There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Fight baby, fight! - Shiva & Ares
by Ares Today at 11:35 pm


» Témakérő
by John Constantine Today at 9:17 pm» 1. kötet - Arkham Asylum környékén
by Lobo Yesterday at 9:30 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Noname

Hero

Noname

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Noname

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Music

Share | 
 

 Deadly encounter ● Zara & Faye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Sep. 09.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
11

TémanyitásTárgy: Deadly encounter ● Zara & Faye   Hétf. Okt. 08, 2018 2:51 pmZara & Faye @
Megvan annak már száz éve is – haha – hogy utoljára felbéreltek valaki likvidálására. Nem mondom, hogy büszke vagyok erre a szakértelmemre, de ha valaki annyit élt, mint én, az élet rákényszeríti olyan helyzetekre, amikből csak settenkedve, és lopakodva lehet meglógni, és szárazon megúszni. Azt persze senki nem gondolta, hogy ez a mai világban inkább keresett képesség, mint szégyellnivaló függelék. A mai napig akadnak olyan telefonhívások, és sötét limuzinból kiszálló alakok, akik Ahura Halaib csendes és precíz szolgáltatásait vennék igénybe. Mint ez a legutóbbi. Az illető tudta, mit akar, minden specifikus kérdésemre rögvest egy akta, egy fénykép, vagy egy egyenes válasz volt a reakció. Az hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem vállalok akárkire szerződést. Túl nagy hallal nem kezdek, értsd: politikai vezetőket nem vállalok el, akkor sem, ha bizonyítottan korruptak, vagy nyakig véres a kezük. Ezen felül bármilyen köztörvényes, vagy a háttérből irányító figura rákerülhet a listámra, ha felbéreknek rá. Lejártak már azok az idők, amikor magamnak vadászok. Elvállaltam a legfrissebb megbízásomat. A kiszemeltem Central City-ben tartózkodott, és a Redness nicknéven munkálkodott. Figyelmeztettek, hogy vigyázzak vele, de ez minden. Mintha bármelyik ellenfelemet lebecsülném, mikor felkerült a listámra… Nos, tehát, így történt, hogy feketét öltöttem aznap este, arcom csuklyával és maszkkal takartam el, no meg persze magamhoz vettem minden fegyveremet, amire szükségem lehetett – sosem szerettem a közelharcot, hiszen a lopakodás mestere voltam – és felkerekedtem Central City-be, az éjszaka leple alatt. A megbízóm – akinek nem mondjuk ki a nevét – még címet is mellékelt. Milyen segítőkész. Nem volt más dolgom, mint találni egy nyitott ablakot, vagy egy szellőző bejáratot, és máris bent voltam az épületben. Alig egy óra elteltével beazonosítottam a célpontomat egy fiatal nő képében. Az egyik tartógerendán lapítottam és vártam a megfelelő pillanatra, hátammal egészen a plafonra simulva. A türelem nagy erényem – aki 2400 évet képes volt kivárni, annak egy óra igazán semmiség. Megvártam, míg a hölgy pozíciót változtat, és elsétál alattam, csak hogy a meglepetés erejével rugaszkodhassak el a gerendától, és a levegőben előhúzva egy gyilkos kést, leteríthessem és végezhessek vele.

P.S.:328 szó Mood: Delberino
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jul. 02.
Tartózkodási hely :
Central City
Hozzászólások száma :
3

TémanyitásTárgy: Re: Deadly encounter ● Zara & Faye   Szer. Okt. 10, 2018 10:08 amFaye & Zara ©️️️
Nos, azért vannak dolgok, amik nem változnak egyről a kettőre. Például az, hogy sosem volt és sosem lesz otthonom, éppen emiatt lakcímem se. Az hiányozna még csak nekem, hogy a Testvériség kéthetente bekopogjon a véremért. Ettől függetlenül megmagyarázhatatlan izgalommal válogatok a lopott ruhák közül, egy feltört vidéki házban, aminek van pincéje is. Nekem az fontos. Nagyon. Fontos. Válogatok a királykék és a vérvörös ruha között, de ott van még az a fekete is, ami most rajtam van, a másik kettő meg a kezemben és ezekkel zsonglőrködve nézem magam a tükörben. Igazából pontosan tudom mi folyik körülöttem, elvégre szaglásban, hallásban, éjjel meg még látásban is túlteszek az emberek korlátain, csak momentán nem nagyon érdekel. Előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy mit akar tőlem az a gerendás Pippi odafent, de gyanítom, nem traccspartizni óhajt velem. No de le van a befőtt, ha játszik, szóval én csak haláli nyugiba csinálom a dolgom, ami abból áll, hogy szalonképes legyek a randira. A tény, hogy emiatt kirámoltam pár boltot, nagyágyút és ékszerészt, nem oszt nem szoroz semmit a dolgon. Legalábbis nekem, Pocoknak meg majd letagadom, vagy kikerülöm a válaszadást, abban jó vagyok. No de lassan egy órája döntés képtelen vagyok, így megfordul a fejemben, hogy a kukkert kérdem meg, de szemmel láthatóan a közelségemre vágyik, addig nem mozdul. Nosza, nem leszek semmi jónak az elrontója, odagrasszálok a közelébe s láss csodát, repül is felém egy késsel. Hallom ahogy elrugaszkodik, így mosolyogva nézek fel rá, miközben a gravitáció húzza felém. Azt hiszem, nem készült fel "belőlem". Igaz annyira gyors nem vagyok, mint a Flash, de azért ha könnyedén veszi, tudok vele versenyezni, ez a fekete maca meg nem néz ki speedsternek, szóval egy szempillantás alatt köddé válok, és felbukkanok mellette. Jó, valójában csak egy hipergyorsan kivitelezett oldallépés volt, de az előző jobban hangzik. Ha nem reagált időben, akkor még egy talpas rúgással segítek neki odébb röpülni.
-Szia. Vigyorgok rá nagyban, elvégre ha kellőképp mozdulatlanná verem, utána meg tudom kérdezni szerinte melyik ruhát kellene felvennem. Addig is.. marad a figyelem és a fegyelem. Nálam szemmel láthatóan nincs fegyver, vagy legalábbis nem olyan, amit az emberek annak hívnak.
-Nem ismerlek, így gyanítom valami gyáva helyett jöttél te. Ezen a ponton azért megfordul a fejemben, hogy lehet a Testvériségtől küldte valamelyik félkegyelmű, de mivel a vérem kell nekik, optimálisabb lenne, ha ők jönnének ellenem. Noha az is lehet, hogy valahol a környéken grasszál, igaz azt éreznem kéne, ha csak nem csalnak. Attól független is, hogy több száz éve baromi ügyesen csúszok ki a kezeik közül. Lehet vérszemet kaptak? Hupszii~

Wanna play with me?
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Sep. 09.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
11

TémanyitásTárgy: Deadly encounter ● Zara & Faye   Csüt. Okt. 18, 2018 11:04 amZara & Faye @
Minden tökéletesen alakul, legalább is, amire befolyásom van. Jó az időpont, jó a hely, a csillagok állása, sőt, ha a szabad ég alatt lennék, még a szélirány is nekem kedvezne. Elrugaszkodok a tartógerendától, és úgy tervezem, hogy egyetlen határozott mozdulattal vetek véget ennek a megbízásnak, de a számításaim némileg keresztbe áthúzódnak, amint a hölgy a szemem előtt válik kámforrá. Tigrisbukfencben érek földet, és lesek sietve körbe a hang forrása felé, amikor az hátulról meglök, én meg előre botlok.
- Ah… ! – megkerestem az egyensúlyom, mielőtt felé fordulva istenesen kifakadtam volna - Argh, hol ebben az igazságosság? Felbérelnek egy névre, de elfelejtik közölni azt az icipici, elenyésző részletet, hogy szuperképességei vannak… Ezért minimum az ígért összeg dupláját kérem el!
Morogtam az orrom alatt, természetesen teljesen egyszerű tőrömet még mindig élesen kettőnk közt tartva. A köszönést hallva először meglepődök, de aztán friss haragot kovácsolok belőle. Hóruszra! Hát ennyire semmibe nem vesz, hogy épp az életére törtem, és meg sem inog? Jó, ha az előző nem lett volna épp elég bizonyíték arra, hogy ez a nő minden, csak nem ember, ezen a ponton megbizonyosodhattam volna róla. A feltételezésre undokul elmosolyodtam.
- Ez szórakoztató. A hangsúlyból úgy veszem ki, hogy nem én vagyok az első és egyetlen, akit azért küldtek, hogy jobb létre szenderítsenek. És mégis, itt vagy, ahogyan én is itt vagyok. Bár az előző manőver után már majdhogynem el sem csodálkozok.
És még azt hittem, én vagyok abnormális a hátam mögött pihenő 2400 évvel! Central City, mindig új arcodat tudod mutatni nekem.
- Sajnálom, de van egy rossz hírem… - pihenő pózba vágtam magam, a tőröm pengéjét babrálva – Ezt a helyet csak az egyikünk hagyja el. Ha elvállalok egy megbízást, teljesítem is. Időm éppen van rá.
Öröklét, irónia! Bár nem tudtam pontosan, hogyan fogalmazzak. Némileg megváltozott a felállás, és egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy az arzenál, ami rendelkezésemre áll, legyen akármilyen ősi és sokszínű, felveheti a versenyt egy természetfeletti lénnyel. Már is volt a fejemben, amit a nyelvemre is engedtem.
- Mi az oka annak, hogy el akarnak tenni láb alól? Már azon kívül, hogy épp csak a sarki gyros-ost nem fosztottad ki, azt is csak azért nem, mert nem esett az utadba… Nem lehetett nagyon népszerű az uralkodási periódusod, ha a véred akarják…
Metaforának szántam, de mit tudhattam én, hogy épp belelövök a közepébe… A fekete ruhámon túl egyébként egy bőr szíj fut át a vállamon, a hátamra erősítve mindenféle csodával. No, nem igazival, fegyverekkel, mindenre, amire csak szükségem lehet. Komótosan hátra nyúltam egy spártai lándzsáért, meg nem szakítva vele a szemkontaktust, de hogy támadok-e, az attól függ, hogyan válaszol…


P.S.:430 szó!Mood: Centuries
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Deadly encounter ● Zara & Faye   

Vissza az elejére Go down
 
Deadly encounter ● Zara & Faye
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Central City-
Ugrás: