There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics» Hatalmi Harcok: Gardenering
by Slade Wilson Kedd Dec. 11, 2018 3:06 pm


» Fight baby, fight! - Shiva & Ares
by Sandra Wu-San Vas. Dec. 09, 2018 7:40 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
John Constantine
 
Vandal Savage
 
Faye Fairthorne
 
Jason Todd
 
Harleen Quinzel
 
Conner Kent
 
Pamela Isley
 
Slade Wilson
 
Eros
 
Music

Share | 
 

 Hangover and a cute boy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Sep. 25.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Úton
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Hangover and a cute boy    Kedd Okt. 02, 2018 5:32 pm


Taewon & Natsu
Nem, nincs, nem érdekel.Újabb húzós nap és koncert és azt sem tudom egészen pontosan per pillanat hol vagyok. Felülök az ágyban és a fejemhez kapva szitkozódok halkan hogy pokolian hasogat, így vissza is dőlök, mint aki meghalt, és akkor veszem észre hogy nem vagyok egyedül. Hm, kit csábítottam el az éjjel? Közelebb hajolva kíváncsian méregetem mintha most látnám először, mert nem igazán emlékszem az elmúlt éjszakára. Szerencsére hatott az extasy amire a biztonság kedvéért ráküldtem egy liter töményet. Vagy nem, nem tudom mit ittam még, de jó volt, és fergeteges buli kerekedett. Imádtam, ebben biztos vagyok, de hogy ő hogy került ide. Ahha, VIP szalaggal, jól van jól van, Natsu, összerakod te ezt.
Gondolom szereti a zenénket és a lehetőségre lecsapott vagy megnyerte, tök mindegy. A VIP szekció azt jelenti hogy velünk bulizott az éjjel, és ezek szerint velem jött haza. Remek.
Megint felülök az ágyon, hagyom őt aludni, hiszen nyilván lefárasztottam, erről árulkodik a testem is. Egy laza fekete köntösbe bújok, és össze szedem a cigis dobozom, és kilépek a csöpp kis erkélyemre ami épp csak erre jó. Épp tökéletes. Elszívok egy szálat és a friss levegő kissé segít és tisztul a fejem annyira hogy a konyhába támolyogva kávét főzzek.
- Nocsak... - kikandikál az ágytársam farmeréből az igazolványa, és bele is kukkantok. Ahha, ahha. Song Taewon, és diák. Hála az égnek, nem kiskorú már, nem tiportam el semmit. Kész mázli.
- Micsoda szerencse - mormogom ahogy letelepszem a konyhai kisasztalomhoz és feldobom a kávét is. Addig a telefonom nyomkodom, és válaszolok mindenféle üzenetre is, félkómásan a konyhámban.
Aztán csak azt veszem észre hogy mocorogni kezd a fiú az ágyban, így én is visszatelepszem és az éjjeliszejrényre teszem a bögrét.  Mellé heveredek.
- Jó reggelt csipkerózsika - köszöntöm ahogy féloldalas mosolyra billen a szám. Valahogy van egy olyan érzésem hogy ő se tud többet a tegnap estéről mint én.

 || ♪ Countdown

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Sep. 25.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Central city
Hozzászólások száma :
9

TémanyitásTárgy: Re: Hangover and a cute boy    Kedd Okt. 02, 2018 9:48 pm


Natsu & Tae
'If I am an angel, paint me with black wings.'
Annyira világos vannnnn… Valaki kapcsolja le a napot, vissza az éjszakát. Általában nincs bajom a fénnyel, legalábbis amíg nem kell közvetlenül alatta lennem, de most úgy hasogat miatta a fejem, hogy majd meggebedek. Morogva fordulok a másik oldalamra, el az ablakból áradó gyilkos fényártól és… Állj, koliban ettől már le kellett volna borulnom az ágyról. Mégis hol vagyok?! Nagyot ugrok fekvésből majdnem ülő helyzetbe, és ijedten pillantok körbe, amikor kalapáló szívem figyelmeztet, hogy nagyon gyorsan le kell nyugodnom. Tinédzser koromban a pánikbetegség engem sem kímélt meg és még mindig utol tud érni, ha olyan helyzetbe kerülök és túl gyorsan történnek körülöttem a dolgok. Ez is egy ilyen eset, de szerencsére az a furcsa ösztön, amit az elementál státusszal kaptam is bekapcsol, ami minden helyzetben nyugalmat erőltet rám. Már ezzel a lelki békével fordulok a férfihoz, aki ide telepedett mellém, de még mindig azon gondolkozom, hogyan kerültem ide. Nem sokra emlékszem az előző estéből, csak hogy koncertre jöttünk Dave-vel és bevitt valahogyan a VIP részre is. Találkoztunk a bandával is! Csapok mentálisan a homlokomra. Talán túl sok csúszott le a fermentált cukorból, ezért nem rémlik semmi. Nem nehéz nekem túl sokat inni.
-Jó reggelt… Natsu-san…? -próbálgatom a megszólítást. Nem tudom elhinni, hogy egy ágyban töltöttem az estét egyik lehíresebb Vkei banda énekesével, mert legalább felismerni sikerült. Még keresni kell a nyelvet is a fejemben, mert koreaiul valószínűleg nem tud, de az angol most csak borzalmas akcentussal megy. Hogy milyen kegyetlenül fáj a fejem… A kezembe temetem az arcom és ebben esik le, hogy amúgy kevesebb ruha van rajtam, mint születésekor az átlagos embernek, amitől egy heves mozdulat és némi mélyvörösre pirulás kíséretében magamra rántom a takarót. Ezek szerint megvolt az első egyéjszakás kalandom is, remek, ezt is elmondhatom magamról. Nem egészen szégyenlősségből takarom el magam, mondjuk, hogy inkább megszokásból. Ennyire nem szoktam kiszolgáltatott lenni.
-Uhh, nagyon fáj -erről is látszik, mennyire nem bírom az alkoholt. Ezt most Dave számlájára írom, hogy a kezembe adta, valamiért furcsa fixációja, hogy engem részegen lásson. Szerinte túlságosan merev vagyok és le kéne lazulnom, azt viszont hiába magyarázom, hogy ezzel nem tesz nekem semmi jót, könnyebben kapok alkoholmérgezést, mint ő.
-Natsu-san, nem tudod, mit csináltam tegnap este?  Alig emlékszem valamire a VIP-be lépés utánról -Pillantok fel rá, ahogy végigfuttatom az ujjaimat a hajamon és hagyom visszaesni a homlokomba. Arra tippelnék, hogy ott kaphattam még egy vagy két sört, esetleg még többet, ami nekem elég is képszakadáshoz. David tutira remekül szórakozott rajtam.
made by ©️ miri
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Sep. 25.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Úton
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Hangover and a cute boy    Szer. Okt. 03, 2018 5:33 pm


Taewon & Natsu
Nem, nincs, nem érdekel.Annyira semmi kedvem sincsen megmoccanni hogy hihetetlen, és ahogy visszaülök az ágy szélére az ébredező fiú mellé felkuncogok. Mintha halálra rémülne, mert nem tudja hol van hirtelen. Mondjuk én se tudnám éppenséggel ha nem lenne az enyém a lakás, és nem élnék itt már egy ideje. Az első pár nap szörnyű volt, nem tudtam hol vagyok és miért.
Sárga íriszeimmel nézem a fiút ahogy nyújtózkodik, mert valahogy annyira kölykös hozzám képest és kellemes hamvas illata van, vagy csak éppen a parfümjét érzem halványan, nem tudom. Azt tudom hogy az éjjel valószínűleg mohón haraptam az ajkait, és édes volt az együttlét.
- Jó reggelt Teawon. Vagy csak Tae? Nem tudom már miben maradtunk tegnap este - gyűröm a nyakam alá a kispárnám, és láthatja szépen manikűrözött fekete körmeim is. A sminkem időtálló és épp csak meg van folyva a szemem sarkában, imádom ezt a márkát.
- Hagyd csak, simán Natsu és kész - legyintek és összefonom magamon a köntös szétnyíló széleit. Már csak megszokás, hiszen nem fázom. Fűt a vérem, mondhatni.
Felnevetek ahogy hirtelen rájön mennyire ruhátlan, pedig már kétszer is végigcsúsztattam a tekintetem rajta, és igen csak tetszett. Nem csoda hogy este elcsábítottam.
- Ne takargasd magad, a takaró nélkül jobban tetszel - nyalintom meg az ajkam, ahol még a rúzs maradványától vörös. Mintha csak fel akarnám falni.
- Tudom, nekem is fáj, de már nem is érdekel. Van valahol aspirin. Kérsz? - mert akkor túrok neki egy tablettát, ami kivételesen nem úgy pörget meg ahogy kéne.
- Hát ez remek kérdés. Fogalmam sincs. Valószínűleg buliztunk, tetszettél és felcsábítottalak, aztán meg... add össze. Bár kétségkívül jó lehetett a szex, mert a fogam nyomát látom a nyakadon - kuncogok elégedetten.

 || ♪ Countdown

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Sep. 25.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Central city
Hozzászólások száma :
9

TémanyitásTárgy: Re: Hangover and a cute boy    Szer. Okt. 03, 2018 8:51 pm


Natsu & Tae
'If I am an angel, paint me with black wings.'
Már azon kezdek agyalni, hogy vajon az elementálság miatt zavar ennyire a fény, vagy csak simán ilyen a másnaposság, mikor észreveszem a mellettem fekvő férfit. Visszahanyatlok félig ülő helyzetbe a fejfának dőlve és hátra hajtom a fejem, nekidöntve a falnak. Elmondhatatlanul fáj, ennyire semmi nem szokott fájni, pláne nem a fél éve történtek óta. Úgy tűnik, erre nem vonatkozik az újonnan örökölt képesség rendszerem, jó tudni. Végigpillantva az énekesen próbálom összerakni, hogyan is kerültem ebbe a helyzetbe, mert nem sokra emlékszem és csak reménykedni merek, hogy ő többet tud valamivel nálam.
-Csak Tae. Ezt legalább ki tudják ejteni -beszélek még mindig hátra ejtett fejjel, így hívtak a barátaim koreában is, de ezt egyszerű volt megtanítani embereknek itt amerikában is. Valószínűleg neki is ezt mondtam, amikor bemutatkoztam az este.
-Öhm… rendben -Valahogy nem érzem helyén valónak, hogy csak simán a keresztnevén hívjam a nálam idősebbet, de ha ragaszkodik hozzá, akkor nem fogok neki ellentmondani. Annál jobban szeretem a békességet és csak a legvégső esetben szoktam beszállni bármilyen veszekedésbe. A vita az más tészta, eszmecserélni szeretek, de arra is csak nehezen lehet kapni. Furán működöm.
Észreveszem, hogy tulajdonképpen meztelen vagyok és egy gyors mozdulattal be is takarom magam, de tulajdonképpen nem zavar, hogy ki lát és ki nem Ő valószínűleg olyan helyzetekben is látott, amiben a korábbi barátnőim sem ezelőtt. És ez valamiért nem zavar.
-Ha nem baj, inkább itt tartom -de azért lejjebb engedem és az ölembe ejtem a takarót, vagyis a mellkasom szabad lesz, azt nyugodtan nézegetheti. Mondjuk már olyan mindegy, látott már mindenhogyan, de attól a mozdulattól zavarba jövök ismét. Muszáj? Azt sem tudom, hogyan kerültem ide.
-Nem, köszönöm… Fél óra és jobb lesz -Magamat ismerve hamar túl leszek rajta, de legalább nem fog sokáig ilyen szinten fájni.
-Mi? Aaaahhh… Hogy magyarázom ezt ki -temetem a kezembe az arcom, ahogy lassan feltápászkodom, hogy megnézzem a harci sérüléseket. Bár azt valószínűleg tudja Dave, hogy valahova elkeveredtem az este, de azt talán nem, hogy merre és akkor valami magyarázatot kell adnom. Még nem tudom, mit fogok mondani.
-Legalább… neked jó volt az este? -Nem emlékszem, hogy nekem jó volt-e, de nekem amúgy sem jelent sokat a szex.
made by ©️ miri
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Sep. 25.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Úton
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Hangover and a cute boy    Vas. Okt. 07, 2018 7:41 pm


Taewon & Natsu
Nem, nincs, nem érdekel.Nem vagyok valami jól a másnaposság miatt de már remekül és rutinosan tudom kezelni, ami a gyakorlatokban úgy néz ki hogy cigi, kávé és még egy kis pihenés, aztán erőt veszek sárkány természetemen és újra széppé sminkelem magam. Most még csak tervezem és kissé elkenődött sminkkel helyezkedem vissza az ágyra és nézem alkalmi alvóstársam vívódását, hiszen ő is a halálán van még.
- Nos, Tae, örvendek a szerencsének, nekem úgy hiszem nem kell bemutatkoznom - mosolyodom el, de annyi arc jön megy itt hogy nem is baj hogy nem kell megjegyeznem mindenkiét. Aranyos, kölykös vonásai vannak ami miatt megtetszett de nem valószínű hogy sokszor fogunk találkozni még. Az én életem ilyen. Emberek jönnek, és mennek egymás után. Holnap este talán más mellett ébredek majd.
- Szégyellős vagy? Nocsak. Este mintha nem voltál volna az - ráncolom a szemöldököm, de aztán csak legyintek. Nekem is homályba veszik kicsit az este. Nos, majd megkérdezem a barátom, hogy mi a fenét csináltam már megint.
- Érezd otthon magad. Fürdő arra, konyha arra kávé van - tartok ideiglenes idegenvezetést egy helyben fekve és felkelek én is. ÖSszehúzom a köntösöm, és felkapom a cigis dobozt hoyg újabb szálra gyújtsak rá a korlátra könyökölve. Ő meg azt csinál amit akar, és így is csak onnan visszafordulva válaszolok.
- Biztosan jó volt, mert eléggé kialudtam magam és nem érzek szexuális frusztrációt - vigyorodom el, mert nem vagyok egy gátlásos jelenség. A szex csak szex és nem lesz az ember tőle se több se kevesebb ha műveli.
- Nem kell kimagyarázni, egyszerűen csak megtörtént és kész. Vagy talán megbántad? - nézek rá sárga íriszeimmel, ahogy bekapcsolom a laptopot amire a házimozi rendszer telepítve van és percekkel később már melankólikus dark zene csendül fel.

 || ♪ Countdown

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Sep. 25.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Central city
Hozzászólások száma :
9

TémanyitásTárgy: Re: Hangover and a cute boy    Vas. Okt. 07, 2018 9:45 pm


Natsu & Tae
'If I am an angel, paint me with black wings.'
Nincs túl sok tapasztalatom a másnapossággal és remélem nem is lesz több, mert ez borzalmas. Még a verést is jobban viselem ennél, nem mintha bárki meg akart volna verni, nem mernek a közelembe jönni. De voltam elég magas fokú harc edzéseken is fiatalabb koromban, ott azért kaptam rendesen, az nem fájt ennyire. De ebből kirángat az éjszakai ágytársam, ahogy visszatelepszik mellém.
-Nem, erre még emlékszem -És meg is vagyok tőle valahol illetődve, mert azért ő egy elismerten híres és sikeres banda énekese és frontembere! Ha nem az ágyában lennék, nagyon nehezen tudnám visszatartani a fangirl kérdéseimet. Más helyzetben annyi kérdésem és megbeszélni valóm lenne vele, annyira szeretném a véleményét hallani dolgokról, de most az összeset elfelejtettem. Talán jobb is, hogy nem most kezdek bele, nem tudom, hogyan tudnám kezelni a helyzetet. Így sem egyszerű, de legalább egy fokkal jobb.
-Nem vagyok. De mégiscsak "idegenek" vagyunk, hiába szexeltünk. Szociális konvenciók -legyezem el, mert nekem aztán nincsenek ilyen gátlásaim, de tulajdonképpen semmilyenek sincsenek. Bárki kérhet tőlem bármit, én nagy valószínűséggel megcsinálom, ezért is kerültem ide.
-Rendben -bólintok, ahogy feláll, addig én megkeresem legalább az alsómat, felhúzom, aztán ellenőrzöm, hogy megvannak-e még az irataim. Nem lenne szép elveszítenem egy idegen országban, mert még a végén hazatoloncolnak, de szerencsére az összes a helyén van az övtáskámban. Aztán megyek tovább csinálni magamnak egy gyors kávét, remélve, hogy az valamit segíteni fog. Langyos és fekete, nem a legjobb, de felsóhajtok, ahogy valamivel könnyebb lesz a fejfájás. Aztán meglátom a koszos edényeket a mosogatóban. Még nagyobbat sóhajtok, leteszem a bögrét és elkezdek vizet engedni rájuk. Minek is mosogatom el az egyéjszakás kalandom mosatlan tányérjait? Ja, azt én sem tudom. De valami erre késztet, szeretnék neki segíteni.
-Akkor örülök -válaszolok a konyhából, érdekes módon még így is hallom őt, pedig folyik a víz is. Keresek egy szivacsot és nekiállok elpucolni a tányérokat és a poharakat, amik ott állnak, nem is figyelem, merre mozog a lakásban.
-Nem bántam meg, de nem is tudom, mit szólnának a szobatársaim, ha kiderülne, hogy nem egy lánnyal voltam. Otthon ezért súlyos szociális stigmával is tudnak illetni, itt nem tudom, mi történne. Nekem a szex csak szex, nem jelent semmit. Csak a partnerem érezze jól magát -magyarázom a helyzetem, mert azért mégis két fiúval vagyok együtt és a homofóbia létezik, hiába nem vagyok meleg. Direkt csak a lányokkal való kapcsolataimat említettem nekik, nehogy baj legyen, pedig voltam ritkán férfival is. Amikor túl szépen néztek rám és jól esett nekik. Nem tudtam nemet mondani. Még sosem találkoztam olyannal, hogy én is kívántam volna valakit, de sokmindenkit szerettem és voltam szerelmes, de a testiség… Az nem jelent annyit. A zenére először csak ide-oda ringatózom a konyhapult mellett egy pohárral a kezemben, aztán belépek vissza a fő szobába.
-Ez micsoda? -tudakolom, mert tetszik és mindenem a zene és ezt tudni akarom. A zene és a szavak, ami igazán meg tud mozgatni és ami iránt tényleg lelkesedni tudok. Semmi más hasonlót nem találtam még, ami ennyire tetszene.
made by ©️ miri
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Sep. 25.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Úton
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Hangover and a cute boy    Csüt. Okt. 11, 2018 9:12 pm


Taewon & Natsu
Nem, nincs, nem érdekel.Már kicsit kevésbé akar szétesni a fejem mint eddig, és ezt jó jelnek könyvelem el. Bár nem tudom még mit fogok ma csinálni, szerintem csak bedöglök sorozatot nézni vagy éppen zenét szerezni és pengetni csak úgy a magam örömére. Nem lennék jó gitáros önmagamban, de szerencsére nem is kell hiszen jó torkom van az énekhez.
- Még szerencse. A Natsu mondjuk könnyen megjegyezhető, részegen én se tudnék a rendes nevemen bemutatkozni - legyintek hiszen sokszor elfelejtem. A művész név átka, hogy egy idő után az ember már csak erre figyel, és még a papírokon is meg szokták változtatni. Ezen mondjuk én is elgondolkoztam már hogy érdemes lenne mert sose jut eszembe a rendes tisztességes keresztnevem amin drága jóanyám hív mindig.
- Idegenek, de annyira mégse hiszen lefeküdtünk egymással, de ahogy gondolod... - vonom meg a vállam könnyedén, én aztán nem vagyok szégyenlős, de úgy tűnik ő igen. Mindenesetre hagyom, hadd találja fel magát. Én nekem mindegy, előbb utóbb úgyis itt hagy és akkor egyedül leszek megint. Egy újabb buliig ahol megtetszik valaki más.
Hallgatom a motoszkálását, de el nem tudom képzelni mit tököl a konyhában a csappal. Jah, lehet hogy nem fér oda, nem mosogattam el, és két három tányér árválkodik ott, meg evőeszköz.
- Jah, nekem ne mutasd be. Most is csak azért fogadják el, mert "divatos" és mert a zenekari imidzsbe belefér, ha néha mással csókolózok nem lányokkal... Ők nem értik az egészet, de nem is érdekel már - vonom meg a vállam, ahogy odatelepszem a konyhaasztalhoz és próbálok rájönni mi lehet az alvóstársam. Furcsa energiái vannak, mások mint az enyémek, de mégis... most hogy már tudok értelmesen gondolkozni, érzem is.
- Te mégis mit csinálsz? - nézek megütközve rá hogy mosogat. Persze nem baj, ha ettől érzi jól magát, hajrá csak valahogy nekem biztos nem jutott volna eszembe. Ahogy a szobába lép, az asztalnál konyadok tovább a zenét hallgatva.
- Ezek azok a zenék amik sosem láttak napvilágot, de sajnáltam őket elvetni, így egy hosszú mixbe kevertem őket. Tulajdonképpen ez is én vagyok, csak a hangom nélkül... - válaszolok, hiszen elég jól bánom a giráttal és a zongorával is. Ez meg a kettőből mix, plusz egy kis dob és sötét tónus. Elég melankólikis, de erőteljes a hangzása, nincsenek benne éles riffek. Mint a hömpölygő sötét éjszaka.

 || ♪ Countdown

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Sep. 25.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Central city
Hozzászólások száma :
9

TémanyitásTárgy: Re: Hangover and a cute boy    Csüt. Okt. 11, 2018 10:53 pm


Natsu & Tae
'If I am an angel, paint me with black wings.'
Valamikor haza is kellene jutnom vissza a koliba, mielőtt valaki elkezd keresni, vagy azt hinnék, hogy eltűntem és jelentik a rendőrségen. Még csak az kéne, hogy ők keressenek, mikor itt vagyok csak és mit tudom én. Jobb lenne minél előbb elindulni haza, de még nem vitt rá a lélek, valami itt tart. Csak tudnám, hogy ezt a hülye megérzéseket hogyan lehetne kikapcsolni, nagyon boldog tudnék tőle lenni. Tényleg kéne valakit keresni, aki meg tudja tanítani használni az újonnan kapott erőmet, esetleg valami hasznát is tudnám venni.
-Hm, vannak, akik engem is csak a művész nevemen ismernek... -gondolkozom el egy pillanatra, hiszen az interneten fent vagyok a saját nevemen is ismerősöknek, aztán van egy sor közösségi médiám a zenéhez kapcsolódó nevemen. Nem akartam fiatalabb koromban, hogy megtalálják a munkáimat, nem akartam, hogy bárki is tudjon róla, aztán puszta megszokásból már nem emlegetem senkinek. Azóta is csak a hozzám legközelebb álló emberek tudnak, hogy valamit szoktam alkotni is, de azok sem adják tovább ezt a kis titkot. Nem is értem, Natsunak miért említem meg egyáltalán.
-Igazából... Nem zavar, ha valaki meztelenül lát, de most minden fura. Még nem voltam egyéjszakás kalandban -ismerem be, de ezen nem tartok semmit szégyellni valónak. Sem azt, ha valaki sokszor, vagy valaki egyáltalán nem. Pont nem szokott érdekelni, ki mikor és mit csinál ez ügyben.
Amikor egyedül hagy, megtalálom magamnak a konyhában a kávét és azt iszogatom, miközben nekiállok a mosogatásnak. Ahogy látom, van még néhány dolog szerte szét, szóval az asztalról és pultról is összeszedem, ami látványosan koszos, azokat is bepakolom a többi közé mosogatni.
-Engem nem érdekel, ki és kivel osztja meg az ágyát, de sajnos ez másoknak nagyon is probléma. És vigyáznom kell, pedig nem akarok hazudozni vagy történeteket kitalálni -Sosem tartottam a hazugságot a könnyebb megoldásnak, inkább megmondtam az igazságot, bevállalva, hogy bajom eshet vagy megutálhatnak. Nekem annyit nem ért az egész.
Rutinosan kerülgetem meg, ahogy leül szemben az asztalhoz és közben még a mosogatást is lassan befejezem. Már csak pár pohár van vissza, amikor megütközik rajtam. Mondjuk igaza van, nem szokás az éjszakai kalandnál mosogatni. Leginkább elhúzni azzal a lendülettel, hogy felébredtél és lehető leghamarabb elfelejteni az egészet.
-Mosogatok... Baj? -akadok meg a mozdulatban és fordulok felé. Valahogy nem jutott eszembe, hogy ez nem normális mármint annyira, hogy abba is hagyjam, de ha most azt mondja, akkor leteszem a kezemben lévő edényeket.
Szinte teljesen elvarázsolva megyek át a nappaliba a zenét hallgatva, ott tisztábban hallatszik. Mintha már hallottam volna, de mégsem, mert erre emlékeznék, és mégis olyan őszinte, olyan sallangoktól mentes és tele van érzelmekkel. Olyanokkal, amiket nem oszt meg az ember, hanem a szoba négy fala között egyedül él meg. Olyan, mintha valaki lelkébe és legmélyebb fájdalmába csöppentem volna.
-Gyönyörű -ennyit válaszolok csak, ahogy lehunyt szemekkel adom át magam az akkordoknak és harmóniáknak. Ilyet. Ezt az érzést akarom én is kiváltani a zenémmel és szövegeimmel, ezt a mély megértést, mintha megismernéd teljesen a másikat ezáltal. Hiszen ez a zene lényege, nem?
made by ©️ miri
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Sep. 25.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Úton
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Hangover and a cute boy    Pént. Okt. 12, 2018 8:21 pm


Taewon & Natsu
Nem, nincs, nem érdekel.Ideje lenne megszabadulni a fájdalmaktól, így fogom magam és keresek egy levél gyógyszer amiből rutinosan kettőt pattintok a számba és bő folyadékkal - kávéval - le is nyelem őket. Majd csak hatni fognak, elég erős gyógyszerek, és van mellé számos másik, meg egy kis tartó amibe más fajta gyógyszer van és az nincs is szem előtt. Nem reklámozom miken élek, pedig egy gyógyszerész biztos kiakadna tőle. Az orvosom rendszerint megteszi.
- Miféle művészeti ágban tevékenykedsz, milyen néven? - kérdezem ahogy válaszol, mert ez megcsapja a fülem. Éles a hallásom, csak kevés dologra figyelek oda igazán, ezen meg Hoshi borul ki minden alkalommal. Minek kellek én is? Ő is remekül tudja a válaszokat és mindent lemenedzsel nekem, amire én egyedül képtelen lennék, mert szétszórt vagyok és a telefonom nélkül meg is halnék. Abba van a fél életem felírva. Gyógyszerek, jelszavak, címek és telefonszámok minden egy helyen.
- Nekem mondod? Én is a távol keletről jövök, nem csak te. Pont tudom miért nem beszél velem az anyám - morranok fel, mert ő nem fogadja el ezt az életmódot. Hát nem fekszik mindenkinek ez tény, de egyre kevésbé érdekel. Van az a szint ahol már jelentőségér veszti az is, hogy ő nem fogadja el amivé lettem. Mindenesetre azt hiszem talán jobb is így hogy nem mérgezzük egymást a jelenlétünkkel, és megkönnyebbülést hozott ez a hosszú turné.
- Jah, nem dehogy.... - legyintek, engem aztán nem zavar hogy mosogat, és kb ez ránt vissza a valóságba. Ez a furcsa fiú, aki mosogat miután mellettem ébredt. Lehet hoyg önzőségből, de randizni kéne vele rendesen? Jól jönne egy házias segítség, bár szinte kizárt hogy el tudna viselni és a nap nagy részében nem vagyok ilyen cuki és kommunikatív. Takeru tudna mesélni hányszor mosott már össze a lakás különféle pontjaiból mert nem voltam túl magamnál.
- Tetszik? Nem sokan hallották még ezt, és sokakat nem is érdekel, hiszen nem elég látványos, nem elég meghökkentő. Ez egy soha meg nm született gyermek, ami a fejemben él, és növekszik. Talán egyszer szóló lemezt adok ki belőle, de egyenlőre szöveget se írok hozzá - vonom meg a vállam ahogy egy újabb bögre kávéval huppanok el a kanapén, és beletúrok a hajamba. Sárga szemeimmel nézem ahogy hintázik a zene ütemére és úgy érzem mintha....
- Te érzed ezt, ugye? - kérdezem ahogy érdekesebb lesz egy kicsit és össze is húzom a szemöldököm.

 || ♪ Countdown

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Sep. 25.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Central city
Hozzászólások száma :
9

TémanyitásTárgy: Re: Hangover and a cute boy    Szomb. Okt. 13, 2018 10:28 am


Natsu & Tae
'If I am an angel, paint me with black wings.'
Kezdem valamivel jobban érezni, legalább ez a tulajdonságom nem hagy cserben ilyenkor. Sosem éreztem olyan erősen a fizikai fájdalmat, még a legrosszabb esetben is sokkal hamarabb elmúlt, mint az átlagnak. Cserébe a lelki fájdalmak sokkal jobban megtalálnak még másnak a fájdalmát is át tudom érezni, ami sokszor nehezítette meg a mindennapjaimat. Szerencsére most csak a fejfájással kell törődnöm és szerintem nem is fog sokáig tartani.
-Onyx. Zenét, dalszöveget és verset írok. Főleg Youtube-ra teszem fel a számaimat -ismerem be neki, talán azért is, mert ő megérti az ilyesmit, hiszen ő is zenész. Más nem igazán érti, miért jó ez nekem, de a zene az életem, nem tudok nélküle meglenni. Inkább hallgatok napokig zenét, mint bárkivel beszéljek. Tulajdonképpen már mindent csináltam az oratóriumtól a rap-ig és mindig keresem az új kihívásokat. Néha még versenyekre jelentkezem online, csak hogy kipróbáljam magam újabb és újabb helyzetekben. Ezért is járok amerikában egyetemre, hogy minél többet tudjak tanulni. Az egyedüli, ami nem vonz és mégis a kultúrám része, az az Idolság. Nem akarok egy kiadó bábja lenni, nekem saját hangom van.
-Itt sokkal nyitottabbak az emberek, de itt is találni bőven olyat, aki megvet ezért. Jobb vigyázni -Legalábbis nekem nagyon is keresztbe tud tenni, ha rosszul fogom ki és valaki rájön, hogy most kivel voltam. Jobbnak látom eltitkolni, pedig nem szeretem az ilyesmit. Majd valamit kitalálok vagy ráfogom, hogy az egy nőt szedtem össze. Attól függ, ki és kivel látott az este, csak azt előbb ki kell derítenem. Annyival egyszerűbb lenne, ha nem kellene hazudoznom.
-Akkor jó -folytatom ezen felbátorodva a mosogatást és gyorsan be is fejezem, hiszen nincs már sok vissza belőle. Menet közben a kávét is megiszom, amitől rögtön könnyebb magamat megtalálni és még valami el is kezd rémleni a tegnap estéből, de inkább csak részletek, mint konkrétumok. Valószínűleg azt az estét teljesen elvesztettem, legközelebb több eszem lesz és nem hagyom, hogy leitassanak.
-Az ilyenek a legőszintébb megnyilatkozások, amit az ember magának alkot, nem a közönségnek -Én már csak tudom, hiszen a saját alkotásaimban is látom, hogy vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvánossággal, pedig megfogadtam magamnak, hogy a lehető legőszintébb próbálok lenni még ilyen téren is, főleg magam miatt. Hogy sose legyen belőlem egy kifújt sztár, aki csak a pénzért és a hírnévért csinálja az egészet. Hogy önmagam maradok végig.
Szinte komikus lehet, ahogy lehunyt szemekkel, egy szál alsóban ringatózom, ahogy de a zene magával ragadott. Általában ilyen hatással van rám a zene, de most különösen elvarázsolt.
-A zenét? Mintha minden fájdalmad és félelmed egyszerre érezném. Mintha látnám a sötétlő erdőt, amiből nem találod a kiutat rosszabb pillanataidban. Mintha így éreznél, amikor egyedül maradsz és nem nyomja el többé a csillogás a problémákat. Vannak társaid, de mégis végtelenül magányos vagy. Ezt mondja a zenéd -Én legalábbis erre tudok következtetni. Ilyen dalokat nem ír olyan, akinek minden rendben van az életében, tapasztalat. Az igazán kreatív emberek a művészetben fejezik ki a legnagyobb fájdalmaikat, az a legjobb csatorna, hogy megszabaduljunk a túlterheléstől. Nem is tudnám elképzelni az életem nélküle.
made by ©️ miri
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Sep. 25.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Úton
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Hangover and a cute boy    Szomb. Okt. 20, 2018 9:44 pm


Taewon & Natsu
Nem, nincs, nem érdekel.Gyűlölöm a fejfájást, mégis nem küzdök ellene, mert ez legalább még híven jelzi hogy élek, mert érzek fájdalmat. Fizikai fájdalmat tenném hozzá. Másfajtát egyre kevesebbet érzek, ami némi aggodalomra ad okot, és ahogy elnézem a fiút, neki se épp a legjobb az ébredése. De legalább elmondhatja magáról hogy mellettem ébredt, és az azért nem semmi. Hány és hány nő lenne a helyében.
- Nocsak, a végén még kiderül hogy szegről végről kollegák is vagyunk? Micsoda meglepetés... - mosolyodom el ahogy újabbat kortyolok a kávés bögrémből, ami akkor lenne tökéletes ha kifogyhatatlan lenne. Sajnos nem vagyok varázsló hogy ilyesmit képes legyek készíteni, de komolyan megfordult már a fejemben hogy rendelek egyet egy tehetséges boszorkánytól vagy varázslótól. Igazán elgondolkkodtató.
- Na és milyen stílusban utazol? - kérdezem tovább ahogy megtámasztom a fejem, mert majd leesik a nyakamról. Fizikailag érzem ólomsúlyúnak, de próbálok ébren maradni és úgy tenni mint aki figyel is a másikra nem csak pislog.
- Nyitottabbak az igaz, de sokkal homályosabb a látásuk is azt kell mondjam. Ami nem feltétlenül rossz, de akkor is. A nyilvánvalót nem látják csak meg, de hát ez... úgy fest ilyen helyi sajátosság - teszem hozzá ahogy hagyom, hadd mosogasson. Én rá nem bírom venni magam, maximum a bögrémet mosom el hogy újra tölthessem és ne legyen benne ragacsos csiriz.
Kicsit élesedik a figyelmem, hiszen észlelem hogy hozzáértő ember beszél, és bár eddig nem sok mindent mondott, a zenémre ringatózik és ez sok mindent elárul róla.
- Igen, ez már csak így van és annak ellenére hogy hallom benne a pontatlanságokat, mégis ez így jó ahogy van és nem esik nehezemre meghallgatni pedig egy előadó ritkán viseli el magát lemezen - mosolyodom el, hiszen sok ilyen van. Egy albumom nincs meg igazán csak a díszkiadások és a platinákért járó elismerések de abból elég sok van már szerencsére. Meg egy két díj és nemzetközi pályán is indultam az egyikért amire jó esélyem van.
Az analízise meglepően pontos és végül is egy valaki aki megértette amit a zene mond neki. Beletúrok a sötét hajamba ahogy hátradőlök egy pillanatra.
- Nos, ezt egészen pontosan lelőtted azt hiszem. Végül is benne van minden érzés, jó és rossz egyaránt, de összességében igen. Meg nem értettség és magány ihlette az egészet, de egyszerűen zenébe önteni volt a legegyszerűbb - válaszolok neki és nem kertelek, hiszen hiába is tagadnám. Már csak kevés dolog maradt amiben igazán hiszek, és amiért érdemes megerőltetnem magam. A zene az egyik, mindig is imádtam a zenét, és most hogy megtehetem hogy ezzel üzenek másoknak is...
Egy hosszú pillanatig nézek rá, és próbálom leolvasni az arcáról hogy ő is így érez-e. Bár talán kevésbé magányos és talán nem olyan kiégett héj mint én. Őt nem ette ki a hírnév. Milyen ártatlan lélek.


 || ♪ Countdown

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Sep. 25.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Central city
Hozzászólások száma :
9

TémanyitásTárgy: Re: Hangover and a cute boy    Csüt. Nov. 01, 2018 9:40 pm


Natsu & Tae
'If I am an angel, paint me with black wings.'
-Igazából ezért is mentem el a koncertedre, hogy lássam élőben is, akitől az ihletet kapom, legalább a jegy árával visszafizetni valamit -Igazából sok ihletforrásom van, de kevés olyan, akire tényleg felnézek vagy szakmai példaképemnek tartok és ő egy közülük. Ez volt az egyik ok, amiért elmentem a koncertjére, azonban semmi mást az elmúlt éjszakából nem volt betervezve. Hogy pont ő csábítson el... Mennyi volt erre mégis az esély? És mégsem oszthatom meg senkivel, pedig ez az évszázad híre lehetne, ha lennének igazi barátaim, de hát nincsenek.
-Elég sok fajtában, a legjobb a rapben és a dallamos metálban vagyok, de csináltam már oratóriumtól kezdve a jazzen át a népdalig mindent -Szeretem a kihívásokat, és tényleg rengeteg mindent kipróbáltam, csak hogy valami újjal kísérletezhessek. Néha még online versenyekre is szoktam jelentkezni, bár sosem a nyeremények vagy a helyezés miatt, inkább az újdonság élménye miatt. Talán nem is tud nekem olyat mondani, amit még nem csináltam korábban. Korán kezdtem és nem akarok egyáltalán begyöpösödni az alkotásba, az ismétlés nem az én stílusom.
-Igen, ezt észrevettem. Az ember hiába beszél néha nekik, észre sem vesznek -Érdekes vagyok az amerikaiak számára, de általában keresztül beszélnek rajtam, amit nem szoktam szeretni, ezért inkább nem beszélek egyáltalán. Aztán csodálkozva néznek, hogy a pletykákról előbb tudok, mint mindenki más, mert fel sem tűnök már nekik, ha ott vagyok. Persze van egy-két fiatal, aki még így is keresi a társaságom, de még őket sem tartom magamhoz igazán közel. Az egyetemnek egyszer vége lesz és nem szeretem az ideiglenes barátságokat.
-Nem, ez tökéletes. Az érzések sem tiszták, ezért jó ez így, ahogy van, mert így igazi -Ha én is a mélyről jövő kellemetlen érzéseimet vetem papírra vagy felvételre, utólag sosem nyúlok hozzá. Akkor azt éreztem, nem kell változtatnom vagy szépítenem rajta, mert az már elmúlt, már mást jelent. Kis érzelmi időkapszulák, szeretek később visszanézni rájuk és értékelni, mennyit fejlődtem ahhoz képest, mind technikailag, mind érzelmileg.
-Sajnálom, hogy így érzel. Senkinek sem lenne szabad ilyen mélyre zuhannia -pillantok fel rá végül. Tényleg úgy vélem, nem érdemli meg senki, hogy ilyen érzésekkel küzdjön, az ember személyes pokla rosszabb, mint a keresztények képzete róla. Közelebb lépek hozzá, ahogy engem tanulmányoz, igyekszem én is leolvasni róla, mire gondolhat. Milyen lehet ő igazából? Megmutatta nekem most a lelke egy kis szeletét és egy végtelenül érdekes személyt láttam meg, amit nem tapasztaltam tőle a hivatalos megnyilvánulásaiban. Mit tartogathat még? Többet szeretnék tudni róla. Leülök a magammal hozott kávémmal valahova a közelébe, és ahogy próbálom megfejteni a dolgokat, áthatóan nézek rá.
made by ©️ miri
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Sep. 25.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Úton
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Hangover and a cute boy    Hétf. Nov. 12, 2018 8:16 pm


Taewon & Natsu
Nem, nincs, nem érdekel.Meglepetten pislogok rá sárga szemeimmel.
- Oh, szóval megihletlek? Ezt örömmel hallom. Remélem nem a rossz értelemben, mert a viselkedésem nem mindig példaértékű - kuncogok fel ahogy elsimítom a hajam a szemem elől. Kezdek ébredezni és a fejfájás is lassan csitul. Szerencsére nem kínoz olyan sokáig, meg hát nem is adok neki sok esélyt hogy fájjon, mert rendszerint rádolgozok még egy lapáttal. A menedzserem szerint már már csodával határos h még nem tettem magam tönkre, pedig szerintem csak a sárkány génekhez van köze. Nem érdekel különösebben, ami azt illeti.
Tae-t figyelem ahogy beszél, annyival kölykösebb és annyira aranyos, valahogy nem olyan típus akit csak úgy szobára hozok, pláne nem a lakásomra. Keveseket hozok ide, bár itt élek de semmi személyes nem fűz ide. Se. Nem tudom hol lenne az a hely ahol otthon érezhetném magam.
- Szóval mindenbe belekapsz. Az jó, mert könnyebben megtalálod ami neked tetszik és jól is megy. Nekem sem ez az egyetlen, vagy éppen első műfajom de ebben teljesedtem ki végül és ez hozta meg a hírnevet is - teszem hozzá, és előkaparok egy cigit a fém tárcámból, és rágyújtok. Túl sokat dohányzok, de hát kárt nem tesz bennem, és akkor miért ne?
- Nem. Sokszor még azt se, ami az orruk előtt van, így nekem a legjobb helyem van a világban hiszen nem keresnek, hiába látnak mindenütt. Mégis vakok rám - hagyom annyiban, és a zenének szentelem a figyelmem, ami körbevesz és átölel. Ez vagyok igazán én, ez az, amit nem lát senki, és nem hallja meg a kiáltásaim mögötti tartalmat. Sok mindent mondanék, aminek a negyedét szövöm csak bele a szövegeimbe, a világ nem értene meg engem, így már meg se próbálom. Ez a zene viszont... Tiszta és mély. Kavargó sötét örvény, ami magával ragadja az embert.
- Nincs összefüggés a mit lehetne és a mi a valóság között sajnos. Ez van, úgysem hinné el senki mit rejt a smink és a ruhám - legyintek egyet ahogy beleszívok a cigibe és a fiút fixírozom sárgás szemeimmel, mintha csak belelátnék.
- Milyennek látsz engem, Tae? Olyan vagyok mint az összes többi jrock énekes? - kérdezem nyíltan.


 || ♪ Countdown

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hangover and a cute boy    

Vissza az elejére Go down
 
Hangover and a cute boy
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Metropolis-
Ugrás: