There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Ha melletted ébrednék
by Lobo Yesterday at 2:13 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
Faye Fairthorne
 
John Constantine
 
Dick Grayson
 
Song Taewon
 
Harleen Quinzel
 
Orin
 
Raven Roth
 
Conner Kent
 
Proinsias Cassidy
 
Music

Share | 
 

 Easy rider - Lobo és Conner

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Jun. 29.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Easy rider - Lobo és Conner   Szomb. Júl. 07, 2018 6:34 pmLobo & Conner ©️️️️️️


Bár a hős karrierem legelső akciója nem éppen úgy sült el, ahogy elképzeltem, attól még nem ment el a kedvem attól, hogy segítsek az embereken.
Attól tartottam, hogy Kal dühös lesz, amiért ilyen emberesen elszúrtam a dolgokat, de nagy meglepetésemre nem kaptam egy jókora fejmosást tőle, hogy tapasztalatlanul belerohantam egy szupercsatába.
Következménye persze lett a dolognak, de nem éppen olyan, amivel ne tudnék kiegyezni vagy tanulni belőle.
Járhatom az utcákat Superboyként, de csak és kizárólag olyan dolgokba avatkozhatok bele, amivel a rendőrség munkáját segítem. Félisteni erejű lényekkel semmiféleképpen nem akaszthatok tengelyt.
Mondhatni örülök, hogy így alakultak a dolgok, de mindemellett sejtem, hogy Kal külső forrásból is kap tanácsot azzal kapcsolatban, hogy mit kell tennem. Nevezzük megérzésnek, ha úgy tetszik, de ez a fajta megközelítés túlságosan körmönfont ahhoz, hogy az ő agyából pattanjon ki.
Kaptam is az alkalmon, hogy üldözhessek egy kis bűnt, mert ha már a nagyvilág előtti bemutatkozásom elszúrtam, akkor a többi tettemmel kellene azt sugallnom, hogy nem vagyok méltatlan a jelvényre, amit a mellkasomon viselek.
A Planet ilyen szempontból egész jó munkahely. A lótifuti munka, a fénymásolás és a korrektúrázás közti szünetekben volt időm arra, hogy utána nézzek néhány apróbb bűnesetről szóló cikknek.
A netes kiadás és az újság facebook oldalán rábukkantam néhány olyan cikkre, ami az egyre szaporodó gépjármű lopásokról szól. A tolvajok a legújabb védelmi technológiákkal ellátott kocsikat fújják meg szinte semmi perc alatt.
Jó néhány metropolisi gazdag, vagy tehetséges középosztálybeli vállalkozó kocsija tűnt így el. A probléma szinte minden esetben az, hogy nem tudják visszakövetni a GPS jelet, amit a kocsi lopásgátló rendszerének kellene kiadnia.
Egy kicsit gyanúsnak tűnik a dolog, de végső soron a rendőrség hatáskörébe tartozik, így még akkor sem szólhat meg senki sem, ha éppen valami földönkívüli technológiával dolgozó bandát kapok rajta. Sőt sokat javíthat a megítélésemen, ha sikerül egyedül a végére járnom a dolognak.
Az egyetemi órák és a munkaidő lejárta után gyorsan haza megyek, hogy a munkához öltözzek és átalakítsam a megjelenésemet.
Kal mutatott egy-két trükköt, amivel az embereknek eszébe sem jutna kapcsolatba hozni Conner Kentet Superboyjal.
A szemüveg csak a legalapvetőbb álca, de nagyon sokat segít az is, ha egy kicsit bővebb ruhákban járok  és a civilként a görnyedt testtartást veszek fel. A frizuráról már nem is beszélve. Néhány ujj hegyni zselé csodákat tud tenni.
Lényegében csak beköszönök a bátyámnak és Loisnak, váltok velük néhány szót vacsora közben az iskoláról, a melóról, megy hogy hogy érzem magamat a nagyvárosban.
A vacsora után átöltözöm és nekivágok az utcáknak. Ideje a körmére nézni ezeknek az autótolvajoknak...


No capes. No tights. No offense.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Easy rider - Lobo és Conner   Kedd Szept. 25, 2018 11:40 am


Shiva x Lobo

Unatkozik az éjszakában és úgy dönt hogy bizony megint a Metropolisi élet egyik aktív résztvevője lesz, így hát felpattan a csodálatos kis motorjára, és odadöcög a megfelelő helyszínre, ahol száraz torkára némi gyógyírt talál. Jó hetven százalékos gyógyírt, minimum.
Nem foglalkozik különösebben a szuperhősök, vagy a gonosztevők dolgaival, bár mindkét oldal igyekszik megnyerni magának Lobo lojalitását, de ő tartja magát ahhoz hogy ő független, és néha ide, néha oda csapódik, mikor milyen kedve van és ki mit ajánl kompenzációnak. Mert hát a fizetség nem minden. Pénze így is annyi van hogy azt sem tudja pontosan mennyi hiszen rendszeresen csapolgat meg bankszámlákat és a kormány pénzén élősködik, bár nem egy divatmajom, de néha szívesen vásárolgat. Többnyire alkatrészeket, amikből valami egyedi és veszedelmes masinát készíthet.
A rendőrséget is megvette szinte, hiszen egy szörny elkapásában segített nekik, cserébe elnézik ha néha lekapja valami kamera gyorshajtás miatt. Nem éri meg nekik hogy emiatt piszkálják Lobót.
A kocsmai iszogatás közben néha kiballag hogy rágyújtson, és levegőzzön egy kicsit, mikor édekes jelenségre lesz figyemes. Két igen gyanús egyed a motorja körül settenkedik, mire felizzik a szeme.
- Héj te! Mit kóricálsz az én kicsikém körül? Köpöd ki azonnal! - förmed rá az illetőkre, akik megriadva rántanak fegyvert és az egyik hátrálás közben nekimegy a vsiszapillantó tükörnek. Lobo haragos kiáltássl dobja el a sörösüveget és már robog is hogy letépje a pofátlankodó fejét a helyéről, de egy energiát érez meg, és furcsán ismerősnek találja. Kríptoni?
- Ne avatkozz bele - mordul az idegen felé.

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jun. 29.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Re: Easy rider - Lobo és Conner   Csüt. Okt. 04, 2018 3:29 pmLobo & Conner ©️️️️️️


Cikázok már egy ideje a város utcáin, de mintha az autótolvajok a mai estét választották volna arra, hogy kirúgjanak a hámból és pihenni hagyják tehetős metropolisi polgárok drága járműveit.
Egy kicsit piszkálja az orromat, hogy minden jel szerint feleslegesen rohangálok fel-alá a városban, így végül arra az elhatározásra jutok, hogy ha ma este már autótolvajokat nem is fogok elkapni, a város zűrösebb részeim körülnézve talán bele tudok botlani valami olyan dologba, amit még tudok kezelni és segíthetek is vele a rendőrségnek.
Nem számítottam arra, hogy ma este fel fogom göngyölíteni az ügy szálait, de legalább ennyi haszna legyen annak, hogy kimentem az utcára, miközben Kal a világ másik végén rázza helyre a a Kínai Nagy Falat, vagy a testével pótolja ki a leszakadt vonatsínt.
Az utamat az ismertebb kocsmák felé veszem, ahol a Planetből szerzett infók alapján néhány kisebb stílű csencselőt, vagy drogdílert láttak, de a negyedik hely leellenőrzése után lassan kedvem szegi a sikertelenség.
Lemondóan sóhajtok, ahogy a sikátorban hallgatózom és már-már el is dönteném, hogy hazamegyek megírni egy beadandót, amikor megüti a fülemet egy néhány háztömbnyi távolságra lévő dohányzástól rekedt férfi hangja, aki nem túl válogatott szavakkal morran rá két másik fickóra.
A szívhangja alapján az agresszor jó kondiban lehet a masszív dohányzás ellenére is, de a másik kettő pulzusa viszont az egekbe szökött.
Egy tizedmásodperc alatt kilövök és az ingerült hangok irányába rohanok.
Éppen a megállásom pillanatában sikerül elkapnom az egyik nem törődöm módon levegőbe repített fickót.
Nem nagy kunszt megállítani a lendületét és a földre tenni, de amikor meglátja a mellkasomon díszelgő címert és az állvonalamat, akkor inkább megretten, mintsem hálás lenne.
- Maradjon itt! - próbálom nyugtatni úgy, ahogy Kaltól láttam a felvételeken, bár úgy tűnik, hogy nekem még ezen a téren is lesz mit gyakorolnom - Nem lesz semmi baj.
A tekintetemet a rendbontást kezdeményezőre emelem és meg kell állapítanom, hogy a mai estén sem fogok tudni teljesen eleget tenni Kal kérésének.
A krétafehér bőr, a vérvörös szem és a szénfekete zilált loknik alapján egyből felismerem, hogy kivel állok szemben.
Lobo sose a kimértségéről és a visszafogottságáról volt híres, de a közelében földön heverő üvegszilánkok és az alkoholtól bűzlő izzadsága még inkább egy veszett farkas ábrázatát kölcsönzik neki.
Semmi kedvem összeakaszkodni vele, főleg, hogy "próbaidőn" vagyok, de az mégsem nézhetem tétlenül, hogy csak úgy kettétép néhány embert, mert rossz piát adtak neki a helyi krimóban.
Ahogy nekem háttal állva hozzám szól, akaratlanul is ökölbe szorul a kezem és teszek két lépést, mire eszembe jut, hogy nem szabad harcba bocsátkoznom vele.
Lenyelem a feltörni kívánó haragomat, de a lépteimet nem állítom meg. Ahogy közelítek látom, hogy mi lehet a helyzet és kezd körvonalazódni bennem, hogy miért lett Lobo ilyen éktelenül dühös.
- Piszkálták a motorod. Ezt megértem. - próbálom nyugtatgatni, miközben közelítek felé - De emiatt nem kell húskonzervet csinálni belőlük. Biztos vagyok benne, hogy kellően ellensúlyoznák a mocid ellen elkövetett bűnöket, ha állnák az esti piádat.
Próbálok a józan eszére hatni, mert nincs kedvem a pofozkodáshoz. Egyrészt nem biztos, hogy ki tudnám ütni, más részt nem szeretnék csalódást okozni Kal-nak.
- Mit szólnál ehhez a megoldáshoz? - teszem a vállára barátságosan a kezemet - Lenyugtatná az idegeidet?

No capes. No tights. No offense.


A hozzászólást Conner Kent összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 19, 2018 4:28 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Easy rider - Lobo és Conner   Szomb. Nov. 10, 2018 6:21 pm


Conner x Lobo

Lobo dühe határtalan, és egyre inkább megy fel benne, ahogy megérzi hogy megzavarják a mókáját, hiszen nem nyúlhat senki a motorjához, ami még csak nem is földi. Mondjuk nem mintha bárki is tudna mit kezdeni a szerkezettel, mert a motor legalább olyan szeszélyes mint a gazdája és felismeri Lobót. A súlyát, az ujjlenyomatát, a szemét. Senki másnak nincs ilyen bíborkő szeme és véres pillantása mint ennek a szörnynek, aki olyannyira hasonlít egy emberhez.
Megragadja az egyik szerencsétlent, és nem érdekli semmi, tisztességes ívű röppályára állítja, de sajnos nem úgy landol ahogy kellene, mert valaki belepofátlankodik a mókájába, és megáll kát mozdulat között, pedig már ütésre emelte a jobbját. A láncos jobbját. Az érkezőre villantja vadállatias, vicsorát és vörös szemeit. Nem szereti ha megzavarják a szórakozását.
- Senki nem nyúlhat a motoromhoz, mert práda táskát készítek a bőréből! - förmed rá az idegenre, akit nem ismer, de alaposan szemügyre véve mégis csak eszébe jut hogy van még egy S-es méretű pojáca. Mármint Lobo termetéhez képes mindenki small.
- Nem érdekel az esti piám. Van aki állja, és magamnak is állni tudom, engem az érdekel hogy megkarcolták a visszapillantómat! - hajítja el a másik szerencsétlent is, és egyetlen pillanatra ledermed ahogy a kölykös képű a vállára teszi a kezét. A dühe és döbbene keveredik benne.
- Vedd. Le. Vagy letépem! - mordul rá nem túl barátságosan, de annál józanabbul. Tisztában van vele hogy nem lenne egy szép harc és nem jönne ki senki igazán győztesen. Hiszen a másik ellen is harcolt, mégis itt van....
- Nem! Az idegeim jól vannak, a tieid nem lesznek ha sokáig pofázol még nekem! - rázza le a kezet magáról, és szembefordul teljesen vele. Nem biztos hogy jó az ha Lobo csak egy valakire, valamire figyel, de arra nagyon.
- Amúgy meg ki a tököm vagy? Veled még nem harcoltam - gondolkozik el, hiszen érzi hogy micsoda, csak azt nem tudja hogy mi a rendes neve a kölyöknek.

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jun. 29.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Re: Easy rider - Lobo és Conner   Hétf. Nov. 19, 2018 5:02 pmLobo & Conner ©️️️️️️


Szinte harapni lehet a levegőben a feszültséget, Lobo annyira idegesnek tűnik. Nem tudom, hogy faji jellegzetesség-e az efféle hirtelen harag és lobbanékonyság, de az biztos, hogy nem fog jól állni a szénám, ha úgy dönt, hogy rajtam vezeti le azt a haragot, amit ez a két balszerencsés pojáca keltett fel benne.
Pojácaként emlegettem volna őket? Úgy tűnik feszült vagy elszabadulni készülő helyzetekben a Luthort-gének kezdenek eldominálni bennem. Persze nem a gyors észjárást és a stresszhelyzetben lévő problémamegoldást biztosító szekvenciákat örököltem a kopaszabbik bátyámtól. Annyi esze volt, hogy ne egy intellektuálisan egyenrangú fiút klónoztasson magának.
Lobo kihúzza magát miközben a másik fickót is magas ívű pályára állítja. A pofa üvöltve repül, de a lendületét megtöri az utcai lámpa. Van annyi lélekjelenléte, hogy megragadja a függőlegesen álló rudat és úgy kapaszkodjon bele, mintha az élete függne rajta.
Nem mehetek a másik szerencsétlenért. Azzal megtörném azt az illúziót, hogy nem érdemes kekeckedni velem.
Legalább másfél fejjel vagyok kisebb, mint Lobo és minimum 50 kilónyi súlykülönbség van köztünk az ő javára, de még így sem rettent meg.
A szeméből sugárzó felpiszkált vadállat pillantása viszont már elgondolkodtat arról, hogy jó ötlet volt-e belefolyni ebbe a csetepatéba. A tekintete azt sugallja, hogy ha egyszer felemeli az öklét, akkor abból szélsőséges erőszakkal tarkított súlyos ökölharc lesz, nekem pedig egyre kevesebb kedvem van ahhoz, hogy verekedésbe torkolljon ez a konfliktus.
Egy laza vállvonogatással lerázza a kezemet a válláról és olyan haraggal néz rám, mint aki a hatalmas haraggal és dühödt bosszúval fog lecsapni a következő két perc folyamán.
- Csak nyugalom! - emelem fel mindkét kezem a békés szándék jeleként - Megértem, hogy a mindened a motorod, de azért nem kell ennyire túlreagálni a dolgot. Ez a két bugris már biztos megtanulta a leckét a sárkányreptetéseddel.
A szavaimat megerősítendő ránézek a lámpaoszlopon függő szerencsétlenre és a kelleténél egy kicsit idegesebben nyugtázom, hogy megint olyan szavakat használok, amiket csak Lex merne a köznapi beszédébe beépíteni.
A fenyegető tekintetében felfedezem, hogy némi kíváncsiság is keveredik a haragjába.
- A nevem Superboy. - válaszolom nyugalmat erőltetve a hangomra - Superman öccse vagyok és nem akarok balhét. De ez rajtad is múlik.
Van egy olyan érzésem, hogy az utolsó kimondott szavaimmal épp azt sikerült előrébb hoznom, amit el akartam kerülni.
Nagyon remélem, hogy Lobo nem most fogja beindítani a Pofongyárat, mert semmi kedvem beállni a gyártósor mögé.
Megfeszítem a törzsem, a sarkamat kicsit jobban a betonba szorítom és várom, hogy mit fog csinálni a főmanus. Adja Rao, hogy ne az öklét emelje fel.
Már pörög az agyamban, hogy miként fogom ezt kimagyarázni Kal-nak, de perpillanat talán nem ezen kellene gondolkodnom...

No capes. No tights. No offense.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Easy rider - Lobo és Conner   

Vissza az elejére Go down
 
Easy rider - Lobo és Conner
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Metropolis-
Ugrás: