There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics» Hatalmi Harcok: Gardenering
by Slade Wilson Kedd Dec. 11, 2018 3:06 pm


» Fight baby, fight! - Shiva & Ares
by Sandra Wu-San Vas. Dec. 09, 2018 7:40 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
John Constantine
 
Vandal Savage
 
Faye Fairthorne
 
Jason Todd
 
Harleen Quinzel
 
Conner Kent
 
Pamela Isley
 
Slade Wilson
 
Eros
 
Music

Share | 
 

 You are Beautiful! - Kory & Dick

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2017. Oct. 26.
Age :
31
Tartózkodási hely :
New York - Gotham
Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: You are Beautiful! - Kory & Dick    Szer. Márc. 21, 2018 4:31 pm
KoryMivel nem tudok főzni, és nincs Alfredom mint Brucenak, így gyakori vendég vagyok a város éttermeiben, a törzshelyemen még csak foglalnom sem kell, mindig fenn van tartva a számomra egy hely, ahova ülhetek. Most is ide tartottam, kocsival érkeztem, de azt pár utcával arrébb leparkoltam, ugyanis szerettem volna átvágni azon a parkon ami annyira vonzott, jó idő van, csicsereg minden. Romantikusnak is lehetne mondani, de… mindegy. Megállok a patak feletti kőhídon és figyelem az alattam fodrozódó vizet, a kacsák gondtalan életét. Nehéz volt a mostani Batmanes küldetés, a végén lesérült Bruce is, hiába már nem az a régi fazon ő sem. Mindketten öregszünk, és gyakran még mindig elfelejti, hogy én nem Robin vagyok, hanem Nightwing már, így nem hallgatok a korábbi hős nevemre, vagy, én nem Damian vagyok, az a srác katasztrófa, de Rash-al Gul alatt nem csodálom hogy úgy viselkedik mint egy vadállat.
Ebből a szempontból sokkal jobb nekem, nem kell gyermekneveléssel foglalkoznom, a bár a torony is hiányzik, hiszen mégis csak ott nőttem fel. Kék szemeimet végigfuttatom a fákon és a tó további részén. Kellemes virág illat csapja meg az orromat, így elindulok abba az irányba, csak ne Ivy garázdálkodjon, már megint… A beidegződések…pontosan.
De végül csak egy ártatlan jázmin ültetvényre bukkantam, a bokrok rejtekében,  látszik ,hogy szándékosan lettek ideültetve.
Némán gyönyörködöm a virágokban, igen, néha én is lehetek szentimentális, vannak érzelmeim nekem is.
Zsebre dugott kézzel ácsorgok az ágyás mellet és figyelem a kertészt ahogy gondosan ültetgeti sorba egymás után a töveket.  Néha jólesik megállni néhány pillanat erejéig.
A távolban pezsgésre, felfordulásra leszek figyelmes, ami persze hogy felkelti az érdeklődésemet, így oda sétálok, először egy vörös üstökre leszek figyelmes. Majd a szétváló tömegben az érdekes bőrszin is feltűnik, aztán a fekete estélyi is, ahogy ott pózol a ruhában egy játszótéri hálós játék előtt. Kissé eltátom a számat, majd elkapom a pillantásom, végül újra ráemelem a tekintetemet. Gyönyörű, lélegzetelállító és nem az enyém!
Hátrább húzódok, csak állok az egyik fának támaszkodva és figyelem ahogy pózol, ahogy dolgozik, nem volt kifogásom a civil munkája ellen, csak annyira röhejesnek tartottam az embereket, felveszünk egy maszkot, vagy sokkal szexibb ruhát Kory esetében, és már meg sem ismerik, hogy ki is ő valójában.
Figyeltem, amint újabb ruhát aggatnak rá, de a fotós még mindig ezt a feketét akarta erőltetni.
Nekem sem volt kifogásom ellene. Aztán az egyik aszisztens kiszúrta a többszöri összepillantásainkat.
- Ott az a férfi! Nézd! Nézzétek! Jó volna a kiesett férfi szerepre az esküvői fotózáshoz! – én meg meglepetésemben még levegőt is elfelejtettem venni, ezt nem gondolhatják komolyan! Csak egy bámészkodó vagyok, nem szmikingban, csak elegánsabb öltözetben mint az átlag, mert az étterem ahova tartok, dresscode-t követel. Nem-nem. Rázom a fejem.
Nightwing


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 04.
Tartózkodási hely :
Jump City
Hozzászólások száma :
7

TémanyitásTárgy: Re: You are Beautiful! - Kory & Dick    Vas. Ápr. 01, 2018 1:05 pmDick & Kory ©️
You're my destiny~
Azt hiszem, szeretem ezt csinálni. Mindenki nagyon szokott örülni, amikor sikerül egy csodálatos képet lőni, én pedig nagyon boldogságos vagyok, hogy segíthetek ebben nekik. Nincs kifogásom a munkám ellen, elvégre számomra nagyon érdekes itt minden, ahogy az is, hogy az emberek fizetnek azért, hogy szép képeket készíthessenek rólam magazinokba. Azt nem mondom, hogy teljesen értem a logikát mögötte, de ez ilyen emberi dolog. Egyszerűen elfogadtam, hogy így van és már meg is szoktam. Jópár éve vagyok már itt, s bár már a Tini titánok korszakából kinőttem, én vagyok szinte az egyetlen, aki foglalkozik az új nemzedékkel. Vagy.. mondhatjuk úgy is, hogy az egyetlen, aki nem áll meg a lábán egyedül. Hát igen...
-Így jó?-Kérdezek néha vissza, elvégre én nem azt látom, amit a fotós a lencsén keresztül. Igazítgatnám a fekete estélyit, de az öltöztető lányok mindig kiszúrják az ilyen irányú mozdulataimat és még azelőtt ott teremnének, hogy eldönthetném, merre pakoljam az anyagot. Összességében nem lehet okom panaszra, bár azt nem tudnám megmondani, mit hisznek rólam. A bőrszínemről, vagy a furcsa szememről. Talán valahol tudják, hogy ki vagyok, csak túllendülnek rajta? Nem tudom. Őszintén szólva remélem, hogy ez a helyzet. Éppen a hálós játékba gabalyodott hajamat szedem ki szépen szolidárisan, mikor megérzek egy tekintetet. Egy különlegeset, elvégre mindenki csak néz... de valaki lát is engem. Lopva járatom a tekintetem, miközben pózolok az elvárásoknak megfelelően s szinte levegőt is elfelejtek venni, mikor összetalálkozik a pillantásunk. Az én Robinom! Vagyis most már Nightwing... de nekem örökké az igazi és egyetlen Robin lesz. Igyekszem rejteni a felfedezés adta izgatottságom, de a csillogó szemem talán elárulhat. Mostantól akárhogy fordítanak, mindig az ő irányába pillogok, őt keresem. Mit csinálsz te itt? Hogy kerültél ide? Azt hittem... hogy nem fogsz visszajönni. Gondolataimból az öltöztető lányok kuncogása és csivitelése rángat ki. Elragadó ötlet!
-Szerintem is! Hívjátok ide! - Mosolygom rá szélesen, és integetek neki.


I miss you so much!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 26.
Age :
31
Tartózkodási hely :
New York - Gotham
Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: You are Beautiful! - Kory & Dick    Pént. Jún. 01, 2018 2:07 pm
KoryBevallom őszintén a merengésem és a távoli csodálásom közepette erre számítottam a legkevésbé. Sóhajtottam, magam elé néztem, majd a felém közeledő nőkre pillantottam, és fejcsóválva kezdtem hátrálni, miközben feltartottam a kezeim.
- Na de hölgyeim, hol a vacsora meghívás, vagy a telefonszám cserélés, rögtön a közepébe? – néhány nevetgélni kezdett, a harmadik pedig célirányosan a hátam mögé lépett és elkezdett tolni a tömeg irányába. Ebből baj lesz! Lassú voltam, túlságosan elmerengtem azon, hogy mit is keresek itt újra. Hiszen miatta szeretnék újra visszatérni a Titánokhoz, de már nem kicsiben szeretnék működni. A Liga ügyei valahogy jobban foglalkoztatnak, egy központi irányító rendszer kellene, és összefogni a többi hőssel. Supermannek talán lenne ehhez alkalmas eszköze, vagy bánom is én, még a hős ügyeken se tudtam igazán töprengeni, mert hölgykoszorúba voltam véve. Rövidesen azon kaptam magam, hogy rám erőszakolták az öltönyt, mert a modell kisasszony mint kiderült különösen elégedett volt a fizimiskámmal, hogy ne lenne az? Elvégre ismer, én törtem össze a szívét. Ez egész biztos,hogy egy bosszú a részéről, most élvezi, hogy rivalda fénybe állíthat, de nem… tudom, hogy Csillagnak sosem voltak efféle hátsó szándékai, egyenes tamarani, sosem hazudott semmiről, legalábbis nem az erőssége a hazudozás, és egyébként is kiszúrnám. épp ezért áll tőle távol a csapda állítás.
- Ááá, elég! torpantam meg a smink szoba előtt. – Semmi púder, és semmi más egyéb mázolmány. Hol a szerződés az alkalmi munkáról, a feltételekről és a többi? Egyáltalán mennyit kapok ezért? Manapság vigyázni kell az embernek ha csak járókelőként is, de rögtön bevonhatják egy kampányba?  - cövekeltem le az ajtóban és nem mozdultam tovább. Végül megláttam kikelni a székből Koryt és elhallgattam,csak elég volt ránéznem és tudtam, hogy hiába az eddigi ellenállásom, miatta beadom a derekam.
Őt néztem az új ruhájában és felsóhajtottam, kiálltam az útból, és utat engedtem neki. Gyönyörűen festett, szép és lélegzetelállító, mint minden darab, amit épp viselt fotózáskor, vagy a kifutón. Tényleg tudja viselni ezeket a holmikat és büszke vagyok rá, amiért megtalálta a civil munkáját is a földön.
Végül elrángattak mellőle, nekem még kellett az útbaigazitás, megtudtam, hogy azért lettem random kiválasztva, mert feltűntem Korynak, és egyébként is valami balfék lebetegedett, vagy visszamondta.
Nem bánom, legyen, bár férfi jelenlét nélkül is ragyog Kory, végül oda egyengetnek a közelébe. Valamit magyaráznak arról, hogy mire kell figyelnem, és milyen témájúaknak kellene lennie a képeknek. De néhány pillanatig csak állok és figyelem őt.


Nightwing


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 04.
Tartózkodási hely :
Jump City
Hozzászólások száma :
7

TémanyitásTárgy: Re: You are Beautiful! - Kory & Dick    Csüt. Jún. 21, 2018 11:51 amDick & Kory ©️
You're my destiny~
A szívem majd kiugrik a helyéről, ahogy fess alakját figyelem, a szemeit, a zavarodott tekintetét és azt, ahogyan látszólag ellenáll, mégis lépdel ide, hozzám. Furcsa érzések keringenek bennem. Haragudnom kellene, utálni őt, ezt írták a Woman's-ben. De én... képtelen vagyok erre. A lányokkal bemegyek az öltöztető sátorba, seperc alatt lekapják rólam az estélyit, és könnyed, fehér selyembe öltöztetnek. Kiosontunk a sminkes székemhez, hogy ott is kezelésbe vehessenek. A hajamat kibontják és lágyan a bal oldalamra rendezik a loknikat. Egy szolidabb smink és egy fehér körömcipő kerül rám, így kelek fel onnan. Lassan lépdelve sétálok el Dick mellett, épp csak egy kicsit reá pillantva, elpirulva. Annyira jól áll neki a szmoking... de nem tudom mit mondhatnék neki, csupán... rámosolygok. Én már a helyemre sétáltam, őt még okítják, elvégre én tudom mi a dörögés errefelé. Végül csak befut mellém, halom, hogy magyaráz a fotós, a lányok igazgatják az áttetsző uszályomat, én meg csak nézem őt és ő engem. Ránézek a stábra, biccentek.
-Kezdhetjük.-Kérdés nélkül lépek közelebb Dickhez, két kis kezem simítom fel a bordái mentén s fenekem kitolva fekszem fel művészien a mellkasára az első képhez. Elvégre... esküvői magazinba fognak menni a képek. Közbenalányok csinosítják a csokrot, mert kiestek belőle a gyöngyök.
[color=#453B29]-Régen találkoztunk...
Suttogom közben életem meghatározó férfiának, a karjaiba bújva. Ez hosszú fotózás lesz...


I miss you so much!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 26.
Age :
31
Tartózkodási hely :
New York - Gotham
Hozzászólások száma :
14

TémanyitásTárgy: Re: You are Beautiful! - Kory & Dick    Szomb. Júl. 21, 2018 3:47 pm
KoryEz az egész… annyira abszurd, nézem őt, és gyönyörűnek találom, legyen rajta bármilyen ruha, az ingem, nem tudom ,hogy hogyan de valahogy magára veszi, és kicsit kicsi rá, nem takarja úgy a fenekét, de nem bánom, sok dolgot láttatni hagyott nekem az a felső, vagy… épp egy ilyen ruha. Elgyengülök, igen. De hiszen azért érkeztem, hogy bocsánatot kérjek tőle nem? valahogy megpróbáljam helyrehozni azt a bakit amit akkor tettem.
Tudom,hogy a szavaknak ereje van, igen… ennyire, Kory komolyan vette amit akkor mondtam.
Tetszik, ahogy kis göndör akármikben rugózik a haja az egyik oldalon a vállán, és halványan elmosolyodom. Várjunk csak! Hiszen az egy menyasszonyi ruha ami rajta van, ha jobban megnézem… A szmoking hagyján. Szusszanok, ez van, belecsöppentem a közepébe.
Meglepődve pillantok rá, majd a kamerákra, valójában egyáltalán nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy szerepeljek, nyilvánosan pláene, és ráadásul senki sem tudja, hogy mi van köztünk. Vagy volt. Felpillantok rá, a kezem a derekára csúsztatom, engem sose zavart, hogy magasabb nálam s az sem,hogy erősebb, megvan annak is az előnye, és büszke voltam rá. Így ha miattam kerülne, bajba tudom,hogy megtudná magát védeni. félre pillantok, és tulajdonképpen igen, szégyellem magam, mert nem így akartam találkozni vele, nem itt és most. Rendesebb, normálisabb körülmények között. A megjegyzését hallva egyetértőn hümmentek.
- Beszélgethetnénk ezután… - de amint megszólaltam, rám pisszegtek, hát ezt a szakmát sem fogom megkedvelni, akkor Kory miért csinálja, nem értem. Viszont, jólesett a kezemben tartanom. Magyaráztak, beszéltek hozzánk, de volt egy pont amikor leszartam, nem érdekelt az egész, csak őt láttam. Még jó néhányszor átöltöztettek, nem beszéltem sokat, mert ezeknek az alakoknak nem tetszett ,és különben sem az ő fülüknek való volt a beszélgetés. Meghagytam, hogy a papírjaimat Koryn keresztül intézzék, ő úgyis jobban ért ehhez az egészhez, na meg ürügy legalább így is ,ha netán elhajtana, akkor legyen miért felkeresnünk egymást. Hiszen, tudom,hogy lelkiismeretes, a papírt mindenképp eljuttatná nekem. Még órákig pakolgatnak minket különböző pózokban és ruhákban.
- Annyira összeillenek, az esküvői fotók után lehetne egy fehérnemű fotózás is. Mint az esküvői képek folytatása. – ajaj! Nem! Ha lehet, most riadtan kaptam a tekintetemet Kory irányába, ezt nem teheti velem. Ennyi önuralmam még nem sem lenne a közelébe szerintem.
- Én, nem hiszem, hogy ez… jó… - de valami túlmozgásos asszisztens elfut mögöttünk és egyenesen Korynak sodor, bele a karjaiba és a két szép hatalmas halom közé. Megrázom a fejem. Nem! Ez se jó! Jobb lett volna ha fel se kelek.
- Sajnálom, nem direkt volt, csak nekem jött valaki hátulról. – és amúgy se így intézném ha kellene nekem. Enni készültem, volna kedved velem tartani? – váltok témát, mintha minden napos lenne, hogy a kedvesem mellei közé pottyanok, akivel épp fasírtba vagyok.Nightwing


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 04.
Tartózkodási hely :
Jump City
Hozzászólások száma :
7

TémanyitásTárgy: Re: You are Beautiful! - Kory & Dick    Hétf. Okt. 15, 2018 5:30 pmDick & Kory ©️
You're my destiny~
Tudom, sok idő telt el azóta, hogy elváltak az addig egészen közös útjaink. Én jobbra, ő balra, még másik városba is ment, csak ne legyek a közelében. Mégis mit kellene erre lépnem? Valahol félve mindig is vártam, hogy visszajöjjön, még ha ugyan hozzám se szól, csak láthassam. Igaz tudtam, hogy soha többet nem leszek már igazán szerelmes, meddő próbálkozásaim voltak csupán egy boldogabb élet reményében. S mi maradt? A modellkedés, a vaku, a fények és a szebbnél szebb ruhák. A Tini Titánok, a Torony és a magány, mi úgy ragaszkodik hozzám, mint macska a bundájához. Néha igazán szeretnék újra fiatal lenni, újra Titán lenni és a többiekkel üldözni a bűnt, mint régen. Talán én vagyok az egyetlen közülünk, aki nem tudja elengedni azt, ami volt. Az én legeslegelső földi barátaimat.
-Fontosnak hangzik...- Bújtatom el a mosolyom mögé a szavaimat, így engem nem is torkollnak le a beszédért. Hát igen, csinálom már egy ideje és rájöttem, hogy tudok zökkenőmentesen barátkozni. Egyáltalán nem esik nehezemre ez a fotózás, elvégre oylan helyzetben vagyunk, amiben már nagyon régóta szeretnék lenni, csak éppen... a világ úgy gondolta, hogy a hősöknek nem kell boldognak lenni. Csak mentsék meg a világot, többet ne akarjanak. Tudom, önző vagyok. Felpillantva meglátom a riadt tekintetét, csendesen, fájón húzom el a számat, miközben oldalra pillantva vezetem a hangoskodókra a tekintetem.
-Szerintem nem jó ötlet.
Egyből elhallgatnak, befejezzük a fotózást, én pedig egy enyhe pukedlivel lépek el tőle, s szakítom ki magam erős kezei közül. Egek... Minden tamarani legendára... csontomig hatol a fagy, mit ez a hiány okoz. Először azt hittem ő kap utánam, ő lép ily hevesen vissza, közel hozzám, de csupán... csak meglökték. Pár pillanat csupán, eddig van csak arcomon a csalódás keserédes mintája, utána már csak beletörődő mosolyommal nézek rá.
-Nincsen semmi baj, Dick Grayson. A menedzserem nemsokára megkeres a papírmunkával és a közreműködésedért járó honoráriumoddal. Kérlek add meg a címed annak a hölgynek.
Mutatok itt Lornára, hogy tudja, ki is fogja majd vinni a szerződést és az egyéb dolgokat. A lábaim nehezen mozdulnak, de nem állhatok ott örökké. Kényszerítem magam, hogy induljak. Jajj, mozdulj már! Pár lépés csak, eddig bírtam. A vállam fölött visszapillantok.
-Még van hátra egy interjúm... megvársz?


I miss you so much!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: You are Beautiful! - Kory & Dick    

Vissza az elejére Go down
 
You are Beautiful! - Kory & Dick
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Jump City-
Ugrás: