There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics



» Hatalmi Harcok: Gardenering
by Slade Wilson Kedd Dec. 11, 2018 3:06 pm


» Fight baby, fight! - Shiva & Ares
by Sandra Wu-San Vas. Dec. 09, 2018 7:40 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
John Constantine
 
Vandal Savage
 
Faye Fairthorne
 
Jason Todd
 
Harleen Quinzel
 
Conner Kent
 
Pamela Isley
 
Slade Wilson
 
Eros
 
Music

Share | 
 

 Eros & Thanatos [Makedónia, i.e. 370] - Eros & Vandal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Ahol tetszik
Hozzászólások száma :
11

TémanyitásTárgy: Eros & Thanatos [Makedónia, i.e. 370] - Eros & Vandal   Szomb. Nov. 24, 2018 9:17 pm




Az emberek többnyire mindig sietnek. Még ha ráérősen is ücsörögnek, mulatoznak, cseverésznek, akkor is azt mondják, rohan az idő, ha jól érzik magukat. Csak úgy tesznek, mintha ráérnének és az övék lenne a végtelenségig tartó idő minden pillanata, de nagyon is tudják, hogy ez egyáltalán nem így van, mégis mindent megtesznek, hogy erre még csak véletlenül se kelljen gondolniuk. Így hát elütik az időt, munkával és szórakozással, ivással és evéssel, háborúkkal és szeretkezéssel.
Az a személy, akire én várok, főként ezutóbbiról híres - no meg arról, hogy nincs olyan esemény, pletyka vagy híresztelés, amiről ne volna már tudomása nem csak Makedóniában, de a környező hellén területen sem. Kár, hogy csak nemrégiben vált híressé a jólinformáltsága, hamarabb is hasznát tudtam volna venni, és kifejezetten sok időt tudtam volna spórolni magamnak.
Hazudnék, ha azt mondanám, nem vagyok már igazán kíváncsi erre a minden lében kanál  pletykahordóra, de a végén még elbízná magát, ha túlságosan türelmetlennek látna, így hát magam is ráérősen heverészek oldalvást fekve egy párnákkal ölelt fekhelyen, amíg a a ledéren mosolygó és kacsintgató táncoslányok mozdulataiban gyönyörködöm. Az emberekkel ellentétben én valóban ráérek, és valóban az enyém az örökkévalóság.
Nemsoká látom, hogy egy szép szál férfi, göndör fürtökkel és elegáns ruházatban afelé a terem felé tart, melyben a találkozónkra fog sor kerülni, így sóhajtva állok fel fekhelyemről és magam is arra veszem az irányt.
- Hálás vagyok, hogy Khaosz isten gyermeke megtisztelt látogatásával… - szólítom meg a férfit, ahogy belépek utána a terembe, s behajtom magunk mögött az ajtót.
Maga a terem egy ízlésesen berendezett vendégszoba, két kerevettel és egy asztallal közöttük, melyre már felhamozták a bort és a gyümölcsöket. A falakat a négy sarokba állított fáklyákon lobogó tűz világítja meg, láthatóvá téve a hatalmas mozaikokat, melyek Érosz és Pszükhé legendáját mesélik el, körbefutva a szoba falain, két helyen szakítja csak meg egy ablak és az ajtó egymással szemben.
A férfit figyelem, és csak leplezetten mérem végig, bár egyre kíváncsibb vagyok rá, csakugyan rászolgált-e a hírnevére.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Nov. 22.
Tartózkodási hely :
Hellenika
Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTárgy: Eros & Thanatos [Makedónia, i.e. 370] - Eros & Vandal   Vas. Nov. 25, 2018 2:54 pm



Eros & Thanatos @
Már bőségesen leszállt az esti szürkület, a sarokban is álmosan játszott az orchestra az egész napos szimpóziumot kísérendő, de én csak mostanra vettem rá magam, hogy a szórakozást és szórakoztatást biztosítani hivatott ledér hölgyek és urak társaságából, ölelő karjaikból és forró csókjaiból kibontakozzak.
- Itt hagysz bennünket? – nyivákolták a lányok mesterkélt hangon.
- Fiatal még az est, tubicáim. Ne sírjatok utánam túlságosan, de valakinek a dicső Attika sorsával is foglalkoznia kell.
Ezekkel a szavakkal búcsúztam az alkalom szülte szeretőim halmától, majd selyemből szabott tógámat megigazítva a kerengő átellenes helyisége felé vettem az irányt. Betérve a már előkészített tárgyalóba egyetlen röpke pillanatra megtorpanok, ahogyan a falakról az a legendás szépségű Pszükhé mosolyog vissza rám, az én arcomra pedig elismerő félmosolyt csalt. Tudja, gondoltam magamban, ez az ember tudja, hogy mit akar és mit csinál. A kikészített gyümölcsökhöz léptem, és elvettem egy almát, azt tisztogattam nagy elánnal, amikor izgalmas társaságom akadt. Nyájasan elmosolyodtam, épp, hogy fel nem nevettem.
- De hisz ön hízeleg nekem, nagyuram. Remélem, nem veszi zokon stílusos késésemet, ennyi gyönyörű teremtés közt az ember akarva-akaratlan… cigányútra tér. – ezen a ponton nem állhattam, hogy alaposabban szemrevételezzem, a saruja orrától egészen a szurokfekete hajának utolsó száláig; elismerőn bólogattam – Lám lám, nézzenek oda, szép szál legény maga. Aphrodité meg kellett, hogy csókolja, amikor született. Fényes csillag van a homlokán, ide látom.
Komótosan beleharaptam az almámba. Nem mondom, volt mit enni a férfin. Azt nem mondom, hogy egyenesen a zsánerem, ahhoz egy árnyalatnyit túlontúl is testes, de azok a jóvágású vonások, azok a markáns, karakteres elemek… Mit ne ennék azokon? Épp, hogy fel nem sóhajtottam. Persze nem kerülte el a figyelmem, az önbecsülésemet meg egyenesen cirógatta, hogy látványosan felkeltettem a férfi érdeklődését. Arra ugyan nem engedett következtetni, bár ez egy cseppet sem zavart, hogy pontosan melyik aspektusom az, ami ily nagyon megragadta, de lett volna pár igen bátor tippem.
- Thanatos nagyúr, ha nem tévedek? Attól tartok, a híre ön előtt jár.
Ismét az asztalhoz lépek, ezúttal azonban célzottan a boros kancsót találom meg, és töltök belőle bőségesen két díszes amfórába. Hogy az almának se essen baja, egyik kezemben kissé kacskán tartom a kupát, a másikat azonban egyenest neki nyújtom.
- Árulja el, mert meghalok a kíváncsiságtól… Miben állhatok szolgálatára?
Újabbat haraptam az almából, aminek rögtön utána küldtem is némi bort.  

P.S.:378 szó // excuse the witcher symbol Mood: Markos
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Ahol tetszik
Hozzászólások száma :
11

TémanyitásTárgy: Re: Eros & Thanatos [Makedónia, i.e. 370] - Eros & Vandal   Vas. Dec. 02, 2018 10:04 pm




Sokféleképpen képzeltem ennek az embernek a stílusát, kezdve a kiállhatatlanul arrogáns, pökhendi, felvuvalkodott hólyagtól a valami furcsa bájjal még akár szeretnivalóan szemtelennek is nevezhető ravasz rókáig - ahogy pedig most elnézem ezt a férfit, arra a következtetésre jutok, hogy ennek az igen széles skálának az érdekes keveréke áll előttem. Nocsak…
A szabadkozását hallva csak legyintek, épp annyira van kedvemre a pimaszsága, mint amennyire felháborít. A bókja pedig egyenesen mulattat - ha tudná, hogy a szépséges Aphroditét illethette volna az én csókom, amikor megszületett… De mindegy is, érdekel ez a figura, és az a sanda gyanúm, én is felkeltettem az ő érdeklődését - úgy méreget, mintha hellén szobrászmesterek műremekét csodálná épp. (Nem fogok feleslegesen szerénykedni, pontosan tudom, mennyire imponál a megjelenésem a női nem képviselőinek - meg néhány férfinak is. Elítélhetném az ilyesmit, de ha az ember annyit élt, mint én, meg sem igen lepődik - meg aztán az ilyen pimasz ficsúrok már csak a kihívás miatt is a kedvemre szoktak lenni.)
A kérdését hallva elmosolyodom, és biccentve elveszem a kupát, amit felém kínál.
- Az istenek minden kincséért sem szeretném, hogy belehaljon a kíváncsiságba, bár azt mégiscsak be kell vallanom, az önről hallott mende-mondákat ismerve csodálkozom. Leginkább azon, hogy még nem jutott a fülébe, miféle szándékkal kerestem meg éppen önt, a legtájékozottabb, egyszer s mind leghírhedtebb embert egész Makedóniában.
Elég kihívón mosolygok a férfira, hogy tudtára adjam, egy kicsit többre lesz szüksége ahhoz, hogy zavarba hozzon, bár nem tagadom, van egy-két ötletem, mivel szokta szóra bírni a partnereit. Ezen kívül vagyok olyan nyájas, hogy nem térek egyből a lényegre, mert… Hogy is mondjam...
Ez az ember szeret játszani. A szavakkal, a gesztusokkal, más emberek életével és sorsával -  és ki vagyok én, hogy ne legyek partner ilyen játékokban? Különben is, éppen emiatt van szükségem erre a férfira, hát most bizonyíthat.
Kíváncsian figyelem a vonásait és reakcióit, amíg magam is belekortyolok a borba - nem is rossz - és ha sejtéseim beigazolódnak, igazán szórakoztató estém lesz.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Nov. 22.
Tartózkodási hely :
Hellenika
Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTárgy: Eros & Thanatos [Makedónia, i.e. 370] - Eros & Vandal   Kedd Dec. 04, 2018 11:49 am



Eros & Thanatos @
Utólag meggondolva nem volt bölcs döntés az almára ráinni a bort, a gyümölcshús majd a gyomromban jól megszívja magát az alkohollal, és még hajnalban is ébren ropom majd. No, nem mintha képtelen lettem volna elfoglaltságot, vagy épp abban partner(eke)t találni. Attika megvár, a szerelem ma éjjel nagy lánggal ég bennem. És ez segített megragadni a józan ész illúzióját. Nyájas mosolyra kanyarodtak az ajkaim.
- Úgy tűnik, nem csak az ön, de az én hírem is jóval előttem jár. Olykor asszonyok irigy szitkai záporoznak reám, kik hiába várják ágyaikba férjeiket, és polgárpukkasztó, bizarr pozitúrákról köpködnek mérget, olykor érthetetlen, és felettébb rejtélyes módon nyoma vész annak, akivel reggel még oly kedélyesen elcseverésztünk a semmiről… Fájdalom, barátom, én mondom – lötyögtettem meg a maradék bort a kupában – Mintha Tükhé* gonosz tréfát űzne mindazzal, akivel valaha szóba elegyedtem… Pedig hát… - villantottam rá egy szerény mosolyt – A jó öreg Eros vágyai egyáltalán nem csapnak olyan magasra, mint Poszeidón hullámai rosszkedvében. Tető a feje fölé, ágy, amelyben elférnek legalább hárman, oh, és jó bor! A drachmae sem hátrány persze, hisz ki tudna nemet mondani neki? Sok művészetnek és titoknak vagyok tudója, ami megengedi nekem, hogy a szeretőimet közel tartsam magamhoz, ellenségeimet pedig még közelebb… Valaki folyvást az útjában van? Én vagyok a maga embere. Vagy csak élete legszenvedélyesebb éjszakáját kívánja eltölteni? Nos… Akkor is én vagyok a maga embere. De elég az önpropagandából, mert a végén még beválasztanak a politeába. És akkor bizonyosan nem lenne időm a legszebb makedón hölgyekre. És urakra.
Itt, nem lepve szándékomat, alaposan szemrevételeztem a férfit, tetőtől talpig.
- De ha nem áll módjában dönteni, majd meghozom magam. A részleteket a hálószoba előtt vagy után kívánja megosztani velem? Esetleg közben? Hé, én nem ítélkezem! Ha netán ez volna a fétise… Bár ez lesz az első alkalom, hogy én közben… De hát mindenből van egy első. De még milyen első… !
Tettem le a kupát és a lerágott almacsutkát a kezemből – hisz mindkettőre szükségem volt – hogy egészen a személyes terébe lépve csúsztassam bortól forró ujjaimat félig fedetlen hátára.
- Egy kis szerelembe még senki nem halt bele…


P.S.:344 szó//*Fortuna római istennő görög megfelelőjeMood: Conversations
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom





TémanyitásTárgy: Re: Eros & Thanatos [Makedónia, i.e. 370] - Eros & Vandal   

Vissza az elejére Go down
 
Eros & Thanatos [Makedónia, i.e. 370] - Eros & Vandal
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Valahol, valamikor... :: Múlt-
Ugrás: