There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Célkeresztben - Joker és Slade
by Joker Yesterday at 10:34 pm» 1. Minikaland - ismertető és jelentkezés
by Lobo Vas. Ápr. 22, 2018 9:06 pm

» Kész vagyok!
by Dwarfstar Vas. Ápr. 22, 2018 6:42 pm

» Avatarfoglaló
by Dwarfstar Vas. Ápr. 22, 2018 6:41 pm
Statisztika
Top posting users this month
Zatanna Zatara
 
John Constantine
 
Andrej Volkonov
 
Eric Needham
 
Pamela Isley
 
Sandra Wu-San
 
Slade Wilson
 
Alkotó
 
Lobo
 
Joker
 
Music

Share | 
 

 Csak egy kis félreértés - Shiva & Constantine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
39
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
61

TémanyitásTárgy: Csak egy kis félreértés - Shiva & Constantine   Pént. Feb. 02, 2018 7:18 pm


Shiva & Constantine

Szóval hol is kezdjem el? A New Yorkba való visszatérés egyáltalán nem volt diadalmas. A környék elzüllött, Z nyomának a nyomát se találtam meg, Papa Midnite meg még mindig zabos volt rám egy több, mint tíz éves ballépésért.
Aláírom, hogy nem volt túlságosan tisztességes dolog lenyúlni a nővére koponyáját, hogy felhasználjam egy démon bebörtönzésére, de legalább megspóroltam egy kiadós ásást aznap este a temetőben.
Akkor azért nem lett belőle gond, mert Nick fedezte a hátsómat. Több értelemben is.
De most szabad prédát jelentettem annak a beszédhibás voodo-majomnak. Vagy nem tudom minek nevezni azt a hülye jamaicai akcentust, amit ő tol, de többnyire úgy hangzik tőle, mint egy értelmi fogyatékos. Jó mondjuk az én csodás walesi kiejtésem is ki tudja akasztani a mérőt egyeseknél, de még így is semmi Midnite vartyogásához képest.
Ráadásul a kedvenc cigimet is kivonták a forgalomból. De John Constantine élete már csak ilyen. Szívás és rengeteg lemondás.
De egy hangyányit elkalandoztam.
Szóval fanfárok és welcome drinkek helyett egy rakás véremre szomjazó füves feketemágus azért nem igazán az a jel volt, ami azt mutatta volna, hogy a Nagy Alma tárt karokkal vár.
Összesimliztem egy kis pénzt, hogy le tudjak lépni a városból mielőtt mágikus tűpárna lett volna belőlem és felültem a legelső buszra, ami elindult hajnal négykor.
Így kötöttem ki Gothamben és néhány napon belül nyugtáznom kellett, hogy nem véletlenül kapta meg az Amerika szemétdombja becenevet. Egy napon belül hatszor próbáltak kirabolni, ami azért még az én szokásos balszerencsémhez mérten is kiakasztotta a napi pech limitemet.
Mondjuk tudtam kezelni a helyzetet. Egy bűbáj itt, egy illúzió ott és máris nem zargattak többé késes idióták. Az igazat megvallva néhányan annyira befoshattak tőlem, hogy mindenüket eldobva menekültek. Én meg örültem a potya tárcáknak. Mondjuk sok lét nem találtam bennük, de talán elég lesz egy-két napra fizetni a motelszobát. Azt, hogy mit fogok enni már más tészta.
Lényeg a lényeg, gyorsan sok pénzre volt szükségem. A motelszobámban üldögélve lapozgattam a város telefonkönyvét, - igen ilyen átkozottul régimódi vagyok - amikor rábukkantam az Iceberg Loungera.
Amilyen ez a város tuti, hogy egy gengsztertanya, de hát az mágus akit kínoz a (nikotin)éhség nem finnyáskodjon.
Csak fogok tudni ott találni valakit, akit könnyű lesz bepaliznom. Eljátszom neki a távgyógyítót, vagy valami hasonló sarlatán hülyeséget ő meg a telejósda helyett nekem adja a pénzét.
Egyszerű nem?
Szóval valahogy így kerülök most az aktuális helyemre. Mondanám, hogy ízléses csehó, de azzal igencsak megsérteném a csehókat. Amik köztudottan ízléstelenek.
Egy kis bűbájnak hála sikerült meghívót hamisítanom. Na jó ez kicsit túlzás, de a jó öreg káró hatos kártyámat megbűvölve az ajtót őrző kangorilla nem akadékoskodott és beengedett.
A pultnál állva konstatálom, hogy nem, hogy sör, de még cider sincs az itallapon.
- Puccos gazdagok.... - mormogom az orrom alá - Adjon egy whiskeyt!
Nem tudom, hogy az italtól, vagy az árától volt-e keserűbb a szám íze.
De ideje megkeresni a betevőt.
Hanyagul a bárpultnak dőlve kortyolok egyet a méregdrága italomból és elkezdem vizslatni a tömeget leendő áldozatok után kutatva.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
31

TémanyitásTárgy: Re: Csak egy kis félreértés - Shiva & Constantine   Hétf. Feb. 05, 2018 5:01 pm


John && Shiva


Sokakat érdekel, hogy mennyi szennyezett lélek jár kel manapság a világban, ámde kevesek tehetnek bármi maradandót is ezen a sárbolygón. Őszintén szólva nem is érdekel a féktelen dorbézolás, amit az emberiség művel magával, sem pedig az, ahogyan fertőként kúszik be az agyukba a hülyeség. Nem érdekel, hogyan irtják ki egymást, egészen addig, amíg nem tesznek olyasmit, ami beleköp a levesembe. Lehet, hogy segédkeztem néhány "hősnek", néhány az igazság által megszállott, elvakult jótevőnek, de ezzel szemben tény marad, hogy nem vagyok érdekelt az ártatlanok megmentésében. Mondjuk, ez elpusztításukban sem. Pontosabban fogalmazva egészen addig, amíg nem kapok rá megbízást. Igaz, az egyszerű pórnép védve van tőlem, hiszen csak a leggazdagabbak és legdörzsöltebbek fogadnak fel engem és ezek rendszerint nem egy egyszerű pultost akarnak likvidáltatni. Éppen Gotham egyik épületének tetején tartom a napom kedvenc részét, ami nem más, mint az edzés. Éppen a botharcot gyakorlom, mikor egy elég ódivatú üzenet röppen felém, mint a szél. Én a botomat megpörgetem és a hátam mögött tovább vezetve átpördülök közben az egyik lábamon és a botom végével lecsapom a mellettem elsüvítő nyílvesszőt. Felegyenesedve nézek az üzenet feladójának irányába, mire az nyúlként szedi a sátorfáját. Dobhattak volna egy sms-t is... Na mindegy, kibontom a rátekert zsinórt és lefejtem a papirost. Egy név, egy cím, egy fénykép... A telefonom csipog, a számlámon az előleg. Igazán nagy lelkű, Mr. Winnick... A dekoltázsomba gyűröm az infókat, majd a botot össezárom, mechanikusan megy össze, egy jó nagy arasznyi kis súlyos tömbbé, amit a derekamon lévő tartóba erősítek a fenekem fölött. Felveszem a hosszú kabátom, alatta a lila edző felszerelésemmel, benne pedig... minden kincsemmel. Két lábon járó fegyverarzenál vagyok, de távolról senki sem mondaná meg rólam, mi mindent rejt a ruhám. Tőrök, mérgezett tűk, shurikenek, lőfegyverek, karambit, tonfa... meg amit csak akartok. Ahahhaa...
- Constantine Drakon...
Ízlelgetem a nevét, forgatom nyelven hegyén a betűket, mintha már hallottam volna a nevét harcművész berkeken belül... Lehet ez izgalmasabb lesz, mint gondolnám? Halvány mosoly költözik az arcomra, vajh ő megadhatja nekem legfőbb kívánságomat? Artistákat megszégyenítő módon szökellek le az épület oldalán, odalent pedig a motoromra pattanok, és a megadott cím felé hajtok. Az infó szerint nemrég tért be, tehát...még ott kell lennie. Percek alatt falom fel a távolságot, elvégre, alapdolog ismerni a környezetemet, így a lehető legrövidebb úton kerülök a lebuj környékére. Egy sikátorban hagyom a kicsikémet, letakarva, bebiztosítva. Még ha el is tűnik... az atyaúristen irgalmazzon annak, aki ráteszi a mocskos mancsát.
- Hát... ízlése az kétséges...
Jegyzem meg halkan magamnak, mert ha szórakozni jött, akkor sem értem a választást, ha ellenfelet keres, akkor meg végképp nem értem, de.. nem is tisztem efelől dönteni. Ma úgyis meghal, felesleges is méláznom a tettein. Határozott léptekkel lépe be a csehóba, röpke pofavizit, néhány ismerős... néhány riadt tekintet. Rettegés szaga kering, vajon melyikükért jöttem... hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem élvezem... A kabátom ujjából kirázok az ujjaim közé egy dobócsillagot és beköszönök vele a partneremnek, laza csuklómozdulattal vágom felé, pontosan a két szeme közé célozva. Gyerünk térj ki előle... mondd, hogy nem lesz ennyire egyszerű.


•• Words: ennyi •• Music: ez •• Note: Remélem tetszik *-* •• ©️️️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
39
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
61

TémanyitásTárgy: Re: Csak egy kis félreértés - Shiva & Constantine   Hétf. Feb. 05, 2018 9:20 pm


Shiva & Constantine

Be kell valljam, hogy ez sem az életem éjszakája.
Ahogy kortyolgatom a whiskeyt háttal a pultnak dőlve, lemondóan kell konstatálnom, hogy bármekkora lebúj ez a hely, első blikkre nem nagyon van a vendégek között olyan, akit könnyen le lehetne húzni. Sehol egy tickelő izom, egy görnyedt testtartás, ideges hadarás, vagy súlyponttal terhelt végtag.
A nyomozói munka alatt megtanulsz olvasni az emberek testbeszédéből. A helységben tartózkodó emberekből viszont nehezen szedek ki bármit.
Magabiztosnak tűnnek. Talán túlontúl is. A ruhájukból ítélve gazdagok és minden valószínűség szerint még az enyémnél is aljasabb módszerekkel szerzik meg a napi betevőre valót.
Az ilyenekkel nem jó újat húzni, mert szeretnek a dolgaik végére járni. Arra meg semmilyen körülmények közt nincs szükségem, hogy valaki visszakövetelje tőlem a nagy fáradtsággal elsimlizett pénzem.
Lehúzom az ital maradékát és lerakom a pultra a poharat.
Úgy tűnik, hogy nem maradt más választásom, mint a rejtett tehetségemhez nyúlni.
A mágia gyakorlásának vannak nem várt mellékhatásai. Csak hosszú idő után jönnek elő és akkor is sokat kell bíbelődni, ha hatékonyan szeretné az ember használni őket.
Egyesek szerint a szervezet így alkalmazkodik a varázserő használatához, mások szerint meg felébrednek olyan érzékszervek, amik a csakrák felnyitásával válnak elérhetővé.
Az eredmény szempontjából nem oszt, nem szoroz, hogy honnan a pokolból származnak ezek az adottságok. A lényeg, hogy vannak.
Előszedem a cigimet és rágyújtok. Kell majd valami, ami segít a fókuszálni a figyelmemet, amíg kiterjesztem annyira a tudatomat, hogy megkapirgáljam mások felszíni gondolatait.
A telepátia szó hallatán általában az embereknek az jut az eszébe, hogy hallod azt, ahogy mások magukban beszélnek. Igazán érdekes, de végtelenül lebutított racionalizálása ennek a képességnek. Mint az esetek többségében, általában a valóság itt is sokkal bonyolultabb és zavarosabb.
Érzéki benyomások egész serege zúdul át az elmémen. A szaruhártyámon egyszerre rajzolódik ki a szemeim által közvetített kép és a helységben tartózkodó emberek gondolatainak képi lecsapódása is.
A Ravenscarban hablatyolt valamit a pszichológusom arról, hogy alapvetően képtársítással gondolkodunk. Remélem, hogy soha nem kell megtapasztalnia azt, amit a most látok. Velem ellentétben ő nem jutna el odáig, hogy elkezdje kizárni a felesleges gondolatfoszlányokat.
Tüdőre szívok egy mély slukkot a cigimből, majd szándékosan elnyújtva fújon ki, miközben elkezdem szűkíteni megnyitott tudatomba áramló lavinát. A betegséggel, fizikai szenvedéssel, halállal és szomorúsággal kapcsolatos képekre kezdek el koncentrálni.
Látom saját magamat, amint a pult előtt állva a szemem közé csapódik egy dobócsillag.
- És ez még csak rosszabb lesz. - dünnyögöm magam elé
Arra már nincs időm, hogy megtaláljam azt, aki a fejemre pályázik. Az ilyen képek általában néhány tizedmásodperccel a tényleges támadás előtt jelennek meg az elmében. Egy sportoló azt mondaná, hogy a vizualizáció technikáját használják. Szerintem meg csak simán meg akarnak ölni.
Az elmém egyik legrejtetebb szegletébe dugom el a beáramló gondolatokat és eleresztem a mágiát a testemben.
Szerencsémre az olyan dolgok, mint az tűz vagy az elemi erők idézése olyan varázslat, ami nem igényel anyagi komponenst.
A nyitott tenyereimmel felhúzok magam elé egy láthatatlan pajzsot. Ez a legtöbb ember számára úgy néz ki, mintha mindkét kezemmel gyakorolnám a köríves hárítást a Karatekölyökből. A Pat Morita-félére gondolok, mielőtt felmerül a kérdés.
A homlokomat célzó fegyver egy hangos koppanással áll meg a levegőben, majd alig mérhető idő múlva csörömpölve esik a padlóra.
Ránézek a támadómra. Csinos ázsiai nő, akinek a megjelenéséből két dologra is rájövök.
Először is elég komoly edzéseket nyomhat le. Legalábbis az arányos alakja és harcművész-szerűen szikár izomzata erre enged következtetni.
Másodsorban pedig meg akar ölni. Akárki akármit mond, egy hozzám vágott dobócsillag mást nem jelenthet.
Azt hiszem jobb lesz ezt a szavak útjára terelni. Nem akarom pazarolni az erőmet, ha pedig harcra kerülne a sor, vajmi keveset érnének a kocsmai bunyókban szerzett tapasztalataim.
- Netán elcsábítottam az egyik rokonodat kedves? A húgodat? Öcsédet? Vőlegényedet? Vagy Midnite szabadított rám? - ráérősen szívok egy slukkot a cigimből - Akármi is történt csak annyit kérek, hogy üljünk le és beszéljük meg egy ital mellett. Nem fogod megbánni, ha meghallgatsz.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
31

TémanyitásTárgy: Re: Csak egy kis félreértés - Shiva & Constantine   Kedd Feb. 06, 2018 8:54 pm


John && Shiva


Viszonylag hamar a helyszínre érek s bár lelkileg közben felkészültem az összecsapásra, azért még mindig van bennem némi várakozással teli izgalom. Remélem erős lesz, remélem tartogat számomra némi kihívást. Ha jól tudom felidézni a névhez társítható memóriám, akkor ő is harcművész. Arcomon merev porcelán, érzelemnek írmagja sem található rajta, mégis valahol mélyen, legbelül izgatottan várom, hogy ki tudja-e védeni a csillagomat. Pislogni sem pislogok, s bár nem értem a pantomim mozdulatait, a kis fém lapocskám csörögve esik a földre. Ohh-lá-lá.
- Reméltem, hogy nem lesz könnyű...
Mosolyodom el vérfagyasztóan érdektelenül, elvégre engem nem hat meg az élet, meg a halál, meg a körforgás. De még a fheng shui sem. Nem is hinné az ember, igaz? Egy laza szaltóval átkerülök a korlát túloldalára és talpra érkezve veszem ki a botomat a tartójából, és oldom fel rajta a zárat. Kicsap mindkét oldalra és összekapcsol a fém rúd, megforgatom és srégen a hátam mögé eresztem, lábaim rogyasztom, mialatt a férfi figyelem. Valami nem stimmel egészen, valami nem kerek... alábbhagyott volna a harcművész becsülete? Akkor végképp pusztulnia kell...
- Semmi személyes.
Ingatom meg a fejem szenvtelen hanggal, miközben a dekoltázsomból előhúzom a kissé meggyűrt fényképét, és felé mutatom.
- Egyszerűen csak valaki szeretné holtan látni.
Valaki, akinek sok pénze van.

Vonom meg kerek vállaimat és harcállást veszek fel. Épp ideje már egy kicsit valódi ellenfél ellen mozogni, a bábuim már mind kihervadtak, valamiből pedig újat is kell ám venni. A pénz meg nem a fán terem, hanem burzsuj hájpacnik zsebében. Ugyebár...
- Remélem nem okozol nekem csalódást, Constantine...
Hangom édes, mint a méz... és fojtó, mint a méreg. A környezet felbolydul, morgások és suspus megy mögöttem. Meg egy balek, aki nem ismert fel, felém tart, nagy melák öklét kinyújtva. Annyira amatőr... Kitérek az ökle elől, rogyasztásból befordulok jobb vállal a könyöke alá, majd kirúgom magam, eltörve a vállamon az említett részt, majd lábbal kigáncsolom, miközben két kézzel elkapva a csuklóját átlendítem a vállam fölött lomha testét. Egy asztalon placcsan, az meg ropogva adja meg magát, mindkettő összezuttyan.
- Van még valaki, aki bele akar avatkozni Shiva dolgába?
Emelem fel a tekintetem, de csend és hullaszag, újfent az ellenfelemre nézek.
-Szóóval, hol is tartottunk. Nem tudom mit tettél, nem tudom kinek ártottál vagy épp kinek nem. Nem érdekel.
Csak a fizetésem, az érdekel. Meg is lódulok felé, egy székre szökkenve lököm magam tovább, az asztalokon közelítek, majd felugorva akarok az acélbotommal a koponyájára sújtani.


•• Words: ennyi •• Music: ez •• Note: Remélem tetszik *-* •• ©️️️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
39
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
61

TémanyitásTárgy: Re: Csak egy kis félreértés - Shiva & Constantine   Szer. Feb. 07, 2018 3:01 pm


Shiva & Constantine

Az első kapura lövést hatékonyan hárítottam, de még hátra van a focimeccs nagyobb része. Ami a jelek szerint inkább lesz rögbi, vagy amerikai foci. Legalábbis ha hevességét és az erőszakosságát nézzük.
Az meg fantasztikusan nagy rejtély számomra, hogy egy orvtámadást miért hasonlítok labdajátékokhoz. Főleg úgy, hogy egyiket sem szeretem.
A varázslatot fenntartva szegezem a tekintetem a támadómra, miközben várom a fejleményeket.
- Nem vagyok puha pöcs az tény. - egy szemtelen mosollyal viszonzom az ő kevésbé bizalomgerjesztő arckifejezését miközben látványosan slukkolok egyet a cigimből - Ezt sok nő és férfi is megerősítheti.
A támadóm egy tornászt megszégyenítő kecsességgel és eleganciával csökkenti a köztünk lévő távolságot, miközben egy elég vészjósló kinézetű botot is előszed valahonnan.
Nem mintha nem élvezném a helyzetből adódó adrenalin-fröccsöt, de jobban örülnék annak, ha a köztünk kialakuló fizikai kapcsolatot másfajta heves érzelmek táplálnák, nem pedig a gyűlölet.
Úgy tűnik, hogy csak valami hasonlóra kellett gondolnom és máris előkapja a dekoltázsából a.....
Fényképemet?
Oké ez tényleg érdekes fordulat. Be kell valljam megfogott.
Sok fekete mágussal keveredtem már nem éppen baráti viszonyba, de egyik sem volt arról híres, hogy sok kápéja van.
Szögezzük le a tisztánlátás végett, hogy a legtöbb varázsló elég szép vagyont fel tud halmozni a karrierje során. De ez a vagyon általában olyan tárgyakból áll, amiknek a köznapi ember számára nincs értéke. Így eladni, vagy zaciba vágni sem érné meg.
Az meg, hogy valamelyik ellenségem annyi zsét összeszedjen és felbéreljen egy verőlegényt. Bocs. Verőleányt...
Inkább a nyakamba szabadítanának egy falka vadászdémont, mintsem ilyen mundán eszközzel próbálnának eltenni láb alól. Méltóságon alulinak tartanák, hogy ne mágiával tegyenek pontot az életem végére. Mármint az ő méltóságukhoz nem illőnek. Az enyémet mindenki ballisztikus ívből letojja.
Az egyedüli kivételt most csak Papa Midnite képezheti. Ő nem csak vuduval, hanem tudatmódosítókkal is shaftel. Talán össze tudna kalapozni annyit pénzt, ami elég lenne egy ilyen alaknak. Még mindig elég zabos rám ahhoz, hogy ne érdekelje a méltósága.
- Ha Midnite küldött, akkor add át neki, hogy csókoltatom a nővérét!
A nő harcállást vesz fel előttem. Úgy viselkedik, mintha egyenrangú ellenfél lennék a számára, akivel párbajozni akar. Mit gondol hol vagyunk? Egy Bruce Lee filmben?
Az agyam egyik eldugott zugában felötlik bennem az a valószínűtlen feltételezés, hogy talán összekever valakivel. John Constantineból csak egy van a világon, de azért azt feltételezni, hogy méltó ellenfele legyek egy képzett pofozógépnek.....
Ha pedig ez a feltételezés igaz, akkor valaki nagy bakot lőtt.
- Kényelmesebb és kevésbé nyilvános körülmények között biztos jobban teljesítenék aranyom. - nyomom el a cigicsikket a védőpajzson, majd hagyom, hogy leessen a szőnyegre
A hely biztonsági szolgálata végre észbe is kap és az egyik alul művelt kangorilla el is indul, hogy belenyomja a nőt a földbe.
Vesztére újból bizonyítást nyer a tézis, hogy a nyers izomerőt akármikor csúnyán megalázza a csiszolt technika.
Az egész incidensnek annyi haszna van, hogy megtudom a támadó nő nevét.
Shiva. A Trimurti pusztító istene. Remélem nem a szüleitől kapta ezt a nevet....
Nem mintha sokat mondana nekem az álneve, de legalább tudom, hogy miként szólítsam.
- Akkor ezzel már ketten vagyunk. - vigyorgok rá kihívóan
Jobb dolgom úgy sincs most ennél és talán ez a kis előadás bevonz majd valakit, akinek akad majd mágikus elintéznivalója.
- Csak hogy tudd a legkomolyabb bunyós tapasztalatom az, hogy fekete öves kocsmatöltelék vagyok. - mondom miközben egy új szál cigire gyújtok
A védőpajzs még mindig aktív és csak akkor lenne kihívás fent tartani, ha egy sorozatlövő páncéltörővel lőnének rá.
Csak meg kell várnom, amíg kicsit kifárasztja magát. Hátha akkor hajlandóbb lesz a tárgyalásra.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
31

TémanyitásTárgy: Re: Csak egy kis félreértés - Shiva & Constantine   Szomb. Márc. 24, 2018 10:16 pm


John && Shiva


Az izgalommal vegyes várakozásom nem nagyon hagy nyugtot a lelkemnek, de ez korántsem azt jelenti, hogy ne tudnék figyelni a harcra, a rezdülésekre, a légzésre, vagy a környezetemre. Nem véletlenül vagyok az, aki, mestere a harcművészeteknek, egy élő fegyver, ami folyton képzi önmagát, és keresi az ellenfelet. Azt az ellenfelet, aki meg tudja adni az utolsó kívánságom. Ameddig pedig nem találom... nos, úgy hullanak, mint a legyek. Ha optimisták akarunk lenni, akkor a Földet védelmezem a túlnépesedéstől. Noha én úgy gondolom, hogy a természetvédelem kicsit képmutató. Ugyanis a természet, köszöni szépen, megoldja magának. A föld nem pusztul el attól, mert kiszipolyozzák belőle a kőolajat. Inkább az ember az, ami egy idő után meg lesz lőve a készletek kimerülésével. Véleményem szerint át kellene nevezni az egészet embervédelemre. Talán akkor többen támogatnák a dolgot.
- Speciel az alvázad helyzetére nem vagyok kíváncsi.
Villantok egy rókavigyort felé, elvégre én harcolni vagyok itt, nem a koronaékszereiről esszézni. Az érzés nem hagy nyugodni, hogy valami nem stimmel, de nem az én reszortom elgondolkozni a célpont életén és tetten, tehát megpróbálom ezt a kicsike sípoló gondolatcsírát eltemetni a hátsó kertemben. Nem érek én erre rá. Megbízásom van, azt pedig végre kell hajtani. Ha úgy tetszik, gyűjtök az új gyakorló bábumra. A névre csak felhúzom a szemöldököm.
- Nem tudom milyen álneveket használhat, ilyen néven nem ismerek senkit, de ez lényegtelen.
Elvégre mindenki úgy mutatkozik be, ahogy csak akar vagy jól esik. A munkaadóimnak én is csak Lady Shiva vagyok és nem Sandra. Nekem sem tisztem firtatni az ő neveiket, meg... amíg kifizet, nem is túlzottan érdekel. Nem vagyok a jó harcosa, annak segítek, akiből hasznom van. ennyire egyszerű a képlet.
- Ugyan már... minden helyszín tökéletes a harchoz.
Kezdem elveszíteni a lelkesedést. Eddig szájkaratén kívül semmit sem villantott, leszámítva, hogy még nem jöttem rá, miként védte ki a csillagot. Ilyen gyorsan mozdult volna, hogy még nem is érzékeltem? Szeretném ha így lenne, de van egy kellemetlen érzésem, hogy nem így van. ez igazolódni látszik mikor a levegőben... nyomja el a cigi csikket. Mi a kő... Értetlen pillantva egyenesedek fel és lépdelek felé hosszú lábaimmal gyorsan falva a métereket. Mikor már bot távolságon belül vagyok, hirtelen pördítem előre és csapást mérek a fejére, de még azelőtt megakad valamiben szikrázva a botom.
- Hát ez meg...?
Csillognak a kérdőjelek a fejem fölött, nincsenek olyan értesüléseim, hogy hókuszpókuszra is képes lenne az áldozatom. Márpedig ez nem olyasmi, amit kétszer 8 órás tanfolyamon el lehetne sajátítani.
- Kezdem úgy érezni, hogy igazat mondasz...
Dünnyögöm az orrom elé, miközben azzal szórakoztatom magam, hogy kopácsolom a botomat a semmihez, az meg szikrázik. Megmondhatom, ez így nem normális. Közben még egy ürge gondolja azt, hogy közelebbi ismeretségbe akar kerülni a feszes hátsómmal, de őt csak simán hátrakönyökölve küldöm arcon, és kiterül. Újfent előveszem a képet és megnézem megint.
- Pedig ez határozottan egyezik. Constantine is vagy.
Csak nem értem, akkor miért varázsol. Összevonom a szemöldököm és hátrébb lépek.
- Mi a teljes neved?


•• Words: ennyi •• Music: ez •• Note: Remélem tetszik *-* •• ©️️️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
39
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
61

TémanyitásTárgy: Re: Csak egy kis félreértés - Shiva & Constantine   Kedd Márc. 27, 2018 6:52 pm


Shiva & Constantine

Nem szokásom a kárörvendő vészmadarat játszani, de azért egy halovány kis elégtételt érzek, annak láttán, hogy Shiva annak ellenére egyre vehemensebben püföli a védőpajzsomat, hogy láthatóan semmi hozadéka nincs az erőfeszítésének.
Végső soron erre játszottam rá, de azért kellemes fordulata a sorsnak, hogy valaki valahol végre megszavazott nekem egy kis jószerencsét és elsőre úgy alakulnak a dolgok, ahogy én szeretném.
Ennyi változatosság kell az életbe.
Úgy tűnik, hogy szép lassan kezdi összerakni a képet és rájött, hogy valaki felültette.
Kis felismerés Shivának, nagy könnyebbség John Constantine-nak.
A kis közös produkciónkkal egész jól elszórakoztatjuk a helység kétes morálú vendégeit. Olyannyira, hogy valamelyik hormonban ázott agyú szerencsétlen összetéveszti ezt a lokált egy kuplerájjal.
A fickó vérző és betört orra megint csak ékes példája annak, hogy a Weinstein-féle hódítási gyorstalpaló tanfolyam nem éri meg a rá költött pénzt.
Zord mosoly ül ki az arcomra, ahogy a fickó a vérző orrát fogdosva elterül. Magamban nyugtázom, hogy érdemes lesz továbbra is óvatosan kezelnem őt.
Újra megnézi a fotót és összehasonlít vele.
Nekem eközben van időm a kép hátuljára felírt nevet is lecsekkolni.
Constantine Drakon.
Életemben nem hallottam erről a fickóról, de akárki is kevert össze vele egy életre megtanulja majd a különbséget kereszt és vezetéknév között.
- Ezzel gyorsabban elintézzük a bemutatkozást. húzok elő egyet a számos névjegykártyám közül- Nem tudom, hogy kitől fogadtad el a megbízást, de legközelebb végezhetne alaposabb kutatómunkát. - szippantok egyet a cigarettámból - Ez akkora szarvashiba volt, mintha Bruce Waynet keverte volna össze Bruce Lee-vel.
Merem remélni, hogy ezután már nem akar lenyomni egy dobszólót a fejemen, így egy látványos mozdulat keretében leeresztem a védőpajzsom.
Ideje rendesen bemutatkoznunk egymásnak.
- John Constantine vagyok. - nyújtom felé a jobb kezem - Varázsló, ördögűző, bukott rockzenész és egy Isten barma. Talán jó lenne, ha átbeszélnénk ezt a kis félreértést és a végére járnánk a dolognak.
Ekkor hasít belém a felismerés, hogy ezt az egészet még mindig közönség előtt csináljuk.
- Curae res suas! - utasítom a vendégeket és a biztonságiakat rendre egy kis varázslattal
Most legalább lesz egy kis nyugtunk....
A hozzászólást John Constantine összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 02, 2018 8:26 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
31

TémanyitásTárgy: Re: Csak egy kis félreértés - Shiva & Constantine   Vas. Ápr. 01, 2018 8:17 pmJohn & Shiva @
Nos, azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy ez nem egészen úgy alakult, ahogy azt én naivan elterveztem. Vagyis, egy pontig úgy alakult. Nagyjából a hókuszpók kezdetéig, és ott csúfos lejtmenetbe kezdett az egész. Pedig mennyire reménykedtem benne, hogy beváltja a hírnevéhez fűződő reményeimet! Hogy kijut egy igazán kiadós harc, melyben jogosan foszthatom meg fejétől... aztán kiderült, hogy nem is. Noha nem én hibáztam a dologban, azért felettébb bosszant, hiszen időt és energiát öltem abba, hogy megleljem őt erre kiderül, hogy teljesen fölöslegesen. Ugyanis egy buta adminisztrációs hiba miatt rossz ürgét üldözök. Kellemetlen, roppantmód kellemetlen. Óvatosan átveszem tőle a kártyát és alaposan megvizsgálom, körbe is forgatom az ujjaim között. Hát ez... ciki.
- Ez... kissé kínos.
Hümmögöm a kártyát nézve, és összecsukom a botomat. A kis tenyérnyi rudat pedig a fenekem fölötti tartóba csúsztatom. Noha badarság volna azt feltételezni, hogy ezáltal védtelen lettem. Rápillantok a kezére, majd némi töprengés után nyújtom neki az övénél vékonyabb kezem, ámbár a szorításom meglehetősen erős.
- Lady Shiva. Bérgyilkos.
Rázok vele kezet, majd felkászálódok mellé a bárszékre, kopogok kettőt a pulton, mire jön elém egy jó nagy habos korsó sör. Először is iszok, majd figyelmen kívül hagyva a feszült bámulást, amiben részesít a kocsma töltelékcsapata, Constantine-ra emelem a tükreimet.
- Mr. Winnick. Ez a név mond valamit neked?
Szerintem ennyiből is leszűri, hogy ez az ember volt a munkaadóm, ahogyan talán azt is, hogy nem vagyok egy szószátyár típus. Arról meg végképp nem kell tudnia, hogy az egyik legdrágább munkaerő vagyok a szakmámban. Azonban ez a kicsike gikszer... csorbát ejthet a nevemen. Ez pedig olyasmi, amit semmiképp nem hagyhatok. Mister-ek ide vagy oda.
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
39
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
61

TémanyitásTárgy: Re: Csak egy kis félreértés - Shiva & Constantine   Hétf. Ápr. 02, 2018 8:26 pmShiva & Constantine ©️️️️️


Olybá tűnik, hogy sikerült úgy alakítanom a dolgokat, hogy a velem szemben álló - amúgy felettébb csinos - hölgy ne akarja folyékony állagúvá változtatni a kialvatlanság miatt amúgy is gyűrött képemet.
Az élet apró kis örömei.
Elveszi a felé nyújtott névjegyet és néhány rövid másodpercig erősen nézi. Merem remélni, hogy olyan esetekre, amikor szüksége lesz egy kis misztikus segítségre.
Bár a harcművészeket nem kell félteni. A bátorságuk néha már a botorsággal határos, de nem azok a nebántsvirág alkatok.
- Keveredtem már sokkal rosszabb helyzetbe is. - villantok rá egy walesi félmosolyt
Miután meggyőződött a kártya eredetiségéről néhány számomra követhetetlen mozdulat kíséretében elvarázsolja a botját is.
Viszonozza a kézfogásom, aminek következtében szembesülök azzal a ténnyel, hogy gyalázatosan rossz kondícióban vagyok.
Ahogy felül mellém a bárszékre egy mozdulattal húzom  magam mellé a karomat és rázom ki a satu marka által okozott fájdalmat a kezemből.
Szóval bérgyilkos a kishölgy. A mutatványaiból kiindulva feltételezem nem éppen az a fajta, akinek azért fizetnek, hogy pizzafutárnak álcázva magát megmérgezze a célpontot.
- Örvendek.
Nagy meglepetésem Shiva egy nagy korsó sör módszeres elfogyasztásába fog bele. Úgy tűnik egy ilyen gikszer még a legfegyelmezettebb harcművészt is arra készteti, hogy levezessen egy kis feszültséget.
Csak most tűnik fel, hogy a vendégek még mindig bennünket figyelnek.
Ez felettébb furcsa. Már csak azért is, mert a varázsige szó szerint arra kényszerítette őket, hogy a maguk dolgával törődjenek.
Megismétlem a varázslatot és ezúttal jobban hangsúlyozom a szótagokat.
Ez a baj a latinnal. Mármint azon kívül, hogy nem használhatod egy sima társalgásban anélkül, hogy attól kellene tartanod, hogy megidézel egy démont.
- Az égvilágon semmit. - kortyolok egyet az whiskymből - Több év óta először járok az Államokban. Egy-két régi cimborán, meg bosszúszomjas varázslón kívül senkit sem ismerek.
Előszedek egy újabb szál cigit magamnak. A partneremet meg meg sem próbálom megsérti azzal, hogy megkínálom egy koporsószöggel. Első ránézésre meg lehet mondani, hogy törődik a testével és a testéhez a tüdeje is hozzátartozik.
- Gondolom ezt a Mr. Winnicket kell megkérdeznem arról, hogy mi az oka annak, hogy egy magamfajta láncdohányos fickót összekevert egy rosszabb sorsa érdemes fenegyerekkel. - gyújtok rá a bűzrúdra - De ha jól sejtem, akkor nem ezen a néven anyakönyvezték az urat, neked pedig nincs közvetlen kapcsolatod vele.

I tell you the ultimate secret of magic:
Every cunt can do it.
Some noise for you
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csak egy kis félreértés - Shiva & Constantine   

Vissza az elejére Go down
 
Csak egy kis félreértés - Shiva & Constantine
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Miniboss] Hanna
» Egy tökéletesen semleges szituáció, ami már minden, csak nem semleges...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: