There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics» Hatalmi Harcok: Gardenering
by Slade Wilson Kedd Dec. 11, 2018 3:06 pm


» Fight baby, fight! - Shiva & Ares
by Sandra Wu-San Vas. Dec. 09, 2018 7:40 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
John Constantine
 
Vandal Savage
 
Faye Fairthorne
 
Jason Todd
 
Harleen Quinzel
 
Conner Kent
 
Pamela Isley
 
Slade Wilson
 
Eros
 
Music

Share | 
 

 Elementals

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Admin
avatar


Join date :
2017. Aug. 22.
Hozzászólások száma :
94

TémanyitásTárgy: Elementals   Szomb. Szept. 23, 2017 3:18 pmElemental
Ez a csoport nagyon szoros köteléket alkot a természettel, hiszen maga a természetanya választja ki őket, hogy harcosai legyenek s megvédjék magukat és a világot a pusztulástól. Magának a Földnek egy olyan élő szelleme van, amelyet "Maya" -nak neveznek. Ez az entitás felel a világon fellelhető összes természeti jelenségért s ő az, aki évezredek óta bajnokokat hoz létre, minden elemhez egy hőst társítva, hogy megvédjék magukat és a világot, emberi lényeket használva gazdatestként. Ilyen karakterek például: Swamp Thing, Firestorm, Naiad és Red Tornado voltak közülük. Minden elemnek egy gazdája van, Maya választja őket és egészen addig léteznek, míg el nem pusztulnak csatában. Az erő nem öröklődik tovább genetikai úton, hiába lesz utódja az adott elementálnak, hiszen ha az előző bajnok elbukott, akkor a föld szelleme újat választ és ez nem feltétlen a vérrokon lesz. Kivéve, ha meg van benne a potenciál, de ez is az egyéni képességeinek és affinitásának lenne köszönhető, mintsem a rokoni kapcsolatnak. A kiválasztásra nincsen bevett folyamat, Maya az adott egyén tulajdonságait figyeli és veszi alapul, így lehet az, hogy Naiad-ot a halálból hozta vissza és Red Tornadot emberküllemű androidként is elismeri elementálnak.

Fontos ismérvük, hogy az egyetemes jóságot képviselik, így egy elementál nem lehet gonosz, nem fordulhat a Föld ellen.

A növény, a tűz, a víz, és a szél elementál Canon karakternek minősül, ők a már említett karakterek. Többet nem említ a szakirodalom, így megnevezünk még néhány elemet, melyre lehet saját karaktert hozni. Ilyenek a szikla, kristály, villám, elektromosság, gravitáció, fény és az árnyék. A szikla értelemszerűen a tömör és száraz földet tudja mozgatni, a kristály elementál a megmunkálatlan és a csiszolt ékköveket is tudja irányítani, a villám bajnok csak a természetes villámokra hat, nem a testéből indul az ereje, hanem az akarata irányítja a villámokat, oda csapnak be, ahova ő akarja. Ha van megfelelő ruházata hozzá, akkor magára is irányíthatja s vezetőként funkcionálva magáról is tovább küldheti a töltést, bár ez kevésbé pontos célzást eredményez. Az elektromosság csak a mesterséges áramra értendő, az elem birtoklója környezetéből képes kivonni az áramot és kedvének tetsző alakzatokba foglalni, legyen az karácsonyfa, vagy lövedék.  A gravitáció elementál önmagát képes kivonni vagy épp bevonni a gravitáció törvényébe, illetve meg is tudja választani, éppen hol legyen a vonzás. Önmagán kívül még egy valakire tudja érvényesíteni az erejét, de ahhoz állandó kontakt kell a két fél között. Illetve bármit is fog a kezében, arra ugyanúgy érvényes a testére ható gravitáció. A fény bajnokának a fotonok felett van hatalma, képes őket összegyűjteni és teremteni is. Megfelelő sűrűséggel égési sérüléseket tud okozni, külső segítséggel instabil lézer is létrehozható vele.  Az árnyék ennek épp az ellentettje, elnyeli a fotont, ezáltal vaksötétséget is létre tud hozni, illetve önmagán képes úgy játszadozni az árnyékokkal, hogy az már a kinézetét befolyásolja. Ha elég ügyes, némi időráfordítással hatásos kaméleonná válhat. Mindemellett nemcsak elnyelni, hanem átereszteni is tudja a testén a fotonokat, így átmeneti láthatatlanságot is képes létrehozni önmagán, és száz méter sugarú körben bármin, ami maximum akkora, mint egy busz.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Admin
avatar


Join date :
2017. Aug. 22.
Hozzászólások száma :
94

TémanyitásTárgy: Re: Elementals   Kedd Nov. 28, 2017 9:03 pm

Element
Karakter
Növény
Tűz
Víz
Szél
Szikla
Kristály
Villám
Elektromosság
Gravitáció
Fény
Árnyék
Swamp Thing
Firestorm
Naiad
Red Tornado
Megalkotható
Megalkotható
Megalkotható
Megalkotható
Megalkotható
Megalkotható

Song Taewon
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Elementals
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Bevezető :: Fajleírások-
Ugrás: