There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Célkeresztben - Joker és Slade
by Joker Yesterday at 10:34 pm» 1. Minikaland - ismertető és jelentkezés
by Lobo Vas. Ápr. 22, 2018 9:06 pm

» Kész vagyok!
by Dwarfstar Vas. Ápr. 22, 2018 6:42 pm

» Avatarfoglaló
by Dwarfstar Vas. Ápr. 22, 2018 6:41 pm
Statisztika
Top posting users this month
Zatanna Zatara
 
John Constantine
 
Andrej Volkonov
 
Eric Needham
 
Pamela Isley
 
Sandra Wu-San
 
Slade Wilson
 
Alkotó
 
Lobo
 
Joker
 
Music

Share | 
 

 Rossz célpont... - A Gyufaárus és a Taposóakna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
17

TémanyitásTárgy: Rossz célpont... - A Gyufaárus és a Taposóakna   Kedd Ápr. 17, 2018 3:42 pmTinder & Landmine @
Bandák. Az alvilág táplálékláncának legalsó lépcsőfoka. Tapasztalatlan, de kellő élni akarással és ebből fakadó agresszióval rendelkező fiatal biológiai létformák gyűjtőhelye, akik a falkaösztönben találják meg azt az erőt, ami biztosíthatja létfenntartásukat. A világ dzsungel, nem számít, hogy Afrika pálmafái vagy Jump City betonja adja-e meg keretét. Megvannak a prédaállatok, a dögevők és a ragadozók. Olykor a préda vagy a dögevő, pedig bevon egy fenevadat a játékaiba. A játékba, ami egyszerű versenyfutás az életért.
Két nappal ezelőtt bérelt fel egy efféle söpredék gyűjtemény. A pénzük jó, a feladat nem bonyolult, tehát elvállaltam. Mert a ragadozó is a versenyfutás részese. Mindig. Az alkalmazkodás alapja a mi világunkban a pénz. Tehát a logika azt diktálja, hogy szerezzek sokat. Tízezer dollár. Korrekt ellentételezés egy életért. Ölni kell. Szükségszerűség. Most itt állok hát a jobb napokat is látott raktárépület előtt, ami egyszerre működik ma romkocsmaként és crackhouseként a hírek szerint. Új falka tűnt fel a dögevők között. Erősek, pimaszak, marnak és karmolnak. A régiek védekeznek. Nincs új a nap alatt. Ma megölöm a vezérüket.
Lassú, egyenes léptekkel sétáltam az ajtóhoz, amely előtt két vörös fejkendőbe burkolózó bandatag silbakolt. Pilótadzsekim mögött természetesen lőfegyverek lapultak, két pisztoly és néhány magam készítette gránát. Vékony ajkaim közé cigarettát toltam és ráérősen rágyújtottam. Az egyik férfi rám meredt, ingerkedve kérdezte:
- Eltévedtél hombre? - szavaiból leplezetlen agresszió, nyílt kihívás süt, még nem érzi az erőviszonyokat, még bízik a mögötte álló banda adta védelemben, amihez hozzászokott. Megráztam enyhén a fejemet.
- Jó helyen járok - feleltem rekedten. - Domingo Manuel Estevez. Ha jobban tetszik, akkor Úthenger. Hozzá jöttem és ő odabent van.
- És ha nem akar veled pofázni? - vigyorodott el még szélesebben.
- Nem kell beszélgetnie. Pusztán meg akarom ölni - közöltem tényszerűen.
A két őrszem a döbbenet pillanatnyi hatása alatt meglepetten pillantott össze, nekem pedig ennél több nem is kellett...

...Nehéz, fájdalmasan tiltakozó reccsenéssel csattant a falon a berúgott ajtó az emeleti szobában, ahogy kitekert és szilánkosra tört karjánál fogva magam előtt tuszkolt beszédesebbik őr mögött beléptem a banda fejének úgymond irodájába. Öt célszemély. Négy férfi. Egy nő. Mindannyian bandatagok, esetleg a nő csak egy chica, de nem lehet feltételezni, hogy esetleg fegyvertelen volna. A felém forduló szemekben döbbenet, amit gyorsan vált fel a harag kínlódó társukra pillantva. A célpont leghátul, az ablaknál áll, sörösüveg a kezében. Nagydarab, egészséges hummanoid létforma, a huszas évei elején. Kielégítő izomtónus, jelentős izom és hájtömeg. Becsült magasság az enyémhez hasonló 190 centiméter, becsült testsúly másfél mázsa. Fizikális kondíció erőre épített, magasan kvalifikált, de egyértelmű jelei a kitartás hiányának. Enyhén püffedt ajkak és elváltozott színű szemfehérje, kezdődő fizikai leromlás jelei, amit az alkohol és/vagy a narkotikumok okoztak. Kitakart célpont. Halk, nyugodt hangon szólaltam meg.
- Azért jöttem, hogy megöljem Domingo "Úthenger" Estevezt. Aki nem áll az utamba, azzal nincs dolgom, aki igen, az meghal - összegeztem a tényeket egyszerűen. Láttam, hogy két viszonylag gyorsabban ocsúdó bandatag mozdulni kezd, így feléjük címeztem a következő mondataim szelíden, de holt tekintetem nem vettem le a célszemélyről. - Az előttem álló akadály mintegy 120 kilónyi tömény hús, az a 22-es, ami felé nyúl nem képes ezt átütni. Még a gerinc vonalának elérése előtt elfogy kinetikus energiája és megáll a belső szervekben. Az a lefűrészelt csövű pedig sörétes puska. Ilyen szűk beltérben legalább három emberből csinál vagdalt húst. Ha pedig nem talál el, márpedig nem talál el, nagyon lassan lehet újratölteni. Mondhatni végzetesen lassan. Még egyszer mondom, Úthengerért jöttem. Lépjen ki a takarásból és itt sem vagyok. Vagy ne. De akkor itt élő ember nem marad utánam - nyomatékosítottam utoljára a szavaimat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Rossz célpont... - A Gyufaárus és a Taposóakna
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Erdőségek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Jump City-
Ugrás: