There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Under the Red Hood
by Jason Todd Yesterday at 3:53 pm

» You are Beautiful! - Kory & Dick
by Dick Grayson Szer. Márc. 21, 2018 4:31 pm

» Kész vagyok!
by Joker Vas. Márc. 18, 2018 10:34 pm

» A Joker
by Joker Vas. Márc. 18, 2018 10:16 pm

» Terhes örökség - Zatanna & Constantine
by Zatanna Zatara Szomb. Márc. 17, 2018 5:26 am

» Hiányzásnapló
by Slade Wilson Szer. Márc. 14, 2018 8:28 pm
Statisztika
Top posting users this month
John Constantine
 
Zatanna Zatara
 
Sandra Wu-San
 
Slade Wilson
 
Dinah Laurel Lance
 
Raven Roth
 
Garfield Logan
 
Dick Grayson
 
Joker
 
Alkotó
 
Music

Share | 
 

 Terhes örökség - Zatanna & Constantine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
39
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Szomb. Márc. 03, 2018 9:10 pm


Zatanna & Constantine

Fogalmam sincs, hogy a gothami kis kalandomat, hogy tudtam ennyire kibetlizni, de ez nem változtat azon a tényen, hogy nem csak ép bőrrel megúsztam azt a kalamajkát, amibe ott keveredtem, hanem még sikerült is megélhetési szélhámosból rendes utazóvá avanzsálnom.
Milyen szép kifejezéseket ki tudok találni arra, hogy egy kicsit megtollasodtam...
Az első dolog volt amit tettem, hogy fogtam egy buszt ami Metropolisba tartott. Gotham szépen tükrözi, hogy milyen egy átkozott lelkivilágom van, de azért néha egy ilyen megátalkodott kocsmatöltelék is vágyhat egy kis napfényre. Meg azért az sem tagadom le, hogy nem igazán volt kedvem véletlenül belefutni a helyi Lugosi Béla imitátorba. Mert az biztos, hogy az után a felfordulás után amit okoztam lett volna hozzám néhány keresetlen szava. Ő pedig az a fajta, akinél nem dumálod ki magam a bajból.
De a célvárosom hős védelmezője már teljesen más tészta. Egyenes, mint a frissen fröccsöntött vonalzó és naiv, mint felvilágosulatlan kóristalány. Ha valami nagy katasztrófa zúdulna rám ebben a városban, még akkor is jó esélyem lenne meggyőzni arról, hogy nem én vagyok a hunyó, mert feltételezi az emberekben az elemi jóságot.
Ahogy behajt a buszom a városhatárba, már érzem is a hangulatom javulását. Frissebb levegő, felszabadult hangulat, Z arca egy óriási plakáton. Színtiszta naivitást áraszt magából a hely.
De álljunk csak megy ásónyomra!
Z arca egy óriás plakáton...
Pislogok még kettőt, hátha csak a vágyálmaim szivárogtak át a tudatalattimból és hallucinálok, de a volt kedvesem csodálatos állvonala még mindig ott virít az egyik hirdetőtáblán, ami a bűvészturnéja metropolis-i állomását reklámozza.
Nem bízok nagyon a szerencsémben azt illetően, hogy lemaradtam-e az előadásról, de úgy tűnik hogy valaki nagyon szeret engem odalent. Igen, csak ez az egy dolog jöhet számításba, mert a emeleti szomszédot úgy érdeklem, mint Észak-Koreát a Brexit.
Az óriás plakát szerint van még néhány napom az előadásig, szóval lesz bőven időm rendbe vágni magamat.
Az első dolgom buszról leszállva, hogy jegyet szerváljak az előadásra.
Igen tudom... Én meg a jegyvásárlás.
De hát a rég nem látott leendő ex-ex-emet illik megtisztelni annyival, hogy leperkálom a beugró árát, akármekkora svindler hírében állok.
Ritkán vágytam többre távközlés terén a jó öreg Nokia féle közelharcra is használható ketyeréknél, de most igazán nagyra tudnám értékelni, ha lenne egy okostelóm.
Sajnos a transzmutációs mágiáknak is megvannak a maguk korlátai, akármekkora spíler hírében áll is az ember...
Így hát irány a legközelebbi netkávézó, ahol gyorsan néhány dollár és egy-két kattintás fejében már le is foglaltam a digitális jegyet.
A metropolisi felfedező túrám további részleteivel nem untatnék senkit. Dióhéjban: Lett szállásom, végre tudtam egy jót enni, minőségibb dohány szívok, mint Gothamben és szerváltam magamnak egy zakót is, hogy ne valami trógernek nézzek ki, ha már oda tolom a képen Z előadására.

Eljött hát a nagy este és én ott állok a sorban várakozva. Kevésen tolerálják, hogy idegességemben úgy füstölgök, mint egy gyárkémény, de ki ne lenne ideges, amikor fiatalkora nagy szerelmével találkozna újra majd tizenöt év után.
A helyre bejutva egyből megcsap a 20-as évek lokáljainak hangulata. Mintha a Nagy Gatsby-be kerültem volna. Mindenhol kinyalt férfiak és kirittyentett nők nyüzsögnek hangyaként az asztalok körül.
Elfoglalom a helyemet a pultnál, rendelek egy whiskeyt és a tiltó táblákra fittyet hányva kényelmesen rápöffentek egy újabb cigire.
Egy apró illúzió varázzsal elfedem a szagot és elektromos ciginek álcázom a koporsószögemet.
A szívem jobban kalapál, mint ahogy kellene és a kihozott whiskeyért járó pénzt is kicsit remegősebb kézzel adom át, mint szoktam....
Most komolyan úgy érzem magam, mint egy tizenhat éves taknyos az első randiján?


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Vas. Márc. 04, 2018 10:36 am


Constantine & Zatanna

Csendben szerettem volna megérkezni New York-ba, a régi szép időket feleleveníteni, de valahogy a hírnevem megelőzött. Tudom, hogy elég ismert az arcom, és sokan felismernek, de gondoltam, hogy egy pár napot lazíthatnék. Ami addig rendben is volt, míg meg nem érkeztem a Városba. Vágytam egy kis nosztalgiára és John még mindig a gondolataimban motoszkál. Rég láttam. Túlságosan is régen. Vajon itt lakik a Metropoliszban? Vagy már régen elköltözött innen? Sok gondolat és érzés fordul meg a fejemben, ahogy az is, hogy már egy ideje sokkal többet gondolok rá. Az együtt töltött idő még mindig a szívemben él. Ahogy az is, hogy az érzések sohasem halványodtak el irányában. Már régen el kellett volna jönnöm ide, és megkeresni, de valahogy féltem attól, hogy  ….. már nem is tudom, mitől féltem. Csak egyszerűen nem volt bátorságom visszatérni ebbe a városba. Nick emléke, a sok fájdalom, s minden együtt, egy hatalmas csapás volt. De, John… Nagyon hiányzik.
A régi lakásomat felkerestem. Minden úgy volt, ahogy akkor hagytam. Furcsa volt látni a régi bútorokat és a tárgyakat, amik emlékeztetnek a régmúlt dolgokra, amiket akkoriban őszintének hittem. Nick nemcsak egy férfi volt számomra, hanem egy Tanár. De sohasem éreztem felé olyan erős kötődést és Szerelmet, mint az a „léhűtő” John iránt. Talán majd egyszer megint összesodor minket az Élet, és láthatom újra.
De ne is keseregjek, mert biztosan találkozhatok vele, ha egyáltalán ő is úgy akarja, vagy odafent az Égiek. Most viszont, hogy itt vagyok és valójában láttam azt, amiért jöttem – Egy valakit kivéve – támadt egy kis kedvem kibővíteni a Turnémat. A Szervezők örömmel hallották, hogy egy kis „Rendkívüli Est”-et adok az itteni Nagyközönségnek. Ki is plakátozták az utcákat. Már mosolyogtam a sok felhajtás láttán, de a Hírnév ezzel is jár. Belül viszont nagyon vágytam arra, hogy esetleg láthatom John-t. Ha egyáltalán még kíváncsi rám, és nem felejtett el a hosszú évek alatt. Én mindig gondolok rá, de félek, hogy ez az eltelt idő soknak számít neki. Pedig nem is sejti, hogy én ugyanúgy érzek iránta, mint akkoriban. Semmit sem halványodtak a szívem érzései felé. Még mindig érzem az érintését és az ajka édes ízét…
Most viszont elérkezett a fellépés ideje! Már kézen állok, hogy a függöny mögül érkezzek egy látványos belépővel. Nincs bennem félelem, csak kicsi izgalom, de ügyesen leplezem mindenki előtt. A Közönséget imádom! Ragyogó arccal és egy csillámló ködfelhővel meg is jelenek a porondon, készen állva az este varázslatos műsorára. Amint feltűnök a színpadon a közönség tapsvihara fogad. Árad belőlük a szeretet és a csodálat, ahogy magasba lendített kézzel üdvözlöm őket és egy varázslattal egy tucat fehér galambot eresztek ki a fejük fölé. Olyan a látvány, mintha igaziak volnának, de aztán pár perc múlva, csillogó esőként foszlanak szét a magasban felettük. Imádom a látványt, és az ámuló tekinteteket! Körbenézek rajtuk és egy gyönyörű mosollyal indul is a műsorom.
- Show Time!- kiáltom, és indulhat a csoda, amire mindenki vár. De ahogy kimondom a kezdő szavakat, érzek egy pillantást magamon, ami talán a legtitkosabb vágyam közt szerepel. John. Létezik, hogy Ő az? Mert ha igaz, hogy itt van a Közönség között, akkor mégis emlékszik rám, s nem felejtett el. Bár, most a látványé és az illúzióé a főszerep, aztán majd kiderül, hogy nemcsak a képzeletem űz velem tréfát, mert annyira vágyom a közelségére. A műsor alatt lopva az asztala felé nézek, de igyekszem nem elterelni a figyelmem a koncentrációról. A show-nak mennie kell! Aztán majd meglátom, mit is tartogat nekem ez az este. Talán nem véletlen, hogy most felbukkant…zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
39
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Hétf. Márc. 05, 2018 7:34 pm


Zatanna & Constantine

Ahogy elcsendesedik az helység és kihunynak a fények, úgy érzem magam mintha megint az a huszonkét éves suhanc lennék, aki először lép be Nick klubjába.
Egy kicsit jobban vagyok öltözve, mint akkor, de nem minden részletnek kell passzolnia.
Érzem, hogy rég tapasztalt izgalom fog el, ahogy a lámpák fénypászmája a fokozódó ütemű dobok ritmusára kaotikus tánca kezd. Mikor már fokozhatatlanná válik a bőrök püfölésének üteme, a cintányér magas hangjára a széthúzódó függönyre szegeződik minden fényforrás, ami szétcsusszan, de nincs mögötte senki.
Értő mosolyra húzódik a szám.
Z bizonyos dolgokat sosem fog kivenni a műsorából. Például a nyitásban használt kamu bevonulást sem.
Most mindenki meglepődik, hogy sehol senki, mert a nagy felvezetés után nem jelenik meg az, akinek a műsoráért fizettek. Úgy tűnik Z egyet ért velem abban, hogy a türelmetlenség a huszonegyedik század népbetegsége és még rá is játszik erre az elméletre a saját műsorában.
- Ügyes. - kortyolok egyet, amint meghallom, Z halandzsának tűnő beszédét, majd a poharat elismerően a színpad felé emelem
Mások számára tök értelmetlennek tűnhet amit mond. Valószínű nem elég nagy rajongók ahhoz, hogy rájöjjenek, hogy ha visszafelé játszanák le a felvételeket, akkor értelmes szavakat kapnának. Bár az is lehet, hogy túlságosan szeretik ölelgetni a keresztet. Vagy eszelős mód félnek Lucifertől. A vakhívők már csak ilyenek...
Háromszor hangzik el a "jnelej gem" varázsige. Ebből az első kettőnek gondosan el van harapva a vége, nehogy elsüljön a mágia.
Z egy hatalmas pukkanással a színpadon terem. Kezei az egekben, az arcán olyan pedig olyan sugárzó mosoly, amivel bármikor leolvasztana egy hűtőblokkot bármelyik atomerőműben.
Váratlanul átfut a hideg a hátamon, ahogy ismét elönt az az érzés, amit fiatal sihederként akkor éltem át, amikor először megláttam ezt a nőt.
Ha a mágiának testet kellene öltenie, akkor ki mást választhatna?
Ennél tökéletesebb avatárt sehol nem találna ebben az univerzumban.
Még estében sikerül elkapnom cigit, ami kiesik a számból.
Az pedig nagy szó, ha egy olyan sokat látott anyaszomorítót is képest ennyire elbűvölni, mint amilyen én vagyok. Bár közre játszhat az elfogultságom is...
A kezeiből hófehér galambok röppenek elő, amik néhány másodperc múlva már konfettiként havazzák be a színpadot.
Csodálkozom, hogy a PETA, hogy nem szállt még rá a karrierje során, de ismerem már annyira, hogy ne kelljen féltenem, ha esetleg néhány paramilitáns állatvédő a jó dolgában egy bűvészt próbálna meg lejáratni.
Valószínűleg addig fel sem fognák, hogy nem álmodták a meztelen szégyen-sétát, amíg nem látnák magukat viszont az híradóban és a Facebook-on.
Z mindig is kreatív volt, ha másokat úgy kell megszívatni, hogy tanuljanak belőle.
Az kamu belépőtől elkedvetlenedő tömeg hatalmas tapsviharban tör ki, miközben Zatanna egy ezer wattos mosollyal az arcán köszönti őket.
A mosolyom vigyorrá szélesedik az arcomon.
Az este csak akkor lehet ennél jobb, ha valahogy sikerülne megoldanom, hogy feltűnés nélkül bejussak a backstagebe.
De most átadom magamat a műsor és Z varázsának...


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Kedd Márc. 06, 2018 5:47 am


Constantine & Zatanna

A több mint két órás műsorom lassan a végéhez ér, de az emberek ámulata még mindig látható az arcukon. Többek közt ezért is imádom az illúziót, ami másoknak egy megfoghatatlan csoda, nekem egy természetes adottság, amit nagyon kevesen tudnak és űznek mesterfokon. Nick tanításaiból sokat merítettem az eddig eltelt évek alatt, de ahogy szokott lenni, a Tanítvány túlnövi Mesterét. Nekem megadatott az, hogy a felmenőim közt olyanok akadnak, akikkel kevesen büszkélkedhetnek. Így a Mágia nemcsak tanult ismeret számomra, hanem egy velem született kiváltság, amit sokan irigyelnek. Példázza ez az este is, ahogy a Vendégek arcát fürkészem a Show alatt. Egytől-egyig ámulva és tátott szájjal nézik a sorra következő trükkjeimet. Élvezem minden percét ennek a rögtönzött előadásnak, és arra az asztal felé is pillantok néha, ahol John ül. Ő ismeri minden varázslatomat, vagyis majdnem mindet. De ezt nem rovom fel neki, mert sok idő eltelt azóta, mikor utoljára találkoztunk. Akkoriban fiatal és tapasztalatlan voltam a Mágia terén, de mára már tényleg a tökélyre fejlesztettem a varázslás legfinomabb fortélyait. Sok álmatlan éjszakán át gyakoroltam annak idején, de meg is lett az eredménye. Most viszont egy teljes estés fellépést „vezénylek” le, bárhová is sodor a vakszerencse. Igaz, most nem a véletlen okán keveredtem ebbe a Városba, de ha a sejtelmeim nem csalnak, akkor a ma este nem a véletlenekről szól, ahogy az sem, hogy John annál az asztalnál ül. Már csak egy utolsó finálé maradt hátra a szemfényvesztésből és a műsor lassacskán végéhez közelít. Egy olyan befejezést találtam ki, amit eddig senki sem próbált. A gyéren világító lámpák a nézőtéren, majd a színpadot beragyogó reflektorok hirtelen kialszanak. Néma csend következik, amire senki sem számított, majd egy kézmozdulattal végigmutatok a mennyezeten, ahol egyre fényesebben lüktető ragyogás tűnik fel.
-!ynéfikraS – némán formálja ajkam a visszafelé mondott szót, s ahogy kimondom, egy szemvillanás alatt egy olyan jelenség bontakozik ki, amit eddig a Föld kevés helyén láthattak. Most viszont megidéztem egy csodálatos természeti képződményt ezen falak közé, amit a képzeletük formált meg eddig. Tudom, hogy ez a finálé egyedülálló, mert eddigi ismereteim szerint senki nem próbálkozott még hasonlóval, de ettől olyan különleges a Show-m, hogy sohasem lehet előre tudni, hogy mi fog a következő pillanatban a szemük elé tárulni. Amint a lágyan hullámzó csillogás a mennyezeten feltűnik, én csak egy ragyogó mosollyal nézek körbe a döbbent pillantásokon. De egy valakiét keresem a tekintetemmel, aki sokat jelent nekem. Ezzel talán lenyűgözöm a zakóban ülő, cigarettázó, szabályokra fittyet hányó Kedvest, akiért átutaztam a fél világot, hogy újra láthassam.
A varázslat lassan fátyolossá válik, majd kezd szertefoszlani, ahogy a fények a teremben újból világosságot hoznak. A függöny lomhán ereszkedni kezd, és én egy meghajlással köszönöm meg a figyelmet, amivel ezen az estén megtisztelt a Nagyérdemű!
- Köszönöm!- hajlok meg ismét a Közönség felé, majd a botommal a kezemben egy íves kört formálva idézem meg a füstöt, amiben elegánsan távozom az emelvényről.
A kulisszák mögött az öltözőmbe igyekszem, elégedett vagyok a ma esti Show-val. Bár egy gondolat foglalkoztat, de talán arra is választ kapok, ha eljön az ideje. Most csak egy forró teára vágyom és egy kis harapnivalóra. A Mágia energiát kíván, mert, most sem mondhatni, hogy „kíméltem” magam. De ez a jóleső fáradtság is semmivé lenne, ha látnám annak a huncut szempárnak a tulajdonosát, akiért a szívem dobog.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
39
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Kedd Márc. 06, 2018 6:05 pm


Zatanna & Constantine

Nem emlékszem, hogy mikor sikerült ennyire elmerülnöm egy ilyen bűvész-előadásban. Közrejátszik persze ebben, hogy a színpadon álló hollófekete hajú hölgy már csak a látványával megemeli a pulzusom és a vérnyomásom, de maga a műsor is elsőosztályú.
Be kell valljam,  annak ellenére is erős unszimpátiát táplálok a legtöbb szemfényvesztő irányába, hogy suhanckoromban nekem is ezzel a módszerrel kellett összeszednem a bagóra valót.
Azóta, hogy David Copperfield meg Uri Geller olyan fene nagy szenzáció lett a médiában, nem kicsit zuhant az ázsiója a szememben az efféle mutatványosoknak. Félreértés ne essék, nem leszólni akarom a munkájukat, de a varázsló és mágus szavakhoz olyan jelentést társítottak miattuk, ami egy valós mágiában elmélyedt, éveket tanulással töltő varázshasználó számára felér egy arcon köpéssel.
Tudtommal Z az egyetlen a profi bűvészek között, aki tényleg megérdemli, hogy varázslónak hívják. A többi csak illuzionista, vagy egyszerű kókler.
De mágus semmiképp.
Az előadás rendkívüli módon elbűvöl. Annyira, hogy amikor szívni akarok egyet a koporsószögből, lehullik a hamu a csikkről.
Sorra jönnek egymás után a klasszikus bűvészmutatványok: A segéd kettéfűrészelése, nyúl a kalapból, az összekeveredett testrészek doboza.
Ezerszer látott kunsztok, Z mégis olyan eleganciával és profizmussal adja elő őket, amit ritkán látok.
Elfogult lennék?
Megeshet, hogy nagyon hízeleg az a tény, hogy minden trükk után egy olyat kacsint rám, hogy kihagy egy ütemet a ketyegőm és emiatt VIP-nek érzem magam. Elfogult azonban semmiképpen nem vagyok. Ha így lenne, akkor az előadást élvező közönség is bűnrészes lenne ebben a vádban.
Azt el kell ismernem, hogy Zatanna mindent elkövet azért, hogy lehengerelje az egybegyűlteket.
Az utolsó mutatványa egyöntetű csodálkozást vált ki az emberekből. Bár tudom, hogy ennek semmi köze a klasszikus bűvészkedéshez, de én se vetnék meg egy kis látványelemül szolgáló mágiát, ha nem oszlott volna fel a Nyálkahártya majd húsz éve.
Mindent a fizető vendégért ugye?
Felhörpintem az italom maradékát, elindulok a a művészbejáró felé és menet közben kikapok egy szál rózsát az egyik asztalon lévő vázából.
Minden nem lehet tökéletes és én is lassan olyan korba lépek, hogy kell már a Cavinton, de nincs az probléma, amit egy kis varázslattal ne lehetne orvosolni.
Menet közben egy megújító varázst mondok a rózsára, ami így tökéletesen úgy néz ki, mintha frissen lenne vágva.
Az ajtót elálló Conan-szerű testalkattal rendelkező barbár testvérek morognak egy kicsit, amikor a megbűvölt kártyámon meglátják a szakmai felügyelet igazolványát, de nem problémáznak különösen sokat az átengedésemmel. Az mondjuk biztos nem volt szimpatikus nekik, hogy az orruk előtt gyújtottam rá egy cigire.
A sok lótifuti meg kellékes között elhaladva jut el az agyamig, hogy egy ilyen showt legalább akkora munka összerakni, mint egy koncertet.
Beletelik egy kis időbe, megtalálom az öltözőt az őrülten sürgő-forgó embertenger közepén.
Két hosszú koppantással jelzem az érkezésem, majd elfordítom a kilincset és belépek.
Z öltözője olyan, mintha agresszív megszállás alá vette volna egy virágüzlet. Hatalmas csokrok borítják szinte az összes vízszintes felületet.
Ránézek az egy szál rózsámra, majd megvonom a vállam. A gesztus számít, nem az, hogy mennyit költöttem rá.
Csak egy virágok övezte ösvény vezet a sminkasztalhoz, ahol álmaim egykori és  jövőbeli nője éppen megszabadul a fellépéshez szükséges sminktől.
- Mondanám, hogy megjött Johnny, de azzal csúnyán elrontanám a hangulatot. - üdvözlöm Z-t - Csodás voltál ma este!


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Kedd Márc. 06, 2018 8:41 pm


Constantine & Zatanna

Az öltözőmbe lépve kissé meglep az a temérdek virágszőnyeg, ami fogad. Az ajtóban álló Felvigyázó csak egy halvány mosollyal biccent, amikor visszanézek rá.
- Morris? Ki hozta be ezeket a csodás virágokat?- kezdem kérdőre vonni, de inkább egy mosollyal becsukom magam mögött az ajtóm. Nem igazán gondoltam volna, hogy egy ilyen csodaszép virágeső fogad a műsorom után, de abban biztos vagyok, hogy ezek közül egyiket sem John küldte. Nem az a fajta Férfi, aki sokat költ a virágokra, de nem is ezért szeretem őt. Tudom, hogy a szívében ott vagyok, és nem a virágok mennyisége vagy a nagysága fogja meghódítani a szívem, hanem az egész lénye, ami minden nap csak erősebbé és vágyakozóbbá tette a késztetésem, hogy felkerekedjem és megkeressem őt. Tudom azt is, hogy ha most itt lenne, egy szál virággal, akkor én lennék a legboldogabb. Ismer engem, és én is őt…. Talán a virág az túl erős neki, hogy arra vetemedjen, hogy a kezébe vegyen is egyet, hogy hozzon nekem. Bár szerintem arra sem emlékszik, hogy melyik a kedvencem…
Gyorsan a paravánom mögé bújok, hogy átöltözzek, és hagyományosabb ruhát öltsek magamra, mint a színpadi csillogás. A sminkem is visszafogottabbá varázsolom, és máris úgy érzem magam, mint aki készen áll arra a forró teára és az étel elfogyasztására. A virágok tengerén végignézve csillog a szemem, de egyik sem olyan kedves számomra, mert nem attól a Személytől kaptam, aki mindennél többet jelent nekem. Hamarosan indulásra készen is állok, csak egy utolsó sminkellenőrzés és egy halvány szájfény felkenése van hátra. A kopogásra is egy gyors választ intézek. – Gyere be!- mondom az ajtó felé, és arra sem nézek miközben sorolom a mondandómat. – Liana! A virágokat osszátok szét a Kollégák közt! Szuperek voltatok!!! Mindenkinek külön jutalom jár a ma esti munkájáért!- hadarom el a szájfényem kenése közben, de csak akkor pillantok fel, mikor nem érkezik a megszokott válasz a segítőmtől, aki mindenre azt mondja, hogy „Persze, meglesz!”. Végzek az igazítással és megfordulok, de nem a kis kellékes lányka áll ott, hanem az a Férfi, akire egész este vágytam, hogy lássam. Hirtelen zavaromban azt se tudtam, hogy mit mondjak. Egy mosollyal álltam vele szemben és csak pár lépésnyire, de a szívem olyan hevesen dobbant, hogy a szavam is elállt, ahogy most megjelent. Számtalanszor elképzeltem a találkozásunkat, és most, hogy valóra vált, meg sem tudok szólalni?
-Köszönöm, John…- nézek rá és legszívesebben nyakába ugornék, de akkor azt a szépséges virágot, amit a kezében nyújt felém, összetörném. Ez a legszebb rózsaszál, amit valaha láttam. S emlékszik még, hogy melyik a kedvencem…
Ragyogó szemmel nézem az arcát és nem tudok betelni vele. Előttem áll a Szívem Szerelme és most még a lábam is földbe gyökerezett. Csak némán nézek a szemébe, de az ajkaim alig akarnak megszólalni, pedig annyi mindent mondanék. De most csak állok előtte, és a szívem majd kiugrik a helyéről örömömben. Igyekszem szabályosan venni a levegőt, de érzem, hogy a pulzusom az egekbe szökik, amikor megérintem a karját, hogy megbizonyosodjak, hogy ez nem egy álom, hanem a valóság. Bele is remegek, mikor az érintésem nem egy illúziót fog, hanem azt a Férfit, akiért tűvé tettem már a fél világot, hogy újra a karjába zárjon.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
39
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Szer. Márc. 07, 2018 6:21 pm


Zatanna & Constantine

Úgy tűnik, hogy a Pokol TV-ben éppen most tart reklámszünetet az a valóságshow, amit csak azért készítettek, hogy a démonok az életemnek nevezett szívássorozaton röhöghessenek.
Legalábbis arra enged következtetni, hogy a legtöbb volt barátnőmmel és szeretőmmel ellentétben nem a magas C-ről kezdi a szidalmazásomat, amint meglát.
Tekintve, hogy milyen körülmények között váltunk el egymástól számításba vettem, hogy a Nick miatt érzett gyász miatt az lesz az első dolog amit mond, hogy jnem a ablokop.
Lehet, hogy a létezés egy másik síkján tényleg annyira berágott rám, hogy nem is akar látni, amiért nem tudtam (és nem akartam) megmenteni Nicket attól, hogy odalent pörköltalapnak használják egy üstbe, de akárhogy is nézzük az egykori mesterünk megérdemelte a sorsát.
Szemétnek tűnök emiatt? Meglehet. Jobb lett a világnak, hogy egy megalomániás varázslóval kevesebbet kell a hátán cipelnie. Olyan biztos,mint a halál és az adó.
Z szinte suhan felém, ahogy meglát. Az eltelt évek kegyesek voltak hozzá. A szépsége még mindig olyan tündöklő, mint amikor megismertem és a korral járó "érett nő" kisugárzás is csak fokozza a megjelenésének csodáját.
Meg persze a smink is segít egy keveset, de ezt egy nőnek sem fogod ilyen nyíltan elmondani, hacsak nem akarod kiüríteni a nadrágodban is elférő családi kincstárat.
Nem viccelek. Előfordult már fiatalabb koromban. Bár megúsztam, de Zed sokkal vérmesebb volt Z-nél.
Z szeméből csak úgy sugárzik az örömtől, ahogy rám néz. Az utóbbi másfél évtizedben nem sokszor láttam ezt a fajta örömöt senki tekintetében.
Még a New Castle-i csapatéban sem pedig ők még azokat a cigi csikkeket is vallásos áhítattal imádták volna, amiket eldobtam az utcán. Persze csak eleinte, ahogy egyre rázósabbak dolgokba keveredtünk egyre kevésbé kedvelték a megoldásokat, amikkel előálltam, Astra halála után pedig Chas-en kívül mindenki elfordult tőlem.
A fiúk odalent biztos nagyon örültek neki, hogy maratoni távon élvezhették a szenvedéseimet.
De mi a francért kalandoznak el a gondolataim mindig a rossz emlékekre? Élj már egy kicsit a jelenben is John! Z itt van előtted és olyan őszinte örömmel néz rád, amit azóta nem kaptál, hogy visszavonszoltad a hátsódat Londonba. Örülj már egy kicsit a dolgoknak a fene essen beléd!
- Fel sem veszi veled a versenyt. -mosolygok Z-re és széttárom a karom - Mire vársz még? Gyere és öleld meg ezt a vén lókötőt!
Lehet, hogy még akkor se fogom elhinni, hogy ennyi apró örömöm van az életben, amikor a karjaimban tarthatom ezt az ember alakú csodát, de nem érdekel. Végre van egy jó estém és ezt vele szeretném eltölteni.


 megjegyzésed
A hozzászólást John Constantine összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 08, 2018 7:42 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Csüt. Márc. 08, 2018 4:11 am


Constantine & Zatanna

Alig tudom visszatartani magam, hogy ne ugorjak a nyakába John-nak. Annyira boldog vagyok, hogy láthatom. Főleg a hűvös tartása, amit tudom, hogy csak álcaként vett most magára. Az elmúlt évek sok történést hozhattak az Ő életében is. Azt a tizenöt évet leszámítva nem változott, még talán előnyére is formálódott, főleg az öltözködése terén, amit most zakó és nyakkendő formájában öltött magára. De az arca és a mosolya ugyanolyan ellenállhatatlan, mint akkoriban. Számomra még mindig az a kedves Léhűtő maradt, aki évekkel ezelőtt volt. Ha jobban belegondolok, akkor még vonzóbb lett. Nagyon jól áll neki ez a sármos félmosoly, amit villant felém, ezzel leplezve az izgatottságát. Mert nagyon is tudom, hogy mi jár a fejében. Ismerem jól, bármennyire is igyekszik leplezni az örömét, hogy végre találkoztunk ennyi idő után. Nick emléke egy időben a lelkemet marta, de sohasem volt olyan fontos számomra, mint Constantine. S most egyszerre valósággá vált a vágyam, hogy a közelében lehessek. Persze, ha végre a testem is hajlandó mozdulni, akkor a legboldogabban ölelem magamhoz.
- John….- A mondatára csak egy csodás mosollyal nézek rá, és a kitárt karjához lépve ölelem szorosan magamhoz. Ahogy ráfonódik a kezem a testére, elöntenek az emlékek. A mellkasához hajtom fejem és csak egy sóhajjal bújok hozzá, hogy érezzem a teste melegét, ahogy a szíve dobbanása is eggyé válik az enyémmel, miközben a lélegzetem kezd megnyugodni. Erre vágytam már hosszú ideje, de nem volt eddig bátorságom felkutatni Őt. Azt hittem, hogy már régen elfelejtett és a hosszúra nyúlt távollétünk teljesen kitörölte a szíve érzéseit irányomban. Féltem, attól is, hogy ha felbukkanok, akkor Nick fog eszébe jutni. Talán mindkettőnk előnyére vált ez az időszak, és ha végre félreteszi a büszkeségét, akkor nemcsak egy öleléssel köszönthetjük egymást....


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
39
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Csüt. Márc. 08, 2018 7:42 pm


Zatanna & Constantine

A Pokolba is végre valami történik velem, ami úgy néz ki nem sül el teljesen visszafelé.
Z úgy fonja körém a karjait, mintha attól félne, hogy csak elillanó illúzió lennék. A büszkeségem nem engedné, hogy hangosan elismerjem, de én is attól tartok, hogy csupán egy tovatűnő káprázatot tartok a karjaim között, aki egy pillanat alatt eltűnik, vagy átváltozik valami természetfeletti rusnyasággá.
Lehet, hogy a Londonban töltött évek belém plántálták a paranoiát, de aki mágiával foglalkozik, annak menthetetlenül szakmai ártalommá válik az üldözési mánia. Főleg, ha kénytelen elmerülni a sötétebb dolgokban is.
Az illata, karjának melege, a mellkasomnak feszülő keblei mind azt suttogják nekem, hogy az testemmel ölelésben egyessülő személy valós és olyan hús-vér, mint én vagyok.
Ahogy ráhajtja a fejét a vállamra, olyan nyugalom száll meg, amit még soha nem tapasztaltam az életemben. Maximum az anyaméhben, de arról semmilyen emlékem sincs.
A kezem a hajával játszik az orrom pedig úgy teleszívja magát a haja csodás illatával, mintha soha sem akarnám elfelejteni ezt az illatot.
Tényleg ilyen érzés boldognak lenni? Hogy bármilyen érzelmi latrinát gördít eléd az élet nem érdekel, mert tudod, hogy van valaki aki szeret?
Talán Chas-nek volt igaza kettőnk vitájában annak idején. Ő az okkult magánnyomozósdi után egy nő karjaiban kereste a menedéket és végül családot alapított. A babája már úton volt, amikor azt a hírneves balul elsült ördögűzést végrehajtottam és mire kiküzdöttem magam Ravenscarból már boldog apuka volt. Akkor ültünk le egy kicsit beszélgetni a témáról. Meg kell mondjam, hogy akkor sültbolondságnak tartottam a dolgot, de most mintha a Sors fanyar iróniája lendületből, dupla lábbal rúgja ki a ringből a véleményemet.
Csak hagyom magam feloldódni a pillanatban és hagyom, hogy elragadjanak az Z-vel közös emlékeim.
Csak állok és próbálom minél jobban beleégetni az emlékezetembe ezt a pillanatot. Az illatát, a lágyan vállamra omló haját, a bőrének puhaságát. Az enyhe púderillatot, ami csiklandozza az orromat.
Szükségem lesz mér erre, ha kell valami, hogy emlékeztessen arra, hogy nem minden csak lemondás, veszteség, keserűség és szenvedés.
Még John Constantine életébe is kell egy kis öröm...
Szép lassan enyhül az karjainak szorítása a mellkasom körül. Az ujjhegyeim végigsiklanak a karjaim és megfogom a kezeit.
- Merem remélni, hogy nem fognak megharagudni a köpenyes barátaid, amiért ma estére elkérlek tőlük. - nézek a szemébe, miután kibontakoztunk az ölelésből - Van mit bepótolnunk.


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Pént. Márc. 09, 2018 2:03 am


Constantine & Zatanna

Ahogy átkarolom John-t, egyre jobban úgy érzem, hogy megtaláltam végre azt a Boldogságot, amire vágytam. Most már mindenem megvan. Az üresség, amit eddig éreztem, végre szertefoszlott. S most, hogy a karjába zár, egyszerre minden a helyére került a lelkemben. Nem mertem bevallani még magamnak sem, hogy az elmúlt hosszú évek alatt csak erre vágytam, hogy John-nal lehessek. Sohasem akarom, hogy ez a pillanat véget érjen. Ahogy játszik finoman az ujjaival a hajam fürtjeivel, és érzem a sóhaját. Minden megvilágosodott. Magamba szívom a sebtében magára locsolt arcszeszének az illatát, és ahogy a vállára hajtom fejem, végtelen nyugalom szállja meg testem. Karomba tartom végre, de már nem akarom soha többé elengedni. Féltem, hogy csak egy látomás, de most már bizonyos, hogy nem álmodom. Lágyan simítom hátát és csak arra gondolok, hogy ez az igazi Boldogság. Majd lassan kibontakozunk az ölelésből és amint távolodunk egymástól, akkor is tudom, hogy nem csak én vagyok így, hanem John is átéli mindezt. Aztán ahogy az ujjai végigsiklanak a karomon, és megfogja a kezem… Érzem, hogy a testem remegni kezd az érintésétől. Finom mozdulat, de benne van minden.
A szavaira mosolyogva válaszolok.
- A köpenyes barátaim nem fogják bánni. A Tiéd vagyok, Constantine!- bólintok huncutul.
- Amúgy meg nem szoktam engedélyt kérni, hogy ha kedvem támad meglépni előlük. - nevetem el magam. – Igen. Nagyon sok bepótolni valónk van. – hajolok közel a füléhez, majd egy kacsintással ismét a szemébe nézek. Nem tudok betelni vele, és ahogy a ragyogást látom a lélektükrében, már tudom, hogy egy csodálatos este áll előttünk. Izgatottan várom, hogy mit takarhat az „elrablás” az ő szótárában. De ahogy ismerem, nem fogunk unatkozni.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
39
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Szomb. Márc. 10, 2018 8:04 pm


Zatanna & Constantine

Eltartom a jobb karom a testemtől, hogy Z belekarolhasson.
- Mondanám azt, hogy a hintód előállt, de taxival jöttem. - húzódik egy Harrison Fordos félmosolyra az arcom
Igazán bérelhettem volna egy kocsit ma estére ha már erre az éjszakára terveztem a nagy találkozást, de végső soron ezzel is csak alapozom a szakmai hírnevemet.
John Constantine, a hatásos félmegoldások mestere.
Megvárom míg Z elfogadja a felkínált kart, majd együtt kimegyünk a szobából.
Kifelé menet megakad a szemem az egyik nagy virágcsokron. Apró kis részlet az, ami szembe ötlik. Mondhatni, hogy a nyomozói munka egyik áldásos ártalma, hogy kiszúrja az ember az oda nem illő dolgokat.
Az egyik rózsa szirmai ha nem is látványosan, de elütnek a többitől. Színük mélyebb, sötétebb és sokkal szárazabbnak tűnnek, mint a többi virág.
Nem tudom, hogy mióta divat a csokrokba belekötni egy száradt virágot, de a készítő helyében gyorsan lemondanám az előfizetésem a szakmai folyóiratról, ha ilyen ostoba trendeket javasolnak benne.
Próbálom kiverni a fejemből ezt az apró, de zavaró részletet. Ha ezen most elkezdek kattogni, akkor beüt a paranoiám, aminek az lesz az eredménye, hogy jó eséllyel elszúrom a randim Z-vel és elrontom a viszontlátás örömét.
Csak nyugi John. Nem minden apró hiba mögött áll ártó szándékú fekete mágia.
Elég szürreálisnak hat, hogy magamat próbálom arról győzködni, hogy ne hallgassak a tapasztalataimra, de most Z miatt vagyok itt, nem azért, hogy megakadályozzak valami világbékét fenyegető okkult fenyegetést.
Mire szívem hölgye bezárja az öltöző ajtót már le is rendeztem magamban ezt a kis magándilemmámat. A pókerarcom meg van annyira jó, hogy azt a pár másodpercnyi aggodalmat ne vegye észre, amíg visszarugdosom az üldözési mániámat a lelkem legmélyére.
- Tudom, hogy nekem kellene helyet választanom, de annyira ismerem Metropolist, mint egy skót a függetlenséget. - újabb sármosnak szánt félmosoly, amit egy kacsintás követ - Csak a buszvég környéki helyeket ismerem, de egy magad fajta úri hölgyet még egy olyan arcátlan zsivány se merne oda vinni, mint amilyen én vagyok.
Úgy bókolok neki, mintha még mindig az a fiatal suhanc lennék, aki besumákolta magát Nick klubjába. Meg ugyanolyan minőségben is, ami azért annyira nem fest rólam jó képet.
Sok nővel és férfival összekerültem már, mióta közös megegyezés alapján különváltunk, de csak kevesükkel volt hosszabb vagy mélyebb dolog egy éjszakánál, így egész jól eladom magam bárkinek aki vevő egy kis liverpooli csípősre. Ez mondjuk nem a legbiztatóbb dolog, ha a régi lángot akarod újra fellobbantani, de valahol el kell kezdeni a dolgokat.
Ahogy kilépünk az utcára és leintek egy taxit eszembe ötlik, hogy mennyire hétköznapi is a helyzet és tudatosodik bennem, hogy végre jól érzem magam.
Talán ezért olyan optimisták az emberek? Mert van kivel megosztaniuk a bajaikat és nem kell terhüket egyedül cipelniük? Én csináltam volna rosszul a dolgokat az elmúlt másfél évtizedben azzal, hogy senkit nem engedtem igazán közel magamhoz?
Lehet, hogy az igazi szenvedést nem az a tudat okozza nekem, hogy Astra miatt Pokolra kárhoztattam magam, hanem az, hogy tudat alatt már most büntetem magam emiatt és megvonom magamtól azt a kis örömöt, amit az élettől kaphatnék?
Egy klasszikus sárga taxi fékez le előttünk, én pedig egy szállodai lótifutit megszégyenítő képzettséggel  és kecsességgel nyitom ki az ajtót Z-nek.
- Hölgyem a hintója előállt!- foglalok én is helyet a járműben egy újabb féloldalas mosolyt felvillantva
Megvárom amíg Z megmondja, hogy hova menjünk, kényelmesen hátra dőlök a kocsiban és a szemeimet az ajkain pihentetem. Túl korai lenne még megcsókolni, akármennyire is vágyok az ajkai ízére.
Ráadásul akármennyire is próbálok szabadulni az üldözési mániámtól, nem hagy nyugodni az az érzés, hogy valaki figyel minket...


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Vas. Márc. 11, 2018 10:25 pm


Constantine & Zatanna

Mire felocsúdok, már John a karját nyújtja felém és indulunk is. Nem igazán időzünk, ami nem is meglepő tőlem. A Fellépések után a Rendezők intéznek mindent és Liana tudja a dolgát. Ismernek már az évek alatt, hogy az Embereimet méltón jutalmazom ha jól végzik a dolguk, de szigorú is tudok lenni, ha úgy hozza a helyzet. Ebben a „szakmában” elég keményen kell dolgozni, és aki a Társulatomhoz tartozik, azokkal már szépen összeszoktunk. Már Morris is két éve a Felvigyázóm, bár nem éppen az eszéért kedvelem, de megbízhatóan dolgozik. Az Ikertestvére már nem olyan beállítottságú, de eddig semmi gond nem akadt velük. Most viszont, nem a munkára akarok koncentrálni, hanem a rég vágyott Kedvesre, akit oly nagy örömmel látok viszont. Hosszú évek teltek el, de még mindig úgy érzem, mintha tegnap láttam volna azt a sármos félmosolyt, amit az arcán látok most is. Minden vonása a szívembe vésődött akkor, és most sem halványult el. De ahogy a taxi felé lépünk, még mindig mosolygásra bír a büszke tartása, amit ennyi idő múlva is megtartott. Szinte olyan, mint amikor utoljára láttam. Laza, nemtörődöm, és pöfékel, mint a gyárkémény. Még mindig azt a cigarettát szívja aminek a füstjétől még egy gyilkos Méhraj is visszavonulót fújna. De nekem így maradt meg az emlékeimben, és most, hogy viszontlátom, csak ámulattal és csodálattal nézem ezt a Férfit. Mert már Férfivá érett, abból a kis suhanc fiúból, aki belépett anno Nick Bárjába. Sokat gondolkodtam azokon az időkön, s volt is elegendő év, hogy rendezzem magamban, mit is szeretnék. Tudtam akkor is, hogy John-hoz vonzódom, bár elég fiatalok voltunk mindketten, de már akkor is volt benne valami, amit más talán nem is tartott fontosnak. De nekem nagyon is az volt, és most is az. Talán majd egyszer elárulom neki, de nem biztos. Lehet, hogy a titkom marad, ami édes titok a szívemben.
Most viszont beülök a taxi ülésére, és a hintós megjegyzésére majdnem felnevetek hangosan. Tudom, hogy igazából tényleg egy Hintóval is elém állna, de ezt a kedves invitálását nem tudom szó nélkül hagyni.
-Köszönöm, Főherceg úr!- hajtom meg a fejem kissé, ahogy a játékos poénjára válaszolok.
Tudom, hogy zavarban van, de ez annyira tetszik, hogy még az ajkamba is harapok, csak még jobban incselkedve húzzam a vágyakozását. Érzem, hogy a tekintetét nem veszi le rólam, de ez nem is csoda, mert én sem teszek másként. Oly édes, amikor ez a bárgyú félmosolyt villantja felém, hogy rögtön megölelném és ajkára adnék egy érzéki csókot, hogy csillapítsam a vágyakozását. De aztán lehet, hogy nem is érnénk el a Vacsoráig, pedig már nagyon éhes vagyok.
-Vigyen kérem a Jean - George-ba!- mondom a Sofőrnek, hogy hova vigyen minket. Talán John kicsit puccosnak találja, de egyáltalán nem az. Az Étterem inkább egy hangulatos helyhez hasonlít, mint egy nagy csillogó úri negyedhez illő miliőhöz. Jobban is kedvelem a kisebb étkezdéket, bár ez közepesnek számít. Az áraik elfogadhatóak, és nem is szeretném John számláját leterhelni egy nívós hellyel. Bár sohasem vártam el, hogy engem Királynőként kezeljen. Inkább szeretem a hangulatos és meghittebb helyeket. S most csak vele szeretnék kettesben lenni, nem pedig egy rajongótáborral a hátam mögött. Hamarosan meg is érkezünk a címre, de nem tudom, hogy mit fog szólni a látványhoz. Csalóka módon egy Hotel aljában van az étterem, de két különálló hely igazából. Mi éppen a „csendesebb” részére igyekeznék és remélem, hogy elnyeri majd a tetszését neki is. Kedvére válogathat a menük közül, mert itt mindent frissen és kívánság szerint tálalnak.
De most… várom, hogy kinyissa az ajtót a „Hintómon” egy ragyogó mosollyal, ahogy megáll a Taxi a bejárat előtt.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
39
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
23

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Kedd Márc. 13, 2018 5:26 pm


Zatanna & Constantine

Z megadja a címet, a sofőr pedig besorol a forgalomba.
Z parfümje úgy eszi be magát a sok bagótól tompa orromba, mint azok a különösen idegesítő dalok, amik már egy hallgatásra egész napra kibérlik a helyet az ember fejében.
Csak rá kell nézni, hogy lássam sokkal jobban alakult az élete az elválásunk óta, mint az enyém. Sikeres bűvész, az Igazság ligája is a soraiba fogadta és szebb, mint valaha.
Én meg csak egy alaposan elbaltázott ördögűzést, fél év diliházat és komplett, az élet minden területére kiterjedő züllést tudok felmutatni.
Oké, hogy állítólag az ellentétek vonzzák egymást, de két ennyire eltérő élettapasztalat hogy tudna meglenni egymás mellett.
Z mindig is az örök optimista volt és próbálta még a leggyalázatosabb fekete mágusban is meglátni a jót. Én meg még a legőszintébb jótett mögött is gyanítok valami hátsó szándékot.
Hiába fogadtam meg, hogy ma este csak a jó dolgokra fogok koncentrálni, de ez életpályáink és életfelfogásunk ilyen szélsőséges eltérése azért komolyan elgondolkoztat, hogy megérdemlem-e a második esélyt a mellettem ülő két lábon járó csodánál.
Mert ha  és elkövetek egy hibát, az általában nagyot szokott szólni. Emberi lelket pokolra kárhoztatóan nagyot.
Tudom, hogy Z nehezen tudna ezzel kibékülni, de végül elfogadná, hogy ilyen ára van a mágiának. Én viszont nem tudnék együtt élni azzal, ha miattam neki valami baja esne.
Annyira elmerültem a gondolataimban, hogy el is felejtek rágyújtani. A bűzrúd csak fityeg a számban, miközben megérzem Z tenyerének melegét a kezemben.
- Vigyázz, nehogy menet közben visszaváltozzon sütőtökké. - emelem a kezét az ajkaimhoz, hogy csókot lehelhessek rá miközben visszarázódok a valóságba a merengésemből
Fogalmam sincs mikor fogtam meg a kezét, de örülök, hogy ez emlékezet arra, hogy nem azért kerestem fel, hogy elmerüljek az önmarcangolásban.
A taxi kisorol a forgalomból és megáll egy hotel előtt.
Elsőre átfut az agyamon, hogy talán kicsit túlságosan gyorsra vettük a tempót, de a hotel oldalában kialakított kis étterem emlékeztet arra, hogy Z még mindig nem AZ a fajta nő.
Kiugrom a kocsiból és egy lovagias meghajlással kinyitom számára az ajtót.
A sofőrnek a kezébe nyomok néhány húszdollárost. Távol áll tőlem a nagyvonalúság minden formája (kivéve, ha Z-ről beszélünk), de értékelem, hogy még csak nem is próbálkozott beszélgetni. Bár lehet, hogy Z csendben elsuttogott egy bűbájt, hogy nem zavarjon minket a pofa.
Akárhogy is legyen a fickó most szép jattot akasztott le és merem remélni, hogy jó helyre fog menni a nem olyan nehezen megkeresett pénzem.
Az étteremnek határozottan családias hangulata van. Bár kicsit túlságosan hivalkodó az én ízlésemnek, de az ilyet nem lehet egy olyan ember szemére vetni, aki a fiatal kora nagy részét az utcán és különböző pubokban töltötte.
Nem nagyon hezitálok, amikor a pincér elkéri a ballonkabátomat, hogy feltegye a fogasra. Bár olyan számomra ez a ruhadarab, mintha összenőtt volna a bőrömmel, most nagyon nincs szükség arra, hogy Nick szelleme még csak jelképesen is ott lebegjen a fejünk felett.
Odakísérnek az asztalhoz és leültetnek minket.
Bár nem vagyok az a kifejezett úriember, azért most egy kicsit böki a csőrömet, hogy simán elvették tőlem a lehetőséget, hogy kihúzhassam Z-nek a széket.
Felveszem az itallapot, annak ellenére, hogy már úgy is tudom, hogy mit fogok kérni. John Constantine nem lenne önmaga a whiskey nélkül.
Kihasználom a lehetőséget, hogy az itallap mögül kinézve mustrálhassam Z-t.
Eltelhet egy örökkévalóság, megállhat az idő, de én akkor se tudnék betelni az orrának az évével és az ajkai kacér görbéivel.
Egy örökkévalóságnak ható idő után hallom meg a pincér hangját, de furcsa mód az étterem zsivaja mintha elhalt volna.
- Ajánlhatok esetleg egy kis gőtevérben áztatott újszülött vesét?
A tarkómon ismerős érzés fut át, amikor meghallom ezt a hangot. Egy mágikus mezőben vagyunk. Ráadásul chronomanciát használnak. Úgy tűnik senki nem tanulja meg a leckét, hogy az idővel nem szabad szórakozni.
Fel sem kell pillantanom, hogy rájöjjek kihez tartozik a hang.
- Sargon, a varázslónő! - hajtom össze tetetett eleganciával az itallapot - Te aztán tudod, hogy miként kell elrontani egy randevút. Mondd csak apád szelleme még mindig kísért, vagy a Hideg Lángnak sikerül elkergetnie mellőled?
Felpillantok a nő arcába, aki egy fikarcnyit sem változott azóta, hogy utoljára összecsaptunk. A haja bár nem olyan ápolt mint Z-jé, de még mindig rikítóan hollófekete. A jobb orrlyukát a jobb fülével összekötő finom szemű lánc még mindig olyan ízléstelen, mint Marilyn Manson ripacskodása az anti-krisztus szupersztárként.
Világosbarna szemeiben rosszindulatúan lobog a harag tüze.
- Tudod mit! - gyújtok rá lazán egy cigire - Most az egyszer megpróbálok nagylelkű lenni. Ha azonnal lekopsz és nem zavarod tovább a randimat, akkor holnap nem fog megnyílni egy Pokolba vezető átjáró az ágyad alatt.
A szemem sarkából Z-re kacsintok, miközben a nyelvem hegyével Sargon felé irányítom a cigaretta izzó végét.
Remélem rájön, hogy azért tartom szóval Sargont, hogy ő feloldhassa a chronomantikus mezőt.
Mert hát ahhoz a piromágiához, amit ellőni készülök szükség van a normális ütemben folyó időre.
Még egy megjegyzés magamnak: Soha a büdös életben ne vágd többé sutba a paranoiád.
Életet menthet.


 megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Szomb. Márc. 17, 2018 5:26 am


Constantine & Zatanna


Az álmaimat követtem eddig is, de most a valóság, ahogy John közelében lehetek, még nagyobb boldogsággal tölt el. A Taxiban (vagyis a Hintómban), éreztem, hogy a vágyakozása nagyon is kézzel fogható, bár nem igazán vallaná be még saját magának sem. Tudom azt is, hogy hasonlóan érzünk egymás iránt, de még nem tudatosult benne, hogy újból egymás közelségében vagyunk. Amint megáll az autó, látom az arcán, hogy nem egészen ilyen helyre számított, de diplomatikusan követett a bejáraton át az asztalhoz, ahová kísértek minket. Talán egy kis Talponálló zugkocsma inkább az „ízlésének” lenne megfelelő, de ha már rám bízta a helyszínt, akkor nincs olyan hatalmi erő, ami visszavonuló fújna, hogy ne jöjjön be velem. Nem is gondolkoztam sokat a választásomon, mert én szeretek ide járni. Meghitt és családias a környezet, ami teljesen hétköznapivá teszi a csillogó színpadi fellépéseim után a napomat.
Ott a Taxiban visszagondolva, jólesett, ahogy a tenyerében tartotta a kezemet. Lágy és finom mozdulattal emelte ajkához a kézfejem, és talán nem is vette észre, de önkéntelenül egymás érintésére vágyunk. Az asztalnál észrevettem, hogy egy kis árnyék suhant át az arcán, miután leültünk a székre. Nem tudom, mi járhat a fejében, de abban biztos vagyok, hogy az arcomat fürkészi. Érzem a pillantását a vonásaimon, és ha jobban belegondolok, akkor még huncutabb gondolatok is megfordulhatnak a fejében, amit amúgy sem osztana meg nyilvánosan, ahogy én sem hangosan mondanám ki a gondolataimat, amik átsuhantak a fantáziámon.
Az itallap lapozása közben viszont valami furcsa érzés fogott el. Nem vagyok paranoiás, de ha azt mondanám, hogy mágiát érzek a közelemben, akkor nem mondanék valótlanságot. Sötét erő mozgolódását érzem, és amikor John-ra nézek megerősíti bennem a gyanúmat. Elég burkolt és alattomos varázs vett minket körül, de az érzékeim elég kifinomultak, hogy be tudjam azonosítani a jellegét. Be kellett határolom azt a területet ahonnan a legerősebben éreztem a mágia forrását és amint a belső erőmet hoztam felszínre, a formátuma is megmutatkozott előttem. Chronomancia. Egy alattomos időlassító varázst küldött ránk valaki, de arra nem számított, hogy meg tudom törni, és ezzel visszaállítani az eredeti időformátumot, amiben már nem fogja magát előnyben érezni ez a gonosz személy.
Lehunyom a szemem és koncentrálni kezdek. Behatárolom a mágiája teljes terjedelmét és ahogy felszínre eresztem a bennem szunnyadó erő egy részét úgy ejtem ki a szavaimat magam elé.
-!kísődi lámroN – mondom ki kétszer egymás után, de tudom, jól, hogy az erőmmel nem tud szembeszállni ez a gonosz lény. Régen talán legyűrt volna, vagy meg is sebezhetett volna, de a mostani tudásom és erőm már nem egy tinédzser halovány próbálkozásainak az ereje, hanem már tudatában vagyok a Mágia magasiskolájának minden elsajátítható varázsával. Érzem a Gonosz jelenlétet, és azt is, hogy John se hagyja szó nélkül -  vagyis tett nélkül -  ezt az arcátlan személyt, aki megzavarta a randinkat. Lehet, hogy ez csak a kezdet? Vagy talán, akar próbálkozni, hogy meddig feszítheti a húrt nálunk? Pedig csak kettesben szerettem volna eltölteni ezt az estét a rég látott Kedvessel, akire már nagyon vágytam. Most viszont felkészülten várom, hogy ha újból próbálkozna az „időblokkoló”. Meglepődik majd, hogy nem egy kezdővel akadt össze, mint régen. Most már hatalmam is van, nemcsak gyenge illúzióim.
Johnra nézek s érzem a feszültséget rajta, de azt is tudja, hogy én teljes összhangban vagyok vele, ahogy eddig is mindenben számíthatott rám. A szívem érte dobog, s nem hagyom, hogy bárki is bántsa a Kedvesemet. Meg tudja védeni magát, de tudja ő is, hogy mi ketten együtt legyőzhetetlen párost alkotunk. Most még inkább, mint évekkel ezelőtt.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   

Vissza az elejére Go down
 
Terhes örökség - Zatanna & Constantine
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Staunton - Mystic Falls melletti kisváros
» Partnerkereső
» Zatanna Zatara

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Metropolis :: St. Martins Island-
Ugrás: