There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
∇ 2019.04.30 - Central City: A Testvériség eltakarító törekvései kudarcba fulladtak. Mind az Időtlen Szépség, mind a Vér Hordozója túlélte a gyilkossági kísérletet, azonban a város fizette meg ennek az árát. A nyomornegyed fele összeroppant a reá dőlő épülettől. Még zajlik a kutatás túlélők, illetve holtak után. Felújításról még csak nem is beszélnek.
∇ 2019.05.01 - Jump City: Valaki csúnyán elbánt a várossal. Méhek tucatjai gyilkoltak a belvárosban, felelőst még nem találtak minderre. Az érintett részt karanténba zárták, néhányan fogtak el robotméhet, mely segítség lehet egy ellenszerre, mielőtt majdnem 4 ezer ember pusztul el. Az idő most nagyon nem barát. UPDATE: Cyborg elbukott, a gyilkos méhek több száz ember halálát okozták, ellenszer még sehol, egy-két embernek talán sikerült elfogni egy-egy példányt. A városban hírzárlat van, a kórházak és a hullaház is tömve van.
∇ 2019.09.13 - Gotham City: Deathstroke megbízást kapott Ivy likvidálására s bár teljesen eliminálni nem tudta, de kellően sikerült megzavarnia a növénynőt ahhoz, hogy menekülnie kelljen. Ivy otthona porig égett, benne rakás zsoldos holttesttel készül a jövő termőföldjének amit azonban a Zöld anyja most nem tud figyelemmel kísérni. Slade nyomására egy ideig kénytelen Jump Cityben meghúzni magát, de ez nem jelenti azt, hogy világmegváltó terveit feladná... (játék kronológiailag ez után következik Jump city elesése a robotméhek által)

Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Ruins of Greatness - Aquaman & Tor
Eros Emptyby Tor-Ax Yesterday at 8:10 pm

» I like chaos
Eros Emptyby Amor Yesterday at 3:36 pm

» Nidhogg
Eros Emptyby Natalie Kriess Kedd Okt. 15, 2019 4:03 pm

» Dinah Firkái
Eros Emptyby Dinah Laurel Lance Vas. Okt. 13, 2019 10:53 am

» Dark reflection - Supergirl & Superboy
Eros Emptyby Conner Kent Szomb. Okt. 12, 2019 6:05 pm

» Song of our lives - Taemi
Eros Emptyby Satomi Kubo Szomb. Okt. 12, 2019 11:58 am
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Slade
Villian
Metropolis

Név
Titulus
Central City

Faye
Hero
Star City

Név
Titulus
Jump City

Ivy
Villian
Atlantis

Név
Titulus
Top posting users this month
Natalie Kriess
Eros Poster15Eros Poster13Eros Poster18 
Amor
Eros Poster15Eros Poster13Eros Poster18 
John Constantine
Eros Poster15Eros Poster13Eros Poster18 
Clark Kent
Eros Poster15Eros Poster13Eros Poster18 
Hekaté
Eros Poster15Eros Poster13Eros Poster18 
Miyagi Yazuhiro
Eros Poster15Eros Poster13Eros Poster18 
Kara Danvers
Eros Poster15Eros Poster13Eros Poster18 
Dinah Laurel Lance
Eros Poster15Eros Poster13Eros Poster18 
Tinder Baara
Eros Poster15Eros Poster13Eros Poster18 
Seheroth
Eros Poster15Eros Poster13Eros Poster18 
Music

Share
 

 Eros

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Eros


Eros


Join date :
2018. Nov. 22.
Tartózkodási hely :
Hellenika
Hozzászólások száma :
9

Eros Empty
TémanyitásTárgy: Eros   Eros EmptyCsüt. Nov. 22, 2018 11:52 am

Eros

kor
28 év

csoport/faj
Citizen

beállítottság
Semleges

play by
Tyrone Savage

megalkotás oka
Thanatos (Vandal Savage) nem első, és nem utolsó, de mindenféleképpen a legjobb szeretője voltam (vagyok; vagy leszek, majd eldől)
Rövid történeted

Kr. e. 370, Makedónia:

Gátlástalanul félredobtam a gyolcs ágyékkötőmet, és immáron meztelen, ahogy az anyám szült, beleléptem a fürdőház langyos vízbe. Nem szégyelltem sem a testem, sem az erényeim, sőt, inkább büszke voltam rájuk. Jólesőn felsóhajtottam - amit bárki, aki nem volt jelen és csak a hangom hallotta, összekeverhette volna egy élveteg áhitattal. Nem hibáztatom őket. Nedves ujjaim végigfuttattam göndörded, sötét fürtjeimen.
Két régi cimborám, Hermes és Aphrodites közé telepedtem le. Egy kissé fagyos volt a hangulat a legutóbbi összekülönbözésük óta, úgyhogy úgy döntöttem, magam veszem kezembe az irányítást, mielőtt kihűl tőlük a víz.
- Hallottátok a hírt? - kérdeztem mesterkélt intrikával.
- Milyen hírt? - kérdezte Hermes, megelőzve Aphrodites-t
Kacér vigyorra húzódtak az ajkaim, ahogy Hermes-hez hajoltam, hogy bizalmasan - de még a márvány kölcsönözte visszhangban így is jól hallható módon - a fülébe mormogjak.
- Kineveztett Hellenika legújabb és legmélyebb amfórája. Ez a derék férfiember, hisz mindketten jól tudjuk, kiről van szó, nem igaz, drága barátom? Valljuk be, egyáltalán nem alkalmas arra, hogy egy csapat fehérnép felett uralkodjon, nem hogy a kezébe adni a Kréta feletti teljes ellenőrzés jogát?
Hermes felhördült, orra alatt magától is folytatva a szitkokat, amiket elültettem benne, én pedig rögtön Aphrodites felé fordultam, hogy láthatóan folytassam a történetet. Kicsit új fénybe helyezve.
- Micsoda derekas férfiember, nem igaz? Több ilyen vezető kellene a vén Göröghonnak. Mert hát bebizonyosodott, hogy nem ostoba stratégának, de engem valójában valami egészen más érdekel, ha érted, mire gondolok...
Kacsintottam rá amazra kacéran, lejjebb csúszva a vízben.

[Pár órával később]

- Tudom, hogy összetört szíveket hagyok magam után, de most már tényleg muszáj mennem... ! ... Na jól van, jól van, még később visszanézek! Különben ne legyen a nevem Eros! Micsoda éhes népség... - morogtam az orrom alá egy pimasz félmosollyal.
Magamra zártam az asszonyságtól és dalia férfiaktól hemzsegő helyiség ajtaját, kisimogattam selyemből készült tógám ráncait, pár nemlétező szöszt is lesepregettem róla, majd jóllakott komótássággal átballagtam a személyemre szabottam szimpóziumból a valódi szimpózium helyszínére, ahol már vártak rám. De akkor még nem sejtettem, hogy ott olyan választás elébe kerülök, ami örökre megváltoztatja azt az én libidóval telített életemet.

Vissza az elejére Go down
Proinsias Cassidy


Proinsias Cassidy


Plecsnik :
Eros Origin12Eros Bushpi10Eros Dcunit11Eros Olipic10
Join date :
2017. Oct. 23.
Age :
119
Tartózkodási hely :
♆ Esernyő alatt
Hozzászólások száma :
33

Eros Empty
TémanyitásTárgy: Re: Eros   Eros EmptyPént. Nov. 23, 2018 6:43 pm

Eros KC9fyUJ
Vissza az elejére Go down
 
Eros
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Karakteralkotás :: Kérészek-
Ugrás: