There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics» Hatalmi Harcok: Gardenering
by Slade Wilson Kedd Dec. 11, 2018 3:06 pm


» Fight baby, fight! - Shiva & Ares
by Sandra Wu-San Vas. Dec. 09, 2018 7:40 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
John Constantine
 
Vandal Savage
 
Faye Fairthorne
 
Jason Todd
 
Harleen Quinzel
 
Conner Kent
 
Pamela Isley
 
Slade Wilson
 
Eros
 
Music

Share | 
 

 Hatalmi Harcok: Gardenering

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
62

TémanyitásTárgy: Hatalmi Harcok: Gardenering   Szer. Nov. 28, 2018 12:29 pm


Target:

Poison Ivy

Assassin:

Deathstroke


Ritka az olyan eset, amikor Gotham két nagy családja egyet ért valamiben. Még ritkább, amikor hajlandó együtt működve fellépni egy mindkettőjük érdekét fenyegető személy ellen. Sőt Don Falcone még az őt ért személyesnek vélt sérelmeit is képes volt félretenni, annak érdekében, hogy minél hamarabb dűlőre jussunk a megállapodást illetően.
Sejtem, hogy nehezen lehetett meggyőzni arról, hogy az én kezembe adja a probléma megoldását és fizesse a kilenc számjegyű munkadíj felét, de végső soron az üzletemberi ész felülkerekedett a szicíliai temperamentumon.
A feladat a díjazással egyenértékű kihívást jelentett. Látogassam meg Méregcsók botanikus kertjét és adjam tudtára, hogy nem csak Batman-nel húz újat, ha megpróbálja megmérgezi a várost.
Az eszközök nem számítanak, csak az eredmény.
Engem meg nem kell biztatni, hogy keményebb kényszerítő módszerekhez folyamodjak, vagy kioltsak egy életet.
Nem véletlenül tekintenek rám a világ legjobb zsoldosaként.
Viszont ehhez az is hozzátartozik, hogy nem rohanok bele ész nélkül egy ilyen helyzetbe és végzek egy kis felderítést.
Az alapvető információkat könnyedén megszereztem a bűnügyi nyilvántartásokból.
Dr. Pamely Isley, szép reményű botanikus és kémikus egy csúnya baleset következtében mutálódott és ember-növény hibriddé vált. Az átalakulás következtében kialakult különleges képességei lehetővé teszik a növények és az emberek kémiai úton történő manipulálását.
Ami igazán veszélyessé teszi az elméjét eluraló túlzott feminizmuson kívül, az abban a féligazságban való fanatikus hit, hogy az emberi faj kapzsisága és önzősége tönkreteszi a világot és ezt problémát csak a homo sapiens teljes kiírtásával lehet orvosolni.
Bár a félresikerült kísérlet okozta változások is elegek lennének ahhoz, hogy valaki ennyire szélsőséges személyiséggé váljon, tetézte a dolgot a tény, hogy Dr. Isley méhe technikailag működésképtelenné vált a transzformáció miatt.
A nagyobb gondom azzal volt, hogy miként szerezzek információt a célpont Gothamben kialakított búvóhelyének védelméről. Az ő esetében nem számíthatok olyan hagyományos védelmi intézkedésekre, mint a riasztók, lézerek és biztonsági őrök. Az általa kitenyésztett vagy kikísérletezett mutáns növényekről pedig sehol nem találni kielégítő leírást.
Muszáj lesz alkalmazni az empirikus tapasztalatszerzés módszerét, ahhoz hogy valami használható információt szerezzek róluk.
Néhány szívesség behajtása és öt millió dollárnyi bitcoin elverése után a rendelkezésemre állt egy húsz főt számláló zsoldos csapat, akikkel elvégezhetem a felderítő missziót.
Két nap múlva a koordinátori székemben előre dőlve ellenőrzöm a csapatokat.
- Fél szemű sas a fiókáknak! - használom a megbeszélt katonai kódokat - Jelentést kérek!
A zsoldosok öt fős csapatai sorra jelentkeznek be a mitológiai madarakról kapott kódneveikkel jelezve, hogy készen állnak a bevetésre.
A gázmaszkokkal ellátott sisakokra szerelt Go pro kamerák képét követve figyelem, ahogy a botanikus kertet körülvéve kiszállnak a furgonaikból és megkezdik a behatolást.
Első lépésként hagyományos könnygázzal töltött gránátokat lőnek ki az elsődleges prioritású, potenciálisan veszélyt jelentő növények irányába, majd előrenyomulnak.
Innentől fog tanulságossá válni a kísérlet...

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.

©️️️️️️️A hozzászólást Slade Wilson összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 11, 2018 11:52 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 18.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Gotham City
Hozzászólások száma :
78

TémanyitásTárgy: Hatalmi Harcok: Gardenering ● Poison Ivy x Slade   Vas. Dec. 02, 2018 11:35 amSlade & Ivy©️
Let's skip to the fun part
Igazán nem mondható, hogy gyakorta esik meg, hogy megpróbáljanak büntetlenül belépni az én titkos kis édenkertembe, de azért hébe-hóba előfordul. A legutolsó ember épp az én ügyefogyott szeretőm volt, és ha bárki megkérdezné, bizonyára nem mesélne szép történeteket arról, hogy mi is fogadta őt idebent. Épp ezért lepett meg annyira, hogy egy jelöletlen, tizennyolc… Nem is, húsz fős csapat azt hitte, bátorságuk dacára, hogy az én kertemben majd tesznek egy könnyed kis sétát, és még a tanösvényt is kijelölöm nekik. Micsoda naiv, ostoba bagázs… Az ilyeneknek meg még fegyvert is adnak a kezébe. Undorító. Az én kis drágáim persze nem tudhatták, hogy mindhiába, a gázmaszkok ellenére halálos és bódító toxinok őrült kavalkádjával borították be a teret. De nem ez volt az egyetlen trükk, amit a tarsolyomban tartogattam. Egy még magától tett szívességet nekem, és egy kis noszogatásnak utána fejest ugrott a mérges tavamba. Hárman, amint a fűre léptek, az hirtelen élő, szőrös ragadozóvá változott, és a lábukba harapva élesen enni-nyelni kezdte őket. Elevenen. Egy öt fős csoportosulás – nem tudhattam, egy osztag-e, vagy csak a tragédia kovácsolta őket össze – egy tucat alig derékig érő, de a történelem után méltán híres, és éles fogazatú, liánokból és zöldből összenőtt, mini t-rex-szel kellett vérre menő csatát vívnia. Kettőt gyors egymásutánban egy inda ragadt meg, az egyiket egyenesen egy ménász Vénusz légycsapója vágta földhöz, hogy ott is maradt, a másikat pedig egyenesen szorosan összezáruló ajakszirmai közé rántotta, és elevenen kezdte el megemészteni. Még dörömbölt belülről, és segítségért rimánkodott egy darabig, aztán csend. Másik kettőt az én legkedvesebb nyírfám magától ragadott meg vékony, friss ágaival a nyakuk körül, és akasztotta fel őket.
Magam csak később mutatkoztam, amikor a gyermekeim már nem bírtak el több szívszaggató lövedékkel és túlélőkéssel.
- Micsoda rendetlen bagázs… Valakinek kinéz egy istenes, anyai verés, fiúk… - bontakoztam ki egy karcsú fűz árnyékából. Egy öt fővé összeavanzsált kis csoportosulás egymás hátát igyekezett védeni, de mikor meghallották negédes hangomat, egy emberként rezzentek össze. Túl sok-sok társuk elvesztésén egy pillanatra megdermedtek, majd egyszerre, összehangoltan indítottak lendületes támadást ellenem. Egyetlen könnyed lehelet. Ennyi kellett tőlem. A tenyeremben dédelgetett magok ugyanis, amiket rájuk fújtam egy felettébb elegáns és nőies mozdulattal, hegyes kis alakjukkal rögtön befúrták magukat a rohamrendőrök bőre alá, és alig fél perc leforgása alatt egy csokor színpompás és
tarka akasztófavirággá dermesztette őket.
Mire a feltételezhető főfejes – hírül véve a pusztítást, amit röpke fél óra leforgása alatt véghez vittem – kiért a helyszínre, épp vadul csókolóztam egy fejjel lefelé lógó, indákkal alaposan gúzsba kötözött, és hevesen tiltakozó férfival, aki, alig telt bele pár másodperc, rögtön kemény és kérges bábot növesztett maga köré. Még himbálózott az ellenkezés adta, visszamaradt lendülettől, de már nem kiáltott.
- … És húsz. Van még valami a tarsolyodban, vagy ágyba bújhatunk, kedvesem? – mosolyogtam a férfira csábosan, hosszú, vörös hajfonatomat cirógatva, hátam mögött az egész Anyatermészettel.


Szószám: 462 szó | Derniére Danse | Megjegyzés: Oops, did I do that...?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
62

TémanyitásTárgy: Re: Hatalmi Harcok: Gardenering   Kedd Dec. 11, 2018 3:06 pm


Target:

Poison Ivy

Assassin:

DeathstrokeÚgy vélem, hogy talán kicsit túlárazták a szolgáltatásaikat ezek a zsoldosok. Legalábbis abból ítélve, hogy néhány perc és egy kis nyomás elég volt ahhoz, hogy felbomoljanak az egységek és az önállósodott tagok a legelemibb hibákat vétsék, elég jogosan csikorgathatnám a fogamat azért az árért amit elkértek ezért az akcióért.
A kiképzésük első napját félig eltöltött kopaszok se viselkedhettek volna ennél szakszerűtlenebbül és fegyelmezetlenebbül.
Igazság szerint nem vethetem teljesen a szemükre a felkészületlenségüket. Nem adtam számukra túl sok információt és nem metahumánok elleni bevetésekre szokták őket felbérelni.
Mindezek mellett még így sem panaszkodhatok, mivel soha egy szóval nem mondtam, hogy mi volt az igazi célja ennek az akciónak. Vagy, hogy 0,0000001%-os esélye van annak, hogy a csapat túléli a növényekkel való első kontaktust és mind a húsz zsoldos személyesen találkozhat Méregcsókkal.
Elismerem nem túl etikus amit műveltem, de emiatt legyen bűntudata annak, aki a vasárnap délelőttjeit templomban tölti.
A behatolás utáni első érintkezés ellenséges volt. A növények aktivizálták az elsődleges kémiai védekező ágenseket, amik láthatóan elég erősek voltak ahhoz, hogy az egyenfelszerelésként használt szimpla katonai gázmaszkok ne jelentsenek számukra akadályt.
Első számú tapasztalat: A Luthor gyártmányú szűrőbetétekhez kell nyúlnom. Nem kockáztathatom meg, hogy a méreganyagok hassanak rám. Az augmentált ellenálló képesség ellenére sem.
- Fél szemű sas minden fiókának! - reccsenek bele feleslegesen a mikrofonba - Semmi szín alatt ne bontsák meg az alakzatot.
Válaszul csak köhögést és bódult hörgést hallok, majd az egyik személyi kamera képén látom, hogy a Griff osztag egyik tagjának a fejében megfordul, hogy tó vízében mossa le magáról a méreganyagokat.
Öreg hiba.
Szemrebbenés nélkül nézem végig a saját és a többi katona kamerájának szemszögéből, ahogy néhány tizedmásodpercen belül kiszenved.
Csak megszokásból iszok egyet a kávémból, mielőtt a tabletem képernyőjén lévő egyik vörös színű INAKTÍV feliratot egy érintéssel átváltom KÉSZENLÉTBEN-re.
Második számú tapasztalat: Kerülni minden folyadékot a Kert területén.
A Turul csapat három tagja is kellemetlen meglepetésben részesült a telek egy másik pontján. A fű futóhomokként nyelte el őket, szinte lehetőséget sem biztosítva az ellenállásra.
- Perzseljék fel a füvet! - adom ki a parancsot a Turul osztag megmaradt két tagjának és pár tizedmásodpercnyi hezitálásukat látva nyomatékosítom a kérésemet - Most!
A gyorsított reakciójú napalmmal töltött gránátoknak nem sok idő kell ahhoz, hogy elkezdjék felzabálni a pázsitot az éppen emésztés alatt lévő katonákkal együtt.
Hármas számú tapasztalat: A pázsit közelében nem ári meg ácsorogni.
- Főnix osztag! - fordítom a figyelmemet a T-rex-szel harcoló csoportra - Főnix egyes használjon villanó gránátot, hogy elterelje a lény figyelmét, a többiek addig szórják meg robbanófejes golyókkal!
Túl sokat még így sem tudnak tenni, de legalább a gránát használatáig eljutottak. Ők ezt nem tudják, de ezzel a paranccsal csak a halálukat tettem kevésbé küzdelmessé. Akármennyire is állat formája volt annak az indakupacnak, végső soron csak növényből van. Ergo nem lát.
Újabb INAKTÍV feliratot váltok át KÉSZENLÉTBEN-re.
Négyes számú tapasztalat: Semmi sem az aminek látszik.
A Cockatrice csoport viszont teljesen bepánikolt a sok vegyi anyagtól, így hiába osztok nekik parancsokat, semmire sem hallgatnak. A horrorfilmeket idéző fűzfa pedig gondoskodik arról, hogy ne legyen lehetőségük elmélkedni arról, hogy mennyire volt jó ötlet figyelmen kívül hagyni a parancsaimat.
- Gyülekező a Melegház mellett! - adom ki a parancsolt a túlélőknek - Legyenek észnél és figyeljenek a környezetükre! Akinek sikerül leterítenie Dr. Isleyt egy milliós prémiumot kap.
Ez persze szemenszedett hazugság volt. Egyiküknek sem lesz esélye arra, hogy túlélje a találkozót a nővel. De valamivel motiválni kell ezeket a szerencsétleneket, mielőtt életükben utoljára élik át a masszív erekció okozta kábulatot.
Az ujjaim ismét a tablet képernyőjéhez érnek és miután elvégezték a dolgukat az összes felirat KÉSZENLÉTBEN-t mutat, majd megjelenik egy újabb gomb DETONÁCIÓ felirattal.
Az amit láttam bőven elég volt és alátámasztotta az előzetes feltételezéseimet.
Wintergreen már az akció közben összekészítette az igazi akció végrehajtására szánt arzenált. Napalm gránátok, betiltott növényvédő szerek desztillációjából készült acélfejes töltényekkel ellátott tárak, a maszkom számára átalakított Luthor-féle extrém szennyezettségű környezetre tervezett légszűrők.
A páncélomhoz viszont jól felfogott érdekből nem nyúlt.
A Prométheum ritka erős és ellenálló anyag, de nem véletlenül nem használják túl sokan. Az általa sugárzott alacsony mennyiségű radioaktivitást egy átlag ember számára nem lenne túl egészséges. Nagy szerencsémre ezt a behatást kiküszöböli a gyors sejtregeneráció és az emberfeletti ellenálló képességem.
A növények és legfőképp Dr. Isley számára azonban ez sovány vigasz.
Körülbelül fél órára van szükségem ahhoz, hogy a helikopterrel elérjünk a behatolási pontra.
Mielőtt kiugrok megnyomom a DETONÁCIÓ gombot a tabletemen és aktiválom azokat a vegyi bombákat, amiket az osztagparancsnokok ruházatában rejtettem el.
Öt millió dolláromba fájt, de így legalább elő tudtam készíteni egy kis elterelést, ami elvonja a figyelmet a tényleges invázióról.
Ahogy a robbanások megrázzák a talajt kiugrok a helikopterből és egy körülbelül tizenöt méteres zuhanás után enyhe térdrogyasztással fogok talajt.
Nem várom meg amíg az indák és gyökerek észre vesznek. Előhúzom a kardomat, aktiválom a sisakba épített AR eszközt és sebes léptekkel indulok el a célpont felé.
Amint meglát, Dr. Isley néhány flörttől és fülledtségtől csöpögő szót intéz hozzám.
Lenyelem a kontrát. Nem túl professzionális szópárbajba elegyedni a célponttal.
- Választhatsz! - szólok hozzá miközben egy gyors oldallépéssel kikerülök egy kíváncsiskodó indát - Elhagyod Gothamet vagy meghalsz.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.

©️️️️️️️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Hatalmi Harcok: Gardenering   

Vissza az elejére Go down
 
Hatalmi Harcok: Gardenering
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham :: Lakások :: Pamela Isley Édenkertje-
Ugrás: