There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Ha melletted ébrednék
by Lobo Yesterday at 2:13 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
Faye Fairthorne
 
John Constantine
 
Dick Grayson
 
Song Taewon
 
Harleen Quinzel
 
Orin
 
Raven Roth
 
Conner Kent
 
Proinsias Cassidy
 
Music

Share | 
 

 The night is our time - Diana & Bruce

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Oct. 13.
Tartózkodási hely :
Gothami éjszaka
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: The night is our time - Diana & Bruce   Vas. Okt. 28, 2018 5:36 pm
Dear Diana

Nem ér különösebb meglepetésként mikor Alfred a kezembe nyom egy újabb meghívót, egy újabb unalmas kiállításmegnyitásra, de nem utasíthatom vissza már csak protokollból sem, így inkább csak elindulok zuhanyozni. Nem kell sokat töprengenem azon sem hogy mit vegyek fel, hiszen rengeteg öltöny, ing és nyakkendő várja hogy viseljem őket. Tucat termékek, egyik olyan mint a másik, de legalább sok van és mindenféle árnyalatú előfordul a szekrényben. A feketét választom ki végül, fehér vasalt inggel, zakóval, nyakkendővel ahogyan illik, és karomra csatolom az arany rolexet. Presztizs kérdés hogy mit viselek egy ilyen rendezvényen, és ezzel gyakorlatilag a végére is értem.
Ha nő lennék, még bizonyára órákat tudnék eltölteni a megjelenésem tökéletesítésével.
- Alfred. Negyed óra múlva indulok - jelentem be, ahogy lesétálok a lépcsőn, és már az ing ujját húzogatom a helyére. Gyakorlott megnyitóra járó vagyok és tudom hogy nem fog semmi újat tartogatni számomra. Unalmas megnyitó, egy kis könnyed csevely és jövök haza hacsak nem találok olyan partnerre akivel érdemes huzamosabb időt eltöltenem. Bruce Wayne képes mosolyogni és nevetni az olcsó tréfákon, míg én... Mára már nem tudok.
Negyed óra múlva már a kocsi ajtaját csukom magamra és a sofőrt utasítom hogy hová vigyen.
Egyhangú utazás, és a város fényeit nézem. A városét, aminek védelmére feltettem az életem, és ami azóta nem az otthonom hogy elvesztettem a szüleimet. Van házam, birtokom, egy cégcsoportom, és mégis mintha nem lenne otthon a számomra.
- Uram, megérkeztünk - jelenti a sofőr ahogy befordul a múzeum elé, és visszaránt a gondolataimból.
- Köszönöm, Stephen - szállok ki, és máris két vaku villan bele az arcomba. Elmosolyodom és integetek a kameráknak, hiszen nem tehetem meg hogy ne tegyem. Híresnek számítok, és az egyik leggazdagabb embernek tartanak a világban. Gazdag vagyok, ez igaz, de mégsincs semmim. Lassan sétálok be az épületbe és elveszek egy pohár pezsgőt egy arra járó pincértől, és szétnézek hátha akad ismerős arc. Már majdnem valódi mosoly jelenik meg az arcomon ahogy felismerek egy nyúlánk, kecses alakot.
- Diana. Micsoda kellemes meglepetés - szólítom meg őt, miközben közelebb sétálok hozzá.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Oct. 14.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
8

TémanyitásTárgy: Re: The night is our time - Diana & Bruce   Pént. Nov. 02, 2018 6:40 pm


the night is our time
Civil kötelessége a legtöbb kiállításmegnyitón résztvenni. Emiatt nem is fordult meg a fejében, hogy nemet mondjon erre az alkalomra. Egyébiránt nem fenyegette előreláthatólag veszély az éjszakát, emiatt nyugodt lélekkel áramlott befelé a tömeggel, miután kezdetét vette a körtúra, s a képek elemzése. Hosszú élete révén volt alkalma számos korba belepillantani, így aztán ő nem csak szemeivel figyelte meg a műalkotásokat, hanem szívével, teljes lelkével egyaránt. Számára mosolyt csalogatott elő egy őskori festmény, ugyanis Themüszkira pompázatos jegyeit látta megelevenedni bennük. De épp olyan áhitattal és szenvedéllyel adta át magát egy szobornak, mint egy festménynek. Őszinte csodálója azoknak az embereknek, akik maradandót alkothatnak e világon.
Kristálytiszta pezsgős pohárral a kezében jár-kel, felfedez és társalog, ha szükséges. Nem időzik egyetlen ember társaságában sem oly sokat, mint az alkotások mellett. Kedvére való, hogy itt töltheti szabadidejét. Nem is akadt volna más dolga, Diana nem igazán központi figura, avagy társaságfüggő. Elvonul a fészkébe és filmeknek, könyveknek szenteli szabad óráit. Emiatt örvendetes, valóságos felüdülés lelkének, hogy kalandozhat egy kiállítás pezsgésében. Addig teljesen megbabonázott, s elveszett, amíg egy ismerős hang nevén nem szólítja. Meglepettségét hamar felváltja az őszinte öröm és kedvesség, amint Liga társa, továbbá közelinek tartott barátja megjelenik az oldalán.
- Bruce. somolyog lustán, teljes szilluetjével a férfi felé fordul, vörös, testéhez simuló estéjie követi a mozdulatot, megcsillan azon a fény. - Nem gondoltam, hogy itt talállak. Egy ártalmatlan és békés estén... A néspszerűség átka? dallamos, kellemes a hangvitele, miközben ragyogó íriszeivel belekapaszkodik a férfi barna tekintetébe, elveszik azokban. Kettejük között a kapcsolat békés, mégis kissé feszült, igyekszik alkalmazkodni őhozzá. Lágyan lép közelebb, hogy egymással szemben állhassanak.
- Hogy vagy? hétköznapi kérdés, ezen a hétköznapi órán, talán nem illik a hősies pillanataik végett hozzájuk, de talán nem is kell, hogy minden perc egy világmegváltó alkalom legyen.night | szia  bow  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Oct. 13.
Tartózkodási hely :
Gothami éjszaka
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: The night is our time - Diana & Bruce   Vas. Nov. 11, 2018 12:45 pm
Dear Diana

Hosszú este lesz, és nem vagyok benne biztos hogy képes leszek végig maradni, de majd maximum részegségre hivatkozva időbe elindulok innen. A csarnokban még pislogok párat a vakuk miatt, aztán szerencsére érkezik valaki más, és őt rohanják le. Ilyenek ezek a fényképészek, mindenre és mindenkire lecsapnak ha van rá lehetőségük.
Lassacskán sétálok egyik darabtól a másikig, néhol elidőzve. Szerettem a történelmet és tudok egyet s mást az itt fellelhető darabokról is, de nem varázsol el igazán. Vannak kifejezetten értékes és érdekes darabok de csak ritkán vetemedek rá hogy valamit megszerezzek magamnak. Az esetek nagy részében nem is veszek részt a liciten csak jelen vagyok, hogy legyen sajtóm. Diana jelenléte viszont meglepő, de inkább felé veszem az irányt mint az unalmas politikusok és nagykutyák felé.
A köszöntésére biccentek és halvány mosolyt eresztek meg felé. Kell a képmutatás, itt igen. Magunk között nem tenném.
- Valami olyasmi. Nem eshetek ki a társaságból az egyéb teendőim miatt, így néha el kell jönnöm az ilyen estekre. Bár a megnyitó nem volt rossz és Greyson professzor egy két gondolata igazán elgondolkodtató volt - válaszolok neki, nem titok hogy szerettem a történelmet és hallgattam is pár előadást ami érdekelt. Diana magas nőhöz képest, így szemmagasságban van ahogy rápillantok.
- Jól. És te? Minden rendben van? - kérdezem mert voltak azért nehézségeink és egy bizonyos közös barátunknak is megártott a második esélyt az életre.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Oct. 14.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
8

TémanyitásTárgy: Re: The night is our time - Diana & Bruce   Szer. Nov. 21, 2018 9:58 am


the night is our time
Előszeretettel bogarássza minden kor csodálni való alkotását. Ez alól korunk sem kivétel. A hosszú életét arra használja, hogy minél több tudásra tehessen szert. Elvégre nem ezért élünk? Hogy tanuljunk és kiteljesedjünk? Gondolatai medrében evez, amikor megjelenik Bruce és magára vonja minden figyelmét. Kettejük kapcsolata nehézkesen vánszorgott, s bizony voltak is nézeteltéréseik. Emiatt kissé szkeptikusan viseltet a férfi iránt. Mégis, a Liga egyetlen tagja, akit igazán közelinek mondhatta. Vagy legalábbis, akit elég jól megismerhetett.
- Érthető. Mindannyian két életet élünk. elfordítja tekintetét, ismét az alkotás impozáns vonásait fürkészik bogár szemei Bruce helyett. Nehéz életük van, s nem szereti, amikor erre emlékeztetik. Hiába éli nap, mint nap a kettősséget, megtanulta megszokni. Feje lágyan oldalra billen, belezuhan a kép varázsába. Bruce mély hangja rántja ki onnét. Pillantása enyhén kérdővé válik.
- Jól, jól vagyok. bólogat serényen. Elmesélhetné, hogy magányos és nem igazán vannak barátai a civil életében -sem-, de nem teszi. Ő választotta ezt az életet. Ám van abban valami szomorú, hogy minden hős jól van. - Minden rendben. A munkám része, hogy itt legyek... magyarázkodik apró bólintásokkal kísérve, majd vállát rántja finoman. - Örülök, hogy látlak. vallja meg őszintén, s talán további szavakat is elszórna e percben, csak hogy köszöntőn mond az egyik művész, így elnémultan felé fordulva hallgatja őt, Wayne oldalán.


night | pm, ha valami nem jó vele  bow  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Oct. 13.
Tartózkodási hely :
Gothami éjszaka
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: The night is our time - Diana & Bruce   Vas. Nov. 25, 2018 7:34 pm
Dear Diana

Az este színvonalát jelen pillanatban egyetlen személy látszik emelni, méghozzá Diana aki szintén nem átlagos ember. Akár csak én magam, noha nekem a képességeim mind emberiek. Ő viszont amazon, egy régi törzs tagja, és kortalan hőse az embereknek. Ő felvállalhatja hogy kicsoda, én nem tehetem meg ezt. Én egy ikont teremtettem, és Batman bárki lehet. Bármelyik Robin előléphet az árnyékomból, mint Nightwing is tette a kiképzése után.
Pillantásom a pezsgős poharamban gyöngyöző buborékokra esik, és hogy milyen könnyen szökik el minden, ami megszokott és ismert. A világ gyorsan változik, és nekünk lépést kell tartanunk vele, így hát mozgásban kell tartani a gépezetet, a Ligát.
- Kettőt? Néha legalább száznak tűnik - sóhajtok fel, mert nincs okom panaszra igazán. A technikai vívmányaim jóval a kor előtt járnak, a bat felszerelés pedig speciális, és egyedi. Alfred a tudója és professzora mindennek.
Kissé nehézkesen indult a kapcsolatunk azt aláírom és egy bizonyos esetben nem is értettünk egyet, de végül mindenki szerencséjére jól sült el, és visszakaptuk Clarkot az életbe. Ez az egész talán kicsit közelebb hozott minket egymáshoz. Kicsit.
- A munkád része hogy itt legyél. Az viszont nem hogy jól érezd magad? Mondd Diana, téged mi tesz boldoggá? - kérdezem ahogy a képre nézek, amit az előbb csodált. Aztán valaki beszédet kíván mondani, így elhallgatok de közelebb húzódom és átkarolom a derekánál fogva hacsak nem húzódik el. Vannak dolgok, amiket nem tagadhatok le, főleg Bruce-ként. Diana gyönyörű nő, én pedig férfi vagyok.
- Én is örülök neked.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: The night is our time - Diana & Bruce   

Vissza az elejére Go down
 
The night is our time - Diana & Bruce
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: