There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Ha melletted ébrednék
by Lobo Yesterday at 2:13 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
Faye Fairthorne
 
John Constantine
 
Dick Grayson
 
Song Taewon
 
Harleen Quinzel
 
Orin
 
Raven Roth
 
Conner Kent
 
Proinsias Cassidy
 
Music

Share | 
 

 Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Szomb. Márc. 31, 2018 9:51 pmTo my Sweetie


"Let him burn, what he said, Let him burn...what he did...I am relentless, until the day I die"


Későre jár az idő, a lakosság nagy része már alszik, vagy lefekvéshez készülődik, de egy magas, magányos alak még csak most indul neki a városnak. A motorja igazodik a jelen kor divatos sportmotorjaihoz, de ez csak egy álca. Ez sokkal nagyobb és sokkal többet tud mint bármilyen emberek által kreált kétkerekű. A motor mellett álló alak magas, rasztaszerű haja koromfekete, bőre egészségtelenül fehér, de a szemei... vörösben izzanak, és széles vigyora szinte csak úgy szikrázik. Feketében és bőrben van, egyi kkarján vastag láncot visel feltekerve, karkötő gyanánt és motoros kesztyűbe bújtatott kezekkel markol rá a kormányra, és csizmás lábaival taszítja meg a motrot a támasztékról, hogy elinduljon.
Felbőg a motor, ami Lobo fülének kellemes dorombolás, és neki is lendül hoyg cikázzon egy kicsit a városban, és részt vegyen az egy óra múlva tartandó gyorsulási versenyen. Általában szívesen látott vendég ott, és jó versenyző is, bár nem minden esetben a pénzért hajt, bár néha nem árt neki. Általában mindig van neki valahonnan, de inkább ne kérdezze senki hogy honnan. Elég intelligns hozzá hogy a modern technolgiát felhasználva megcsapoljon pár bankszámlát amikor kedve tartja.
Kényelmes tempóban zötyögve esik be a verseny helyszínére, fél órával kezdés előtt, hogy még egy kicsit igyon és szórakozzon is a résztvevőkkel.
- Nézzétek, megjött a Hiéna! - kiált fel valaki aki elsőnek veszi észre a vad figurát a motoron, és nem tagadja meg szolgálta ezt a nevet hiszen a röhögése tud olyan lenni. Ugatásszerű és gúnyos. Kitámasztja a motort és lepacsizik néhány ismerőssel akit nem akar éppen megölni. Ha nincs gyilkos kedve, akkor még akár jó társaságnak is nevezhető. Egy sört bont magának és pillantása végigsiklik a tömegen, és megakad egy nőn, aki nem emberi. Érzi valahogy hogy nem tartozik ide, és oda is lép hozzá.
- Hát helló angyalom - vigyorít szélesen, mint valami ragadozó. Lobo nem éppen visszahúzódó jellem, így a nő már talán ismerheti hírből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
110

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Vas. Ápr. 01, 2018 7:36 pmLobo & Shiva @
Senki sem róhatja fel nekem, hogy hébe-hóba szükségem van egy kis kikapcsolódásra. Az elmúlt időszak igen termékeny volt megbízások szempontjából, bár egy kis információs elcsúszást eltekintve hiba nélkül telt a hónap. Lettek új gyakorlóbabáim, új fegyvereim és a legutóbbi megbízásom is kellőképpen átmozgatott. Remélem nem szaglik rólam messziről, hogy kvázi vérben fürödtem az eset miatt, bár vagy háromszor tusoltam és mostam hajat, mert biza kaptam az anyagból rendesen. Így jár az, akivel elszalad a paci és nyaki artériát nyiszatol el. Azt hiszem, most jöhet a jól megérdemelt pihenés és Hawaii. No nem szó szerint, a világért se adnák ki annyi pénzt egy földkupacért az óceán közepén, ami igazából bármikor elsüllyedhet. Szóval magamra kaptam a fekete oldalt fűzős bőrnadrágomat, hozzá egy sötétszürke passzos felsőt, meg egy motoros bőrdzsekit. Sötétbarna hajam enyhe hullámokban omlik a vállamra, sminkelni meg lusta vagyok. Mint általában mindig. Nem vagyok az a jókislány fajta, szóval egy llegális motorverseny bennem semmiféle maradandó lelki sérülést nem okoz, főleg mert csak nézőnek jöttem. Egyrészt félig-meddig hasznos is, elvégre, a színtiszta hülyeségért nem fáradnék ide, azonban érdemes néha nyitott szemmel és füllel járni-kelni a világban. ezért is vagyok ma itt. Információt szerezni, fogadni, és legurítani pár habos folyékony kenyeret. Éppen az egyik sörkimérős lakókocsi oldalának támaszkodva iszogatom a sörömet, mikor egy... hegy lép oda hozzám? Egy szőrös hegy. enyhén felvont szemöldökkel emelem meg a tekintetem és futtatom végig a széles vigyorán át a kidolgozott karizmain keresztül a csizmája végéig. Iszok egy kortyot, és lenyalom a habot a felső ajkamról és biccentek a köszöntésre.
- Az angyalokkal nem jövök ki túl jól...Folyton panaszkodnak, hogy túl sok melót adok nekik.
Mosolygom rá, majd kissé megdöntve a fejem próbálok ellátni mellette, nem akarok lemaradni az indításról. Vagy várjunk csak... minek is nevezték? Valahol a perifériás látószögembe került, mikor elhangzott az imént. Hümmentve fordítom vissza a tükreimet felé.
- Te is indulsz... - mérem végig- Macisajt? 
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Szomb. Ápr. 21, 2018 11:19 amTo my Sweetie


"Let him burn, what he said, Let him burn...what he did...I am relentless, until the day I die"Még bő háromnegyed óra, mire a futam elkezdődik, és a motorja már fel van lobogózva hogy lássák ki hol tart a versenyben. Ez egy piszkos játék, minden eszköz megengedett és Lobo mestere annak hogyan ejtse ki a versenytársait a játékból ha nem kívánja őket.
Most viszont még alapozni akar, sörözni és egy whiskeyüveget sem utasít vissza, így a csapszék felé indul hogy szerezzen magának. A költségek úgyis megtérülnek és mindenki tudja hogy jobb ha adnak neki amit csak akar. Az alien mindig állja a szavát, és ezt tudhatja is aki ismeri. Betartja a szavát, legyen az bármi is. Ha azt ígéri hogy valaki meghal... akkor valaki meghal. egy óra múlva, egy nap után, egy hét után... de meghal.
A nőt viszont még nem látta itt, és ösztönösen érzi hogy más, mint az emberek. Nem tartozik közéjük, már a tartása is más. Nem zavarja ha végigmérik, méretei miatt ez gyakran esik meg vele, de azzal is tisztában van hogy nem éppen visszataszító látvány, hacsak nem vesszük annak a vörös szemeit. Az nem éppen hétköznapi de az emberek csak lencsének fogják fel.
- Velem sem állnak szóba, de már lassan az ördögök sem néznek rám jó szemmel - vigyorodik el, ahogy megtámaszkodik a nőtől nem messze. Nem tud meghalni, de ha tudna is, semmiféle másvilág nem fogadná be, és kárhozott lélekként maradna itt. A pokol is kitagadta hiszen ördögibb mint maga a sátán.
- Indulok, és nyerni fogok. Lobo vagyok - mutatkozik be a nőnek visszafogott mosollyal. Egyenlőre nyugalmas kedve van és tetszik neki a sötéthajú formás szépség. veszélyesnek sejti és ez még inkább érdeklődést kelt benne iránta.
- Na és te? Szintén? - kérdez vissza ahogy a versenyzők felé pillant, akik még hozzá hasonlóan iszogatnak, cigiznek, röhögcsélnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
110

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Szomb. Ápr. 28, 2018 11:22 amLobo & Shiva @
Mindössze csak nézelődni akartam, esetenként jót röhögni a megcsúszó kocsikon és az anyázó sofőrjeiken innen, a biztonságos és szuperhasznos sörös bódé mellől. A saját épségemet nem szándékozom kockára tenni, elvégre mindenki tudja, hogy itt csal mindenki, ahogy azt illik és nem szégyelli. Én meg ha felhúznak, lehet lenyiszálok mindenkit, szóval az talán nem lenne túl jó ötlet. Elég lesz nekem csak nézelődni. Meg egyébként sem vagyok sérthetetlen és nem akarom, hogy egy bugyuta futam a megbízásaim rovására menjen.
- Meghiszem azt.
Pillantok fel az arcára a robusztus úrnak, s elmélázva forgatom a számban a sörömet, miközben a vörös szemeket figyelem. Próbálok rájönni, hogy lencse-e, de nem látom azt a halovány kis csíkot a szembogara körül, ami lencsére utalhatna. A nevére elmosolyodom és biccentek.
- Most csak Sandra.
Válaszolom neki egy félmosollyal,elvégre, most nem vagyok munkába temetkezve és csak információ szerzés céljából választottam ezt az eseményt, de mehettem volna moziba is ehelyett. Noha ott megőrülnék az unalomtól.
- Miért vagy ennyire biztos a győzelmedben? Talán lefizettél mindenkit? Nem... azt nem hiszem... előbb tépnéd szét őket, nemdebár?
Pillantok rá felvont szemöldökkel, puhatolózva. Veszélyesnek érzem, roppant veszélyesnek, bár azt a felépítéséből megmondom, hogy nem harcművész. Inkább a nyers és brutális erő megtestesülése. Egészen... helyes. Bár nem vagyok benne biztos, hogy nekem biztonságos-e vele trécselni.
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Vas. Ápr. 29, 2018 8:47 pmTo my Sweetie


"Let him burn, what he said, Let him burn...what he did...I am relentless, until the day I die"A mocskos negyedben már lassan minden készen áll a versenyre, már csak az indulás idejét várják, és Lobo ezt az időt ivással tölti el és jelen esetben ismerkedéssel, hiszen látja hogy a nő nem éppen mindennapi jelenség, van benne valami... halálos. Valami, amiért az ő szemében máris érdekes lesz, hiszen nem egy törékeny barbibaba. Megáll mellette és a sör kézhez kapja alaposan meg is húzza az üveget, megcsörren a karjára tekert lánc karkötő, amit többféle fegyverként is tud alkalmazni, bár még arra se lenne igazán szüksége.
Ahogy elnézi a nő sem fegyvertelen, hiszen a mozdulatai, a mozgása másról árulkodik. Lobo felismeri a harcosokat hiszen ő maga is, bár nem ilyen kifinomult mint a nő. Ő a fizikai erejét használja, és igazán meg sem kell erőltetnie magát ha rátámadnak, az itteniek olyan gyengék. Nem igazi ellenfél neki senki.
- Nem szeretnek túlórázni - vigyorog, ahogy belegondol hiszen ő ki van tiltva mindenhonnan. Még jó hogy nem tud meghalni, nem lenne hová mennie, és kóbor lélek lenne csak semmi más. Vörös fényű szemei kicsit szűkülnek össze ahogy kuncog, nyilvánvaló mit néz annyira, de ezek nem lencsék, neki tényleg ilyen a szeme, és ha valaki közelről nézi meg akkor egy árnyalat különbséget vehet észre, és láthatja a szembogár körüli részt.
- Sandra, csinos név egy csinos nőhöz. Máskor más a neved? - kérdeződködik ahogy megtámaszkodik és méregeti a formás alakot. Csinos, meglehetősen Lobo ízlése szerinti.
- Egyszerűen csak jobb leszek náluk a motorommal. Saját gyártmány és messze lehagyja a földi járgányokat. Ha széttépném őket nem lenne kivel játszanom - válaszol, mert körülbelül csak ez tartja vissza attól hoyg vértengerré változtassa a sztrádát. Szeret versenyezni, és szórakozni határok nélkül, féktelenül...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
110

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Csüt. Jún. 21, 2018 10:34 amLobo & Shiva @
A válaszára halkan felnevetek, s még mosolyogva kortyolok bele az italomba újra. Érdekes egy... ember? Talán valami meta vagy hasonló. Legalábbis lehengerlő méretekkel rendelkezik, hmm, gondolom?
- Igazad van, rém lusta egy népség.
Nézák rá a poharam pereme mögül. Elég érdekes egy figura. Árad belőle, hogy veszélyes és valamiért ez a tudat olyan kellemesen bizsergeti a gerincemet, noha harcolni nem akarok vele. Innen megmondom, hogy nem harcművész, inkább a nyers erős harcosa, az pedig számomra nem ugyanaz. Az utolsó kívánságomat csak egy másik harcművész tudja teljesíteni.
- Így igaz, a munkához mást nevet használok.
Kacsintok rá egy röpke pillanat erejéig, elvégre, ha tudná azt a nevem, akkor vagy megbízó, vagy célpont lenne. Bár utóbbival szerintem rendesen meggyűlne a bajom.
- Földiek..? Ééértem.
Húzom mindentudó mosolyra a számat, elvégre visszaigazolást nyert a tézisem, hogy nem ember. Igaz, nem is meta, mint ahogy tippeltem, de végül is nem sok földönkívülivel találkoztam eddig, tehát nem volt szükségszerű tudnom. Kíváncsivá tesz...
- Megmutatod a motorod?
Újabb korty a sörömből, s bár most éppen bájcsevegek, azért a fülem nyitva van és szűri a zsivajból az értékes információkat. Meg is hallok valami érdekeset, így előveszek egy kis noteszt és felfirkálok pár szót, majd újra elteszem.
- A sebesség jó dolog... a verseny után elviszel egy körre?
Pillogok rá, nos, nem őzike szemekkel, elvégre vadász vagyok, szóval még a szemem is sunyin mosolyog, az ajkaim meg vigyorba rendeződnek.
- Mármint a motoroddal.
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Kedd Júl. 03, 2018 8:39 pm


Everybody x Lobo

Lustán hordozza végig a tömegen vörös szemeit, amik igaziak. Nincs az a lencse, ami visszaadná Lobo nézését, főleg ha azok éppen morcosan szűkülnek össze. Nem leplezi el az érzéseit, ilyen szempontból Lobo egy igazán egyszerű lélek, és nem olyan nehéz őt kiismerni.
- Rém lusták, az igaz. Nem tudom hogy tudnak ilyen unalmasak lenni - sóhajt fel egy kicsit, és elereszt egy öblös böffentést, csak úgy szolidan. Nem hangzik úgy mintha egy szarvascsorda bőgne, még véletlen sem.
Széles mosolyt villant a nőre, ahogy az is cicázik vele, de most nem nyomul rá olyan agresszívan ahogy szokott ilyenkor. Tetszik neki valami a nőben, valami veszélyes ami emlékezteti őt saját magára. Olyannak tűnik akivel nem lehet baszakodni, és ezt Lobo tudja a legjobban.
- Remélem egyszer kiderül mi az. Vadásznál rám, nőszemély? - vigyorog és megissza a maradék sört is az üvegéből és messzire hajítva ahol csattanva törik ezer darabra.
- Földiek, az enyém kicsit más és szívesen megmutatom ha érdekel - mutat a motorok közt dekkoló saját, kicsit nagyobb és régebbinek tűnő darabjára. Ő maga rakta össze és nem hajlandó eltűrni ha valami baja esik. Haltak már meg ezért emberek és egyéb lények is.
- Még kettőre is, Szépségem ha úgy kívánod  - dorombolja szinte, és közelebb sétál a motorjához, remélve a nő is követi. Masszív és erőteljes darab, bár lehet nem néz ki olyan csilivilin mint a többieké, mégis ő fog nyerni. Ez tudott.
- Mással is elviszlek ha akarod - teszi meg a felajánlást.


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
110

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Vas. Aug. 05, 2018 9:38 amLobo & Shiva @
Egészen..érdekes jelenség áll itt előttem s noha valahol az agyam legmélyén világít a pici piros vészjelző lámpácska, valahogy nem elég erős ahhoz, hogy előremásszon megkongatni az igazi vészharangot. A szavaira felnevetek, egyik lábammal kilépek s ráhelyezve az egyensúlyomat hajolok közelebb hozzá, miközben mutatóujjam közé csavarok egy tincset a hajából.
- Csak ha elég sokat fizetnek érte.
Húzódnak veszélyes mosolyra ajkaim, aztán csak kacsintok és elengedem, hogy megmutathassa azt a szétesőnek tűnő motort, ami mégis áll valahogy. Gyanítom, ez sem földi alapanyagokból készült. Őszintén élvezem ezt a kis cicázást, ringó csípővel sétálok utána, miközben magamban mulatok a döbbent tekinteteken. Körbesétálom a járgányt s most már határozottabban meg tudom állapítani, hogy baromira nem földi cucc. Ez nem csalás egy kicsit? Bár... érdekel is engem.
- Szép darab, illik hozzád.
Hordozom végig a tekintetem tagbaszakadt testén, elvégre, ekkora melákot valahogy vinnie kell és úgy fest, simán teljesíti a dolgát, ha még mindig egyben van.
- Kétszer is? Ú, elkényeztetsz.
Kuncog fel, miközben a kormányhoz ér éppen csak, ujjbegyét puhán húzza át a markolaton. Az ajánlatra sunyin villannak a szemei, csábos félmosoly virágzik ki ajka szegletében.
- Ahhoz először nyerned kell, Lobo. Vesztesekkel nem vegyülök...
Kacsint rá, majd a kürt hangját hallva integet az órásnak, és kiriszálja magát a motorok közül.
- Mindent bele, hegyomlás~
Trillázik még vissza, aztán kacagva megy vissza nézőtérre, elvégre most az ő körük jön, kíváncsian támasztja az egyik kocsik, miután szerzett még egy sört s epekedve várja a futamot.
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Kedd Szept. 25, 2018 10:58 am


Shiva x Lobo

A nőre villantja vörös íriszeit, nem tagadja hogy tetszik neki, és veszélyesnek érzi a mozgása alapján, de neki ehhez jó szeme van hiszen ő maga sem egy szelíd bárányka, és egész lényéről a brutalitás és az erőszak árad. Ami rendszerint helyén is van hiszen hamar indulatba tud jönni. A nő válaszára csak felkuncog. Rosszul jár az a gyilkos, aki az ő nyomára ered és igazán sajnálná ha Sandra is beleesne ebbe a hibába.
- Nem érek meg annyi pénzt, ne vállald el a megölésem - hiszen őt megölni gyakorlatilag lehetetlen, bár ezt néha hajlamos elfelejteni. Bármennyire sérülhet is, akkor is regenerálódok és bár érez fájdalmat maradandó károk nem keletkezhetnek benne, és ezzel csúnyán vissza is tud élni. Na persze, ő kicsit sem bánja.
Odasétál a motorjához és végigsimítja mint valami nagyvadat és tény és való hogy robosztusabb mint a földi kecses kistestvérei, de mégis ez egy univerzális robogó erőd.
- Ugye? Nem olyan kicsi és szép mint amazok, de ez még soha nem hagyott cserben - vigyorodik el, és nem megy már messzire a motortól hiszen lassan kezdés van és el kell foglalnia a helyét. A versenyt komolyan veszi és nem él vissza nagyon a hatalmával, csak a motorja képességei ugye...
- Kétszer is. Készülj fel, mert én fogok nyerni és akkor nem kell vesztesekkel lógnod - válaszol, és a motorhoz lépve fel lendíti magát rá. Beindítja és a kürt hangjára felkészültségbe áll. A második kürt szó már a rajtot jelenti, és visszakacsint a nőre és szinte a kürtszóval együtt lő ki. Játszadozik, hagyja hogy megelőzzék, aztán könnyedén előreáll megint, és újra és újra. Végül egy motorhosszal fut be elsőként, és mögötte a kedvenc pajtásai érkeznek második, harmadik és negyedik helyen. Fogadja a gratulációkat, aztán már csak egy valakit keres a tömegben. Azt a nőt... Végül megoldja egyszerűen.
- Sandra! -bömböli el magát, mire általános röhögés támad a módszere nemes egyszerűségén, de reméli célt is ér.

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
110

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Hétf. Okt. 08, 2018 8:19 pmLobo & Shiva @
Mondjuk azt is hozzá kell tenni az igazsághoz, hogy ez a tag itt túl kellemes a szemnek, esztétikai bűncselekmény lenne megvonnom magamtól a hasizmainak látványát. Illetve, ha a motorja nem földi, a gazdája még úgyse. Nem kell nekem ennyi macera, van elég itt, a Földön is bőséggel.
- Nos, vannak helyzetek, amikor igen is a méret a lényeg....
Jegyzem meg csendesen, ahogy körbenézek és levizualizálom, ahogy ez a batár gép diszkoszméretűvé lapítja a többi, gyengusz fémvázat. Valahol megmosolyogtat az elképzelés és ez talán az arcomon is feltűnik egy röpke mimikai baki eredményeképp.
- Óóó, már alig várom. Ne okozz csalódást!
Nevetek fel lágyan, majd ringó csípővel kivonulok az útból, nagyjából úgy, ahogy bevonultam vele. Halálosan jól szórakozom a pillantásokon,amiket elcsípek a rossz reakcióidejük miatt. Megkockáztatom, hogy némelyiknek az sem tűnt fel, hogy észrevettem a nézést. Ebből kifolyólag azt is későn vennék észre, ha átszúrom a szívüket, bár nem vagyok én kupidó. Ami azt illeti, a kiscsávó totál nem ért a munkájához, hiába az évezredek, még mindig egy amatőr. Ettől független én a sörös pultot támasztom nagy elánnal, és szinte nevetve figyelem, ahogy palira vesz mindenkit azzal, hogy hagyja magát megelőzni. Remélem a többi motoros nem hitte el, hogy meg tudták előzni, mert az oltári nagy leégés lenne nekik.
- Milyen kis játékos valaki...
Jegyzem meg mintegy magamnak, s szinte elkönyvelhetem a végeredményt. Valóban nem vágott át a hegyomlás, pedig még van egy kör, de innen már csak nem is tűnik kihívásnak neki. Persze mint egy ilyen verhetetlen fenegyereknek, nem csak haverpajtik vannak a birtokában, így eshet meg az a csúfság, hogy egy hátranyalt hajú baromarcú azt hiszi, ha motorozásban nem veri meg Lobot, akkor majd csajozásban meg fogja. Először csak enyhén felvont szemöldökkel pillantok rá, hiszen a kvázi a célpontjaim is kifinomultabbak ennél a tagnál, ami már azért nagy szó, elvégre széles a skála.
- Kopj le amíg szépen vagyunk.
Sóhajtom fáradt hangon, bár szinte érzem, hogy ez nem fog megtörténni. Mindenesetre kikérek két pofa sört, s egy-egy kezembe veszem őket, mialatt, jogtalanul bár, de gondolhatja a hülyéje hogy védtelen vagyok. Nos.. nem igazán... Egyik lábbal a felém tartó kezébe rúgok, alaposan könyökre, a másikkal meg gyomorszájon küldöm a kicsikét. Most szidja a felmenőimet, no nem mintha ismerném őket, vagy akár érdekelne is. Csak lazán, kóstolgatva pofozgatom a bokámmal a már-már dundi fejét, így haladunk pár métert, mire sikerül felkászálódnia nagyjából. Ezen a ponton némi lendületet véve a kialakult távolságból, az enyhén behajlított térdéről elrugaszkodva fonom át lábaimat a nyakán, és egy csavart mozdulattal vágom gerincre, mialatt én a feje két oldalán, talpra érkezem. Felegyenesedés közben a bal kezem kinyújtom, a kifröccsenő sört elkapom a korsóval.
- Nahát, máris hiányzom?
Vigyorgok egy kicsit, majd mielőtt ellépnék a szerencsétlen fölött, azért még egyszer arcon rúgom, amolyan nőiesen. Mert ilyen figyelmes és cuki vagyok. A mozzanatot befejezvén Lobo felé tartom a sört. Elvégre, nyert, tehát ünnepi sört kell inni rá. Még ha... kicsit unfair is a tény, hogy kb ezer évvel korábban felkelve se tudnák megverni őt.
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Szomb. Nov. 10, 2018 8:20 pm


Shiva x Lobo

Hamar kiszúrja a nőt hiszen sugárzik róla a gyilkos ösztön, és nem egy törékeny kis barbi baba, amit Lobo nem is szeret hiszen olyan könnyen törnek, és sikítoznak amint lekerül a nadrágja és feltárul ami rájuk várna. Ilyeneket már észre sem vesz. A strapabíró nőket szereti, akik nem esnek szét egyetlen értintése alatt.
Végigsiklik vörös pillantása a nőn és felszáll a motorra amit lassan már nem is lehetne annak nevezni. Sokkal inkább egy kétkerekű erőd, ami bárhová elviszi Lobot, még repülni is tud.
- Hm, de micsoda méret, az a kérdés - kacsint Sandrára ahogy berúgja a kétkerekűjét, ami fülsüketítően bőg fel, és masszív dorombolássá szelídül. Mintha egy medve és egy sereg oroszlán koszorülné a torkát egyszerre, de Lobo fülének kedves a hang.
- Nem fogok! - ígéri meg egy szemvillanással, és a célmező felé fordul, és nem siet elrajtolni, és hagyja magát néha leelőzni, túl könnyű és kicsinyes lenne a győzelem így. Szeret játszani, és mások elhiszik hogy van esélyük.
A célba érés után, hagyja magát körberajongani és fogadja a gratulációkat és hátba veregetéseket, és a korsó sört ami a bajnok jutalma a pénz mellett.
Aztán már a nőt kezdi el keresni, és meg is pillantja de ahogy érkezik, elröhögi magát, és a díszes társaság is, hogy nem éppen egy szende szűzön akadt meg a szeme az ő hatalmas barátjuknak. Elveszi a sört a nőtől.
- Ez szép volt. Köszi - húzza meg és jól esően sóhajt fel, és diszkréten böffent egyet. A szomszéd háztömb már nyilván nem hallotta meg a hanghatást, de ő nem bánja. Odahúzza magához Sandrát hogy a fülsüketítő csevelyben hallja is.
- Micsoda mutatvány. Harcművész vagy ugyebár? - kérdez rá nyíltan, ahogy újabbat kortyol a habos kesernyés italból, hiszen ezt megérdemtelte, és jár neki. Meg az a pár száz dolcsi is amivel nem is tudja micsináljon igazán.
- Aligha nem egy emberről beszélnek, aki képes ilyesmire és őt Lady Shivának nevezik. Van szerencsém? - inkább kijelentés ez mint kérdés, de valami alapvető udvariasságból meghagyja a kérdőjelet is a mondat végén.

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
110

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Vas. Dec. 09, 2018 6:05 pmLobo & Shiva @
Igazán izgalmas kis futam volt, még annak ellenére is, hogy a napnál is világosabb volt a végeredmény. Igazán becsülöm a többi indulót, hogy nem léptek vissza fülüket-farkukat behúzva a versenytől, amikor meglátták ezt a behemótot. Afelől sincs kétségem, hogy röhögve roppantaná össze a koponyákat, ha éppen olyna kedve volna, de talán... éppen ez a potenciális veszélyforrás teszi őt ennyire vonzóvá számomra. Véget is ért a nyertes kör, bár az utolsó pillanatokról sikeresen lemaradtam, köszönhetően egy buzgómócsingnak. Igaz, igyekeztem nem túl feltűnő mozdulatokkal leteríteni, de ha valakinek a vérében van a harcművészet, nem nagyon van olyan mozdulatsor, amin ne látszódna meg, ami.
- Ugyan, vannak ennél szebb fogásaim is.
Szólal meg némiképp az önérzetem, de azért mosolyogva lépdelek oda az eszméletlen tag fölött ellépdelve s adom a kezébe a korsót. Felemelve az enyémet kényszerítek ki egy kisebb hangorkánt az őrjöngő tömegből s éppen a számhoz emelve a korsót akarnék inni, mikor a derekamat elkapva húz magához közelebb. Nem tehetek róla, belevigyorgok a pohárba.
- Mmm, imádom, hogy ész is társult a formás alakodhoz.
Pillantok rá a pohár pereme fölött csábosan szemtelenül, aztán felé is fordulva nyalom le a habot a szám széléről. A megállapítására enyhe mosolyba húzódnak ajkaim, nocsak, már földönkívüli berkekben is ismernek?
- Mit is mondhatnék... az egyetlen.
Pillantok bele a sötét szembogarába s kicsit lábujjhegyre állva nyelvem hegyét húzom végig a szája szegletében.
- Egy kis hab.  
Jegyzem meg suttogva, épp csak résnyire hagyott pillákkal mosolyogva rá. A tény, mi szerint volt-e vagy sem ott hab, elenyésző tartalommal bír csupán.
- Akkor most mi lesz? Most, hogy tudod ki vagyok... talán eladsz valakinek?   Kötekszem vigyorogva a korsóm fölött.
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   

Vissza az elejére Go down
 
Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Central City :: Danville-
Ugrás: