There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Hiányzásnapló
by Pamela Isley Yesterday at 4:13 pm

» Hírek, újdonságok
by Sandra Wu-San Yesterday at 9:21 am

» Dinah Firkái
by Dinah Laurel Lance Vas. Júl. 15, 2018 10:10 pm

» Harley és Joker - Love is in the air
by Joker Vas. Júl. 15, 2018 9:27 pm

» You're late... - Tinder & Lobo
by Tinder Baara Vas. Júl. 15, 2018 8:48 pm

» Shinigami
by Slade Wilson Szomb. Júl. 14, 2018 3:10 pm
Statisztika
Music

Share | 
 

 Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Szomb. Márc. 31, 2018 9:51 pmTo my Sweetie


"Let him burn, what he said, Let him burn...what he did...I am relentless, until the day I die"


Későre jár az idő, a lakosság nagy része már alszik, vagy lefekvéshez készülődik, de egy magas, magányos alak még csak most indul neki a városnak. A motorja igazodik a jelen kor divatos sportmotorjaihoz, de ez csak egy álca. Ez sokkal nagyobb és sokkal többet tud mint bármilyen emberek által kreált kétkerekű. A motor mellett álló alak magas, rasztaszerű haja koromfekete, bőre egészségtelenül fehér, de a szemei... vörösben izzanak, és széles vigyora szinte csak úgy szikrázik. Feketében és bőrben van, egyi kkarján vastag láncot visel feltekerve, karkötő gyanánt és motoros kesztyűbe bújtatott kezekkel markol rá a kormányra, és csizmás lábaival taszítja meg a motrot a támasztékról, hogy elinduljon.
Felbőg a motor, ami Lobo fülének kellemes dorombolás, és neki is lendül hoyg cikázzon egy kicsit a városban, és részt vegyen az egy óra múlva tartandó gyorsulási versenyen. Általában szívesen látott vendég ott, és jó versenyző is, bár nem minden esetben a pénzért hajt, bár néha nem árt neki. Általában mindig van neki valahonnan, de inkább ne kérdezze senki hogy honnan. Elég intelligns hozzá hogy a modern technolgiát felhasználva megcsapoljon pár bankszámlát amikor kedve tartja.
Kényelmes tempóban zötyögve esik be a verseny helyszínére, fél órával kezdés előtt, hogy még egy kicsit igyon és szórakozzon is a résztvevőkkel.
- Nézzétek, megjött a Hiéna! - kiált fel valaki aki elsőnek veszi észre a vad figurát a motoron, és nem tagadja meg szolgálta ezt a nevet hiszen a röhögése tud olyan lenni. Ugatásszerű és gúnyos. Kitámasztja a motort és lepacsizik néhány ismerőssel akit nem akar éppen megölni. Ha nincs gyilkos kedve, akkor még akár jó társaságnak is nevezhető. Egy sört bont magának és pillantása végigsiklik a tömegen, és megakad egy nőn, aki nem emberi. Érzi valahogy hogy nem tartozik ide, és oda is lép hozzá.
- Hát helló angyalom - vigyorít szélesen, mint valami ragadozó. Lobo nem éppen visszahúzódó jellem, így a nő már talán ismerheti hírből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
53

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Vas. Ápr. 01, 2018 7:36 pmLobo & Shiva @
Senki sem róhatja fel nekem, hogy hébe-hóba szükségem van egy kis kikapcsolódásra. Az elmúlt időszak igen termékeny volt megbízások szempontjából, bár egy kis információs elcsúszást eltekintve hiba nélkül telt a hónap. Lettek új gyakorlóbabáim, új fegyvereim és a legutóbbi megbízásom is kellőképpen átmozgatott. Remélem nem szaglik rólam messziről, hogy kvázi vérben fürödtem az eset miatt, bár vagy háromszor tusoltam és mostam hajat, mert biza kaptam az anyagból rendesen. Így jár az, akivel elszalad a paci és nyaki artériát nyiszatol el. Azt hiszem, most jöhet a jól megérdemelt pihenés és Hawaii. No nem szó szerint, a világért se adnák ki annyi pénzt egy földkupacért az óceán közepén, ami igazából bármikor elsüllyedhet. Szóval magamra kaptam a fekete oldalt fűzős bőrnadrágomat, hozzá egy sötétszürke passzos felsőt, meg egy motoros bőrdzsekit. Sötétbarna hajam enyhe hullámokban omlik a vállamra, sminkelni meg lusta vagyok. Mint általában mindig. Nem vagyok az a jókislány fajta, szóval egy llegális motorverseny bennem semmiféle maradandó lelki sérülést nem okoz, főleg mert csak nézőnek jöttem. Egyrészt félig-meddig hasznos is, elvégre, a színtiszta hülyeségért nem fáradnék ide, azonban érdemes néha nyitott szemmel és füllel járni-kelni a világban. ezért is vagyok ma itt. Információt szerezni, fogadni, és legurítani pár habos folyékony kenyeret. Éppen az egyik sörkimérős lakókocsi oldalának támaszkodva iszogatom a sörömet, mikor egy... hegy lép oda hozzám? Egy szőrös hegy. enyhén felvont szemöldökkel emelem meg a tekintetem és futtatom végig a széles vigyorán át a kidolgozott karizmain keresztül a csizmája végéig. Iszok egy kortyot, és lenyalom a habot a felső ajkamról és biccentek a köszöntésre.
- Az angyalokkal nem jövök ki túl jól...Folyton panaszkodnak, hogy túl sok melót adok nekik.
Mosolygom rá, majd kissé megdöntve a fejem próbálok ellátni mellette, nem akarok lemaradni az indításról. Vagy várjunk csak... minek is nevezték? Valahol a perifériás látószögembe került, mikor elhangzott az imént. Hümmentve fordítom vissza a tükreimet felé.
- Te is indulsz... - mérem végig- Macisajt? 
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Szomb. Ápr. 21, 2018 11:19 amTo my Sweetie


"Let him burn, what he said, Let him burn...what he did...I am relentless, until the day I die"Még bő háromnegyed óra, mire a futam elkezdődik, és a motorja már fel van lobogózva hogy lássák ki hol tart a versenyben. Ez egy piszkos játék, minden eszköz megengedett és Lobo mestere annak hogyan ejtse ki a versenytársait a játékból ha nem kívánja őket.
Most viszont még alapozni akar, sörözni és egy whiskeyüveget sem utasít vissza, így a csapszék felé indul hogy szerezzen magának. A költségek úgyis megtérülnek és mindenki tudja hogy jobb ha adnak neki amit csak akar. Az alien mindig állja a szavát, és ezt tudhatja is aki ismeri. Betartja a szavát, legyen az bármi is. Ha azt ígéri hogy valaki meghal... akkor valaki meghal. egy óra múlva, egy nap után, egy hét után... de meghal.
A nőt viszont még nem látta itt, és ösztönösen érzi hogy más, mint az emberek. Nem tartozik közéjük, már a tartása is más. Nem zavarja ha végigmérik, méretei miatt ez gyakran esik meg vele, de azzal is tisztában van hogy nem éppen visszataszító látvány, hacsak nem vesszük annak a vörös szemeit. Az nem éppen hétköznapi de az emberek csak lencsének fogják fel.
- Velem sem állnak szóba, de már lassan az ördögök sem néznek rám jó szemmel - vigyorodik el, ahogy megtámaszkodik a nőtől nem messze. Nem tud meghalni, de ha tudna is, semmiféle másvilág nem fogadná be, és kárhozott lélekként maradna itt. A pokol is kitagadta hiszen ördögibb mint maga a sátán.
- Indulok, és nyerni fogok. Lobo vagyok - mutatkozik be a nőnek visszafogott mosollyal. Egyenlőre nyugalmas kedve van és tetszik neki a sötéthajú formás szépség. veszélyesnek sejti és ez még inkább érdeklődést kelt benne iránta.
- Na és te? Szintén? - kérdez vissza ahogy a versenyzők felé pillant, akik még hozzá hasonlóan iszogatnak, cigiznek, röhögcsélnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
53

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Szomb. Ápr. 28, 2018 11:22 amLobo & Shiva @
Mindössze csak nézelődni akartam, esetenként jót röhögni a megcsúszó kocsikon és az anyázó sofőrjeiken innen, a biztonságos és szuperhasznos sörös bódé mellől. A saját épségemet nem szándékozom kockára tenni, elvégre mindenki tudja, hogy itt csal mindenki, ahogy azt illik és nem szégyelli. Én meg ha felhúznak, lehet lenyiszálok mindenkit, szóval az talán nem lenne túl jó ötlet. Elég lesz nekem csak nézelődni. Meg egyébként sem vagyok sérthetetlen és nem akarom, hogy egy bugyuta futam a megbízásaim rovására menjen.
- Meghiszem azt.
Pillantok fel az arcára a robusztus úrnak, s elmélázva forgatom a számban a sörömet, miközben a vörös szemeket figyelem. Próbálok rájönni, hogy lencse-e, de nem látom azt a halovány kis csíkot a szembogara körül, ami lencsére utalhatna. A nevére elmosolyodom és biccentek.
- Most csak Sandra.
Válaszolom neki egy félmosollyal,elvégre, most nem vagyok munkába temetkezve és csak információ szerzés céljából választottam ezt az eseményt, de mehettem volna moziba is ehelyett. Noha ott megőrülnék az unalomtól.
- Miért vagy ennyire biztos a győzelmedben? Talán lefizettél mindenkit? Nem... azt nem hiszem... előbb tépnéd szét őket, nemdebár?
Pillantok rá felvont szemöldökkel, puhatolózva. Veszélyesnek érzem, roppant veszélyesnek, bár azt a felépítéséből megmondom, hogy nem harcművész. Inkább a nyers és brutális erő megtestesülése. Egészen... helyes. Bár nem vagyok benne biztos, hogy nekem biztonságos-e vele trécselni.
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Vas. Ápr. 29, 2018 8:47 pmTo my Sweetie


"Let him burn, what he said, Let him burn...what he did...I am relentless, until the day I die"A mocskos negyedben már lassan minden készen áll a versenyre, már csak az indulás idejét várják, és Lobo ezt az időt ivással tölti el és jelen esetben ismerkedéssel, hiszen látja hogy a nő nem éppen mindennapi jelenség, van benne valami... halálos. Valami, amiért az ő szemében máris érdekes lesz, hiszen nem egy törékeny barbibaba. Megáll mellette és a sör kézhez kapja alaposan meg is húzza az üveget, megcsörren a karjára tekert lánc karkötő, amit többféle fegyverként is tud alkalmazni, bár még arra se lenne igazán szüksége.
Ahogy elnézi a nő sem fegyvertelen, hiszen a mozdulatai, a mozgása másról árulkodik. Lobo felismeri a harcosokat hiszen ő maga is, bár nem ilyen kifinomult mint a nő. Ő a fizikai erejét használja, és igazán meg sem kell erőltetnie magát ha rátámadnak, az itteniek olyan gyengék. Nem igazi ellenfél neki senki.
- Nem szeretnek túlórázni - vigyorog, ahogy belegondol hiszen ő ki van tiltva mindenhonnan. Még jó hogy nem tud meghalni, nem lenne hová mennie, és kóbor lélek lenne csak semmi más. Vörös fényű szemei kicsit szűkülnek össze ahogy kuncog, nyilvánvaló mit néz annyira, de ezek nem lencsék, neki tényleg ilyen a szeme, és ha valaki közelről nézi meg akkor egy árnyalat különbséget vehet észre, és láthatja a szembogár körüli részt.
- Sandra, csinos név egy csinos nőhöz. Máskor más a neved? - kérdeződködik ahogy megtámaszkodik és méregeti a formás alakot. Csinos, meglehetősen Lobo ízlése szerinti.
- Egyszerűen csak jobb leszek náluk a motorommal. Saját gyártmány és messze lehagyja a földi járgányokat. Ha széttépném őket nem lenne kivel játszanom - válaszol, mert körülbelül csak ez tartja vissza attól hoyg vértengerré változtassa a sztrádát. Szeret versenyezni, és szórakozni határok nélkül, féktelenül...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
53

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Csüt. Jún. 21, 2018 10:34 amLobo & Shiva @
A válaszára halkan felnevetek, s még mosolyogva kortyolok bele az italomba újra. Érdekes egy... ember? Talán valami meta vagy hasonló. Legalábbis lehengerlő méretekkel rendelkezik, hmm, gondolom?
- Igazad van, rém lusta egy népség.
Nézák rá a poharam pereme mögül. Elég érdekes egy figura. Árad belőle, hogy veszélyes és valamiért ez a tudat olyan kellemesen bizsergeti a gerincemet, noha harcolni nem akarok vele. Innen megmondom, hogy nem harcművész, inkább a nyers erős harcosa, az pedig számomra nem ugyanaz. Az utolsó kívánságomat csak egy másik harcművész tudja teljesíteni.
- Így igaz, a munkához mást nevet használok.
Kacsintok rá egy röpke pillanat erejéig, elvégre, ha tudná azt a nevem, akkor vagy megbízó, vagy célpont lenne. Bár utóbbival szerintem rendesen meggyűlne a bajom.
- Földiek..? Ééértem.
Húzom mindentudó mosolyra a számat, elvégre visszaigazolást nyert a tézisem, hogy nem ember. Igaz, nem is meta, mint ahogy tippeltem, de végül is nem sok földönkívülivel találkoztam eddig, tehát nem volt szükségszerű tudnom. Kíváncsivá tesz...
- Megmutatod a motorod?
Újabb korty a sörömből, s bár most éppen bájcsevegek, azért a fülem nyitva van és szűri a zsivajból az értékes információkat. Meg is hallok valami érdekeset, így előveszek egy kis noteszt és felfirkálok pár szót, majd újra elteszem.
- A sebesség jó dolog... a verseny után elviszel egy körre?
Pillogok rá, nos, nem őzike szemekkel, elvégre vadász vagyok, szóval még a szemem is sunyin mosolyog, az ajkaim meg vigyorba rendeződnek.
- Mármint a motoroddal.
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
20

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   Kedd Júl. 03, 2018 8:39 pm


Everybody x Lobo

Lustán hordozza végig a tömegen vörös szemeit, amik igaziak. Nincs az a lencse, ami visszaadná Lobo nézését, főleg ha azok éppen morcosan szűkülnek össze. Nem leplezi el az érzéseit, ilyen szempontból Lobo egy igazán egyszerű lélek, és nem olyan nehéz őt kiismerni.
- Rém lusták, az igaz. Nem tudom hogy tudnak ilyen unalmasak lenni - sóhajt fel egy kicsit, és elereszt egy öblös böffentést, csak úgy szolidan. Nem hangzik úgy mintha egy szarvascsorda bőgne, még véletlen sem.
Széles mosolyt villant a nőre, ahogy az is cicázik vele, de most nem nyomul rá olyan agresszívan ahogy szokott ilyenkor. Tetszik neki valami a nőben, valami veszélyes ami emlékezteti őt saját magára. Olyannak tűnik akivel nem lehet baszakodni, és ezt Lobo tudja a legjobban.
- Remélem egyszer kiderül mi az. Vadásznál rám, nőszemély? - vigyorog és megissza a maradék sört is az üvegéből és messzire hajítva ahol csattanva törik ezer darabra.
- Földiek, az enyém kicsit más és szívesen megmutatom ha érdekel - mutat a motorok közt dekkoló saját, kicsit nagyobb és régebbinek tűnő darabjára. Ő maga rakta össze és nem hajlandó eltűrni ha valami baja esik. Haltak már meg ezért emberek és egyéb lények is.
- Még kettőre is, Szépségem ha úgy kívánod  - dorombolja szinte, és közelebb sétál a motorjához, remélve a nő is követi. Masszív és erőteljes darab, bár lehet nem néz ki olyan csilivilin mint a többieké, mégis ő fog nyerni. Ez tudott.
- Mással is elviszlek ha akarod - teszi meg a felajánlást.


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo   

Vissza az elejére Go down
 
Lean back and enjoy the show... - Shiva & Lobo
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» I won't turn my back on you -[Nat&Clint]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Central City :: Danville-
Ugrás: