There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics» Hatalmi Harcok: Gardenering
by Slade Wilson Kedd Dec. 11, 2018 3:06 pm


» Fight baby, fight! - Shiva & Ares
by Sandra Wu-San Vas. Dec. 09, 2018 7:40 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
John Constantine
 
Vandal Savage
 
Faye Fairthorne
 
Jason Todd
 
Harleen Quinzel
 
Conner Kent
 
Pamela Isley
 
Slade Wilson
 
Eros
 
Music

Share | 
 

 Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
62

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Kedd Szept. 11, 2018 9:25 pm


Customer:

Catwoman

Assassin:

Deathstroke


- A legrátermettebb él túl. A természet törvénye. - mondom halkan - Darwin óta alapvetés.
Az arcán szétterülő gúnyos mosolyt inkább csak szélesíteni fogom, nem pedig mérsékelni, ha ilyen elcsépelt evidenciákkal állok elő, akármennyire sem az erősségem a szavakkal való bánás.
Láthatóan valamiféle sejtése van arról, hogy kettőnk dolgában nem a pénz, hanem az a tény nyom többet a latban, hogy engem küldtek utána. Nincs ezen mit meglepődni, már tegnap este bizonyította, hogy felér a hírnevéhez.
Kételkedem abban, hogy kezdem túlfeszíteni a húrt, de mintha Ms. Kyle két fokkal visszavett volna a bájos femme fataleból és egy hangyányit türelmetlenebb  lenne, mióta elég nyíltan rákérdeztem a látogatása céljára.
Valószínűleg egy olyan dolgot akar elemelni a Római széfjéből, ami számára teljes mértékben érdektelen, de Falcone-t az idegösszeroppanás, vagy a féktelen dühroham szélére kergetné. Bár ha simán csak játszadozni akarna a Don idegeivel, akkor nem villant volna olyan hidegen a szeme, miközben válaszol.
Ezek szerint valami sokkal személyesebb dologról van szó. Valami apróságról, ami önhatalmán kívül keveredett ahhoz, akinek a bőszítésével múlatja az idejét.
- Pusztán kíváncsiság. - hallatom újra a rekedtes hangom - Akkora biztos nincs, hogy akadályozzon minket a mozgásban.
Bár betlizek az átutalásával, de tudom, hogy van olyan intelligens, hogy ne próbáljon meg átverni. Titánok is aláírják, hogy nem teketóriázok, ha kiskorúakról, vagy nőkről van szó, mégis Ms. Kyle-t valahogy nem akaródzna annyira bántanom. Még akkor sem, ha a fizetés elsumákolásával nagyon is személyessé tenné a dolgokat. Az ilyen esetekben pedig nem szoktam visszafogni magam. Azok a mocskok, akik megnémították Joe fiamat már csak tudják.
Úgy tűnik, hogy egész egy rugóra jár az agyunk a látszatot illetően.
Túlságosan nem tenne jót a hírnevemnek, ha úgy adnám át, hogy a sisakomról le van karmolva a festék fele. Sajátmagam miatt nem aggódok. A gyógyító faktorom már nem húzná az időt a felcsermunkával. Fél úton a Falcone-villa felé már nem lenne semmi bajom.
Viszont az ütéseimet vissza kell fognom, mert nem ölni akarok, csak alibi sebet okozni.
- Nem fog ártani. - mondom és kimértem felállok a fotelből - Van valami extra kérés, vagy a fantáziámra van bízva?
Lényegében csak a udvariasságból kérdeztem meg. Akármennyire edzett és gyors is, az augmentált képességeim még akkor is segítenének felé kerekedni, ha történetesen ferde csuklóval próbálnám megütni.
Két gyors lépés után már régen a személyes terében vagyok és megragadom mindként karját. A bal karom lefelé húzza, a jobb pedig felfelé emeli a testét, miközben előre lépve elfordulok a függőleges tengelyem körül. Az egyik legalapvetőbb és legprimitívebb földreviteli technika, de az esetek többségében nincs többre szükség.
A biztonság kedvéért ügyelek arra, hogy ne arcra essen, bár egy olyan gyakorlott tornász, mint ő biztos tudja, hogyan kell esni.
Amint földet ér a térdemmel megpróbálom a padlónak szegezni és két gyengébb ökölcsapással horzsolom meg a halántékát és a jobb arcélét.
Azt hiszem ennyi elég lesz, de még nem veszem le róla a súlyom.
Hátha sérti a büszkeségét, hogy váratlanul támadtam...

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.

©️️️️️️️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Csüt. Szept. 20, 2018 5:22 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️️


Végül is egyetértést vélek felfedezni. Ahogy Darwinról beszél, meg erről a sok marhaságról. Túl sokat nem is foglalkozom én az ilyen dolgokkal. Ezek csípőből, ösztönből mennek. Mások tanulnak, hogy olyanokká váljanak, mint én. Filozófiát, pszichológiát. Én csak így fejlődtem ki. Ez az evolúció. Amikor a környezeted formál túlélővé. A halak sem azért kezdtek el tüdőt növeszteni, mert azt gondolták, ez jó ötlet. De mindegy is. Mikor Deathstroke rá kérdez arra, hogy mi is van a Donnál, ami kelhet nekem, nem válaszolok. Idegesít, hogy ennyire okos. Nem. Nem ez idegesít. Az idegesít, hogy többet akar tudni. Rólam. Ó drágám, még Batmannek se adom meg olyan könnyen magam, nem hogy neked. Még ha szívesen henteregnék vele, se mondanék semmit magamról. Nem véletlenül. Rengeteg személyiség takarja azt, aki vagyok. Hamis, álszemélyek. Megtalálni, igazi valómat kifürkésznie nehéz a legtöbbeknek. Értem itt azt, hogy ha csak nem én beszélek a családomról, soha senki nem találja meg őket. Egyszer követtem el azt a hibát, hogy kinyitottam a számat, és rögtön ellenem fordították a húgomat. Olyan dologért megyek Falconéhoz, amelyet csak ő tud megadni nekem. Válaszok a származásomra... De persze nem fogom az arcába kérdezni. Ch.. Dehogy. Megszerzem magamnak, ami kell, míg ez a szuperkatona védi a popókámat. Persze nem lesz ennyire egyszerű. Az olaszhoz sose könnyű bejutni, kijutni még nehezebb, főleg, ha ő invitál be. Csapdaszagát érzem, így főleg extra óvatos leszek oda bent. Még ezzel a kandúrral az oldalamon is. És lám-lám, mire bármit válaszolhatnék a kérdésére, már a fejemre állít, repülök és puffanok a padlón. Érzem súlyát mellkasomon, ahogy rám térdel, fogaimat, és szemeimet összeszorítva állom az ütéseket. De aztán, két mozdulata között elkapom a csuklóit és rá pillantok. Kis vigyor terül el az arcomra. Nem hiszem, hogy nem gondol arra, hogy csak úgy hagyom magam. Nem a hirtelen támadás miatt... egyszerűen én ilyenkor vagyok elememben. Még jól is jön, hogy rajtam tehénkedik, mert így nekem segít: félmásodperc alatt megemelem fenekem, gyertya, lábaim már kulcsolom is keresztbe össze nyaka körül, hogy egy hirtelen lendülettel lerántsam magamról, és teljes erőmmel bele "segítsem" kobakjának hátsó felét a padlóba. Persze tudom, hogy neki ez szúnyogcsípés. De hát pont ez benne a szórakoztató! Neki vigyáznia kell rám, mert hát én az ő megrendelője vagyok, én viszont úgy üthetem és karmolhatom, ahogy csak nekem tetszik. Persze így, hogy lerántottam magamról, fel is tudok kelni és lenyalom az ajkamon fakadt sebről a vért.
- Mrrrrrr... Az ágyban is ilyen heves vagy? - vigyorgom rá, ujjaimat megfeszítve, kissé berogyasztva, egyik lábam hátrébb csúsztatva. Most már sokkal felkészültebb vagyok, mint az előbb, szóval ha gyorsabb is mint én, azért a sok évnyi élet az utcán és a cicaharcok a bőregérrel... kiderül, érnek-e valamit.


Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
62

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Kedd Szept. 25, 2018 4:55 pm


Customer:

Catwoman

Assassin:

Deathstroke


Enyém volt a kezdeményezés, de nem akartam túlságosan visszaélni a képességeim adta lehetőségekkel. Ms. Kyle legyen bármennyire is edzett és tehetséges, mégiscsak egy ember képességek nélkül. Ha komolyan megsérül, akkor egy kriptonival vagy czarniaival ellentétben nem fogja a dolgot egy vállrándítással nyugtázni. Így pedig jelentősen megnyúlna az az idő, amíg a kétszer harminc millió dolláromat a számlámon tudhatnám.
Viszont alábecsülni sem fogom. Ez a nő okos, talán az egyik legrafináltabb és körmönfontabb, akivel eddig találkoztam és tudja, hogy kettőnk küzdelmében nem vethetem be minden tudásomat anélkül, míg számára szinte majdnem megengedett és nem is rest élni a kínálkozó lehetőségekkel.
A két visszafogott erejű ütés után szétterülő kacér mosolyka is igazolja az előbbi feltevésemet.
Vártam valami visszavágásra, de szemből számítottam rá. Gepárd ellen készültem, de végül tigris lett belőle.
A nyakam köré tekeredő lábai szorítását megérezvén azonnal kapcsolok. A csuklóimat a hüvelykujjak irányába tekerve kirántom a kezei közül, majd ahogy érzem a lábai húzását hátra hajolok hídba és a lábaim dobbantásának erejével emelem meg a laposnak szánt röppálya ívét és a xango nevű capoierás elembe vezetem a felgyűlet lendületet. Így lehetőségem biztonságosan földet érni a nélkül, hogy a becsapódó testem pozdorjává zúzná a bútorait.
Tudom, hogy nem jelentene neki gondot az új bútorzat, de kinézem belőle, hogy néhány tízezer dollárt levonna a tiszteletdíjamból járulékos költségek címen, ha kárt tennék a házában.
Nem húzom az időt a gingákkal való lendületszerzéshez. A képességeim amúgy is lehetővé teszik, hogy a jobban gyorsuljak a legtöbb embernél.
Tudom, hogy megpróbálna elszórakozni velem, de most kedvem ahhoz, hogy megvillogtassa az utcán tanult képességeit és megpróbálja lekarmolni a festéke a sisakomról, szerezve magának egy győzelmi trófeát.
A kérdésére ugyan lenne válaszom, de elég szakmaiatlan lenne ilyen témákat kitárgyalni munka közben. Ha ennyire kíváncsi rá, akkor úgy is megpróbálja maga kideríteni.
Egy elterelésnek szánt kalapácsrúgást indítok felé, majd továbbviszem a támadás lendületét és elrugaszkodok a földtől. Villám gyorsan gyűjtöm össze a lendületem egy pörgéssel és a levegőben előre haladva a vállát célzom meg a jobb lábammal.
Még mindig nem adok bele mindent a rúgásba, de elég erő lesz benne, hogy elgondolkodjon arról, hogy tovább folytassa-e a harcot.
Nagyon remélem a játékainak a felfüggesztése mellett dönt. Nem sok kedvem van az incselkedéséhez és főleg nem akarom húzni az időt, mert egyre hajlamosabb leszek elfelejteni, hogy holnaptól ő a munkaadóm. Ez nem jelenti azt, hogy ne fognám vissza magam, de a szükségesnél egy-kettővel több zúzódás talán jobb belátásra bírhatja ezt az önfejű macskát.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.

©️️️️️️️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Szer. Okt. 10, 2018 1:15 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️️


Nem. Deathstroke láthatóan nem volt játékos kedvében. Ami kár, mert ha abban lenne, nagyon jól eltudnék vele szórakozni. De hát, úgy tűnik, hogy siet valahova, mert igen hamar lerendezi a dolgokat azzal, hogy a földbe döngöl. Vagy falba. A rúgásától ugyan is annak esek neki, az érkezőstől apró vakolat darabkák hullanak a buksimra.
- Aaauu... - biggyesztem le az ajkam, és megdörzsölöm a vállam. Majdnem kiugrott a helyéről. A másik pedig tuti véraláfutásos lesz, mert majdnem beépültem a téglafalba.
- Szép szavakkal is megérteném, hogy nincs kedved játszani. - teszem a nyafiskodást, miközben leporolom magamról a fehér fal maradékát.
- Férfiak.. fogalmuk sincsen a gyengédségről... - mormogom az orrom alá, miközben leveszem a maszkomról az egyik vakolat darabot és elpöckölöm.
- Na rendben van, vigyél akkor. A válladon fogsz? Megkötözöl, leütsz, ájultra fojtasz, gáz, satöbbi...? - a felsoroltak majdnem mindegyikében volt már részem, szóval igazából egyik sem hatna meg, de hátha mutat valami újdonságot. Meg azt, hogy hova és hogyan visz a Donhoz. Bár valami azt sugallja, hogy nem kocsival megyünk. Pedig milyen kényelmes lenne elbuszozni odáig. Az utasok kicsit sem néznének meg minket, áh, nem.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
62

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Szer. Okt. 17, 2018 3:07 pm


Customer:

Catwoman

Assassin:

Deathstroke


Nem tehetek róla, hogy túl komolyan veszem, ha harcra kerül a sor. Nem azért szoktak megfizetni, hogy visszafogjam magam, pláne nem azét, hogy pankrátor módjára megjátsszam a harcot.
A seregben mindig azt sulykolták belén, hogy csak akkor tegyük az ujjunkat a ravaszra, ha tüzelni is fogunk. Ennek szellemében állok én is a munkámhoz.
Ms. Kyle azt kérte, hogy úgy tűnjön, mintha ellenállt volna. Nos ennél hitelesebb nem is lehetett volna annak az álcája, hogy csak ártalmatlanítani akartam őt, nem megölni. Lehet, hogy számára a pofontól vöröslő arcpír a hiteles, de néhány zúzódás és véraláfutás inkább árnyalja, mint elrontja az összképet, amit mutatni akar. A látszat ellenére a Macska sokkal szívósabb és kitartóbb, mint azt elsőre  bárki gondolná róla.
A méltatlankodó tekintetére és tettetett (kifejezőbb szó híján) nyafogására még csak a vállamat se vonom meg.
Az ő óhaja volt, hogy hiteles legyen a dolog. Azt nem mondta, hogy ő ez alatt mit ért, így a saját fogalmaim szerint járok el.
- Ha a gyengédségemért fizetnének, nem emberölésből élnék. - jegyzem szárazon, miközben odalépek hozzá, hogy felsegítsem a földről - Az okozott kárt vonja le a tiszteletdíjamból.
Egy perce még pont ezen aggódtam, de meglehet, hogy tényleg kicsit túlságosan keményen játszottam el a dolgot. Nem bánom a dolgot, de talán mégsem kellett volna ilyen gyorsan lerendezni.
Ezért is ajánlottam fel neki a kompenzációt.
Tőlem egy ilyen gesztus pedig felér egy bocsánatkéréssel.
Hagyom, hogy megkapaszkodjon bennem és tartom is a karjánál meg a csípőjénél, hogy ne essem össze. Ugyan nem teljes erőből rúgtam, de Ms. Kyle augmentációmentes személy, így nem lepne meg, ha a támadás olyan erővel érte volna, ami megzavarja az egyensúlyközpontját.
Megnyomom a töltényövemre szerelt jeladót, ami jelez Wintergreennek, hogy indulhat a lopakodó helikopterrel, majd úgy teszek, mintha lesöpörném a nő válláról a törmeléket.
Az emberrablások esetére terveztettem meg úgy a páncélt, hogy a kesztyűben erős altatóval rendelkező, egypatronos injektor is legyen, amivel gyorsan és csendesen is le tudom szerelni a célpontot.
Most nagy hasznát veszem ennek a kütyünek, amint hangtalanul kiröppen a hüvelyujjamat fedő polimerrétege ágyazott hüvelyéből és belemélyed Macskanő nyakába.
Talán arra még lesz ideje, hogy néhány keresetlen szót szóljon nekem, de néhány másodpercen belül úgy fog aludni, mint a fesztiválozó egyetemisták a buli végén.
A nő macskája, Isis okosan csak fúj rám és borzolja a hátát, de nem támad. Okos állat. Bár nem sajnálnám megütni, de ha nekem támadna a szérum adta erőm miatt nem sok esélye maradna a túlélésre.
A karomban Ms. Kyle-lal kilépek a teraszra, ahol már vár a hangtalanul lebegő helikopter a leeresztett csörlőjével.
Wintergreen olyan pontos és gyors, mint ahogy azt már megszokhattam tőle.
Belelépek a kadeláberbe és néhány másodpercen belül már a gép utasterében vagyunk.
Lefektetem a nőt az egyik ülésre, majd szólok Billnek, hogy értesítse Falcone-t, hogy a csomag fél órán belül megérkezik.
Leülök a nővel szembeni ülésre és figyelem ahogy maga tehetetlenül szuszog.
Örülhet, hogy engem béreltek fel erre a feladatra. Nekem legalább vannak elveim.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.

©️️️️️️️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Szer. Okt. 24, 2018 8:57 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️️


A szavaimra csak szinte oda veti nekem, hogy ezért fizetik.
- Van benne valami. - Hát végül is igaz, én se azért fogom fizetni, hogy megsimogassa az olasz embereit. Egy kis mosoly kerül az ajkaimra és ismét hozzá simulok, amikor a derekamhoz ér és annál fogva tart. Kicsit fáj a fejem és habár nem is szédülök nagyon, azért érzem, hogy haloványan forog a világ. Segíthetne máshogy is: neki dönthetne a hátam mögötti falnak, leültethetne, de nem: ő átkarol.
- Mrrr! Nem tudsz távol maradni, igaz? - dorombolok egyet rá mosolyogva, mire hirtelen valami csípő érzés vág a nyakamba, ahogy a vállamhoz ér. Összerándulok az érzésre.
- Ó, hogy az Isten vágna tarkón, Slade! Erre... semmi...szü... - szisszenek fel hangosan, oda kapva a fájdalom helyéhez. A mondatot azonban nem tudom befejezni, mert érzem, hogy a sötétség elnyomja a látképet. Egy pillanat múlva pedig fejem erőtlenül esik hátra, és ha nem tartana, akkor össze is esnék.

Helikopter hangra ébredek. A fejem a rotor minden egyes fordultakor hasogat egyet. Tehát most körülbelül olyan, mintha egy ütvefúrót tolnának a fejembe. A kép később jön. Nehezebben tudok fókuszálni. Aztán jön az érzés is. Éppen kivesznek a járműből és cipelnek. A helyszínt nem látom, de tudom, hol vagyok. Az oroszlán barlangjában. Ahogy tisztulnak a dolgok, úgy hallom a hangokat is kicsit élesebben. Habár még  tompa minden érzékem, azért azt ki tudom venni, hogy valami épületbe visznek: sötétségből világosságba. És le is ültetnek. Hallom a "tegyétek le" morgást. Alig bírok a széken maradni, annyira nem vagyok még magamnál. Egy-két perc biztos kelleni fog nekem, hogy jól legyek. Gyűlölöm ezt a kiszolgáltatott érzést. Pfúj. Ha másért nem, ezért szívesen adnék egy gyomrost a Terminátornak...kár, hogy meg se érezni. Hmpf... Na, ha már nála tartunk. Körbe pillantok, tekintetemmel az illetékes elvtársat keresem. Habár elfogadta a megbízásom, nem bízom benne. Tartok attól, hogy elhúzta a csíkot. Amíg szemem körbe jár, lassan kiélesednek a dolgok. Jól megnézem magamnak a helyiséget, és az összes menekülőutat megpróbálom belőni, a szellőzőtől kezdve az ablakon át az ajtókig, mindent.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
62

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Csüt. Nov. 01, 2018 12:24 am


Customer:

Catwoman

Assassin:

Deathstroke


Bill értő kézzel kormányozza a helikopter, ami néhány perc alatt már a Falcone-birtok gyepét borzolja az általa keltett légáramlatokkal. Wintergreen annyira biztos a dolgában, hogy minden átmenet nélkül teszi le a gépet, így szinte észre se lehet venni azt a zökkenést, amikor a gép talpa talajt fog.
Óvatosan a Macska felé hajolok és egy korábbihoz hasonló tüskét pattintok ki a kesztyűmből, ami egy adag szintetikus taurint tartalmaz. Nem sokszor fordul elő, hogy alig tudom nyitva tartani a szemet. A szérum biztosította hihetetlen regenerációs képességek szinte elképzelhetetlen mértékig tolják ki a teljesítőképességem határait. Emiatt egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor szorultam rá serkentőkre vagy voltam hulla fáradt egy hat napos ébrenlétet követően.
Bár ritkán keveredtem hasonló helyzetbe, de taktikailag számolnom kellett azzal, hogy előfordulhat, hogy az erőm utolsó maradékait is arra kell fókuszálnom, hogy küzdjem.
Emiatt építettem be a kesztyűbe egy a nyugtatóhoz hasonló patronos szerkezet.
Mértani pontossággal találom el az előző bemeneti nyílás helyét, így senkinek sem megfordulni a fejében, hogy tőlem kapott serkentőt.
A szervezetének úgy is időre lesz szüksége, míg a vegyület kifejti a hatását. Az én esetemben a gyógyítófaktor mellékhatásaként az anyagcsere felfokozott gyorsasága is jár, ami egyet is jelent a gyorsabb hatóidővel. A Macska nem bír semmilyen emberfeletti képességgel, így bizton kijelenthető, hogy ha elkezd hatni nála az anyag, akkor legalább tizenkét óráig szellemileg és fizikailag párját ritkítóan friss lesz.
Elhúzom a gép tolóajtaját
Néhány nagydarab, de minden valószínűség szerint lomha gorilla már vár is és hatalmas mancsaikkal már nyúlnak is a nő után.
Mivel még nem adtam át a Macskát Falcone-nak, így nincs jogom ahhoz, hogy megporítsam a kéztő-csontjaikat azért, amiért néhány területen kicsit hosszabban időzik el az otromba mancsuk. Áll ugyan az új megbízás is és nem kérnék engedélyt, vagy prémiumot azért, hogy móresre tanítsam ezeket a tiszteletlen majmokat, de vissza kell fognom magamat, hogy ne lepleződjünk le.
Csak a rend kedvéért kísérem be a Macskanőt magukkal hurcoló két Magillát a villába.
Don Falconeról nem tudok leolvasni semmilyen érzelmet. Nem látni rajta se elégedettséget, se zaklatottságot. Mintha egy kőszobor lenne, amit a faragó az érzelemmentesség kifejezésével vert volna meg.
Már-már bántó nyugodtsággal int, hogy vigyék le Ms. Kyle-t a pincébe, míg engem - mintha csak valami kétes hírnevű verőlegény lennék - a consigliorijére bíz, aki már-már majdnem szívélyesen hálálkodva intézi el a tabletjéről a munkadíjam azonnali utazását.
Bár senki nem feltételezte volna, de  miközben a házban tartózkodtam megjegyeztem minden ajtót, szobát és útvonalat. A fotografikus memóriám eltárolja ezeket a képeket, így könnyű lesz majd összevetnem azokkal a tervrajzokkal, amit még az éjszaka folyamán szerzek be, hogy meg tudjam tervezni a behatolást és a szöktetést.
Bill jelzett nekem az adóvevőn, hogy megérkezett a munkadíjam, így több időt nem húzok itt.
Ms. Kyle-nak nem feltétlenül lesz jó dolga itt, de tizenkét órát ki kell bírnia. Ez alatt talán meg is szerzi, amiért be akart jutni és nekem csak arra kell ügyelnem, hogy ne maradjon pulzussal rendelkező egyén a hátunk mögött.
Nekem most csak annyi dolgom van, hogy visszatérjek a búvóhelyemre, megtervezzem a túszmentést, majd jó időben jó helyen legyek. A többi már jönni fog magától.
Nyugalmat erőltetek magamra és lassú léptekkel megyek vissza a helikopterhez. Billy ugyanolyan precízen szál fel, mint ahogy landol. Pár perc múlva a Falcone birtok pedig már csak egy apró pont a horizonton.
Próbálok nem gondolni arra, hogy a holnapi akciómnak milyen következménye lesz majd.
Az biztos, hogy a Don nem fogja szó nélkül hagyni, hogy az egyik ellenségétől fogadtam el megbízást.

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.

©️️️️️️️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 02.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Szer. Nov. 07, 2018 8:30 pmDeathstroke & Catwoman ©️️️️️️️


Jó. Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy én, és a Terminátor, TOTÁLISAN félre értettük egymást. Amikor azt mondtam neki, egy hajszálam se görbüljön, úgy vigyen ki, nem arra gondoltam, hogy HAGYJON ITT. Az én kicsi fejecskémben ez a dolog úgy zajlott le, hogy a batár nagy harcigép bevisz szépen a fecskebajszú bolondhoz, lekéri a zsét, átutalják neki, és HOPP pártfordulás. De nem... Slade konkrétan kirakott a kis repcsijéből, majd haza ment nézni a foci vb-t. Ha nem lennék kába, szét verném a berendezést a méregtől.
Azonban nincs sok időm arra, hogy ezen merengjek. Elárultak, kész, passz, nem ez az első. Gondolhattam volna rá. Pff... becsület, mi? LÓ... Au...
- Hogy a macska rúgja meg..! - nyögök fel, ahogy a váratlanul ért hasba boxolás kiszorítja belőlem a levegőt. A következő, amit érzek, hogy lerántják rólam a maszkot. Valami tompa kérdést hallok. Hol a...?
- Mi..? - nézek fel egy fintorral, mire a következő ütést már az arcom kapja. Eldőlök a székkel, amihez ki lettem kötve. Na jó, most már kezdek megint mérges lenni.
- Hol van a Báró Gyűrűje, te szajha? - markolnak a hajamba, mire kissé felszisszenek és felnézek az ürgére, aki éppen "puhítani" próbál.
- Mióta hívatja magát Falcone bárónak? - pimaszkodom, pedig tudom jól, miről van szó. Egy nagyon értékes kis ereklyéről, amit ennek az idiótának az orra elől halásztam el. Mind a ketten kiszemeltük, de én voltam a gyorsabb. Persze, hogy mérges lesz, ha közben már úgy adta el másnak, hogy még nincs is a birtokában. Mú-mú-mú, boci szomorú... A következő öt percben box-zsákként működtem. De ennyi idő kellett csak, hogy kitisztuljon az agyam. A következő pillanatban persze már a saját szökésemen bíbelődtem. Hála a jó istennek, ezek a barbárok csak annyira voltak okosak, mint amilyennek kinéztek, szóval a kesztyűt nem vették le rólam. A kötelet gyerek játék volt így szét szedni... meg a rusnya képét ennek a szemétládának, azt is. Őt is ájultra vertem, meg a társát is, aki eddig az ajtóból bámulta a műsort.
- Férgek... - köpök egy kis vért oldalra a padlóra, majd hüvelykujjammal megtörlöm ajkamat. Visszaveszem a macskafüles maszkomat, visszatulajdonítom az ostorom, amit időközben elvette, és kecsesen el is indulok kifelé a pincéből. Lépteim nesztelenek, fürgék. Hamar kijutok az épületből, hogy annak ormán egyensúlyozva haladjak tovább. Az éjszaka sötétjében alig látszódom, szerencsére. Sorba látogatom az ablakokat. Egy emelettel feljebb kapaszkodom. Nekem Falcone szobája kell... Vajon melyik lehet az? Talán ez? Ez a leggiccsesebb, nagyobb és fényesebb. Ühüm, 100%, hogy itt lesz. Újabb mozdulatok, és ablak nyitva, én pedig már bent is vagyok. Persze ekkor már hallom a kiáltásokat: keresnek engem.
- Francba veled Slade. Meg kellett volna nekem spórolnod ezt az egészet... - morgok az orrom alatt, miközben kutakodom: ám nem könyvespolcon, képek mögött széf után, vagy hasonló, neeem nem. A tükrös, díszes asztal fiókjában keresek egyetlen dolgot: egy fésűt.
- Francba. - sóhajtok, mikor látom, hogy tiszta, mint egy felkent pap lelke. Hanyagul magam mögé dobom a tárgyat és a ruhás szekrényt kinyitva azok között kezdek el kutakodni.

Four, five, still alive...
Meow
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 06.
Age :
60
Tartózkodási hely :
Mindig mozgásban
Hozzászólások száma :
62

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   Szer. Nov. 14, 2018 11:03 pm


Customer:

Catwoman

Assassin:

Deathstroke


Bár nem úgy tűnik, de tisztában voltam azzal, hogy a Macskanő által megadott időtartam csak egy alapos blöff. Ms. Kyle bár felettébb kitartó, fifikás és dörzsölt egyede a női nemnek, de kerek tizenkét órát ellenséges területen -  ráadásul elég kiszolgáltatott helyzetben - nem fog egyedül kibírni.
Ezzel szerintem mindketten tisztában voltunk. Ahogy azzal is, hogy egy olyan értékes fogoly őrzésére mint a Macskanő, Falcone minden emberét oda fogja rendelni a birtokára.
Tény és való, hogy univerzálisan bevethető zsoldos vagyok és nem okozna gondot kiiktatni egy komplett maffiózó családot, de figyelni kell valamennyire a látszatra. Meg azt is meg kell jegyezni, hogy ennyi ember egyidejű ártalmatlanná tételének ára bőven azon felül van, amennyi a megbeszélt munkadíj volt.
Így néhány kompromisszum megkötésére lettem kényszerítve.
Körülbelül fél órányi idővel számolok. Ms. Kyle, bár kevésbé szívós, mint egy magamfajta egyszemélyes hadsereg, de a "személyes vonzerejét" kihasználva könnyen kijátszhatja a gengsztereket. A fegyveres ellenállást biztosan nem gyűri le. Ennyi fejtetőig felfegyverzett nehézfiút még a Denevér se tudna leszerelni nyílt harcban, a Macska pedig messze elmarad harci képességek terén a kedvesétől. Mindezek ellenére annyi kellemetlenséget tud majd okozni a Családnak, hogy még nagyobb vérdíjat tűzzenek ki a fejére, miután kivontam őt a harci övezetből.
A fél órányi idő bőven elég nekem ahhoz, hogy a Falcone család egyik legnagyobb pénzmosodájának számító éttermet meglátogassam és a tulajdonos kifeszített ujjai között szemkápráztató gyorsasággal döfködjem az asztalba a legélesebb filézőkést. Néhány mértani precizitású és szándékoltan lézerpontos hibázás után már nem különösebben próbált ellenállni annak a ténynek, hogy Don Maroninak kell mostantól védelmi pénz fizetnie. Csak pár ujjperce bánta. Az nem túl nagy ár azért, hogy eldicsekedhessen azzal, hogy túlélt egy találkozást velem.
Piti módszer, hozzám majdnem méltatlan. Mindkét tényt aláírom, de pontosan azt értem el vele, amit szerettem volna.
Elengedtem Falcone talpnyalóját, amikor észrevettem a mozgást a szemem sarkából. Szándékoltan az étkező helység közepén kerítettem sort a tulajdonos megfélemlítésére. Persze nem túl okos ötlet engedni, hogy közbevegyenek egy jól átlátható helyen, de a páncélom meg fog védeni minden találattól, Falcone legkeményebb nehézfiúi pedig előnyben fogják érezni magukat.
Ide hallom az üvegtáblák mögül a fegyverek biztosítószegének kattanását, de lőni már nem engedem őket. Épp elég előnyt kaptak.
Átlag ember számára követhetetlen gyorsasággal kapom elő a combomra szíjazott tokokból a pisztolyaimat és máris a két legvalószínűbb irányból támadó gengszterre lövök. Tüzelés közben teszek egy negyed fordulatot míg az agyam egy kvantum-számítógép sebességével elemzi a környezetet és jelöli ki az új célpontjaimat. Újabb két golyó, újabb két hulla, aki nem tudta meghúzni a ravaszt. A szürkeállományom olyan sebességgel dolgozik, amit még a NASA gépparkja is megirigyelne, miközben a másodperc tízezred része alatt azonosítja az új célpontokat, számítja ki a lövések megfelelő szögét és magasságát ahhoz, hogy ne kelljen új golyót útjára küldeni a biztos halálhoz. Öt másodpercet sem igényel az a gyilkos, táncszerű mozgássor, amivel kiiktatom Falcone nehézfiúit, de egy golyóm se téveszt célt és senkinek nem volt lehetősége elsütni a fegyverét rajtam kívül.
A tulaj rettegve hasal a földön, miközben kimegyek az épületből.
Néhány szökkenéssel feljutok az egyik közeli bérház tetejére és nem kell sokat várnom Billre.
A helikopter néhány perc alatt ismét a Falcone birtokra visz, én pedig már ki is terveltem a nagybelépőmet.
A gép lebegve áll meg a kúria bejárata előtti légtérben, tökéletes rálátást biztosítva a kétszárnyú bejárati ajtóra.
Legalább hatvan különböző kaliberű fegyver csöve szegeződik a kopterre és rám, de a kiröppenő golyók vajmi kevés kárt tesznek a páncélzatban vagy bennem.
A vállamhoz szorítom az odakészített forgótáras gránátvető tusát és lövök. Az első gránát fehér csíkot húzva a levegőben csapódik be és fűrészporrá szaggatja a bejárati ajtó nehéz mahagóniját, míg a második a barikádul szolgáló kocsik között ér földet, többszöri robbanásokat kiváltva. Elég ostoba ötlet olyan dolgot fedezéknek használni, amit gyúlékony folyadék hajt és a Falcone család emberei nem elég szerencsések ahhoz, hogy megtanulják ezt a leckét.
Nem a legfinomabb módszert alkalmazom. Ezt alá kell írnom, de a hatékonyságát nem lehet megkérdőjelezni.
Wintergreen lentebb engedi a gépet, én pedig könnyed talajfogás után elindulok, hogy találkozzak a célszeméllyel és biztonságban kivonjam a veszélyhelyzetből.
A jobb kezemben egykezes ismétlőfegyver, a balban pedig borotvaéles szamurájkard, de egészen addig nem kell egyiket sem használnom, amíg át nem lépem a kúria bejáratának füstölgő romjait.
Onnantól szabadul el csak igazán a Pokol...

I'm called Deathstroke.

It's a bit flamboyant. I like it.

©️️️️️️️

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman   

Vissza az elejére Go down
 
Macska a forró bádogtetőn - Deathstroke&Catwoman
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: