There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics» Hatalmi Harcok: Gardenering
by Slade Wilson Kedd Dec. 11, 2018 3:06 pm


» Fight baby, fight! - Shiva & Ares
by Sandra Wu-San Vas. Dec. 09, 2018 7:40 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
John Constantine
 
Vandal Savage
 
Faye Fairthorne
 
Jason Todd
 
Harleen Quinzel
 
Conner Kent
 
Pamela Isley
 
Slade Wilson
 
Eros
 
Music

Share | 
 

 Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Szomb. Május 12, 2018 1:03 pmGiganta & Taposóakna @
Bevetésen kívüli időszakban mindig kissé berozsdáltnak érzem magam, természetesen nem a szó fizikai értelmében véve. Magasabb szintű rendszereim karbantartásáról önellátó nanotechnológia gondoskodik, tökéletesen működőképes vagyok minden szempontból a szó köznapi értelmében. Egyszerűen csak a biológiai maradványaimnak szükségük van a folytonos készenlétben, harcban, megfigyelésben töltött időre, különben sajnos elkezdik elveszíteni maximális hatékonysági fokukat, ami egy megengedhetetlen irányvonal. 3-4 hónapnyi teljes tétlenség esetén számításaim szerint akár 0,04%-os esés is mutatkozhatna a teljesítményemben. Ezért vált szokásommá az ilyen időszakokban is a környezet aprólékos fürkészése, a folyamatos készenléti állapot állandó fenntartása.
A nő kiszúrásához a tömegből persze nem lett volna szükség különösebben éles érzékekre, hiszen a testmagassága ezt szükségszerűen indokolja. A tereptárgyakkal való összehasonlító elemzés alapján a rendszereim 193,23 cm-es testmagasságot jelöltek meg, ami mindössze 2,01 cm-el marad el saját hórihorgasnak mondható testemtől. Ezt további 11,3 cm-el emeli a cipősarok magassága. A léptei nyomán a kis parkon keresztül vezető út felszínéről felcsapódó por mennyisége és sebessége a 69,9-73,47 kg közötti testsúlyt feltételezi. Hajhossz 0,73 méter, szín: vörös. Fizikai jellemzők becslése szerint izomtónus állapota nagyszerű, bőrszín kaukázusi fehér, egészséges, retinaelváltozás nem tapasztalható, mozgás harmonikus, összeszedett, enyhe lépésbizonytalanság, feltételezhető ok: lábizmok kifáradása, talán túlerőltetett edzés. Verejtékmirigy termelés nyugalmi helyzetben, ez indokolhatatlan, a külső hőmérséklet 39,8 fok, nyári meleg, alacsony páratartalom, kánikula. Becsült életkor: 32 év. Eltérési hibahatár: 93 nap. Arcszerkezet tipizált kaukázusi vonások, egyenletes, szimmetrikus eloszlás, a humanoid biológiai létformák meghatározási skálája alapján úgy nevezett gyönyörű. Külső mimikai jegyek alapján feltételezett hangulati elemek: fizikális fáradtság, jelentős éhség, mentálisan feldobott állapot, pozitív hangulat. Általában testedzés után érzékelhető kombináció a humanoidoknál.
Az arcszerkezet egyezése a biológiai maradványok neuronjainak adatbankjával. Találat. Olga Maximova. Retinaelemzés összevetése. Pozitív. A vizsgált személy Olga Maximova.
Kivettem a számból a cigarettámat és egyenes, határozott léptekkel a nőhöz sétáltam, majd elé érve nyújtottam is a kezemet.
- Olga! De régen nem láttalak! - váltottam orosz nyelvre azonnal. A célszemély arcmimikája a meglepettség jeleit mutatja, feltehetően nem tud hozzáférni biológiai adatbankja rám vonatkozó részéhez. Más szavakkal nem emlékszik rám. Gyakori szoftveres működési hiba humánoknál. Igyekeztem kisegíteni. - Volkonov tüzérszázados, a kísérleti bázisról. A "Hosszú Andrej" ahogy akkoriban hívtál.
Most már megfogja a kezemet, de ez inkább reflexszerű reakció, a tekintete és mimikája alapján még rendezi az információs bázist. Időt hagyok erre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Vas. Május 13, 2018 1:38 am


Andrej & Giganta


Amikor buszra szálltam, még nem tudtam, hogy mi fog rám várni az út végén. Inkább csak egy kis levegőváltozásra vágytam és nem is gondolkoztam a célállomáson, amit általában előre eltervezek. Most viszont még jól is jött ki, hogy egy spontán városban léptem le a busz lépcsőjéről. Az időjárás itt sem volt kellemesnek mondható az erős napsütéssel és az uv sugárzással, de engem ez az „apróság” nem igazán tudott visszatartani. Elég jól bírom a hőséget, vagy éppen a hidegebb éghajlatot, így erre nem nagyon kell felkészülnöm. Utazásom célja sem olyan égbekiáltóan fontos, bár a kutatásaimhoz szükséges „alapanyagok” nem ritkán egy másik régióba szólítanak, ahol könnyebb hozzájutni bizonyos vegyületekhez vagy éppen olyan berendezésekhez, amiket Gothamban kissé körülményes lenne megszereznem. El is lophatnám, vagyis a Kutyuskámra bízhatnám a dolgot, de van, mikor egy Férfire nemhogy a vegyületeimet, még a garázskulcsot sem bíznám. De ez most nem is olyan fontos információ.
A buszpályaudvarról kiérve nem is figyeltem, hogy merre tartok. A gondolataimba merülve léptem ki a sugárútra és rendszereztem magamban az elintézendő dolgaim. A sanda és kíváncsi pillantások is hidegen hagytak, bár a magasságom elég feltűnő volt a szemükben. Vagy legalábbis próbálták leplezni, de valahogy nem volt kedvem rájuk ijeszteni, bár ha jobban belegondolok, akkor még jól is esett volna, ha egy legyintéssel arrébb taszigálom őket. De most nem akarok semmiféle összetűzést a Hatóságokkal. Most inkább a kutatásaimnak az előlendítése a fontos, aztán jöhet az élvezet.
A gondolatmenetemből egy férfi hangja állít meg, majd amint elém áll, annak a nőnek a nevét mondja nekem, akinek a testét”birtoklom”. Az első reakcióm azt mondatná velem, hogy ki a franc ez a merész hímnemű, aki hozzám mer szólni a gondolataimba merülve, és persze arcátlanul a kezét nyújtja felém, mint akinek országos cimborája lennék. Gondoltam, hogy lesz olyan, aki ezt a testet felismerve a „régi tulajdonosát” látja benne, de most mi a fenének akadtam ezzel a pacákkal össze, mikor a púpot a hátamon jobban elviselném, mint ezt az alig pislogó díszhímet?..
De várjunk csak! Alig pislog. A teste hő leadása is minimális az átlaghoz képest, és tudja a nevet, akinek az arca, most én vagyok.. Valami titkos bázison szolgált. Andrej? Ki a bánat vagy te?- jártak a gondolataim, de, hogy ne okozzak csalódást és persze ne is bukjak le, hogy azt se tudom kicsoda ez a tüzérszázados. Hogy ne fogjon gyanút elsőre, így oroszul válaszoltam neki vissza.  
- Ahh… Hosszú Andrej!- nyújtottam a kezem felé s erőltettem magamra valami kevésbé meglepett vigyort, bár szerintem ezzel már elkéstem. Nem igazán van kedvem felesleges udvariassági köröket leróni, de a titkos bázis említése felkeltette az érdeklődésemet. Meg az a tény, hogy tudja a teljes nevét Olgának, amit még én sem tudtam ez idáig kideríteni. Pedig egy jó ideje már ebben a testben élek. Ha tudja a nevem, és ismerhet is ezek szerint, akkor lehet, hogy többet is megtudhatok tőle. Kezd érdekelni, hogy mit tud Olgáról és nem utolsó sorban mit keresett Olga egy titkosított bázison?! Ez nagyon érdekelne…
- Százados! Jó sok idő eltelt, amióta utoljára találkoztunk… Mikor is?- kezdtem úgy tenni, mintha most derengene valami a személyével kapcsolatban, de vagyok olyan színészi tehetség, hogy ezt már jóval hitelesebben adjam elő. Mikor elengedem a kezét, akkor még valami feltűnik. A tenyere hidege és a bőre tapintása. Egyre jobban kíváncsivá tesz ez az Andrej nevű tiszt, akit még életemben nem láttam, de azt már sejtem, hogy több meglepetést tartogat, mint ami elsőre látszik rajta. Amúgy meg az öltözéke egyáltalán nem tér el a megszokott viselettől, amit a többi ember hord. De mégis van benne valami különleges, amire még nem tudom a választ, de ki fogom deríteni.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Vas. Május 13, 2018 4:47 pmGiganta & Taposóakna @
Olga arcmimikai rezdülései alapján nem feltétlenül örül a találkozásunknak, pedig nem álltunk rossz szociális kapcsolatban egymással, sőt kifejezetten kedvelt is egykoron. Feltehetően negatív visszacsatolású adatokkal, vagyis rossz emlékekkel - ahogy a biológiai létformák nevezik ezeket - is kapcsolatba hozza elméje a személyemre vonatkozó adatbázist, ami nem lehet meglepő, ha tekintetbe vesszük miket állt ki a kutatóbázison. A kérdésére bólintottam.
- 23724 nappal ezelőtt - feleltem a feltett kérdésre, mire enyhén megemelkedett a szemöldöke és 9%-ot tágult a pupillája. Igen, Olga szoftveres irányítási színvonala sosem volt a legjobb. Mutatóujjammal megkocogtattam a homlokomat. - Emlékezz, a bázison nem csak a te fizikális adottságaid változtatták meg, hanem az enyémeket is. Még ha egészen más módon is mint a tiédet. Meg kell jegyezzem a jelek szerint a te... terápiád jól sikerült. A verejtékmirigyek inaktivitása ebben a hőfokban, illetve a tény, hogy egy ezredszázalékot sem vesztettél az izomtónusod merevségéből több mint 7 év alatt erre utal. Feltételezhető, hogy még mindig képes vagy mindenre, amire egykoron. Mármint a fizikális kiterjedés kapcsán. Ugyanakkor hallom már elhagytad a szibériai tájszólást. Megkönnyíti a kommunikációs csatornák kétirányú fenntartását - biccentettem.
Van valami furcsaság Olgával kapcsolatban, de nem tudok rájönni, hogy micsoda, ez pedig határozottan zavaró. Mostanra a pozitív adatvisszacsatolásoknak le kellett volna győzniük a biológiai szervezetek neuronjainak negatív emlékcsatolásait, de még mindig eléggé feszélyezett, még ha érdeklődő is. Olga régebben egy nem túl optimálisan tervezett irányító rendszerű, de szociálisan igen aktív nő volt, olyasvalaki, akire a biológiai létformák az életvidám és kedves jelzőket használják. Örülnék, ha képes lennék detektálni a hozzá fűződő változásokat.
- A lépéseid iránya és hossza 6,8%-al tér el a testmagasságod és testsúlyod által indokolttól, vagyis enyhén bizonytalan. Ez a humanoid létformák esetén enyhe, kezelhető mérvű lábfájásra utal. Edzettél vagy még mindig Arkagyij kezeléseinek utóhatása? - érdeklődtem nyugodtan, majd intettem egyet a park másik oldala felé. - A növényi létformák által kitakart részen, az út túloldalán van egy kávézó és fagylaltozó. Tudom, hogy te nem érzed meg a meleget hála módosított bőrreceptoraidnak és a kávét sem szereted, de talán meginnál valamit, ahogy mondani szokás: a találkozásra. Elvégre évek óta nem találkoztunk. Te sem hallottál rólam semmit az elmúlt időben, ebben biztos vagyok és nekem is meggyőződésem volt, hogy életedet vesztetted a támadásban. Talán van miről beszélgetnünk, de ez persze a te döntésed.
Érdeklődve vártam, hogy elfogadja-e a meghívást. Némileg most már kíváncsivá is tett, mi történt vele a logopédiai jellegű változásokon kívül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Hétf. Május 14, 2018 2:49 am


Andrej & Giganta


Gondoltam, hogy Olga valamiféle kísérlet alanya lehetett, de most bizonyosságot is tudok szerezni ettől az Andrej nevűtől.
- Jó rég volt…..már 7 éve?! Hogy rohan az idő!.. - mosolyodom el, hogy ne fogjon gyanút. Azt persze nem tudom pontosan, hogy miféle változtatásokat hajtottak végre, de az biztos, hogy a génállományát is módosították.
- Ne haragudj, Drága Andrejom… kissé váratlanul ért a találkozásunk…- igyekeztem kedvesebb hangnemre váltani, de valójában fogalmam sincs, hogy hívhatta Olga maguk között.
- A tájszólást már egy ideje. - bólintottam. Kicsit elgondolkodtatott az arcán felfedezett fürkésző pillantása, de talán ha egy kis hajlandóságot mutatok felé, akkor többet is elárul, amit tudni szeretnék. Visszaemlékezve Olgára, tényleg egy kicsit közvetlenebb és cserfesebb volt az „átlagnál”, de most talán jobb lenne, ha utánoznám az ő stílusát. Bár sok kedvem nincs egy „jó kislányt” játszani, de a cél szentesíti az eszközt. Ha mégis beválna, akkor sok kérdésre kaphatnék választ.
- A lábam néha fájni szokott, ezt jól látod, Hosszú Andrej.- villantottam rá egy mosolyt, bár az arcizmaim nincsenek nagyon hozzászokva a nagy igénybevételhez, de most kell egy kis rögtönzés is, hogy a további kérdések nagyobb részét elkerüljem.
- Jó ötlet!- bólintottam a kávézó lehetőségére. - Egy ital tényleg jólesne! Mint a régi szép időkben!- veregettem vállon, és belékaroltam, ha engedi. Igaz nem tudom teljes bizonyossággal, hogy milyen kapcsolat volt köztük, de arra már rájöttem, hogy elég közeliek voltak egymásnak. Talán jóval a módosítások előtt ismerték egymást, amit nem zárhatok ki.
- Aztán, veled mi történt az elmúlt évek alatt? Mesélj!- mosolyogtam rá ismét, és a kiszemelt sarki vendéglátóegység felél haladtam.
- Még bírod a vodkát?- kérdeztem kissé halkabbra véve a hangom, de tudom, hogy a megfigyelt reakciója és a beszédstílusa alapján elég „gépiesnek”tűnik. Talán mesél mi történt vele, mert nem igazán szeretnék beleszaladni valami nagy blődségbe a kérdéseimben. Lehet, hogy sok mindent tud rólam, vagyis Olgáról tudott, de előbb ki kell puhatolnom amit még tudhat.
- Örülök neked nagyon Andrej! Azt hittem, hogy odavesztél, mint sokan.. - kezdtem bele a mesémbe, de nagyon nem merültem a részletekbe, inkább hagyom, hogy ő beszéljen. Gondolom, hogy furcsának tart a viselkedésemért, de most inkább arra koncentrálok, hogy a „jobbik” énemet csillogtassam előtte. Egy próbát megér, hogy válaszokat kapjak tőle.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Hétf. Május 14, 2018 2:37 pmGiganta & Taposóakna @
A nő megkönnyebbülni és feloldódni látszik, ugyanakkor a kisebb mimikai jelei ellentmondásosak. Feltehetően valóban örül a találkozásnak, de rejteget is valamit, ami aztán végképp nem volt jellemző régebben egy olyan kezdetleges neurológiai chipkészlettel rendelkező személyre, mint Olga. A megszólítás is nagyon furcsa, meg is lep. Az Andrejom egy meglehetősen bizalmas megnevezés. Még szerencse, hogy az én arcmimikámban senki sem képes olvasni, hiszen nekem nincs olyanom. Megindulunk a parkon át, miközben hallgatom a most már inkább a régi időkre jellemző csacsogását, de az egyik megjegyzése végképp felborít minden logikai következtetést, hiszen régebben mennyit tudott ugratni azzal, hogy csak azért nem iszom vele vodkát, mert biztosan az asztal alá tudna inni és szégyellem. Érdekes. Megráztam a fejemet.
- Nem. Még mindig antialkoholista vagyok - válaszoltam. - A nikotin az egyetlen méreg, amivel élek, ez nem tompítja el az érzékszerveket.
Különös. Nagyon különös. Tudom, hogy ő szereti a vodkát, de hogy ennyire kirívó furcsaságra az orosz katonaság kötelékében ne emlékezzen, mint hogy nem fogyasztok szeszt, ez meglehetősen furcsa.
A lábfájására értően biccentettem egyet és megjegyeztem:
- A gyakorlatok, amiket tanítottam neked segítenek hamarabb elmulasztani az izomgörcsöket, de Arkagyij injekcióinak utóhatásai sosem fognak elmúlni. Az ezredes briliáns orvos volt, de nem a hippokratészi eskü volt a vesszőparipája - ismertem el. - Tudtad, hogy ő is túlélte a támadást? Persze a legtöbb alanyt eltüntette, azt hittem... nos eddig azt hittem téged is. Persze te a legjobban sikerültek közé tartozol, nem lettem volna a rohamcsapat helyében, akiket érted küldött - ismertem el. Olga szelíd teremtés, de az életét mindenki védi, neki pedig erre elég hatékony módszerek állnak a rendelkezésére.
Megérkezve a cukrászdához a régi tiszt és úriember reflexeivel húztam ki a nőnek a széket, majd vele szemben magam is leültem. Testjátékunk egy ehhez értő külső szemlélőnek érdekes is lehetett volna. Olga enyhén előre dőlt, hangsúlyozta a reprodukciós folyamatok során elsődleges szerveit felső teste elülső részén, melyekből pótolni tudná utódai testének energiaellátását a korai években, vagyis az emlőit. Ezt a testtartást olykor tudattalanul is használják a nőnemű humánok, ha saját fizikális formáik tökéletességére kívánják felhívni a másik nembe tartozó fajtársaik figyelmét és pozitívabb benyomást gyakorolni. Az én tartásom ellenben ezzel nyitott volt és érdeklődő, de nem reagált a női bájra. Még szerencse, hogy Olga nem tud olvasni a testbeszédben. Amikor beszél a teljes fókuszom a szájára, ha én beszélek, akkor a szemére irányul. Ilyet csak akkor tesz egy biológiai egyed, ha nagyon figyel a másik szavaira és mögéjük próbál látni, ha bizalmatlan. Megvártam míg rendel és én is kértem magamnak egy pohár limonádét a lehető legsavanyúbban, remek szomjoltó. Kérdésére vállat vontam.
- Azt tudod, hogy már nem voltam a bázison, amikor az esemény történt. Azóta dezertáltam az orosz hadsereg kötelékéből is. Saját lábra álltam, hogy úgy mondjam. Az én képességeimnek mindig van keletje. Zsoldos vagyok - feleltem őszintén, hiszen azért valaha kedveltem ezt a lányt, szinte már barátok voltunk. Vagy hát valami olyasmik... - Pénzért bérelhető katona. Még tartom a kapcsolatot a... akik megváltoztattak minket. Legtöbbjük már szintén magánzó. De megfelelő összegért hajlandóak bizonyos további változtatásokat is eszközölni rajtam. A régiekről keveset tudok. Victor még él és még mindig meg akar téged ölni. Őrült. Eddig azt hittem, hogy csak az őrülete része, hogy életben lévőnek hisz, de eszerint mégsem. Börtönben van, de őt ismerve aligha sokáig. Ismered milyen mániákus eszelős, vigyázz vele. Irina az ő képességeivel aligha halt meg a támadásban, de semmi közelebbit nem tudok róla. A többiek aligha voltak ehhez elég fejlettek. Jurij egészen biztosan meghalt, azonosították a tetemét. Sajnálom, tudom hogy ti ketten milyen közeli kapcsolatban álltatok...
Szavaimat a szenzoraim pengeélesre állításával kísértem és nagyon figyeltem, milyen reakciót vált ki belőle Jurij említése. Valami itt nincs rendben és én kiderítem. Most már kíváncsivá tett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Csüt. Május 17, 2018 2:24 am


Andrej & Giganta


Amint kimondtam a vodkát, akkor már éreztem, hogy lehet ezzel elég nagy baklövést csináltam, de már nem volt visszaút, hogy ki nem mondottá tegyem. Talán még tudok rajta enyhíteni, de félek, hogy gyanút kelttettem benne ezzel.
Az asztalhoz érve udvariasan kihúzta előttem a széket, és ez meglepett. Tudom, hogy ez egy kedves figyelmesség és gesztus, de nem gondoltam volna, hogy egy Férfi erre is figyel.
Kissé bizonytalan voltam Olga hogy viselkedett annak idején és egy kissé kihívóan, de nem nyíltan engedtem szabadjára a testbeszédem. Gondolom, hogy jóban voltak, csak azt nem , hogy mennyire..
- JAhh.. tényleg!… Nem iszol alkoholt. De régen volt! Alig emlékszem valamire. - kezdtem bele a rögtönzött mesémbe, bár most inkább a folyamatában vagyok, mert eddig is csak tippeltem, de nem igazán jött be.
- Sok minden kiesett abból az időből. - néztem rá kicsit szomorúan. Érzem, hogy gyanakszik, de most nem fedhetem fel magam, hogy „csak” a teste az enyém, az emlékei meg nem.
A lábgörcsökre adott gyakorlatai tényleg hasznosak, bár ezt is tudtam, de nem zavartam meg a monológjába. Csak mikor felmerült Irina és Jurij nevei, akkor néztem fel ismét rá.
Arra halványan emlékszem, hogy a Cirkuszban mesélt nekem arról, hogy mennyire szerette azt a Férfit. Talán ezzel nem lövök mellé, és ismét a színészi tehetségemet csillogtatom. Talán elaltatom vele az egyre növekvő gyanúját.
- Nem is tudom, hogy kezdjem el. Volt egy balesetem a Cirkuszi Porondon, és sok emlékem kiesett a balesetben. De Jurijra emlékszem.. szerettem őt.. nagyon…annyira sajnálom… rendes ember volt.. és azok a napok vele.. felejthetetlenek. De már csak halványan emlékszem. - kezdtem bele a magyarázatomba, bár szerintem még csak most fog többet kérdezni a baleset körülményeiről, de talán el tudtam terelni a kíváncsi fürkésző pillantását, amit a találkozásunk óta le nem vesz rólam.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Csüt. Május 17, 2018 8:07 pmGiganta & Taposóakna @
A központi vezérlő rendszerem igyekezett a lehető leggyorsabban feldolgozni az információs bázist, amit a nő a rendelkezésemre bocsátott, ugyanakkor ezzel egy időben elemezni is annak akaratlan reakcióit. Ezt csak igen különlegesen kiképzett hírszerző tisztek, illetve egy-két diplomata tudja közel tökéletesen uralni, ezért megbízhatóbb információnak tekinthető, mint a verbális adathalmaz. A mimika és a testbeszéd ellentmondásos. Amikor a balesetéről beszél nem néz el jobbra, ami azon ember sajátja, aki visszaemlékezik valamire, hanem enyhén balra fordul a tekintete, ez viszont olyané, aki most találja ki azt, amit elmond. Ugyanakkor az arcmimikája ténylegesen szomorúságról, fájdalomról árulkodik. 47% eséllyel hazudik. Ez meglehetősen magas százalék. Ugyanakkor kétségtelen tény, hogy Olga ül velem szemben. Ezt a tényt mind az ujjlenyomat, mind a retinaellenőrzés megerősíti.
Reális eshetőségnek tűnik, hogy új személyiséget alakítottak ki neki. Hallottam már a Szinbád programról, de eddig nem tudtam, hogy valóban jelentős, a gyakorlatban alkalmazható sikereket értek volna el az orosz katonai tudósok ezen a téren. Mindenesetre a módszer nem tökéletes, a legerősebb, legintenzívebb érzelmi töltettel rendelkező adatmaradványok nem törölhetőek, de nagyjából új személyiség elméletben felépíthető és ha mint bevetési fegyvert alkalmazni akarták valaha Olgát, logikus lépés is egy erősebb, agresszívabb és könyörtelenebb énkép megalkotása. A klónozás lehetőségét kizártam, egyrészt nem nőhetett volna fel ennyi idő alatt, másrészt az ujjlenyomat még klónok esetében is egyedi mintázatú.
- Sajnálattal hallom. Cirkuszban dolgozol? Érdekes. Mondjuk a fizikumod meg van hozzá, de nem sejtettem, hogy akrobatikát tanultál - tettem hozzá, majd úgy döntöttem, hogy megpróbálok csapdát állítani a nőnek, amiből bizonyságot szerzek. - Azt gondolom nagyobb örömmel hallod, hogy Sergej Volcsanov őrmester is meghalt, a hulláját, ha nehezen is, de azonosították.
Volcsanov megpróbálta megerőszakolni és ő volt az első ember, akit ha önvédelemből is, de meggyilkolt. Egy ilyen emlékképet nem felejt el az ember részleges memóriavesztés esetében sem. Nem mellesleg ez nem olyasmi, amiről bárkinek is beszélt volna talán, ha jól gondolom. Végül is nem hazugság. Volcsanov halott, ő maga végzett vele, de ez aligha szabadna új információnak lennie. Lássuk mit válaszol erre a nő. Meg kell tudnom, mi is folyik itt... Talán így sikerül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Csüt. Május 17, 2018 9:15 pm


Andrej & Giganta


Úgy látom, hogy a sejtésem beigazolódni látszik. Andrej elég gyanakvó pillantással néz rám még mindig, de talán nem annyira lőttem bakot a kis amnéziás mesécskémmel. Ha jól tudom forgatni a szavakat, akkor valamire csak megfelelő lesz a légből kapott válaszaim.
Mondjuk azt már észrevettem, hogy nemcsak a beszédemre figyel, hanem a testbeszédemre is. Bár elég nehéz eljátszanom azt a Nőt, akinek a testében élek, és elég keveset tudtam meg eddig a múltjáról. Most viszont egy olyan helyzet állt elő, hogy az infómorzsákból egy elég hihető történetet kerekítsek ki, hogy ne legyenek a szavaim ellentmondásosak.
- Ahh.. csak dolgoztam a Cirkusznál.. a balesetem után nem sokkal eljöttem onnan. Most jelenleg nem olyan érdekfeszítő a munkám, bár elég unalmasnak is mondható, de otthonról is végezhető, így nem kell bejárnom sehova. De többnyire alkalmi munkákból élek.- de még mielőtt ezt a kérdést lezártnak tekintettem volna, egy újabb névvel áll elő, akiről nem sok fogalmam van, de aztán lehet, hogy beugratós kérdésnek szánja.
- Sergej.. Volcsanov..- hajtom le a fejem, ízlelgetve a nevet a számban némán és erősen koncentrálok az emlékezésemben, hogy ő aztán ki lehetett Olgának. HA Jurij volt a Szerelme, akkor biztos mondta volna, ha másik pasija is volt. Bár ezt nem tudom kizárni, de valamit mondanom kell most már a Férfinek. Ha nem jön be a tippem, akkor nagy kulimászban leszek…
- Igen.. az a mocsok.. jobb is, hogy meghalt.!- nézek most már bátrabban a szemébe, bár erősen gyanítom, hogy a szavaimra jobban odafigyel. Próbálom hitelesen előadni a dühös arckifejezésemet, bár csak remélni tudom, hogy a tippem jól sikerült-e?
- De nem is szeretnék róla beszélni, ha nem veszed zokon.. - néztem kissé lágyabban vissza rá, de még mindig nem tudom, hogy amit gondolok erről a Sergej-ről, az helytálló vagy éppen ellenkezőleg. Kicsit izgat a dolog, de nem akarom, hogy észrevegyen bármit rajtam ezután. Tudom, hogy elég nagy önuralom kell, hogy eljátsszam egy olyan személy emlékbeli dolgait, akit alig ismertem, bár amit eddig kiderítettem róla, nem volt egy leányálom élete. De most egy furfangos taktikával megpróbálom visszaterelni a szót Andrejre. Inkább ő meséljen, mint én.
- Említetted, hogy zsoldosként éled a napjaid. Kifizetődő?... – nézek rá, majd az italom után nyúlok - Egészségedre!- emelem a poharam a szám elé, és iszom egy kortyot. A fene se gondolta, hogy ilyen nehéz Olga múltjában lavírozni, úgy ráadásul, hogy a Férfi sokkal többet tud róla, mint én valaha megtudtam…zene | megjegyzésedVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Vas. Május 20, 2018 6:47 amGiganta & Taposóakna @
- Valóban? - vontam fel a szemöldököm a meglepettség külső jeleit szándékosan is megmutatva. - Egy unalmas munkához képest elég jó fizikumot tartasz fenn. Ha nem lennének az engem ért módosítások, valószínűleg nagyobb izomerőt képviselnél az én testemnél, pedig jó kondícióban lévőnek mondhatom. Mit is dolgozol?
A kérdésemre a nem várt és valahol pedig pont a várakozásnak megfelelő választ kaptam. Nem ismeri Volcsanov történetét, ami, tekintve egy ilyen pszichikai traumát, gyakorlatilag lehetetlen. Csak teljes memóriavesztésnél állhatna fenn ez a helyzet, de Olga maga mondta, hogy csak részleges. Furcsa... Átesett volna a Szinbád programon? Miközben az agyam az információs bázis hatékony feldolgozásával volt elfoglalva, megválaszoltam időhúzó jelleggel a kérdését.
- Zsoldosokra mindig szüksége van - vontam meg a vállamat. - Hadurak, maffiafőnökök, drogbárók és terrorista vezérek mindig lesznek, nekik pedig szükségük van a magunk fajtákra. A jó fizetség relatív kérdés. Nem panaszkodhatom - intettem az utca túl oldalán parkoló ajándékom, a kék-fehér, full extrás, mindenféle extrával felszerelt Mazdám felé. - Az például áron kívüli, csak egy bónusz úgymond a jól végzett munkáért cserébe egy megbízótól. Ha bármikor szeretnéd a zsoldos életet szólj, a te képességeiddel könnyen összehozlak egy toborzóval. Egészségedre!
Kiittam a poharamban lévő ital 53%-át, miközben eldöntöttem, hogy jelen helyzetben a legoptimálisabb a nyílt támadás. Leraktam az asztalra a maradék limonádét, majd a nő szemébe néztem egyenesen, pislogás nélkül, ami jól tudom, az emberek nagy többsége számára igen zavaró a mondhatni halott tekintetemmel.
- Megértem, hogy nem akarsz beszélni Volcsanovról. Megérteném, ha egyáltalán tudnád ki az, de jól láthatólag fogalmad sincs. Sergej Volcsanov őrmester a bázison letepert és lényegében megerőszakolt. Vagy legalábbis igen közel járt hozzá. Akkor nőttél meg először magadtól és aznap öltél először embert. A markodba fogtad és addig szorítottad, amíg szilánkosra nem tört a gerince. Még élt a kórboncnoki jelentés szerint, mikor a fejét beleverted a betonfalba. Akkor már nem, mikor a maradványait vérmorzsalékká tapostad a földön. Csak DNS alapján tudta az orvosi csapat azonosítani. Tekintve az esemény pszichikai terhelését és annak következményeit az életedre, ezt egy részleges memóriavesztéssel aligha felejtetted volna el. Márpedig nem emlékszel rá, különben tudtad volna, hogy halott. De nem tudtad - értékeltem ki a helyzetet, majd elindítottam a teljes elemző programot, hogy minden rezdülését, minden kis rándulását, minden pillantását tökéletesen elemezhessek, amikor válaszol. - Nagy eséllyel hazudtál eddig nekem szinte folyamatosan és elég jól. Erre Olga semmiképpen sem lenne képes. Más személyiséget fel lehet építeni egy pszichológusnak, de a humán lények biológiai processzora nem feljavítható lényegesebben. Olga egyszerűen nem elég okos, hogy ennyire jól hazudjon. Márpedig ez Olga teste, egyezik az ujjlenyomat és a retina is. Mi folyik itt? - kérdeztem hidegen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Vas. Május 27, 2018 1:17 am


Andrej & GigantaA fene se érti ezt a Pasast! Ennyire figyeli, amit mondok, vagy csak rám pikkel? Hiába vagyok kedves.. vagy fene se tudja, mi neki a kedvesség, de kezd untatni ez a nyálas és mázos Olga „színjáték”. Csak még nem tudom, hogy zárjam rövidre..
- Edzésterveket írok és étrendeket, azon kívül semmi érdekes. Egészséges életmód mellett kampányolok. Ez kielégíti a kíváncsiságodat, Hosszú Andrej?- eresztetem el egy széles bárgyú vigyort. Nem is gondoltam, hogy Olga ennyire sok embert ismert. Elég együgyűnek látszott akkoriban, de ezek szerint ezt a tényt nem csak én fedeztem fel. Most viszont valamit ki kell találnom, hogy békébe hagyjon ezzel a nevekkel..
- Még nem gondolkoztam ezen, de ha meggondolom, magam, mindenféle képen szólok neked- kiittam az italom a poharamból, majd látom, hogy erre még jobban figyel, amit mondok. Legszívesebben elmondanám neki az igazságot, de szerintem úgyse értené. Tipikus Férfi.. Azt hiszi, hogy mindent jobban tud. Azt viszont érdekesnek találom, hogy ennyire ismeri Olgát és azt, amit vele tettek. Nem hinném, hogy nélküle megtudnék e bármit is, ha most elmondanám a történteket. Így viszont tovább kell játszanom a szerepet, hogy kiderítsek még többet a nőről, akinek a testében élek. Igaz, hogy erről a Volcsanovról halvány lila gőzöm nem volt, de, hogy ennyire kivette a szavaimból, hogy tényleg nem tudom.. az meglepő. Eddig senki sem bukkant fel a múltjából. Pont most kellett belebotlanom ebbe a Fickóba? Na most kell valami hihetőt hazudni. Talán leszáll erről a témáról.
- Igazad van. – kezdtem bele egy újabb italt kérve a Pultostól intve.- A kísérleteket, amiket végeztek rajtam, többnyire módosításokkal és emléktörlésekkel kombinálták. Sok emlék hiányzik a múltamból, ahogy új személyazonosságot is kaptam. A Tanúvédelmi Program keretében. Bár a beültetett új emlékek nem teljesen fedik a valóságot, így nem tudok sok részletet azokból az időkből. A nevedre emlékeztem, igaz időbe tellett, míg beazonosítottalak, de csak foszlányok derengenek fel. A baleset is bizonyára egy nagyobb terület sérülésével járt és az a kevés emlékkép is homályosodott.  – közbe megérkezett a következő vodka is, amit elém rakott a Pincér, akinek csak biccentettem köszönetképp. Gondolom Olga meg is köszönte volna, de én nagyon nem használom azt a szót. Nyálasnak találom.
- Szóval.. a fizikumom a többszörösére nőtt, de a többire nem emlékszem. Volcsanov, meg megérdemelte, amit kapott tőlem. Aljas minden hímnemű, aki egy nőt leteper akarata ellenére. Csak azt sajnálom, hogy nem emlékszek részletekre a halála kapcsán.. – kortyoltam az italomból ismét.
- Tudom, hogy ez elég hihetetlennek hangzik, de ez van. Tényleg nem tudom ki az a Sergej nevű rongy alak, akire még szívvel is emlékeznék, ahogy loccsant volna a feje a betonon. A fenébe! Még kiderül, hogy kedvelni fogom ezt a testet öltött két lábon járó iq light bajnok erőművészt, aki szerintem azt se tudja megkülönböztetni, hogy mi a különbség az atmoszféra és a sztratoszféra között. De most ne is merüljek bele a dologba, mert Andrej elég szúrós szemmel mustrálgat. Jól megszívtam ezt az információszerzésnek induló iszogatást.
- Amúgy egy „átnevelő” programot kaptam, hogy még véletlenül se emlékezzek vissza azokra a Bázison történtekre. Bárhogyan is szeretnék megtudni magamról valamit. Ami meg az újlenyomataim illeti, na azt nem vették el.. csak, egy vadi új belsőt kaptam a testem viszont a régi.- bólintottam felé egy vigyorgással, hátha elegendő lesz ahhoz, hogy ejtsük ezt a témát ebben a formában. Inkább annak örülnék, ha nem nézne így rám ezekkel a pislogás nélküli szemekkel, mert lehet, eljár a kezem, amit nem tartok szerencsésnek jelen helyzetben. De nem tudom, meddig bírom türtőztetni magam a szánalmas Olga utánzással. Elképedek, milyen buta egy nő volt.. S most meg nekem kell játszanom, hogy ő is én vagyok. De most uralkodni kell magamon. Hátha bejön…


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Vas. Május 27, 2018 5:15 pmGiganta & Taposóakna @
[color=#00ff00] Hallgattam a nőt és őszintén szólva egyetlen szavát sem hittem el neki. Mind a szavai logikai függvénye, mind a nonverbális jelek, amelyek megjelentek a testén kísérve szavait ellentmondottak állításainak. Egyszerűbb lenne tiszta vizet önteni a pohárba, ezt hamar eldöntötte és némi őszinteséget mutattam felé én is, mikor fejlett térelemző programjaim szerint sem nézett éppen felénk senki más, egyedül Olga látta, amit megmutattam neki, lejjebb húzva a trikómat és kivillantva a testembe épített acélt. A nő szemei döbbenten kerekedtek el, hát igen, kiborggal nem gyakran találkozik senki. De ő már találkozott! Naponta találkozott velem a bázison!
- Kibernetikusan módosított ember vagyok kisasszony - kezdtem bele fáradt hangsúllyal, hogy érzékeltessem, a hazugságai már nem győznek meg. - Egy amerikai titkos katonai művelet túlélője, már amennyire túlélésnek szokás hívni az ilyesmit. Ugyanazon bázison kaptam a kísérleti implantátumaimat, ahol kegyed is a magasságát és erejét. Nem csak fizikailag javítja fel a biológiai maradványok egykori képességeit, a magasabb, gépi funkciók tökéletes elemző programokkal illeszkednek bele az agyi neuronvezérlésembe. Képes vagyok olvasni a testbeszédét, a mimikáját, innen is érzékelem mennyi a pulzusa, miként változik a vérnyomása, a légzésereje. Ön nagyon összeszedetten és nagyon intelligensen, de kétség kívül hazudik nekem. Jól ismerem az orosz kutatási technológiákat, többek között az új személyiség megalkotására irányuló Szinbád programot is, amely még csak kísérleti jellegű, ilyesfajta eredménytől nagyon messze áll. De még ha Ön volna is az első sikeres tesztalany, a személyiség megváltoztatható bár, de az elme nem. Feltölthet új operációs rendszert, de a processzor ettől nem lesz jobb. Márpedig Olga bioprocesszora elég gyenge minőségű volt. Nem volna képes ilyen tökéletesen hazudni, senkinek nem tudna sem étkezési sem testedzési tanácsokat adni. Ráadásul a tanúvédelmi program keretében is legfeljebb valahol Oroszországban élne, nem annak határain kívül, ahol a belbiztonsági szervek védelmi kapacitása nagyon korlátozott. Nem fűz komolyabb emberi kapcsolat Olgához a régi időkön kívül, de érdekel a jelenség, amivel szemben állok. Hajlandó vagyok információért információt adni. Ellenben ha továbbra is csak hazudozni szeretne, akkor egyszerűbb ha megisszuk az italunkat és távozunk - közöltem tömören.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Hétf. Május 28, 2018 8:41 pm


Andrej & Giganta


Ha most jól értelmezem a Férfi szavait, akkor totál lebuktam Olga megformálásából. Igaz, hogy eddig sem voltam valami nagy színész vele, de ezt az Androidot nehéz megvezetni. Az implantátumai viszont figyelemre méltóak. Kevés ilyen mechanikus szerkezetet láttam ilyen közelről. Szívesen tanulmányra fognám, de nem hinném, hogy beleegyezne egy teljes körű analízisbe. De a gondolat, kecsegtető.
- Igaz. – tettem le a poharamat. – Eddig nem voltam teljesen őszinte. Nem azért, mert szándékomban állna, de nem hiszem, hogy megértenéd mi történt valójában Olgával. A biológiai teste eredeti, de a tudata más….  Vagyis egy élő szövetbe átültetett kísérletem eredménye, ami valljuk be nem hétköznapi úton valósult meg, de erről nem beszélek. Annyit elárulok, hogy nem vagyok Olga… hanem egy teljesen más testből- testbe átültetés részben bió -  és nanofizikai úton valósult meg. Te részben anyagi testtel is rendelkezel, így érted a szimbiózis fogalmát is. De itt nem a fizikai test került átalakításra, vagyis módosításra, hanem a tudat. – emeltem el a poharamat, és kortyoltam az italomból.
- Mint észrevehetted, minden külső jegye Olgának megegyezik az adatbázisoddal, de azért nem emlékszem olyan részekre, ami a nő múltjában van, amiről nem tudok. Sajnos nem volt sok idő a tanulmányozásra, hogy megtudjak tőle pár dolgot, de az idő szorítása miatt, gyorsan kellett dönteni a műveletre. Viszont az információcsere mindkettőnknek hasznára válhat. - nézek rá, talán most már megnyugszik, miért nem ezzel kezdtem. Nem mindenki nyitott és tájékozott ezen a szinten, de ebben az androidban van az a nem csekély képesség, hogy ezt mérlegelni is tudja. Talán. Azért fenntartásaim vannak vele, mert ugye akármilyen csekély mértékben, de mégiscsak Férfi.. vagyis az volt.. ahogy elnéztem…zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Pént. Jún. 01, 2018 8:37 amGiganta & Taposóakna @
Érdeklődve hallgattam a nő szavait és valóban érdekes információs bázist sikerült így letöltenem a memóriabankomba. Sokkal fejlettebb technikák álltak a hölgy rendelkezésére, mint amilyenekről eleddig tudomásom volt. Ugyanakkor az elemző programjaim szerint most bizony igazat mond. Nyilván aszerint kell alakítanom a beszélgetést, hogy a magam adataiért a lehető legtöbb adatot kapjam meg cserébe, viszont ugyanakkor természetesen őszinte is leszek ezzel a nővel, aki Olga testét uralja jelenleg. Nem célom ellenséges viszonyt kezdeni vele, ugyanakkor az információi érdekelnek. Tapasztalataim szerint minden ismeretanyag egyszer még az ember állandó működésének záloga lehet, vagy ahogy a biológiai létformák mondják: egyszer még életet menthet. Komolyan bólintottam a lány bevezetőjére.
- Elnézést, akkor kérem mondja meg, hogy a beszélgetés további részében hogyan szólítsam? - érdeklődtem, ezzel megadva a lehetőséget akár a neve, akár egy álnév bemondására is, majd folytattam. - A testének eredeti birtokosát egy kísérleti katonai bázisról ismerem Oroszországból, ahol mindketten tesztalanyai voltunk katonai jellegű kísérleteknek, melyek az emberi test hadászati célzatú felhasználására vonatkoztak többféle kutatási irányvonalon. Robbantási szakértő és nem orvos vagyok, ezt előre bocsátom, vagyis nem szolgálhatok konkrét kutatási kérdésekkel, amiket meg tudok osztani Önnel: Olga előélete mielőtt Ön a testébe került, hogy ha szüksége lesz rá máskor is, hitelesebben játszhassa el, a kutatóbázison történt események ismertetése, nevek, amelyek tulajdonosai elvezethetik a project kutatási anyagához a testével kapcsolatban. Az eddig elmondottakért cserébe ezen három adatcsomag egyikét tudom a rendelkezésére bocsátani.
A nő rövid gondolkodás után Olga iránt érdeklődött legelőször, megemlítve, hogy egyszerűen képtelenség róla adatokat találnia, amire bólintottam.
- Publikus adatbázisokban gyakorlatilag nincs is róla semmi - feleltem. - Nem az Olga a valódi neve. Ténylegesen Szvetlana Maximova. A kutatóbázis parancsnokától származó ragadványnév az Olga, az illető szerint az jobban illik egy nagy, bumfordi, ostoba teremtményhez. Ragadványnév. Szibéria déli részén született és sohasem tűnt ki mással a kortársai közül, mint jelentős magasságával és testi erejével, a szellemi képességei alapvetően is szerények voltak. A hadsereg kutatási programjába a következő szempontok alapján került be: szegény családból, félreeső helyről származott, keveseknek hiányzott, apja a haza és a kormányzat érdekében, na meg jelentős mennyiségű élelmiszer és vodka ellenében amúgy is szívesen megszabadult egytől a sok éhes száj közül, főleg hogy nem valamelyik fiát követelték tőle, hanem csak egy lányt. Ha már itt tartunk a női mivolta is szerepet játszott a kiválasztásában, a vezető orvosok nagyon jól tudták, hogy egy nő teste az esetek többségében magasabb fájdalomküszöbbel és szívóssággal rendelkezik, mint egy férfié, hiszen a természet felkészíti az anyasággal járó megterhelésekre. Emellett szerepe volt remek fizikai kondíciójának is. Tizennégy évesen került a bázisra, ahol megkezdődtek a kísérletek. Ezek túlnyomó többsége sikertelen volt, tesi és/vagy szellemi nyomorékokat eredményezett, az ő esetében viszont sikert könyvelhettek el, még hozzá az egyik legnagyobbat a project történetében. Olga irtóztató testi ereje, golyóállóan vastag bőre és rendkívül jó környezettűrő készsége igen ígéretesnek tűnt, csak tanulmányozni nyílt nagyon kevés lehetőség. Fogalma sem volt, miként kéne átváltoznia, hogy vizsgálhassák. Innen erednek a testnek a mai napig tartó izomfájdalmai, az orvosi tisztek a fájdalomingerrel igyekeztek előhozni ezt az új ösztönt, elsősorban különféle vegyi oldatok befecskendezésével a talpba illetve a gerincvelőbe. Nem igazán jártak sikerrel, de az érintett területek lassan roncsolódtak, emiatt vannak visszatérő láb-derék és hátfájásai most Önnek. Olgával a legnagyobb probléma azonban az volt, hogy az alacsony szellemi kapacitás mellé végtelenül szelíd jellem társult, teljesen alkalmatlan katonai célzatú bevetésre. Emiatt tervezték azt is párhuzamos kísérletsorozat részeként, hogy megpróbálják átnevelni a személyiségét, agresszívabbá, ugyanakkor parancskövetővé tenni. Az áttörést Sergej Volcsanov őrmester érte el véletlenül. Őrkatona volt, holtrészegen kevergett vissza a faluból a bázisra és megpróbálta megerőszakolni Olgát. Akkor változott át másodszor és gondolkodás nélkül lemészárolta a férfit, még ha emiatt később kissé össze is roppant. Ez nyitott új utat a kutatásban, aminek alapja immáron a fizikai és a lelki terror kombinálása lett - összegeztem. - Ha a másik két információs blokkra is kíváncsi, akkor most Ön jön. Milyen természetű áttörés tette lehetővé a személyiségcserét? Technológiai, kémiai vagy mágikus alapokon nyugvó? Mi lett az eredeti személyiséggel? Ha képes ilyen technológiai vívmányra, miért maradt meg éppen ebben a testben? - kérdeztem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Pént. Jún. 01, 2018 9:26 pm


Andrej & Giganta


-Szerintem maradjunk Olgánál. Már megszoktam. - nevetem el magam a tényen, de tényleg valami oknál fogva nem is gondolkoztam ezen.
- Elöször is, szeretnék megtudni Olgáról mindent, amit tud. - könyököltem az asztalra és az italomat kortyolgattam. Figyelmesen hallgatom a Férfi információit Olgáról. Nem is sejtettem, hogy nem Olga az igazi születési neve. Ez sem szerepelt eddig sehol. De nem szakítottam félbe Andrejt a mondandójában. Inkább jegyzeteltem a fejemben amit mond róla. Annyit tudtam, hogy volt egy szerelme, de sokat nem mesélt a szüleiről, vagy éppen a család többi tagjáról. Azt sem tudtam kideríteni, hogy hol született. De most, hogy egyre több információhoz jutok róla, kezdem érteni, miért volt ennyire bezárkózott, és a szellemi képességei sem csillogtak a Porondon kívüli életben. A testi ereje figyelemre méltó volt, de valahol sajnálom. Nem tudom, miért érzem most így magam, de neki sem volt valami vidám fiatalkora. Meg tudom érteni, miért nem mesélt a Férfiakról, és talán ha tudtam volna, akkor másként nézem a „szellemi fogyatékosságát”, ami persze nemcsak nekem tűnt fel. S lám, most olyasmikre derül fény, amit hétpecsétes titoknak őriznek a Ruszkik a pincéjükben.
- Nem csodálom, hogy kinyírta azt a rohadékot. - mondom ki halkam, csak úgy magam elé, a hallottak alapján, de azt is jól tudom, hogy Andrejnek a füle is jó, nemcsak a memóriája.
- Rendben. Kíváncsi vagyok a másik két blokkban szereplő információra, de azt előre bocsátom, hogy nem mondhatok el teljesen őszintén minden mozzanatát a kísérletemnek. Bár, azt is jól tudhatja, hogy egy Tudós nem a szavaiból él, hanem a tetteiből. De az üzlet, az üzlet. Információért, információ.
A „testcsere” nem mágikus eredetű. Kifejlesztettem egy módszert, amivel a tudat egy másik élőlénybe átvihető. Ezt persze nagyon sokan cáfolják, de létezik. Egy kis korrigálás a számításokban és a megfelelő laboratóriumi feltételek mellett, végül sikeres lett a tudatátvitel. Olga balesetet szenvedett, és gyakorlatilag agy halott volt, de bizonyos körülmények miatt, csak élő szövetekbe lehetséges a kísérletet végrehajtani, így pár pillanati döntés után megvalósult az elméleti kísérletezésem. És most itt vagyok, ebben a testben. - kortyoltam ismét az italomból és néztem a Férfire. Már kezdem érteni, hogy miért kedvelhette Olga ezt az androidot. Nem a Férfit látta benne, akik csak kihasználni akarták, hanem egy amolyan barátfélét, akivel beszélgethetett. Ezt meg tudom érteni tőle.
- Most, Maga jön!- nézek rá, és emelem a poharamat.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Vas. Jún. 03, 2018 7:31 pmGiganta & Taposóakna @
- Akkor hát maradjunk az Olgánál - bólintottam elfogadva a választást.
Érdeklődéssel figyeltem az információs bázisra válaszként átadott adatcsomag minden elemére, ahogy természetesen a segédprogramjaim részletes elemzés alá vették a célszemélyt is, de úgy tűnik, ez alkalommal ha nem is a teljes igazat mondja el, de lényegében nem hazudik. Meglehetősen érdekes információk, ilyen jellegű kísérleti technológiáról, legalábbis működőképesről még nem hallottam. Szükség esetére most már ennek lehetséges hatásaival is képes számolni az adatbázisom. Bólintottam a nő szavaira.
- Rendben van. Akkor hát a bázison történt események. Ehhez egy keveset el kell árulnom magamról is, de erről csak nagy vonalakban beszélek. Ezen a kutatóbázison kaptam meg a magam implantjait a támadásban szerzett sebesüléseim helyre állítására és mivel sokkal erősebb és strapabíróbb vagyok bármilyen humán létformánál, ezért kerülhettem közelebbi kapcsolatba Olgával. A pszichológiai kísérletek irányvonala a benne mélyen eltemetett agresszió felszínre hozása, ugyanakkor a kellő engedelmességre, gondolkodás nélküli parancsvégrehajtásra való szoktatása volt. Ez törést okozott a project irányítója, egy ezredes és a közvetlen pszichológiai megfigyeléseket végző Fjodor Mihailovics Gorubenko főhadnagy között. Az ezredes módszerei meglehetősen invazívak voltak. Legelőször a fájdalommal, majd a Volcsanovval történt eseménysor után a különleges érzelmi sokkra épültek. Gorubenko ezzel nem értett egyet, véleménye szerint egyrészt nem lehet egy emberi lényt kísérleti állatként kezelni, másrészt még ha sikerül is az alapvető agressziós szintet megemelni, az közel sem jelenti, hogy elérhető a hűség és nem fordul egyszer az orosz hadsereg ellen, annak tükrében amit átélt. Megkérdőjelezte az ezredes orvosi képességeit, ebben pedig volt is valami.
Arkagyij Jefremovics Pivovarov ezredes. KGB majd annak jogutódja, az FSB tisztje. Jó képességű, de nem kiemelkedő orvos, viszont nagyon hatékony és elismert, hűséges parancsnok. Szadista intézkedései valóban segítettek szétrombolni lényegében elemeire Olga személyiségét. Rendszeresen verték, a visszatérő izomfájdalmakat a talpában és a derekában a gerincvelő enyhe roncsolódásának köszönheti, oda adták ugyanis be a megfelelő kínokat okozó kemikáliákat, különféle módokon megalázták, többször is erőszakot tettek rajta. Gondolom felfedezted már az új testeden azt a néhány halovány terhességi csíkot? Igen, az erőszakok egyikéből megfogant és szült is egy kislányt. Abban az időszakban nagyjából csak a Gorubenkoval, Jurijjal és velem való emberi kapcsolata jelentette számára a kapaszkodót a józan ész felé. Én, mint kiborg elég jó hallgatóság vagyok, racionális válaszokat és módszereket tudok ajánlani az érzelmi sokkhatás racionalizálására. Gorubenko volt az egyetlen orvos, aki valóban törődött vele. Jó pszichiáter volt és képességeiből telően fizikailag is meg próbálta ellátni, amennyire tudta Olgát. Ha a szakterülete az elme volt is, de azért orvosi egyetemet végzett, tehát volt köze a témához. Végezetül és leginkább Jurij... Jurij Sztyepanovics Gyemjanics hadnagy, őrparancsnok. Közöttük egy mélyebb, mondhatni romantikus kapcsolat fűződött. Nem volt a dolog Pivovarov ezredes ellenére, még egy érzelmi sokkhatási pontnak tekintette. Végül sikerült végleg összetörnie Olgát, mikor eldőlt a szakmai és hatalmi párharc közte és Gorubenko között. A főhadnagyot "nyugdíjazták" az FSB kötelékéből, vagyis elrendelték a likvidálását, Pivovarov ezredes pedig úgy döntött összeköti ezt a projecttel. Kibilincseltette a főhadnagyot Olga cellájának padlójára és ráparancsolt a lányra, hogy tiporja halálra. Nem meglepő módon megtagadta. Ekkor Pivovarov felvette a karjára Olga csecsemő kislányát, elgügyögött vele egy sort, majd rászegezte a szolgálati fegyverét és választás elé állította a 413-as tesztalanyt, ahogy ő nevezte. Olga pedig zokogva, maszkszerűen merev arccal végül megtette, hogy megmentse a gyermekét, le és felfelé mozgatva a lábát, ahogy éppen Pivovarov parancsolta. Több mint három órán át tartott Gorubenko haláltusája, de eredményesnek bizonyult, Olga végleg összetört. Egy ideig végrehajtattak vele halálos ítéleteket, elítélteken, vagy csak olyanokon akik senkinek sem hiányoznak. Hajléktalanok, árva gyerekek és ilyesmi, mindenféle ami egy biológiai létformának általában különleges megterhelést okoz szellemileg. Kezdett a lány abszolút érzéketlenné válni, csak a gyermekét akarta megmenteni. Már nem igazán tudtam vele beszélni, Jurijt pedig egy idő után nem engedték a közelébe. Közel fél év után Pivovarov ezredes megadta a kegyelemdöfést a halódó szellemnek, ami még Olga testében bolyongott. Egy csecsemő meggyilkolására utasította, szokás szerint karjában tartva Olga gyermekét és a szolgálati fegyverét. Összeroppantotta a kis testet a tenyerében. Akkor Arkagyij megmutatta neki, hogy csak egy játékbaba van a kezében. A valódi kislányának maradványai ott vöröslöttek Olga kezén. Miután a dühöngését megfékezték lényegében kataton állapotba zuhant egy időre, már infúzióval táplálták jobb híján. Lassan, nagyon lassan elkezdték felépíteni az új személyiségét. Ekkoriban helyeztek vissza aktív szolgálatba, így eddig ismerem testközelből a sorsát, amúgy csak annyiról tudok beszámolni, ami a bázissal történt. Az orosz hadsereg, az FSB-vel együtt akkoriban jobban szivárgott mint egy léket kapott mentőcsomag, a Szovjetunio összeomlott, mindenki a helyét kereste az új világban, rengeteg adatot és kutatási eredményt adtak el. Az izraeliek úgy döntöttek, ilyen körülmények között túl veszélyes lenne az ilyen szuperemberekre való kutatások folytatása, mert ha rossz kezekbe, mondjuk a Hezbollahhoz kerül, annak beláthatatlan következményei lesznek. Egy kommandójuk lecsapott a kutató létesítményre. Eddig azt hittem Olga akkor elhunyt
- összegeztem. - Amennyiben a nevek és a kutatáshoz való eljutás nyomai is érdeklik, az újabb információkba kerül. Hogy élet meg érzelmileg a képessége meglétét? Miképpen tudta, ha tudta kontrollálni az ösztönös énjét a nagy magasságban? - vetettem fel az újabb kérdéseimet "Olgának".
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Kedd Jún. 05, 2018 1:28 am


Andrej & Giganta


Amint Andrej kezdi mesélni Olga élettörténetét, nem hiszem, hogy ilyen eseményekre számítottam. Egyre jobban sajnáltam ezt a lányt, amit tettek vele. Hasonlóan mindketten olyan dolgokon mentünk keresztül, amiket józanésszel nem is lehet kibírni. Nem csodálom már, hogy annyira magába zárkózott és szellemileg elmaradott lett ezektől a borzalmaktól. Az külön megérintett, mikor a lelki terrorral kényszerítették arra, hogy megölje azt az egyetlen embert, aki egyáltalán élőlénynek és embernek tekintette. Ahogy halad Andrej a történetében előre, a kezem is ökölbe szorul, és nagy lélekjelenlét kell, hogy ne csapjak rá az asztalra. Egy nőt a saját gyerekével zsarolni és ráadásként erőszakból fogant gyermeket kellett kihordania és még ez sem volt elég ennek a mocsok parancsnoknak… Ráadásként ezredes.
A szemét csótány! Fogalmazódik bennem meg a véleményem erről a Pivovarov-ról, de megérdemelné, hogy érezzen egy kis törődést a „kedves” tettéért. Olga nem egy átlagos nőként született, de ilyen égbekiáltó kísérletezés alá vetni, kegyetlenség. De a „teremtés koronái” egytől- egyig rohadékok, akik egy Nőt erővel és megalázással akarnak megtörni. Azt már még nehezebben hallgatom végig, mikor a kislányát is meg kellett ölnie… Ki ilyen aljas, aki egy Anyát a gyerekével zsarol, és még az sem elég, hogy mindenkit eltávolít mellőle, aki egy kicsi törődést mutat felé. Aljas Rohadék! Szorul ismét ökölbe a kezem, de már lassan ott tartok, hogy felkeresem ezt a mocskos dögöt, és móresre tanítom. Mekkora meglepetés fogja érni, ha szembetalálkozik „Olgával”, a saját teremtményével. Hogy is mondta Andrej.. 413- alany. Adok én neki olyan alanyt meg állítmányt, hogy azt nem fogja elfelejteni.
- Ez borzasztó…- mondom ki végül a Férfinek, akinek az arcán nem nagyon lehet felfedezni semmiféle érzelmet, de ahogy a lányról beszél, érzem, hogy kedvelte őt. Vagy legalábbis jóval többet tud róla, mint amit másnak elmondott, vagy én valaha is megtudtam volna.
- Érdekelnének azok a kutatási feljegyzések és a hozzájuk kapcsolódó nevek. Bármi, amit tud még róluk. - bólintottam, de nem hagy nyugodni az az ezredes.
- A kutatásaim sokrétűek voltak ezzel kapcsolatban. Az áttörést egy véletlen hozta, de génkutatás is sokban közrejátszott a kontroll sikerességéhez. Sok fejtörést okozott ez a probléma, ahogy az is, hogy a hát és lábfájdalom elég jelentősen megkeseríti az életemet, ahogy Olga esetében is az állandó fájdalom kihatott az elméjére is. Kezdem azt hinni, hogy valahol nem véletlen volt a mi szimbiózisunk. Vannak hasonlóságok az életünk egyes szakaszában, de ebbe most nem mennék bele. – ittam egy kortyot az italomból.
- Van olyan érzésem, hogy sokan azt hiszik Olgáról, hogy akkor elhunyt. Bár szívesen megkeresném azt a mocsok ezredest, hogy szembenézzen a saját „teremtményével”.- eresztettem el egy mindent sejtető fél mosolyt Andrej felé. Tudom, hogy kockázatos a felbukkanásom, de abban is biztos vagyok, hogy ezzel tartozom a lánynak, akinek most a testében élek.
Kis szünet után döntésre jutok.
- Segítsen megtalálni azt a Pivovarov-ot. Tartozom ennek a szegény lánynak, hogy igazságot szolgáltasson annak a rohadéknak. Szerintem nagy meglepetést okozok, ha engem meglát. Vagyis, Olgát. - vigyorodom el ismét,
- Vegyük úgy, hogy most szembenézhet ismét a „teremtményével”, de most nem az ő kezében van az irányítás, hanem az enyémben. - Néztem rá az Androidra, és ha beleegyezik, akkor felkeresem azt a tisztet. Még nem is jártam Oroszország területén, amióta a Keleti Blokk feloszlott. A meglepetés most a mi oldalunkon áll, ahogy az is, hogy most megtapasztalhatja, azt az érzést, mikor nem az a szerencsétlen Orvost kötözték le a padlóra, aki csak emberséges akart lenni a lánnyal. Szerintem nagyot fogy nézni, ha egy rég halottnak hitt „tesztalanya” mégis az élők közt van. S ráadásként, most nem az a magatehetetlen és kétségbeesett nő fog ránézni, hanem én. Törleszteni akarok annak a félnótásnak, és addig úgy sem fogok nyugodni.
Remélem, Andrej segít ebben. Nem úszhatja meg szárazon az a szemétláda ezredes…


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
34

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Hétf. Jún. 11, 2018 7:01 pmGiganta & Taposóakna @
Az elemző szoftvereim még a szokásos hibahatárt sem engedték meg a nő reakciói láttán, amit gazdatestének története kiváltott belőle. Egyértelműen feldúlták a hallottak. Pulzus 138, légzés gyors és aktív, vádliizom megfeszült, kezek erősen markolnak rá az asztallap szélére, a szeme erősen fénylik. Egyértelmű indulat jelei, 100%-os valószínűség. Kérdésemre viszont homályos, de kielégítő feleletet ad, így nincs okom tovább titkolni a magam még meglévő adatcsomagját.
- Nos a legtöbbet természetesen Arkagyij Jefremovics Pivovarov tudhatja az Olgát ért kísérletekről. Mostanra vezérőrnagy és szinte megközelíthetetlen, az állomáshelye is államtitoknak számít. Ő az FSB minden katonai kutatási projectjéért felelős tábornok, a titkosszolgálat parancsnokhelyettese, szóval esélyesen egy eldugott titkos bázison szolgál valahol Oroszországban. Az FSB köreiből kéne pontosabb információt szereznie, ha őt választja - kezdtem bele az ismertetésbe. - Mostanra özvegy ember, a felesége balesetben meghalt, bár vannak bizonyos pletykák. Állítólag volt köze a nő halálához és ahhoz is, hogy a lánya, Tatjana elmegyógyintézetbe került, mindenesetre a hivatalos nyomozás semmi ilyesmit nem állapított meg. Van egy fia is, valahol külországi misszióban szolgál, a neve Vlagyimir Arkagyijevics Pivovarov. megvan. Uruguay, Montevideo, katonai attasé, százados. Talán tud valamit az apja állomáshelyéről, de nagyon kétlem. 30% alatti valószínűség - böngésztem az adatsorokat. - Lehetséges kapcsolat az Ön által keresett adatokhoz még Jevgenyij Antonovics Krumcsin professzor. Ő volt az orvosi csapat feje, az ő felügyeletével és elgondolása alapján kezdték meg a kísérletsorokat, amelyek a változást okozták, de amennyire tudom az eredmény lényegében véletlen volt, ezért akarták mindenáron tanulmányozni. Nem tudom végül mire jutottak. Krumcsin mára nyugdíjas, az Orosz Tudományos Akadémia tagja. Nehézkes lehet bármilyen kapcsolatfelvétel, meglehetősen leépült már, előrehaladott öregkori szenilitás, az adatok szerint a saját nevére sem mindig emlékszik. Több kapcsolat, legalábbis aki még bizonyosan élne nincs - összegeztem.
Ekkor kért fel a közreműködésre a nő, mire határozottan megráztam a fejemet és válaszoltam azért szóban is, a biológiai létformák 41,7%-os eséllyel értik félre átlagosan a nonverbális gesztusokat, így jobb megmagyarázni.
- Engem semmilyen bosszú vagy hasonló érzelem nem fűt Pivovarov ellenében, az ilyesféle neurológiai folyamatok a humán létformák működési szabályzatában szerepelnek inkább, mint...
Eddig jutottam a mondadómban, mikor Olga kinyitotta a retiküljét és hanyag mozdulattal, megjegyzés nélkül az asztalra hajított egy ékkövekkel díszített karkötőt. A megfelelő elemző programok azonnal kiértékelték a tárgyat. Közel tiszta arany, mintegy 84%-os aranytartalom, a drágakövek isztambuli mester csiszolása, maga a stílus a 16. századi Velence városára jellemző. Az oxidáció formája és mértéke egyértelműsítette, hogy eredeti darab, az egykori dózse személyes tulajdona. Felbecsülhető fekete piaci értéke: 1.000.000 és 1.500.000 dollár között, a rászánt időtől függően. Bólintottam.
- Rendben van. Vannak még bizonyos kapcsolataim nem hivatalosan az orosz hadseregben és az FSB-ben is - közöltem. - Kérem nézzen a szemembe egyenesen. Köszönöm. Az igazolványfotója elkészült, már továbbítottam a hamisítónak. Gond nélkül be fog tudni lépni hivatalosan az Orosz Köztársaság területére. Az iratai Felicity Hardy névre fognak szólni, két nap múlva kapja meg ezen a postacímen - csippant egyet a telefonja, aminek sohasem kértem el a számát. - Felveheti és használhatja egészséggel, vagy elküldhet tízezer dollárt a mellette majd megtalálható bankszámlaszámra, ez esetben hármat fog csörögni a telefonja. Azon a számon később Ön is eléri a hamisítót, ha szüksége lenne rá. Pontosan egy hét múlva utazzon el Moszkvába. Első osztályra vegyen jegyet. A turistaosztályt jobban figyeli a kémelhárítás, egy magánrepülő pedig mindig feltűnő. Amikor az utazása céljáról érdeklődnek, mondja azt, hogy egy nagy amerikai gyógyszeripari konszern igazgatótanácsának tagja és lehetséges leendő alkalmazottakkal, orosz kutatóorvosokkal akar tárgyalni a szerződtetésükről a cégéhez. Így eleinte nem lesz feltűnő, ha orvosi adatbankokban nézelődik, napokkal lassítja a kémelhárítást. Vegyen ki egy kellően nívós szobát valamelyik hotelben és az érkezése estéjén keresse fel a Nagy Péter gyógyfürdőt. Ott fog velem találkozni. Addigra felfrissítem a kapcsolataim és egész nap követni fogom előtte, hogy kiszűrjem, valaki magára akaszkodott-e. A többit helyben megbeszéljük az aktuális információk alapján - összegeztem a tervet a nő számára, majd a karkötőt zsebre vágtam. - Elfogadtam a megbízást. Van kérdése?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Szer. Jún. 13, 2018 8:23 pm


Andrej & Giganta


Figyelemmel hallgatom Andrej szavait. Eleinte még csak az információk érdekeltek Olgáról, de most már többet akarok megtudni azokról, akik ezt tették vele. A Százados különösen a bögyömbe van az erőszakért, de valószínűleg még több szál fog összefutni az esete kapcsán. Az Orvosi Brigád is jócskán benne van a dologban, de Andrej segítsége nélkül minden bizonnyal kudarcra lennék ítélve. Az információkat hallgatva egyre jobban kerekedik bennem a felkutatásuk és a teljes igazság kiderítése. A genetikai kísérleteik jegyzeteiben biztosan találnék hasznos értékeket. Nem tudom, hogy hol kezdjem el, de egy remek ötlet pattant ki a fejemből, mikor ezen gondolkoztam. Tudatában annak, hogy van elegendő vagyonom, és persze Kutyuska mindig tud „utánpótlást” szerezni, ha apadna a pénzem. Arra is emlékszem, hogy a beszélgetésünk elején említette az Android, hogy Zsoldos. Egy kis ösztönző löket nem árt ha még több „’szívességet” kérnék tőle, és ha elfogadja a felajánlott ékszert, amit a táskámból kotorászok elő, majd elé teszem.
A sejtésem beigazolódni látszik és egy pár pillanat becslés után végül bólint az ajánlatomra.
Ez a karkötő többet ér, mint 1 millió dollár. Ha ügyesen passzolja el, akkor még többet is adnak érte.
- Remek!- bólintottam a fizetségem elfogadására.
- Felicity Hardy… rendben. – mosolyogtam a név hallatán, ahogy ízlelgettem magamban mondogatva. Nem gondoltam volna, hogy még el is keresztelkedek egy újabb névvel a mai nap, de egy esélyt adok ennek a dolognak. Nem könnyű olyan közegben felbukkannom, ahol már nem vagyok ismeretlen arcú, de ez talán elrejt egy ideig. Maximum a hajam festem át más színűre, de ez legyen a legkevesebb, ha a nyomukra akadok azoknak a mocskos állatoknak. Nem fogom hagyni, hogy megússzák.. és nem a bosszú vezérel, hanem az igazságszolgáltatás Olgának, akinek a testében élek. Ennyivel tartozom neki, és megteszek mindent, hogy pontot tudjak tenni a végére. Andrej felbecsülhetetlen információkat tárol a memóriájában, de most végre közelebb tudok jutni azokhoz, akik elvették ennek a szerencsétlennek az életét. Mert ezek is csak mocskos hímek, akiknek egy nő csak játékszer és semmi más.
- Jegyzetelek.. - vettem elő egy papírt, és a nevet leírtam rá, de saját kódnyelvvel írva, amit a Laborban is használok. Aki el is olvasná a cetlit, az nem tudna kihámozni belőle semmit. Ez is egyfajta titkosírás, de csak azok érthetik, akik ismernek és jártasak a kutatások terén, ami a szakterületem. Egyszóval talán csak Kutyuska tudná elolvasni mi van ide írva, ha akarná. De most nem is ez a lényeg.
- Értem… - bólintok ismét, és a maradék italomat megiszom.
- Ott leszek. - válaszolom neki, majd rákérdezek, hogy esetleg tudnom kellene még valamit.
- Ennyi? Akkor összerámolok az útra és a legközelebbi Járattal( ahogy meglesz az úti-okmányom) szállok is fel a célállomás felé induló repülőre.
- Nincs több kérdésem jelenleg. – ráztam meg a fejem, majd ha nincs más, akkor kifizetem a fogyasztásunkat és a megadott postacímre és számlára elutalom a kért összeget, és addigra minden szükséges dologgal elkészülök. Amint a kezembe van az útlevél, már szállok is fel a Gépre, hogy egy szállodában kivegyek egy megfelelő lakosztályt. Már csak azon agyalok, hogy ezt Kutyuskának, hogy adagoljam be. De valószínűleg velem akar tartani. Bár nem is jönne rosszul a képességeivel. Sőt! Még kérdés, hogy fogja fogadni, de örülnék neki, ha mellettem lenne.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   

Vissza az elejére Go down
 
Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Star City-
Ugrás: