There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics
» Játékostárs kereső
by Joker Vas. Dec. 16, 2018 9:49 pm

» Unnatural Selection - Ivy & Constantine
by Pamela Isley Vas. Dec. 16, 2018 9:48 pm

» Hatalmi Harcok: Gardenering
by Pamela Isley Vas. Dec. 16, 2018 4:17 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Vandal Savage
 
Pamela Isley
 
Sandra Wu-San
 
John Constantine
 
Faye Fairthorne
 
Jason Todd
 
Harleen Quinzel
 
Conner Kent
 
Ares
 
Victor Stone
 
Music

Share | 
 

 Shinigami

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
62

TémanyitásTárgy: Shinigami   Szomb. Júl. 14, 2018 3:10 pm

Nagamoto Hanzo

kor

58


Látszólagos kor

35 év


csoport/faj

Metahumán


beállítottság

Semleges


play by
Rád bízom, de kérlek vedd figyelembe, hogy Hanzo ázsiai származású

státusz

Szabad

Kapcsolatod a karakterrel

Hanzo a japán kormányt szolgálta katonaként  a nyolcvanas években. Az egyik bevetésén valami csodával határos oknál fogva túlélte a találkozást az akkor még az amerikai hadsereg kötelékében szolgáló Sladedel és ez volt az a fordulópont az életében.
A kormánya hivatalosan halottnak nyilvánította és meggyőzte, hogy vegyen részt kísérleti alanyként a Ronin kódnevű titkos projektben, aminek célja, hogy az akkor még szárnyait bontogató kibernetizáció  és nanotechnológia segítségével állítson elő szuperkatonákat.
Bár a kezdetben az eredmények biztatóak voltak, a harci teszteken sorra kudarcot vallott, amit a a tudósok az akkori neurotraszmitterek korlátolt reakcióközvetítő képességének tulajdonítottak, ami által a szerves és a kibernetikus részek működése asszinkronban volt az élőszövetek javára.
A projektnek véget vetettek, Hanzot pedig kriogén eljárással kezelve hibernálták, mivel az orvostechnológia fejlettsége nem tette lehetővé a gyógyítását.
A kétezres évek végén egy magánkézben lévő hadiipari konszern kétes úton rátette a kezét a Ronin projekt dokumentációira és ingóságaira és újra szolgálatba állította a lefagyasztott katonát.
Új életet és új, csúcstechnológiás kibertestet biztosítottak számára, csupán annyit kértek tőle, hogy a dolgozzon nekik terepügynökként.
Az elmúlt közel tíz évet ennek a magánhadseregnek a szolgálatában töltötte és a megbízatásai során többször összecsapott Deathstokekal is, aminek hatására egy kölcsönös "kedves ellenségem" kapcsolat alakult ki a két harcos között.
Viszont mostanában Hanzo mintha nem emlékezne mindenre...
Vagy a memóriarögzítője hibásodott meg, vagy valaki belepiszkált a rendszerébe és eltüntetett onnan valamit....

Képességek és szakértelmek:

Szamuráj: Hanzo egy neves és származására nagyon büszke szamurájcsalád sarja, így már gyerekként is sok időt töltött el a katana forgatásának tanulásával és harcművészetek gyakorlásával. Már az augmentációja előtt is veszedelmes bajvívó volt, de a cyberprotézise biztosította előnyök ezt a képességét is csak tovább fokozták.

Katonai kiképzés: Hanzo több elit katonai programban is részt vett a kiképzése alatt, így szinte minden lőfegyverrel és robbanószerrel jól bánik, ha a szükség úgy hozza.

Cyborg test: Hanzo az ominózus bevetésen annyira megsérült, hogy elvesztette a bal szemét és mind a négy végtagját amputálni kellet, így csak a kibernetikus és nanotechnológiával teletömött, Nth fémből készült testprotézisével képes a mozgásra.
Bár a thanagari fém számos rendkívüli képességgel bír, a földi technológiával való ötvözése meggyengítette az antigravitációs képességeit, így Hanzot nem teszi képessé a repülésre és csak a meglévő emberei szöveteit regenerálja.
A testprotézis ezenkívül több átlag emberi szintet túlszárnyaló képességet biztosít számára:

Emberfeletti erő: A fejlett nanotranszmitterek és a Nth fém lehetővé teszik, hogy Hanzo körülbelül 20 tonna súlyt tudjon megemelni és könnyedén felugrik egy bérház tetejére.

Fejlett reakcióidő és emberfeletti reflexek: Az organikus idegrendszert imitáló nanoszövetek a testprotézisében lehetővé teszik, hogy kikerülje vagy eltérítse a neki szánt töltényeket, vagy gond nélkül blokkoljon egy technikás ütéssorozatot.

Emberfeletti gyorsaság: A testprotézis Nth fémből készült vezetékei rendkívüli mennyiségű kinetikus energiát képesek felszabadítani, aminek hatására Hanzo félelmetes gyorsasággal tud helyet változtatni, vagy a fizika törvényeit meghazudtoló mutatványokat képes végrehajtani. Könnyedén lépést tud tartani egy száguldó kocsival és ha elég lendülettel rendelkezik, akkor akár a falakon is képes fel vagy oldalirányba futni.

Augmentált audio-vizuális percepció: A hiányzó bal szeme helyére egy optikai szenzort szereltek, ami képes a hagyományos módon, valamint az infravörös és az ultraviola sugarak alapján is képet alkotni. Ennek segítségével Hanzo akár a láthatatlan ellenfeleket is felfedezheti. A bal szemébe épített szenzor ezen felül állandóan adatokat gyűjt a környezetéről, amik alapján a beépített cyberware a legoptimálisabb taktikai tanácsokkal látja el.
Az arcát védő protektorlemezek egy másik funkciója, hogy felerősíti és szűri a beérkező hanghullámokat, így lehetővé teszi, hogy egy lövöldözés kellős közepén is csak prioritást élvező a hangforrásokra koncentráljon.

Emberfeletti kitartás és "állóképesség": A testprotézis anyagánál és felépítésénél fogva alkalmas nagy fizikai igénybevételű tevékenységek hosszas végzésére. Képes órákig hosszútávú sprintekre, nehéz súlyok hosszútávú cipelésére és hasonló emberpróbáló kitartáspróbák végrehajtására.

Energiafüggőség (gyengeség): Mivel a testprotézis nagyrészt elektromossággal működik így igen komoly energiaigénye van. Nyugalmi állapotban két napot képes kibírni töltés nélkül, de egy heves konfliktushelyzet komolyan meg tudja csapolni az energiaforrásait, ami után cserélnie kell az akkumulátorait.

Felszerelés:


Titánium-Nth fém ötvözetből készült katana: A fegyver a japán fegyverkovácsolás és a modern technika csodálatos hibride. A földi feldolgozási módszerek ugyan meggyengítették a hozzá használt Nth fémet, de a fegyver szilárdsága még így is képessé teszi rá, hogy hatalmas tárgyakat is játszi könnyedséggel vágjon át.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Shinigami
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Karakteralkotás :: Keresettek :: Világunk várja őket-
Ugrás: