There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
∇ 2019.04.30 - Central City: A Testvériség eltakarító törekvései kudarcba fulladtak. Mind az Időtlen Szépség, mind a Vér Hordozója túlélte a gyilkossági kísérletet, azonban a város fizette meg ennek az árát. A nyomornegyed fele összeroppant a reá dőlő épülettől. Még zajlik a kutatás túlélők, illetve holtak után. Felújításról még csak nem is beszélnek.
∇ 2019.05.01 - Jump City: Valaki csúnyán elbánt a várossal. Méhek tucatjai gyilkoltak a belvárosban, felelőst még nem találtak minderre. Az érintett részt karanténba zárták, néhányan fogtak el robotméhet, mely segítség lehet egy ellenszerre, mielőtt majdnem 4 ezer ember pusztul el. Az idő most nagyon nem barát. UPDATE: Cyborg elbukott, a gyilkos méhek több száz ember halálát okozták, ellenszer még sehol, egy-két embernek talán sikerült elfogni egy-egy példányt. A városban hírzárlat van, a kórházak és a hullaház is tömve van.
∇ 2019.09.13 - Gotham City: Deathstroke megbízást kapott Ivy likvidálására s bár teljesen eliminálni nem tudta, de kellően sikerült megzavarnia a növénynőt ahhoz, hogy menekülnie kelljen. Ivy otthona porig égett, benne rakás zsoldos holttesttel készül a jövő termőföldjének amit azonban a Zöld anyja most nem tud figyelemmel kísérni. Slade nyomására egy ideig kénytelen Jump Cityben meghúzni magát, de ez nem jelenti azt, hogy világmegváltó terveit feladná... (játék kronológiailag ez után következik Jump city elesése a robotméhek által)

Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Ruins of Greatness - Aquaman & Tor
Shinigami Emptyby Tor-Ax Yesterday at 8:10 pm

» I like chaos
Shinigami Emptyby Amor Yesterday at 3:36 pm

» Nidhogg
Shinigami Emptyby Natalie Kriess Kedd Okt. 15, 2019 4:03 pm

» Dinah Firkái
Shinigami Emptyby Dinah Laurel Lance Vas. Okt. 13, 2019 10:53 am

» Dark reflection - Supergirl & Superboy
Shinigami Emptyby Conner Kent Szomb. Okt. 12, 2019 6:05 pm

» Song of our lives - Taemi
Shinigami Emptyby Satomi Kubo Szomb. Okt. 12, 2019 11:58 am
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Slade
Villian
Metropolis

Név
Titulus
Central City

Faye
Hero
Star City

Név
Titulus
Jump City

Ivy
Villian
Atlantis

Név
Titulus
Top posting users this month
Natalie Kriess
Shinigami Poster15Shinigami Poster13Shinigami Poster18 
Amor
Shinigami Poster15Shinigami Poster13Shinigami Poster18 
John Constantine
Shinigami Poster15Shinigami Poster13Shinigami Poster18 
Clark Kent
Shinigami Poster15Shinigami Poster13Shinigami Poster18 
Hekaté
Shinigami Poster15Shinigami Poster13Shinigami Poster18 
Miyagi Yazuhiro
Shinigami Poster15Shinigami Poster13Shinigami Poster18 
Kara Danvers
Shinigami Poster15Shinigami Poster13Shinigami Poster18 
Dinah Laurel Lance
Shinigami Poster15Shinigami Poster13Shinigami Poster18 
Tinder Baara
Shinigami Poster15Shinigami Poster13Shinigami Poster18 
Seheroth
Shinigami Poster15Shinigami Poster13Shinigami Poster18 
Music

Share
 

 Shinigami

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Slade Wilson


Slade Wilson


Plecsnik :
Shinigami Origin12Shinigami Bushpi10Shinigami Oracle11Shinigami Baaatp10Shinigami Dcunit11Shinigami Two-fa11Shinigami Olipic10Shinigami Sladep10
Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
61
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
90

Shinigami Empty
TémanyitásTárgy: Shinigami   Shinigami EmptySzomb. Júl. 14, 2018 3:10 pm

Nagamoto Hanzo

kor

58


Látszólagos kor

35 év


csoport/faj

Metahumán


beállítottság

Semleges


play by
Rád bízom, de kérlek vedd figyelembe, hogy Hanzo ázsiai származású

státusz

Szabad

Kapcsolatod a karakterrel

Hanzo a japán kormányt szolgálta katonaként  a nyolcvanas években. Az egyik bevetésén valami csodával határos oknál fogva túlélte a találkozást az akkor még az amerikai hadsereg kötelékében szolgáló Sladedel és ez volt az a fordulópont az életében.
A kormánya hivatalosan halottnak nyilvánította és meggyőzte, hogy vegyen részt kísérleti alanyként a Ronin kódnevű titkos projektben, aminek célja, hogy az akkor még szárnyait bontogató kibernetizáció  és nanotechnológia segítségével állítson elő szuperkatonákat.
Bár a kezdetben az eredmények biztatóak voltak, a harci teszteken sorra kudarcot vallott, amit a a tudósok az akkori neurotraszmitterek korlátolt reakcióközvetítő képességének tulajdonítottak, ami által a szerves és a kibernetikus részek működése asszinkronban volt az élőszövetek javára.
A projektnek véget vetettek, Hanzot pedig kriogén eljárással kezelve hibernálták, mivel az orvostechnológia fejlettsége nem tette lehetővé a gyógyítását.
A kétezres évek végén egy magánkézben lévő hadiipari konszern kétes úton rátette a kezét a Ronin projekt dokumentációira és ingóságaira és újra szolgálatba állította a lefagyasztott katonát.
Új életet és új, csúcstechnológiás kibertestet biztosítottak számára, csupán annyit kértek tőle, hogy a dolgozzon nekik terepügynökként.
Az elmúlt közel tíz évet ennek a magánhadseregnek a szolgálatában töltötte és a megbízatásai során többször összecsapott Deathstokekal is, aminek hatására egy kölcsönös "kedves ellenségem" kapcsolat alakult ki a két harcos között.
Viszont mostanában Hanzo mintha nem emlékezne mindenre...
Vagy a memóriarögzítője hibásodott meg, vagy valaki belepiszkált a rendszerébe és eltüntetett onnan valamit....

Képességek és szakértelmek:

Szamuráj: Hanzo egy neves és származására nagyon büszke szamurájcsalád sarja, így már gyerekként is sok időt töltött el a katana forgatásának tanulásával és harcművészetek gyakorlásával. Már az augmentációja előtt is veszedelmes bajvívó volt, de a cyberprotézise biztosította előnyök ezt a képességét is csak tovább fokozták.

Katonai kiképzés: Hanzo több elit katonai programban is részt vett a kiképzése alatt, így szinte minden lőfegyverrel és robbanószerrel jól bánik, ha a szükség úgy hozza.

Cyborg test: Hanzo az ominózus bevetésen annyira megsérült, hogy elvesztette a bal szemét és mind a négy végtagját amputálni kellet, így csak a kibernetikus és nanotechnológiával teletömött, Nth fémből készült testprotézisével képes a mozgásra.
Bár a thanagari fém számos rendkívüli képességgel bír, a földi technológiával való ötvözése meggyengítette az antigravitációs képességeit, így Hanzot nem teszi képessé a repülésre és csak a meglévő emberei szöveteit regenerálja.
A testprotézis ezenkívül több átlag emberi szintet túlszárnyaló képességet biztosít számára:

Emberfeletti erő: A fejlett nanotranszmitterek és a Nth fém lehetővé teszik, hogy Hanzo körülbelül 20 tonna súlyt tudjon megemelni és könnyedén felugrik egy bérház tetejére.

Fejlett reakcióidő és emberfeletti reflexek: Az organikus idegrendszert imitáló nanoszövetek a testprotézisében lehetővé teszik, hogy kikerülje vagy eltérítse a neki szánt töltényeket, vagy gond nélkül blokkoljon egy technikás ütéssorozatot.

Emberfeletti gyorsaság: A testprotézis Nth fémből készült vezetékei rendkívüli mennyiségű kinetikus energiát képesek felszabadítani, aminek hatására Hanzo félelmetes gyorsasággal tud helyet változtatni, vagy a fizika törvényeit meghazudtoló mutatványokat képes végrehajtani. Könnyedén lépést tud tartani egy száguldó kocsival és ha elég lendülettel rendelkezik, akkor akár a falakon is képes fel vagy oldalirányba futni.

Augmentált audio-vizuális percepció: A hiányzó bal szeme helyére egy optikai szenzort szereltek, ami képes a hagyományos módon, valamint az infravörös és az ultraviola sugarak alapján is képet alkotni. Ennek segítségével Hanzo akár a láthatatlan ellenfeleket is felfedezheti. A bal szemébe épített szenzor ezen felül állandóan adatokat gyűjt a környezetéről, amik alapján a beépített cyberware a legoptimálisabb taktikai tanácsokkal látja el.
Az arcát védő protektorlemezek egy másik funkciója, hogy felerősíti és szűri a beérkező hanghullámokat, így lehetővé teszi, hogy egy lövöldözés kellős közepén is csak prioritást élvező a hangforrásokra koncentráljon.

Emberfeletti kitartás és "állóképesség": A testprotézis anyagánál és felépítésénél fogva alkalmas nagy fizikai igénybevételű tevékenységek hosszas végzésére. Képes órákig hosszútávú sprintekre, nehéz súlyok hosszútávú cipelésére és hasonló emberpróbáló kitartáspróbák végrehajtására.

Energiafüggőség (gyengeség): Mivel a testprotézis nagyrészt elektromossággal működik így igen komoly energiaigénye van. Nyugalmi állapotban két napot képes kibírni töltés nélkül, de egy heves konfliktushelyzet komolyan meg tudja csapolni az energiaforrásait, ami után cserélnie kell az akkumulátorait.

Felszerelés:


Titánium-Nth fém ötvözetből készült katana: A fegyver a japán fegyverkovácsolás és a modern technika csodálatos hibride. A földi feldolgozási módszerek ugyan meggyengítették a hozzá használt Nth fémet, de a fegyver szilárdsága még így is képessé teszi rá, hogy hatalmas tárgyakat is játszi könnyedséggel vágjon át.

Vissza az elejére Go down
 
Shinigami
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Karakteralkotás :: Keresettek :: Világunk várja őket-
Ugrás: