There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics



» Hatalmi Harcok: Gardenering
by Slade Wilson Kedd Dec. 11, 2018 3:06 pm


» Fight baby, fight! - Shiva & Ares
by Sandra Wu-San Vas. Dec. 09, 2018 7:40 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
John Constantine
 
Vandal Savage
 
Faye Fairthorne
 
Jason Todd
 
Harleen Quinzel
 
Conner Kent
 
Pamela Isley
 
Slade Wilson
 
Eros
 
Music

Share | 
 

 Rossz célpont... - A Gyufaárus és a Taposóakna

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Rossz célpont... - A Gyufaárus és a Taposóakna   Kedd Ápr. 17, 2018 3:42 pm



Tinder & Landmine @
Bandák. Az alvilág táplálékláncának legalsó lépcsőfoka. Tapasztalatlan, de kellő élni akarással és ebből fakadó agresszióval rendelkező fiatal biológiai létformák gyűjtőhelye, akik a falkaösztönben találják meg azt az erőt, ami biztosíthatja létfenntartásukat. A világ dzsungel, nem számít, hogy Afrika pálmafái vagy Jump City betonja adja-e meg keretét. Megvannak a prédaállatok, a dögevők és a ragadozók. Olykor a préda vagy a dögevő, pedig bevon egy fenevadat a játékaiba. A játékba, ami egyszerű versenyfutás az életért.
Két nappal ezelőtt bérelt fel egy efféle söpredék gyűjtemény. A pénzük jó, a feladat nem bonyolult, tehát elvállaltam. Mert a ragadozó is a versenyfutás részese. Mindig. Az alkalmazkodás alapja a mi világunkban a pénz. Tehát a logika azt diktálja, hogy szerezzek sokat. Tízezer dollár. Korrekt ellentételezés egy életért. Ölni kell. Szükségszerűség. Most itt állok hát a jobb napokat is látott raktárépület előtt, ami egyszerre működik ma romkocsmaként és crackhouseként a hírek szerint. Új falka tűnt fel a dögevők között. Erősek, pimaszak, marnak és karmolnak. A régiek védekeznek. Nincs új a nap alatt. Ma megölöm a vezérüket.
Lassú, egyenes léptekkel sétáltam az ajtóhoz, amely előtt két vörös fejkendőbe burkolózó bandatag silbakolt. Pilótadzsekim mögött természetesen lőfegyverek lapultak, két pisztoly és néhány magam készítette gránát. Vékony ajkaim közé cigarettát toltam és ráérősen rágyújtottam. Az egyik férfi rám meredt, ingerkedve kérdezte:
- Eltévedtél hombre? - szavaiból leplezetlen agresszió, nyílt kihívás süt, még nem érzi az erőviszonyokat, még bízik a mögötte álló banda adta védelemben, amihez hozzászokott. Megráztam enyhén a fejemet.
- Jó helyen járok - feleltem rekedten. - Domingo Manuel Estevez. Ha jobban tetszik, akkor Úthenger. Hozzá jöttem és ő odabent van.
- És ha nem akar veled pofázni? - vigyorodott el még szélesebben.
- Nem kell beszélgetnie. Pusztán meg akarom ölni - közöltem tényszerűen.
A két őrszem a döbbenet pillanatnyi hatása alatt meglepetten pillantott össze, nekem pedig ennél több nem is kellett...

...Nehéz, fájdalmasan tiltakozó reccsenéssel csattant a falon a berúgott ajtó az emeleti szobában, ahogy kitekert és szilánkosra tört karjánál fogva magam előtt tuszkolt beszédesebbik őr mögött beléptem a banda fejének úgymond irodájába. Öt célszemély. Négy férfi. Egy nő. Mindannyian bandatagok, esetleg a nő csak egy chica, de nem lehet feltételezni, hogy esetleg fegyvertelen volna. A felém forduló szemekben döbbenet, amit gyorsan vált fel a harag kínlódó társukra pillantva. A célpont leghátul, az ablaknál áll, sörösüveg a kezében. Nagydarab, egészséges hummanoid létforma, a huszas évei elején. Kielégítő izomtónus, jelentős izom és hájtömeg. Becsült magasság az enyémhez hasonló 190 centiméter, becsült testsúly másfél mázsa. Fizikális kondíció erőre épített, magasan kvalifikált, de egyértelmű jelei a kitartás hiányának. Enyhén püffedt ajkak és elváltozott színű szemfehérje, kezdődő fizikai leromlás jelei, amit az alkohol és/vagy a narkotikumok okoztak. Kitakart célpont. Halk, nyugodt hangon szólaltam meg.
- Azért jöttem, hogy megöljem Domingo "Úthenger" Estevezt. Aki nem áll az utamba, azzal nincs dolgom, aki igen, az meghal - összegeztem a tényeket egyszerűen. Láttam, hogy két viszonylag gyorsabban ocsúdó bandatag mozdulni kezd, így feléjük címeztem a következő mondataim szelíden, de holt tekintetem nem vettem le a célszemélyről. - Az előttem álló akadály mintegy 120 kilónyi tömény hús, az a 22-es, ami felé nyúl nem képes ezt átütni. Még a gerinc vonalának elérése előtt elfogy kinetikus energiája és megáll a belső szervekben. Az a lefűrészelt csövű pedig sörétes puska. Ilyen szűk beltérben legalább három emberből csinál vagdalt húst. Ha pedig nem talál el, márpedig nem talál el, nagyon lassan lehet újratölteni. Mondhatni végzetesen lassan. Még egyszer mondom, Úthengerért jöttem. Lépjen ki a takarásból és itt sem vagyok. Vagy ne. De akkor itt élő ember nem marad utánam - nyomatékosítottam utoljára a szavaimat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 31.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Jump city
Hozzászólások száma :
13

TémanyitásTárgy: Re: Rossz célpont... - A Gyufaárus és a Taposóakna   Hétf. Május 28, 2018 8:11 pm



Landmine & Match Girl ©️
Olyan jól indult ez a nap... A nap sütött, a szállítmányok érkeztek és senkinek sem jutott eszébe egyik emberembe sem belekötni. De hát, ha rólam van szó, mint sejthető, kevéssé marad így hosszú távon.
Az egyik helyi rivális banda, akik korábban voltak itt, mint mi, mostanában igen csak méltatlankodtak, hogy visszük előlük a helyet és ez nem tetszik nekik. Voltak mostanában összecsapások is, amiből általában mi jöttünk ki győztesen, persze nem sérülések árán, de az még belefért számomra. Ez egy nagy család, amíg nem lesz valakinek túl komoly baja, én nem akarok fölöslegesen öldökölni. Nem vagyok én senkinek ellensége, csak ha a másik úgy gondolja. Mi csak élni akarunk és úgy csináljuk, ahogyan lehetőséget hagytak nekünk rá.
Néhány közeli bizalmasommal beszélgetünk az irodámban néhány üveg sör társaságában, főleg a jövőbeli terveinkről egyénileg és csapatosan, amikor berobban az ajtó és Miklo jelenik meg benne, és mit ad isten, valaki olyan van mögötte, akit még sosem láttam. Mindenki tudja a dolgát, rögtön nyúlnak is a fegyvereik után, amikor a figuramatyi megszólal takarásból. Egyelőre figyelmen kívül hagyom a behatolónkat, csak a szememmel követem minden mozdulatát és az emberemhez fordulok.
-Miklo, jól vagy? -miután kapok egy bólintást, és a többiek még mindig készenlétben állnak, fordítom immár teljes figyelmem a Csipkerózsika felé.
-Miért akarod őt kinyírni? Nem ártott ő senkinek -teszem csípőre a fél kezem a másikkal pedig elengedem a pisztolytáskát. Pont Domingo előtt állok, már amennyire én ki tudom őt takarni, de mindenképpen tűzvonalban. Nem leszek nagy akadály neki, ha le akarna lőni, de egyelőre még biztosan útban vagyok. Ha pedig meglő, akkor a többiek ráugranak és esélye sem lesz innen élve kijutni.
-Tudod, mi nem zavarunk sok vizet, igazán elengedhetnéd mi drága Miklonkat. Nagyon fog hiányozni, ha valami baja esik -próbálom húzni az időt, ahogy útjára engedem az árnyakat a szobában. Először nem lehet őket észrevenni, ahogy a sarokban bújkálnak, de hamarosan nagyon is láthatóak lesznek, és elszabadul a horror film.
Don't wanna touch you, but you're under my skin
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Rossz célpont... - A Gyufaárus és a Taposóakna   Hétf. Jún. 04, 2018 7:47 am



Tinder & Landmine @
Enyhén meglepő fordulat, hogy az eddig prostituáltnak feltételezett hölgy beszél a banda nevében, sokkal magasabb pozíciót tölthet be, mint arra eddig számítottam volna, akár az is elképzelhető, hogy a megbízóim információi évesek és nem Úthenger ennek a csapatnak a vezére. Legalábbis egy bandafőnök ritkán ennyire szótlan, az mindig igyekszik középpontban maradni, ezzel is őrizve a tekintélyét. A női vezér ritka a bandákban, ha csak nem kifejezetten nőstények alkotta csoportosulásról van szó és az mindig okkal történik. Ha a lányt tartják vezetőnek, valamilyen nagyon különleges ismeret birtokában van, esetleg valami különösen fontosat tett a bandáért, amivel kivívta az osztatlan tiszteletet. Szavaira enyhén ingatom a fejemet.
- Ebben nincs semmi személyes, ez pusztán üzlet. A megbízóim úgy gondolják, hogy Úthenger árt az üzletüknek - válaszoltam csendesen, nyugodtan ám határozottan.
Eddig is valószínű volt, hogy nem lehet tűzharc nélkül rendezni az ügyet, de egy esélyt akartam adni a dolognak. Nekem csak Estevez fejéért fizetnek, a többi bohócért nem. Legalábbis most. Később kerülhet fejpénz rájuk is, vagy akár megbízókká is válhatnak. Amíg lehet kerülöm a felesleges áldozatokat, de ha nincs más út...
Ekkor azonban új eseményeket rögzítettek érzékelő programjaim. Halvány, de egyre erősödő árnyak kezdtek alakot ölteni a szoba sarkaiban, semmilyen hőképet sem érzékeltem, ezek szerint nem élő lényekről van szó. Mágia által megidézett csatlós szellemek, valamiféle pszichotikus befolyásolás vagy éppenséggel egy dimenziókapu állhat a háttérben. A másodperc törtrésze alatt lefuttattam egy teljes keresést a memóriabankomban, majd még két másodperc alatt átnéztem a teljes világhálót, de semmilyen egyezést sem találtam, legalábbis semmi kielégítőt. Nem hangzottak el varázsszavak a szobában, ami a megidézést valószínűsítené, bár ez nem zárja ki, hogy azon kívül igen. Félig robotikus elmém jól ellenáll a különféle pszichonikus hatásoknak, de mivel maradtak biológiai részei, így ha lassabban és nehezebben is, de hat rám az efféle manipuláció. Semmit sem lehet kizárni, de a biztonság kedvééért abból kell kiindulni, hogy a fenyegetés valós. Ez esetben célszerű cselekvés: eliminálni a biztosan sebezhető ellenfeleket, majd megpróbálni visszavonulni, ha lehet. Eszerint cselekedtem.
Egyetlen határozott mozdulattal végzetes szögbe csavartam a nő által Miklonak nevezett férfi karját, a csontok bántó reccsenéssel adták meg magukat a behatásnak, a fickó felüvöltött én pedig 87,4%-os pontosságú szaltóval vetődtem a sörétes puskás fickó mögé, aki döbbenten fordult utánam, csupán annyi eredménnyel, hogy pont szembe nézzen velem, mikor a két pisztolyom az állkapcsa alá feszült. A szemében hideg rémület fénye sugárzott, míg el nem sütöttem mindkét pisztolyt. A nehéz kézi fegyverek lövedékei áthatoltak az agyán, majd letépték a koponyája tetejét, vérrel és agyvelővel fröcskölve be a szoba közelebbi részét. A kék szemekben utolsót lobbant, majd elkoppant az élet gyertyalángja, a bandatag lehanyatlott.
A zuhanó test felett nyitottam tüzet a legközelebbi árnylényre is, felmérve milyen károkat okoz benne a lőszer, de azt kell mondjam semmilyet, csak a falba lőttem néhány lyukat, simán átmentek a testén. A pisztolyos bandatag viszont hamarabb reagált a vártnál és rám sütötte a kis 22-est kétszer. Az első lövedék a gyomromon tépte fel a ruhámat, közszemlére téve az acéllemezeket, amelyek a testem jó részét alkották, komolyabb kárt nem okozva. A másik lövés a nyakamat érte. A seb maga lényegtelen, három csepp sűrű, lassan csorduló vér, majd már el is kezdték bezárni azt a nanosejtek, de a hangmodulációs egységem megsérült tőle, az sajnos érzékeny elektronika. Mindketten a fedezék mögé buktunk, az elkerekedett szemekből tudtam rá következtetni, hogy a bandatagok nagyon is jól látták, miféle ellenféllel kerültek szembe. A hangmodulátor sérülése folytán sajnos innentől a gondolataimat ki is mondtam, ezen nem tudok segíteni, illetve még gépiesebbé vált a hangszínem is.
- Hangmodulátor megsérült, várható karbantartási idő 62 másodperc. Egyes számú ellenfél nincs pulzus, elhunyt. Második számú ellenfél, többszörös szilánkos kartörés, inszalagszakadások, amputáció szükségességének valószínűsége: 61%, harcképtelen. További négy fegyveres ellenfél, pulzus átlagosan közel 150, mindannyian harcképesek. Ismeretlen számú és eredetű ellenfél, sebezhetőség kérdőjeles. Direktíva: gyújtóbomba alkalmazása.
Ennek megfelelően kihajítottam egy gyújtóbombámat a szoba közepére. Nem véletlenül kaptam a Taposóakna kódnevet, minden ami gyúlékony vagy robban, az a szakterületem. A maga tengelye körül forgó kis henger vízzel olthatatlan, égő naftát fecskendezett körbe, másodpercek alatt lángra lobbantva az egész szobát, egyúttal áthatolhatatlan tűzoszlopként állva el a bandatagok útját az ajtó felé. Ha valamelyik ezen átugrik, azt nem ússza meg rendkívül súlyos sérülések nélkül, jó részt maradandóakkal. A gyorsan átszökkenés a lángokon csak a filmes képzeletben működik. Remélhetőleg az árnyak sem immuninsak a hőre.
Kihasználva, hogy most senki sem tud rám koncentrálni átvágtattam a néhány méternyi távolságon a lángok előtt és kivetődtem az udvarra. Mindössze az első emeleten voltunk, könnyedén kigurultam az esést, majd már emeltem is a pisztolyomat, várva az érkezőket. A szoba kettő perc alatt hamuvá ég, az ajtó megközelíthetetlen, a bandatagok optimális esetben ugyanúgy menekülnek mint én tettem. Én pedig várni fogom őket, különösen Úthengert.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 31.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Jump city
Hozzászólások száma :
13

TémanyitásTárgy: Re: Rossz célpont... - A Gyufaárus és a Taposóakna   Kedd Júl. 03, 2018 11:21 am



Landmine & Match Girl ©️
Úgy látom, mintha elgondolkozna azon a tényen, hogy én szólaltam meg. Nem akkora titok, hogy én vagyok a főnök, nem tagadjuk senki előtt, hiszen minden ügyfél, ellenség, akárki, velem szokott beszélni, mint góréval, de nem is verjük nagy dobra. Amolyan csak akkor emlegetjük, ha valaki kérdezi, amúgy szeretjük homályban hagyni ezt a témát. Hallgatólagos megegyezés, hogy utána röhöghessünk a hülyéken, amikor kiderül az igazság és alaposan megverek valakit, aki kurvának nézett.
-Melyik banda volt? Ki vele, hadd álljunk bosszút -tudakolom elsötétedett tekintettel. Általában az élni és élni hagyni elvét követem, nem keveredünk bandaháborúkba vagy leszámolásokba sem, hiszen nem akarok egy ártatlan családot tönkretenni valaki hülyesége miatt, de amikor az embereimet, a Családomat bántják, na akkor már nincs kegyelem. Még ha nem is rendeznénk vérontást, akkor sem maradhat ennyiben.
A betolakodó ellen kieresztem a kis árnyaimat, amit a többiek ez esetben nem látnak, nem akarom, hogy elterelje a figyelmüket a célpontról, éppen elég lesz nekem figyelni rájuk. Lassan elég erőteljesek lesznek, hogy a férfi is észrevegye, de olyat tesz, amire rohadtul nem számítottam. Alig veszem észre a mozdulatot, amivel kitöri Miklo karját a helyéről és Huan agyával festi újra a plafont. Nem érek rá gyászolni az emberem, azokkal kell törődnöm, akik még életben vannak. Picit nem igazán volt lehetőségünk megmotozni, mielőtt belépett az épületbe, ezért fogalmunk sincs, mi van nála, milyen fegyvereket hozott be. Még néhány pisztolyra számítottam biztosan, de gyújtóbombára egyáltalán nem. Azt a környékben nem gyárt senki, még a fegyver beszerzők is húzzák a szájukat, ha valaki ilyesmit akar, nem olcsó mulatság. Szerencse, hogy gyorsan kapcsolok és mielőtt még ránk fröccsenhetne a folyadék, az egyik fal mellett álló majd plafonig érő szekrényhez kapok és ráborítom a bombára, hogy legalább tovább ne terjessze a tüzet. Persze így még több éghető anyagot adtam neki, de ezt kell szeretni, legalább előbb azt emészti el, és nem a társaimat.
Még látom a szemem sarkából, hogy a támadó kiugrott az ablakon, de az érdekel most legkevésbé.
-Colt, a poroltót, Shiver, szedd össze Miklót, ki kell vinnünk őt innen, Gargoyle, segíts nekem -pattannak élesen a parancsok, és máris nem bámulnak sokkolva az imént megölt társukra. Bármennyire fáj nekem is, cselekednünk, kell, különben lángsírban végezzük. A poroltó nem lesz elég eloltani a tüzet, ez egyértelmű, de addig féken lehet vele talán tartani, amíg mi is kiugrunk. Mikloval nehéz lesz, de tapasztalt verekedő, talán meg tudja oldani további sérülések nélkül. Gargoyle segítségével kiverem az ablakokat és óvatosan kilesek. Kint már vár ránk az gennyláda. Remek, várjon csak, majd meglátja. Falhoz tolom a nagy íróasztalt és ketten együtt kiborítjuk rajta, lehetőség szerint egyenesen a pasi fejére, de még a jó ízlés miatt kidobok több nagy kupac papírt is. Figyelemelterésnek lesz, nem a könyvelést akarom ilyen formán menteni. Kit érdekel az most. Így kevesebb lesz az esélye bárkit is eltalálni. Először én ugrom ki, aztán jönnek a többiek is, szétszórva, hogy ne egymás nagykában landoljunk. Felállok és elkezdem összekötni vérvörös hajamat. Most vagy bucira ferem a fejét, vagy itt halok meg, nem érdekel.
-Te... Felgyújtottad az irodámat... Megölted Juant... Eltörted Miklo karját... Tudod te mennyibe kerül az ilyesmi Amerikában? Kurva sokba! -veszem le a pisztolytáskát és a közben megérkezett bandához fordulok. Körülvették a támadót és tudják, hogy én akarom majd elintézni, de bármikor készek ugrani, ha akár csak egy mozdulatot is tenne.
-Kezdjetek oltani és ne vízzel, a tűzoltóság meg ne tudjon semmiről. Nesze -nyomom a táskát a legközelebbi kezébe, aki cserébe egy feszítővasat ad a kezembe. Pontosan tudják, hogy milyen szinten tudok verekedni és hogy miket szeretek használni közben. A bot egy remek dolog, de rohadtul nem üt akkorát, mint egy feszítővas.
Don't wanna touch you, but you're under my skin
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom





TémanyitásTárgy: Re: Rossz célpont... - A Gyufaárus és a Taposóakna   

Vissza az elejére Go down
 
Rossz célpont... - A Gyufaárus és a Taposóakna
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Jump City-
Ugrás: