoktam enni, mert hát utána lemozgom az edzések során és az utcán járkálás közben. Talán ezért eszem annyi cukrot, csoda, hogy még nem volt lyukas fogam.
-Jah, már egy hete sárga, tudod, hogy nem bírom ki sokáig ugyanazzal -vigyorodom el és megrázom a neonszínű loboncom. Extrém vagyok és nem szokásom véka alá rejteni, de jobban jár mindenki, ha nem kezd ki velem. Ezt mutatja az a laza fekete ujjatlan felső és szakadt térdű fekete farmerom is, amit ma vettem fel. Meg a vagy öt különböző karkötő és a choker rajtam.
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jun. 16.
Tartózkodási hely :
Úton
Hozzászólások száma :
7

TémanyitásTárgy: Re: Coffee and hurricane - Tinder & Mila   Szomb. Júl. 07, 2018 10:23 pm


Tinder & Mila


A pörgés közben haamr eltelik a nap nagy része és széles mosoly költözik az ajkaimra ahogy megjelenik Tinder. Mindig elcsodálkozom milyen érdekes neve van, de ez nem akadályozott meg benne hogy összebarátkozzunk és most néha összejárunk. Talán az egyetlen olyan aki tudja hogy nem minden száz százalékos velem, hanem van ott egy kicsit több is.
Kiviszem neki a kávét, és elé pakolom a teasütivel és a cukrokkal is. Elmosolyodom ahogy helyezkedik, és nem tolom le a lábát, mert nem zavar és nem koszol össze, erre azért figyel. Ennyire már ismerem, és meg sem lepődöm a sok kíváncsi pillantáson, ő már csak vonzza ezeket.
- A cukor bomba adott lesz amint beleöntöd a cukrokat az amúgy is édeskés kávéba. Szeretem ezt csinálni olyan kellemes illata van, ennél csak a mogyorós jobb - nekem az a kedvencem és szoktam is magamnak is csinálni, meg csak úgy kísérletezni is. Nem volt könnyű dolog meggyőzni a főnököt hogy a kétszer drágább kávét rendeljük be, de a bevétel háromszorosan jön vissza, szóval megérte, és be is látta hogy igazam volt. Külön öröm.
- Ebéd? Öööööö - azt hiszem ide hallatszik hogy kordul meg a hasam.
- Hát azt elfelejtettem... Egészen eddig jöttek és nem tudtam elmenni és nem is gondoltam rá - vallom be őszintén, mert most hogy mondja, tudnék azért enni. Nem is tudom mit ennék.
- Figyi, megkérdezem Saraht, és kimegyek veled enni jó? - pár percre ott is hagyom az asztalnál és rövid diskurzus után vissza is jövök a pénztárcámmal.
- Oké, mehetünk ha gondolod. Bár nem tudom mit ennék, neked van valami ötleted? - kérdezem ahogy vörös hajam hátradobom.
- Látszik hogy régen találkoztunk, utoljára még olyan narancsosvöröses volt - jegyzem meg és visszatelepszem, hogy kényelembe helyezhesse magát.
- Mikor megyünk megint motorozni? - kérdezem.  

szószám ■ zene ■ megjegyzés, etc.
■■

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 31.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Jump city
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Coffee and hurricane - Tinder & Mila   Szomb. Júl. 07, 2018 11:08 pmMila & Tinder ©️️️
Ide mindig öröm jönni, hiszen annyira normális és hétköznapi a rendes életemhez képest. Nekem az is normális, hiszen már az árvaházban is ez vett körbe, elkerülhetetlen volt, hogy közöm legyen hozzá, de azt nem gondolta volna senki, hogy egy bandát egyenesen vezetni fogok. Azt Mila is tudja, hogy van némi közöm a maffiózó élethez, de az ő érdekében nem mondok túl sokat. Annyira tekintettel vagyok a környezetemben élőkre, hogy ha egyszer elkapnának engem, akkor ne rántsak magammal lehetőleg senkit. Elég, ha engem kasztniznak be.
Felpakolom a lábam, amitől rögtön kényelmesebben érzem magam, azért az a bakancs nehéz és én egész nap talpon vagyok és mint a gyalogkakukk, mindig csak sietek valahova. De ezt élvezem és semmiért sem cserélném el. Megküzdöttem ezért az életért és csak az enyém, a magam ura vagyok.
-Neeeeeem, ez a legjobb, de csak ha te csinálod -mosolyodom el és máris tépem fel a kis cukros zacskó sarkát, hogy minél előbb a kávéba kerüljön, a kávé meg belém. Nem véletlenül csak az ő kávéját iszom meg a sajátomon kívül. A következő kérdésemre választ is ad a gyomra korgása, ahogy sejtettem. Rendszeresen eljátssza, hogy nem eszik a munkahelyén, mert elfelejti, de akkor legalább mindkettőnknek meglesz így az ebéd.
-Persze, menj csak - mosolyodom el diadalittasan, hogy igazam volt, és amíg ő eltűnik elkérni magát, addig megkeverem az italomat és elkezdem iszogatni, hogy ne kelljen sokat várnia rám. Nagyjából a felénél tartok, mire visszajön.
-Hm, kínai? Tudok egy jót öt percnyire innen -Kérdezem, miközben visszateszem a lábam és ismét kortyolok a bögrémből. Annyira finom!
-Hát igen, de amúgy sem tart nálam tovább egy hajszín egy hónapnál -vonok vállat, hiszen ez mindig is így volt, mióta rátehettem a kezem az első hajfestékemre. Azóta nem volt megállás.
-Hm, nem tudom, mostanság sűrű az élet és új dolgok is vannak, amivel foglalkoznom kell...-magyarázom amolyan közepes hangon, ami nem feltűnő, hogy suttogok, de nem is elég hangos, hogy érteni lehessen messzebb. Meg így fogalmazva nem hangzik olyan súlyosan, mint valójában történt.
-De majd hívj fel, hogy mikor érsz rá és megoldom, hogy tudjunk menni. Mondjuk a hétvégén? -akkor nem lesz szállítmány és ha nem potyognak zsidó kisgyerekek az égből, nem lesz elvileg dolgom sem.
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jun. 16.
Tartózkodási hely :
Úton
Hozzászólások száma :
7

TémanyitásTárgy: Re: Coffee and hurricane - Tinder & Mila   Szomb. Júl. 07, 2018 11:30 pm


Tinder & Mila


Felnevetek a kijelentésére. Annyira vad természet és mégis ahogy aranyosan közli hogy csak az én kávém az igazi, valahogy még inkább jól esik. Mindenki szereti a kávét, és aki nem, az még nem ivott igazán finomat. Persze leerőltetni senki torkán nem fogom, de szoktattam rá pár embert a kávémra és azóta is rendszeresen idejárnak.
- Örülök hogy ennyire szereted. Már nem hiába jártam végig a barista tanfolyamot és tanultam meg annyiféle kávé különlegesség elkészítését. Szerencsére van is rá igény és szeretem a visszajelzéseket - teszem hozzá ahogy az asztalra könyöklök és figyelem ahogy beleönti a kis tasak tartalmát a szép talpas pohárba.
Meggyőződésem hogy azért szeretik ennyire a kávéjaimat mert szívesen cisnálom, és nem azért mert muszáj, és ez kell ahhoz hogy ne rúgjanak ki. Azon kevesek egyike vagyok aki szereti azt amit csinál.
- Kösz. Mindjárt jövök akkor - és való igaz hogy rekord gyorsan vissza is érek.
- Most főtt le. Hogy bírtál ennyit meginni máris?! - képedek el hiszen forró volt amikor kihoztam, nem igaz. Szőrös a torka, vagy mi a fene? Mindenesetre csak a fejem csóválom a jelenségre, sok minden van amit nem értek Tidnerrel kapcsolatban, de nem érdekel túlságosan, amíg jól érzem magam vele.
- Oh, jó. Régen ettem már kínait. Pedig szeretem, annyival jobban főznek mint az amcsi konyha java... Tudod, van az a csirke amit ilyen bundába sütnek szezámmaggal... Na az valami isteni, és lehet kapni hozzá édes káposztás savanyúságot is - mesélem, hiszen ettem már abban a kínaiban, bár az is igaz hogy nem most. Jó lesz megint így ebédelni, mert rendszeresen így szokott elcsábítani innen.
- Azt is észrevettem. Mióta ismerlek, mindig más a hajad színe bár azt hiszem lila még nem volt... - ráncolom a homlokom kicsit, mintha azt még nem láttam volna rajta. Zöld és rózsaszín többszor is volt már, és a pink jól állt neki, bár én soha még csak szinezővel sem festetném a hajam rózsaszínre. Bár nekem még az sem kellene, de nem mertem megnézni a tükörben sem hogyan néznék ki vele.
- Nekem szerencsére nyugis az életem most. Vagyis hát... majdnem az - sóhajtok fel, mert felbukkant valaki, akire nagyon nem számítottam, és nem tudom mit kezdjek vele, hogyan álljak hozzá. Biztos vagyok benne hogy felismert de azót nem jelentkezett és rám meg a para tör mindig hogy mi van ha megint megjelenik itt? Mit mondok neki?
- Mindenképpen felhívlak. Szombatot célozzuk be oké? Pénteken lesz Imagine Dragons koncert és szeretnék elmenni rá. Bár ha van kedves és szabad vagy oda is eljöhetsz ha bírod a zenéjüket - mosolyodom el, és ha megissza a kávét, akkor felkapom a kis pénztárcám, és megindulok a kijárat felé. Intek Sarahnak és viszek telefont, ha nagyon kellenék neki akkor el tud érni, de ne kelljek inkább.
- Neked mi a terved? - kérdezek vissza. Tudom hogy van valami az életében, de nem feszegettem és most sem teszem ha azt mondja nincs közöm hozzá.  

szószám ■ zene ■ megjegyzés, etc.
■■

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 31.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Jump city
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Coffee and hurricane - Tinder & Mila   Vas. Júl. 08, 2018 2:17 pmMila & Tinder ©️️️
Semmilyen másik kávézóba nem járok, nem is igazán az én világom, de Mila jelenléte és tudása megváltoztatta a véleményem erről az egyről. Egyszerűen sokkal jobb, mint bármilyen más ital, amit ittam bárhol.
-Merjen csak bárki mást mondani, én verem meg őket személyesen -nevetem el magam és komolyan is gondolom. Akiket egyszer megszerettem és amíg nem árulnak el, egészen addig a személyes védelmemet élvezik. Az embereim is pontosan tudják, ha bármivel van problémájuk, szívesen segítek és hozzám bármivel fordulhatnak. Legalábbis nálunk így működik a dolog, más bandákban talán nem, de az enyém egy nagy család.
-Tűzidomár vagyok -kacsintok rá viccelődve -Kérlek, ilyen névvel, mint az enyém, bírni kell a meleget -és valamiért nekem sosincs melegem, imádom a nyári hőséget. És akkor a Tindert még a szüleimtől kaptam, minden mást aggatott rám az utca. A Blaze és a Gyufaárus lány is a pletykákból indult ki, hiszen aki nem tudta a nevem, csak így emlegetett engem. Ennél jobban már nem is illhet egy név hozzám.
-Én inkább a sült tésztáért vagyok oda, azt is olyan jól tudják csinálni, egész nap tudnám enni -Nem véletlenül szeretjük mind a ketten azt a helyet és nem véletlenül szoktam kirángatni magammal enni.
-Most, hogy mondod, az még nem volt. Na, majd legközelebb az lesz és akkor mondhatod, hogy végigmentem a szivárványon -kuncogok, igazából mindig csak olyanra festem, amilyen kedvem van éppen. És mivel minden változik nálam, semmi sem állandó ezért az is változik vele. Akinek meg nem tetszik, az ne szóljon bele.
-Az a jó, az a jó... Na, csak nem valami érdekeset hallottam? -bököm oldalba finoman, mert ha ő így fogalmaz, akkor biztosan történt valami vele és azt jobb, ha megosztja valakivel. Nem tudom, milyen és mennyi barátja van, de úgysem mondja el, ha nem akarja.
-Nem, pénteken a bandával lesz dolgom, de a szombat tökéletes -neki is bandának szoktam emlegetni az embereimet, de igyekszem úgy beállítani, mintha csak egy nagy és laza baráti társaság lennénk és így senki sem tud semmit. Nem akarom belekeverni, ha nem muszáj. Közben felhörpintem a kávé maradékát, ami a legjobb szokott lenni, hiszen a fel nem olvadt cukor ott szokott megülni és a legvége olyan finom édes lesz. Felállok és a pénzt ott hagyom a pohár mellett, nekem nem kell szedelőzködnöm, amúgy is csak maximum egy övtáskával járkálok. Nem szeretem a sok cuccot, amikor futni kell, vagy verekedni, csak útban van és az néha élet vagy halál között tud különbséget tenni.
-Hát van néhány dolog, amit be kell vezetnem munkában, új óvintézkedések. Történt egy kisebb baleset, amit meg akarok akadályozni a jövőben, de amúgy semmi újdonság. Kellene egy új bakancs, kezdem az összeset lejárni -nézek le a lábamra, akármilyen strapabíróak ezek, nem bírják olyan sokáig azzal a rátával, amivel én használom őket. Megint meg kell látogatnom a jól bevált katonai ellátómat.
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jun. 16.
Tartózkodási hely :
Úton
Hozzászólások száma :
7

TémanyitásTárgy: Re: Coffee and hurricane - Tinder & Mila   Vas. Júl. 08, 2018 6:43 pm


Tinder & Mila


Nem tudom vajon szokott-e más helyekre járni de legjobb tippem szerint nem, és erre a helyre is véletlen szokott rá. Mert találkoztunk motorozás közben és megemlítettem neki hogy ugorjon be egy kávéra ha lesz kedve, és azóta... szinte már törzsvendég, és mindig örülök ha jön. Feldobja a napot, mert olyan pörgős, igazán pozitív személyiség. Annyival jobb lenne ha több ilyen lenne, és ha teljesen őszintén beszélhetnék de sokszor... még önmagam előtt is tagadom azt ami bennem van. A képességem, és hogy egy kétajtós szekrényt is simán kétvállra fektetek ha kell.
- Egyszemélyes bodyguard lettél? Nem lehet mindenkinek az én kávém az első, bár.... dehogynem! Aki még nem ivott jó kávét, az nem itta az enyémet - nevetek fel, hiszen szeretem azt gondolni hogy sokkal jobb lesz a kávé ha úgy csinálja az ember, hogy szereti is. Ha beleadja a szívét lelkét ahogy mondani szokás. Márpedig én félgőzzel semmit nem csinálok.
Mindenesetre mosolgok, és az arcom körüli tinccsel játszom amíg megiszogatja a kávét és elképedésemre csak nevet.
- Persze persze. Azt meséld még be nekem hogy te valami tűzisten vagy és azért nem lobbansz lángra. A chilit is ennyire bírod? - kérdezem fejcsóválva, és felkelek hogy menjünk is ebédelni, mert vissza kell érnem fél óra múlva. Vagy legalábbis úgy annyit szoktunk ebéd szünetnek számolni de előfordul néha kcisit több is.
- A sült tésztát nem szeretem. Amúgy az olaszt se, bár a pizzák azok kivételek. A vastag tésztás, telepakolt pizza.... hm - nyalom meg a zajkaimat hiszen bármennyi pizzát meg tudnék enni ha nem vigyáznék az alakomra. Így azért egy kicsit neccesebb már, de azért nem diétázom minden nap.
- Na, adtam egy tippet. Nekem biztos nem lesz ilyen vad a hajam sose, bár ha lenne akkor talán... kék lehhe. Az a sötét mélykék, vagy az a hamvas lila - ábrándozok egy kicsit, és nem telne sokba megváltoztatni de nem akarok lebukni és nem akarom használni sem a képességeim ha nem muszáj. Olyan átlagos életet akarok élni amennyire csak lehet, és amiben felnőttem.
Elűzöm a borús gondolataimat, és kilépek az ajtón Tinderrel.
- Semmit. Csak tudod... néha nem tudok mit kezdeni az emberekkel, és van akiről azt hittem sosem látom többé. Mint egy volt osztálytárs. Suli után elváltunk, és elképzeltem hogy mostanra már felesége van, gyerekei... és egyszer csak megjelenik, mintha mi sm történt volna hogy "Helló". Azt hittem régen elfelejtett már... - sóhajtok fel, hiszen én nem felejtettem el őt, és azt a szalagavatós bált sem. Elég nehéz is lenne, hiszen életem egyik legszebb estéje volt ahogy fölém hajolt és a nevemet mondta amikor a csúcsra jutott és beleborzongok az emlékbe. Azóta... hm, nem igen volt ilyen kapcsolatom, őszintén szólva nem is gondoltam rá.
- Rendben. Célozzuk be a szombatot és akkor még pénteken hívlak hogy minden okés-e. Megfelel? - fixálom le, és mivel nincs sok barátom és programom nem kell felírnom sem hogy el ne felejtsem. Ezt nem is tudnám.
- Oh. Remélem semmi komoly - jegyzem meg ahogy körülnézek, és átszaladok az úton ahol éppen nem jön semmi, de szeretek mihamarabb a biztonságos járdán lenni.
- Az egy acélbetétes bakancs! Hogy a jó istenbe tudsz egy fél év alatt lejárni egy ilyet? Az enyém már három éves és egy repedése nincs... - hiszen a motorozáshoz én is ilyet használok, mert stabilan tartja a lábamat ha kell.  

szószám ■ zene ■ megjegyzés, etc.
■■

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 31.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Jump city
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Coffee and hurricane - Tinder & Mila   Szer. Júl. 11, 2018 9:41 pmMila & Tinder ©️️️
Mila a "normális" életem egyetlen tagja, tulajdonképpen csak belőle áll az egész. Minden más a bandám körül forog és csak azért csinálom. Szinte még a bevásárlás is letartóztatásra méltó cselekedetnek érződik, de ő mégis olyan ártatlan hozzám képest. Nem is akarom beavatni semmi pénzért, így is éppen eleget tud.
-Pontosan! Nagyon helyes, legyen csak önbizalmad. A kávéd remek és senki nem mondhatja másként -És komolyan is gondoltam, ha bárki be merne neki szólni bármiért tényleg megverném az illetőt. Amíg nem egy tapasztalt harcosról van szó, addig én is lennék a győztes, az nem kérdés. Nem vagyok erős, de eleget gyakoroltam és edzettem, hogy simán meg tudjak verni nálam háromszor nagyobb embereket is. Amíg nem Batmanről van szó. Na, tőle inkább menekülök én is, még a végén kinyír. Na jó, a normális emberekkel elbánok, az biztos.
-Még csak az kéne, bár azzal tudnék mit kezdeni -játszom el a gondolattal egy pillanatra. Mekkora jó lenne már, nem kéne fűtés számlát fizetni és öngyújtót sem kellene hordanom magammal és nagyon menő lehetnék vele. -Naná! Ide nekem minden csípőset! -nevetek, de az csak véletlen, hogy szeretem az erőset. Amennyi latinó pasi mellett élek, elkerülhetetlen, hogy velük együtt egek a néhol még nekem is túl csípős kajájukból. Na ott már rajtam szoktak röhögni, pedig eskü, hogy az az ördögtől származik.
-A pizzával egyet értek, de a tészta jöhet mindenhogyan -igen, amúgy meglehetősen sokat szoktam enni, de mégis eltűnik rólam, akármennyit is eszek. Túl sokat rohangálok egész nap, szinte csak aludni állok meg, azt is csak hét órát. Lemozgom, mielőtt még leragadhatna rajtam bármiféle zsír.
-Egyszer megcsinálhatnánk neked, annyira szívesen látnám, hogy áll rajtad -nézek rá könyörgő nyuszi szemekkel. Imádom az alternatív stílust, tudom, hogy nem az ő világa, de megnézném rajta. Annyira aranyos az arca és a haja, meg úgy ő maga, szerintem ez is remekül állna rajta. Egyszer fel kell öltöztessem valami vagány bőr vagy latex cuccba, csak a hecc kedvéért. Amúgy sem szoktam túl csajos lenni, legalább rajta kiélem a vágyaimat.
-És most nem tudod mit kezdj vele. Ne izgulj, a legjobb kezekben vagy, a világ legrosszabb Szívdokijához fordultál segítségért. Miben állhatok a szolgálatodra? -karolom át a vállát fél kézzel, ahogy egymás mellett lépdelünk. Sosem jutottam el odáig, hogy tényleg szerelmes legyek bárkibe is, ezért nem tudok tanáccsal szolgálni, de remélem, hogy ezzel legalább megnevettethetem.
-Tökéletes, akkor ezt megbeszéltük -nagyon remélem, nem találnak ki nekem semmit addig, de akkor is megoldom valahogyan a dolgot.
-Sajnos nagyon is komoly, de valami lesz még és teszek róla, hogy a jövőben ne legyen ilyesmi -túrok a hajamba hátrasimítva azt. Azóta gyászoljuk elvesztett társunkat és még keressük a felelősöket. Nem maradhat ez megtorlatlanul, hiába törekszünk a békés együttélésre.
-Tudod te mennyit járkálok egy nap?! Simán tönkremegy hamar a lábamon, ha nem figyelek oda egy pillanatra. Meg én minden nap azt hordom, nem csak néha -szinte nincs is más cipőm, talán csak egy szandálom, meg egy tornacsukám, ha jól emlékszem. Elég szegényes a cipő táram, de hát én nem vagyok normális csini csajszi. Én a hajszínemet váltogatom olyan sűrűn, mint mások cipőt vesznek.
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Coffee and hurricane - Tinder & Mila   

Vissza az elejére Go down
 
Coffee and hurricane - Tinder & Mila
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Jump City-
Ugrás: