There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Rush Judgement - Dinah és Connor
by Dinah Laurel Lance Csüt. Nov. 15, 2018 5:54 pm


» Unnatural Selection - Ivy & Constantine
by Pamela Isley Csüt. Nov. 15, 2018 10:21 am


» John/Slade /Conner modműhelye
by John Constantine Szer. Nov. 14, 2018 4:35 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
John Constantine
 
Faye Fairthorne
 
Proinsias Cassidy
 
Pamela Isley
 
Alkotó
 
Lobo
 
Slade Wilson
 
Ares
 
Barbara Gordon
 
Vandal Savage
 
Music

Share | 
 

 Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
73

TémanyitásTárgy: Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman   Szer. Okt. 31, 2018 1:31 pmBatman & Ivy©️
Look at how we ruined this world!
A tervem tökéletes volt. Az éjszaka leple alatt surrantam be a gotham-i, de már erősen külvárosi területen fekvő agrikultúrális központba, ahonnan az ott termő zöldségeket, gyümölcsöket és gabonát az üzletekbe osztják szét. Nálam nem volt semmi, mindössze egy két és fél literes tartály, benne fenyegetően sötét és zöld folyadékkal. Nem volt könnyű elcipelni idáig, elismerem, de az ilyen munka sosem fáradságos. Az volt a tervem, hogy az éjszaka folyamán szépen feltöltöm a víztározót ezzel a folyadékkal, elegyítem, és akkor reggel, amint beindítják az automata öntözőrendszert, azok a disznók saját maguk fogják meggyilkolni a következő három havi élelmiszer adagjukat! Persze, tudom, azt gondolnád, hogy én lennék az utolsó, aki a saját gyermekeit gyilkolja meg. Igaz Tévedsz. Azoknak amúgy sem volt semmi haszna, de ha kiiktatom ezt a telepet, akkor azzal hosszútávon Gotham lakosságától vágom el az élelmiszer utánpótlást, és ez az első lépése az én apokaliptikus tervemnek, kiirtani az emberiséget, és visszaadni a Földet a Zöldnek, kezdve mindezt Gothammel, majd szép lassan terjeszkedve tovább. Tudom, tudom, az áldozatok… Minden háború áldozatokkal jár, kedvesem. Én pedig háborút indítottam az emberiséggel. Kezdve most. Nem kellett a csínytevéshez csupán pár agyafúrt és ügyes trükk – úgy, mint hajtűvel zárak feltörése, feromonokkal irányítani egy-két bamba őrt, hogy az én malmomra hajtsa a vizet, és fellógatni három-négy kertészt, hogy ne legyenek útban – hogy lassan, de biztosan átverekedjem az utam az épületkomplexum víztározójához. A riasztókat már rég kiiktattam, a kulcs a bejárathoz pedig már rég nálam volt, egy diadalittas mosollyal meg is pörgettem az ujjamon, mielőtt kinyitottam volna az utolsó ajtót, mely akadályként magasodott fölém. Ahogy sejtettem, amint beléptem, lépteim visszhangos, ritmusos zajt vertek.
- Na végre… ! – húzódott az ajkaim győzedelmi mosolyra, ahogy a víz felszínéről visszatükröződő fény megvilágította az arcomat.
Nem hezitáltam, rögtön vettem a tartályt, és a kupakját lecsavarva lefektettem a medence szélére, hagytam, hogy a sistergő, szénsavas idegméreg megtöltse a medencét, és elkeveredjen a benne raktározott vízzel. Annyira elfoglalt az, hogy felügyeljem a folyamatot, hogy teljesen elkerülte a figyelmemet, ahogyan az éjszakai éhre emelkedik egy hatalmas reflektor hívó fénye…


Szószám: 335 szó | I don't care! | Megjegyzés: Remélem, lehet vele dolgozni!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Oct. 13.
Tartózkodási hely :
Gothami éjszaka
Hozzászólások száma :
5

TémanyitásTárgy: Re: Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman   Vas. Nov. 11, 2018 1:59 pm
Dear Ivy

Ma estére semmit nem terveztem be, és csak remélni merem hogy ez így is marad, mert olvasással töltöm az időmet a batbarlangban. A monitorok előtt helyezkedek kényelembe az ergonómikus székembe és  hátradőlve olvasgatok egy történelmi könyvet. Várom hogy a fejlesztésem feltelepüljön, de még órákat jelez, mert elég nagy volumenő újítás, és még ki kell eszközölnöm benne az esetleges hibákat, addig elfoglalom magam mással.
- Uram, a hívó... - jelenik meg Alfred és rápillantva a kérdéses kamerára közelítek. Valóban felkapcsolták, ami azt jelenti hogy engem várnak. Vagyis Batmant igazából.
Leteszem a könyvet és elindulok hogy magamra húzzam a denevér jelmezt a fegyvereivel. Batman alakja már már legendás és védelmező Gotham felett ahogy kivettem a beszélgetésekből, és valahol ez egy csepp megnyugvással tölt el hogy sikerült egy ikont létrehoznom, egy névtelen segítőt az éjben.
Tíz perccel később már a kocsiban ülve száguldok hogy Gordonnal találkozzak a hívónál. Mindig ott vár, és mindig olyan kimért de együttműködő is. Gyorsan megtudom a részleteket a dologról, és a kieső agrár telep felé veszem az irányt. A védelmi rendszer nem okoz különösebb nehézséget és máris az üvegház tetején surranok, ahonnan a víztárolókhoz vezet az utam. Az árnyékba húzódva figyelem ahogy a nő mesterkedik, de nem ismeretlen előttem a kiléte. Poison Ivy az, a növények védelmezője. Megannyi néven lehetne őt emlegetni és a múltbeli összecsapásainknak hála már sok támadására és mérgére immunis vagyok.
- Én a helyedben abbahagynám, még most - szólítom meg ahogy a sötét árnyas sarokból kibontakozik az alakom.
//Remélem használható ^^//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
73

TémanyitásTárgy: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman   Kedd Nov. 13, 2018 2:32 pmBatman & Ivy©️
Take that mask off and kiss me
Lassan, de biztosan ürül a tartály tartalma, és én nem is siettettem, igazából ebből a matériából bármilyen koncentráció eléri a kívánt hatást. Már-már a felére ürült a fém konténer, amikor egyszerre ismeretlen és ismerős hangot véltem hallani. Megriadtam, még egy meglepett gasp is elhagyta az ajkaimat – nem azért, mert oly nagyon félnék, sokkal inkább mert már nem számítottam társaságra. Ahogy kirajzolódik előttem a férfi sziluettje, egyszerre megkönnyebbültem és felingereltem magam. Komótosan, ráérős tempóban egyenesedtem fel, el nem lépve a tartálytól. Csábos testtartást vettem fel.
- Nocsak, egy régi szerető… Gyere ide, és adj egy csókot, kedvesem… - duruzsoltam mázos hangon, míg teljesen reflex alapon beborítottam a termet édes és csábító feromonokkal.
Nem tudtam, miféle hatást fog kiváltani, hisz már – huh, mióta is nem találkoztunk? És azért a védelmem sosem engedem le, ha Batman-ről van szó.
- Attól tartok, elkéstél, cicvarek… - lépkedek hozzá közelebb önhitten – A tartály fele már üres, az automata öntözők pedig, amint elüti az óra a hajnali négyet, elvégzik helyettem a piszkos munkát…
Ha hagyja magát megközelíteni, akkor egészen előtte állok meg, karjaimmal körbefonom a nyakát, mintha indák volnának.
- Minek mindig ez az örökös ellenségeskedés… ? Itt már úgysem tehetsz semmit. Inkább vedd le a maszkot, és csókolj meg…
Ha amaz nem készült tenni semmit, akkor közelebb hajoltam azzal a határozott céllal, hogy lopjak tőle egy édes csókot.


Szószám: 222 szó | Batman vs Ivy | Megjegyzés: Kíváncsi vagyok, ebből hogy jössz ki... xD


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman   

Vissza az elejére Go down
 
Hatalmi Harcok: Old Habits Die Hard ● Poison Ivy x Batman
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Konoha vs Djuka klán
» Jelmezek
» Az Országok Felépítése és Hatalmi Rendszere
» Humor
» Batman karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: