There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Ha melletted ébrednék
by Lobo Yesterday at 2:13 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
Faye Fairthorne
 
John Constantine
 
Dick Grayson
 
Song Taewon
 
Harleen Quinzel
 
Orin
 
Raven Roth
 
Conner Kent
 
Proinsias Cassidy
 
Music

Share | 
 

 Early Bird Gets the Worm ● Poison Ivy x Bal Horog

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
81

TémanyitásTárgy: Early Bird Gets the Worm ● Poison Ivy x Bal Horog   Szer. Okt. 31, 2018 1:25 pmMarcus & Ivy©️
Double foul, you're out, darling dearest
Aznap kora este, késő délután a gotham-i arborétumban pihentem. Nem mindig pihenni járok ide, van, amikor töprengeni, világmegváltó- és rombadöntő terveket szövögetni, esetleg új mintákat venni, elraktározni és később fejleszteni őket halálos szintre. De aznap este teljesen mezei relaxáció okán mozdultam ki. Jött a tél, el kellett kapni az utolsó napsugarakat, amíg lehetett. Az Arany óra utolsó napsugaraiban fürdőztem épp, nyújtózkodva az utolsó után, amikor reszketésbe fogott mögöttem a kökénybokor. Bevallom, először tetten ért, és összerezzentem tőle, de aztán megembereltem magam. Felhúztam az orrom.
- Kökénybokrok nem szoktak reszketni, csak ha én nem kérem őket erre. Ki van ott?
Semmi válasz nem érkezett, azon kívül, hogy a reszketés alább hagyott, így tovább fintorogtam.
- Nekem így is jó… - csettintettem egyet, mire a kökénybokor gyökerei kikászálódtak a föld mélyéből, lerázták magukról a piszkot, és engedelmesen arrébb sétált két lépést.
A kökénybokor mögött egy halálra vált, egyszerű – egyszerűbb aligha lehetett volna - középkorú férfi sápadt éppen olyan fehérre, mint a fal. Érdeklődve felvontam a szemöldököm, és már épp kérdeztem volna valamit, amikor amaz kilőtt, mint a nyúl, és bár így utólag úgy hiszem, nem volt célja, de ahogyan elrohant mellettem – legalább is ezt akarhatta produkálni – nekem ütközött, és kis híján el is borított. Felnyígtam, a férfi pedig elesett. De nem azért, mert béna volt, hanem mert addig magukat nem mutató indák tekeredtek a férfi lábára. Csúnya, vészjósló, inkább vicsorgásnak ható mosoly kúszott szép ajkaimra, ahogyan egyensúlyomat visszaszerezve a férfi mellé lépek, és darázsderekamat megdöntve fölé hajolok.
- Kettős hiba, kiestél, édes…
Már azon voltam, hogy megfojtom a férfit, amiért fellökött, de megpillantottam az oldalán egy dokumentum tegezt, és ez egyből felkeltette az érdeklődésem.
- Lám, lám, mi van nálad, báránykám? Lehet, hogy még a hasznomra is válsz?
Könnyűszerrel leakasztottam a válláról a flaskát, arról ábrándozva, hogy minimum a Függetlenségi Nyilatkozat van benne, amit sok-sok pénzért vásárolnak majd vissza tőlem, és akkor nem kell majd bűnözésből sem élnem életem hátralévő részében. Egy finom csuklómozdulattal lecsavarintottam a csőtartály tetejét, a férfi minden tiltakozása ellenére.  


Szószám: 331 szó | I don't care | Megjegyzés: Laza szószámmal kezdek, majd nyúlik később, remélem, tudsz vele dolgozni Very Happy


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Oct. 16.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
7

TémanyitásTárgy: Re: Early Bird Gets the Worm ● Poison Ivy x Bal Horog   Pént. Nov. 02, 2018 11:07 pmIvy & Marcus ©️️️️️️


Újabb kellemetlen nap, amit Marcusnak üldözéssel kellett töltenie. Sikátorok, parkok, sokszor elgondolkozik azon, hogy tudnak így futni a bűnözők. Késő délután lehetett, mert a nap már elbújt a láthatár mögötti semmiségben, csupán annyi fényt adva, hogy az árnyékok lustán előbújjanak és átvegyék az uralmat az eldugottabb helyeken. Embereket kerül ki, kik értetlenül, többen mérgesen fordulnak utána, de ahogy meglátják maskaráját, mindenki úgy dönt, hogy inkább csendben marad. Félnek, óvakodnak, mindentől, ami veszélyesnek, vagy MÁSNAK tűnik. Ilyen hely lett Gotham. Jobban belegondolva, nem csak Gotham, az egész világ. Mindenhol alsógatyába öltözött magukat hősnek nevező bolondok rohangálnak, mondván, megvédik az elesetteket.
~ Lóf*szt. ~ gondolta magában a férfi. Ugyanis az elesettek itt vannak Gotham eldugott helyein, akik megveszik a drogot az azt árusítóktól, akik veréseket, késszúrásokat szenvednek nap, mint nap bűnözőktől, akik ártatlanságukat adják oda önkéntelenül, mert egyedül mernek átmenni egy sötét sikátoron, gondolván, levágják az utat hazafelé.
- Állj meg Ramirez! – próbálkozott a férfi, bár tudta, hogy szép szóra úgy sem fog megállásra késztetni egy volt sittest, aki már egy ideje Marcusnak ad információkat akarata ellenére. Persze egy két monokli, egy két törött csont, amit már elszenvedett a piti tolvaj Bal Horog kínvallatásának hála, de mi ez a szenvedés cserébe azért, hogy jobbá teheti Gothamet, még ha csak egy kicsit is.
A parkban lévő arborétumot választja Ramirez menedékül, ami nem igen tetszik Marcusnak, ugyanis itt rengeteg hely van arra, hogy elbújjon.
Kis késéssel ugyan, de a férfi is odaért a bejárathoz és nem késlekedve rontott be az ajón, elővéve egyik fegyverét. Ahogyan azt a kiképzéseken tanulta, úgy mozgott a férfi, s mivel sok helyen már sötét volt, így előkapott egy zseblámpát is, amivel be tudta világítani a láthatatlan helyeket.
- Ramirez, ha nem bújsz elő, esküszöm a lábad töröm, hogy többet ne tudj elfut… - akadt el a férfi szava, ahogy kilépett a bokrok közül, ugyanis nem semmi látvány tárult elé. Egy nő állt üldözöttje felett azzal a dokumentummal a kezében, amire neki szüksége volt. A földön pedig informátora feküdt indákkal a lábain, melyek úgy tekeredtek rajta, mint kígyók áldozatukon.  
- Mi a f*sz! – fintorgott a férfi végigmérve a nőt. Ha az is végigméri Bal Horgot, egy páncélkevlárban, az alatt sötétruházatban lévő férfit láthat. Derekán látható helyen két pisztolytáska foglal helyet, az egyik üres, ugyanis kezében tartja, melyet most ijedtében Ivy-ra szegez. Arcán fekete sí maszk van, azon pedig egy fehér hoki maszk, melyre egy ököl van festve vörös színnel. Hátára egy bozótkés van felakasztva, aminek markolata kibújik válla felett, így az is jól látható, bakancsa pedig vadászkését rejti, szintén tokban pihentetve, ami viszont takarásban van.
- Nem tudom, mi folyik itt Hölgyem, de adja át azt a dokumentumot. – mondta, közelebb lépve, fegyverét még mindig a lányra szegezve.


Szószám: 446 / Megjegyzés: Valahogy elbírok vele. Ahogy neked kényelmes.  Smile

 
I'm not a hero,

I have my own Justice,

justice of my weapon...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
81

TémanyitásTárgy: Early Bird Gets the Worm ● Poison Ivy x Bal Horog   Vas. Nov. 04, 2018 12:30 pmMarcus & Ivy©️
Early bird gets the worm, sweetheart
Már éppen lecsavarintottam volna a dokumentum tokjának tetejét – a fene egye is meg, egyetlen csuklómozdulat hiányzott hozzá – amikor idegen, és meg kell valljam igen kellemetlen hangok ütötték meg a fülem. Az arrébb húzódott kökénybokor felé pillantottam, s csábosan elmosolyodtam, amikor egyértelművé vált számomra, hogy egy hímnemű egyeddel van dolgom. Több sem kellett nekem, csábíró-kábító feromonjaim maguktól, észrevétlenül léptek működésbe.
- Azt hiszem, ezzel elkésett, jóuram… - duruzsoltam csábos hangon, majd a mellettem gúzsba kötött férfi mellkasára léptem az egyik lábammal – Bár a lábát még nem törtem, ha ez a perverziója, meghagyom magának az örömöt.
A férfi, akit ezek szerint Ramirez-nek hívtak, heves tiltakozásba kezdett, de nagy kár, hogy nem tudta befejezni, ugyanis az indáim nem álltak meg a lábszáránál, szépen felkúsztak a combján, törzsén, nyakán át a szájához, és betapasztották azt.
- Hát az éppen nem, kedvesem, csak én. Ellenben teljes életnagyságban!
A narratív hézagban, ami nekünk jutott, nem átallottam végigmérni, hogy kiféle-miféle alakkal is vetett össze a sors. Lássuk csak, védőmellény, rejtő, sötét színek, pisztolytáska, nem is egy, a válla felett kilátszik egy kés nyele, gondolom nem az első és egyetlen, ami a birtokában van. Arcán igen dizájnos hokimaszk, már majdnem a Péntek 13-ban érzem magam tőle, alatta pedig egy egyszerű símaszk, így nehezen tudom szemügyre venni a szépség szemeit. Ja, és hát természetesen pisztoly, az sem maradhat ki a felsorolásból. Hadd találjam ki, rohamrendőr?  Bár nem tűnik épp szokványosnak, ahogy túlságosan is… Hm. Hogy fejezzem ki magam finoman? Illegális fenyítőeszköz van nála.
- Oh? – mosolyodtam el undokul, szinte vészjóslón, ahogy nem hogy azt nem tettem, amire a hirtelen jött férfi utasított, de még a hátamra is vettem tőle a dokumentumot – Már miért tenném? Ha jól értelmezem a szituációt, kedves uram, én fogtam egy szökevényt, akiért bizonyára vastag vérdíj lesz a jutalmam; nem kevésbé a vele hordozott dokumentumon, amiért ölnének, hogy visszakapják, így szerencsém van, ugyanis vagy megfizetik az árát, vagy megy a téli tüzelő közé. Maga, kedvesem, ebben a történetben nem más, mint a reggeli madár, akinél gyorsabb volt a korán kelő, és így tragikus módon lemaradt a szaftos kis kukacról.
Ezen a ponton már csak arra vártam, hogy a bódító, bántóan édes feromonjaim szépen betekergőzzenek amaz orrába, és a kobakját birtokba véve az én kis játékkatonámmá tehessem. Aminek hozzávetőlegesen most jött el az ideje.
- Tegye el a fegyvert, jóuram. Nincs miért rám lőnie. Nem igaz?
De igaz. És ha minden szép és jó, a rohamrendőrrel a biztonságos kiutam is megvan az arborétumból, a szökött rabbal, és a dokumentummal, mint harci zsákmánnyal körítve. Micsoda fantasztikus napom van ma! De természetesen sosem engedtem le a védelmemet, így arra is készen álltam, ha esetleg nem engedelmeskedne minden parancsomnak.


Szószám: 439 szó | Perverso | Megjegyzés: Rendben van, uram, akkor nem fogom vissza magam Very Happy


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Early Bird Gets the Worm ● Poison Ivy x Bal Horog   

Vissza az elejére Go down
 
Early Bird Gets the Worm ● Poison Ivy x Bal Horog
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham :: Crime Alley-
Ugrás: