There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Ez vagy az?
by Dwarfstar Today at 3:54 am

» Szabad asszociáció
by Dwarfstar Today at 3:52 am

» Szólánc
by Dwarfstar Today at 3:51 amStatisztika
Top posting users this month
Zatanna Zatara
 
Dwarfstar
 
John Constantine
 
John Stewart
 
Giganta
 
Pamela Isley
 
Selina Kyle
 
Andrej Volkonov
 
Slade Wilson
 
Alkotó
 
Music

Share | 
 

 Terhes örökség - Zatanna & Constantine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
122

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Vas. Ápr. 22, 2018 9:43 pmZatanna & Constantine ©️️️️️


Felhajtom a laptop képernyőjét, (Nem röhög! Varázsló vagyok, nem ősember.) majd bepötyögöm a keresőbe a kórházat.
A metropolisi ingatlan-nyilvántartás szerint még mindig üzemen kívül van.
Egy érdekes kis adalék még a helyzetismertetőhöz: Kiadták rá a bontási engedélyt, de a munkásokat folyamatosan furcsa balesetek érték.
Nos ha nem ez a mi helyünk, akkor Benedek bátyja halála után beköltözök a Vatikánba nem tudom hányadik János művésznéven.
Mivel nem tudom mennyi időt szántunk az idézésre és a könyvek olvasására - és hanyag módon egy óra sincs a helységben - , kinézek az ablakon.
Nem lehet azt mondani, hogy nem töltöttük hasznosan a napot. Legalábbis karmazsinba hajló narancsszín ég alja arról árulkodik, hogy szépen átzüllöttem a Thomasszal való beszélgetés és az aktuális pillanat közötti időt. Olvastam azért elég sokat, de azért a cigis dobozom és a whiskey-s üvegem is komoly fogyókúrára lett fogva.
Most nagyon ránk férne egy jó adag étel és egy kiadós alvás.
Merek mindkettőnk nevében beszélni, mert Z-n is látom, hogy megviselte az egész napi feszített munka.
A gond az, hogy nem tudni, hogy az a két félnótás, akik Nagymesternek merik nevezni magukat a Hideg Lángban mikorra időzíti a nagy "welcome back"-partit. Abból ítélve, hogy Sargont tegnap szabadították ránk már csak néhány nap választja el őket a szertartástól.
Rendelek két adag kaját a közeli kínai kifőzdéből és lefőzök két kobraméreg erejével bíró kávét.
- Frissítsük fel magunkat mielőtt neki mennénk ezeknek a kreténeknek. - teszem le Z elé az asztalra a kávéját
Kelleni is fog az energia. Egy Clive Barker-i rémálomba szándékozunk besétálni majdnem önként és dalolva. Azok pedig általában igénybe szokták venni az embert testestől lelkestől.
Miközben kortyolgatom a kávém azon gondolkozok, hogy mire lehet szükségük egy ilyen varázslathoz.
Nickből ugyan kinézem, hogy van annyira rafinált, hogy túlélje a Poklot anélkül, hogy a fizikailag meghaljon. De ha már próféciákról beszélünk, akkor érdemes biztosra menni. Én legalábbis ezt tenném a kontárok helyében és néhány hajléktalantól nyert életerő segítségével újra alkotnám a testet.
Elég sima dolog. A csöveseket senki nem keresi, nekik van alapanyaguk, a társadalom meg néhány segéllyel kevesebbet fizet ki.
Tény, hogy az utolsó kicsit rosszmájú volt, de az igazát nem lehet vitatni.
Kopogtatnak az ajtón.
Felállok és kinyitom az ajtót, de abban a pillanatban, ahogy meglátom, hogy ki áll előttem, majdnem be is csapom.
- Jó estét Constantine. - nyújtja felém az ételes zacskót Mister E - Zatanna...
- Te mégis mi a búbánatos fenét keresel itt? - bújok bele az arcába
Nem mintha látná. Vak a szerencsétlen. Bár ez nem gátolta meg abban, hogy a világ egyik legnagyobb fekete mágusává legyen.
- Nyugalom szélhámos. - nyomja a kezembe a tasakot - Nem háborúzni jöttem. Éppenséggel meg akarlak titeket hívni a szertartásra.
Hitetlenkedve nézek rá.
Sargon még azt mondta, hogy Z-vel együtt fogjuk megakadályozni a Pokoljáró visszatértét. Erre most meg mi leszünk a díszvendégek.
- Egyetek! - utasít minket E - Ne tűnődjetek azon, hogy mérgezett-e. Lebeszéltem Tannarakot az effelé galadságról.

I tell you the ultimate secret of magic:

Every cunt can do it.
Some noise for you
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Kedd Ápr. 24, 2018 12:33 pmConstantine & Zatanna @

Annyira leköt a térkép nézegetése és az emlékezések felelevenítése, hogy észre sem veszem a napnak lassan vége. Nem mondhatni, hogy semmittevéssel töltöttük el ezeket a hosszú órákat, de ahogy említésre kerül a vacsora gondolata, egyből kordul a pocim. A reggeli pár falatka után tényleg ideje lenne egy jó nagy adag rendes ételt is enni.
- Ez remek ötlet, Édes John.- mosolygok rá, ahogy felhozza a frissülés gondolatát, majd a gőzölgő kávé illatát magamba szívva, bólintok.
- Ez mennyei illatú!- veszem kezem közé a csészét, hogy érezzem a melegségét.
- Éhes is vagyok már… - teszem hozzá egy kis szünettel, de ahogy hallom, John megelőzött, már rendelt is valami finomságot. Őt ismerve, gyorséttermi Kínai ételt, de meg kell említenem, hogy én is nagyon kedvelem azt az éttermet, ahova most leadta a kérését.
Amíg megérkezik a rendelés, addig tovább böngészem a Könyvet. Csak akkor nézek fel ismét, mikor John hangját hallom, és egy nem várt személyét.
A döbbenetem után gyors reagálásként már emelem is a kezem, hogy védelmet nyújtsak magunknak a „betolakodó” ellen, Bár a szavai hallatán kissé elcsodálkozom.
- Meghívás? Ez meg mit jelentsen?- emelkedek fel a székből és a kezemet még mindig magam előtt tartom. Nem igazán van kedven bízni egy olyan elvetemült gazfickóban, aki a sötét mágia mestere. Főleg, hogy hívatlanul jelent meg itt, ahol keresnivalója sincs!
Aztán még mielőtt mondhattam volna tovább a nem éppen kellemes megjegyzéseimet, egy varázs ért volna el, arra utasítva, hogy „együnk”. De a kezem által fenntartott védelem az elmém felett, megakadályozta, hogy hatása legyen. Ami nem kis erőfeszítésembe volt, de éppen hogy sikerült.
- Nem vagyok éhes!…- közöltem rideg hangon, és ha tovább próbálkozik, akkor felkészülök. Lehet, nem tudok vele egyedül szembeszállni, de John-t megvédem az életem árán is….
De most mi ez a nagy „kedvesség”? Biztos, hogy forralnak valamit.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
122

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Kedd Ápr. 24, 2018 6:28 pmZatanna & Constantine ©️️️️️


Mister E felbukkanása legalább akkora meglepetés, mint kevésbé vonzó nőt találni az ágyadban egy NAGYON görbe este után. Ő talán a kultusz legértelmesebb tagja, de még így is egy címeres idióta, ha engem kérdez valaki.
Minek nevezzek egy olyan elhivatott vadbarmot, aki képes volt feláldozni a látását némi varázstudásért? Állítólag lát a mágia segítségével, de akkor sem volt túl jó üzlet.
Mondja ezt a fickó, akinek akkora volt a pofája, hogy nemcsak magának, hanem egy ártatlan kislánynak is elintézte az örök kárhozatot...
Mindenesetre E soha többé nem lesz olyan hangulatban, hogy meghallgassa a vicceket, amiket mesélek neki. A múltkor is két perccel a távozásom után esett le neki egy nagyon alap poén.
- A biztonság kedvéért ragaszkodok hozzá, hogy velünk tarts. - bontom ki az egyik műanyag dobozt
Nem mintha túl sok kedvem lenne enni egy ilyen meglepetés után, de nem bízok a szavában és kíváncsi vagyok arra, hogy tényleg nem mérgezett-e az étel.
Meg eleget szívattam már ahhoz az elmúlt évek alatt, hogy gyanús legyen neki a szívélyességem.
- Térjünk a tárgyra ha lehet! - gyújtok rá egy halálkonzervre - Miért hívtok meg minket arra a szertartásra, amit a prófécia szerint meg fogunk akadályozni.
- A válasz egyszerűbb, mint gondolnád. - igazítja meg a semmibe révedő tekintetét eltakaró fekete szemüveget - Mert a prófécia igen homályosan fogalmazott veletek kapcsolatban. Az énokhi egy igen kacifántos nyelv.
- Nem is tudtam, hogy átírták ezeket a szövegeket braille könyvé. - piszkálom kicsit az önérzetét
Nem mintha nagyon sokat jelentene az adott helyzetben, de legalább élcelődhetek egy kicsit rajta, ami elég jót tesz az adott pillanatban.
- Élcelődj csak nyugodtan egy vak emberen Constantine. - emel egy falat húst a szájához a pálcikáival tökéletes begyakoroltsággal -Ez nem változtat azon a tényen, hogy eleinte rosszul értelmeztük a szövegeket. Csak egy módon akadályozhatjátok meg a szertartást. Ha nem vesztek rajta részt.
De tudtam, hogy ez lesz. Mi ketten jelentjük az egész kulcsát, mert mi álltunk a legközelebb ahhoz a kurafihoz. Biztos kell majd valami testnedvünk, hogy vissza tudják hozni Nicket. Hát tőlem semmit sem kapnak, még akkor se, ha a legügyesebb kezű utcalányokkal próbálják meg kinyerni belőlem áldozati kés, vagy fecskendő helyett.
- Mivel fogtok meggyőzni minket E? - fújom a füstöt a képébe mintegy kihívásként - Mi az az aduász, amivel rávesztek arra, hogy feltámasszuk a mágia Sztálinját?
E arcán egy izom sem rándul, csak elővesz egy borítékot, amiben két fénykép van. Az egyiket felismerem. Gemma az. Egy kicsit megnőtt. Úgy tizennyolc- tizenkilenc éves lehet, de a szeme és az álla pont olyanok, mint kislánykorában.
A másik képen pedig egy fiatal kölyök van, akinek a vonásai feltűnően hasonlítanak Z arcberendezésére. Gondolom valami unokatestvére, vagy unokaöccse.
- Te aljas istenverte anyaszomorító. - ugrok az asztaltól és mindkét kézzel megragadom a hófehér öltönyét - Hogy mered belerángatni őket?
- Ha nem működtök együtt, annak Gemma Masters és Zachary Zatarra fogja a kárát látni Szélhámos! - fejti le a kezeimet a ruhájáról - Ha holnap este hétkor nem lesztek a St. Joseph kórháznál, akkor mindketten úgy fognak járni, mint Astra.
A lány nevének hallatán ökölbe szorul a kezem. Az önuralmam minden morzsáját összeszedem, hogy ne sújtsak vele Mister E képébe. Megérdemelné, hogy néhány foggal kevesebbel hagyja el a szobát.
- Döntsetek. A Nick élete és a családotok biztonsága, vagy egy életnyi megbánás.- mondja és azzal le is lécel
A távozása után beállt csendet valahogy nincs kedvem megtörni....

I tell you the ultimate secret of magic:

Every cunt can do it.
Some noise for you
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Kedd Ápr. 24, 2018 7:01 pmConstantine & Zatanna @A felbukkanó E nem éppen a gondolataim netovábbja. Inkább látnám a Pokol bugyraiban Nick mellett, mint hogy itt bájcsevegjünk vele. Amikor meghallom, hogy miféle aljas tervet eszelt ki arra az esetre, ha nem jelennénk meg a meghívására, egy pillanat alatt elöntötte a düh a testemet. A szemeim villództak rá, bár nem valószínű, hogy látta, de azt viszont jól jegyezze meg, hogy nem fogom kíméletesre magam. Ha esélyem lesz rá, akkor minden erőmet bevetem, hogy véglegesen a legkínzóbb és legmélyebb kénköves Pokol üstjébe száműzzem, oda ahonnan sohasem fog kikecmeregni, még Nick haverja segítségével sem.
-TE ROHADÉK!!!!!- mozdultam felé, hogy kivegyem a képet a kezéből és magamban elkezdtem a szólító varázst mormolni. A szemeim kékké váltak, de ahogy elértem volna azt a szemétládát, egy pillantás alatt eltűnt.
Johnra néztem, de nem igazán tudom, mit tegyek.
- Zacharyt nem bánthatja, ahogy Gemmát se!! Mit ártottak nekik a szeretteink? Mi lesz most, John? – nézek rá könnyes szemmel, ahogy eszembe jutnak a családtagjaink, akik most ott retteghetnek azoknak a rohadékoknak a karmai közt.
- Nem hagyom, hogy bántsák őket!- ölelem át John-t.
Nem tudom mi fog várni ránk, de kiszabadítjuk őket, az életem árán is.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
122

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Szer. Ápr. 25, 2018 4:08 pmZatanna & Constantine ©️️️️️


Nem tudom mi döbbent meg jobban: A tény, hogy már megint a rokonaim és a szeretteim szívják meg, vagy az, hogy a Hideg Láng olyan módszerekkel dolgozik, amivel kiérdemelnék a Varázsvilág Cosa Nostrája címet.
Nem tagadom az én számat is elhagyták már nem egy ügyben olyan szavak, ami egy közeli hozzátartozó súlyos sérülését és esetleges halálát vetítették elő, de esetemben igen komoly enyhítő körülmény, megszállott családtagokról beszéltünk, én pedig a természetfeletti rágcsálóirtó szerepét játszottam.
De ez....
Ez valami új morális mélység, ami egy olyan hétpróbás svindler zsebében is kinyitja a bicskát, mint amilyen én vagyok.
- Nem hagyJUK. - nyomom meg erősen az utolsó szótagot miközben átölelem Z-t
Nem kötözködni akarok vele, bármennyire is úgy tűnhet.
De ebben a slamasztikában mindketten nyakig ülünk.  Még szép, hogy nem fogok ülni a fokhagymaseggemen, amíg a rokonaim, legyenek azok vér szerintiek, vagy jövendőbeliek, bajban vannak. Ráadásul részben miattam is.
- Van egy teljes napunk felkészülni, bármit is akarnak tőlünk ezek az alávaló vajákosok. - nézek Z szemébe - Van is egy jó ötletem, amivel csúnyán kihúzhatjuk a lábuk alól a szőnyeget.
Kibontakozok Z karjaiból és elkezdem lapozgatni az egyik kódexet.
A blokkoló mágiák nem ritka dolgok, de általában komoly előkészületeket, nagy területet és még nagyobb rajztehetséget igényelnek.
Arról nem is beszélve, hogy ezek a varázslatok helyhez kötöttek a védelmező és semlegesítő szimbólumok miatt.
Nem lesz egyszerű dolog hordozhatóvá tenni egy ilyen mágiát, de nem lehetetlen. Csak egy kis rugalmas gondolkodás kell hozzá.
- Ha ők jönnének hozzánk, akkor nem lenne gond a varázserejük semlegesítésével. - kezdem el magyarázni Z-nek füstcsíkot húzva magam után, miközben cigivel a kézben gesztikulálok - Mivel nem vagyunk ennyire szerencsések azt kell megoldanunk, hogy vagy magunkkal tudjuk vinni a varázslatot, vagy hogy távolról is hasson ránk a mágia. Nem egy szimpla dolog, de nem ez fog akadályt jelenteni számunkra.
Fogok egy cetlit és elkezdem összeírni az összes védelmező és űző hatású növényt egy listába.
Holnap az első dolgunk az lesz, hogy ezeket beszerezzük és kotyvasztunk belőle egy jópofa kis főzetet.
Előveszek egy fóliánst és odaadom Z-nek.
- Addig is keressük meg az összes nagyobb erejű mágiaoszlató varázst.
Néhány percen belül már bele is mélyedek a könyvekbe és csak akkor veszem észre, hogy eltelt az idő, amikor a kávés csészémbe kortyolva meg kell állapítanom, hogy a frissítőm úgy kihűlt, mint a nyitva hagyott wc Szibériában.
Az ablakon kinézve a város neonfényei mutatják, hogy bizony már régen vége van a Letterman-shownak...
Visszanézek a fóliánsokra, de a betűk már összemosódnak a szemem előtt és akkorát ásítok, hogy az egyik kódex majdnem egyben lecsúszik a torkomon.
- Itt az ideje ledőlni. - mondom Z-nek és nagy nehezen átvonszolom magamat az ágyra, majd ruhástól eldőlök
Nem sokat fészkelődök és a mai nap eseményeinek ellenére is gyorsan elalszom.
De nem lesz nyugodt álmom az már biztos.I tell you the ultimate secret of magic:

Every cunt can do it.
Some noise for you
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Csüt. Ápr. 26, 2018 11:51 amConstantine & Zatanna @Gondoltam, hogy aljassággal fognak készülni, de azt nem, hogy a Családtagjainkkal zsarolnak meg minket. Ártatlanok, és ha velünk van bajuk, akkor miért nem velünk állnak ki? Ezek után meg csodálkoznak, hogy megvetéssel és kíméletlenül fogunk harcolni? Számtalan kérdés merül fel bennem, bár tudom a választ némelyikre, de még most is elszomorít, hogy a gonoszság mennyire aljas és számító…
John szavaira csak bólintani tudok.
- Igen, ez talán beválhat....- mondom a Kedvesnek.
- Mindent át kell lapozni, hogy megvédhessük őket.. - mondom szomorú hanggal, bár erre számíthattam volna, ha Nick keze van a dologban.
Bele is mélyedtünk ismét a Könyvek olvasásába és a jegyzetek is szépen gyűltek. Talán össze tudtunk szedni annyit, amennyit csak lehetett. Nem is figyeltem az időt, csak akkor néztem fel ismét, mikor John egy nagyot ásítva emelkedik fel az asztaltól. Már lassan 7 órája böngésszük az oldalakat, nem is csodálkozom rajta, hogy elfáradtunk.
- Menjünk pihenni…- bólintok és becsukom a Könyvet. Tényleg ideje lenne aludni egy kicsit, de amint ismét felnézek, John már az igazak álmát alussza az ágyra dőlve. Ha más helyzet lenne, akkor meg is mosolyognám ezt a jelenetet, de most nincs nevetni kedvem. Gyors zuhanyt eleresztek, majd az ágyba bújva takarózom be nyakig. Igyekszem aludni, de a gondolataim csak úgy járnak a fejemben. Forgolódok egy ideig, de aztán mégsem jön álom a szememre. Óvatosan kikelek a takaró alól, hogy John-t ne ébresszem fel. Rá fér a pihenés, és tudom jól, hogy sok mindenen mentünk keresztül ezen a napon is. Inkább aludjon és pihenjen.
Áttelepedek a kanapéra, ahol egy gondolat motoszkál bennem.
- Apa mit tenne ebben a helyzetben? – suttogom magam elé, és a plafont bámulom. Egyszer csak bevillan egy kép az emlékeim közt, és halkan kimondom a gondolatomat.
-! meken gem nejnelej asnáilóf soktit géskörő idálasC- mondom ki az idézést és a kezembe megjelenik Apa naplója, amiben mindent felírt a kezdetektől. Még nem olvastam át mindent belőle, de tudom, hogy találok benne olyasmit, amit más könyvekben biztosan nem. Titok övezi sok felmenőmet, de nem véletlen. Az ősi vérvonal nagyon is sok ellenséget szít, pedig nem használtam rosszra sohasem a tudásomat, ahogy a Családom egy tagja sem. Most viszont találnom kell egy olyan feljegyzést, amire senki sem számít. Tudom, hogy létezik, és megtalálom.
Pár órás olvasgatás után rá is találtam a keresett varázsra. Szépen az emlékeimbe véstem a szöveget, és „visszaküldtem” a naplót ahol volt eddig. Amihez csak én férhetek hozzá. Lassan hajnalodik, mikor végre álomra tudom hajtani a fejem. John szívem még mindig alszik, mert hallom a szuszogását. Szeretem őt, és mindent meg fogok tenni, hogy kiszabadítsuk a Szeretteinket. Bármiféle aljasságot terveltek ki E és cinkosai. Nick gonoszságát sem felejtem ki a dologból, őt még jobban el akarom kapni… bűnhődjön, amit tett. Ahogy a többi díszcimborái, akikre nem mondok kegyelmet.
Végre elalszom, és csak remélem, hogy John is kipiheni magát. Minden erőnkre szükségünk lesz…

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
122

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Kedd Május 01, 2018 8:17 pmZatanna & Constantine ©️️️️️


Ahogy gondoltam, az álmom cseppet sem volt nyugodt.
Mintha az agyam az események hatására végtelenített lejátszásba kapcsolt volna és pont annak az éjszakának az eseményeit bányászta volna elő az elmém legmélyéről, amikor Nick meghalt és jelképesen átvettem tőle a palástot, mint a földgolyó legdörzsöltebb mágusa.
Mindig, amikor ahhoz a ponthoz érkeztem, hogy magamhoz veszem a Nick földi utolsó földi maradványának tekinthető ballonkabátot, újraindul az egész jelenet.
Újra átélem Nick színjátékát, a felismerést, hogy feldobott a Hideg Lángnak, a csalódottságot, amit az árulása miatt éreztem, a keserédes gyászt, amit akkor éreztem, hogy amikor először felvettem a ballonkabátját, hogy mindig a mementójául szolgáljon annak amit tőle kaptam és amit tőlem akart elvenni.
Nem túl nyugodtan, de annál kipihentebben ébredek. Ha tudom, hogy az önkínzás ennyire relaxáló hatással van az idegrendszeremre, akkor napi szinten idéznék magamra rémálom-varázst....
Z még szuszog mellettem. Gondolom ő jobban bírta az ébrenlétet, vagy menet közben felébredt és dolgozott még egy kicsit.
Megcsókolom a vállát, majd felülök az ágyon és megnézem mennyi az idő.
Hajnali fél tíz.
Jellemző.... Nem is én lennék, ha nem akkor kelnék, amikor egy tisztességes ember már másfél órája dolgozni van, de arról nem tehetek, hogy a munkaköri követelményeim között ott van az éjjeli bagolyság.
Amint megcsapja az orromat az alvás során kiizzadt whiskey és a testszagom keverékének bűze, rájövök, hogy már két napja nem mosakodtam.
Ezen a helyzeten pedig gyorsan illene változtatni.
Leveszem a nyakkendőmet miközben elindulok a fürdőszoba felé, majd az ingen gombjaival kezdek el matatni, miközben megjegyzem magamnak, hogy jobb lesz patentos ingek után nézni. Nem mintha szuperhősnek akarnék állni, de így praktikusabb lenne az öltözködés.
A meleg víz egy kicsit elbágyaszt, de arra pont jó, hogy kimossa az agyamból a tegnapi álomképek nyomát is.
Talán kicsit túlságosan is jól érzem magam a zuhany alatt, de különösebben nem izgat. Azt a szakmai pöcegödröt, ami a nap végén vár ránk valahogy előre ellenpontozni kell.
Mielőtt túlságosan ellazítana a víz egy hirtelen mozdulattal átfordítom a csapat jéghidegre és hagyom, hogy végigcsapjon rajtam, majd elzárom a vizet.
Ez azon ritka szokásaim egyike, amiket még egészségesnek is lehet mondani. Mellesleg egész hatékony a másnaposság ellen, de ez most mellékes.
Miután rendbe raktam magam, óvatosan kimegyek a szobából, hogy ne ébresszem fel Z-t és a közeli gyógynövényboltban nekiállok összeszedni a tegnap esti lista hozzávalóit.
Merem remélni, hogy a visszatértemig Z már nem fog fel kelni. Még csak az kéne, hogy azt gondolja, hogy leléptem.
Két nagy szatyor hozzávalóval térek vissza, amiben van tömjén, macskagyökér, káposztalevél és hasonló népi orvoslásból és folklórból ismert növény.
Ideje lesz egy nagyon rossz ízű, de annál hatékonyabb bájitalt kotyvasztani...

I tell you the ultimate secret of magic:

Every cunt can do it.
Some noise for you
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Csüt. Május 03, 2018 9:54 pmConstantine & Zatanna @A későig lapozgatott fóliáns eléggé kimerített, ahogy a fáradtság is hamar álomba szenderített. Nem figyeltem az időt, mikor aludtam el, de John édes szuszogását hallgatva hamar becsukódott a szemem. Megsimítottam arcát és egy apró csókkal bújtam mellé a takaró alá.
Reggel, mikor nyújtózva ébredtem, már egy nagy szatyor holmival serénykedett.
- Jó reggelt John, Drágám!- villantottam rá egy csodás mosolyt.
- Mit csinálsz? Mik vannak abban a szatyorban?- fordultam meg az ágyra hasalva, hogy kíváncsiskodjam.
Kicsit még álmos vagyok, de lassan kezdek felébredni, de a gondolataim még mindig a tegnap éjjel körül forognak.
- Mi lesz az ebéd?- nevetek fel a sok „zöldséget” látva.
- Nem is mondtad, hogy tudsz főzni!- kuncogok, miután kikászálódom az ágyból és egy csókot lehelve ajkára lépek is be a fürdőszobába, hogy rendbe szedjem magam. A zuhany alatt állva, még mindig a varázslaton gondolkozom, amit Apa feljegyzéséből ollóztam ki az elmémbe. Tudom, hogy nem veszélytelen, de az sem, hogy Nick felbukkanása nem sok jót ígér. Féltem John-t, de tudom, hogy elkerülhetetlen az összecsapás a Hideg Láng pribékjeivel.
Miután megszárítkoztam, felöltöztem. Nagy levegőt véve léptem ki az ajtón, hogy megnézzem, mit ügyködik a Szívecském.
- Mit segítsek?- néztem rá, majd az asztalon lévő alapanyagokra.
- Egy kis meglepetést alkotsz?- nevettem el a gondolatra, majd leültem a székre, hogy figyeljem az alkotását.
Nem tudom, hogy elmondjam-e neki azt, amit felfedeztem, de még jobbnak tartom, ha nem tud róla. Nem akarom befolyásolni semmivel, talán jobb is, hogy nem beszélek, amit felfedeztem. Nem szeretek titkolózni előtte - mert nincs is olyan titkom, amit ne tudna - de most talán nem terelném el a gondolatait a dolgáról. Majd, ha eljön az ideje, akkor „bevetem” a varázst, amit Apa noteszében találtam. Bár nagyon remélem, hogy nem lesz rá szükség ..

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
122

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Pént. Május 04, 2018 7:27 pmZatanna & Constantine ©️️️️️


Miközben pakolgatom ki a zsákmányt a papírzacskóból Z is felébred. Egy kényelmes szobamacska kecsességével nyújtózkodik ki, majd további pont úgy fordul hasra, mint egy szép álomból ébredt, jól lakott kandúr.
- Neked is jó reggelt! - köszöntöm, miközben csomagolt babérleveleket teszek az asztalra
Nem éppen a legjobb megoldás, de eddig nem hagyott cserben. Meg különben is szegény varázsló vízzel főzzön...
- Semmi különös, csak néhány gyógy- és fűszernövény. - emelem magam elé a frissen zacskózott zsályát - Egyenként sem elhanyagolható a hatalma, ha mágikus védelemről van szó.
Végignézek azon a nagy halmon, amit a hozzávalókból feltornyoztam magam elé és elégedetten konstatálom, hogy annyi alapanyagunk van, amiből egy szektányi lelki üdvéért aggódó ufó hívőnek is elég varázskotyvalékot tudnánk csinálni.
- A mai menü Minden varázst tompító ital BMV módra. - jelentem ki egy hivatásos szakács modorában, miközben rápippantok egy koporsószögre - - Tegnap este kitalált recept alapján.
Z ismét csak egy macska kecsességével száll ki az ágyból és egy csókkal köszönt.
Ha nem éppen arra menne el a nap, hogy kimentsük a saját rokonainkat egy agybajos varázsló-koven karmai közül, akkor talán még felhőtlenül is tudnám élvezni ezt a fajta reggelit. De az én életemben az ilyen luxus olyan ritka, most az igazság a posztkommunista országok propaganda anyagaiban.
Előveszek egy nagyobb fazekat, megtöltöm vízzel, majd felrakom a tűzhelyre és alágyújtok.
Gondolom, ha egy átlag ember látná, hogy nem egy sötét pinceszobában, rotyogó üstben állok neki varázsfőzetet csinálni akkor kitérne a hitéből és elmenne papnak. Pedig hatás szempontjából ugyanaz lenne, csak közben nem kapnék szénmonoxid mérgezést.
Tudom, hogy furán hangzik, de a varázslók is élvezik a modern világ nyújtotta örömöket: Internet, kábel TV, villany és tűzhely.
Mágusok vagyunk, nem holmi babonás kuruzslók....
- Éhen nem halok, de azért nem alapoznám a főzőtudományomra a megélhetésemet. - szólok a csukódó fürdőszoba ajtó után
Amíg Z tesz vesz a fürdőszobában, addig én szépen elkezdem a fontosabb részeket lefejteni és bedobálni a fazékba.
Már előre látom, hogy körülbelül annyira lesz ízletes ez a kotyvalék, mint egy tablettás bortól berúgott hajléktalan hányása, de se képletesen, se szó szerint nem fogok letolt gatyával Nick elé menni.
Z-t valószínűleg nem fogja túlságosan meghökkenteni az a kép a fürdőszobából kilépve, hogy a tűzhely előtt állva, tömjént füstölve és tisztító varázslatot kántálva kevergetem az egyre homogénebb kotyvalékot.
Legalábbis merem remélni, hogy volt már neki hasonló ötlete....
- Nickéknek tuti az lesz majd. - mondom miután befejeztem a varázslatot
Hagyom, hogy összefőjön minden, amit a fazékba raktam és közben Z-t nézem. Látszik rajta, hogy valami böki az oldalát, de nem biztos benne, hogy jó ötlet megosztania velem.
Leülök vele szemben és megfogom a kezét.
- Látom, hogy valami piszkál bogaram. - nézek a szemébe tőlem meglepő kedvességgel - Valami olyat találtál, ami aggaszt?

I tell you the ultimate secret of magic:

Every cunt can do it.
Some noise for you


A hozzászólást John Constantine összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 06, 2018 1:41 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Pént. Május 04, 2018 10:39 pmConstantine & Zatanna @


John serénykedése mosolyt csal ajkamra. Jó nézni, hogy bíbelődik a fűszernövényekkel és kotyvaszt valami istentelen büdös löttyöt, amitől az egész konyha csak úgy áradozik. Miután kigyönyörködtem magam a főzőtudományán, indultam a zuhany alá. Egy apró puszit nyomtam ajkára, majd igyekeztem felfrissülni a forró víz alatt.
Miután rend beszedve kijöttem az ajtón, már a bűz is kezdett oszlani és valami főzet kerekedett ki belőle. Inkább nem mentem közelebb az alkotáshoz, de egy újabb mosoly megjelent az arcomon. John folyamatos kevergetés mellett mormolt valamit az orra alatt, de annyira belemélyült, hogy nem volt szívem megzavarni.
Aztán vissza akartam ülni az ágy szélére, de nemsokára odalépett hozzám. Ne tudom mit láthatott rajtam, mert igyekeztem nem mutatni a tépelődésemet, de most, hogy rákérdezett nem tudom, mit feleljek neki. Mindig elmondok neki mindent, de most ezt nem szeretném. Tudom, hogy veszélyes Nick-kel az összecsapásunk és a Hideg Láng sem kezdő ezen a téren, de félek, hogy veszélybe sodornám a Kedvesemet és nem tudom, hogy jó ötlet-e elmondanom, amit találtam Apa noteszébe. Azt hittem, hogy teljes titokban tarthatom, és csak a végső esetben folyamodnék hozzá, de most elbizonytalanodtam. Félek, hogy John-nak baja esik, és olyan veszélybe kerül, hogy nem tudom megmenteni… Félek, hogy megsérül… félek, hogy valami balul sül el… Mindentől féltem Őt. Nekem sokat jelent, és ha megint az lesz, ami akkor volt? Nick árulását sohasem bocsátom meg…. és ha Johnra támad újra? Megint az életére tőr? Nem tudnám elviselni, ha elveszteném. Nekem a mindent jelenti, és nem tudom, most mit tegyek… Nagy bajban vagyok…
- Miért gondolod, hogy valami aggaszt engem? – mosolygok rá és a kedves arcát megsimítom.
Érzem, hogy érzi rajtam, de nem tudom, hogyan mondhatnám el neki, hogy az a varázs, amit a noteszból kiolvastam, az megváltozat mindent.. Mert inkább én vesszek oda, mint, hogy Ő neki egy haja szála is meggörbüljön…
Közelebb hajoltam hozzá és egy édes csókot adtam ajkára. Nyaka köré fontam a karom és mint aki egy örökkévalóságban maradna, ezt a pillanatot szeretném, ha sohasem érne véget.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
122

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Vas. Május 06, 2018 2:09 pmZatanna & Constantine ©️️️️️


Tisztán látszik, hogy Z-nek valami olyan kering a fejében, amit nem szívesen osztana meg velem.
Talán valami olyan dologra akadt az olvasgatás közben, ami egy nem túl kellemes jövőképet fest le kettőnk számára? Vagy csak simán rádöbbent, hogy ebből az összecsapásból, nem biztos, hogy mindketten élve fogunk kikászálódni és csinált valami ostobaságot, hogy elkerülje ezt?
Nem sok kedvem van barchobázni vele, de az, hogy ennyire próbálja megtartani magának azt a dolgot kicsit gyanakvóvá tesz.
Tudom nem szép dolog a paranoia, főleg nem az ember párjával szemben, de szakmában eltöltött több, mint húsz éven az mondatja velem, hogy valami nagyon lényeges dologról nem beszélünk most.
Nagy szerencsétlenségemre a magánkopói ismereteim magukba foglalják a pantomimika és a testbeszéd jelzéseinek felismerését is és már ismerem annyi ideje, hogy ez nélkül a tudás nélkül is felismerjem, ha kerülgeti a forró kását.
- Ha nem akarod elmondani, akkor nem fogom erőltetni a dolgot. - tartom vele a szemkontaktust - De abból keresem meg a cigire valót, hogy kiderítsem azt, amit mások nem akarnak elmondani és perpillanat látom rajtad, hogy valami nyomaszt. Nem tudom mi az, de túl gyakran pislogsz, túlságosan csitítasz és túlságosan kerülöd a témát ahhoz, hogy valami piszlicsáré ügy legyen.
Elengedem a kezeit és elnyomom magamban a késztetést, hogy rágyújtsak egy újabb cigire. Tudom, hogy jól jönne ez a kis megnyugvás, amit a bagó adna, de talán pont ez választana el attól, hogy jobb belátásra bírjam Z-t.
Túl gyorsan és túl határozottan kérdezett vissza és bár sok időt töltöttünk külön az még mindig érdekes, hogy egyből nyugtatólag megsimította az arcomat, amint felhoztam a témát.
Megértem, hogy aggódik. Zacharyért, Gemmáért és nem utolsó sorban értem, de ha valami fontos információt elhallgat, akkor motorfűrésszel vágja annak a vékonyka függőhídnak a deszkáit, amin most jelképesen állunk.
- Ha ahhoz kapcsolódik amibe most keveredtünk, akkor ne hallgasd el kérlek. Mindkettőnk élete függhet azon, ha nem mondod el.
Próbálok minél kedvesebb és meggyőzőbb lenni, de tudom, hogy mennyire tud ragaszkodni bizonyos dolgokhoz. Ha még ezek után sem akarja elmondani, akkor nem fogom tovább erőltetni.
De ha emiatt bármelyikünknek baja fog esni, akkor én tiszta lelkiismerettel fogok lefeküdni. Nem fogok vádaskodni, nem fogom hibáztatni, ha valami rosszul sül el. Maximum vigasztalni tudom majd.
Mármint, ha nem fog az életembe kerül a hallgatása.
Én pedig nagyon remélem, hogy nem így fog alakulni a dolog. Már csak azért is, mert mindketten tudjuk, hogy hova fogok kerülni, ha esetleg feldobom a bakancsot....


I tell you the ultimate secret of magic:

Every cunt can do it.
Some noise for you
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Vas. Május 06, 2018 5:32 pmConstantine & Zatanna @


Tudom, hogy John mindent tud rólam, még ennyi év után is ismeri minden mozdulatomat. Szeretem őt és féltem… ahogy Gemmát és Zacharyt is.
- Ohh,… John…- ölelem magamhoz szorosan ismét. – Tudod, hogy féltelek….  ahogy a szeretteinket is. - súgom a fülébe.
- Nem akarom, hogy bajod essen. Nick aljas, és mindent el fog követni, hogy bosszúja teljes legyen. Tudom, hogy érzed a vívódásomat, hogy elmondjam-e azt, ami nyomaszt. A világ összes kincsét odaadnám, hogy boldognak lássalak. Melletted vagyok, ahogy eddig is. Tudom, hogy mi vár ránk, ha összecsapunk Hideg Láng pribékjeivel. Tapasztaltuk mindketten, hogy a gonoszságuknak nincs határa.. – egy kis szünetet tartottam, mert még mindig nem voltam biztos, hogy jó ötlet megosztani az ősi varázslatot. Végül látom rajta, hogy szomorú emiatt, hogy nem merem elmondani, mi is az, ami ennyire felkavart..
Soha nem titkoltam előtte el semmit, és nagyon jól tudja, hogy ha nem lenne okom ennyire hallgatni, akkor még jobban nyüstölne a szavaimért. Két tenyerem közé fogtam kedves arcát és a szemébe néztem.
- Szeretlek John Constantine! Okod nincs a kétségre, nem hoznék bajt a fejedre vagy a családtagjainkra. Ismered Nick-et. Nem kell bemutatnom neked, hogy mikre vetemedett a múltban sem, de azt is tudod, jól, hogy sohasem bocsátottam meg neki, hogy elárult. Mindent megteszek, hogy megállítsam, és téged védjelek. Tudom, hogy ha meghallod a hallgatásom tárgyát, akkor nem egyeznél bele. Tudom azt is, hogy nem veszélytelen, de ha nem lesz más választás és kiút, akkor megteszem azt, amit Apám naplójában találtam. Egy időmágia, ami egy olyan kristálydimenziót nyit meg, amit még Nick se ismerhet. Egyfajta időtorzítás, és ha vissza tudnám forgatni annyira, még mielőtt bármit is tenne, akkor bezárhatnám oda.. távol mindentől, még a Túlvilágtól is, ahol nincsenek Démonok, se senki.. Egy olyan csapda, amiből eddig nem szabadult ki egy lélek se. Legyen bármilyen erős vagy hatalmas…
Ha valamiért nem tudnám megtenni, vagy nem sikerülne….azzal …én is odavesznék. De vállalom a kockázatot, mert akkor ti megmenekülnétek, és nem esne senkinek baja…. Ahogy neked se, Édesem…
- gördül le a könny a szememből, ahogy ismét ránézek, mert miatta és a családtagjaink miatt tenném kockára az életem. Mert inkább én vesszek, minthogy a Szeretteim szenvedjenek..
Azt is tudom, hogy már nagyon közel van az idő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
122

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Kedd Május 08, 2018 5:12 pmZatanna &

Constantine ©️️️️️️


Hallgatom Z szavait és csak erősödik bennem a megérzés, hogy jól tettem, hogy nem hagytam annyiban ezt a titkolózást. Z félelemében és aggodalmában most valami iszonyú nagy meggondolatlanságra készül.
Az idővel játszó mágiáknak mindig megvan az ára. Már a legkisebb változást is olyan áldozatokat követel a használótól, amibe jobb nem is belegondolni.
Erre ő meg egy előre megjövendölt dolgot akar keresztbe húzni. Ha nem lenne óriási maszlag az, amit a Doctor Who-ban az idő fix pontjairól magyaráznak és nem róla lenne szó, gondolkodás nélkül bedobnám, mint érvet.
Az idővel nem játszunk. Pont.
Az utolsó dolog amire szükségünk van az az, hogy a változás okozta dolgok még jobban belerondítsanak az életünkbe.
Az én esetemben tuti, hogy bármiféle olyan szándékos változtatás, ami jó irányba terelné a sorsomat később hétszeresen nyújtaná be a számlát. Nem csak a Constantine-szerencse miatt. Általános tapasztalat, hogy ami nem öl meg az megpróbál megnyomorítani. Csak idő kérdése, hogy mikor fog sikerülni neki.
- Z ennél rosszabb ötlettel még akkor se állhattál volna elő, ha az életed függne a dolgon. - próbálom nem túl sértő lenne vele, de a szókimondásom nem engedi, hogy elhallgassak bizonyos dolgokat - Az idővel játszani olyan, mint azt várni egy hógolyótól, hogy ne olvadjon el a Szaharában. Mindketten tudjuk, hogy a mágiának súlyos ára van és ez hatványozottan igaz az chronomanciára. Szerinted ha valaki csak úgy kiragadnál az időfolyamból mit kellene érte feláldoznod? Az emlékeid? Az érzelmeid? Egy karod és egy lábad? Az életed? Legutoljára Pompeyben jutott eszébe valakinek ez az ötlet és nézd meg, hogy mi lett belőle!
Hátradőlök és kihúzom az arcomat a kezei közül. Idegesen, már majdnem remegő kezekkel kotrok elő egy cigit és megpróbálok rágyújtani. A zippom csak kattog, szikrát vet, de a kanóc lángra sem kap. Frusztráltam lerakom az asztalra, majd a kezemet a szám elő tartva csettintek egyet és a tenyeremben megjelenik egy apró lánggömb.
Meggyújtom a dohányt, majd megszüntetem a varázst.
- Most kaptalak vissza Z!- mondom neki a felszálló cigifüstön átnézve - Lehet hogy a világot kell most megmentenünk, de nem fogom megadni se Nicknek se Nergálnak azt az élvezetet, hogy ezt annak árán tudjuk véghez vinni, hogy újból elveszítselek. Túl fontos vagy számomra ahhoz, hogy ne lehessen újra az életem része, szóval könyörgök még az emlékét is felejtsd el annak, hogy ez eszedbe jutott.
Nem számítottam arra, hogy ennyire hevesen fogok felszólalni az ötlete ellen, de a szememben már az is oktalanul merész dolog, hogy ennek a varázslatnak az ötlete egyáltalán felmerült benne. Valahol a lelkem legmélyebb bugyraiban pedig azt érzem, hogy túlságosan sokat hajlandó feláldozni azért, hogy biztonságban legyen.
Ez pedig lényeges különbség kettőnk között. Én nem vagyok hajlandó eljátszani a holló szerepét, akit addig idegesítenek, hogy kiejti a sajtot a szájából, csak azért, hogy megszidhassa a rókát.
Túlságosan sok alkalommal adtam már fel a hosszútávú előnyöket a pillanatnyi győzelemért és túl kevésszer érte meg az áldozatom.
Nem akarom, hogy Z is elkövesse ugyanezt a hibát.

Magic.

The ultimate tool. Cost you the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Kedd Május 08, 2018 7:25 pmConstantine & Zatanna @Ahogy most John-t látom, és idegesen gyújt rá a bagójára, kicsit elbizonytalanodom. Azt akartam, hogy megmenekítsem őket és védjem bármi áron azokat, akik mindennél fontosabb számomra. John-ért mindent feláldoznék, és ezt szerintem nagyon jól tudja. Nem is akartam beszélni erről, de a szomorúságát látva lehet, hogy mégse kellett volna.
- John… - mondtam szomorú hangon. - Nem akartam vele ártani.. csak védeni próbáltam volna benneteket. Lehet, hogy nem éppen a legjobb ötlet volt részemről, de … nagyon sajnálom.. – léptem el mellőle.  
Érzem, hogy felzaklattam vele, pedig nem akartam bántani. Tudom, hogy az időmágia nem véletlen „tiltott” idézés. Csak elkeseredésemben azt hittem, hogy ez megold valamit, de belátom, hogy nem szülne jót, ha megtenném. Amúgy is végső eshetőségre számoltam vele, De igaza van Johnnak. Nem vagyok olyan erős és hatalmas mágus, mint Apa volt. Ahogy a naplójában is lejegyezte ennek a veszélyeit. De még ő sem idézte meg soha. Ki vagyok én, hogy erre vetemedjek?- kezdtek gyötörni a kérdések önmagamban. Talán jobb lesz, ha kiverem a fejemből a gondolatot. Nem akarom, hogy miattam bárki is szenvedjen. Nick aljassága meg talán az idő végezetével, sem múlna el nyomtalanul.
-Bocsáss meg nekem...… Nem akartalak felzaklatni vele. Elfelejtem a varázslatot, nem fogom az időt bolygatni, főleg, mert azokra is hatna, akiket a világon a legjobban szeretek.. - mosolygok rá, de érzem, hogy most egyedül kell lennem kis időre, hogy megnyugodjak. Józan fejjel kell az előttünk álló harcra koncentrálni. Mert igaz, hogy ismerjük Nick-et, mindig tartogat a helyzet nem várt eseményeket. De a Családtagjaimért és a Szerelmemért mindent megteszek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
122

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Szer. Május 09, 2018 8:25 pmZatanna &

Constantine ©️️️️️️


Talán kicsit túlreagáltam, hogy Z ilyen merész és kockázatos ötlettel állt elő.
Főleg annak a fényében, hogy nekem is voltak olyan hülye ötleteim, amiket mindenféle átgondolást és latolgatást mellőzve huzat nélkül nélkül megvalósítottam. Többek közt emiatt terheli a lelkiismeretem aprócska csökevényét Astra elkárhozása és emiatt fogom megkapni a Pokol buli-limóját, ha egyszer meg találnék halni. A mágiának mindig van valami ára. A legapróbb kis trükkért áldoznod kell valamit. Egy szösznyit az életfonaladból, egy leheletnyit az egészségedből, egy bitnyit a memóriádból és így tovább.
Olyan ez, mint számlát nyitni egy kocsmában. Nem kell egyből fizetned, de ha benyújtják, hogy mennyivel lógsz, akkor az bizony érvágás lesz, nem pedig szúnyogcsípés. Nem véletlen, hogy a nagyon hosszú ideje élő varázslók már az emberségüket rég maguk mögött hagyták és lopott időből élnek.
Én már többször is túl meggondolatlan voltam és nem akarom, hogy pont azokat a hibákat kövesse el, pont azokból az okokból, amik miatt nekem borítékolva van az örökké tartó szaunaparti a Lucifer-hotelben.
Idegesen szippantok egy a cigiből és Z keze után nyúlok. Remélem nem voltak túl élesek ahhoz a szavaim, hogy megharagudjon rám.
- Tudom és én tartozom bocsánattal. - mondom neki miközben a szememmel a tekintetét keresem - Nem kellett volna ennyire kiakadnom.
Még engem is meglep, hogy mennyire előbújik a rossz tapasztalat okozta letargikusság a szavaimból.
- Megijedtél és hirtelen nem tudtad mit kéne csinálnod. Fiatal sihederként voltam már én is ebben a helyzetben. Nem is egyszer. Ne tudd meg hányszor kívántam azt, hogy bárcsak ott lett volna mellettem valaki nálam tapasztaltabb, aki kiveri a fejemből az ilyen hirtelen felindulás okozta ötleteket. Akkor talán hamarabb keveredtem volna vissza melléd és megúsztam volna fél év diliházat is.
Remélem nem orrol meg rám az előbbi kifakadásom miatt. Olyan volt, mintha magamat láttam volna pont azelőtt, hogy nekiállok Astra ördögűzésének, vagy amikor rábeszélem Gary Lestert, hogy csak az ő áldozata árán tudjuk legyőzni a Londonban garázdálkodó éhségdémont.
Mintha a sors az én rossz példámmal mutatott volna tükröt az aktuális helyzetre és próbálta volna megakadályozni, hogy a történelem ismételje önmagát.
Látom, hogy most talán a legjobb lenne egy kicsit magára hagyni, hogy tudja rendezni magában a dolgokat. Nem csak a kirohanásom miatt, hanem, hogy rendbe tudja tenni magában azokat a félelemeket, amik ehhez a kétségbeesett ötlethez hajtották.
Egy kicsit zavartan ülök vele szemben és próbálok valami módot találni rá, hogy megtörjem a kettőnkre szállt egyre kínosabb hallgatást. De egy ilyen után valahogy egyik lehetőség sem hat túlságosan életszerűnek.
Mint mindig, általában a vak szerencse ment ki ebből a helyzetből is, amikor a varázsfőzet buggyan egy öblöset.
- Azt hiszem ideje meghallgatnom, ahogy Gordon Ramsay leüvölti a fejem. - próbálom némi humorral elütni a helyzet élét
Van egy olyan érzésem, hogy nem ez lesz tőlem az évszázad poénja.


Magic.

The ultimate tool. Cost you the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Csüt. Május 10, 2018 12:16 amConstantine & Zatanna @

John szavai mintha hidegzuhanyként értek volna. Éreztem a szomorúságát és a keserűséget a hangjában. Nem volt szándékomban ennyire felzaklatni, de már belátom, hogy nem volt egy átgondolt ötlet tőlem. Astra esetéből okulva, John is milliószor végigpörgette magában a történteket és teljesen megértem, hogy nem akarna ismét egy hasonló helyzetet átélni.
Amint elléptem mellőle, éreztem a pillantását rajtam, és a keze mozdulását az enyém után.
Engedtem, hogy megérintse az ujjaim, de most tényleg egy kis idő kell nekem, hogy rendezzem magamban a dolgokat. Egy pillanatra sem haragudtam a szavaira, csak váratlanul ért a rivallása. Nem akartam rosszat, csak egy kétségbeesett ötlet volt, ami abban a másodpercben jó ötletnek hatott, de így már végiggondolva, tényleg veszélyes művelet lenne. Tudom, hogy féltésből teremtett le, és jogosan is, de csak védeni akartam őket…
Most viszont a gondolataimat rendeznem kell, és felkészülni a lehetetlenre.
Csendben ültem az asztalnál, és a vonásait fürkésztem. Tudja, hogy nincs akadálya annak, hogy bármikor a fejébe lássak, de eddig sem tettem. Bízom benne, és a szeme amúgy is mindent elárul. Ha jó napja van, vagy éppen nem annyira. Ő is feszült a közelgő összecsapás miatt, de ezért sem neheztelek rá. Amúgy is az elmúlt pár napunk nem volt éppenséggel pihentető. Olyan erők szabadultak el Nick és a Cimborái által, hogy nem is csodálkozom a feszültségünkön. Gemma és Zachary is ennek a borzalomnak a része lett, pedig csak annyi a „bűnük”, hogy a családtagjaink.. Féltem őket és csak remélni tudom, hogy nem esik bajuk. Kissé elkalandoztak a gondolataim, bár nagyon is tudtam, hogy csak közös erővel és együtt tudjuk megállítani a gonoszt, vagy legalábbis remélem sikerrel járunk.. A Prófécia ellen meg hiába tennék bármit..  úgyis beteljesedik…csak, az nem mindegy milyen végeredménnyel. A gondolataimból a fazékból felbugyogó hang rántott vissza és a Kedvesem hangja. A kotyvasz egyre bugyborékolóbb lett, s ha John megnézi mi történik a főzetével, akkor én is odalépek mellé. Szorosan átölelem a hátához bújva. Most nem is tudnék mit mondani, mert tudja nagyon jól, hogy mit érzek. Ismer, ahogy én is őt. De végül mégis egy szó elhagyja ajkam, mert azt akarom, hogy hallja is…
- Szeretlek…- suttogom halkan egy mosollyal a hátának, mert tudom, hogy csak néha alkalmi süket….
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
122

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Csüt. Május 10, 2018 4:51 pmZatanna &

Constantine ©️️️️️️


Bár nem mutatom ki, de kicsit meglep, hogy Z hátulról átölel.
Lehet, hogy mindkettőnknek kellene egy kis idő ezután a beszélgetés, után, de úgy tűnik, hogy ő jobban vágyik arra, hogy egymás mellett legyünk.
Vagy az elmondottak tudatosították benne, hogy mennyi szarhegyen kellett átverekednem magamat azután, hogy szétváltunk és így próbálja jelezni nekem, hogy az élet nem csak keserűség, lemondás és áldozat.
Magamnak se merem bevallani, de megnyugtat, ahogy a karjait a testem körül érzem. Lehet, hogy vénségemre túlságosan érzelgős lettem, de egy olyan élet után, mint az enyém, a szeretet minden apró kis megnyilvánulását meg fogod becsülni, mert tudod, hogy egy marék homokszem könnyedségével fog kiperegni a kezeid közül.
Elzárom a kotyvalékom alatt a tüzet, szembe fordulok vele és viszonzom az ölelést.
- Én is téged. - súgom a fülébe - Még akkor is, ha éppen nem úgy tűnik.
Szeretnék elveszni ebben a pillanatban és így maradni jó sokáig. Ilyenkor nagyon tudom átkozni azt a tényt, hogy estére jelenésünk van, amire alaposan fel kell készülnünk.
Túl sokszor pazaroltam el az ilyen alkalmakat túl kevés sikerért.
Ahogy magamat ismerem most is el fogom követni ezt a hibát.
- Vissza kellene térnünk a dolgunkhoz.- próbálom elrejteni a hangomba keveredő szomorúságot, de nem hiszem, hogy túl jól sikerül
A varázsfőzetet kétféleképpen tudnánk felhasználni.
A legkézenfekvőbb persze az lenne, ha meginnánk. Ennek azért a gyomrunk nem biztos örülne, tekintve, hogy majdnem minden varázslat semlegesítő hatással bíró növényből főztem bele egy adagot. Az íze sem lenne túlságosan kellemes, de igencsak hülyén venné ki magát, ha a Hideg Lánggal való csata közepében WC-szünetet kellene kérni hasmenés miatt.
A másik felhasználási módja már egy kicsit érdekesebb és szakmailag is nagyobb kihívást tartogatna.
Tegnap amíg nyitva bírtam tartani a szememet, összeszedtem nem kevés rúnát és védőjelet.
Bár van egy-két tetkóm, de nem vagyok a túlságosan a testfestés híve. De ha a varázsitalt tintának használnánk, tudnánk olyan mintákat csinálni, amik a varázslat lejárta után eltűnnének. Az egésznek az lenne a legnagyobb poénja, hogy nem is tudnák érzékelni bennünk lévő ellenvarázslatot.
Most már csak annak a módját kellene megtalálni, hogy miként adagoljam be ezt Z-nek.


Magic.

The ultimate tool. Costs you the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Pént. Május 11, 2018 8:14 pmConstantine & Zatanna @


Tudtam, hogy John hallja amit mondok, de ennek bizonyítékaként, megfordul és szorosan magához ölel. Olyan sok időt töltöttünk távol az évek alatt és most, hogy ismét egymásra találtunk, nem akarom elveszíteni. A kotyvasza elég érdekes illatelegyet árasztott magából, és abba meg nem is gondolok bele, hogy meg kellene inni. Bár ez sem lenne meglepő tőle. Egy csodás mosollyal nézek rá, és titkon remélem, hogy nem belsőleg kell használni ezt a főzetet.
- Ugye, ezt nem kell meginni?- teszem fel a kérdésem kissé bizonytalanul, de az arcáról leolvasva talán jól gondolom, hogy ez mégsem egy italnak készült.
- Hamarosan közeleg az idő, hogy arra a helyre…menjünk. - bontakoztam ki lassan az ölelő karjaiból, bár nem szívesen törtem meg ezt a csodás pillanatot. Minden percemet így tölteném el vele, és egy cseppet sem foglalkoztatna, hogy nappal vagy éj lenne. A közelében szeretek lenni és érezni, hogy itt van mellettem.
- Fel kell készülnöm nekem is, ahogy csak lehet.. - bólintok, és a dolgaimat rendezem. Tudom, hogy nem lesz egyszerű az összecsapásunk, de tiszta fejjel és felkészülten akarok én is az előkészületekkel végezni. Gemma-t és Zachary-t remélem ki tudjuk szabadítani Nick karmai közül, de annyira aljas és gonosz, hogy minden létező eszközzel akadályozni fogja a tervünket. De meg kell próbálnunk mindent, s ha a prófécia beteljesedik, akkor már csak a mi kezünkben van a sorsuk… bár ez kicsit elszomorít, de bízom Johnban és magamban annyira, hogy mindent megteszünk, amit csak lehet. Már csak órák, vagy percek választanak el minket az esti időponttól, de még érzek bizonytalanságot magamban, hogy képes leszek-e kimenekíteni őket? Sok kérdés merül fel bennem, de John-ra nézek, és reményt ad a szeméből áradó csillogás. Ő is feszült, de nem mutatja. Bátorságot és erőt ad nekem a következő időre, és arra, hogy képes legyek minden erőmmel és tudásommal felvenni a harcot a gonosszal. Nem hátrálok meg, és ezt szerintem Nick is nagyon jól tudja. Segítek John-nak az előkészítésben, de azért remélem, hogy tényleg nem kell meginnom azt a „jó illatú” főzetet, már most forog a gyomrom. - kuncogok magamban.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
122

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Szomb. Május 12, 2018 7:08 pmZatanna &

Constantine ©️️️️️️


Készségesen aláírom, hogy amit most kotyvasztottam, azt nem hogy emberi fogyasztásra nem ajánlaná semmilyen egészségvédő szerv, de úgy vésnék fel a tiltott szerek listájára, mintha Hammurabbi törvényoszlopa lenne.
Pedig minden hozzávalója egészséges és biogazdálkodásból való van. Becsszó.
Én bármivel képes lennék mérgezni magam az alvadt vértől kezdve a plutónium-pörköltig, de ha jól sejtem Z már egy kicsit válogatósabb, mint én.
Pont ezért nem sajnáltam belefeccsölni azt plusz ötven dolcsit a hozzávalókba. Ha az ember varázsitalt főz, akkor adja meg a módját.
Bár ahogy elnézem ezt már tényleg nem fogja senki sem legurítani a torkán. Még akkor sem, ha hozzákevernénk egy kis whiskey-t.
Bár akkor se lenne garantált, hogy a Nickkel való nagy leszámolás nem szakadna-e csúfosan félbe egy kényszerű mosdó-szünet miatt.
- Most, hogy mondod, talán másképp kellene felhasználnunk.- sandítok a fazékra
A tetoválásként felhasználás ötlete már csak azért lenne különösen ironikus, mert mindhármunknak az alkarján van egy tetoválás, amit akkor kaptunk, amikor Nick varázslóvá "avatott" minket. Nem mindig látszik, de ha nagyon erős mágiát kell használnunk, akkor bizony láthatóvá válik.
Az irónia lexikoni definíciója lenne, ha éppen egy tetoválás segítségével tudnánk kibabrálni a Lázár-komplexusban szenvedő volt mentorunkkal.
- Mondd csak mennyire kedveled a tetoválásokat? - kérdezem sokat tudó mosollyal az arcomon - Ha ezt a kotyvalékot ideiglenes tintának használnánk, igencsak meg tudnánk vele lepni a Hideg láng tagjait. Még szurkálnunk se kellene magunkat csak felrajzolni vele néhány varázsjelet magunkra és az evilági mágia nem sokat érne ellenünk.
Igaz ezzel csak Tannarakot és E-t tudnánk véglegesen kiiktatni a játékból, de van egy olyan érzésem, hogy a Nick-et visszahozó mágiát nem csak evilági erők fogják támogatni.
De azzal majd a helyszínen foglalkozunk.
Z elvonul felkészülni, én pedig előhalászok egy lúdtollat a táskámból és megmetszem a végét.
Belemártom a tollat a kotyvalékba, majd varázsigéket mormogva elkezdem felrajzolni a védőrúnát a jobb alkaromra.
Pepecs munka, főleg úgy, hogy jobb kezes vagyok, de ha hihetek a közhiedelemnek, akkor a bal kézzel létrehozott varázslatok sokkal erősebbek, mint az átlag.
Nos én nem leszek semmilyen próba elrontója.
Elég sokáig tart és nem egy pohár whiskey-t legurítok a kezem stabilitásának érdekében, de sikerül felpingálnom magamra a néhány igen egzotikus rajzolatot.
Az alkotás közben mormolt varázslatnak hála a "tinta" egyből beivódik a bőrömbe és elhalványodik.
Az tuti, hogy ez után nem nagyon fogják tudni befolyásolni az elmémet amíg ki nem kopik a henna "tintája" a bőröm alól.
Attól még persze megpróbálhatnak megsütni, de nem fogják megköszönni a viszonzást.
Még molyolok egy kicsit néhány varázslat memorizálásával és ha közben Z is a tetoválás mellett döntene, akkor neki is elkészítem a varázslatot.
Lassan eljön a találkozó ideje.
Ideje fogni egy taxit és szembenézni a végzettel.


Magic.

The ultimate tool. Costs you the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Szomb. Május 12, 2018 10:16 pmConstantine & Zatanna @


A kotyvasz „illatát” még mindig az orromban érzem ,mikor a fürdő felé lépkedek. John mormol valamit, de inkább nem is pillantok oda, talán a gyomrom is felkavarodna, ha éppen lenyelné ezt a fene tudja milyen főzetet. A kérdésére visszafordulok, bár nem nagyon értem, hogy mit akar a tetováláűsokkal, de inkáb az, minthogy lenyeljem.
- Inkább a tetkó..- mosolygok rá és egy kis fintort mutatok neki, bár inkább játékosan, mint komolysággal.
- Nagyon is reméltem, hogy ezt nem másféle megoldással akartad „bevetni”- kacsintok rá, majd a zuhanyzóba lépek. Igazából nem is tudom, miért jöttem a mosdóba, talán, mert egy hidegvízzel megmosott arc, kicsit talán megnyugtat? Feszült és ideges voltam belül, de igyekeztem nem az előttünk álló órákra koncentrálni. Gyorsan lezuhanyoztam, és egy törülközőbe csavarva léptem ismét a Kedvesem elé.
- Rakd rám is… - mutattam neki a karom, bár nem is tudom, hogy jó ötlet-e ez, de bízom benne, és ha John jónak találja, akkor nekem is megfelel.
- Remélem, hogy sikerül…- nézek rá egy mosollyal, de a szívem hevesen dobog, mikor a Szeretteinkre gondolok. Féltem őket és most már tényleg elég közel van az idő, hogy arra a helyre jussunk, amit megjelöltek számunkra.
- Mindjárt kész vagyok..- ahogy John befejezi a rúnák rajzolatát, akkor én is egy mozdulattal átöltözöm, és készen állok az indulásra. A holmimat magamhoz veszem, és ránézek a Szerelmemre.
- !neyleh tlölejik a tto knüygeL- nyúlok Johnom felé, és ha velem tart, akkor mehetünk is a térkapun át.
- Így olcsóbb..- kacsintok rá és a kezem nyújtom felé. Nem tudom mi fog ránk ott várni, de inkább úgy érkezzünk, ahogy egy Mágushoz illik. Remélem a Szívem is velem tart, és nem a taxira vár…

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
122

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Hétf. Május 14, 2018 6:14 pmZatanna &

Constantine ©️️️️️️


A tudat, hogy néhány percen belül megint a Hideg Láng ellen kell vonulnom nem igazán dob fel.
Miattuk vetül árnyék az életemnek annak a rövidke jónak mondható időszakára, amit New Yorkban töltöttem. Nem volt felhőtlen időszak, de legalább egy kis ideig a jó dolgok többet nyomtak a mérleg serpenyőjén, mint a rosszak. Ezzel mindenki ki tudna egyezni, az én esetemben meg főleg olyan szituáció, amiért nem illik panaszkodni.
A taxi út idejét arra szerettem volna felhasználni, hogy lelkiekben felkészüljek a csatára, de Z portálja elég gyorsan rövidre zárja a dolgot.
Nem tartozik a nagy kedvenceim közé a mágikus utazás, bár a kelleténél többször szoktam alkalmazni.
Belenézek a portálba, ami a kórház nem túl jó állapotú előterét ábrázolja. A beszűrődő esti napfénynél valahogy még kevésbé bizalomgerjesztőbb látvány a romlásnak indult recepciós pultról lepattogzó festék látványa.
- Meg olcsóbb is. - teszem hozzá és remélem, hogy a hangomnak nincsen semmilyen félreérthető mellékéle
Megfogom Z kezét és veszek egy nagy levegőt, majd átlépek az átjárón.
Az utazás mágikus módját általában érdemes üres gyomorral végezni, mert olyan érzés, mintha beraknának egy parittyába és körülbelül huszonöt G-s terheléssel repítenének el a célhelyre. Nem vagyok rá büszke, de néhány alkalommal nem maradt meg bennem az, amit előző este a gyomromba töltöttem.
Most is elfog az ismerős érzés, ahogy a varázskapu alkotó elemeimre bont, majd újra összerak a kijárati résznél. Azzal, ha azt mondom olyan, mintha egy átpiált éjszaka után éreznéd, hogy tuti nem jó ötlet marhasültet reggelizni, csak egy igen gyenge változatát írom körül az utazás keltette érzetnek.
Egyszerre tűnik nagyon hosszú és rendkívül rövid időnek az út, de mire arra eszmélek, hogy a kapuban látott, nem éppen prospektusba való látkép fogad, amihez még hozzájárul a nem éppen kellemes illat se.
Az első dolog, amire felfigyelem, hogy sehol egy olyan nyom, ami csövesek jelenlétére utalna. Jó, hogy állítólag a kórház kísértet járta, de mindig van néhány olyan merész hajléktalan, akit nem rettent el a paranormális események híre. Az esetek többségében igaza is van az ilyen alakoknak, de a fennmaradó egy százalékban meg a nyomtalanul eltűnt személyek népes táborát fogja gyarapítani.
De talán ahhoz is köze van a dolognak, hogy annyira erős mágikus kisugárzást áraszt magából a hely, ami felér egy hordó whiskey okozta fejfájással.
- Zatanna! - lép elő az egyik sarok mögül Mister E, ami mindkettőnket olyan váratlanul ér, mintha figyelmeztetés nélkül kaptunk volna oltást a hátsónkba -Constantine! Már vártunk titeket! Kövessetek kérlek!
Bár nem látszik rajtam, de lábon hordtam ki azt a mini szívrohamot, amit ennek a vakegérnek a megjelenése okozott. Gondolom csendvarázst alkalmazott, vagy csak simán kihasználta azt a zavarodottságot, amit a mágikus utazás keltett bennünk.
A meglepetésemben majdnem elfelejtettem új cigire gyújtani.
De csak majdnem.
- Csak egy pillanatra húzd be a kéziféket Theiresziász! - nyerem vissza még számomra is meglepő gyorsasággal a hidegvérem, miközben elég arcátlan módon a képébe fújon a füstöt - - Gemma és Zachary? Ha felhívnám valamelyikőjüket, akkor őszinte lenne a válaszuk, hogy jól vannak és senki nem bántotta őket?
- Csak azért, mert ellentétes oldalon állunk még nem kell feltételezned a becstelenséget Szélhámos.
Nem mintha különösen zavarna, hogy a Boston Brand által használt lekicsinylő becenevem szólít, de amikor ránézek a napszemüvegére szinte látom, hogy a halott szemgolyók majd átdöfnek a sértődöttségükkel.
Csak nem belegázoltam volna valaki önérzetébe?
- A becenév alapján azt hittem, hogy tudod kivel állsz szemben E! - fújok még egy füstfelhőt az arcába, amivel igen komoly köhögésre ingerlem - Vagy olyan nagy bűn, ha az ember magából indul ki? De mi lenne, ha több lenne a cselekvés és kevesebb a duma?
Látom, ahogy E válla megemelkedik, lesüllyed és örömmel nyugtázom, hogy sikerült egy kicsit megpiszkálnom a lelki nyugalmát. Apró győzelem, de győzelem.
Szó nélkül megfordul, majd int, hogy kövessük. Nem húzom az időt és a nyomába szegődök, de gondolom Z-t sem kell sokat noszogatni, hogy velünk tartson.
Ahhoz képest, hogy E milyen nyilvánvaló hátránnyal bír, egész magabiztosan mozog. Az mondjuk nem lep meg, hogy még a sétapálcáját sem használja úgy, mint a többi vak.
Ahogy hallottam a látásáért cserébe egész komoly mágikus hatalomhoz jutott és ehhez hozzá tartozhat az is, hogy látnivalókat egészen más módon érzékeli, mint azok, akiknek ép a szeme.
Néhány kanyar után a kórház kápolnájában kötünk ki, ahol már szinte minden elő van készítve a szertartáshoz.
Idézőkör, áldozati tál, fullasztó füstölők.
Ideje lesz megtudni, hogy a gyakorlatban is működik-e az amivel egész nap fáradoztam...

Magic.

The ultimate tool. Costs you the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Hétf. Május 14, 2018 9:41 pmConstantine & Zatanna @Ahogy közeledett a jelenésünk órája, egyre jobban szorult görcsbe a gyomrom. Szerencsére a kotyvasza Johnnak nem belsőleg fogyasztandó lett, de talán most olyan érzés járt át, mintha ittam volna belőle. A térkapun át hamar megérkeztünk abba az elhagyatott kórházi részbe, ami a külseje után se lepődtem mag az ott terjengő szagokra. Elhagyatott, ahogy gondoltam, de a látványa is visszataszító volt. Valahol már nem is lepődtem meg, hogy E a „fogadásunkra” lépett elő a félhomályból. De valahogy mégis megrezzentem a jelenlététől. A hangja is borzasztó volt, nemcsak a látványa. Régen láttam, de nem változott semmit. Ugyanolyan visszataszító és gonosz aura lengi körül, mint akkoriban. Csendben lépkedtem John mellett, bár egyáltalán nem hiszek a szavának, amíg nem látom, hogy Gemma és Zachary épségben megvannak, és nem esett bajuk. Szívem szerint minden erőmmel pusztító varázst küldenék rá és erre a helyre, hogy nemcsak Nick és a pribékjei tűnjenek el örökre, hanem ez az egész épület, ami egyáltalán megmaradt még belőle. De eszembe jutnak a családtagjaink, és ha meggondolatlanul küldeném útjára minden haragomat, akkor félő, hogy ők is szenvednének… és ezt nem akarom. Inkább lenyelem amit mondani akartam E beszólásáért Johnnak, de az erőmet össze kell szednem, ahogy arra felkészüljek, ami most vár ránk. Végül nem tudom megállni, és egy epés megjegyzés mégis elhagyja ajkam.
- Ha becsületesek lettetek volna Nick-el, akkor nem kevertétek volna bele a szeretteinket! Úgyhogy ne papolj itt nekünk arról, amit magad se ismersz!!- vágom oda gúnnyal, de nem is várom, hogy értse, vagy tudja mit is jelent a becsületesség. Az ő szótárukban nem szerepelt ilyesmi és szerintem ezek után se fog. Ahogy vezet minket előre, érzem a falakból áradó negatív erőket, és azt a bűzt, amit Nick áraszt magából. A lelke romlottságot és mocskot áraszt. Egy pillantásra Johnra nézek, de tudom, hogy most már csak magunkra tudunk támaszkodni, és ha jól sejtem, akkor nem véletlen került ránk az a furcsa szagú főzete. A tetkó a karomon nem látszik, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan kiderül a jelentős szerepe, ha odaérünk, hová E vezet. Készenlétbe állok, hogy bármikor ellentámadást és védelmet tudjak varázsolni körénk. Nem tudom mi fog következni, és ez kicsit aggaszt. De bízom a Kedvesemben és ő is tudja, hogy kitartok a végsőkig mellette. Bármit is hoz ez az óra számunkra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
122

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Csüt. Május 17, 2018 2:54 pmZatanna &

Constantine ©️️️️️️


Z cseppet sem fogja vissza magát, amikor egy vitriolos kontrával vág vissza E-nek. Valahol megértem, hogy dühös. Én is az vagyok.
Mindenki az lenne, ha valamelyik rokonát használnák arra, hogy biztosítsák az együttműködését.
Ritka aljas taktika, de sajnos beválik.
A kérdés már csak az, hogy ezután mennyire vagy képes kezelni az indulatodat. Z esetében ez egy kicsit nehézkes, de nem kárhoztatom érte. A szuperemberek között, ha bele is futsz egy ilyen helyzetbe ég válogathatsz az is, hogy egy vörös ruhás Hermész, vagy egy fekete köpenyes Orlok gróf segítsen ki téged.
De ha csak a rég látott pasidra számíthatsz, akkor óhatatlanul is kicsit ingerültebb leszel a kelleténél.
Engem is felhúz, hogy ilyen alantas trükkökkel próbálnak meg együttműködésre bírni, de sok kutyaszorítóból tudtam kimászni egy kis józan ésszel és némi mágiával. Emiatt általában nem stresszelem túl a dolgokat. Megőrzöm a nyugalmam, kiosztok néhány csípős megjegyzést és ellövök néhány varázslatot. Ez általában elég ahhoz, hogy megszerezzem a helyzet irányítását.
Mister E-t láthatólag nem zavarja Z megjegyzése. Egy látó embert megszégyenítő határozottsággal vezet minket a kápolnába.
A szokásos szertartási kellékek mellett az egyik padon ott ül Zachary és Gemma.
Ahogy látom nincsenek megkötözve és a tudatuknál vannak, de a bal karjukon a vérvétel ellátása utáni kötés van.
Trükkös kis rohadékok. Ha tőlünk nem tudják megszerezni, akkor a legközelebbi potens leszármazottakat használják fel a szertartáshoz.
A két fiatal ahogy felismeri, hogy kik jöttek meg felkapja a fejét.
Látom a reményt a szemeikben.
Biztatóan rájuk kacsintok, amikor elmegyünk mellettük. Gemmáról tudom, hogy már kezd belefolyni a "családi" üzletbe, Zachary meg már kölyök korában egész ügyesen használta az inverz mágiát. Gondolom most vannak annyira ijedtek, hogy ne jusson eszükbe semmi, amit eddig tanultak.
Már amikor ide érkeztem akkor éreztem valami nem egészen ideillő mágiát, de ahogy közeledek az oltárhoz és meglátom a Tannarak mellett álló, árnyékok közt rejtőző férfit, úgy erősödik bennem a tudat, hogy itt nem csak a Hideg Láng fél-analfabétái munkálkodnak.
A gyanúm be is igazolódik, ahogy a fickó kilép a fényre. A nyakláncába fűzött juju-kövek, a striciket megszégyenítően ízléstelen prémnyakú zakó és az ébenfekete bőr csak egyvalakit jelenthetnek, ha a varázsvilágról beszélünk.
- Papa Midnite! - gyújtok újabb cigire - - Melyik Loa szentségtelen áldását kellett kérned, hogy társulhass ezekkel a kontárokkal?
Furcsállom, hogy csak úgy megjelent és ráadásul még segít is Tannarakéknak. Nick és ő nem volt éppen jó viszonyban. Ez főleg nekem és a nagy pofámnak volt köszönhető. Meg annak, hogy Papa úgy féltette a mundán érdekeltségeit Nicktől, mint egy vallásos anya a gyerekét a rockzenétől.
- Nem tartozom neked számadással Constantine. - Midnite értelmi fogyatékos neandervölgyieket idéző akcentusa sose volt a kedvencem, de most hallva őt olyan érzésem van, mintha borotvapengét huzigálnának a dobhártyámon - Már rég esedékes, hogy törleszd az adósságodat irányomba. Ők pedig segítenek nekem ebben.
- Úgy, hogy visszahozzák a legfőbb riválisod? - mutatok rá a gondolatmenet hibájára - A te üzleted, te tudod. De szerintem nem ér meg annyit a bosszúd, hogy emiatt feltámaszd a konkurenciádat.
Valami bűzlik Papa jelenlétével kapcsolatban. Ő nem olyan ostoba, hogy a kicsinyes bosszúja miatt ne lásson előre. Nick visszatérésével ő többet veszítene, mint nyerne.
- Essünk akkor túl rajta. - fordulok Tannarakhoz - Elvégre mindannyiunk ideje drága.
Papa elővarázsol a kabátja alól egy kést és átnyújtja Tannaraknak.
- Ha így állunk, akkor remélem nem probléma, ha kérünk néhány cseppet a véretekből.
Nem tudom, hogy mi a hátborzongatóbb: A tény, hogy véráldozatra van szükségük, vagy a mosoly Midnite arcán.

Magic.

The ultimate tool. Costs you the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Feb. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
317

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Csüt. Május 17, 2018 3:38 pmConstantine & Zatanna @Ahogy haladunk egyre beljebb az épületbe, a Kápolna felé, a gyomrom is úgy kezd összeszorulni. Nem is tudom, hogy mire számítsak, de amint meglátom Zachary-t és Gemma-t, egy kő esik le a szívemről. Nem hiszek Nick, E vagy éppen Tannarak jó szándékában. Sőt! Egyáltalán nem bízom abban, hogy van nekik olyan. Aljas és számítóak, ahogy a családtagjainkat használják fel ellenünk.
John hidegvérrel lép előrébb a padoktól, ahol ülnek a szeretteink, de legszívesebben odarohantam volna, hogy megöleljem és elvigyem őket innen, de tudom, hogy csak menekülésből állna a nyert szabadság. Most kell leszámolni, vagyis végére pontot tenni ennek az aljas rohadék bandának, akikkel már hosszú ideje csak macska-egér játékot űzünk. Gyűlölöm Nick-et amiért elárult, de törleszteni lehet, hogy most jött el az időnk. A félhomályból előlépő Papa Midnite csak még több ok rá, hogy ez a „találkozó” nem a becsületről szól. Főleg, hogy eddig úgy tudtam, hogy semleges az álláspontja, egy Világhoz se húz vagy tartozik, inkább a maga kis birodalmában lubickol.
John szavaira felkapom a fejem, de én is furcsának tartom a jelenlétét. Azt nem tudom, hogy miért lett ez a nagy összeborulás Nick bandájával, de abban biztos vagyok, hogy nagyon nem stimmel itt valami. A ruhája alól előbukkanó kés is elég bizarr, de ahogy odaadja Tannarak-nak, még különösebb. Nem hinném, hogy Nick „kiadná” a kezéből a dédelgetett bosszúját, még annyi időre se, hogy egyet pislognék. Ha tényleg vissza akarják hozni Nick-et a démoni síkról, akkor nem is csodálom, hogy a vérünk kell nekik. Valószínűleg már Zack-től és Gemma-tól megszerezték, amit tőlünk is akarnak, de igazából nem szeretném megadni nekik ezt a „kincset”, hogy még közelebb érjenek a végcéljukhoz. Csendben figyelem John-t, de szerintem ő sem akarja az éltető vérét csapolásra engedni. Amíg lehet, én ellenállok, de nem tudom meddig tudom őket megfékezni. Papa erős, és nem riad vissza semmitől, de az is furcsa, hogy az érkezésünkkor nem küldött ránk valami bénító varázst. Mert, persze ő sem gondolta komolyan, hogy önként fogunk majd a kése alá feküdni..
De John-tól függ a következő lépés. Ő ismeri jobban Papa Midnite-ot.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
122

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   Szomb. Május 19, 2018 3:29 pmZatanna &

Constantine ©️️️️️️


Midnite jelenléte még mindig olyan, mintha egy oda kirakós oda nem illő darabkája keveredett volna el egy másik puzzleben. Akármilyen baljóslatú is a mosolya, ahogy felém közelít a késsel, még mindig idegennek érződik ebben a közegben.
Talán ő egy fokkal megfontoltabban áll hozzá a Hideg Láng problémájához és nem a direkt ellenségeskedésben látja a probléma megoldását? Tény, hogy nem állna tőle távol az ilyen fifika, de csúnyán vágná maga alatt a fát, ha balul sikerülne a terve.
Most mást amúgy se tehetünk, minthogy együtt működünk ezekkel a flepnisekkel.
Lerakom a kabátom az egyik padra és feltűröm az ingem, majd odanyújtom a karom Midnite-nak.
Nem tudom, hogy miért kell ilyen ódivatúnak lenni, amikor már az injekciós fecskendők korát éljük, de legyen, ahogy ők tervezik.
A kés pengéje egy vékony vonalat húz keresztben az alkarom felső részén, ami alá Tannarak oda tartja az áldozati tálat.
Nagy szerencsémre a másik karomra van felpingálva a tetoválás, így nem tudják megsérteni a varázsrajzolatot.
Úgy tűnik, hogy Papa megbűvölhette a kést, mert amint elég vér folyt ki sebből, az magától összehúzódik.
Amint Z-től is leveszik a vért, E és Tannarak szinkronban kezdenek el kántálni, míg Midnite beleönt két fiolányi vért a tálba és eltávolodik az oltártól.
A varázslat valami igazán komoly mágia lehet, mert látom ahogy kiveri a víz a két csirkefogót, ahogyan próbálják életre hívni.
A tálban lévő vér elsőre úgy kezd hullámozni, mintha egy követ dobtak bele, majd a gravitációnak ellent mondva cseppenként felemelkedik és elkezd átalakulni.
Először csak porózus ízületvégek, majd csontok, belső szervek, izmok, végül pedig a bőr is ránő a fokozatosan egésszé váló torzóra.
Nem telik bele öt perc és ott áll előttünk Nick teljes meztelen valójában.
Hát ennyit arról, hogy megérte összerotyogtatni azt a varázsfőzetet...
- A kénköves pokolba! - szalad ki a számon a káromkodás
Egykori mesterem, mintha egy napot se öregedett volna az árulása óta és a szeméből nem éppen baráti érzelmek sugároznak felém.
Akármit is élhetett át a Pokolban, az nem csökkentette a varázserejét. Szinte szédülök attól a hatalomtól, ami belőle sugárzik.
- !  nebdnesc kotajdaram és molaguyn kasC- formálja a szája a mágiát
Erre olyan delejes nyugodtság száll meg, mintha éppen nem akarnának megölni.
Abban viszont nem tévedtem, hogy nagyot nőtt az ereje, de az, hogy odalent kitanulta az inverz mágiát. Na az már nem éppen olyan dolog, amire azt mondanám, hogy biztató.
Tannarak és E ruhákat adnak rá, majd miután felöltözött egy könnyed mozdulattal magához repteti a ballonkabátomat és maga köré kanyarintja.
- Kösz, hogy megőrizted nekem Johnny! - vigyorog rám miközben kihalássza a cigis dobozt a belső zsebből és rágyújt - Igazán jó gondját viselted.
Most, hogy így elnézem, pont úgy fest, mintha ő lenne az én sötét tükörképen. Nem mintha én patyolat lelkű lennék, de a szemében csillogó gonoszságot az én tekintetem mellőzi.
Még mindig köti a varázslata az ajkaimat, így még ha akarnék se tudnék egy csípős kontrával reagálni. Ezt Nick is észreveszi.
- !kettehlézseB - mondja el a varázsigét gúnyos mosollyal az arcán
Ha nem most ülünk nyakig a szarban, akkor soha nem fogunk...


Magic.

The ultimate tool. Costs you the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Terhes örökség - Zatanna & Constantine   

Vissza az elejére Go down
 
Terhes örökség - Zatanna & Constantine
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Metropolis :: St. Martins Island-
Ugrás: