There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Ha melletted ébrednék
by Lobo Yesterday at 2:13 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
Faye Fairthorne
 
John Constantine
 
Dick Grayson
 
Song Taewon
 
Harleen Quinzel
 
Orin
 
Raven Roth
 
Conner Kent
 
Proinsias Cassidy
 
Music

Share | 
 

 Nem minden elveszett lélek elveszett ügy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2019. Jan. 10.
Age :
17
Tartózkodási hely :
Kyoto, Japán
Hozzászólások száma :
1

TémanyitásTárgy: Nem minden elveszett lélek elveszett ügy   Csüt. Jan. 10, 2019 1:20 pm

Higurashi Yayoi
becenév/álnév
Kabóca

kor
17 év

látszólagos kor
14-től 24-ig bármennyi

csoport/faj
Sorcerer

beállítottság


play by
Suzuhana Yuuko

foglalkozás
diák, miko
Kinézet
Hosszú, fekete haja van és sötétbarna szemei. Tipikus japán iskoláslánynak nézne ki, ha nem lenne félvér. Mivel az apja európai, csak az anyja japán, ezért sokkal világosabb a bőre, mint egy átlagos ázsiainak, a szemei is nagyobbak, noha a mandulavágás megmaradt. 153 centi magas és 45 kiló. A bal csuklóján mindig egy fekete gyöngyökből és két gömbcsengőcskéből álló karkötőt hord, amit sosem vesz le. Általában iskolai egyenruhát visel, illetve a miko-k hagyományos piros hakamáját és fehér haoriját hordja a szentélyben.
Képesség leírása:
Médium: veleszületett adottsága, hogy látja a holtak szellemeit, kísérteteit, akik az élők síkján rekedtek valamilyen okból. Mivel többnyire erőszakos halált halt áldozatokról van szó, akik a lelki békéjük elérése híján itt maradtak kísérteni és/vagy bosszút állni, nem éppen szívderítő a látványuk, de az évek alatt megszokta, és még segít is nekik a továbblépésben, ha tud.
Kotodama: avagy a japán “mágia” - az a tény, hogy a szó mágikus, teremtő erővel bír, és a kimondott szavak a megfelelő intonációval és gesztusokkal kísérve bármire képesek. Ezzel a technikával tanult meg mágiát használni, de azért bármire nem képes; mivel még fiatal, elég sokat kell még tanulnia, hogy minden lehetőséget ki tudjon aknázni.
Kami-no-michi: másnéven a Shinto, a tradícionális japán vallás legendáinak és mítoszainak, valamint minden fontos szertartásának és kellékeinek ismeretével bír, ezen kívül igen sokat tud a legendákban megjelenő transzcendens lények jellemzőiről is, bár élőben még nem találkozott túl sokkal, csak az ezen a síkon rekedt lelkekkel. A szertartások ismerete lehetővé teszi számára, hogy elűzze az ártó szellemeket, démonokat, és egyéb nem evilági lényeket, a meditációnak és egyéb gyakorlatoknak köszönhetően pedig mentálisan is fel van vértezve ellenük, illetve hasonló varázslatok ellen.
Ofuda: a kotodama használatán kívül, erősebb entitások ellen tud alkalmazni megkötő pecséteket, amiket el is tud készíteni, ezeknek a segítségével képes elzárni, vagy minimálisan irányítani démonokat, de ebben nem annyira jártas még.
Kaoyo: ő egy itt rekedt lélek, aki onryou-ként, vagyis bosszúálló kísértetként igyekezett a halálba kergetni mindenkit, akiknek köszönhetően véget vetett az életének, Yayoi pedig nagy nehezen megértette vele, hogy nem a bosszú fog segíteni neki abban, hogy átjusson a másvilágra, illetve felajánlotta neki, hogy maradjon inkább vele, hogy segíthessen a lány szellemének meglelni a lelki békéjét. Kaoyo azóta kíséri mindenhova, illetve Yayoi megtalált egy karkötőt, ami korábban amazé volt, így képes a szellem vele tartani bárhová. Az emberek zöme nem látja, és ez nem is baj, ugyanis nincs arca, és bár ezen tulajdonságán kívül elmehetne egy átlagos japán gimnazistának egyenruhában, az sem épp szívderítő látvány, hogy a nyakán körben kötélnyomok, az alkarjain pedig csuklótól könyökhajlatig vízszintes, vágott hegek látszanak.
Beszélt nyelvek: japán, angol (mindkettő anyanyelvi szinten), mandarin (nagyon-nagyon alap szinten, inkább érti, mint beszéli)

Jellem
Kifejezetten hallgatag, félénk lány, nehezen áll ki önmagáért, másokért viszont annál inkább, de soha nem látványosan, inkább az a típus, aki csendben támogatja azokat, akiknek szüksége van rá. Lassan nyílik csak meg az idegenek felé, és csak akkor, ha úgy érzi, maradéktalanul megbízhat az illetőben. Akit viszont közel enged magához, az hűséges társra és igaz barátra tehet szert a személyében.  (Ezen kívül, ha elég sok időt tölt el vele, talán azt is megtudhatja a lányról, hogy szeret sütni, rettenetesen béna a sportjátékokban, imádja a cuki matricákat és apróságokat, és titokban Sailor Moon-rajongó.) Abból a szempontból naiv, amiért úgy hiszi, meg lehet menteni minden kárhozott lelket, és mindig azon van, hogy segítsen is rajtuk - viszont nem hiszékeny, sőt. Kifejezetten óvatos, ugyanis épp elégszer szedte rá valamilyen kóbor lélek, vagy  éppen élő, hogy ne bízzon meg könnyen akárkiben. Végtelenül türelmes, nyugodt és kiegyensúlyozott, nagyon-nagyon komoly dolgot kell elkövetnie annak, aki ki akarja zökkenteni a béketűréséből - viszont utána az istenek irgalmazzanak neki. Mindezeken kívül pedig kifejezetten kíváncsi, rengeteget olvas a napi teendői kívül, és érdekli minden, kiváltképp az új ismeretek és tudás elsajátítása, legyen az akár hétköznapi dolog vagy mágikus ismeret. Hét évesen kezdett el miko-ként a kyoto-i Ame-no-Uzume szentélyben mágiát tanulni a szentély főpapnőjétől, és ezt a tudást szeretné tökélyre fejleszteni, hogy segíthessen azokon, akiknek szüksége van rá.

Történet
Ide kerül a történet, LEGALÁBB 300 SZÓ! Igyekezzünk betartani!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Nem minden elveszett lélek elveszett ügy
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Karakteralkotás :: Félkész előtörténetek-
Ugrás: