There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Ez vagy az?
by Dwarfstar Today at 3:54 am

» Szabad asszociáció
by Dwarfstar Today at 3:52 am

» Szólánc
by Dwarfstar Today at 3:51 amStatisztika
Top posting users this month
Zatanna Zatara
 
Dwarfstar
 
John Constantine
 
John Stewart
 
Giganta
 
Pamela Isley
 
Selina Kyle
 
Andrej Volkonov
 
Slade Wilson
 
Alkotó
 
Music

Share | 
 

 Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
25

TémanyitásTárgy: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Csüt. Május 10, 2018 10:11 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️


Csendben figyeltem oldalról a vendégeket. Magam is az voltam, legalább is hivatalosan a dolog nem kötődött a nevemhez. Aki ismer, az még is tudja, hogy ha nem a szervezésben, akkor a ráköltött pénz miatt, de közöm van a mai estéhez: jótékonyság, még hozzá a szavannai nagymacskák részére. Én már bele adtam egy jó adag pénzt, és azért vagyok itt, hogy mások is így tegyenek. Vörösre rúzsozott ajkamhoz emelem a pezsgőt, és finomat kortyolok, miközben tekintetemmel végig pásztázom a vendégeket. Szmoking, estélyi a dress-code, rajtam is egy visszafogottabb stílusú van. Szinte én vagyok a legszolidabb, ugyan is a megjelentek között akad olyan "díva" is, aki ilyen, vagy olyan módszerrel próbálja felhívni magára a magányos urak figyelmét. Rikító, csillogó, vagy éppen alig takaró ruha. De volt, akin ezek kombinációit láttam... Nem érdekel, amíg a pénzét a oda adja. Tekintetem azért néha megnyugszik egy-egy ékszeren... az ilyen estéken jó újabb zsákmányokat megcélozni.
Hirtelen arra leszek figyelmes, hogy egy szőke férfi szólít meg. Magamra varázsolok egy bájos mosolyt. Két órája először jött ide hozzám bárki, bár tény, hogy nem is keresem a társaságot. Az utam az erkélyre vezetett vele, miközben szófosását hallgattam. Nem, nem mondanám, hogy bárki letudna nyűgözni. A férfiakat ilyen szempontból mindig is keményen kezeltem, és szűrtem. De amíg mellettem van, legalább más nem zavarhat.
- Kér esetleg valamit inni, Ms. Kyle?
- Egy pohár martinit.
- Akkor már is jövök! - mosolyodik el az illető, majd már megy is vissza a terembe, míg én a díszes, faragott korlátra támaszkodva Gotham éjszakájába bámulva figyeltem a város fényeit és nyüzsgését. Az emberek apró pontokként rohangáltak odalent a porban, míg a gazdagok fényűzése a magasban tündökölt mögöttem. Hány emelet lehet alattam? Húsz? És felettem? Nem sok. Talán 3-4. Vagy annyi se. Hátat fordítok a korlátnak, csípőmet neki döntve emelem fel a fejemet, hogy megszámoljam az egymás alatt elhelyezkedő ablakokat. Három. Kettő, plusz a tetőtér. Ha nem tudnám, hogy rendezvénytermek vannak ott is, szívesen elcsatangolnék körbe nézni, de hát maga az épület nagy része ennek van szentelve. Felesleges lenne elbóklászni.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
32

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Pént. Május 11, 2018 2:17 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


Az ember életében ritkák az olyan alkalmak, amikor egy olyan személytől kap megbízást, aki olyan az észak-amerikai szervezetbűnözésnek, mint a pápa a katolikusoknak.
Carmine Falcone nem éppen az az ember, akinek a személyes találkozóra való felkérést fél vállról vehetné bárki. Így amikor az összekötőmtől megkaptam a kellően drága levélpapírra vetett gyöngybetűs sorait, a napom gyors átszervezése után fél órával, már a Római birtokának ajtaja előtt állt a kocsim.
Bár rettegett és kegyetlen gengszterfőnök hírében áll, akinek minden szava életekről dönt Gotham-ben, Don Falcone rendkívül ragaszkodik a hagyományokhoz és az etiketthez és igen komolyan veszi a tiszteletlenséget.
Ezt figyelembe véve döntöttem a legjobban kinéző Armani öltönyöm javára, amikor ruhát választottam a találkozóra.
Bár nem vagyok annyira tisztában az olasz vendég-hagyományokkal, de úgy vélem, hogy ha egy ilyen hatalmú ember keres meg, akkor megéri a jó szándék zálogaként valami igazán különleges ajándékot vinni a vendégségbe.
Ilyenkor rendkívül előnyös tud lenni, hogy a megbízásokból származó jelentős mennyiségű összegeket nem hagyom porosodni a számlákon, hanem különböző vállalkozásokba is invesztálok.
Bár az ott dolgozók nem tudják, de néhány jó hírnévnek örvendő borászat az én pénzemből újult meg szerte a világon, így könnyen hozzáférhetek néhány igen ritka évjárathoz is.
Egy nálam is idősebb palackozású, kézzel faragott dobozú borral a kezemben léptem be a Don tárgyalótermébe, aki  üzletemberhez méltóan az ajándék fogadása után nem sokkal rá is tért a tárgyra.
A Macskanő már régóta egyre kellemetlenebb tüske a körme alatt, aki sorozatosan töri a borson az emberei orra alá és ezzel csúnyán aláássa a család tekintélyét az utcákon.
Bár kitűzött egy hét számjegyű vérdíjat a fejére, nem sok jelentkező van a feladatra. Aki van olyan bátor, hogy szembeszálljon vele az örülhet, hogy megússza a dolgot egy karmolással az arcán.
Don Falcone eme áldatlan állapotot szeretné megszüntetni azzal, hogy a szakma egyik legjobbjához fordul.
Egy feltételt szabott: Ms. Kylet élve kell átadnom neki.
Ha ezt teljesítem harminc millió dollárral leszek gazdagabb.
Egy ilyen megbízás egy ekkora hatalmú embertől nem tréfa dolog, de én sosem hátráltam meg a kihívásoktól.
Nagy szerencsémre Ms. Kyle nem sokat törődik azzal, hogy titkolja a kilétét, így az informátoraimnak egész könnyű dolga lesz...

Néhány órával később már szmokingban lépek be arra a jótékonysági rendezvényre, amin a hölgy is részt vesz.
Nem szokásom a túlságos pepecselés és a nyílt konfliktus kerülése, de egy ilyen célpontnál nem fog ártani, ha személyes ismeretséget is kötünk, mielőtt ténylegesen üldözőbe veszem.
Elnézve ezt a sok pénzzel kibélelt ruhát biztos akadna itt olyan, aki nem sajnálná az árát annak, hogy felöltsem a páncélom.
A vendégek között nem kell sokáig nézelődnöm. Bár a célpont egy igen feltűnő szépséggel megáldott nő, de nem az ízlésesen érzéki ruhája, sem az alakja az, ami alapján egyből felismerem.
A totemállatához hasonlóan neki is van egy sajátos kisugárzása, ami még azelőtt felkelti az ember figyelmét, hogy bármilyen részletet is fel tudna dolgozni az agya a megjelenésével kapcsolatban.
A simulékony modorával gyorsan eltünteti a közeléből azt a szőke bájgúnárt, majd kimegy az erkélyre friss levegőt szívni.
Elindulok felé és menet közben leveszek az egyik mellettem sétáló pincér tálcájáról egy pohár brandyt.
- Csak nem megártott az ital? - hajolok rá én is a korlátra, miközben a tekintetem a város gótikus kilátást fürkészi

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
25

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Pént. Május 11, 2018 7:14 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️


Már-már azt hittem, hogy magamra maradok a gondolatokkal, a halkan kihallatszódó jazz ritmusával. Teljesen elkalandoztam. A fonalak a város több táján jártak. Háztetőkön suhantak a széllel, árnyékokban lapultak meg a múzeumokban. Megszűnt minden hang, csak az emlékek által előhozott zajok és látvány van körülöttem. Egy fekete páncél, ikonikus fekete köpennyel. Milyen rég is nem kellett szembe néznem vele? Már nem fordít gondot az apró-cseprő lopásokra? Szinte már-már sértődött leszek a gondolatra, hogy talán már nem foglalkoztatja az én kriminális hátterem. A merengésemből egy alak megjelenése ránt vissza. Tekintetem egyből rákapom a termetes férfire. Magas is, széles is, de csak edzettsége okán. Ha akarná se tudná rejteni, karjára feszülő, és delta alakjára simuló szmokinggal. Kezében talán whiskey, arcán, fél szemét szemkötő takarta. Egy apró csengő megszólalt az agyam hátuljában. Ismerős nekem valahonnan ez az alak... vagy legalább is a leírás. Fél szem, magas, kigyúrt. Ráadásul ahogy megközelít és megszólít, tuti, hogy nem a társaságom keresi. Legalább is nem olyan okból, ahogy általában a férfiak. Tudom, egy nő mindig tudja. Észreveszi az apró pillantásokat, a testbeszédet. Tudjuk, mikor akar egy kan bepróbálkozni nálunk.
Nincs kedvem ehhez. Nyafis hangulatom van. Nincs kedvem randizni, az üzlethez meg főleg nincs. Őt elnézve másról amúgy se lenne szó.
Kérdése irreleváns. A kezemben csak egy pohár pezsgő van, abból is csak egy korty hiányzik, illetve kétlem, hogy annyira rosszul néznék ki, hogy ilyesmit meglehessen állapítani rólam.
- Miért kérdez olyasmit, amire tudja a választ? - kérdezem rá pillantva, arcát, tartását, tehát mimikáját és testbeszédét figyelve, kezeimet karba fonva mellkasom előtt. Ha nem tűnne okosabbnak annál, mint aminek most per pillanat mutatja magát, akkor már rég megforgattam volna a szememet és bementem. Azonban ez a hamis kép kelti fel az érdeklődésem, legalább arra az időre, amíg megtudom, mit akar. Ha akar egyáltalán valamit, és nem neki is csak levegőváltozás kellett éppen.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
32

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Szomb. Május 12, 2018 10:20 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


Nos ügy tűnik, hogy a hölgynek nincs kedve lefutni a felesleges köröket.
Szinte már ingerülten néz rám és a tekintetéből látom, hogy észrevette azokat az apróságokat, amikből rájöhet, hogy nem tartozom az est tipikus vendégei közé.
Ahogy én az ő esetében, most Ms. Kyle is érzékeli a kisugárzásom, ami elárulja, hogy az báránybőrbe bújt farkas vagyok, aki egy pillanat alatt vissza tud vedleni az eredeti alakjába.
Mind a ketten kilógunk az est vendégei közül. Ők nagyrészt korosodó tehetős emberek, akik azt hiszik, hogy ha pénzt adnak egy célnak már tettek is valamit a világért.
Ez a fajta az, aki ugyan tud segíteni, de sosem fogja megismerni, hogy milyen az, amikor fontos dologért tényleg megküzdünk és megdolgozunk. Csak azt fogják látni, hogy a befektetésük megtérült és talán még jóvá is írhatják az adójukból azt az összeget, amit a "nemes" cél érdekében áldoztak.
Bár az én lojalitásomat meg lehet venni, de a nőhöz hasonlóan, ha elkötelezem magam egy ügy mellett, akkor a végsőkig küzdök érte. Nem mindig a legtisztességesebb eszközökkel, de a méltó ellenfelet tisztelem.
- Szeretek biztosra menni. - kortyolok egy újat az italomból - Főleg akkor, ha fontos dolgokról akarok beszélni.
Az arcát fürkészem a kijelentésem után. Merem remélni, hogy felkeltettem az érdeklődését. Azt meg főleg, hogy a gyanúját is.
Nagyon ritka tőlem, hogy bejelentem valaki számára, hogy a célpontommá lett. Egy közös vonása van azon személyeknek, akiket ilyen privilégiumban részeltetek: kiérdemelték a tiszteletemet és nem lemészárolandó birkaként tekintek rájuk, hanem egyenjogú ellenfélként. Ilyen minőségükben pedig megérdemlik, hogy tudjanak arról, hogy a nyomukban járok.
- Valami azt súgja, hogy felesleges bemutatkoznom magának Ms. Kyle. - mutatok sokatmondóan a szemkötőmre - Bár egy közös ismerősünk érdekeit képviselem, most nem zsoldos minőségemben állok maga előtt. Tisztelem az ön polgári és éjszakai munkásságát is és emiatt hívom fel a figyelmét arra, hogy a holnapi naptól számítva jobban figyeljen a háta mögé. Don Falcone szeretne magával elbeszélgetni és nem véletlenül engem keresett meg. Nagyon remélem, hogy hírnevéhez méltó kihívással fog szolgálni a számomra.
Most biztos azt gondolja, hogy túlságosan nagyra hízott az egom a nyolc számjegyű megbízásoktól és a saját hírnevemtől. Az biztos, hogy lesz egy-két csípős megjegyzése és  talán még megütni is megpróbál majd.
De az biztos, hogy nem lesz olyan ostoba, hogy elkezdje a hülyét játszani. Ahhoz túl dörzsölt és tapasztalt, hogy bevesse ezt a trükköt.
Ráadásul, ha jelenetet rendezne a saját estélyén, akkor számára sokkal kínosabb lehet a helyzet, mint számomra.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
25

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Hétf. Május 14, 2018 8:52 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️


Csak figyeltem az idegent, és azon gondolkodtam, hogy honnan olyan ismerős. Persze közben nem kerülte el pillantásomat az, hogy nem is kívánja leplezni céljait, és fülemet se az, hogy fontos dolgokról akar beszélni. Az egyik szemöldökömet felvonom. Még is mi a fenét akarhat..? Ő is megfigyelt engem, és én is őt. A levegő, habár furán kezdődik a történet közöttünk, nem volt feszült. Legalább is nem annyira, mint szokott, ha valaki komoly dolgokkal fordul hozzám. Aztán elkezdi, hogy nem kell bemutatkoznia. Ekkor hasít belém a felismerés. A felvont szemöldököm visszasüllyed a helyére, pillantásom pedig egyszerre lesz izgatott és játékos. Lám! Küldtek már utánam sokakat, és sokak fizettek az életükkel emiatt. De Őt, még soha. Pedig úgy hírlik, hogy az egyik legjobb a szakmájában. Érdeklődve hallgatom tovább, várva, hogy kibújjon a szög a zsákból, és végre meghallom a nevet. Falcone. Egy elégedett vigyor kúszik az arcomra. Nem széles, épp csak olyan kis nőies. Falcone-nék még mindig nem tették túl magukat rajtam, ezek szerint.  Nem csodálom mondjuk, tőlük is, meg Pingvintől is imádok lopni. Annyira ostoba embereik vannak, mint a föld. Azonban egy szó megragadja a figyelmemet.
- Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is leszek akkora tüske más körme alatt, hogy a híres Terminátort küldjék utánam. - nevetek halkan az orrom alatt, aztán szemeimet ráemelem a férfire, szinte bele mélyesztem az övébe. Tekintetem egyszerre bájos és csintalan. Ezeknek szoktak a férfiak nehezen ellenállni. "Nem mint zsoldos áll itt..." Ez aztán érdekes. És az is, hogy méltó ellenfélnek tart. Holnap fel kell készülnöm egy kis macska-egér játékra...
- Szóval holnaptól? - kérdezem átváltva éjszakai arcomra... Ilyen vagyok én igazából, mikor elememben vagyok. A csábító, feline fatale. Most is, ahelyett, hogy megriadnék, leengedem kezeim, s egyel közelebb lépek a férfihez, behatolok a személyes terébe. Egyik kezem felemelve megérintem a hozzám közelebb lévő felkarját, a kecses ujjaim finoman simítják meg az izmokat. Egész testem sugározza a csábítót, a veszélyt. Kíváncsi vagyok, hat-e az ilyesmi az ilyen férfire...
- Ezek szerint hagy nekem egy kis időt? És mindezt miért? Mi van, ha eltűnök, mint szamár a ködben? Falcone nem lesz túl boldog, ha a fejem nélkül tér vissza. - bazsalygok a férfire. Kétlem, hogy Falcone hirtelen meggondolta magát és tényleg csak beszélgetni akar. Akkor nem egy bérgyilkost küldene utánam, hanem egy futárt... Ekkor látom meg a szemem sarkából a mozgást. Már az üvegajtón keresztül is észreveszem a szőke bájgúnárt, aki az előbb megpróbált felszedni. Kezében két pohár, de épp megállította valaki út közben egy szóra, ahogy látom. Kaptam pár másodpercet, hogy kitaláljak valamit, amivel lerázhatom. Alapjáraton elküldeném a francba, de fizető vendéggel ilyen már csak azért sem csinálok, mert magam alatt vágnám a fát.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
32

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Csüt. Május 17, 2018 6:22 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


Alapvetően az átlag ember nem éppen az a fajta, aki könnyedén veszi, ha bejelentik neki, hogy holnaptól fogva addig fogják üldözni, amíg bírja energiával a hajszát. Ilyenkor a legtöbben elkezdenek pánikolni, hitetlenkedve mantrázzák maguknak, hogy ilyen nincs, vagy a leggyengébbeknek még a testük is felmondja a szolgálatot, ami igen kellemetlen következményekkel jár.
De Selina Kyle egyiket sem produkálja a tipikus tünetek közül.
Sőt!
Mintha csak fokozódna az érdeklődése a kijelentésem okán. A szemében egyre erősebben lobog az érdeklődés lángja és a tartásán is látszik, hogy a kíváncsiság kezdi uralma alá hajtani az elméjét.
Ugyanakkor a pantomimikája sejtett valami mást is.
Nem jutottam volna el odáig a szakmában ahol most vagyok, ha minden érzelmi impulzusra reagáltam volna, de ez visszafogott mosoly...
Nos megértem, hogy mitől hevernek a férfiak a lábai előtt.
- Talán túlságosan régen van az a tüske Don Falcone ujja alatt. - húzódik egy sokat sejtető félmosolyra a szám
Az olaszok legendásan haragtartóak, a Macskanő pedig elég régóta töri a borsot a család orra alá ahhoz, hogy indokolt legyen a határozott eszközök bevetése. Még abban az esetben is, ha a radikálisan határozott eszköz elviszi a família egy havi bevételét.
Ms. Kyle szemében a képmására jellemző kíváncsiságot és még valami mást is kiolvasok.
Próbálgatja a csáberejét rajtam és meg kell valljam, hogy a kelleténél kicsit több energiát kell belefektetnem, hogy rezisztens maradjak.
Szinte egy csapára változik meg majdnem minden rajta, ahogy kettőnk párharcára tereli a szót.
A tartása, a tekintete, a hanglejtése. Mintha egy királyi nagymacska lelke szállta volna meg, olyan gyorsan történik minden. Selina Kyle elhagyta az épületet és a bőrét már a Macskanő viseli.
- Ahogy mondja. - nézek a szemébe, amint belép a személyes terembe és a karomon pihenteti meg a kezét -Megeshet, hogy kicsit felvilágosodás előttinek tűnhet a gesztus, de merem remélni, hogy értékeli a lovagiasság ezen formáját.
Egy olyan félmosolyra húzódik a szám, ami a rendkívül magabiztos üzletemberek sajátja, amikor kifejezi aggodalmát, hogy mi lesz ha nem találom nyomát a holnapi napon.
- Emiatt ne kell aggódnia. Megvannak a módszereim az ilyen esetekre. Don Falconet pedig nem tudom hibáztatni azért, amiért nem csak a fejét akarja. - megyek bele végül abba a játékba, amit a nő elkezdett
Látom, hogy a szeme egy pillanatra oldalra villan. A jobb szemem hiánya miatt kénytelen vagyok oldalra fordulni, hogy lássam mi lehet az ami közelít felénk.
Megeshet, hogy valami tényleges veszélyforrás, bár akkor már kitört volna a pánik az est vendégei között. Az ilyen csinadrattákat megtámadó bűnözők általában nem finomkodnak olyan diszkrét eszközök használatával, mint lopakodás, vagy az altatógáz.
A korábban látott szőke férfi jön elég határozott léptekkel, mindkét kezében egy pohár itallal.
Elég egy pillanat ahhoz, hogy felmérjem mi a helyzet és hogy miért ilyen vakbuzgó.
- Úgy látom most nagy szüksége lenne egy kis segítségre. - érintem meg lágyan a derekát
Ha a fickó fele olyan okos, mint amilyennek kinéz, akkor a látszat simán megtéveszti és rájön, hogy nem a legmegfelelőbb pillanatban próbál a házigazda kegyeibe férkőzni.


I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
25

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Hétf. Május 21, 2018 12:26 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️


Micsoda akaraterő és ellenállás. A férfin nem látszik, hogy érdeklődne, kivéve a kissé kitáguló pupilláján. Más pasi ilyenkor már erekcióját rejtegeti, de nem baj, imádom a kihívásokat és az efféle játékot. Rezisztenciája emlékeztet valakire. Ajkamra bájos mosoly húzódik, de az eddigi csábító árnyék ugyan úgy fedi.
- Persze, hogy értékelem az ilyen lovagiasságot. Így még érdekesebbé és nehezebbé tehetem a kettőnk játékát. - kuncogok halkan. Láthatóan már előre örülök, pezseg a vérem egy kis izgalom után.
- Mit akar még Falcone a fejemen kívül? - nyilván nem egy másik karom nyomot Carmine arcának másik felére. Pedig lehet, hogy kap egy olyat... Úgy is rég eresztettem bele a karmaim a Falcone család egyik másik tagjába. Persze ekkor megjelenik a palimadár. Épp jókor. Pillantásom Slade követi, de ehhez oldalra kell fordulnia. Micsoda gyenge pont... Szegény, szegény. Ezt majd figyelembe veszem későbbi játékunk során. Megszemléli a rajongómat, majd rám pillant, és átkarolja a derekam, néhány szó kíséretében. Szelíd, csábító mosoly kerül az arcomra, szemeimben elégedettség és játékosság pihen. Egy elégedett cica puhaságával simulok hozzá egész testemmel az övéhez. Had érezze a kecses, finoman izmos alakot, amely után általában epekednek a férfiak. Kezeim hasától kezdenek el felsimítani szmokingján. Kívülről ez talán csaj egy belsőséges mozdulat, de közben azért kezeimmel tárgyak után kutatok. Semmi. Egy apró érme, még annyit se érzek a ruha alatt. Felkészült alak. Kezeim persze nem állnak meg, a mellkasánál útjuk elválik, hogy a két vállon felsimítva a nyak mögé kerüljenek. Egészen közel hajolok, kell is, hiszen olyan szorosra fogtam nyakát karjaim közt.
- Meglepően udvarias és lovagias egy bérgyilkoshoz képest. - búgom halkan az ajkára, mint egy doromboló cica mica. Probléma nélkül vagyok ilyen közvetlen. Az se zavar, hogy olyan közel van, hogy a nyugodt szívverésem érezheti, vagy a lágy parfümöt a nyakamon. Nem is foglalkozok már a bájgúnárral, aki épp kilép az erkélyre. Most csak egy eszköz, ami jól jött ahhoz, hogy közel kerüljek ehhez a veszélyes nagymacskához.
- Minden hölggyel ilyen kedves? - kérdem kacér mosollyal.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
32

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Yesterday at 5:13 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


Ms. Kyle él a felkínált lehetőséggel. Persze nem felejti átkutatni a zsebeimet, amíg a karja végigsimítja a felsőtestemet és megállapodik a nyakam körül.
Nem szégyellős, vagy szívbajos nő az már biztos, de engem se olyan fából faragtak, hogy ne vegyem észre ha valaki a csáberejét használva megpróbálj észrevétlenül megmotozni.
Jó néhány év tapasztalatának, néhány igen határozott nőnek és a volt nejen hevességének köszönhetem, hogy nem a testemet abszolút kontroll alatt tartom.
Egy átlag férfi most tartana ott, hogy a teste felfokozott oxitocin termelése miatt a heréi jóleső fájdalommal jeleznék neki, hogy csurig vannak és le kellene engedni a többletet.
Engem két dolog tart vissza attól, hogy tökéletesen megadjam magam a magabiztos csáberejének.
Egyrészt megbízásom van rá. A célpontokkal pedig nem hetyegünk. Még akkor sem, ha éppenséggel azért jöttem, hogy felhívjam a figyelmét arra, hogy a nyomába eredek.
Másrészt pedig alig két évvel idősebb a lányomnál. Nem mintha a múltba ne lettek volna morális aggályaim hasonló helyzetekben, de ott a feladat teljesítése kívánta meg a nem hagyományos megközelítést és utólag visszagondolva bánom is, hogy ezzel a módszerrel kellett élnem.
Mindezek ellenére konstatálnom kell, hogy bármennyire is törékenynek tűnik, az ujjhegyeim nem éppen renyhe izmokat tapintanak a hátán és gyanítom más testrészei is megfelelően fejlettek, ha erőkifejtés szempontjából vizsgáljuk a hölgyet.
- Nem merném lefogadni, hogy száz százalékban biztos lenne a hipotézisem a céljait illetően, de jó kiindulópont, hogy a Don is férfiból van. - somolygok a Macskára közvetlen közelről - Ellenben hozzám hasonlóan ő is üzletemberként tekint magára. Márpedig az üzletemberek nem szeretik a veszteségeket, vagy a hátráltató tényezőket.
Úgy tűnik, hogy a blöffünk elég hatásos volt. A szőke pojáca egy pillanatra megtorpan, majd amint ráeszmél, hogy mit zavarhatott volna meg, hátat fordít és megkeresi a legközelebbi asztalt, ahova lerakhatja az italt.
Ms. Kyle örülhet, hogy az a fajta vagyok, aki csak az életbevágó szívességeket tartja számon.
- Aki megadja a kelló tiszteletet, annak én se maradok adósa a viszonzással. - simítok végig egy hangyányi incselkedéssel a gerincvonalán - Az igazán nívós megbízók sem szeretik olyanokra bízni a munkát, akik olyan jó modort tudnak felmutatni, ami még egy kis texasi falucska belterjes közösségét is megbotránkoztatná. Arról nem is beszélve, hogy mennyire lenne méltóságon aluli és nevetséges, hogy egy szívecskés alsóneműben, a fegyvereimet egy taxiban hagyva, vulgáris humorral megfűszerezve célozgatnék kegyed testi adottságaira, miközben egy üldözés kellős közepén lennénk.
El kell ismernem, hogy Ms. Kyle remekül ért ahhoz, hogy miként manipulálja az átlag férfiakat. Szinte ügyet sem vet a bájgúnár távozására, amivel minden bizonnyal az egekig szítja a féltékenység lángját a "férfiban."
- Ez is a modor dolga. - válaszolok a nőnek miközben a belenézek a szemeibe - Szeretem a modern dolgokat, de van egy két eset, amiben maradi vagyok. A hölgyek iránti tisztelet például ilyen.
A bálteremből kiszűrődő lágy zeneszó üti meg a fülemet. Nem mintha én lennék a világ legjobb táncosa, de jó adottságaim vannak a műfajhoz.
Ha éppenséggel kedvem lenne követni Bruce Lee példáját és csak a hecc kedvéért benevezni egy táncversenyre csak azért hogy nyerjek, akkor nem sok felkészülési időre lenne szükségem. Néhány óra gyakorlás és egy kellően szigorú tanár elég lenne a győzelemhez.
- Szabad egy táncra?

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
25

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Yesterday at 11:13 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️


Semmi. Se a kutatásra, se a simításra. Egyikre sincs reakciója. Már-már bosszantania kéne, de igazából csak szórakoztat. Vajon meddig ér a takaróm? Meddig húzta a határt? Mi az, amit már ő sem tűr el? A cirógatás kutyapiszok neki. Hát egy finom comb simítása a lábán? Egy puha ajak érintése a száján? Szinte bizsergek, hogy kideríthessem. Számomra a férfiak pusztán játékok ilyen téren. Kevés van, aki tényleg megértene, és tényleg odafigyelnék rá. Mind egerek, akiket levadászok. Tárcájuk mellett szívüket is ellopom, rengeteg borsot törve mások orra alá. Veszélyes az ilyen... a féltékeny nők sokkal nagyobb problémát tudnak jelenteni, mint a pénzes, haragtartó olaszok.
Mindenesetre nem tolt el. Nem lökött el, sőt, érzem, ahogy az ujjak megpihennek a derekamon. Egy kis mosollyal kezdem arcát fürkészni, mikor elkezdi válaszát fejtegetni nekem. Falcone meg a vonzódása hozzám... Viccnek elég nevetséges volna. Halkan el is nevetem magam, amint kimondja. Én csak a második opciót veszem figyelembe. Ez esetben valószínűleg sok jóra nem számíthatok. Kapok egy ultimátumot... talán hasonlót, mint régi munkaadóimtól. Hódoljak be, nyaljak segget, adjam le amit összeszedtem és nem lesz baj. De ezt nem fogom csinálni. Soha többet. Én a magam ura vagyok! Soha nem fogok másokat szolgálni, mint egy kis csicska, akikkel körbe veszik magukat ezek a senkiházik. Nem is fűzök ehhez semmit. Még. Gondolkodom. Mert meglepő lehet, de a csinos pofihoz ész is társul. Szoktam gondolkodni. Többet is, mint mások szeretnék.
A "szőke herceg" arrébb sétál, bár szúrós pillantását még mindig érzem néha. Néhány pohárka, és lehet eléggé be lesz állva ahhoz, hogy ide tolja az arcát és megpróbáljon lecsapni a Terminátor kezeiről. Pedig milyen kényelmes, és meleg ez a kéz. Szinte feldorombolnék - ha tudnék -, mikor végig simít a gerincem mentén. Ujját egy finom hullámzás követi hátamon, keze alá domborítok, arcomon látni, hogy elégedetten élvezem a kényeztető érzést. Aztán szinte elnevetem magam, ahogy elképzelem őt, szívecskés alsóban, utánam ordibálva.
- Udvarias, és van humora. Szinte már sajnálom, hogy ellent tud állni nekem. - vigyorodok el finoman, tartva a szemkontaktust. Jobb kezem ujjai tarkójánál a hajába túrnak, ám hamar a pántba akadnak. Pillantásom a szemfedőre siklik. Látni akarom, hogy mi van alatta. Hogy milyen a seb. Seb egyáltalán? Varrva van? Vagy csak egy lyuk? Akármelyik is, a kíváncsiságnak engedek, hacsak nem akadályoz meg benne, és finoman felfelé tolom a kezem, hogy a "ruha darabot" is felfelé húzva leszedjem róla.

Aztán sikerült-e, vagy sem, a kérdésére elmosolyodom.
- Ki nem hagynám a táncot magával. - engedem le a kezeim, és lépek hátrébb a terasz közepe felé, hogy legyen helyünk. Ha követ, felveszek egy alapállást, és lassúzni kezdek vele.
- Szóval csak az a feladat, hogy szállítson le? Ennyi? Utána már nem is látom? - puhatolózok finoman.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   

Vissza az elejére Go down
 
Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: