There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Ha melletted ébrednék
by Lobo Yesterday at 2:13 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
Faye Fairthorne
 
John Constantine
 
Dick Grayson
 
Song Taewon
 
Harleen Quinzel
 
Orin
 
Raven Roth
 
Conner Kent
 
Proinsias Cassidy
 
Music

Share | 
 

 Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Jun. 29.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy   Csüt. Szept. 13, 2018 4:21 pmKara, Victor & Conner ©️️️️️️


A származásomnak hála kicsit kusza, hogy melyik vérrokonomat kinek tekinthetem. Kal-ra nézhetnénk apámként is, de inkább abban maradtunk, hogy testvérekként kezeljük egymást. Lexre, mint a letagadott részeg nagybácsira tekintek.
A dolgok akkor kavarodnak meg, amikor Kara is a képbe kerül. Eléggé különös és zavaró tud lenni, amikor négy éves létedre legalább négy évvel idősebbnek nézel ki, mint a harminc körüli, de tinédzsernek kinéző unokatestvéred. Főleg akkor, ha majdnem ő tanított meg neked mindent a képességeid használatáról és a legautentikusabb élő kapocs a kriptoni oldalad számára.
Remélem érthető a probléma. Kara roppant jó arc és a "nevelésem" legalább annyit segített neki a Földön való beilleszkedésben, mint nekem, de az agyam nem tudja feldolgozni a valós életkora és a biológiai életkora közti jelentős aszinkronitást. Akarom mondani egyenlőtlenséget. Ezek a Luthor-gének néha akaratlanul megnyilvánulnak az olyan apróságokban, mint a bonyolult szavak használata, vagy a roppant gyors és pontos következtetések levonása.
Nem direkt csinálom és bármennyire is olcsó frázis, de a véremben van.
Megigazítom a szemüvegem, miközben ilyen felesleges köröket fut az agyam. A fősuli bár ritka nagy élmény számomra, de egyes tárgyakat mintha csak azért tennének be a tantervbe, hogy húzzák vele az időnket. Ilyen például a médiatechnika történet. Mégis a mai közösségi médiával és kamerás mobilokkal elárasztott világban ki lenne az, aki még filmtekercses gépet használna. Mármint néhány nagyon technológia-ellenes begyepesedett nyugdíjason kívül?
Unottan firkálgatok a jegyzetfüzetembe, miközben hallgatom a tanár unalmas magyarázatát arról, hogy mekkora áttörésnek számított a maga idejében a filmtekercs. Nem kicsi nosztalgikus hangon meséli, hogy mekkora izgalom volt a film előhívatása és az abban való reménykedés, hogy minden képnek jó lett a fókusza.
Nos én pont emiatt tenném le a voksom a digitális kamerákra. Nem kell költeni rögzítőanyagra és bármikor meg lehet nézni, hogy jól sikerült-e a fotó. De ez csak az én véleményem.
Alig várom már, hogy vége legyen az órának és kifeküdhessek egy kicsit Clarkék bérházának tetejére egy kicsit napozni.
Nem rég fedeztem fel, hogy egy alapos napfürdő akár két-három napnyi alvást is ki tud váltani. Ami egy mellékállásban szuperhős egyetemista számára nem hanyagolható dolog. Még akkor sem, ha éppenséggel az agyának a feldolgozó sebessége felér egy szuperszámítógépével.
Az idő egy relatív dolog, de egy szupersebességgel rendelkező lény számára még lassabban tud telni. Szinte örökkévalóságnak tűnik mire megszólal a megváltást jelentő csengő és a tanár elenged minket.
Alig bírom visszafogni magamat, hogy ne rohanjak teljes sebességgel haza. Emberi mércével mérve sietős léptekkel vágok át a campuszon, majd egy sikátorba beérve másodpercek alatt átvedlek a kevésbé elegáns, de annál menőbb Superboy kosztümbe.
Nincs túlcsicsázva a dolog. Egy S-címeres póló, egy gyakorlónadrág és egy bakancs.
Emberi szemmel követhetetlen sebességgel kezdek el rohanni az utcákon és közben próbálom kiszűrni a város zajai közül a potenciális bűneseteket jelentő hanghullámokat.
Oké, hogy mennék haza napozni, de szuperhős is vagyok, ami azt jelenti, hogy mindig készenlétben kell állnom, ha úgy hozza a helyzet.
Ahogy kinéz a dolog, tennem kell egy kitérőt, mielőtt kifekszem a napra.
Visítozó civilek hangja üti meg a fülemet. Több nem is kell nekem, máris arra veszem az irányt.
Nem túl szép látvány fogad. Egy terepmintás pólót viselő fickó az utca kellős közepén randalírozik. Éppen egy betonból kitépett parkolórával készül lecsapni valakit. Közvetlenül mellette állok le és megragadom az órát tartó kezének a csuklóját.
- Velem tegyen inkább egy próbát. - nézek a dühödt tekintetébe
Árulkodó jelnek kellett volna lennie annak a parkolóórának. Azt hittem, hogy a fickó egy drogfüggő kettyós, akire most jött rá az öt perc, de a képembe kapott ütés gyorsan jelezte, hogy rossz úton jártak a gondolataim.
Három lépést hátráltam, miközben próbáltam kirázni a szédülést a fejemből, majd amikor magamhoz tértem a Dinahtól tanul módom felemeltem mind a két kezemet az állam elé és enyhén berogyasztottam mindkét térdemet.
Ha tényleg bunyózni akar, rajtam ne múljon...

No capes. No tights. No offense.


A hozzászólást Conner Kent összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 25, 2018 8:32 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jul. 30.
Tartózkodási hely :
S.T.A.R Labs
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy   Csüt. Szept. 20, 2018 10:00 pm
Metropolis
Queensland Park Borough
S.T.A.R. Labs


Ritkán járok Metropolis-ban, de ha a munka, vagy a kötelesség úgy hozza, akkor nem bújok el a felelősség elől. Ráadásul itt két kutatóállomás is van, nekem pedig épp a kellemesebb jutott. Szerencsémre a munka nem volt túlságosan komoly, egyszerűen csak ki kellett elemezni néhány adatot, amit én sokkal hatékonyabban el tudok végezni, mint ők. Persze most csak azért kellett idejönnöm, mert a vezetőségnek sürgősen szüksége volt az eredményekre.
Mindegy, a lényeg hogy itt vagyok. Nem vagyok túlságosan jóban az itteni dolgozókkal, leginkább semlegesnek mondanám a viszonyomat velük. Viszont van egy lány, akivel kicsit jobban összebarátkoztam. A neve Sarah, tengerbiológus gyakornok. Kezdetben kicsit nehézkesen tudtam vele beszélni, mert az új külsőmet még nem szoktam meg, de mostanában már egész jól megvagyunk.
Most lényegében rá várok. Szeretném elhívni egy kávéra és egy kis csevegésre. Ha már itt vagyok, akkor ne csak annyi időt töltsek el, amennyi a munkának kell.

Vészjelzés... Vészjelzés... Vészjelzés

Nem tetszik ez nekem.... Azonnal magam elé meredek és megnézem miről van szó: A városban valaki őrjöngésbe kezdett és komolyabb károkat okozott. Az eddigi bejelentések alapján néhány sérült is van.
- Ennyit a kávézásról... mehetünk világot menteni.
Azonnal elindulok a kijárat felé. Út közben nem állok meg senkinek, sietős léptekkel távozom egészen a parkolóig. Ott könnyedén előreszökkenek, majd felbúg az ismerős hang és már repülök is. Remélem nem kések el és oda érek még mielőtt nagyobb baj történne!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Re: Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy   Pént. Szept. 21, 2018 1:12 amVictor & Conner


& Kara ©️️️️️️️️

Elég unalmasan telnek a napjaim. Clark-ot nem láttam már pár napja és a Denevérfülű se jó társaság. Kicsit szomorú vagyok, hogy ennyire nem találom a helyem, de ebben a Központban nincs igazán izgalmas dolog. Szoktam kijárni a Tengerpartra, hogy a hullámokat nézzem, de már ez is uncsi. Izgalomra vágyom és most nincs itt senki, aki legalább egy napra eltűnne vagy menteni kellene. Lógatom a lábam és nézem a vizet, ami folyamatosan mossa a partot. Még kagylókat is gyűjtöttem, de ez sem köt már le. Izgalmas dologra vágyom, mint amikor ismerkedtem a Földi lányok életével, vagy ott a Kent Farmon kergettem azokat a kétlábú madarakat, amik repülni ne tudnak, de nagyon finom levest készített belőle Kent Mama. Ahh.. Minden nap várom, hogy jöjjön egy hívás és csináljak valamit. Lehet, hogy sok Hősnek ez lenne az álom, hogy itt üljön a Napsütésben egészen estig és nem kellene csinálni semmit, de ez nekem nem jó. Tenni akarok valamit és nem unatkozni.
-Nahhh… ebből elég! Inkább keresek valami elfoglaltságot magamnak, ha már velem nem törődik senki. Conner-t se láttam már mióta! Biztos tanul valamit, mert a színét se láttam reggel óta. – tápászkodom fel a homokból és leporolom a ruhám. Egész nap sütkéreztem és pancsoltam, de már nagyon unatkozom…
Most, hogy kezd sötétedni, már megint egy semmittevős napnak lett vége és indultam vissza a szobám felé, amikor éreztem valamit, vagy inkább valakit. Feljebb emelkedtem a Város fölé, hogy megnézzem mi volt az, amitől libabőrös lettem. Nem félelem volt ez az érzés, hanem valami más. Tudom, hogy csak akkor érzem ilyet, amikor egy Kriptoni van a közelemben, bár nem tudom, ki lehet. A Kuzinjaimat nem láttam napok óta, de most mégis, mintha a közelemben lenne valamelyikük. Amint közelebb érek a megérzésem forrásához, akkor látom meg Conner-t, aki éppen valakivel beszél, s ahogy látom, nem éppen békés szándékú úriembernek néz ki.
-Végre valami izgalmas történik! - Lelkendeztem egy sort, majd nem messze a szóváltástól leérkeztem a levegőből. Nagyon nem voltam feltűnő, mert a hangoskodó Pasas magára vonja a járókelők figyelmét, rám nem is lederítenek. Picit közelebb megyek, de kivárom mi lesz. Conner szerintem meg tudja oldani, de ha kell segítség, akkor itt leszek a közelébe. De előbb megvárom, hogy mi történik itt. Izgalmasnak látszik a dolog és nem kell sokat várni, hogy egy nagyobb csődület megjelenjen az utcán. Én meg szépen kiélvezem minden izgalmát ennek az estének…

The Girl of Steel

Vissza az elejére Go down


avatar


Join date :
2018. Jun. 29.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Re: Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy   Kedd Szept. 25, 2018 10:24 pmKara, Victor & Conner ©️️️️️️


Egy kezem meg tudom számolni, hányszor fordult elő velem. hogy megéreztem ha megütnek. Lobo tockosait nehezen lehet elfelejteni és bár Wally nem éppen egy Doomsday, de a szuperszónikus ütése még Kal-t is megizzasztaná.
Ezért lep meg, hogy egy átlagosnak kinéző ember képes volt akkorát rám csapni, hogy néhány lépés erejéig tántorogjak.
Eszembe jut Kal intelme, hogy nem ártsam bele magam nagyon a szuperlények csetepatéiba, de ha már egyszer nekiálltam intézkedni, akkor nem vetne rám túl jó fényt, hogy az első pofon után lelécelek.
Mindemellett tegyük hozzá, hogy merő naivságból feltételeztem, hogy az S-szimbólum elég lesz ahhoz, hogy a randalírozó átgondolja a dolgokat és mérlegelje a tetteinek következményeit.
De úgy tűnik, hogy a családi vállalkozás logója önmagában nem elég ahhoz, hogy lekapcsoljon egy tomboló átlagembert.
Nem akarok túl nagy kárt tenni benne, de a helyéről kitekert parkolóra azt mutatja, hogy talán nem kell annyira visszafognom magamat.
- Mi lenne ha letenné az a parkolóórát és próbálnánk megbeszélni a dolgokat? - próbálom lenyugtatni a fickót, de úgy tűnik nem igazán jut el a tudatáig a békés szándékom
Vérben forgó szemmel ront nekem, két kézre fogva, buzogányként a feje fölé emelve ront nekem.
Most már gond nélkül kerülöm ki a csapását, ami pókháló szerű repedéseket tör a betonba.
Nem tétovázok sokat, hanem egy gyors mozdulattal rácsapok a csuklóira. Dinah tanította ezt a trükköt, ha esetleg le kellene fegyvereznem valakit. Magyarázott valamit az ínszalagok és a fogáserő kapcsolatáról, de nem igazán fogott az agyam, amikor a dolog elméletét magyarázta.
De ez a fajta gyakorlati tudás most jól jön. A fickó fogása meglazul én pedig szemkápráztató sebességgel kapom ki a fémrúd végén pihenő szerkezetet a kezéből.
Egy hangyányi rosszallással nézek rá, miközben magam előtt tartva és recsegő fémhanggal kísérve négyrészt hajtom a rögtönzött fegyverét. Lehet, hogy nem a legpraktikusabb megoldás, de talán ez a kis erődemonstráció talán elkezdi észhez téríteni.
Miközben hajtogatom a fémrudat ismerős hang üti meg a fülemet. Ez lassú, erőteljes szívdobogás nem jellemző az emberekre, sokkal inkább a kriptoni családom tagjaira. Csak nem?
Fél szememet a dühöngőn tartva felpillantok az égre keresvén a lobogó köpenyt, a miniszoknyát és a csizmát.
Nem kell sokat nézelődnöm, hogy meglássam a sebesen, de hangtalanul érkező kuzinomat. Kényelmesen landol a fickó háta mögött néhány méterre, mintha csak egy kettős támadást szeretne előkészíteni.
Közben a fickó megmozdul és ismét egy dühödt csapással próbál megütni.
Az ökle a tenyeremben csattan, a kezem pedig ráfonódik az bütykeire. A másik kezem nyitott tenyerével gyengén rácsapok a fejtetejére, majd a kezénél fogva gyorsan magam felé húzom és egy körfordulással ledületet szerezve Supergirl irányába dobom a fickót.
- Szerva itt! - kiáltom oda neki miközben követen a láthatóan augmentált fickó repülési ívét

No capes. No tights. No offense.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Re: Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy   Szer. Szept. 26, 2018 4:26 pmVictor & Conner


& Kara ©️️️️️️️️


Olyan szép este kezd lenni, hogy még egy csodás mosolyt is eleresztek, mikor meglátom a Kuzinom, Connert. Azt tudtam, hogy a Férfiak elég sokszor mérik össze az erejüket itt a Földön, de ahogy láttam ezt a nagydarab fickót, azt hittem, hogy elég lesz neki egy kis ízelítő a rokonomtól és valamivel visszavesz a lendületéből és lehiggad. Bár ez kissé elhamarkodott megállapítás volt részemről, de örültem is, hogy végre valami izgalmas történik. Nem szeretek az erőmmel csillogni mások előtt, de néha jobb, ha megismerik azt, hogy mindig van mindenkinél erősebb ököl. Hát, most is ez a helyzet, de egy kis móka sohasem árt. Amint Conner meglökte, s azzal az ívvel olyan szépen suhant felém a Tag, hogy óhatatlanul is egy lendülettel emeltem a kezem, hogy még egy szép röppályát adjak a száguldásának. Lendített öklöm olyan szépen kapta el a fordulásom után, hogy egy nagy nyiffanással terült el a járdán.
-Találat itt…- nevettem el a mondaton, majd a gazfickó felé lépek.
-Nem volt érthető, amit mondott a Kuzin? – néztem rá csípőre tett kézzel a fekvő hapsira.
-Nem szép randalírozni és rongálni!- mutattam a kitekert parkolóórára, majd szépen talpra állítottam a Pasast a gallérjánál fogva.
Lehet, hogy most megszeppen ez a Férfi, de az még nagyobb meglepetés neki, hogy én, mint egy lány teremtette le a földre, és megízelhette a Családom ütőerejének pár szép mozdulatát.
-Szia Kuzin! Látom neked is jól telik az este! - mosolyogva nézek rá, majd megigazítom a hajam.
- Az imént láttam Victort… nem ért még ide?- teszem még hozzá, majd átengedem Connernek a Fickót. Szerintem kicsit lenyugodott, de ha nem …. akkor kaphat még.
Arról meg annyit, hogy nem okozom feltűnést… Kal, tuti nem örülne neki ha megtudná, de most nincs itt.

The Girl of Steel

Vissza az elejére Go down


avatar


Join date :
2018. Jul. 30.
Tartózkodási hely :
S.T.A.R Labs
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy   Hétf. Okt. 08, 2018 7:07 pm
Metropolis
A Város Utcáin


Kezdem megszokni a repülést, bár még mindig eléggé fura. Miközben haladok a balhé irányába, számos térfigyelő kamera és más videó felvételét megkapom, melyek a rendbontásról szólnak. Így tudom meg idő előtt, hogy egy kriptoni is a helyszínen van. Viszont a galibát nem ő okozza, hanem egy másik fickó, aki meglehetősen erős, valami nincs rendben vele.
Majd hamarosan én is megérkezem. Mivel a legfrissebb videókat nem volt időm megnézni, így kissé meglep hogy egy nő is harcba szállt a randalírozóval. Még a levegőben vagyok, de az analíziseket azonnal megkezdem. A kriptoni srác nagyon sokban hasonlít Superman-re, de mintha nem szimpla rokoni kapcsolatról lenne szó. Ellenben a nő, talán ő már rokona.
Ezután jön a vandál elemzése. A kezem azonnal megkezdi átváltozását, ráadásul már látom, hogy egy elektromágneses fegyver van kialakulóban. A védelmi rendszerem már tudja, mit kell cselekednie. Mivel nem akarok túl nagy bajt, azonnal felülírom az algoritmust és meggátolom hogy magától támadásba lendüljön.
- A fickó... - szólalok meg. - valamilyen szerkezetet használ!
A vandál hirtelen felugrik és a lány irányába veti magát, de idő előtt megelőzöm. Lövök egyet a fegyveremmel mire a pasas rángatózva hátra vágódik, majd elterül a földön.
- Státusz, eszméletlen - szólalok meg újra. - Üdv nektek! Ideiglenesen kiütöttem a fickót, de örülnék, ha lefognátok, míg megvizsgálom. Valamilyen idegen technológia kisugárzását jelzik az érzékelőim. Segítenétek? - kérdezem.
Kissé össze vagyok zavarodva. Nem a legjobb úgy beszélni, hogy közben adatokat is feldolgozok...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jun. 29.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Re: Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy   Szomb. Okt. 27, 2018 11:08 amKara, Victor & Conner ©️️️️️️


Kara nem finomkodik túlságosan a feléje repülő agresszív elemmel és egy emberes (vagy talán kriptonias lenne a megfelelő szó) ütéssel a földre küldi.
Csodálkozom, hogy nem reped bele az aszfalt a becsapódásba, azon meg már majdnem elámulok, hogy fickó még ezek után jószerivel sértetlen. Ezekben az esetekben sajnálom, hogy Kal genetikai állományából nem került át még néhány kromoszóma abba az alapba, amiből létrehoztak engem. Most nagyon örülnék annak, ha meg tudnám röntgenezni ezt a pofát, mert jó lenne tudni, hogy mitől lett ilyen erős.
Kara kicsit túl vakmerően már ott is van és néhány csípősnek szánt megjegyzéssel próbálja lehűteni a tomboló fickó kedélyeit, miközben a gallérjénál fogva a levegőbe emeli.
- Telhetne kicsit nyugodtabban is. - lépek közelebb az unokatestvéremhez az államat dörzsölgetve
Bár Lobo sziklaökle keményebben meggyepált, de azért ez a fickó sem panaszkodhat ha nyers ütőerőről beszélünk.
- Rá kellene szoknunk, hogy nyugodtabb körülmények között találkozzunk. - suhan át egy mosoly az arcomon
A fülemet megcsapja egy gyorsan közelítő hajtómű hangja. Ahhoz túl kicsi, hogy elszabadult repülőgép legyen. Inkább tippelnék egy kisebb harci páncélra, vagy valami hightech légdeszkára.
Az is megfordul a fejemben, hogy talán Lex jön a páncéljával, hogy a megkésett megmentő képét fesse le magáról a médiának.
Egy kicsit megkönnyebbülök, amikor a hanghoz tartozó robosztus személy leszáll és nem a genetikai kódom másik fele az.
Cyborgot már láttam nem egy híradásban és ha az emlékeim nem csalnak meg, akkor elég jelentős tagja volt a Tini titánoknak, mielőtt az Igazságliga tagjaként folytatta volna a karrierjét.
A tárgyilagos kijelentését betudom annak, hogy a gépi algoritmusok az aktuális helyzetben sokadlagos prioritásnak ítélhetik az udvariassági szabályokat.
Bár a támadó csak néhány másodpercre kerül újra biztos talajra, ez nem akadályozza meg, hogy Karának rontson. Cyborg annak ellenére gyorsabban reagál nálam, hogy a reakcióidőm jóval meghaladja bármelyik szuperszámítógépét és egy EMP sugárral lekapcsolja a férfit, aki rongybabaként omlik össze.
Nem kell kétszer mondania, máris azon vagyok, hogy lefogjam az kábaságából éledező pofa karjait.
Gyorsan felültetem és a hónalja alatt átnyúlva a tenyeremmel megtámasztom a tarkóját.
Megvárom míg Kara lefogja a lábait és hagyom, hogy a gépember elvégezze elvégezze rajta a vizsgálatot.

No capes. No tights. No offense.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Re: Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy   Hétf. Okt. 29, 2018 7:22 pmVictor & Conner


& Kara ©️️️️️️️️

A Fickónak úgy látszik nem igazán kottyant meg a „dorgálásom”, pedig azt hittem, hogy lehiggadva kicsit magába száll. Igaz nem ütöttem olyan nagyot, hogy átüsse a betont, de arra talán elég, hogy Conner kuzin lefogja, amit meg is tesz pillanatokon belül.
-Igen. Valahogy mindig van egy kis zűr, mikor összefutunk. – nevetek fel, ahogy belegondolok a dologba, bár mostanában tényleg kevés időt töltöttünk együtt az unokatesómmal. Kal is valahol múlatja az idejét és felőle sem hallottam már pár hete. Biztos leköti a teendői és rám alig van érkezése. Nem neheztelek rá, mert tudom, okkal lehet távol. Én viszont hajlamos vagyok unatkozni, és ha nem is keresem a bajt, az valahogy mégis rám talál. Most is éppen „belecsöppentem” egy balhéba, amit jó lenne kideríteni, mi folyik itt. A randalírozó elég furcsán viselkedik, valami nem stimmel vele.
Hamarosan látom, érkezik Victor is. Ő talán magyarázatot tud adni a Fickóról, miért érzem olyan érdekesnek. Lehet, hogy csak képzelődöm, de valami nem tiszta ezzel a férfivel. Mikor Conner megragadja a hóna alatt a kábult tagot, én a lábát tartom meg, hogy segítsek lefogni. Fogalmam sincs mi lesz ennek a következő mozzanata, de kíváncsian várom.
-Szia Cyborg!- köszönök neki, miközben tartom a Pasas végtagját és várom mi lesz Victor analízisének eredménye.
The Girl of Steel

Vissza az elejére Go down


avatar


Join date :
2018. Jul. 30.
Tartózkodási hely :
S.T.A.R Labs
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy   Csüt. Nov. 29, 2018 9:54 pm
Metropolis
A Város Utcáin


Szerencsére a két szuperhős segít lefogni a földön fekvő pasast, így megkezdhetem a kivizsgálását. Egy vörös lézersugár tetőtől talpig átszkenneli a fickót, majd pár pillanat múlva a szemem előtt látom az adatokat. Pár pillanatig eltart míg megemésztek minden információt, majd nekem is át kell gondolnom a történéseket.
- Egy Alexander Ward nevezetű tudós hozta létre ezt a protézist, vagy nem is tudom minek nevezzem. A prof le van bénulva, de számos kutatásnál ott találom a nevét. Ezek többnyire azzal foglalkoznak, hogyan állítsanak talpra egy bénult embert, de láttam egy hadászati kutatásnál is a közreműködését.
Ezután lehajolok a fickóhoz és megkezdem az eszköz átalakítását. Kijavítom a hibáit, így ha újra magához tér, akkor nem fog dühöngeni. Ráadásul nem is lesz ennyire erős, így nem kell a későbbiekben attól tartani, hogy rossz dolgokat fog csinálni.
- Az a baj ezzel az egésszel, hogy idegen technológiát is használtak, hogy nehéz kiismerni. A Darkseid-től szerzett eszközök azt hiszem magukban hordozzák a pusztítást.
Majd hirtelen kapok egy értesítést. Azonnal megnézem mi az, majd hümmögök egyet.
- Úgy tűnik a professzornak van egy kis raktára a kikötőben. Mit gondoltok, megnézzük ott mi a helyzet?
Kérdésem után nem teketórizáok túl sokáig, ha jönnek, ha nem, énn megyek a kiköbe.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jun. 29.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Re: Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy   Csüt. Dec. 06, 2018 2:43 pmKara, Victor & Conner ©️️️️️️


Úgy tűnik, hogy a fickó még nem tért teljesen magához. Legalábbis szinte alig reagál arra, hogy Nelson fogással teszem mozgásképtelenné. Nem feszítek rá túlságosan, mert láthatóan nem sok ellenállást tanúsít, de számítok arra, hogy hirtelen megpróbál kitörni még annak ellenére is, hogy két olyan ember fogja le, akinek a mellkasán ott virít az El-ház címere.
Mintha csak egy futurisztikus akciófilmből lépett volna elő, a mellettünk tornyosuló Cyborg keze először értelmezhetetlen alakú fémalkatrészek összességére válik szét, majd néhány tizedmásodperc alatt újrarendezi magát egy hordozható röntgengéppé. A csuklója végén lévő szerkezet leginkább egy hatalmas árleolvasóra emlékeztet és erre az érzetre csak rákontráz az a tény, hogy egy vörös sugarat bocsájt ki magából, amivel tetőtől talpig végig szkenneli a mozdulatlanságra kárhoztatott férfit.
Néhány másodpercig csak Cyborg mesterséges szemének villogása jelzi, hogy aktív, utána viszont elsőre elég összefüggéstelennek tűnő információhalmazt zúdít ránk.
- Na álljon meg a menet! - nézek fel rá, miközben néhány injekciós tűvé transzformálódott inda behatol a férfi bőre alá és nanobotokkal árasztja el a testét - Azt mondod ez a fickó mozgáskorlátozott volt és valami szuperprotézis beültetése után majdnem képessé lett arra, hogy eltángáljon egy kriptonit?
Talán kicsit túl reagálom a dolgot, elvégre én is néhány kíváncsi és a morálját pénzért suttba dobó tudós munkájának eredményeként létezem. Még az sem segít a talán kicsit túlzott felháborodásom csillapításában, hogy az infódömping során meghallom, hogy a beültetés kidolgozója maga is mozgássérült.
Darkseid említésére azonban egy kicsit lehűl a kezdeti hevességem.
- Így mindjárt más a helyzet. - sóhajtok egy hosszút, miután végzett a beavatkozással
A távolban már hallom a rendőrségi rohamosztag kocsijának a zaját. Úgy két-három háztömbnyire vannak és beletelik vagy négy-öt percbe, mire ide érnek a speciális rabszállító egységgel együtt. Sietniük már nem nagyon kell, mert Cyborg kezelte a problémát és a tag már nem fog bajt okozni.
A gépember robotszeme megint villan egyet és közli, hogy újabb fülese van.
- Elintézem az ügyet a hatóságokkal és utánad megyek. - válaszolok a termetes fémlénynek majd a Karához fordulok - Menj és segítst a Cyborgnak. Néhány perc és csatlakozok hozzátok.
Persze felmerülhet a kérdés, hogy miként fogom megtalálni őket, de a volt Titán olyan jellegzetes frekvencián működik, amit nehéz eltéveszteni.
Eleresztem a férfit és óvatosan az aszfaltra engedem, hogy ne verje be a fejét, majd a felkészülök a kiérkező rendőrök fogadására.

No capes. No tights. No offense.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég

VendégTémanyitásTárgy: Re: Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy   Vas. Dec. 16, 2018 3:58 pmVictor & Conner


& Kara ©️️️️️️️️

Kicsit kapkodom a fejem, annyira nem tudom követni a dolgokat. Miféle mozgássérült ezt a Fickó? Nem úgy nézett ki, mint akinek segítségre lett volna szüksége a randalírozáshoz! Vagy ismét valami érdekesség bontakozik ki a háttérben, amint eddig igyekeztek eltitkolni? Pislogok egy párat, aztán leteszem a férfi lábát a földre. Conner is ezt teszi, de nem sokat teketóriázik, és perceken belül elküld, hogy Victorral menjek, mielőtt a rendőrök megérkeznének. A nano-robotok most majd „keringeni” fognak ebben a pasasban, de így visszagondolva, jobban is járt, mintha lapossá vertük volna, ha nem áll el a szándékától. Kicsit még gondolkozom, hogy maradjak e Connerrel, de aztán bólintok és eleget téve a kérésének Victorral tartok. Nem hinném, hogy ez a kiterült bajkeverő újabb csínyre készülne, de végre volt egy kis izgalom, és megint el lettem küldve. Tudom én, hogy a kuzinom jót akar nekem, de én is akarok segíteni neki valamit. Lehet, hogy kissé hebrencs vagyok, de valamicskét azért talán tudok csinálni. De most mást nem tudok tenni, csak várakozni, míg a Kuzinom, vissza nem tér hozzánk. Talán abban a Kikötőben lesz egy kis izgis esemény, bár fogalmam sincs, miért pont ott vannak a rosszfiúk raktárai, ahol semmi különleges dolog nincs, csak halak…
-Jól van. Victorral tartok és megnézzük azt a Kikötőt közelebbről. Talán, mégis van ott valami érdekes..Kicsit csalódott vagyok, de nem szállok vitába Conerrel, hogy mégis maradjak. Biztos van már valami terve, csak nem akarja elmondani.
The Girl of Steel

Vissza az elejére Go down


avatar


Join date :
2018. Jul. 30.
Tartózkodási hely :
S.T.A.R Labs
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy   Vas. Dec. 16, 2018 11:18 pm
Metropolis
A város utcáin


Superboy alaposan rácsodálkozik az információra, amit megosztok velük, bár nem tudom miért. Nem tudok róla túl sokat, ráadásul vissza is fogom a számítógépemet, hogy ne kezdjen el letölteni semmilyen háttér információt. Nem jó ez az automata kutakodás...
A távolban felcsendülnek a szirénák, hamarosan ideér a rendőrség is. A srác magára vállalja az ügy elrendezésének ezt a részét, így Supergirl társaságában mehetek a kikötőbe.
- Akkor menjünk! - szólok oda a lánynak, majd felszállok a levegőbe.
Mivel repülünk, nem tart túl sokáig eljutni a kikötőbe.

Metropolis
Kikötő


A számítógépem hamar útba igazít bennünket, így könnyen megtaláljuk a raktárépületet. Kívülről minden nagyon nyugodt és csendes, egy átlagos raktárról van szó. A szenzoraim azonban folyamatosan veszélyre figyelmeztetnek.
- Valami itt nagyon nincs rendben. A szenzoraim szinte megőrültek! - mondom a lánynak. - Azt hiszem egy drón segítségével átvizsgálom a környéket. Esetleg te látsz valamit?
Miközben a válaszra várok, baloldalt a lapockám környékén leválik rólam egy alkatrész, majd ellebeg tőlünk. A drón megközelíti az épületet, közben folyamatosan küldi nekem a felvételeket. Közelebb megy az egyik ablakhoz, de a sötét miatt nem látok semmit. Sajnos éjjeli kamerám még nincs, a világítást pedig nem akarom felkapcsolni. Ha van bent valaki ne tudja meg, hogy kutakodunk utána.
- Nem látok bent semmit, túl sötét van...
Alig fejezem be a mondatomat, hirtelen kirobban a fal és két fickó mászik elő az épületből. Mindkettő olyan protézist visel, mint az a másik pasas a városban. Lőfegyver nincs náluk, viszont mindketten egy-egy fémcsövet szorongatnak.
- Azt hiszem ők lesznek a helyi házőrzők... Ne bántsuk őket nagyon, ha lehet! - mondom, majd felkészülök a harcra.[/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jun. 29.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Re: Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy   Szer. Jan. 02, 2019 3:45 pmKara, Victor & Conner ©️️️️️️


Senkinek sincs kifogása az ellen, hogy miként osszuk fel a teendőket, így Kara és Cyborg a földről elemelkedve gyorsan suhan végig Metropolis délutáni panorámáján.
Egy hangyányi irigységgel nézek a távolodó alakjuk után, miközben azon mélázok, hogy mennyire ironikus az, hogy a DNS-em emberi fele tart a földön. Mintha Lex már a legelemibb szinten is csak vissza akarna tartani attól, hogy kiteljesedjenek a képességeim.
Pont ezért nem szeretnék vele semmilyen kapcsolatot kialakítani. Tudom, hogy bármit tervez, annak valamilyen formában Kal fogja meginni a levét.
A rendőrségi szirénák hangjai kezdik elérni azt a közelséget, amikor már nem éppen kellemes hallgatni őket, így lazítok a fókuszáltságomon és engedem, hogy a belevegyüljenek a város zajába.
Felnyalábolom a földről az eszméletlen rendbontókat és kimért nyugodtsággal elindulok a sarkon beforduló rendőrkonvoj felé. A csoportot vezető rendőrkocsiból egy ismerős alak ugrik ki. A gyűrött ballonkabátjáról már akkor felismerném, ha nem láttam volna már Kent mama albumjaiban százszor is a képét.
Dan Turpint küldték ki a bűnöző elfogására. Azt  a Dan Turpint, aki nem kedveli a szuperhősöket, de eltűri a jelenlétüket. Egy igazán érdekes beszélgetésnek nézek elébe.
A férfi sietős léptekkel jön felém, mögötte pedig néhány kommandós kíséri őt.
- Meséld csak el nekem, hogy mi történt itt Super... - a tekintetén látszik, hogy elég nehezen tudja hová tenni a tényt, hogy a mellkasomon az El-ház címerével nem viselek köpenyt - ...kid.
Elég bicskanyitogató a hangneme és a hangjából áradó fásult beletörődés se enyhít ezen, de elnyomom magamban a késztetést, hogy kijavítsam őt. Senkinek sincs szüksége arra, hogy egy álnév miatt rontsam a közmegítélésemet.
Átadtam a kommandósoknak az ámokfutót, majd minden figyelmemet Turpin nyomozónak szenteltem.
- A fickó már javában tombolt, amikor ideértem. Próbáltam hatni a józan eszére, de túlságosan el volt borulva az agya ahhoz, hogy sikerüljön. - igazítottam a beszédtempómat a belső zsebéből előkerülő jegyzettömbbe leírt szavak megjelenésének sebességéhez - Nem tűnt olyan erősnek, de ha Supergirl és Cyborg nem avatkozott volna közbe, akkor eléggé meg kellett volna dolgoznom vele.
Látom ahogy enyhe fintorokat vágva kivonatolja amit mondok és közben még véletlenül sem néz fel rám.
- Csak ennyi? - vetette oda már-már majdnem hanyag bunkósággal
- Cyborg leszkennelte, amíg mi lefogtuk és a röntgenjei alapján valamiféle protézist ültettek be neki. Amiatt kapta ezt a dührohamot - a jegyzetekből felvillanó tekintet azt tanácsolta, hogy jobb ha folytatom amit elkezdtem - Az adattára alapján egy Alexander Ward nevű férfihez van köze a protézisnek.
Nem reménykedtem abban, hogy ennyivel megúszom, de úgy tűnik, hogy a szerencse ma rám mosolygott.
- Kezdőtől képest nem is volt rossz munka. - jelentette ki Turpin miközben eltette a jegyzettömböt - Van még mit rajta reszelni, de nem rossz.
Próbáltam nem túlságosan meglepett pofát vágni, amikor megfordult és visszasétált a kollégáihoz.
Dan Turpin.
Megdicsért. (Vegyük úgy)
Engem.
Ezt se Kal, se Dinah nem fogja elhinni nekem.
A meglepettségemből felocsúdva ismét Cyborg hajtóműveinek a hangját kezdem el keresni. Beletelik pár másodpercbe, amíg sikerül azonosítani és a tömegből kiszűrni, de a jellegzetes zümmögést sikerül megtalálnom.
A hirtelen és gyakran elhaló, majd feléledő motorhang azt jelzi, hogy nagyon kell manővereznie.
Pár lépéssel már a hangsebesség többszörösével rohanok a feltételezhető csata színhelyére és remélem, hogy mindketten jól vannak.

No capes. No tights. No offense.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy   

Vissza az elejére Go down
 
Rage engine - Cyborg, Supergirl és Superboy
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Metropolis-
Ugrás: