There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Ha melletted ébrednék
by Lobo Yesterday at 1:13 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
Faye Fairthorne
 
John Constantine
 
Dick Grayson
 
Song Taewon
 
Harleen Quinzel
 
Orin
 
Raven Roth
 
Conner Kent
 
Proinsias Cassidy
 
Music

Share | 
 

 Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
81

TémanyitásTárgy: Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman   Szer. Okt. 31, 2018 12:31 pmBatman & Ivy©️
Look at how we ruined this world!
A tervem tökéletes volt. Az éjszaka leple alatt surrantam be a gotham-i, de már erősen külvárosi területen fekvő agrikultúrális központba, ahonnan az ott termő zöldségeket, gyümölcsöket és gabonát az üzletekbe osztják szét. Nálam nem volt semmi, mindössze egy két és fél literes tartály, benne fenyegetően sötét és zöld folyadékkal. Nem volt könnyű elcipelni idáig, elismerem, de az ilyen munka sosem fáradságos. Az volt a tervem, hogy az éjszaka folyamán szépen feltöltöm a víztározót ezzel a folyadékkal, elegyítem, és akkor reggel, amint beindítják az automata öntözőrendszert, azok a disznók saját maguk fogják meggyilkolni a következő három havi élelmiszer adagjukat! Persze, tudom, azt gondolnád, hogy én lennék az utolsó, aki a saját gyermekeit gyilkolja meg. Igaz Tévedsz. Azoknak amúgy sem volt semmi haszna, de ha kiiktatom ezt a telepet, akkor azzal hosszútávon Gotham lakosságától vágom el az élelmiszer utánpótlást, és ez az első lépése az én apokaliptikus tervemnek, kiirtani az emberiséget, és visszaadni a Földet a Zöldnek, kezdve mindezt Gothammel, majd szép lassan terjeszkedve tovább. Tudom, tudom, az áldozatok… Minden háború áldozatokkal jár, kedvesem. Én pedig háborút indítottam az emberiséggel. Kezdve most. Nem kellett a csínytevéshez csupán pár agyafúrt és ügyes trükk – úgy, mint hajtűvel zárak feltörése, feromonokkal irányítani egy-két bamba őrt, hogy az én malmomra hajtsa a vizet, és fellógatni három-négy kertészt, hogy ne legyenek útban – hogy lassan, de biztosan átverekedjem az utam az épületkomplexum víztározójához. A riasztókat már rég kiiktattam, a kulcs a bejárathoz pedig már rég nálam volt, egy diadalittas mosollyal meg is pörgettem az ujjamon, mielőtt kinyitottam volna az utolsó ajtót, mely akadályként magasodott fölém. Ahogy sejtettem, amint beléptem, lépteim visszhangos, ritmusos zajt vertek.
- Na végre… ! – húzódott az ajkaim győzedelmi mosolyra, ahogy a víz felszínéről visszatükröződő fény megvilágította az arcomat.
Nem hezitáltam, rögtön vettem a tartályt, és a kupakját lecsavarva lefektettem a medence szélére, hagytam, hogy a sistergő, szénsavas idegméreg megtöltse a medencét, és elkeveredjen a benne raktározott vízzel. Annyira elfoglalt az, hogy felügyeljem a folyamatot, hogy teljesen elkerülte a figyelmemet, ahogyan az éjszakai éhre emelkedik egy hatalmas reflektor hívó fénye…


Szószám: 335 szó | I don't care! | Megjegyzés: Remélem, lehet vele dolgozni!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Oct. 13.
Tartózkodási hely :
Gothami éjszaka
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman   Vas. Nov. 11, 2018 12:59 pm
Dear Ivy

Ma estére semmit nem terveztem be, és csak remélni merem hogy ez így is marad, mert olvasással töltöm az időmet a batbarlangban. A monitorok előtt helyezkedek kényelembe az ergonómikus székembe és  hátradőlve olvasgatok egy történelmi könyvet. Várom hogy a fejlesztésem feltelepüljön, de még órákat jelez, mert elég nagy volumenő újítás, és még ki kell eszközölnöm benne az esetleges hibákat, addig elfoglalom magam mással.
- Uram, a hívó... - jelenik meg Alfred és rápillantva a kérdéses kamerára közelítek. Valóban felkapcsolták, ami azt jelenti hogy engem várnak. Vagyis Batmant igazából.
Leteszem a könyvet és elindulok hogy magamra húzzam a denevér jelmezt a fegyvereivel. Batman alakja már már legendás és védelmező Gotham felett ahogy kivettem a beszélgetésekből, és valahol ez egy csepp megnyugvással tölt el hogy sikerült egy ikont létrehoznom, egy névtelen segítőt az éjben.
Tíz perccel később már a kocsiban ülve száguldok hogy Gordonnal találkozzak a hívónál. Mindig ott vár, és mindig olyan kimért de együttműködő is. Gyorsan megtudom a részleteket a dologról, és a kieső agrár telep felé veszem az irányt. A védelmi rendszer nem okoz különösebb nehézséget és máris az üvegház tetején surranok, ahonnan a víztárolókhoz vezet az utam. Az árnyékba húzódva figyelem ahogy a nő mesterkedik, de nem ismeretlen előttem a kiléte. Poison Ivy az, a növények védelmezője. Megannyi néven lehetne őt emlegetni és a múltbeli összecsapásainknak hála már sok támadására és mérgére immunis vagyok.
- Én a helyedben abbahagynám, még most - szólítom meg ahogy a sötét árnyas sarokból kibontakozik az alakom.
//Remélem használható ^^//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
81

TémanyitásTárgy: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman   Kedd Nov. 13, 2018 1:32 pmBatman & Ivy©️
Take that mask off and kiss me
Lassan, de biztosan ürül a tartály tartalma, és én nem is siettettem, igazából ebből a matériából bármilyen koncentráció eléri a kívánt hatást. Már-már a felére ürült a fém konténer, amikor egyszerre ismeretlen és ismerős hangot véltem hallani. Megriadtam, még egy meglepett gasp is elhagyta az ajkaimat – nem azért, mert oly nagyon félnék, sokkal inkább mert már nem számítottam társaságra. Ahogy kirajzolódik előttem a férfi sziluettje, egyszerre megkönnyebbültem és felingereltem magam. Komótosan, ráérős tempóban egyenesedtem fel, el nem lépve a tartálytól. Csábos testtartást vettem fel.
- Nocsak, egy régi szerető… Gyere ide, és adj egy csókot, kedvesem… - duruzsoltam mázos hangon, míg teljesen reflex alapon beborítottam a termet édes és csábító feromonokkal.
Nem tudtam, miféle hatást fog kiváltani, hisz már – huh, mióta is nem találkoztunk? És azért a védelmem sosem engedem le, ha Batman-ről van szó.
- Attól tartok, elkéstél, cicvarek… - lépkedek hozzá közelebb önhitten – A tartály fele már üres, az automata öntözők pedig, amint elüti az óra a hajnali négyet, elvégzik helyettem a piszkos munkát…
Ha hagyja magát megközelíteni, akkor egészen előtte állok meg, karjaimmal körbefonom a nyakát, mintha indák volnának.
- Minek mindig ez az örökös ellenségeskedés… ? Itt már úgysem tehetsz semmit. Inkább vedd le a maszkot, és csókolj meg…
Ha amaz nem készült tenni semmit, akkor közelebb hajoltam azzal a határozott céllal, hogy lopjak tőle egy édes csókot.


Szószám: 222 szó | Batman vs Ivy | Megjegyzés: Kíváncsi vagyok, ebből hogy jössz ki... xD


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Oct. 13.
Tartózkodási hely :
Gothami éjszaka
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman   Vas. Nov. 25, 2018 6:01 pm
Dear Ivy

A város védelme mindig is előrébb való lesz mint egy jó könyv, bár azért az is érdekelne hogy egyes elméletek szerint hogyan alakulhatott volna a világ ha egy-egy neves háborúban nem az győz, akit megtanultunk történelemből.
A kies terület megannyi rejtőzködőt, és árnyékot nyújt, így nem sok munkába kerül bejutni, és az ismerős vörös hajú nő láttán egy egészen kicsit rebben meg a szemem. Sejthettem volna hogy Ivy mesterkedni fog valamiben, de nem számítottam ilyen hamar akcióra tőle, hiszeb a legutóbbi összezördülésünk óta valamerre csendben volt.
Figyelem ahogy kiegyenesedik. Formás, nőies alakja van és nem egyszer hagytam hogy kísértésbe vigyen, de ennek már vége, és nem hagyhatom hogy a személyes - talán létező talán nem - érzéseim eltérítsenek. Most nem.
- Azoknak az időknek vége Ivy. Már nem vagyunk szeretők - pillantok rá a maszk alól sötéten, és szemeim csak fényes bogaraknak tűnhetnek, ahogy egy lépést sem teszek felé. Ellenben azon gondolkodom, hogyan akadályozhatom meg hogy másnap beinduljanak az öntözők. Alfred bizonyára tudja értesíteni Gordont.
- Ne legyél ebben olyan biztos - hirtelen nyújtom ki a kezem és a tapadós pisztollyal elrántom a tartályt amiben ez a szer van hogy legalább annyival kevesebb kerüljön az öntözőkbe. Ezt is elég nehéz lesz semlegesíteni de számomra semmi sem lehetetlen.
- Mindig van mit tenni Ivy, és nem hagyhatom hogy tönkretedd a városomat - lépek közelebb hozzá én is egy kicsit.
- Menj el még most. Vagy a nehezebb utat választod mint mindig? - villantom meg a bat shurikent amit nem csak dobni tudok pontosan de a makacs indák elvágására is kitűnően alkalmas. Nem engedhetem meg hogy a terve sikerrel járjon, és a fél város elpusztuljon. Számítok a támadására, hiszen a tartálya elvesztése bizonyára nem esik majd jól neki.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
81

TémanyitásTárgy: Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman   Csüt. Nov. 29, 2018 8:13 pmBatsy & Ivy©️
Thanks, but no thanks
Hízeleg nekem, hogy nem lép el tőlem, sem közelebb hozzám, csak hagyja, hogy buja indákként körbefonja a nyakát és a hátát két kecses, vékony karom. Szemem nem rebben, amíg felel, arcomon angyali, már-már földöntúli mosolyt őrizgetek, és bár van egy kihívó, csábos éle, nincs benne semmi lefitymáló vagy utálatos.
- Összetöröd a szívem, denevérember… - játszadoztam el a hangsúllyal kislányosan, nyűgös kismacskaként, és mivel különösebb ellenkezés jelét nem adja, megtöröm a köztünk fennálló, leheletnyi távot, és bátor, bőséges csókot nyomok az ajkaira. Tisztában vagyok vele, hogy azt hiszi, a legtöbb toxinomra és feromonomra immunis, de mindaz olyan nagyon régen volt. Azóta én is erősebb lettem. A céljaim tisztábbak, mint valaha. Teljességgel kizárt, hogy ne tudnám meglepni egy-két új trükkel, amit a tarsolyomban tartogatok. Ezt leszámítva ettől a kis csókocskától legfeljebb az egyensúlyérzéke zavarodhat össze egy leheletnyit, és azt sem túlságosan hosszú időre. Már épp azon voltam, hogy diadalmas mosolyomat rávillantom, amikor elsüvít mellettem a tapadókorongos lövedékkel félrerántja a vízbe lötyögőméregkeveréket. Nem mondom, hogy jól esik, de egy fintornál többre nem méltatom.
- Ugye tudod, hogy a kárt már megtettem? Az a mennyiség, ami eddig beleömlött a vízbe, bőven a halálos dózis felett van. Én a helyedben kitalálnám, hogyan lehet hatástalanítani az automata öntözőket, méghozzá gyorsan, ugyanis közeleg a reggel négy óra. Tik-tak, tik-tak…
Ahogy közelebb lép hozzám, egyenesen felhorkanok a kikívánkozni vágyó, éles kacagástól.
- A Te városod, hm? Mi ez a megalomán duma? Nem, kedvesem, tévképzetek közt élsz… Neked legfeljebb a szemételtakarítás marad, ha romba döntöm Gotham-et, és aztán az egész világot, hogy visszaadjam a Zöldnek, ahogy annak lennie kellett volna mindig is!
Egyszerűen hitetlenkedve bámulok rá, a dobócsillagjára, majd ismét rá, hogy még mindig nem veszi a lapot. Mit várt? Hogy majd a homlokomra csapok, és szedve a sátorfámat az első adandó kijáraton távozok? Hát hülyének néz engem mindenki?
- Tudod, hogy durván szeretem… - vigyorogtam rá szép, fehér fogsorommal, aztán már csak azt lehetett hallani, hogy megremeg a föld, és Batman mögött hirtelen egy, még az én karcsú derekamnál is vaskosabb lián tört utat magának nagy robajjal a víztározó betonozott talaján át. Egyetlen pillanatra felágaskodott, mint valami mérges kígyó, aztán nekilendült, hogy akkora pofont adjon az én régi szeretőmnek, hogy lehetőleg a szomszédos falig repüljön.


Szószám: 368 szó | Humain á l'eau | Megjegyzés: Forgassuk fel ezt a helyet, kedvesem


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Oct. 13.
Tartózkodási hely :
Gothami éjszaka
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman   Kedd Dec. 11, 2018 5:31 pm
Dear Ivy

Nem menekülök a nőtől, holott valahol mélyen tudom hogy nem lebecsülendő és nem kezelhető hagyományos és sztereotipikus nőként, hiszen ő sokkal több ennél. Egy ideig közelről élveztük egymást, és a szememnek még mindig kellemes látványt nyújt, hiszen vörös hajú és szeretem a tüzes nőket. Akikben van erő, és tartás.
Megrándul a szám széle a mosolyára, oly sokszor láttam már, és oly sok menet indult ezzel az ártatlannak éppen nem nevezhető gesztussal. Ahogy hozzám simul, testem ismerősként köszönti az ő formás alakját és nem ellenkezem a csókja ellen, valahol még talán kívánom is, pedig a józanságom tudja hogy nem lenne szabad ezt tennem, és hagyom magam. Nem lehetek ember, hiszen én vagyok Batman.
- Tudom hogy megtetted a kárt, és meg fogom oldani hogy ne kapcsoljon be reggel az öntöző rendszer ebben biztos lehetsz. A város nem fogja megmérgezni magát, bármennyire is szeretnéd, hogy így legyen - válaszolok neki ahogy a méreggel teli kannát félredobom. Az épületben szerteágazó csövek végtelenek, nem tudom meggátolni hogy beinduljon, hacsak nem riasztom be az egészet vagy nem teszem tönkre az egész terményt. Ami veszteség a város számára de az alapítványom támogatni tudja az importálást, és a renoválást. Ez megoldás lehet, igen.
- A város felett én őrködöm, évek óta és ha én el is tűnök lesz egy másik. Batman mindig lesz, és sosem fogja hagyni hogy megtedd, bár valahol elismerem hogy az ember túlzásba esik, de nem mentheted meg az egész világot azzal, hogy elpusztítod - válaszolok neki keményen ahogy megcsillan a fény a dobócsillagjaimon, amikkel közelharcban is jól bánok, és nem fog zavarni hogy Ivy nő. A városomról van szó, amit megvédtem az Árnyak Ligájával szemben. Vele szemben is meg fogom.
- Tudom hogyan szereted, de ezt aligha fogod - sóhajtok fel, és megfeszülök a támadásra, de hagyom hogy az inda elsodorjon, és rákapaszkodok, mint valami megvadult rodeo-bikára. Belevágom a tőröm hogy elmetszem, vagy legalábbis károsodjon mert olyankor kissé lelassul a tapasztalatok alapján. Tovább lendülök Ivy felé hogy az indába kapaszkodva páros lábbal oldalba rúgva sodorjam el, és remélem sikerül is. A földre huppanok én magam is, és egy tigrisbukfenc után állok fel ismét. Bemelegítő körnek elment.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
81

TémanyitásTárgy: Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman   Vas. Dec. 16, 2018 12:00 pmBatman & Ivy©️
Let's wreck this place, my love...
Elégedettség bujkál abban a mosolyban, amit rávillantok, látva, hogy nem vet meg egy kis szórakozást. Szeretem az olyan férfiakat, akik szeretnek veszélyesen élni, és ha valaki, hát akkor Batman kellett, hogy tudja, hogy az én csókom gyakorta halálos. Nem ezúttal mondjuk, de mit tudhatta ő ezt, amikor hozzásimulok, ölemmel az övének, két puha, meleg párnám a hideg egyenruhájának mellén pihent, ujjaim a sisakjának latex anyaját cirógatták, ahogy a hajával tettem volna, ha hozzáférek. A csókom forró volt, tüzes, épp, ahogyan tudom, hogy szereti. Nem reméltem, hogy elcsavarhatom a fejét, de ki mondta, hogy nem lehet egy kellemeset nosztalgiázni, mielőtt felforgatjuk ezt a helyet? A feleletre csk drámaian felsóhajtottam, még szemforgatással is körítettem.
- Megpróbálhatod, kedves. Bizonyára felmérted, hogy vajmi kevés lehetőség áll a rendelkezésedre. És ez alól nem bújsz ki annyival, hogy „én vagyok Batman”. Oh, ami pedig ezt a kis csókocskát illeti… Ne aggódj, nem fogom senkinek elárulkodni – kacsintottam rá csábosan, mielőtt elszakadtam volna tőle.
Az a „vajmi kevés” gyakorlatilag megegyezett a nullával. Két dolgot tehet. Vagy megpróbál eljutni a fővezérlőhöz, és leállítani a reggeli öntözést, még mielőtt az beindul, és futni hagy engem, vagy tönkreteszi a terményt maga, de azzal szintén az én malmomra hajtja a vizet. Olyan tervet állítottam fel, amiből győztesen ki nem jöhet. Ocsmányul fintorogtam a szavaira.
- Mi ez a nyálas duma? Miért vagy benne olyan biztos, hogy Batmannek eszmei értéke van? Hogy bárki képes lenne a gúnyádban rohangálni? Nem, kedvesem. Az átlag gothami lakos számára leomlana a bálvány, az ideál, amint a cipődbe bújna. Sajnálatos módon az a bizonyos bálvány akkor is leomlik, ha ma éjjel itt, a város peremén kudarcot vallasz. Az embereknek már megvolt az esélye, hogy bizonyítson, kedvesem! Az én türelmem viszont véges!
Emeltem meg a hangom kissé, a víztározó üres terében mennydörgésként visszhangzott.
- Tesztelj, kedves… – vigyorogtam vészjóslón, én pedig hagytam, hogy az inda tegye a dolgát.
Különösebben az sem zavart, hogy felhasítja, és bár tény, a mozgása lomhább lesz tőle, a sebből, amit hasított, csúszós nyák, ragacsos váladék köszönti a manőverért cserébe a bőregeret. Egy pillanatra elkerekedtek a szemeim, ahogy láttam a mozdulatot, ami mindjárt célba ér, és sikerült is neki. Nagy, visszhangos nyögéssel gurultam odébb vagy két métert. Szétzilált hajam árnyékából morcos morgással emeltem fel a fejem, és egy könnyed, de erélyes kézmozdulattal rávettem az indát, hogy a sebből tüskés, önálló életet élő ágakat és gallyakat növesszen, amik a férfi végtagjai felé csaptak le, mint mérges kígyók.


Szószám: 400 szó | Comme un Bateau | Megjegyzés: Forgassuk fel ezt a helyet, kedvesem ~
Van még valami a tarsolyodban, vagy ágyba bújhatunk, kedvesem?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Oct. 13.
Tartózkodási hely :
Gothami éjszaka
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman   Szer. Jan. 16, 2019 6:47 pm
Dear Ivy

Nem remélt és nem túl kellemes meglepetés, hiszen Ivyval azt hiszem elmondhatom hogy kissé viharos a kapcsolatom. Ellenség, aztán szerető, aztán megint... Váltakozik, mint a nappal az éj után, és sosem tudhatom igazán, hányadán is állunk egymással. Miként kezeljem? Bár az öntözőrendszer sorsából kiindulva, ez nem egy baráti találkozó lesz, sokkal inkább harc, és nem futamodok meg előle, sosem tettem. Batman nem fél, mert a félelmet magát is legyőztem, az árnyak ligája  nem múlt el nyomtalanul.
Könnyű érintése engem is a bűnre csábít, és ahogy hozzámsimul, érzem a ruhán keresztül is, mellei puhaságát, és teste bujaságát, amit nem homályosít el egy két harc. Élénken emlékszem a vad légyottokra, amik csak a mieink voltak, és mindenféle érzés nélküli élvezet. Pontosabban, minimális érzéssel, hiszen szerettem a testét, túlságosan is. Derekára simuló kezeim is mutatják hogy mennyire az annyira, de el kell engednem. Nem ellenkezem a csókjára, és kicsit... én is beleadok, hiszen ez még nem bűn, és olyan édes. Kívánatos. ÉS tiltott.
- Meg fogom próbálni, hidd el. Nem lesz kellemes, de az öntözés nem fog elindulni, és nem azért mert én vagyok Batman, hanem mert megakadályozom. Akkor is megtenném ha nem viselném a ruhám - válaszolok neki és megrándul a szám széle. Oly mindegy, ki hinné el ha mégis szárnyra kapna a szóbeszéd? Gotham védelmezője, és egy villain szeretők? Ugyan. Egy ikont teremtettem, de néha eszembe jut hogy nem számoltam azzal hogy én viszont halandó vagyok, az ikonnal szemben.  A szavai szerint ezzel ő is tisztában van, hiszen nem vagyok örök életű.
- Ivy, nem ítélkezhetsz egymagad az emberek felett abból kiindulva, hogy ez a város milyen. Gotham lakosai nem éppen a legjobb példája az emberiség szépségének, és biztos vagyok benne hogy az érték megmarad. Batman mindig volt, és lesz is, hiába gondolod hogy nem. Mindig van, aki küzdeni fog ellened és a hozzád hasonlók ellen. A türelem... sosem volt erős oldalad - húzódik nagyon pici mosolyra a szám széle, mert elég időt töltöttem vele hogy kiismerjem a jellemének nagyját. Vad és tüzes szerető, de éppen ezt szerettem benne. Az életet.
- Éppen azon vagyok - lendülök neki és felhasítom a csápot. Beterít a nyálas váladék, de amennyire tudom lesöpröm, és megkapaszkodva lendülök hogy elsodorjam és sikerül is a manőver ami talán meglepi, de nem bízom el magam. Ivy veszélyes nő, és leginkább nő így hát sosem tudhatom előre mivel is próbálkozik. Kitérek a csápok elől, és a batpengével elmetszem amelyik túl közel jönne. Közben a rádióvevőn kapcsolódok Alfredhez.
- Alfred! Az üvegház öntözőrendszerét megmérgezték, reggel nem indulhat el - foglalom össze röviden, ahogy elbukfencezek egy felém csapó inda felől.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman   

Vissza az elejére Go down
 
Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: