There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Ez vagy az?
by Dwarfstar Today at 3:54 am

» Szabad asszociáció
by Dwarfstar Today at 3:52 am

» Szólánc
by Dwarfstar Today at 3:51 amStatisztika
Top posting users this month
Zatanna Zatara
 
Dwarfstar
 
John Constantine
 
John Stewart
 
Giganta
 
Pamela Isley
 
Selina Kyle
 
Andrej Volkonov
 
Slade Wilson
 
Alkotó
 
Music

Share | 
 

 Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
40

TémanyitásTárgy: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Szomb. Május 12, 2018 1:03 pmGiganta & Taposóakna @
Bevetésen kívüli időszakban mindig kissé berozsdáltnak érzem magam, természetesen nem a szó fizikai értelmében véve. Magasabb szintű rendszereim karbantartásáról önellátó nanotechnológia gondoskodik, tökéletesen működőképes vagyok minden szempontból a szó köznapi értelmében. Egyszerűen csak a biológiai maradványaimnak szükségük van a folytonos készenlétben, harcban, megfigyelésben töltött időre, különben sajnos elkezdik elveszíteni maximális hatékonysági fokukat, ami egy megengedhetetlen irányvonal. 3-4 hónapnyi teljes tétlenség esetén számításaim szerint akár 0,04%-os esés is mutatkozhatna a teljesítményemben. Ezért vált szokásommá az ilyen időszakokban is a környezet aprólékos fürkészése, a folyamatos készenléti állapot állandó fenntartása.
A nő kiszúrásához a tömegből persze nem lett volna szükség különösebben éles érzékekre, hiszen a testmagassága ezt szükségszerűen indokolja. A tereptárgyakkal való összehasonlító elemzés alapján a rendszereim 193,23 cm-es testmagasságot jelöltek meg, ami mindössze 2,01 cm-el marad el saját hórihorgasnak mondható testemtől. Ezt további 11,3 cm-el emeli a cipősarok magassága. A léptei nyomán a kis parkon keresztül vezető út felszínéről felcsapódó por mennyisége és sebessége a 69,9-73,47 kg közötti testsúlyt feltételezi. Hajhossz 0,73 méter, szín: vörös. Fizikai jellemzők becslése szerint izomtónus állapota nagyszerű, bőrszín kaukázusi fehér, egészséges, retinaelváltozás nem tapasztalható, mozgás harmonikus, összeszedett, enyhe lépésbizonytalanság, feltételezhető ok: lábizmok kifáradása, talán túlerőltetett edzés. Verejtékmirigy termelés nyugalmi helyzetben, ez indokolhatatlan, a külső hőmérséklet 39,8 fok, nyári meleg, alacsony páratartalom, kánikula. Becsült életkor: 32 év. Eltérési hibahatár: 93 nap. Arcszerkezet tipizált kaukázusi vonások, egyenletes, szimmetrikus eloszlás, a humanoid biológiai létformák meghatározási skálája alapján úgy nevezett gyönyörű. Külső mimikai jegyek alapján feltételezett hangulati elemek: fizikális fáradtság, jelentős éhség, mentálisan feldobott állapot, pozitív hangulat. Általában testedzés után érzékelhető kombináció a humanoidoknál.
Az arcszerkezet egyezése a biológiai maradványok neuronjainak adatbankjával. Találat. Olga Maximova. Retinaelemzés összevetése. Pozitív. A vizsgált személy Olga Maximova.
Kivettem a számból a cigarettámat és egyenes, határozott léptekkel a nőhöz sétáltam, majd elé érve nyújtottam is a kezemet.
- Olga! De régen nem láttalak! - váltottam orosz nyelvre azonnal. A célszemély arcmimikája a meglepettség jeleit mutatja, feltehetően nem tud hozzáférni biológiai adatbankja rám vonatkozó részéhez. Más szavakkal nem emlékszik rám. Gyakori szoftveres működési hiba humánoknál. Igyekeztem kisegíteni. - Volkonov tüzérszázados, a kísérleti bázisról. A "Hosszú Andrej" ahogy akkoriban hívtál.
Most már megfogja a kezemet, de ez inkább reflexszerű reakció, a tekintete és mimikája alapján még rendezi az információs bázist. Időt hagyok erre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
29

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Vas. Május 13, 2018 1:38 am


Andrej & Giganta


Amikor buszra szálltam, még nem tudtam, hogy mi fog rám várni az út végén. Inkább csak egy kis levegőváltozásra vágytam és nem is gondolkoztam a célállomáson, amit általában előre eltervezek. Most viszont még jól is jött ki, hogy egy spontán városban léptem le a busz lépcsőjéről. Az időjárás itt sem volt kellemesnek mondható az erős napsütéssel és az uv sugárzással, de engem ez az „apróság” nem igazán tudott visszatartani. Elég jól bírom a hőséget, vagy éppen a hidegebb éghajlatot, így erre nem nagyon kell felkészülnöm. Utazásom célja sem olyan égbekiáltóan fontos, bár a kutatásaimhoz szükséges „alapanyagok” nem ritkán egy másik régióba szólítanak, ahol könnyebb hozzájutni bizonyos vegyületekhez vagy éppen olyan berendezésekhez, amiket Gothamban kissé körülményes lenne megszereznem. El is lophatnám, vagyis a Kutyuskámra bízhatnám a dolgot, de van, mikor egy Férfire nemhogy a vegyületeimet, még a garázskulcsot sem bíznám. De ez most nem is olyan fontos információ.
A buszpályaudvarról kiérve nem is figyeltem, hogy merre tartok. A gondolataimba merülve léptem ki a sugárútra és rendszereztem magamban az elintézendő dolgaim. A sanda és kíváncsi pillantások is hidegen hagytak, bár a magasságom elég feltűnő volt a szemükben. Vagy legalábbis próbálták leplezni, de valahogy nem volt kedvem rájuk ijeszteni, bár ha jobban belegondolok, akkor még jól is esett volna, ha egy legyintéssel arrébb taszigálom őket. De most nem akarok semmiféle összetűzést a Hatóságokkal. Most inkább a kutatásaimnak az előlendítése a fontos, aztán jöhet az élvezet.
A gondolatmenetemből egy férfi hangja állít meg, majd amint elém áll, annak a nőnek a nevét mondja nekem, akinek a testét”birtoklom”. Az első reakcióm azt mondatná velem, hogy ki a franc ez a merész hímnemű, aki hozzám mer szólni a gondolataimba merülve, és persze arcátlanul a kezét nyújtja felém, mint akinek országos cimborája lennék. Gondoltam, hogy lesz olyan, aki ezt a testet felismerve a „régi tulajdonosát” látja benne, de most mi a fenének akadtam ezzel a pacákkal össze, mikor a púpot a hátamon jobban elviselném, mint ezt az alig pislogó díszhímet?..
De várjunk csak! Alig pislog. A teste hő leadása is minimális az átlaghoz képest, és tudja a nevet, akinek az arca, most én vagyok.. Valami titkos bázison szolgált. Andrej? Ki a bánat vagy te?- jártak a gondolataim, de, hogy ne okozzak csalódást és persze ne is bukjak le, hogy azt se tudom kicsoda ez a tüzérszázados. Hogy ne fogjon gyanút elsőre, így oroszul válaszoltam neki vissza.  
- Ahh… Hosszú Andrej!- nyújtottam a kezem felé s erőltettem magamra valami kevésbé meglepett vigyort, bár szerintem ezzel már elkéstem. Nem igazán van kedvem felesleges udvariassági köröket leróni, de a titkos bázis említése felkeltette az érdeklődésemet. Meg az a tény, hogy tudja a teljes nevét Olgának, amit még én sem tudtam ez idáig kideríteni. Pedig egy jó ideje már ebben a testben élek. Ha tudja a nevem, és ismerhet is ezek szerint, akkor lehet, hogy többet is megtudhatok tőle. Kezd érdekelni, hogy mit tud Olgáról és nem utolsó sorban mit keresett Olga egy titkosított bázison?! Ez nagyon érdekelne…
- Százados! Jó sok idő eltelt, amióta utoljára találkoztunk… Mikor is?- kezdtem úgy tenni, mintha most derengene valami a személyével kapcsolatban, de vagyok olyan színészi tehetség, hogy ezt már jóval hitelesebben adjam elő. Mikor elengedem a kezét, akkor még valami feltűnik. A tenyere hidege és a bőre tapintása. Egyre jobban kíváncsivá tesz ez az Andrej nevű tiszt, akit még életemben nem láttam, de azt már sejtem, hogy több meglepetést tartogat, mint ami elsőre látszik rajta. Amúgy meg az öltözéke egyáltalán nem tér el a megszokott viselettől, amit a többi ember hord. De mégis van benne valami különleges, amire még nem tudom a választ, de ki fogom deríteni.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
40

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Vas. Május 13, 2018 4:47 pmGiganta & Taposóakna @
Olga arcmimikai rezdülései alapján nem feltétlenül örül a találkozásunknak, pedig nem álltunk rossz szociális kapcsolatban egymással, sőt kifejezetten kedvelt is egykoron. Feltehetően negatív visszacsatolású adatokkal, vagyis rossz emlékekkel - ahogy a biológiai létformák nevezik ezeket - is kapcsolatba hozza elméje a személyemre vonatkozó adatbázist, ami nem lehet meglepő, ha tekintetbe vesszük miket állt ki a kutatóbázison. A kérdésére bólintottam.
- 23724 nappal ezelőtt - feleltem a feltett kérdésre, mire enyhén megemelkedett a szemöldöke és 9%-ot tágult a pupillája. Igen, Olga szoftveres irányítási színvonala sosem volt a legjobb. Mutatóujjammal megkocogtattam a homlokomat. - Emlékezz, a bázison nem csak a te fizikális adottságaid változtatták meg, hanem az enyémeket is. Még ha egészen más módon is mint a tiédet. Meg kell jegyezzem a jelek szerint a te... terápiád jól sikerült. A verejtékmirigyek inaktivitása ebben a hőfokban, illetve a tény, hogy egy ezredszázalékot sem vesztettél az izomtónusod merevségéből több mint 7 év alatt erre utal. Feltételezhető, hogy még mindig képes vagy mindenre, amire egykoron. Mármint a fizikális kiterjedés kapcsán. Ugyanakkor hallom már elhagytad a szibériai tájszólást. Megkönnyíti a kommunikációs csatornák kétirányú fenntartását - biccentettem.
Van valami furcsaság Olgával kapcsolatban, de nem tudok rájönni, hogy micsoda, ez pedig határozottan zavaró. Mostanra a pozitív adatvisszacsatolásoknak le kellett volna győzniük a biológiai szervezetek neuronjainak negatív emlékcsatolásait, de még mindig eléggé feszélyezett, még ha érdeklődő is. Olga régebben egy nem túl optimálisan tervezett irányító rendszerű, de szociálisan igen aktív nő volt, olyasvalaki, akire a biológiai létformák az életvidám és kedves jelzőket használják. Örülnék, ha képes lennék detektálni a hozzá fűződő változásokat.
- A lépéseid iránya és hossza 6,8%-al tér el a testmagasságod és testsúlyod által indokolttól, vagyis enyhén bizonytalan. Ez a humanoid létformák esetén enyhe, kezelhető mérvű lábfájásra utal. Edzettél vagy még mindig Arkagyij kezeléseinek utóhatása? - érdeklődtem nyugodtan, majd intettem egyet a park másik oldala felé. - A növényi létformák által kitakart részen, az út túloldalán van egy kávézó és fagylaltozó. Tudom, hogy te nem érzed meg a meleget hála módosított bőrreceptoraidnak és a kávét sem szereted, de talán meginnál valamit, ahogy mondani szokás: a találkozásra. Elvégre évek óta nem találkoztunk. Te sem hallottál rólam semmit az elmúlt időben, ebben biztos vagyok és nekem is meggyőződésem volt, hogy életedet vesztetted a támadásban. Talán van miről beszélgetnünk, de ez persze a te döntésed.
Érdeklődve vártam, hogy elfogadja-e a meghívást. Némileg most már kíváncsivá is tett, mi történt vele a logopédiai jellegű változásokon kívül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
29

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Hétf. Május 14, 2018 2:49 am


Andrej & Giganta


Gondoltam, hogy Olga valamiféle kísérlet alanya lehetett, de most bizonyosságot is tudok szerezni ettől az Andrej nevűtől.
- Jó rég volt…..már 7 éve?! Hogy rohan az idő!.. - mosolyodom el, hogy ne fogjon gyanút. Azt persze nem tudom pontosan, hogy miféle változtatásokat hajtottak végre, de az biztos, hogy a génállományát is módosították.
- Ne haragudj, Drága Andrejom… kissé váratlanul ért a találkozásunk…- igyekeztem kedvesebb hangnemre váltani, de valójában fogalmam sincs, hogy hívhatta Olga maguk között.
- A tájszólást már egy ideje. - bólintottam. Kicsit elgondolkodtatott az arcán felfedezett fürkésző pillantása, de talán ha egy kis hajlandóságot mutatok felé, akkor többet is elárul, amit tudni szeretnék. Visszaemlékezve Olgára, tényleg egy kicsit közvetlenebb és cserfesebb volt az „átlagnál”, de most talán jobb lenne, ha utánoznám az ő stílusát. Bár sok kedvem nincs egy „jó kislányt” játszani, de a cél szentesíti az eszközt. Ha mégis beválna, akkor sok kérdésre kaphatnék választ.
- A lábam néha fájni szokott, ezt jól látod, Hosszú Andrej.- villantottam rá egy mosolyt, bár az arcizmaim nincsenek nagyon hozzászokva a nagy igénybevételhez, de most kell egy kis rögtönzés is, hogy a további kérdések nagyobb részét elkerüljem.
- Jó ötlet!- bólintottam a kávézó lehetőségére. - Egy ital tényleg jólesne! Mint a régi szép időkben!- veregettem vállon, és belékaroltam, ha engedi. Igaz nem tudom teljes bizonyossággal, hogy milyen kapcsolat volt köztük, de arra már rájöttem, hogy elég közeliek voltak egymásnak. Talán jóval a módosítások előtt ismerték egymást, amit nem zárhatok ki.
- Aztán, veled mi történt az elmúlt évek alatt? Mesélj!- mosolyogtam rá ismét, és a kiszemelt sarki vendéglátóegység felél haladtam.
- Még bírod a vodkát?- kérdeztem kissé halkabbra véve a hangom, de tudom, hogy a megfigyelt reakciója és a beszédstílusa alapján elég „gépiesnek”tűnik. Talán mesél mi történt vele, mert nem igazán szeretnék beleszaladni valami nagy blődségbe a kérdéseimben. Lehet, hogy sok mindent tud rólam, vagyis Olgáról tudott, de előbb ki kell puhatolnom amit még tudhat.
- Örülök neked nagyon Andrej! Azt hittem, hogy odavesztél, mint sokan.. - kezdtem bele a mesémbe, de nagyon nem merültem a részletekbe, inkább hagyom, hogy ő beszéljen. Gondolom, hogy furcsának tart a viselkedésemért, de most inkább arra koncentrálok, hogy a „jobbik” énemet csillogtassam előtte. Egy próbát megér, hogy válaszokat kapjak tőle.zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
40

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Hétf. Május 14, 2018 2:37 pmGiganta & Taposóakna @
A nő megkönnyebbülni és feloldódni látszik, ugyanakkor a kisebb mimikai jelei ellentmondásosak. Feltehetően valóban örül a találkozásnak, de rejteget is valamit, ami aztán végképp nem volt jellemző régebben egy olyan kezdetleges neurológiai chipkészlettel rendelkező személyre, mint Olga. A megszólítás is nagyon furcsa, meg is lep. Az Andrejom egy meglehetősen bizalmas megnevezés. Még szerencse, hogy az én arcmimikámban senki sem képes olvasni, hiszen nekem nincs olyanom. Megindulunk a parkon át, miközben hallgatom a most már inkább a régi időkre jellemző csacsogását, de az egyik megjegyzése végképp felborít minden logikai következtetést, hiszen régebben mennyit tudott ugratni azzal, hogy csak azért nem iszom vele vodkát, mert biztosan az asztal alá tudna inni és szégyellem. Érdekes. Megráztam a fejemet.
- Nem. Még mindig antialkoholista vagyok - válaszoltam. - A nikotin az egyetlen méreg, amivel élek, ez nem tompítja el az érzékszerveket.
Különös. Nagyon különös. Tudom, hogy ő szereti a vodkát, de hogy ennyire kirívó furcsaságra az orosz katonaság kötelékében ne emlékezzen, mint hogy nem fogyasztok szeszt, ez meglehetősen furcsa.
A lábfájására értően biccentettem egyet és megjegyeztem:
- A gyakorlatok, amiket tanítottam neked segítenek hamarabb elmulasztani az izomgörcsöket, de Arkagyij injekcióinak utóhatásai sosem fognak elmúlni. Az ezredes briliáns orvos volt, de nem a hippokratészi eskü volt a vesszőparipája - ismertem el. - Tudtad, hogy ő is túlélte a támadást? Persze a legtöbb alanyt eltüntette, azt hittem... nos eddig azt hittem téged is. Persze te a legjobban sikerültek közé tartozol, nem lettem volna a rohamcsapat helyében, akiket érted küldött - ismertem el. Olga szelíd teremtés, de az életét mindenki védi, neki pedig erre elég hatékony módszerek állnak a rendelkezésére.
Megérkezve a cukrászdához a régi tiszt és úriember reflexeivel húztam ki a nőnek a széket, majd vele szemben magam is leültem. Testjátékunk egy ehhez értő külső szemlélőnek érdekes is lehetett volna. Olga enyhén előre dőlt, hangsúlyozta a reprodukciós folyamatok során elsődleges szerveit felső teste elülső részén, melyekből pótolni tudná utódai testének energiaellátását a korai években, vagyis az emlőit. Ezt a testtartást olykor tudattalanul is használják a nőnemű humánok, ha saját fizikális formáik tökéletességére kívánják felhívni a másik nembe tartozó fajtársaik figyelmét és pozitívabb benyomást gyakorolni. Az én tartásom ellenben ezzel nyitott volt és érdeklődő, de nem reagált a női bájra. Még szerencse, hogy Olga nem tud olvasni a testbeszédben. Amikor beszél a teljes fókuszom a szájára, ha én beszélek, akkor a szemére irányul. Ilyet csak akkor tesz egy biológiai egyed, ha nagyon figyel a másik szavaira és mögéjük próbál látni, ha bizalmatlan. Megvártam míg rendel és én is kértem magamnak egy pohár limonádét a lehető legsavanyúbban, remek szomjoltó. Kérdésére vállat vontam.
- Azt tudod, hogy már nem voltam a bázison, amikor az esemény történt. Azóta dezertáltam az orosz hadsereg kötelékéből is. Saját lábra álltam, hogy úgy mondjam. Az én képességeimnek mindig van keletje. Zsoldos vagyok - feleltem őszintén, hiszen azért valaha kedveltem ezt a lányt, szinte már barátok voltunk. Vagy hát valami olyasmik... - Pénzért bérelhető katona. Még tartom a kapcsolatot a... akik megváltoztattak minket. Legtöbbjük már szintén magánzó. De megfelelő összegért hajlandóak bizonyos további változtatásokat is eszközölni rajtam. A régiekről keveset tudok. Victor még él és még mindig meg akar téged ölni. Őrült. Eddig azt hittem, hogy csak az őrülete része, hogy életben lévőnek hisz, de eszerint mégsem. Börtönben van, de őt ismerve aligha sokáig. Ismered milyen mániákus eszelős, vigyázz vele. Irina az ő képességeivel aligha halt meg a támadásban, de semmi közelebbit nem tudok róla. A többiek aligha voltak ehhez elég fejlettek. Jurij egészen biztosan meghalt, azonosították a tetemét. Sajnálom, tudom hogy ti ketten milyen közeli kapcsolatban álltatok...
Szavaimat a szenzoraim pengeélesre állításával kísértem és nagyon figyeltem, milyen reakciót vált ki belőle Jurij említése. Valami itt nincs rendben és én kiderítem. Most már kíváncsivá tett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
29

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Csüt. Május 17, 2018 2:24 am


Andrej & Giganta


Amint kimondtam a vodkát, akkor már éreztem, hogy lehet ezzel elég nagy baklövést csináltam, de már nem volt visszaút, hogy ki nem mondottá tegyem. Talán még tudok rajta enyhíteni, de félek, hogy gyanút kelttettem benne ezzel.
Az asztalhoz érve udvariasan kihúzta előttem a széket, és ez meglepett. Tudom, hogy ez egy kedves figyelmesség és gesztus, de nem gondoltam volna, hogy egy Férfi erre is figyel.
Kissé bizonytalan voltam Olga hogy viselkedett annak idején és egy kissé kihívóan, de nem nyíltan engedtem szabadjára a testbeszédem. Gondolom, hogy jóban voltak, csak azt nem , hogy mennyire..
- JAhh.. tényleg!… Nem iszol alkoholt. De régen volt! Alig emlékszem valamire. - kezdtem bele a rögtönzött mesémbe, bár most inkább a folyamatában vagyok, mert eddig is csak tippeltem, de nem igazán jött be.
- Sok minden kiesett abból az időből. - néztem rá kicsit szomorúan. Érzem, hogy gyanakszik, de most nem fedhetem fel magam, hogy „csak” a teste az enyém, az emlékei meg nem.
A lábgörcsökre adott gyakorlatai tényleg hasznosak, bár ezt is tudtam, de nem zavartam meg a monológjába. Csak mikor felmerült Irina és Jurij nevei, akkor néztem fel ismét rá.
Arra halványan emlékszem, hogy a Cirkuszban mesélt nekem arról, hogy mennyire szerette azt a Férfit. Talán ezzel nem lövök mellé, és ismét a színészi tehetségemet csillogtatom. Talán elaltatom vele az egyre növekvő gyanúját.
- Nem is tudom, hogy kezdjem el. Volt egy balesetem a Cirkuszi Porondon, és sok emlékem kiesett a balesetben. De Jurijra emlékszem.. szerettem őt.. nagyon…annyira sajnálom… rendes ember volt.. és azok a napok vele.. felejthetetlenek. De már csak halványan emlékszem. - kezdtem bele a magyarázatomba, bár szerintem még csak most fog többet kérdezni a baleset körülményeiről, de talán el tudtam terelni a kíváncsi fürkésző pillantását, amit a találkozásunk óta le nem vesz rólam.


zene |  megjegyzésed


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
40

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Csüt. Május 17, 2018 8:07 pmGiganta & Taposóakna @
A központi vezérlő rendszerem igyekezett a lehető leggyorsabban feldolgozni az információs bázist, amit a nő a rendelkezésemre bocsátott, ugyanakkor ezzel egy időben elemezni is annak akaratlan reakcióit. Ezt csak igen különlegesen kiképzett hírszerző tisztek, illetve egy-két diplomata tudja közel tökéletesen uralni, ezért megbízhatóbb információnak tekinthető, mint a verbális adathalmaz. A mimika és a testbeszéd ellentmondásos. Amikor a balesetéről beszél nem néz el jobbra, ami azon ember sajátja, aki visszaemlékezik valamire, hanem enyhén balra fordul a tekintete, ez viszont olyané, aki most találja ki azt, amit elmond. Ugyanakkor az arcmimikája ténylegesen szomorúságról, fájdalomról árulkodik. 47% eséllyel hazudik. Ez meglehetősen magas százalék. Ugyanakkor kétségtelen tény, hogy Olga ül velem szemben. Ezt a tényt mind az ujjlenyomat, mind a retinaellenőrzés megerősíti.
Reális eshetőségnek tűnik, hogy új személyiséget alakítottak ki neki. Hallottam már a Szinbád programról, de eddig nem tudtam, hogy valóban jelentős, a gyakorlatban alkalmazható sikereket értek volna el az orosz katonai tudósok ezen a téren. Mindenesetre a módszer nem tökéletes, a legerősebb, legintenzívebb érzelmi töltettel rendelkező adatmaradványok nem törölhetőek, de nagyjából új személyiség elméletben felépíthető és ha mint bevetési fegyvert alkalmazni akarták valaha Olgát, logikus lépés is egy erősebb, agresszívabb és könyörtelenebb énkép megalkotása. A klónozás lehetőségét kizártam, egyrészt nem nőhetett volna fel ennyi idő alatt, másrészt az ujjlenyomat még klónok esetében is egyedi mintázatú.
- Sajnálattal hallom. Cirkuszban dolgozol? Érdekes. Mondjuk a fizikumod meg van hozzá, de nem sejtettem, hogy akrobatikát tanultál - tettem hozzá, majd úgy döntöttem, hogy megpróbálok csapdát állítani a nőnek, amiből bizonyságot szerzek. - Azt gondolom nagyobb örömmel hallod, hogy Sergej Volcsanov őrmester is meghalt, a hulláját, ha nehezen is, de azonosították.
Volcsanov megpróbálta megerőszakolni és ő volt az első ember, akit ha önvédelemből is, de meggyilkolt. Egy ilyen emlékképet nem felejt el az ember részleges memóriavesztés esetében sem. Nem mellesleg ez nem olyasmi, amiről bárkinek is beszélt volna talán, ha jól gondolom. Végül is nem hazugság. Volcsanov halott, ő maga végzett vele, de ez aligha szabadna új információnak lennie. Lássuk mit válaszol erre a nő. Meg kell tudnom, mi is folyik itt... Talán így sikerül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. May. 01.
Tartózkodási hely :
Gotham és a világ bármely pontján
Hozzászólások száma :
29

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Csüt. Május 17, 2018 9:15 pm


Andrej & Giganta


Úgy látom, hogy a sejtésem beigazolódni látszik. Andrej elég gyanakvó pillantással néz rám még mindig, de talán nem annyira lőttem bakot a kis amnéziás mesécskémmel. Ha jól tudom forgatni a szavakat, akkor valamire csak megfelelő lesz a légből kapott válaszaim.
Mondjuk azt már észrevettem, hogy nemcsak a beszédemre figyel, hanem a testbeszédemre is. Bár elég nehéz eljátszanom azt a Nőt, akinek a testében élek, és elég keveset tudtam meg eddig a múltjáról. Most viszont egy olyan helyzet állt elő, hogy az infómorzsákból egy elég hihető történetet kerekítsek ki, hogy ne legyenek a szavaim ellentmondásosak.
- Ahh.. csak dolgoztam a Cirkusznál.. a balesetem után nem sokkal eljöttem onnan. Most jelenleg nem olyan érdekfeszítő a munkám, bár elég unalmasnak is mondható, de otthonról is végezhető, így nem kell bejárnom sehova. De többnyire alkalmi munkákból élek.- de még mielőtt ezt a kérdést lezártnak tekintettem volna, egy újabb névvel áll elő, akiről nem sok fogalmam van, de aztán lehet, hogy beugratós kérdésnek szánja.
- Sergej.. Volcsanov..- hajtom le a fejem, ízlelgetve a nevet a számban némán és erősen koncentrálok az emlékezésemben, hogy ő aztán ki lehetett Olgának. HA Jurij volt a Szerelme, akkor biztos mondta volna, ha másik pasija is volt. Bár ezt nem tudom kizárni, de valamit mondanom kell most már a Férfinek. Ha nem jön be a tippem, akkor nagy kulimászban leszek…
- Igen.. az a mocsok.. jobb is, hogy meghalt.!- nézek most már bátrabban a szemébe, bár erősen gyanítom, hogy a szavaimra jobban odafigyel. Próbálom hitelesen előadni a dühös arckifejezésemet, bár csak remélni tudom, hogy a tippem jól sikerült-e?
- De nem is szeretnék róla beszélni, ha nem veszed zokon.. - néztem kissé lágyabban vissza rá, de még mindig nem tudom, hogy amit gondolok erről a Sergej-ről, az helytálló vagy éppen ellenkezőleg. Kicsit izgat a dolog, de nem akarom, hogy észrevegyen bármit rajtam ezután. Tudom, hogy elég nagy önuralom kell, hogy eljátsszam egy olyan személy emlékbeli dolgait, akit alig ismertem, bár amit eddig kiderítettem róla, nem volt egy leányálom élete. De most egy furfangos taktikával megpróbálom visszaterelni a szót Andrejre. Inkább ő meséljen, mint én.
- Említetted, hogy zsoldosként éled a napjaid. Kifizetődő?... – nézek rá, majd az italom után nyúlok - Egészségedre!- emelem a poharam a szám elé, és iszom egy kortyot. A fene se gondolta, hogy ilyen nehéz Olga múltjában lavírozni, úgy ráadásul, hogy a Férfi sokkal többet tud róla, mint én valaha megtudtam…zene | megjegyzésedVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Apr. 14.
Age :
54
Tartózkodási hely :
ahol megfizetik
Hozzászólások száma :
40

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   Vas. Május 20, 2018 6:47 amGiganta & Taposóakna @
- Valóban? - vontam fel a szemöldököm a meglepettség külső jeleit szándékosan is megmutatva. - Egy unalmas munkához képest elég jó fizikumot tartasz fenn. Ha nem lennének az engem ért módosítások, valószínűleg nagyobb izomerőt képviselnél az én testemnél, pedig jó kondícióban lévőnek mondhatom. Mit is dolgozol?
A kérdésemre a nem várt és valahol pedig pont a várakozásnak megfelelő választ kaptam. Nem ismeri Volcsanov történetét, ami, tekintve egy ilyen pszichikai traumát, gyakorlatilag lehetetlen. Csak teljes memóriavesztésnél állhatna fenn ez a helyzet, de Olga maga mondta, hogy csak részleges. Furcsa... Átesett volna a Szinbád programon? Miközben az agyam az információs bázis hatékony feldolgozásával volt elfoglalva, megválaszoltam időhúzó jelleggel a kérdését.
- Zsoldosokra mindig szüksége van - vontam meg a vállamat. - Hadurak, maffiafőnökök, drogbárók és terrorista vezérek mindig lesznek, nekik pedig szükségük van a magunk fajtákra. A jó fizetség relatív kérdés. Nem panaszkodhatom - intettem az utca túl oldalán parkoló ajándékom, a kék-fehér, full extrás, mindenféle extrával felszerelt Mazdám felé. - Az például áron kívüli, csak egy bónusz úgymond a jól végzett munkáért cserébe egy megbízótól. Ha bármikor szeretnéd a zsoldos életet szólj, a te képességeiddel könnyen összehozlak egy toborzóval. Egészségedre!
Kiittam a poharamban lévő ital 53%-át, miközben eldöntöttem, hogy jelen helyzetben a legoptimálisabb a nyílt támadás. Leraktam az asztalra a maradék limonádét, majd a nő szemébe néztem egyenesen, pislogás nélkül, ami jól tudom, az emberek nagy többsége számára igen zavaró a mondhatni halott tekintetemmel.
- Megértem, hogy nem akarsz beszélni Volcsanovról. Megérteném, ha egyáltalán tudnád ki az, de jól láthatólag fogalmad sincs. Sergej Volcsanov őrmester a bázison letepert és lényegében megerőszakolt. Vagy legalábbis igen közel járt hozzá. Akkor nőttél meg először magadtól és aznap öltél először embert. A markodba fogtad és addig szorítottad, amíg szilánkosra nem tört a gerince. Még élt a kórboncnoki jelentés szerint, mikor a fejét beleverted a betonfalba. Akkor már nem, mikor a maradványait vérmorzsalékká tapostad a földön. Csak DNS alapján tudta az orvosi csapat azonosítani. Tekintve az esemény pszichikai terhelését és annak következményeit az életedre, ezt egy részleges memóriavesztéssel aligha felejtetted volna el. Márpedig nem emlékszel rá, különben tudtad volna, hogy halott. De nem tudtad - értékeltem ki a helyzetet, majd elindítottam a teljes elemző programot, hogy minden rezdülését, minden kis rándulását, minden pillantását tökéletesen elemezhessek, amikor válaszol. - Nagy eséllyel hazudtál eddig nekem szinte folyamatosan és elég jól. Erre Olga semmiképpen sem lenne képes. Más személyiséget fel lehet építeni egy pszichológusnak, de a humán lények biológiai processzora nem feljavítható lényegesebben. Olga egyszerűen nem elég okos, hogy ennyire jól hazudjon. Márpedig ez Olga teste, egyezik az ujjlenyomat és a retina is. Mi folyik itt? - kérdeztem hidegen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej   

Vissza az elejére Go down
 
Oroszországból szeretettel... - Giganta és Andrej
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Star City-
Ugrás: