There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Témakérő
by John Constantine Today at 9:17 pm» 1. kötet - Arkham Asylum környékén
by Lobo Yesterday at 9:30 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Noname

Hero

Noname

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Noname

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Music

Share | 
 

 Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
55

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Kedd Szept. 11, 2018 9:25 pm


Customer:

Catwoman

Assassin:

Deathstroke


- A legrátermettebb él túl. A természet törvénye. - mondom halkan - Darwin óta alapvetés.
Az arcán szétterülő gúnyos mosolyt inkább csak szélesíteni fogom, nem pedig mérsékelni, ha ilyen elcsépelt evidenciákkal állok elő, akármennyire sem az erősségem a szavakkal való bánás.
Láthatóan valamiféle sejtése van arról, hogy kettőnk dolgában nem a pénz, hanem az a tény nyom többet a latban, hogy engem küldtek utána. Nincs ezen mit meglepődni, már tegnap este bizonyította, hogy felér a hírnevéhez.
Kételkedem abban, hogy kezdem túlfeszíteni a húrt, de mintha Ms. Kyle két fokkal visszavett volna a bájos femme fataleból és egy hangyányit türelmetlenebb  lenne, mióta elég nyíltan rákérdeztem a látogatása céljára.
Valószínűleg egy olyan dolgot akar elemelni a Római széfjéből, ami számára teljes mértékben érdektelen, de Falcone-t az idegösszeroppanás, vagy a féktelen dühroham szélére kergetné. Bár ha simán csak játszadozni akarna a Don idegeivel, akkor nem villant volna olyan hidegen a szeme, miközben válaszol.
Ezek szerint valami sokkal személyesebb dologról van szó. Valami apróságról, ami önhatalmán kívül keveredett ahhoz, akinek a bőszítésével múlatja az idejét.
- Pusztán kíváncsiság. - hallatom újra a rekedtes hangom - Akkora biztos nincs, hogy akadályozzon minket a mozgásban.
Bár betlizek az átutalásával, de tudom, hogy van olyan intelligens, hogy ne próbáljon meg átverni. Titánok is aláírják, hogy nem teketóriázok, ha kiskorúakról, vagy nőkről van szó, mégis Ms. Kyle-t valahogy nem akaródzna annyira bántanom. Még akkor sem, ha a fizetés elsumákolásával nagyon is személyessé tenné a dolgokat. Az ilyen esetekben pedig nem szoktam visszafogni magam. Azok a mocskok, akik megnémították Joe fiamat már csak tudják.
Úgy tűnik, hogy egész egy rugóra jár az agyunk a látszatot illetően.
Túlságosan nem tenne jót a hírnevemnek, ha úgy adnám át, hogy a sisakomról le van karmolva a festék fele. Sajátmagam miatt nem aggódok. A gyógyító faktorom már nem húzná az időt a felcsermunkával. Fél úton a Falcone-villa felé már nem lenne semmi bajom.
Viszont az ütéseimet vissza kell fognom, mert nem ölni akarok, csak alibi sebet okozni.
- Nem fog ártani. - mondom és kimértem felállok a fotelből - Van valami extra kérés, vagy a fantáziámra van bízva?
Lényegében csak a udvariasságból kérdeztem meg. Akármennyire edzett és gyors is, az augmentált képességeim még akkor is segítenének felé kerekedni, ha történetesen ferde csuklóval próbálnám megütni.
Két gyors lépés után már régen a személyes terében vagyok és megragadom mindként karját. A bal karom lefelé húzza, a jobb pedig felfelé emeli a testét, miközben előre lépve elfordulok a függőleges tengelyem körül. Az egyik legalapvetőbb és legprimitívebb földreviteli technika, de az esetek többségében nincs többre szükség.
A biztonság kedvéért ügyelek arra, hogy ne arcra essen, bár egy olyan gyakorlott tornász, mint ő biztos tudja, hogyan kell esni.
Amint földet ér a térdemmel megpróbálom a padlónak szegezni és két gyengébb ökölcsapással horzsolom meg a halántékát és a jobb arcélét.
Azt hiszem ennyi elég lesz, de még nem veszem le róla a súlyom.
Hátha sérti a büszkeségét, hogy váratlanul támadtam...

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.

©️️️️️️️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
42

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Csüt. Szept. 20, 2018 5:22 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️️


Végül is egyetértést vélek felfedezni. Ahogy Darwinról beszél, meg erről a sok marhaságról. Túl sokat nem is foglalkozom én az ilyen dolgokkal. Ezek csípőből, ösztönből mennek. Mások tanulnak, hogy olyanokká váljanak, mint én. Filozófiát, pszichológiát. Én csak így fejlődtem ki. Ez az evolúció. Amikor a környezeted formál túlélővé. A halak sem azért kezdtek el tüdőt növeszteni, mert azt gondolták, ez jó ötlet. De mindegy is. Mikor Deathstroke rá kérdez arra, hogy mi is van a Donnál, ami kelhet nekem, nem válaszolok. Idegesít, hogy ennyire okos. Nem. Nem ez idegesít. Az idegesít, hogy többet akar tudni. Rólam. Ó drágám, még Batmannek se adom meg olyan könnyen magam, nem hogy neked. Még ha szívesen henteregnék vele, se mondanék semmit magamról. Nem véletlenül. Rengeteg személyiség takarja azt, aki vagyok. Hamis, álszemélyek. Megtalálni, igazi valómat kifürkésznie nehéz a legtöbbeknek. Értem itt azt, hogy ha csak nem én beszélek a családomról, soha senki nem találja meg őket. Egyszer követtem el azt a hibát, hogy kinyitottam a számat, és rögtön ellenem fordították a húgomat. Olyan dologért megyek Falconéhoz, amelyet csak ő tud megadni nekem. Válaszok a származásomra... De persze nem fogom az arcába kérdezni. Ch.. Dehogy. Megszerzem magamnak, ami kell, míg ez a szuperkatona védi a popókámat. Persze nem lesz ennyire egyszerű. Az olaszhoz sose könnyű bejutni, kijutni még nehezebb, főleg, ha ő invitál be. Csapdaszagát érzem, így főleg extra óvatos leszek oda bent. Még ezzel a kandúrral az oldalamon is. És lám-lám, mire bármit válaszolhatnék a kérdésére, már a fejemre állít, repülök és puffanok a padlón. Érzem súlyát mellkasomon, ahogy rám térdel, fogaimat, és szemeimet összeszorítva állom az ütéseket. De aztán, két mozdulata között elkapom a csuklóit és rá pillantok. Kis vigyor terül el az arcomra. Nem hiszem, hogy nem gondol arra, hogy csak úgy hagyom magam. Nem a hirtelen támadás miatt... egyszerűen én ilyenkor vagyok elememben. Még jól is jön, hogy rajtam tehénkedik, mert így nekem segít: félmásodperc alatt megemelem fenekem, gyertya, lábaim már kulcsolom is keresztbe össze nyaka körül, hogy egy hirtelen lendülettel lerántsam magamról, és teljes erőmmel bele "segítsem" kobakjának hátsó felét a padlóba. Persze tudom, hogy neki ez szúnyogcsípés. De hát pont ez benne a szórakoztató! Neki vigyáznia kell rám, mert hát én az ő megrendelője vagyok, én viszont úgy üthetem és karmolhatom, ahogy csak nekem tetszik. Persze így, hogy lerántottam magamról, fel is tudok kelni és lenyalom az ajkamon fakadt sebről a vért.
- Mrrrrrr... Az ágyban is ilyen heves vagy? - vigyorgom rá, ujjaimat megfeszítve, kissé berogyasztva, egyik lábam hátrébb csúsztatva. Most már sokkal felkészültebb vagyok, mint az előbb, szóval ha gyorsabb is mint én, azért a sok évnyi élet az utcán és a cicaharcok a bőregérrel... kiderül, érnek-e valamit.


Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
55

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Kedd Szept. 25, 2018 4:55 pm


Customer:

Catwoman

Assassin:

Deathstroke


Enyém volt a kezdeményezés, de nem akartam túlságosan visszaélni a képességeim adta lehetőségekkel. Ms. Kyle legyen bármennyire is edzett és tehetséges, mégiscsak egy ember képességek nélkül. Ha komolyan megsérül, akkor egy kriptonival vagy czarniaival ellentétben nem fogja a dolgot egy vállrándítással nyugtázni. Így pedig jelentősen megnyúlna az az idő, amíg a kétszer harminc millió dolláromat a számlámon tudhatnám.
Viszont alábecsülni sem fogom. Ez a nő okos, talán az egyik legrafináltabb és körmönfontabb, akivel eddig találkoztam és tudja, hogy kettőnk küzdelmében nem vethetem be minden tudásomat anélkül, míg számára szinte majdnem megengedett és nem is rest élni a kínálkozó lehetőségekkel.
A két visszafogott erejű ütés után szétterülő kacér mosolyka is igazolja az előbbi feltevésemet.
Vártam valami visszavágásra, de szemből számítottam rá. Gepárd ellen készültem, de végül tigris lett belőle.
A nyakam köré tekeredő lábai szorítását megérezvén azonnal kapcsolok. A csuklóimat a hüvelykujjak irányába tekerve kirántom a kezei közül, majd ahogy érzem a lábai húzását hátra hajolok hídba és a lábaim dobbantásának erejével emelem meg a laposnak szánt röppálya ívét és a xango nevű capoierás elembe vezetem a felgyűlet lendületet. Így lehetőségem biztonságosan földet érni a nélkül, hogy a becsapódó testem pozdorjává zúzná a bútorait.
Tudom, hogy nem jelentene neki gondot az új bútorzat, de kinézem belőle, hogy néhány tízezer dollárt levonna a tiszteletdíjamból járulékos költségek címen, ha kárt tennék a házában.
Nem húzom az időt a gingákkal való lendületszerzéshez. A képességeim amúgy is lehetővé teszik, hogy a jobban gyorsuljak a legtöbb embernél.
Tudom, hogy megpróbálna elszórakozni velem, de most kedvem ahhoz, hogy megvillogtassa az utcán tanult képességeit és megpróbálja lekarmolni a festéke a sisakomról, szerezve magának egy győzelmi trófeát.
A kérdésére ugyan lenne válaszom, de elég szakmaiatlan lenne ilyen témákat kitárgyalni munka közben. Ha ennyire kíváncsi rá, akkor úgy is megpróbálja maga kideríteni.
Egy elterelésnek szánt kalapácsrúgást indítok felé, majd továbbviszem a támadás lendületét és elrugaszkodok a földtől. Villám gyorsan gyűjtöm össze a lendületem egy pörgéssel és a levegőben előre haladva a vállát célzom meg a jobb lábammal.
Még mindig nem adok bele mindent a rúgásba, de elég erő lesz benne, hogy elgondolkodjon arról, hogy tovább folytassa-e a harcot.
Nagyon remélem a játékainak a felfüggesztése mellett dönt. Nem sok kedvem van az incselkedéséhez és főleg nem akarom húzni az időt, mert egyre hajlamosabb leszek elfelejteni, hogy holnaptól ő a munkaadóm. Ez nem jelenti azt, hogy ne fognám vissza magam, de a szükségesnél egy-kettővel több zúzódás talán jobb belátásra bírhatja ezt az önfejű macskát.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.

©️️️️️️️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
42

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Szer. Okt. 10, 2018 1:15 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️️


Nem. Deathstroke láthatóan nem volt játékos kedvében. Ami kár, mert ha abban lenne, nagyon jól eltudnék vele szórakozni. De hát, úgy tűnik, hogy siet valahova, mert igen hamar lerendezi a dolgokat azzal, hogy a földbe döngöl. Vagy falba. A rúgásától ugyan is annak esek neki, az érkezőstől apró vakolat darabkák hullanak a buksimra.
- Aaauu... - biggyesztem le az ajkam, és megdörzsölöm a vállam. Majdnem kiugrott a helyéről. A másik pedig tuti véraláfutásos lesz, mert majdnem beépültem a téglafalba.
- Szép szavakkal is megérteném, hogy nincs kedved játszani. - teszem a nyafiskodást, miközben leporolom magamról a fehér fal maradékát.
- Férfiak.. fogalmuk sincsen a gyengédségről... - mormogom az orrom alá, miközben leveszem a maszkomról az egyik vakolat darabot és elpöckölöm.
- Na rendben van, vigyél akkor. A válladon fogsz? Megkötözöl, leütsz, ájultra fojtasz, gáz, satöbbi...? - a felsoroltak majdnem mindegyikében volt már részem, szóval igazából egyik sem hatna meg, de hátha mutat valami újdonságot. Meg azt, hogy hova és hogyan visz a Donhoz. Bár valami azt sugallja, hogy nem kocsival megyünk. Pedig milyen kényelmes lenne elbuszozni odáig. Az utasok kicsit sem néznének meg minket, áh, nem.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
55

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Szer. Okt. 17, 2018 3:07 pm


Customer:

Catwoman

Assassin:

Deathstroke


Nem tehetek róla, hogy túl komolyan veszem, ha harcra kerül a sor. Nem azért szoktak megfizetni, hogy visszafogjam magam, pláne nem azét, hogy pankrátor módjára megjátsszam a harcot.
A seregben mindig azt sulykolták belén, hogy csak akkor tegyük az ujjunkat a ravaszra, ha tüzelni is fogunk. Ennek szellemében állok én is a munkámhoz.
Ms. Kyle azt kérte, hogy úgy tűnjön, mintha ellenállt volna. Nos ennél hitelesebb nem is lehetett volna annak az álcája, hogy csak ártalmatlanítani akartam őt, nem megölni. Lehet, hogy számára a pofontól vöröslő arcpír a hiteles, de néhány zúzódás és véraláfutás inkább árnyalja, mint elrontja az összképet, amit mutatni akar. A látszat ellenére a Macska sokkal szívósabb és kitartóbb, mint azt elsőre  bárki gondolná róla.
A méltatlankodó tekintetére és tettetett (kifejezőbb szó híján) nyafogására még csak a vállamat se vonom meg.
Az ő óhaja volt, hogy hiteles legyen a dolog. Azt nem mondta, hogy ő ez alatt mit ért, így a saját fogalmaim szerint járok el.
- Ha a gyengédségemért fizetnének, nem emberölésből élnék. - jegyzem szárazon, miközben odalépek hozzá, hogy felsegítsem a földről - Az okozott kárt vonja le a tiszteletdíjamból.
Egy perce még pont ezen aggódtam, de meglehet, hogy tényleg kicsit túlságosan keményen játszottam el a dolgot. Nem bánom a dolgot, de talán mégsem kellett volna ilyen gyorsan lerendezni.
Ezért is ajánlottam fel neki a kompenzációt.
Tőlem egy ilyen gesztus pedig felér egy bocsánatkéréssel.
Hagyom, hogy megkapaszkodjon bennem és tartom is a karjánál meg a csípőjénél, hogy ne essem össze. Ugyan nem teljes erőből rúgtam, de Ms. Kyle augmentációmentes személy, így nem lepne meg, ha a támadás olyan erővel érte volna, ami megzavarja az egyensúlyközpontját.
Megnyomom a töltényövemre szerelt jeladót, ami jelez Wintergreennek, hogy indulhat a lopakodó helikopterrel, majd úgy teszek, mintha lesöpörném a nő válláról a törmeléket.
Az emberrablások esetére terveztettem meg úgy a páncélt, hogy a kesztyűben erős altatóval rendelkező, egypatronos injektor is legyen, amivel gyorsan és csendesen is le tudom szerelni a célpontot.
Most nagy hasznát veszem ennek a kütyünek, amint hangtalanul kiröppen a hüvelyujjamat fedő polimerrétege ágyazott hüvelyéből és belemélyed Macskanő nyakába.
Talán arra még lesz ideje, hogy néhány keresetlen szót szóljon nekem, de néhány másodpercen belül úgy fog aludni, mint a fesztiválozó egyetemisták a buli végén.
A nő macskája, Isis okosan csak fúj rám és borzolja a hátát, de nem támad. Okos állat. Bár nem sajnálnám megütni, de ha nekem támadna a szérum adta erőm miatt nem sok esélye maradna a túlélésre.
A karomban Ms. Kyle-lal kilépek a teraszra, ahol már vár a hangtalanul lebegő helikopter a leeresztett csörlőjével.
Wintergreen olyan pontos és gyors, mint ahogy azt már megszokhattam tőle.
Belelépek a kadeláberbe és néhány másodpercen belül már a gép utasterében vagyunk.
Lefektetem a nőt az egyik ülésre, majd szólok Billnek, hogy értesítse Falcone-t, hogy a csomag fél órán belül megérkezik.
Leülök a nővel szembeni ülésre és figyelem ahogy maga tehetetlenül szuszog.
Örülhet, hogy engem béreltek fel erre a feladatra. Nekem legalább vannak elveim.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.

©️️️️️️️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   

Vissza az elejére Go down
 
Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Genki (Djuka) Matari
» Meleg vizű forrás
» Szakés Macska bár + Enheriel és Snowcat lakosztálya
» Kira
» Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: