There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Ha melletted ébrednék
by Lobo Yesterday at 2:13 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
Faye Fairthorne
 
John Constantine
 
Dick Grayson
 
Song Taewon
 
Harleen Quinzel
 
Orin
 
Raven Roth
 
Conner Kent
 
Proinsias Cassidy
 
Music

Share | 
 

 Family thing's

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Mar. 30.
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
13

TémanyitásTárgy: Family thing's    Szomb. Nov. 10, 2018 5:10 pmDiana & Ares

There's no more words for what I've done!
I find myself behind the sun!
Unottan bámészkodok a bmv hátsó ülésén, mert lusta voltam magam volán mögé ülni, így ma sofőrrel utazom. Amúgy is egy árverésre igyekszem, ahol pár olyan ember is lesz akiknek súgnom kell a fülükbe ezt azt, és újabb lázadást szítok a polgárok között. Ehhez viszont minden ilyen rémes rendezvényen meg kell jelennem. Megveszek valami ostoba kacatot és aztán eladom, nincs rá szükségem igazából. Az emberekre van, és arra hogy gyűlöljék egymást, érezzék hogy meg akarják fojtani a másikat és ezek lehetőleg tettlegességig is fajuljanak.
Kiszállok a kocsiból és máris telibe kapnak a kamerák, de fürgén átfurakszom közöttük, és már bent is vagyok a csarnokban. Az utolsó sorba ülök le ahogy megkezdődik a megbeszélés és köszöntések meg minden egyebek hangzanak el. Elnyomok egy diszkrét ásítást is, hiszen olyan jól tudom játszani az embert, és inkább nézelődök. A tömeg pitiáner alakokkal van tele, de egy nem emberi lény is van a közelben ezt érzem a csontjaimban. Nocsak, ki lenne az akit itt esz a fene, és nincs jobb dolga? Kinyújtom hát a nyakam hogy jobban lássak. Hm.... Hohóó. Diana. A WonderWoman. Micsoda kincs az emberiségnek.
A licit után, miután gazdagabb lettem egy kacattal és szegényebb jó pár dolcsival, kiszúrom a tömegben.
- Nahát, családi találkozó? Ez nem volt a meghívón... - pillantok rá, ahogy odaérek hozzá. Nem vagyok barátságos, de ellenséges sem. Egyszerűen nem akarom hogy megzavarja az ügyeimet a kínos igazságmániája. Mert azért hallottam egyet s mást erről a nőszemélyről.   

  ♪ No more sorrow
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Oct. 14.
Tartózkodási hely :
Metropolis
Hozzászólások száma :
8

TémanyitásTárgy: Re: Family thing's    Szer. Nov. 21, 2018 9:58 am


our things
Az árverésen ácsorogva figyeli a történéseket. Nem szólal meg, csak ha kérdeznek őtőle valamit. Rengeteg régiség is új gazdát keres magának, így nem kérdéses, hogy Diana ezért van jelen. Habár kissé magányosan ácsorog az ember tömeg szélén, hébe-hóba egy-egy pillantást magának tudhat karikagyűrűs férfiaktól, vagy a túl fiatal női kísérőktől. A nő persze nem foglalkozik semmi mással, csak a pezsgővel a kezében és a licitálás vad szenvedélyével, ami elsöpör mindent az útjából. Még ennyi idő elteltével is meglepi, miféle mozgató elem a pénz ebben a világban. A licit véget ér, így neki sincs maradása igazándiból. Mégsem kíván elsőként távozni, mert azt sértésnek vennék.
Épp indulna, hogy egy újabb helyet keressen magának a teremben, amikor megszólítják őt. Tekintete rögtön a férfi szemeibe kapaszkodik. Ajkai elnyílnak, a döbbenet, a harag, a kíváncsiság érzelmei vonulnak át az arcán. Nem kell sokáig gondolkodnia, hogy kivel néz farkasszemet. Ajkai résnyire elnyílnak, ám hamar bezárulnak. Érzelemmentessé válik pillantása.
- Nem, valóban nem. szegi fel állát, kihúzva a vázát közben. Tekintetét körbefuttatja a termen, megfigyeli a kijáratokat, mennyi civil tartózkodik odabenn. Azzal biztatja magát, hogyha Ares vihart akart volna, már legalábbis dörögne. - Mondd csak, most éppen melyik háborút támogatnád? családjának egyetlen életben maradt férfi tagjáról tud csupán. Arról sem mesélne szívesen, hiszen ők ketten megütköztek már korábban. Diana vénáiban most is forr az ütközet iránti szenvedély, szívesen elsöpörné Arest az útból, de nem teszi. Türelemmel társalog vele, ha kell. Túl sok a civil...


I'm a believer | szió  giggle   

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 30.
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
13

TémanyitásTárgy: Re: Family thing's    Vas. Nov. 25, 2018 8:13 pmDiana & Ares

There's no more words for what I've done!
I find myself behind the sun!
Érdekes jelenség Diana. Wonder Diana, vagy mi is a rendes neve. Talán valami Princeton, vagy hasonló. Teljességgel mellékes a mi nézőpontunkból, és ahogy megszólítom látom rajta a pillanatot amikor felismer. Igen, ő felismer engem az ostoba emberek meg csak valami unatkozó sznobnak néznek, aki épp leszólít egy csinos nőt. Közelebb lépek hozzá és kevéssel magasodok fölé, mindössze pár centi a különbség. Nem becsülném azonban le, hiszen a ruhája sejteti az alakját is amit nem fitnessz terem edzett, hanem az élet és a kemény háborúk.
Háborúk, csodálatos vérgőzös mészárszékek. Lételemem a pusztítás, ezt mindig is tudták. A többi isten is, és a leszármazottak is. Véletlen hogy ő is az én farkam gyümölcse. Legközelebb kétszer is megnézem hova dugom az biztos.
- Mintha némi feszültséget érzékelnék felőled. Hát nem örülsz hogy látod a felmenődet? - kérdezek rá vigyorogva ahogy szerzek egy italt. Mindegy mi ez, csak legyen valami íze és hasson. Bár ezek sosem fognak hatni, a jóminőségű whiskeyt nem vetem meg. Felnevetek ahogy a viselkedését látom, és fél kezem zsebre vágom. Lezser tartásban csevegünk, én ráérek.
- Ne nézelődj, ma nem lesz vihar. Az aukció miatt jöttem én is, akárcsak te - teszem hozzá, de kérdése kissé elgondolkoztat. Oh, a háborúk, mindegyiket imádom, mindegyik csodálatos a szemeimnek, és mindegyik halálos.
- A harmadik világháborút, Kedvesem - válaszolok az igazsághoz híven hiszen minden nap ezen munkálkodom hogy a béke helyett konfliktus, feszültség uralkodjon és az emberek az egymástól való félelmükben megtámadják egymást. Olyan nevetségesek.

  ♪ No more sorrow
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Family thing's    

Vissza az elejére Go down
 
Family thing's
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Metropolis :: New Troy-
Ugrás: