There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Ha melletted ébrednék
by Lobo Yesterday at 2:13 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
Faye Fairthorne
 
John Constantine
 
Dick Grayson
 
Song Taewon
 
Harleen Quinzel
 
Orin
 
Raven Roth
 
Conner Kent
 
Proinsias Cassidy
 
Music

Share | 
 

 Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Csüt. Május 10, 2018 10:11 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️


Csendben figyeltem oldalról a vendégeket. Magam is az voltam, legalább is hivatalosan a dolog nem kötődött a nevemhez. Aki ismer, az még is tudja, hogy ha nem a szervezésben, akkor a ráköltött pénz miatt, de közöm van a mai estéhez: jótékonyság, még hozzá a szavannai nagymacskák részére. Én már bele adtam egy jó adag pénzt, és azért vagyok itt, hogy mások is így tegyenek. Vörösre rúzsozott ajkamhoz emelem a pezsgőt, és finomat kortyolok, miközben tekintetemmel végig pásztázom a vendégeket. Szmoking, estélyi a dress-code, rajtam is egy visszafogottabb stílusú van. Szinte én vagyok a legszolidabb, ugyan is a megjelentek között akad olyan "díva" is, aki ilyen, vagy olyan módszerrel próbálja felhívni magára a magányos urak figyelmét. Rikító, csillogó, vagy éppen alig takaró ruha. De volt, akin ezek kombinációit láttam... Nem érdekel, amíg a pénzét a oda adja. Tekintetem azért néha megnyugszik egy-egy ékszeren... az ilyen estéken jó újabb zsákmányokat megcélozni.
Hirtelen arra leszek figyelmes, hogy egy szőke férfi szólít meg. Magamra varázsolok egy bájos mosolyt. Két órája először jött ide hozzám bárki, bár tény, hogy nem is keresem a társaságot. Az utam az erkélyre vezetett vele, miközben szófosását hallgattam. Nem, nem mondanám, hogy bárki letudna nyűgözni. A férfiakat ilyen szempontból mindig is keményen kezeltem, és szűrtem. De amíg mellettem van, legalább más nem zavarhat.
- Kér esetleg valamit inni, Ms. Kyle?
- Egy pohár martinit.
- Akkor már is jövök! - mosolyodik el az illető, majd már megy is vissza a terembe, míg én a díszes, faragott korlátra támaszkodva Gotham éjszakájába bámulva figyeltem a város fényeit és nyüzsgését. Az emberek apró pontokként rohangáltak odalent a porban, míg a gazdagok fényűzése a magasban tündökölt mögöttem. Hány emelet lehet alattam? Húsz? És felettem? Nem sok. Talán 3-4. Vagy annyi se. Hátat fordítok a korlátnak, csípőmet neki döntve emelem fel a fejemet, hogy megszámoljam az egymás alatt elhelyezkedő ablakokat. Három. Kettő, plusz a tetőtér. Ha nem tudnám, hogy rendezvénytermek vannak ott is, szívesen elcsatangolnék körbe nézni, de hát maga az épület nagy része ennek van szentelve. Felesleges lenne elbóklászni.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Pént. Május 11, 2018 2:17 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


Az ember életében ritkák az olyan alkalmak, amikor egy olyan személytől kap megbízást, aki olyan az észak-amerikai szervezetbűnözésnek, mint a pápa a katolikusoknak.
Carmine Falcone nem éppen az az ember, akinek a személyes találkozóra való felkérést fél vállról vehetné bárki. Így amikor az összekötőmtől megkaptam a kellően drága levélpapírra vetett gyöngybetűs sorait, a napom gyors átszervezése után fél órával, már a Római birtokának ajtaja előtt állt a kocsim.
Bár rettegett és kegyetlen gengszterfőnök hírében áll, akinek minden szava életekről dönt Gotham-ben, Don Falcone rendkívül ragaszkodik a hagyományokhoz és az etiketthez és igen komolyan veszi a tiszteletlenséget.
Ezt figyelembe véve döntöttem a legjobban kinéző Armani öltönyöm javára, amikor ruhát választottam a találkozóra.
Bár nem vagyok annyira tisztában az olasz vendég-hagyományokkal, de úgy vélem, hogy ha egy ilyen hatalmú ember keres meg, akkor megéri a jó szándék zálogaként valami igazán különleges ajándékot vinni a vendégségbe.
Ilyenkor rendkívül előnyös tud lenni, hogy a megbízásokból származó jelentős mennyiségű összegeket nem hagyom porosodni a számlákon, hanem különböző vállalkozásokba is invesztálok.
Bár az ott dolgozók nem tudják, de néhány jó hírnévnek örvendő borászat az én pénzemből újult meg szerte a világon, így könnyen hozzáférhetek néhány igen ritka évjárathoz is.
Egy nálam is idősebb palackozású, kézzel faragott dobozú borral a kezemben léptem be a Don tárgyalótermébe, aki  üzletemberhez méltóan az ajándék fogadása után nem sokkal rá is tért a tárgyra.
A Macskanő már régóta egyre kellemetlenebb tüske a körme alatt, aki sorozatosan töri a borson az emberei orra alá és ezzel csúnyán aláássa a család tekintélyét az utcákon.
Bár kitűzött egy hét számjegyű vérdíjat a fejére, nem sok jelentkező van a feladatra. Aki van olyan bátor, hogy szembeszálljon vele az örülhet, hogy megússza a dolgot egy karmolással az arcán.
Don Falcone eme áldatlan állapotot szeretné megszüntetni azzal, hogy a szakma egyik legjobbjához fordul.
Egy feltételt szabott: Ms. Kylet élve kell átadnom neki.
Ha ezt teljesítem harminc millió dollárral leszek gazdagabb.
Egy ilyen megbízás egy ekkora hatalmú embertől nem tréfa dolog, de én sosem hátráltam meg a kihívásoktól.
Nagy szerencsémre Ms. Kyle nem sokat törődik azzal, hogy titkolja a kilétét, így az informátoraimnak egész könnyű dolga lesz...

Néhány órával később már szmokingban lépek be arra a jótékonysági rendezvényre, amin a hölgy is részt vesz.
Nem szokásom a túlságos pepecselés és a nyílt konfliktus kerülése, de egy ilyen célpontnál nem fog ártani, ha személyes ismeretséget is kötünk, mielőtt ténylegesen üldözőbe veszem.
Elnézve ezt a sok pénzzel kibélelt ruhát biztos akadna itt olyan, aki nem sajnálná az árát annak, hogy felöltsem a páncélom.
A vendégek között nem kell sokáig nézelődnöm. Bár a célpont egy igen feltűnő szépséggel megáldott nő, de nem az ízlésesen érzéki ruhája, sem az alakja az, ami alapján egyből felismerem.
A totemállatához hasonlóan neki is van egy sajátos kisugárzása, ami még azelőtt felkelti az ember figyelmét, hogy bármilyen részletet is fel tudna dolgozni az agya a megjelenésével kapcsolatban.
A simulékony modorával gyorsan eltünteti a közeléből azt a szőke bájgúnárt, majd kimegy az erkélyre friss levegőt szívni.
Elindulok felé és menet közben leveszek az egyik mellettem sétáló pincér tálcájáról egy pohár brandyt.
- Csak nem megártott az ital? - hajolok rá én is a korlátra, miközben a tekintetem a város gótikus kilátást fürkészi

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Pént. Május 11, 2018 7:14 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️


Már-már azt hittem, hogy magamra maradok a gondolatokkal, a halkan kihallatszódó jazz ritmusával. Teljesen elkalandoztam. A fonalak a város több táján jártak. Háztetőkön suhantak a széllel, árnyékokban lapultak meg a múzeumokban. Megszűnt minden hang, csak az emlékek által előhozott zajok és látvány van körülöttem. Egy fekete páncél, ikonikus fekete köpennyel. Milyen rég is nem kellett szembe néznem vele? Már nem fordít gondot az apró-cseprő lopásokra? Szinte már-már sértődött leszek a gondolatra, hogy talán már nem foglalkoztatja az én kriminális hátterem. A merengésemből egy alak megjelenése ránt vissza. Tekintetem egyből rákapom a termetes férfire. Magas is, széles is, de csak edzettsége okán. Ha akarná se tudná rejteni, karjára feszülő, és delta alakjára simuló szmokinggal. Kezében talán whiskey, arcán, fél szemét szemkötő takarta. Egy apró csengő megszólalt az agyam hátuljában. Ismerős nekem valahonnan ez az alak... vagy legalább is a leírás. Fél szem, magas, kigyúrt. Ráadásul ahogy megközelít és megszólít, tuti, hogy nem a társaságom keresi. Legalább is nem olyan okból, ahogy általában a férfiak. Tudom, egy nő mindig tudja. Észreveszi az apró pillantásokat, a testbeszédet. Tudjuk, mikor akar egy kan bepróbálkozni nálunk.
Nincs kedvem ehhez. Nyafis hangulatom van. Nincs kedvem randizni, az üzlethez meg főleg nincs. Őt elnézve másról amúgy se lenne szó.
Kérdése irreleváns. A kezemben csak egy pohár pezsgő van, abból is csak egy korty hiányzik, illetve kétlem, hogy annyira rosszul néznék ki, hogy ilyesmit meglehessen állapítani rólam.
- Miért kérdez olyasmit, amire tudja a választ? - kérdezem rá pillantva, arcát, tartását, tehát mimikáját és testbeszédét figyelve, kezeimet karba fonva mellkasom előtt. Ha nem tűnne okosabbnak annál, mint aminek most per pillanat mutatja magát, akkor már rég megforgattam volna a szememet és bementem. Azonban ez a hamis kép kelti fel az érdeklődésem, legalább arra az időre, amíg megtudom, mit akar. Ha akar egyáltalán valamit, és nem neki is csak levegőváltozás kellett éppen.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Szomb. Május 12, 2018 10:20 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


Nos ügy tűnik, hogy a hölgynek nincs kedve lefutni a felesleges köröket.
Szinte már ingerülten néz rám és a tekintetéből látom, hogy észrevette azokat az apróságokat, amikből rájöhet, hogy nem tartozom az est tipikus vendégei közé.
Ahogy én az ő esetében, most Ms. Kyle is érzékeli a kisugárzásom, ami elárulja, hogy az báránybőrbe bújt farkas vagyok, aki egy pillanat alatt vissza tud vedleni az eredeti alakjába.
Mind a ketten kilógunk az est vendégei közül. Ők nagyrészt korosodó tehetős emberek, akik azt hiszik, hogy ha pénzt adnak egy célnak már tettek is valamit a világért.
Ez a fajta az, aki ugyan tud segíteni, de sosem fogja megismerni, hogy milyen az, amikor fontos dologért tényleg megküzdünk és megdolgozunk. Csak azt fogják látni, hogy a befektetésük megtérült és talán még jóvá is írhatják az adójukból azt az összeget, amit a "nemes" cél érdekében áldoztak.
Bár az én lojalitásomat meg lehet venni, de a nőhöz hasonlóan, ha elkötelezem magam egy ügy mellett, akkor a végsőkig küzdök érte. Nem mindig a legtisztességesebb eszközökkel, de a méltó ellenfelet tisztelem.
- Szeretek biztosra menni. - kortyolok egy újat az italomból - Főleg akkor, ha fontos dolgokról akarok beszélni.
Az arcát fürkészem a kijelentésem után. Merem remélni, hogy felkeltettem az érdeklődését. Azt meg főleg, hogy a gyanúját is.
Nagyon ritka tőlem, hogy bejelentem valaki számára, hogy a célpontommá lett. Egy közös vonása van azon személyeknek, akiket ilyen privilégiumban részeltetek: kiérdemelték a tiszteletemet és nem lemészárolandó birkaként tekintek rájuk, hanem egyenjogú ellenfélként. Ilyen minőségükben pedig megérdemlik, hogy tudjanak arról, hogy a nyomukban járok.
- Valami azt súgja, hogy felesleges bemutatkoznom magának Ms. Kyle. - mutatok sokatmondóan a szemkötőmre - Bár egy közös ismerősünk érdekeit képviselem, most nem zsoldos minőségemben állok maga előtt. Tisztelem az ön polgári és éjszakai munkásságát is és emiatt hívom fel a figyelmét arra, hogy a holnapi naptól számítva jobban figyeljen a háta mögé. Don Falcone szeretne magával elbeszélgetni és nem véletlenül engem keresett meg. Nagyon remélem, hogy hírnevéhez méltó kihívással fog szolgálni a számomra.
Most biztos azt gondolja, hogy túlságosan nagyra hízott az egom a nyolc számjegyű megbízásoktól és a saját hírnevemtől. Az biztos, hogy lesz egy-két csípős megjegyzése és  talán még megütni is megpróbál majd.
De az biztos, hogy nem lesz olyan ostoba, hogy elkezdje a hülyét játszani. Ahhoz túl dörzsölt és tapasztalt, hogy bevesse ezt a trükköt.
Ráadásul, ha jelenetet rendezne a saját estélyén, akkor számára sokkal kínosabb lehet a helyzet, mint számomra.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Hétf. Május 14, 2018 8:52 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️


Csak figyeltem az idegent, és azon gondolkodtam, hogy honnan olyan ismerős. Persze közben nem kerülte el pillantásomat az, hogy nem is kívánja leplezni céljait, és fülemet se az, hogy fontos dolgokról akar beszélni. Az egyik szemöldökömet felvonom. Még is mi a fenét akarhat..? Ő is megfigyelt engem, és én is őt. A levegő, habár furán kezdődik a történet közöttünk, nem volt feszült. Legalább is nem annyira, mint szokott, ha valaki komoly dolgokkal fordul hozzám. Aztán elkezdi, hogy nem kell bemutatkoznia. Ekkor hasít belém a felismerés. A felvont szemöldököm visszasüllyed a helyére, pillantásom pedig egyszerre lesz izgatott és játékos. Lám! Küldtek már utánam sokakat, és sokak fizettek az életükkel emiatt. De Őt, még soha. Pedig úgy hírlik, hogy az egyik legjobb a szakmájában. Érdeklődve hallgatom tovább, várva, hogy kibújjon a szög a zsákból, és végre meghallom a nevet. Falcone. Egy elégedett vigyor kúszik az arcomra. Nem széles, épp csak olyan kis nőies. Falcone-nék még mindig nem tették túl magukat rajtam, ezek szerint.  Nem csodálom mondjuk, tőlük is, meg Pingvintől is imádok lopni. Annyira ostoba embereik vannak, mint a föld. Azonban egy szó megragadja a figyelmemet.
- Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is leszek akkora tüske más körme alatt, hogy a híres Terminátort küldjék utánam. - nevetek halkan az orrom alatt, aztán szemeimet ráemelem a férfire, szinte bele mélyesztem az övébe. Tekintetem egyszerre bájos és csintalan. Ezeknek szoktak a férfiak nehezen ellenállni. "Nem mint zsoldos áll itt..." Ez aztán érdekes. És az is, hogy méltó ellenfélnek tart. Holnap fel kell készülnöm egy kis macska-egér játékra...
- Szóval holnaptól? - kérdezem átváltva éjszakai arcomra... Ilyen vagyok én igazából, mikor elememben vagyok. A csábító, feline fatale. Most is, ahelyett, hogy megriadnék, leengedem kezeim, s egyel közelebb lépek a férfihez, behatolok a személyes terébe. Egyik kezem felemelve megérintem a hozzám közelebb lévő felkarját, a kecses ujjaim finoman simítják meg az izmokat. Egész testem sugározza a csábítót, a veszélyt. Kíváncsi vagyok, hat-e az ilyesmi az ilyen férfire...
- Ezek szerint hagy nekem egy kis időt? És mindezt miért? Mi van, ha eltűnök, mint szamár a ködben? Falcone nem lesz túl boldog, ha a fejem nélkül tér vissza. - bazsalygok a férfire. Kétlem, hogy Falcone hirtelen meggondolta magát és tényleg csak beszélgetni akar. Akkor nem egy bérgyilkost küldene utánam, hanem egy futárt... Ekkor látom meg a szemem sarkából a mozgást. Már az üvegajtón keresztül is észreveszem a szőke bájgúnárt, aki az előbb megpróbált felszedni. Kezében két pohár, de épp megállította valaki út közben egy szóra, ahogy látom. Kaptam pár másodpercet, hogy kitaláljak valamit, amivel lerázhatom. Alapjáraton elküldeném a francba, de fizető vendéggel ilyen már csak azért sem csinálok, mert magam alatt vágnám a fát.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Csüt. Május 17, 2018 6:22 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


Alapvetően az átlag ember nem éppen az a fajta, aki könnyedén veszi, ha bejelentik neki, hogy holnaptól fogva addig fogják üldözni, amíg bírja energiával a hajszát. Ilyenkor a legtöbben elkezdenek pánikolni, hitetlenkedve mantrázzák maguknak, hogy ilyen nincs, vagy a leggyengébbeknek még a testük is felmondja a szolgálatot, ami igen kellemetlen következményekkel jár.
De Selina Kyle egyiket sem produkálja a tipikus tünetek közül.
Sőt!
Mintha csak fokozódna az érdeklődése a kijelentésem okán. A szemében egyre erősebben lobog az érdeklődés lángja és a tartásán is látszik, hogy a kíváncsiság kezdi uralma alá hajtani az elméjét.
Ugyanakkor a pantomimikája sejtett valami mást is.
Nem jutottam volna el odáig a szakmában ahol most vagyok, ha minden érzelmi impulzusra reagáltam volna, de ez visszafogott mosoly...
Nos megértem, hogy mitől hevernek a férfiak a lábai előtt.
- Talán túlságosan régen van az a tüske Don Falcone ujja alatt. - húzódik egy sokat sejtető félmosolyra a szám
Az olaszok legendásan haragtartóak, a Macskanő pedig elég régóta töri a borsot a család orra alá ahhoz, hogy indokolt legyen a határozott eszközök bevetése. Még abban az esetben is, ha a radikálisan határozott eszköz elviszi a família egy havi bevételét.
Ms. Kyle szemében a képmására jellemző kíváncsiságot és még valami mást is kiolvasok.
Próbálgatja a csáberejét rajtam és meg kell valljam, hogy a kelleténél kicsit több energiát kell belefektetnem, hogy rezisztens maradjak.
Szinte egy csapára változik meg majdnem minden rajta, ahogy kettőnk párharcára tereli a szót.
A tartása, a tekintete, a hanglejtése. Mintha egy királyi nagymacska lelke szállta volna meg, olyan gyorsan történik minden. Selina Kyle elhagyta az épületet és a bőrét már a Macskanő viseli.
- Ahogy mondja. - nézek a szemébe, amint belép a személyes terembe és a karomon pihenteti meg a kezét -Megeshet, hogy kicsit felvilágosodás előttinek tűnhet a gesztus, de merem remélni, hogy értékeli a lovagiasság ezen formáját.
Egy olyan félmosolyra húzódik a szám, ami a rendkívül magabiztos üzletemberek sajátja, amikor kifejezi aggodalmát, hogy mi lesz ha nem találom nyomát a holnapi napon.
- Emiatt ne kell aggódnia. Megvannak a módszereim az ilyen esetekre. Don Falconet pedig nem tudom hibáztatni azért, amiért nem csak a fejét akarja. - megyek bele végül abba a játékba, amit a nő elkezdett
Látom, hogy a szeme egy pillanatra oldalra villan. A jobb szemem hiánya miatt kénytelen vagyok oldalra fordulni, hogy lássam mi lehet az ami közelít felénk.
Megeshet, hogy valami tényleges veszélyforrás, bár akkor már kitört volna a pánik az est vendégei között. Az ilyen csinadrattákat megtámadó bűnözők általában nem finomkodnak olyan diszkrét eszközök használatával, mint lopakodás, vagy az altatógáz.
A korábban látott szőke férfi jön elég határozott léptekkel, mindkét kezében egy pohár itallal.
Elég egy pillanat ahhoz, hogy felmérjem mi a helyzet és hogy miért ilyen vakbuzgó.
- Úgy látom most nagy szüksége lenne egy kis segítségre. - érintem meg lágyan a derekát
Ha a fickó fele olyan okos, mint amilyennek kinéz, akkor a látszat simán megtéveszti és rájön, hogy nem a legmegfelelőbb pillanatban próbál a házigazda kegyeibe férkőzni.


I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Hétf. Május 21, 2018 12:26 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️


Micsoda akaraterő és ellenállás. A férfin nem látszik, hogy érdeklődne, kivéve a kissé kitáguló pupilláján. Más pasi ilyenkor már erekcióját rejtegeti, de nem baj, imádom a kihívásokat és az efféle játékot. Rezisztenciája emlékeztet valakire. Ajkamra bájos mosoly húzódik, de az eddigi csábító árnyék ugyan úgy fedi.
- Persze, hogy értékelem az ilyen lovagiasságot. Így még érdekesebbé és nehezebbé tehetem a kettőnk játékát. - kuncogok halkan. Láthatóan már előre örülök, pezseg a vérem egy kis izgalom után.
- Mit akar még Falcone a fejemen kívül? - nyilván nem egy másik karom nyomot Carmine arcának másik felére. Pedig lehet, hogy kap egy olyat... Úgy is rég eresztettem bele a karmaim a Falcone család egyik másik tagjába. Persze ekkor megjelenik a palimadár. Épp jókor. Pillantásom Slade követi, de ehhez oldalra kell fordulnia. Micsoda gyenge pont... Szegény, szegény. Ezt majd figyelembe veszem későbbi játékunk során. Megszemléli a rajongómat, majd rám pillant, és átkarolja a derekam, néhány szó kíséretében. Szelíd, csábító mosoly kerül az arcomra, szemeimben elégedettség és játékosság pihen. Egy elégedett cica puhaságával simulok hozzá egész testemmel az övéhez. Had érezze a kecses, finoman izmos alakot, amely után általában epekednek a férfiak. Kezeim hasától kezdenek el felsimítani szmokingján. Kívülről ez talán csaj egy belsőséges mozdulat, de közben azért kezeimmel tárgyak után kutatok. Semmi. Egy apró érme, még annyit se érzek a ruha alatt. Felkészült alak. Kezeim persze nem állnak meg, a mellkasánál útjuk elválik, hogy a két vállon felsimítva a nyak mögé kerüljenek. Egészen közel hajolok, kell is, hiszen olyan szorosra fogtam nyakát karjaim közt.
- Meglepően udvarias és lovagias egy bérgyilkoshoz képest. - búgom halkan az ajkára, mint egy doromboló cica mica. Probléma nélkül vagyok ilyen közvetlen. Az se zavar, hogy olyan közel van, hogy a nyugodt szívverésem érezheti, vagy a lágy parfümöt a nyakamon. Nem is foglalkozok már a bájgúnárral, aki épp kilép az erkélyre. Most csak egy eszköz, ami jól jött ahhoz, hogy közel kerüljek ehhez a veszélyes nagymacskához.
- Minden hölggyel ilyen kedves? - kérdem kacér mosollyal.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Kedd Május 22, 2018 5:13 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


Ms. Kyle él a felkínált lehetőséggel. Persze nem felejti átkutatni a zsebeimet, amíg a karja végigsimítja a felsőtestemet és megállapodik a nyakam körül.
Nem szégyellős, vagy szívbajos nő az már biztos, de engem se olyan fából faragtak, hogy ne vegyem észre ha valaki a csáberejét használva megpróbálj észrevétlenül megmotozni.
Jó néhány év tapasztalatának, néhány igen határozott nőnek és a volt nejen hevességének köszönhetem, hogy nem a testemet abszolút kontroll alatt tartom.
Egy átlag férfi most tartana ott, hogy a teste felfokozott oxitocin termelése miatt a heréi jóleső fájdalommal jeleznék neki, hogy csurig vannak és le kellene engedni a többletet.
Engem két dolog tart vissza attól, hogy tökéletesen megadjam magam a magabiztos csáberejének.
Egyrészt megbízásom van rá. A célpontokkal pedig nem hetyegünk. Még akkor sem, ha éppenséggel azért jöttem, hogy felhívjam a figyelmét arra, hogy a nyomába eredek.
Másrészt pedig alig két évvel idősebb a lányomnál. Nem mintha a múltba ne lettek volna morális aggályaim hasonló helyzetekben, de ott a feladat teljesítése kívánta meg a nem hagyományos megközelítést és utólag visszagondolva bánom is, hogy ezzel a módszerrel kellett élnem.
Mindezek ellenére konstatálnom kell, hogy bármennyire is törékenynek tűnik, az ujjhegyeim nem éppen renyhe izmokat tapintanak a hátán és gyanítom más testrészei is megfelelően fejlettek, ha erőkifejtés szempontjából vizsgáljuk a hölgyet.
- Nem merném lefogadni, hogy száz százalékban biztos lenne a hipotézisem a céljait illetően, de jó kiindulópont, hogy a Don is férfiból van. - somolygok a Macskára közvetlen közelről - Ellenben hozzám hasonlóan ő is üzletemberként tekint magára. Márpedig az üzletemberek nem szeretik a veszteségeket, vagy a hátráltató tényezőket.
Úgy tűnik, hogy a blöffünk elég hatásos volt. A szőke pojáca egy pillanatra megtorpan, majd amint ráeszmél, hogy mit zavarhatott volna meg, hátat fordít és megkeresi a legközelebbi asztalt, ahova lerakhatja az italt.
Ms. Kyle örülhet, hogy az a fajta vagyok, aki csak az életbevágó szívességeket tartja számon.
- Aki megadja a kelló tiszteletet, annak én se maradok adósa a viszonzással. - simítok végig egy hangyányi incselkedéssel a gerincvonalán - Az igazán nívós megbízók sem szeretik olyanokra bízni a munkát, akik olyan jó modort tudnak felmutatni, ami még egy kis texasi falucska belterjes közösségét is megbotránkoztatná. Arról nem is beszélve, hogy mennyire lenne méltóságon aluli és nevetséges, hogy egy szívecskés alsóneműben, a fegyvereimet egy taxiban hagyva, vulgáris humorral megfűszerezve célozgatnék kegyed testi adottságaira, miközben egy üldözés kellős közepén lennénk.
El kell ismernem, hogy Ms. Kyle remekül ért ahhoz, hogy miként manipulálja az átlag férfiakat. Szinte ügyet sem vet a bájgúnár távozására, amivel minden bizonnyal az egekig szítja a féltékenység lángját a "férfiban."
- Ez is a modor dolga. - válaszolok a nőnek miközben a belenézek a szemeibe - Szeretem a modern dolgokat, de van egy két eset, amiben maradi vagyok. A hölgyek iránti tisztelet például ilyen.
A bálteremből kiszűrődő lágy zeneszó üti meg a fülemet. Nem mintha én lennék a világ legjobb táncosa, de jó adottságaim vannak a műfajhoz.
Ha éppenséggel kedvem lenne követni Bruce Lee példáját és csak a hecc kedvéért benevezni egy táncversenyre csak azért hogy nyerjek, akkor nem sok felkészülési időre lenne szükségem. Néhány óra gyakorlás és egy kellően szigorú tanár elég lenne a győzelemhez.
- Szabad egy táncra?

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Kedd Május 22, 2018 11:13 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️


Semmi. Se a kutatásra, se a simításra. Egyikre sincs reakciója. Már-már bosszantania kéne, de igazából csak szórakoztat. Vajon meddig ér a takaróm? Meddig húzta a határt? Mi az, amit már ő sem tűr el? A cirógatás kutyapiszok neki. Hát egy finom comb simítása a lábán? Egy puha ajak érintése a száján? Szinte bizsergek, hogy kideríthessem. Számomra a férfiak pusztán játékok ilyen téren. Kevés van, aki tényleg megértene, és tényleg odafigyelnék rá. Mind egerek, akiket levadászok. Tárcájuk mellett szívüket is ellopom, rengeteg borsot törve mások orra alá. Veszélyes az ilyen... a féltékeny nők sokkal nagyobb problémát tudnak jelenteni, mint a pénzes, haragtartó olaszok.
Mindenesetre nem tolt el. Nem lökött el, sőt, érzem, ahogy az ujjak megpihennek a derekamon. Egy kis mosollyal kezdem arcát fürkészni, mikor elkezdi válaszát fejtegetni nekem. Falcone meg a vonzódása hozzám... Viccnek elég nevetséges volna. Halkan el is nevetem magam, amint kimondja. Én csak a második opciót veszem figyelembe. Ez esetben valószínűleg sok jóra nem számíthatok. Kapok egy ultimátumot... talán hasonlót, mint régi munkaadóimtól. Hódoljak be, nyaljak segget, adjam le amit összeszedtem és nem lesz baj. De ezt nem fogom csinálni. Soha többet. Én a magam ura vagyok! Soha nem fogok másokat szolgálni, mint egy kis csicska, akikkel körbe veszik magukat ezek a senkiházik. Nem is fűzök ehhez semmit. Még. Gondolkodom. Mert meglepő lehet, de a csinos pofihoz ész is társul. Szoktam gondolkodni. Többet is, mint mások szeretnék.
A "szőke herceg" arrébb sétál, bár szúrós pillantását még mindig érzem néha. Néhány pohárka, és lehet eléggé be lesz állva ahhoz, hogy ide tolja az arcát és megpróbáljon lecsapni a Terminátor kezeiről. Pedig milyen kényelmes, és meleg ez a kéz. Szinte feldorombolnék - ha tudnék -, mikor végig simít a gerincem mentén. Ujját egy finom hullámzás követi hátamon, keze alá domborítok, arcomon látni, hogy elégedetten élvezem a kényeztető érzést. Aztán szinte elnevetem magam, ahogy elképzelem őt, szívecskés alsóban, utánam ordibálva.
- Udvarias, és van humora. Szinte már sajnálom, hogy ellent tud állni nekem. - vigyorodok el finoman, tartva a szemkontaktust. Jobb kezem ujjai tarkójánál a hajába túrnak, ám hamar a pántba akadnak. Pillantásom a szemfedőre siklik. Látni akarom, hogy mi van alatta. Hogy milyen a seb. Seb egyáltalán? Varrva van? Vagy csak egy lyuk? Akármelyik is, a kíváncsiságnak engedek, hacsak nem akadályoz meg benne, és finoman felfelé tolom a kezem, hogy a "ruha darabot" is felfelé húzva leszedjem róla.

Aztán sikerült-e, vagy sem, a kérdésére elmosolyodom.
- Ki nem hagynám a táncot magával. - engedem le a kezeim, és lépek hátrébb a terasz közepe felé, hogy legyen helyünk. Ha követ, felveszek egy alapállást, és lassúzni kezdek vele.
- Szóval csak az a feladat, hogy szállítson le? Ennyi? Utána már nem is látom? - puhatolózok finoman.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Pént. Május 25, 2018 2:35 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


Ms. Kyle azon gondolkodik, hogy milyen messzire mehet el. Ezt egy átlag ember is meg tudná mondani, nincs rá szükség, hogy 90%-os kapacitáson pörögjön az agya.
Csak rá kell nézni a kíváncsisággal teli szemeire és máris látni, hogy már a következő lépést tervezgeti és láthatóan nagyon élvezi, hogy ilyen előjátékkal van felvezetve a hajsza.
- Az élet csupa kihívás Ms. Kyle. - mosolygok rá, amikor megjegyzi, hogy mennyire rezisztens vagyok a csáberejére - Nem lennék méltó a hírnevemre, ha az eszem helyett a hormonjaim irányítanának.
A parfümjének illatát majdnem elnyomja az oxitocinnal keveredő adrenalin illata, amint végig simít a tarkómon.
Ugyan tisztában vagyok vele, hogy a szemérmetlenül csábos viselkedése csupán annak az álcája, hogy felmérje mivel áll szemben, engedem, hogy benézzen a szemkötő alá.
Bár ezzel felfedem az egyik legnagyobb gyengémet, de kétségkívül bizonyságot is adok számára, hogy a fogyatékosságom nem hátráltat abban, hogy felérjek a hírnevemhez.
Az óvatosságának hála szinte alig érzem, ahogy feljebb csúszik a fekete bőrpánt a fejemről és feldi az vöröses íriszű, élettelen tekintetű üvegszemet.
Nem szeretem túlságosan a pop-kulturális utalásokat, de ha már rám aggatták a Terminátor becenevet, akkor ezt az ízléses kis utalást megengedhetem magamnak.
- Most bekerült a közé hat fő közé, akik tudják a kis titkomat. - simítok ki egy rakoncátlan fürtöt az arcából miközben rávillantok egy csibészes félmosolyt - Valakinek a szerencsétlenségére ennek az elit társaságnak a létszáma öt főben van maximálva.
Tény és való, hogy blöffölök, viszont az évek során megtanultam annyira szabályozni a testem folyamatait, hogy ne legyen semmilyen biológiai jele annak, ha nem mondok igazat. Ezt a tapasztalatot most is felhasználom, bár biztos vagyok benne, hogy Ms. Kyle nem az a fajta nő, aki bánja, hogy ha a kíváncsiságának a kielégítése egy számára ismeretlen ember életébe fog kerülni.
Úgy vélem a szeme sem fog rebbenni a kijelentésem után.
Azt is sejtettem, hogy a táncra való felkérést nem fogja visszautasítani.
Megigazítom a fejpántot, majd a jobb karomat kínálom fel neki.
Ha elfogadja, akkor kimért léptekkel vezetem a táncparkettre.
- Azzal bíztak meg, hogy élve leszállítsam magát. Amint belépünk Don Falcone dolgozószobájába és megkapom az utalást a számlámra, a megbízás sikeresnek minősül. - mondom miközben meghajlok előtte, hogy az etikettnek megfelelően is felkérjem a táncra
Direkt nem folytatom a gondolatmenetemet, hogy legyen elég ideje a kirakós darabkák összerakására.
Mivel felettébb okos nőről beszélünk, ezért nem hiszem, hogy komoly gondot fog okozni neki a dolog.
Biztos vagyok benne, hogy meglátja majd a dologban rejlő lehetőséget, de csalódnék, ha nem akarná kihasználni.
Tény, hogy adódna némi kellemetlenségem a dologból, de néhány osztagnyi kifilézett Falcone gengszter után talán átgondolnák, hogy megérné-e tartani velem a haragot.
A formális felkérés elfogadása után kezd új számba a zemekar.
A zene ritmusát követve vezetem a partnerem lépéseit és igyekszem kiélvezni minden pillanatát az estének.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Szomb. Május 26, 2018 11:19 amDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️


Arra, hogy az élet csupa kihívás, elvigyorodok. Számomra inkább gyerekjáték szokott lenni, egyedül egyes férfiakba tud bele törni a bicskám, de hát ez így tökéletes. Unatkoznék, ha nem így lenne. Élvezem, tetszik, hogyan játszadozunk egymással. Igen! Végre valaki képes bele menni ebbe, összemérni az "erőnket", aztán elválni. Az is tetszik, hogy hagyja, benézzek a szemfedő alá. Pedig már készültem magamban néhány frappáns, csipkelődős megjegyzéssel, arra az esetre, ha nem engedné. De még is! Megvagyok lepve... Nem mintha ne tudtam volna eddig is, hogy ez mekkora hátrányt jelent neki, de így, hogy még meg is vizsgálhatom... Ám nem egy gyógyult sebet, vagy üreget találok, nem. Egy vörös üvegszem. Ahogy nézem, tényleg illik rá a terminátor név. Kicsit el is kuncogom magamat. Ez a férfi... Az ember azt gondolná, hogy kemény, kő fejű, nincs humora, nem mosolyog, egy gép, amely darál. Ezt híresztelik róla. Erre itt van, humorizál, kendőzetlenül flörtöl, és viccet csinál a hátrányából. Gotham nem is gondolhatná rosszabbul, hogy milyen is ő. Ekkor jelenti ki, arcom megsimítva, hogy abba a szűk csoportba kerültem, akik ezt láthatták. És hogy valaki emiatt meg fog halni. Ebben a városban minden lehetséges. Nem csodálkoznék, hogyha ilyet tenne, bár kissé logikátlan. Megölni azt, akit a bizalmába engedett csak azért, mert egy másik emberrel is megtette? Neeeem... Ez nem vallana ő rá. Hiszen ő lovagias. Ő mondta, hogy a régi jó modort szereti. Megölni egy "bizalmast" egy másik miatt nem túl becsületes dolog. Nem. Ez csak egy vicc, ismét.
- Adja át üdvözletemet a szerencsétlennek, mikor meglátogatja. - válaszolom beszállva a játékába. Ha már ő is beszállt az enyémbe, én miért ne tehetném? Abban semmi szórakozás nincs, ha rávágom, hogy "hazudsz". Nem mintha érdekelt volna, hogy ki hal meg miattam. Nem is miattam: nem szólt, hogy ez lesz. Tehát ellene tenni se tudtam volna. A felelősség az övé teljes mértékben, szóval ha még is van olyan zakkant - Gothamben nem lenne meglepő -, hogy megteszi, akkor mosom kezeim.
Ezután visszaigazítja a pántot. Pedig legszívesebben levettem volna. Azt se értem, minek van rajta. Hogy az identitását takarja? Úgy is csak az alvilágiak ismerik. Ők meg így is, úgy is felismerik. Legalább is, akik foglalkoznak ilyesmivel. Nincs sebhely, amit takarna, mert üvegszeme van. Tehát amiatt se lehet. Ha pedig az üvegszemet takarja, hogy ne legyen feltűnő, akkor az is hülyeség. Messziről könnyebben kivenni valakit, aki kalózosdit játszik, mint valakit, akinek más az egyik szemének a színe. Közben a "parkettre" vezet, szokásos meghajlásos, pukedlizős bevezető, bár a ruhám nem épp alkalmas az ilyen régi, fellengzős szokásokhoz. Nem elég laza. Nem tudom megemelni az oldalát, vagy ha igen, akkor elég hülyén áll, hiszen a jobb lábamnál fel van sliccelve magasan a combomon.
Ekkor válaszol arra a kérdésemre, hogy meddig is tart a "szerződése". Habár nem ezt kérdeztem, de ő ezt válaszolta. Nem tudom, hogy azért, mert sejti a szándékaim, vagy azért, mert ő maga se tudja, hogy lát-e még. Minden esetre, amit tudni akartam, megtudtam. Falcone egy idióta... Utánam küld valakit, akire nekem is lehet pénzem, de nem ölet meg vele, csak szállíttat. Ha nem lennék társaságban, hangosan röhögni kezdenék. Ehelyett csak felcsillan a szemem egy ravaszdi kis mosollyal, és aztán gyorsan témát is váltok. Vissza a szeméhez.
- Miért ragaszkodik ennyire ahhoz? - kérdezek rá táncközben, engedve a kíváncsiságnak, tekintetem a szemfedőre siklik. Persze a szám intenzívebb lesz a vége felé, de én a férfit követem, az ő ritmusát. Ő vezet, szóval ha lassabban akar táncolni, úgy lépek, ha gyorsabban, akkor úgy. Nem okoz gondot egyik se, lépéseim kecsesek, ruganyosat, könnyen követik az övét. Persze a lassabb számokat és táncot jobban szeretem. Olyankor tudom igazán kibontakoztatni a csáberőm. A gyorsabb számok akkor jók, ha szólózok. Közben persze tartom a szemkontaktust vele, de néha azért elmerengek. Tervezek, számolok. Mikor kell elindulnom innen, ha mindent előre elakarok készíteni? Hmm.. talán nem sokára.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Hétf. Május 28, 2018 10:28 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


A Macska nem jön zavarba a blöffömtől. Néhány tizedmásodpercig látszik csak az arcán valami ami, felettébb hasonlít a zavarodottságra. Szinte csak a mimikai ráncok rángásának tűnhetne az egész egy kevésbé alapos és éles szemű megfigyelő számára.
De amint megjelenik az arcán a kétkedés villanása, úgy is tűnik el.  Egyértelmű, hogy nem vette be azt, amit mondtam és rájött, hogy ez is csak a játszadozás része. Kevesebbet nem is vártam volna tőle. Gyors az észjárása az már szent és gyakorlott manipulátor lévén könnyen átlát az ilyen dominancia-játékokon és nem rest mélyebben elmerülni a dologban.
Határozottan tetszik, hogy ilyen magabiztos és határozott.
- Egy kicsit késhet az az üdvözlés. - suhan át egy újabb mosoly az arcomon - Ritka az olyan eset, amikor nem fizetség ellenében végzem a dolgom.
Bár ezzel le is lepleztem az alakoskodásom, de mindketten tudtuk, hogy egy valótlan tény szolgál a kifinomult élcelődésünk alapjául.
A parketten szinte tökéletes szinkronban mozgunk, mintha már jó néhány éve lennénk társak.
Bár számomra egy kis előnyt ad az ereimben keringő szérum, de még így is figyelemre méltó, hogy mindenféle kémiai augmentáció nélkül képes tartani velem a lépést és még a közelébe sem jár annak, hogy hibázzon.
Ilyet utoljára csak akkor láttam, amikor a Denevérrel akadtam össze, vagy a Démon Feje részeltetett abban a kiváltságban, hogy közösen edzhettem vele. Ra's-nak ott volt az évszázadnyi tapasztalat, míg Batmant a puszta akarata és a perfekcionizmus hajtotta.
Kíváncsi vagyok, hogy őt mi motiválja.
- Mert az emberek hajlamosak lekezelni azt aki hiányos. - nézek vissza azokba a hatalmas igéző barna szemekbe - Minél szembetűnőbb ez a fizikai hiányosság, annál kevesebbre tartják az adott személyt. Van aki ettől segítőkészebb, van aki merészebb lesz. Az utóbbiak vannak többen. Pont ezért van egy sisakomon is csak egy szemlyuk. Alábecsülnek, felbátorodnak, hibáznak én pedig a saját gőgjüket fordítom ellenük.
A talpalávaló ritmusa felgyorsul és mindketten gond nélkül alkalmazkodunk az új tempóhoz.
Itt az ideje, hogy én is engedjek a kíváncsiságomnak. Meg sem próbálom körülményeskedve felvezetni a kérdést, inkább csak hagyom, hogy kibukjon belőllem.
- Nem tudom megállni, hogy rákérdezzek, de miért pont a  házi macska lett a toteme?- kérdezem egy fordulat közben - Kegyedhez sokkal jobban illene valami fejedelmibb állat, mint a leopárd, vagy a párduc.I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Szer. Május 30, 2018 7:25 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️


Ahogy sejtettem. Csak blöffölt, és szavaimra le is leplezi magát. Egy elégedett mosoly terül az arcomon, amolyan "tudtam ám", vagy "én meg mondtam." Mindig határozottsággal és elégedettséggel tölt el, ha igazam van, ha olyan esetekkel állok szemben, mint a férfi, akivel táncolok. Benne ugyan is nem könnyű olvasni, sőt, mondhatnám azt is, hogy lehetetlen. Csupán azokra az információkra hagyatkozhatok, amely elhagyja azokat a marnivaló ajkakat. Ha nem beszél a lovagiasságáról, simán elhittem volna, hogy képes ilyesmiért gyilkolni. Gotham tele van ilyen fazonokkal, nem tűnne ki közülük. Bele simulna az átlagba. Azonban ő átlagon felüli. A képességeit tekintve is. Ezt tetézi a harmónikus táncunk. Egészen felemelő érzés, mert ha mondhatjuk, ez is kihívást jelent. Persze tudom tartani vele a lépést, de ő legalább normálisan táncol, nem pedig csak az alaplépést ismételgeti. Keringőnél például nagyon idegesítő, ha az ember mást sem csinál, csak előre-hátra lépeget. Kérdésemre kapok választ, bár nem igazán értem. Mármint, azt a részét értem, hogy azért nem takarja, mert kihasználja azt, hogy az emberek alábecsülik. De ha nincs rajta a szemfedő, akkor is látszódik, hogy üvegszeme van, tehát így is azt a célt érné el.
- Én főleg a mindennapokra gondoltam. Az, hogy bérgyilkosként milyen jelmezt visel, nem különösebben érdekel. De most? Miért? Olyan érzetet kelt, mintha ez rossz volna. Mintha rejtegetnie kellene valamit. Pedig ellenkezőleg, megfélemlítő a hatása. Az ember rá néz, és megdermed, mint őzike a reflektorfényre. - a hasonlat amúgy pont megfelelő. Még is mi az első reakciója annak az embernek, aki pl Two-Facere rá pillant? Megáll és döbbenten figyeli. Lehet amúgy, hogy ez a kérdés a számból vádnak hangozhat, bár nem szánom annak....teljesen. Mindig is szerettem szívni mások vérét, provokálni őket. Ez most is így van, szóval ha annak veszi a kérdésemet, az sem érdekel különösebben.
A ritmus gyorsul, ő pedig feltesz egy kérdést. Az ajkaimra egy játékos mosoly kúszik.
- Micsoda kérdés. - szólalok meg egy újabb fordulat közben.
- Pedig azt hittem, látja az összefüggéseket. - kuncogok, piszkálódok, csipkelődök egy ravaszdi mosollyal az arcomon.
- Valószínűleg azért nem látja köztem és a macskák között a hasonlóságot, mert nem ismer. De nem is baj. Legyen annyi elég, hogy itt, Gothamben nincsenek fenséges nagymacskák. Nem élnék túl ezt a környezetet, túl sokan pályáznának arra a koronára, amelyet például egy oroszlán visel... De egy kóbor macska, a város szülötte pontosan beleillik ennek a helynek az éjszakájába. A túlélést tökéletességig fejlesztve kerüli el az összes nagykutyát, miközben úgy él, hogy ő a legény azon a szűk helyen, amelyet magáénak mondhat. - ezzel már túl sokat is mondtam. Szeretem magamról megtartani a misztikumot, így ennél többet, ha akar sem fog tudni kihúzni belőlem. Megállok a táncban, megállítva őt is. Elhúzom tenyerébe simított kezemet, majd azt megemelve az arcára teszem. Kicsit pipiskedve hajolok oda, és adok egy hosszú csókot az ajkára, hacsak el nem tol engem. Bárhogy is, dönt, viszonozza vagy sem, eltol-e vagy sem, pár másodperc után elhúzódok tőle.
- Ideje mennem, mert a végén még elmúlik a jó tündér varázslata. Holnap pedig készüljön fel, mert nem lesz könnyű napja. - kacsintok rá kacéran, aztán ha utamra enged, még egyszer a karján végig simítva lépek hátrébb, hogy aztán ringó csípővel hagyjam el az épületet. Ha nem enged el, természetesen megvárom, mit szeretne, de túl sok időt nem akarok tovább itt vesztegetni.
Ha elenged, nem a rejtekhelyemre megyek, hanem először is haza, hogy rendszerezzem a gondolataimat, és a dolgaimat. Csak azután indulok tova óvatosan egyik rejtekhelyemről a másikra, míg nem kiválasztom a megfelelőt, Gotham egyik lerobbant állatmenhelyét. Igaz, fel lett újítva Bróker segítségével, de ez kívülről nem nagyon látszik rajta.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Csüt. Május 31, 2018 4:32 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


Úgy suhanunk a parketten, mint két előadó, akik évek óta erre a néhány percnyi műsorra készültek volna. Nem feszengünk, nem törődünk azzal, hogy másnap már mindketten minden létező módszerrel arra fogunk törekedni, hogy a másiknak kárt okozzunk, csak élvezzük a pillanatot.
A mostani produkciómat ha látná Adeline biztos nevetne. Annak idején foggal körömmel ragaszkodott ahhoz, hogy ne csak az alaplépéseket sajátítsam el az esküvői tánchoz, de ismervén őt és a makacs természetét inkább rá hagytam a dolgot, pedig nagyon nem volt kedvem az időmet arra pazarolni, hogy klasszikus táncot tanuljak.
Akkor úgy gondoltam, hogy semmi hasznom nem származhat belőle, mivel ritmusérzék fejlesztőnek túl lassú és kiszámítható, állóképességi edzésnek pedig túl rövid. Ez a mentalitás nem meglepő, hiszen egy katona szemével néztem a dologra és nem láttam a szociális hasznát az ilyen tudásnak.
Elég erőteljesen érzem az iróniát, még annak ellenére is, hogy a mimikám nem árul el semmit belőle.
Ms. Kyle hűen a toteméhez továbbra is a szemkötőt illető kíváncsiságát próbálja meg kielégíteni. Nem kárhoztatom érte, lévén nem adtam teljesen egyértelmű választ.
- Úgy tűnik, hogy rátapintott a lényegre. - mosolygok rá olyan arccal, ami felidézi, hogy mivel is keresem a kenyérre valót, bár tudom, hogy ez őt annyira nem fogja meghatni - Az emberek nagy részét elég könnyű kényelmetlen helyzetbe hozni és máris keresni fogja a lehetőséget, hogy visszataláljon a komfortzónájába. Ezt vagy azzal érjük el, hogy a vágyaikkal manipuláljuk őket, vagy pedig azzal, hogy közvetlen fenyegetésnek tűnünk.
Megforgatom a parketten, majd ahogy visszatér a karjaim közé, ismét a szemébe nézek.
- Azt pedig mindketten tudjuk, hogy nem a személyes vonzerőm a legfőbb munkamódszerem.
A kérdésemre viszont elég frappáns választ ad, amivel talán már többet is elárult, mint azt vártam volna.
Meglepni ugyan nem lep meg, de egész új megvilágításba helyezi a dolgokat és szép betekintést enged az életfelfogásába.
Kihasználja a nagyok torzsalkodását és ebből húz hasznot. Lehetőleg úgy, hogy ne kelljen nagyon bepiszkolnia a kezét.
Tetszik, hogy nem csak a túlélésre játszik és közben még képes megvezetni és a legtöbb fafejű gengsztert.
Nem akarok túlságosan önironikus lenni, de pazar módon érvényesíti a "vakok közt a félszemű a király" elvét.
Mivel szinte az egész ittlétem alatt érezhető volt köztünk a szexuális feszültség és ezt megfejeltük egy elég szemtelen adok-kapokkal, nem volt váratlan a következő cselekedete.
Az ajka az ajkamhoz ér, én pedig tudatosan várok egy kicsit, hogy átöleljem és viszonozzam a csókját.
Egy kis színlelés sosem árthat, de a ma esti események alapján feltételezem, hogy tisztában van azzal, hogy csak tettem magam ebben a pillanatban.
Nem vagyok az a kifejezetten rosszmájú típus, de remélem, hogy a szőke ficsúr látta ezt.
Amint érzem, hogy szeretne eltávolodni tőlem elengedem, de a tekintetemet rajta tartom.
- Abban biztos vagyok. - mosolygok rá barátságosan - De mint mondtam az élet kihívás.
A látszat kedvéért még maradok egy fél órát és úgy teszek, mintha az erkélyen próbálnám kiszellőztetni a fejemet.
A holnapi vadászat nem lesz egy egyszerű dolog...

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Csüt. Május 31, 2018 9:01 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️


Gothamben folyamatosan esik. A nap már lement, de néha a létezését is elfelejtem a gyakori, sötét felhőktől. A tegnapi este viszonylag tiszta volt, de most csillagtalan az éjszaka. Az eső nagy cseppekkel veri az ablakot, halkan kopogva rajta. A szoba félhomályában kifelé bámultam az ablakon. Töprengtem. Húzzam a dolgot? Játszadozzak? Ma, sötétedés után több helyen is megfordultam a városban, tudom, hogy a nyomomban jár. Ennyire nem könnyítettem meg a helyzetét, az egyik búvóhelyemre mentem, de tudom, hogy csak idő kérdése, hogy mikor állít be ide. Több lehetőségem is akadt. Az első, hogy neki állunk fogócskázni. A másik az, hogy nem. A kimenetel egyébként nagy valószínűséggel ugyan az volna. Tekintve, hogy nem véletlenül van hírneve... nem hiszem, hogy túl sokáig húzhatom a dolgot. És az sem biztos, hogy megéri a befektetett energiát. Csendesen meredtem magam elé a levegőbe, amikor is egy nagy, szőrös test puffant az ölembe. A bőr és latex ruha így is melegített, szóval nem fáztam, de most, hogy Iris az ölembe ugrott, egyenesen melegem lett. Hangos dorombolás vette kezdetét, főleg ahogy elkezdtem simogatni őt.
Elgondolkodom a szembeszállás lehetőségén is, a baj, csak az, hogy még a gyémánt karmokkal is hátránnyal indulok. Ez a fickó még a Batmant is megizzasztja, én csak egy könnyed vacsora vagyok neki, és ami azt illeti, tudom, hogy a szívébe se tudtam belopni magamat... vagy legalább is nem teljesen. Tudom, hogy ha kedvel is, akkor is kiveri belőlem a macskanáthát, ha nem hagyok neki más lehetőséget.
És ekkor Iris, aki már rég kényelembe helyezte magát simogató kezeim alatt, felkapja a fejét és látom, hogy fülelni kezd.  Eljött az idő, ahogy a döntésnek is. Az üvegajtó felé pillantok, amely az erkélyre vezet. Fejemben közben kezd összeállni egy kép. A kérdés egyébként is még mindig az, hogy honnan közelít. A lakás ajtaját fogja használni? Esetleg ablak? Erkély? Kíváncsi leszek, mennyire teátrális.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Vas. Jún. 03, 2018 10:28 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


Ritkán szokott olyan átlagos és emberi dolog kínozni, mint a lelkiismeret. Már a seregben megtanultam néhány olyan pszichés technikát, aminek a segítségével gond nélkül meg lehet kerülni, hogy emberi lénynek tekintsük az ellenséget.
Fiatal közlegényként mindig is egy kicsit röhejesnek éreztem, amikor az őrmester torkaszakadtából üvöltött Charlieról, aki minden rossznak a megtestesítője az amerikai seregben. Ő az az ellenségkép, akit tudsz gyűlölni, akit gyengítesz azzal, hogy megölöd az embereit, vagy elvágod az utánpótlását.
Kellett néhány hét amíg megértettem az ellenség megszemélyesítésének ezen funkcióját. Ha nevet tudsz társítani ahhoz, amit gyűlölnöd kell, könnyebben megy a cselekvés, mert úgy érzed, hogy a tetteid tényleg előrébb viszik a győzelmet azzal, hogy ártanak az ellenségnek.
Bár manapság már nem folyamodok ilyen primitív pszichológiai trükkökhöz, mégis képes vagyok arra, hogy a célpontjaimra kivetítsem azokat a rossz tulajdonságokat, ami miatt veszni hagynék bárkit: Lustaság, gyávaság, alattomosság.
Könnyű elhitetni magaddal, hogy ezek a tulajdonságok megvannak valakiben, ha csak annyi időt töltötök együtt, amíg fejbe nem lövöd, vagy le vágod a fejét.
Nincs személyes kapcsolat. Nincs kétely.
El kell ismernem, a Don Falconetól kapott megbízás esetében elkövettem azt a hibát, amit a legtöbb kezdő bérgyilkos is elkövet, amikor megtudja, hogy érdekelt vagyok az ő munkájában.
Meg akartam bizonyosodni arról, hogy nem nagyobb a hírnév füstje, mint a valóság lángja.
Ehhez pedig személyes kapcsolat kellett, ami az eredményezte, hogy betekinthettem a hírnév mögé.
Még az összes ujj sem kellene ahhoz, hogy megszámoljam hányszor fordult meg a fejemben az eddigi karrierem során, hogy nem kellett volna elfogadni egy megbízást. A tegnapi este után azonban azt hiszem, hogy már a gyűrűs ujjamig is eljutna az a számolás.
Don Falcone ugyan nagy hírű és a saját szakmájában tiszteletreméltó ember, de mégis furcsa, hogy ilyen nyakatekert módon próbál a végére járni a dolgoknak.
Ha tényleg azt akarná, hogy Ms. Kyle ténykedéseire pont kerüljön, akkor arra utasított volna, hogy megöljem, nem arra, hogy élve vigyem elé.
Van valami csavar a dologban, amit nem veszek észre, de ennek ellenére is útra kell kelnem, hogy leszállítsam a Macskát.
Lenyomoztam a neve alatt szereplő és az üzleti partnerei által birtokolt ingatlanokat, különös tekintettel az olyan helyekre, amikben van egy-két nem nyilvános helység is, de a nap folyamán csak a publikus helyeken járt.
Talán nyílt kihívásnak szánja, de úgy tűnik, hogy a saját lakása tele lenne csapdákkal.
Felöltöm a páncélom és útnak indulok.
A lassan erősödő eső is mintha azt sugallná, hogy nem helyes az amit most tenni készülök.
Általában nem törődök vele sokat és most is próbálom elhessegetni a kétely gondolatát.
Nem szeretnék túl nagy kárt okozni, így csak a teleszkópos botom van nálam és csak nyugtató lövedékkel ellátott fegyvert hoztam magammal.
Nem jelent sok kihívást feljutni az erkélyére és óvatosan kinyitni a tolóajtót.
Csak addig tart a megbízás, amíg át nem adom őt Falconenak. Ezzel próbálom nyugtatni magam.
Valahogy ez tény mégsem a várt könnyebbséget hozza magával...


I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Hétf. Jún. 04, 2018 11:10 amDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️️


Egy villámlás világítja meg a kissé sötét szobát. Látom a dohányzó asztalra vetülni az árnyékot, srégen mögülem. Nincs egybe mosott alak. Nincsenek hegyes fülek. Hát nem Batsy jött megmenteni. Isis morogva áll fel az ölemben, felborzolja szőrét, farkincáját az égnek mereszti és ráfúj a betolakodóra.
- Csak nyugalom, édesem. Deathstroke várt vendég... - búgom a cicának, miközben végig simítok a hátán. Ettől láthatóan megnyugszik egy kissé, de azért még mindig idegesen ugrik le az ölemből és mászik az asztal alá. Kissé oldalra fordítva a fejem pillantok hátra szemem sarkából a férfire. Végig mérve könnyen megtudom állapítani, hogy olyan mértékben esik az eső, amit nem szívesen viselek el. Azonban ahogy néztem, valami mást is észre vettem rajta. Hezitálást..? Lám-lám, hát nem szívtelen ez a gép se. Visszapillantottam magam elé a sötétbe. Egy másodpercig még ültem, aztán lehunytam a szemem.
- Nem kellett rád sokat várnom. Hát ennyire látni akartál már? Vagy ennyire lelkes vagy, hogy a kutyák elé vess? - teszek egy lapáttal a nyomásra, majd felkelek és megfordulva rá pillantok. Persze a maszk élettelensége nem riaszt meg. Én nem az a fajta vad vagyok, mint amiről az erkélyen beszélgettünk. Engem nem dermeszt le az ilyesmi. Határozott, de lassú, kecses léptekkel indulok felé, egyik kezem csípőre téve. Elé érve, hacsak nem tesz támadó, illetve ellenséges mozdulatot, akkor végig simítok a páncélozott mellkason, de ezúttal nincs lopási szándékom.. egészen más szándékaim vannak. Úgy simulok hozzá, akár az erkélyen, és épp olyan kacéran is nézek egyetlen szemébe. Igazából teljesen mindegy, hogy mit válaszol, ha válaszol-e egyáltalán. Csak egy dolgot akarok: meghagyni a jelemet rajta, még mielőtt tovább lépnék a játékban. Azt akarom, hogy maszkján élesen és egyértelműen látszódjon, hogy találkozott velem, méghozzá nem véletlenül. Van egy tervem. Mindig van egy. Csak ő még nem tudja, hogy a része.
Ha netán megpróbál megfogni, reflexszerűen mozdulok, és próbálok végig karmolni a maszkján. A gyémántkarmoknak elvileg nyomot kéne hagyniuk rajta, bár ki tudja, milyen eszközökkel dolgozik.
Ha nem próbál megfogni, akkor magamtól, hirtelen lendítem a kezem, és próbálom meg ugyan azt elérni.


Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Kedd Jún. 05, 2018 9:59 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


Ahogy belépek az ajtón, minden erőmmel azon vagyok, hogy a kétségeimet elzárjam az elmém legeldugottabb szegletébe.
Selina most a célpontom és ennek megfelelően kell bánnom vele.
Bár az a tény, hogy a keresztnevén hivatkozok rá, már az mutatja, hogy nem teljesen sikerül kizárnom a zavaró tényezőket a fejemből.
A macskája ösztönösen megérzi a fenyegetést a jelenlétemben és ösztönösen próbál még nagyobbnak tűnni mint amekkora valójában.
Furcsa, hogy az állatvilágban is az a legelfogadottabb prekoncepció, hogy a méret a lényeg.
Talán azért, mert a képzettségnek sokszor nincsenek olyan jól látható külső jegyei, mint az erőnek.
A nő csitítására egy kicsit lenyugszik, majd úgy dönt, hogy jobb neki ha nem vesz részt az összecsapásban.
A Macskanő feláll a fotelből. A félhomályban is ki tudom venni a bőr és latex borította testének körvonalát az augmentált látásomnak köszönhetően. A passzos ruha legalább annyira nem bíz sokat a fantáziára, amennyire a tegnapi estélyi csak sejtette a férfi szem számára ingerlő idomokat.
Felkészült a harcra, ahogy én is, a ruhája pedig azt sejteti, hogy nem rest az ösztönökre hatni egy kis előnyért cserébe. Szerencsémre a szérum által megerősített agyműködésem egyik mellékhatásaként könnyebben ellenállok az ilyen ősi késztetéseknek, így egy fokkal máris megkönnyítette a személytelenítés folyamatát.
- Ennek semmi köze a lelkesedéshez. - hallatszik a modulátor által torzított hangom a sisak alól - Maga a célpontom, én pedig végzem a dolgom.
Nem kell sokat gondolkodnom rajta, hogy miért használja a belsőségesség látszatát sejtető tegezést.
De megacélozom magam és nem hagyom tovább, hogy kizökkentsen.
Mintha csak a tegnap esti partin lennénk úgy közelít hozzám.
Hagyom, hogy abban a hitben legyen, hogy a kelleténél nagyobb hatást gyakorol rám.
Mozdulatlanul tűröm, ahogy végigsimít a karmos kesztyűjével a mellkasomon.
Nem igazán aggódok azért, hogy komolyabb kárt tesz bennem, mivel már több évtizede elmúlt az az idő, amikor az emberek a gyémántot keménynek tartják.
Azóta rengeteg új, sokkal szívósabb anyag is megjelent. Például a prometheum.
Bármivel is próbálkozna a karmos kacsója nem okozna olyan kárt, amit egy festés ne tudna megoldani.
Ahogy sejtettem, a bájolgást arra használja fel, hogy előnyhöz jusson.
A támadása egy sima emberhez képest gyors, de az egyik legalapvetőbb technikát használja, így nem okoz nehézséget a védekezés.
A kezem átellenes kicsap és megragadja a lesújtó kéz csuklóját. Az ujjaim ráfonódnak a csuklójára, de a markaim éppen csak annyira tartják a kezét, hogy ne tudja kirántani a fogásból.
Ha akarnám könnyen összetörhetném a csuklóját, de nem teszem. Az elfogására béreltek fel, nem pedig az összeverésére.
Egy laza mozdulattal meglököm a csuklójánál fogva, majd hátra lépve felveszem a krav maga alapállását, növelve a kettőnk közti távot.


I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Csüt. Jún. 07, 2018 7:26 amDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️️


Aaaaajh... Megint ezek a hangtorzítós vackok! Mi szükség van erre? Elveszik az intrika adta gyönyörű lehetőségeket. Egyébként nem baj, a testbeszéde többet mutat, mint az arca és hangja. Azt mondta tegnap, hogy ma csak egy vad leszek. Ehhez képest, egyáltalán nem támad. Csak áll és bámul. Az én támadásomat kivédi, erős marka ráfonódik a csuklómra, mire elvigyorodok.
- Prrrr! - nevetek halkan, búgva, mint aki csak beindul attól, hogy milyen ügyes-erős az ellen fele. Persze hátrébb lök, amin szintén meglepődök. Kifordíthatta volna a kezem, másik csuklóm hátra fogva azonnal meg is kötözhetett volna de nem, ő egy esélyt akar adni, hiszen már fel is vett valamiféle harcipózt. Szinte fellelkesedek, szétáramlik bennem az energia. Nahát!
- Te aztán igazán magányos lehetsz! - mondom meglepve, nyugodtan. Ha ennyire sikerült a közelébe, az agyába férkőznöm... Ej-ej. Tényleg olyan, mint Batface. Folyton csak a munka, csak az elutasítás, de közben pedig sóvárog. Én csak álldogálok, az egyetlen, amit teszek, hogy kissé oldalra kitolt csípőmre teszem egyik kezemet. Figyelve őt ismét halkan nevetek egy kicsit.
- Most komolyan azt hiszed, hogy harcolni fogok veled? Ostoba lennék kiállni ellened, és megveretni magam, amikor tudom, hogy így is úgy is te kerülsz fölém. - mondom kacér mosollyal, majd végig nyalok az ajkamon. - Nem mintha bánnám... Ám! - és ekkor elfordulok és visszahuppanok a kanapéra, lábamat keresztbe teszem, majd a szemben lévő, hasonló ülő alkalmatosságra mutatok, jelezve, hogy üljön le, ha akar.
- Tartalékolni kell az energiánkat. Ugyan is egy üzleti ajánlatom van számodra, kedves Deathstroke... - mondom ismét egy kisebb, halovány vigyorral az arcomon. Azzal a tipikus, határozott, céltudatos, női intrikás vigyorral, mint aki már tudja, hogy mi fog történni.


Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Kedd Jún. 12, 2018 10:35 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem lep meg az amit most művelek.
Nem használom ki a célpontom gyengeségeit és nem fordítom a javamra a hibáit. Mégis mi a fene ütött belém?
Akkora hatással lett volna rám a tegnap este, hogy hagyom az érzelmeimnek, hogy eltompítsanak és emiatt a hírnevemhez méltatlanul cselekedjek?
Vagy a lelkiismeretem gondolt egyet és kiásta magát abból a sírból, amit az elmém legmélyebb bugyraiban kapartam ki a számára?
Elfogadtam a megbízást, így köt az adott szavam és kutya legyek, ha hagyom, hogy csorba essen a hírnevemen.
De mindezek ellenére mégis azt érzem, hogy nem cselekszem helyesen.
Az most mellékes, hogy ez a nő a Mouline Rouge táncosait megszégyenítő módon kacérkodik velem. Valószínűleg be vett szokás nála, hogy így billenti ki az ellenfeleit a lelki nyugalmukból. Bár én is férfiból vagyok, de nagy előnyöm a több éves képzés és a szérum azon mellékhatása, hogy sokkal sivárabb az érzelmi és vágyi világom, az átlag embernek. Magamon kívül talán csak a Denevér az, akit ilyen mértékben hagynának hidegen a nők csábító vonalai.
Ms. Kyle egy macskát megszégyenítően dorombol, ahogy a kezem ráfonódik a csuklójára. A tekintetében felfedezni vélem azt a fajta játékosságot, ami ellen a kevésbé felkészült férfiak semmit sem tudnak tenni és némi vérbőséggel küszködve belemennek életük egyik legkellemesebbnek ígérkező, de végül rendkívül kellemetlenül végződő játékába.
A magányról való megjegyzése majdnem elemébe talál. Tény, hogy nem vagyok a legszociálisabb lény a föld kerekén, de az én munkám nem igényli azt, hogy jópofizzak mindenkivel. Az esetek túlnyomó többségében annyi kapcsolatom van az áldozataimmal, amíg meghúzom a ravaszt, meg meglendítem a kardomat. Ehhez pedig nem kell beszédesnek lenni.
A megjegyzéseivel még mindig arra törekszik, hogy ingereljen és én nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a jobb megoldás: Belemenni a játékaiba, vagy játszani a sztoikust.
Lekapcsolom a hangmodulátort, így amikor megszólalok, akkor a karcos, rekedtes hangom fogja hallani.
- Csak nem ijedt meg egy kis kihívástól Ms. Kyle? - döntök végül a mellett, hogy partnere leszek a játékában - Úgy hallottam egy bizonyos másik maszkossal elég gyakran szokott kesztyűzni.
Úgy tűnik, hogy tegnap nagyon is megragadta a figyelmét a megbízással kapcsolatos legfontosabb kitétel, miszerint lojalitásom is csak addig tart munkaadóm felé, amíg a kontraktust nem teljesítem.
Kíváncsi vagyok, hogy miként akarja kijátszani ellenem a saját szabályaimat.
Abban biztos vagyok, hogy ha ő is megbízást kínálna nekem az olyan lenne, amivel a saját elveimmel próbálna meg manipulálni.
Katonás fegyelemmel sétálok oda a másik ülőalkalmatossághoz és egyenes gerinccel ülök le elé.
- Folytassa! - mondom színtelen hangon és várom, hogy mivel rukkol elő
Mert bármi is lesz az, komoly dilemma elég fog állítani.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Szer. Jún. 13, 2018 8:40 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️️


Annyira érdekes látni, hogy mit csinál. Kerek, érdeklődő pillantással figyelem, ahogy a maszkhoz nyúl és kikapcsolja a hangtorzítót. Ó igen! Ez az! Hiába is akarná tagadni, már a horgomon van. Az ujjaim köré tekertem, még ha nem is olyan módon, mint a többi pasit, a maga módján ő is megadta magát nekem. Helyes. Ennek így kell lennie. Provokálásán elvigyorodom. Játékos, elégedett vigyor ez.
- Ó igen... Batman bizonyos szemszögből sokkal jobban megvezethetőbb, mint te. Ő elhiszi, hogy én jó útra tudok térni. - pakolom fel a könyökeimet a háttámla tetejére, közben keresztbe tett lábamat ritmusosan ringatom fel-le. Ajkamra ravasz kis mosoly ül ki a vigyor után.
- Vele a szükség szokott kesztyűzésre vinni. Ő képes a sajnálatra, az együttérzésre. Könnyebben manipulálható, mint te. - mondom elmerengve, vissza emlékezve egy-egy esetre. Ezután figyelem, ahogy leül, örülök, hogy érdekli a dolog, hogy bele megy a játékba. Ezzel kitágulnak ismét a játékszabályok. Egy kacér kis félmosollyal mérem végig, még mielőtt kérése szerint folytatnám.
- Mennyit fizetett neked Falcone, csak hogy leszállíts engem? - kérdezem kíváncsi pillantással. Persze meg van az oka, hogy rá kérdezek erre. Nyilván egyrészt érdekel, hogy Falcone mennyire tart, mennyire értékesnek, plusz abból Deathstroke nagyjábóli bérelvárásai is világossá válnak számomra. Megfordul a fejemben, hogy talán a képembe hazudik, de az nem az ő stílusa. Szerintem vagy nem fogja elárulni, vagy elárulja. Ez inkább vallana ő rá.


Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Vas. Jún. 17, 2018 10:30 pmAssassin:Deathstroke

Target: Catwoman ©️️️️️️


A Bőregér felemlegetésével megpróbáltam kipuhatolni, hogy merre lehetnek lyukak a nő védelmében és hogy mennyire könnyen  lehet kizökkenteni őt a nyugalmából.
A sejtésem beigazolódott.
Különösebben nem hatja meg a város főköpenyesének az említése. Egy incselkedő összehasonlítás és egy...
Múltba révedő, nosztalgikus félmondat?
Nocsak...
Bár van esélye annak, hogy ezt csak színleli oly sok másik dolog mellett, de ha ez egy önkéntelen reakció volt, akkor felfedeztem egy érzékeny pontot, egy potenciális kockázati tényezővel egyetemben.
- Ez a fajta naivitás nem csak rá jellemző. - hallatszik színtelen hangom a maszk alól - De a hősök sosem fogják elfogadni azt a tényt, hogy a halott ellenfél a jó ellenfél.
Tudom, hogy nem úgy értette amit mondott, de kíváncsi vagyok, hogy miként reagál arra, ha játszom a fafejű zsoldost.
Az eddigiek alapján nagyon merem remélni, hogy átlát a színjátékon és ennek megfelelően szövi tovább a játszmánk fonalát.
A testbeszéde és a hanglejtése azt sugallják, hogy gyorsan túl akar lenni a velem való bájcsevejen.
Talán csak ez az egy terv lenne az ingujjában?
Nagyot csalódnék ha tényleg így lenne. A hírneve és az eddigi tapasztalataim alapján az a fajta, aki a vészterv vésztervét is átgondolja, hogy ne érhesse meglepetés.
A következő kérdése már kiprovokál egy apró kis mosolyt. Szerencse, hogy a maszk fedi az arcomat és nem láthatja, ahogy meggyűrődnek a mimikai ráncok az arcom körül.
Egy tizedmásodperc alatt visszanyerem az önuralmam és értékelem a helyzetet. Szinte biztos, hogy egy ellenajánlattal fog előállni. Az, hogy ő akar-e fizetni nekem, vagy feladja magát néhány jótékony szervezet gyarapodásáért még nem biztos, de ha nullák előkerültek, akkor van esély arra, hogy a kapzsiságomra akar játszani.
Nagy kárára egy elvállalt megbízást nem szokásom visszamondani.
Soha, semmilyen körülmények között.
Ezen senki kedvéért nem fogok változtatni. A hírnevem részben pont azon alapszik, hogy ha elvállalok valamit, akkor végigcsinálom, még akkor is, ha a fene fenét eszik.
Másrészről van olyan intelligens, hogy megjegyezze a tegnap este egyik legfontosabb információját: A hűségem addig tart, amíg meg nem kapom a munkadíjam.
Nem sok értelme van elhallgatni előle az információt. Egyrészt fel tudja mérni, hogy mennyit ér a Rómainak, másrészt tisztába kerül azzal is, hogy meg kell szorongatnia a bankszámláját, ha fel akar bérelni.
- Harminc millió dollárjába kerül Falcone-nak, hogy megszerezzen a munkára. - jelentem ki közönyösen
Igazán kíváncsi vagyok, hogy mi lesz erre a reakciója.
Nem várok elkerekedő szemeket és halálra sápadást, de egy alattomosan huncut mosolyra és egy kis dorombolásra azért számítok.
A tény, hogy ennyi pénz áldoznak rá, egy magafajta nőnek imponál és nem megrettenti.
Nyugodtan, egyenes háttal ülök és várom, hogy mennyivel próbál rálicitálni az előző megbízómra.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Pént. Aug. 31, 2018 5:40 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️️


A megállapítás, miszerint az ellenfél csak holtan jó, egy apró kis vigyort fakaszt az arcomra.
- Összetéveszted a szezont a fazonnal, édesem. A halott ellenség a jó ellenség. De az ellenfelek élve többet érnek egymásnak. Mint például mi. - somolygok az orrom alatt.
- Te és én, mi nem vagyunk ellenségek. Mi ellenfelek vagyunk, akiknek nem célja megölni a másikat. Ellenben hasznot húzhatnak egymásból. Az én szememben Carmine se ellenség, ha megölném, még is honnan szerezném be a pénzem javát? - duruzsolom halk nevetéssel zárva. Ezután leülök, figyelem a bérgyilkost, és a következő kérdésemre, a pénzre vártam a választ. A szám, amit a férfi kiejtett, megdöbbentett. Hirtelen tört fel belőlem a nevetés. Pár másodpercig csak nevettem, aztán visszafogtam magam és a férfire tekintettem, ajkamat számmal takartam.
- Harminc millióval szúrta ki a szemed? - hopp! Csak azután jövök rá, hogy ez mekkora irónia, miután kicsúszott a számon. Ez az összeg nevetséges. Ennyibe szokott kerülni egy-egy búvóhelyem, amit a Brókertől veszek. Egy határozott, elégedett mosoly terül el az arcomon, majd felkelek és az egyik polchoz sétálok. Leveszek onnan egy tollat, meg egy csekk füzetet és az asztalhoz lépve írok rá egy számot, meg még néhány nullát.
- Tudom, hogy mindig, minden körülmények között betartod a szavad. Ezért nem is fogok tőled olyat kérni, amely keresztbe húzza ezt a nevetséges megbízást. Azt akarom, hogy a leszállítást és a Falcone által adott megbízásod végeztét követően nagyjából... - itt felnézek az órára a falon - ...12 órát még a testőröm legyél. - tökéletes. A terminátor leszállít, majd miután megkapta a pénzét, követ és véd engem Carmine ostoba embereitől. Bevisz és kihoz. Épen és egészségesen. Remélhetőleg. Ezután elé tolom a csekket, amelyen ugyan úgy egy hármas és hét nulla szerepel. Ma kétszer kaszálhat nagyot, majdnem ugyan azzal a munkával. Bár a távozás viccesebb lesz, mint az érkezés.
- Elfogadod a megbízást, szépszemű? - bazsalygok rá az asztal másik feléről.


Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
65

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Kedd Szept. 04, 2018 4:55 pm


Target(?):

Catwoman

Assassin:

Deathstroke


Ez a macska szereti meresztgetni a karmait az már biztos.
Viszont úgy tűnik, hogy a fogalmainkat kicsit másképp értelmezzük. A seregben én azt tanultam, hogy az ellenfél az, aki a csatában megölünk, az ellenség pedig aki az ellenfélnek a parancsot adja. Ez egyik megölésével tudunk eljutni a másikhoz.
Ezek szerint a polgári élet különböző körülményei más felfogást eredményeznek. Vagy csak Ms. Kyle interpretálja a saját módján ezt a fogalomrendszert.
- Ez megmagyarázza, hogy a Bohóc és a többi flepnis miért okoz gondot a városnak. - vonom meg a vállamat miközben szálfa egyenes háttal ülök a fotelben és hallgatom az eszmefuttatását
A szavai mögött megbújik a hátsó szándék. Ennek az észrevételéhez nem kell semmiféle intuíció, szövegelemzési képesség, de még szteroidokkal megturbózott szuperintellektus sem. Próbál valahogy közös nevezőt építeni kettőnk közé, hogy felkeltse bennem a szimpátiát és a saját oldalára tudjon állítani.
- Átmenetileg talán rosszabbodna a helyzet. De a Maroni család nem véletlenül csak második ebben a városban. Falcone kiesésével felbátorodnának és több területet vennének át. De annyi fegyelmük nem lenne, hogy minden új üzletet ugyanolyan hatékonysággal őrizzenek. Mivel már csak övék a város, ezért túl nagy lenne a képük ahhoz, hogy tartsanak a konkurenciától. Ez pedig kiváló alkalmat szolgáltatna, hogy többször és mélyebben a zsebükben kotorászhassanak bizonyos mancsok. Képzetlenebb vezetés, nagyobb haszon a nyerészkedőknek. - majdnem mosolyra húzódik a szám az egyszemű sisakom alatt -Csak nézze meg mi lett a Szovjet Unió összeomlása után a kelet-európai államokban. Egy bukott rendszer romjaim mindig jól el lesznek azok akik a rövidebb utat járják.
Amikor önkéntelenül szójátékkal él a fizetségemmel kapcsolat a szemem se rebben. Már rég kihalt belőlem az érzékenység a fogyatékosságom miatt, így még lemondó sóhajt se tudnak kipréselni belőlem, akármennyire is firtatják, hogy nincs térlátásom.
- Ne árazza túl magad ennyire. - jelentem ki szárazon - Husseinért és Bin Ladenért is fél milliárdot kaptam. Bár maga tehetséges bajkeverő, de a bűnlajstromán nem szerepelnek olyan ínyencségek, mint terrorizmus és  népirtás.
Nem várok elkerekedett szemeket, vagy elképedt arcot. Ahhoz túl magabiztos és gyakorlott, hogy valós reakciót adjon, amikor kiderül, hogy mi a valós helye a táplálékláncban.
Cseppet sem lep meg, hogy megpróbálja kijátszani ellenem a saját elveimet, miközben a kezében lévő csekket lobogtatja a szemem előtt. Várható volt a tegnap esti találkozásunk után, hogy ezt meglépi.
Sőt...
Jól forgatja a lapjait és nem is nagyon tudok logikai buktatót találni az érvelésében.
- Csak merő kíváncsiságból.... - nézek bele a szemeibe - Mi az amit el akar lopni onnan? Mert az biztos, hogy nem dob ki csak úgy harminc milliót az ablakon annak a kedvéért, hogy felhergelje Gotham legbefolyásosabb gengszterét. Ennél maga sokkal ravaszabb és okosabb.
Bár szeretem a rendet és a hírnevemen se esne sok csorba, mégis kíváncsi vagyok, hogy mi az ami Carmine Falcone felbőszítése mellett származhat ebből a dologból.
Annyira, hogy tudja egy orgyilkos nem fogad el kártyát vagy csekket. Túl könnyű visszanyomozni. A kivonási pont elhagyása után kap egy darkwebes e-mail címről egy titkosított e-mail címet. A jelszó: Jericho. Három napja lesz az e-mailben található számlára eljuttatni az összeget. Az utalás pénzneme bitcoin. Ha a határidőn belül nem kapom meg az összeget, akkor tudja, hogy meg fogom találni.I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.

©️️️️️️️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Szer. Szept. 05, 2018 8:55 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️️


Joker és a "flepnisek" említése egy fintorgó kis mosolyt csal az arcomra. Joker. Hogy én mennyire rühellem azt az ipsét... Semmire nem jó. Mármint lopni nem érdemes tőle, mert hatalma nem a pénzen alapszik. Őrületéből származik ereje, amely sajnos számomra nem kedvező. Arról nem is beszélve, hogy kiszámíthatatlan és pusztító. Maga a szélsőséges káosz. Az ilyesmi nem tetszik a magamfajtának. Az persze, amit a marakodásról és a nyomorultak "uralkodásáról" lefest, annál inkább. I-igen, igen, egy ilyen világban el tudnék evickélni. Boldogan eluszikálnék!
- Hát, ez van. Az okosak túl élnek, könnyítenek saját életükön. Minek tolnám a kockát, ha gömböt faragva könnyebben odébb tolom a súlyt? - somolygok. Ezzel amúgy is minden értelmes ember így van. Minek gürcöljek, ha egyszer van egyszerűbb út is a boldoguláshoz?
Majd a pénzhez jutunk, és kiderül, mennyit kaszál értem. Széles vigyor ül ki az arcomra a szavaira. Hogy ne árazzam túl magam? Már azzal is túl vagyok árazva, hogy a Terminátort küldték értem. A felnevetésem, az ár csak azért vicces, mert Carmine pontosan jól tudja, hogy ennyit még én is kicsengetek. Mire megy ki a játék? Egyre érdekesebb ez az egész történet! Lehet, hogy még lesz benne valami csavar... Végül elmondom az ajánlatom és várok. A számokra pillant, mintha egy pillanatig elmerengne, aztán rám pillant. A maszkon át is érzem, ahogy mélyen a szemeimbe néz, és a kérdésére egy ravaszdi mosoly ül ki az arcomra. Hát igen, nem is vártam kevesebbet tőle. Nyilván le esett neki, hogy van ott egy kis dolgom, ha nem azt kérem tőle, hogy "mentsen ki", hanem azt, hogy "őrizzen". Azonban az, hogy mit keresek pont Carmine-nál, az nem tartozik rá.
- Mit számít neked, hogy én mit keresek a Római falai között? - itt azért egy picit visszaveszek a bájosságomból. Arcomon még mindig mosoly ül, de a szemeim úgy villognak, mint a macskáké a sötétben.
- Időben megkapod a bitcoinodat, te foglalkozz ezzel inkább. - kelek fel a kanapéról. Elveszem az asztalról a csekket, egy laza mozdulattal szét tépem, majd csípőre teszem a kezeim.
- Szeretnél legalább úgy tenni, mintha megdolgoznál a pénzedért? - kérdezem cinkosan, játékosan. Falcone azért nem ostoba. Ha egy karcolás nélkül állítunk oda, tudni fogja, hogy gáz van. Így is sejteni fogja, ha nem tudja, már eleve.


Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   

Vissza az elejére Go down
 
Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: