There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

» Rush Judgement - Dinah és Connor
by Dinah Laurel Lance Csüt. Nov. 15, 2018 5:54 pm


» Unnatural Selection - Ivy & Constantine
by Pamela Isley Csüt. Nov. 15, 2018 10:21 am


» John/Slade /Conner modműhelye
by John Constantine Szer. Nov. 14, 2018 4:35 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
John Constantine
 
Faye Fairthorne
 
Proinsias Cassidy
 
Pamela Isley
 
Alkotó
 
Lobo
 
Slade Wilson
 
Ares
 
Barbara Gordon
 
Vandal Savage
 
Music

Share | 
 

 Fight baby, fight! - Shiva & Ares

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Mar. 30.
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Fight baby, fight! - Shiva & Ares   Vas. Jún. 24, 2018 6:36 pmShiva & Ares

There's no more words for what I've done!
I find myself behind the sun!
Nem tudok unatkozni és nem is aggódom azon hogy az életem olyan forulatot venne hogy megöljön az unalom. A háború istenének mindig is lesz munkája, és minden embernek lesz valami konfliktusa az életben és ez nekem mind csak táptalaj. Nem fogok kihalni és eltűnni, mert mindig lesznek olyanok akik hinni fognak bennem és mivel ez az egyetlen módja hogy meghaljak, nem fogok.
Kényelmes emberi ruhákban járom a várost, és az egyik klubba igyekszem ahol harcok mennek, természetesen illegálisan. Ami engem nem érdekel, hiszen ez az életem, harc és háború.
A bejáratnál nem tartanak fel, jól ismernek már, és megszokott arc vagyok itt, bár nem hinném hogy amúgy tudják hogy üzletelek is, és a buisness-ben is nagy nevem van. Ez itt senkit nem érdekel, és be is bújok a bejáraton, lévén le kell hajtanom a fejem kicsit hogy beférjek. Bent megcsapja az orrom a zaj és az izzadtság na meg vérszag ami a ring felől jön. Itt senki nem ismeri a barátságos mérkőzés fogalmát, és senki nem üti le a megadást amíg mozog. Bár megtehetnék éppenséggel, de akkor sosem vívna itt ki elismerést magának.
A ring közelébe verekszem magam, és felnézek a táblára ami az esti küzdelmeket vetíti előre, és elmosolyodok. Egy név szerepel ott ami még nekem is kedves, vagy legalább is ismerős. Shiva neve az. A nő maga is itt van valhol, és a keresésére indulok.
- Nocsak, ma te is küzdessz? Nem úgy volt hogy elutasítod az értelmetlen harcokat? - könyöklök mellé a pultnál, és kérek magamnak is egy italt. Mindjárt duplát és abból is kettőt.

  ♪ No more sorrow
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
87

TémanyitásTárgy: Re: Fight baby, fight! - Shiva & Ares   Kedd Jún. 26, 2018 12:08 amAres & Shiva @
Nem mondom, hogy itt olyan gyakran megfordulnék, de azért van némi hírem ahhoz, hogy összesúgjanak a hátam mögött. Mondjuk talán épp amiatt nem hiszik el rendesen, hogy ki vagyok, mert tőlem szokatlan, hogy ilyesmin részt veszek. Talán nem mondanék nekik újat azzal, ha elárulnám, éppen dolgozom. De nem töröm le az amúgy is reszkető lelküket. Annyira kedves nem vagyok, hogy kire pályázom, hadd rettegjen csak az összes. Én az 5. körben fogok belépni a küzdelembe, szóval addig még égen a csillag, annyi időm van. Éppen a küzdőtér mögött melegítek be, lassú mozdulatokkal a kis fekete tréning cuccomban, mikor egy ismerős furakszik a képbe. Enyhe félmosolyra húzom az ajkam és megszakítva a bemelegítést mellé telepszem a pultnál.
- Nahát-nahát, mi fújta ide a kedvenc istenemet?  
Vigyorodom el a végére, elvégre egy igen masszív közös pont van bennünk, mi nem más, mint a harc. Ő is szereti, meg én is, minden jó. Mondjuk elég régen láttam már utoljára, akkor is valahol Európában futottunk össze az egyik megbízásom alkalmával. Az is jó rég volt, de persze meg sem lep, hogy nem változott semmit se. Ellenben én, ugyebár... Kicsit szálkásabb és talán némiképp bölcsebb is lettem, legalábbis felfedeztem egy szarkalábat a szemem sarkában. Sokatmondóan sötétül el a tekintetem egy árnyalt mosoly keretében.
- És ezt nagyon is jól tudod. Éppen dolgozom. Kellemest a hasznossal, tudod. Ha itt murdál meg, a szervezők eltakarítják és nem nekem kell foglalkoznom vele, mintha az utcán kapnám el.
Vonom meg a vállaimat, meg kicsit körzök a kezemmel.
- Meg azért nem árt egy kis mozgás se, a bábuk jók egy ideig, de nem az igazi.
Kérek egy korsó sört és azt iszogatva pillantok a ring felé, nemsokára kezdődik a mi turnusunk, de még bőven ráérek.
- És te? Jöttél röhögni?
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 30.
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Fight baby, fight! - Shiva & Ares   Hétf. Júl. 02, 2018 10:07 amShiva & Ares

There's no more words for what I've done!
I find myself behind the sun!
Nem kell sok időt eltöltenem itt, hogy észrevegyem azt, vagy éppen azokat akik érdekelnek. Nem csak Shiva az akit nagyra tartok, akad itt még egy két jó harcos. Egyik másik küzdeni is fog majd, de nem mostanában. A kezdő körök még csak bemelegítő körök lesznek, és nem olyan érdekesek számomra.
A pultnál viszont nem vagyok egyedül, és Shiva is odatelepszik, hiszen ismerősök vagyunk mi már egymásnak.
- Leginkább az unalom és az, hogy lássak is egy két igazi csatározást itt a ringben. Kell a feltöltődés - mosolyodom el halványan, és szakállas ajkaim furcsa gúnyos ívbe ferdülnek, de nincs benne alattomosság vagy rosszindulat. Mindig ilyen, és nem tudok vele mit tenni.
- Igen, tudom hogy nem szereted ezeket azért lepődtem meg amikor megláttam a nevedet a palettán. Bár nem tagadom kíváncsi is vagyok, és legalább bizton tudom hogy lesz egy jó küzdelem is, de hosszasan játsz vele, mert sokat tettem rád - kuncogok fel, hiszen tényleg fogadtam a tuti befutókra. Többek között Shivára is, bár nem mintha pénz nélkül maradnék valaha is. Túl sok van már belőle, szinte nem is tudom mire költeni. Szóval pár havonta veszek egy új autót és társai. A telefonokkal szívesen szórakozom, és előfordul hogy valamiféle ostoba videójátékot is játszok a széles képernyős tévémen.
- A bábuk nem adják vissza a mozgás örömét, sem a gyilkolásét, ez való igaz. Neked pedig jó formában kell maradnod, kedves gyilkosom - mosolyodom el.
- Olyasmi. Unalmas a tévében nézni ezeket, és itt a hangulat is egészen más mint ott - teszem hozzá ahogy lehúzom a pohár italom, és kikérem a következőt. Én töménnyel tolom, nem sörrel.

  ♪ No more sorrow
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
87

TémanyitásTárgy: Re: Fight baby, fight! - Shiva & Ares   Vas. Aug. 05, 2018 10:19 amAres & Shiva @
Csak somolygok az istent figyelve. Le se tagadhatná, hogy a harc élteti s amilyen világot élünk, lehet ő lesz az egyetlen isten, amelyik sosem múlik el. Tekintve, hogy az ember mennyire szeret ártani a másiknak, no meg hogy mennyire kapzsi és érdektelen.
- Semmit sem változtál.  
Vigyorodom el a végére, hiszen valami ilyesmi okot sejtettem az ittléte mögött. Bár valójában rangon alulinak gondoltam a megjelenését, talán épp ezért illik ide. Nem számít neki ki honnan és miért, csak harcoljon és élvezhesse a csont roppanását, a hús szakadását. ÉS én ezzel az istennel haverkodtam össze. Már-már acsívment.
- Nem kell ezen meglepődni. Ha fura helyen látsz, akkor biztos, hogy dolgozom.  
Legyintek egy könnyedet, miközben iszok még pár kortyot. Ajj, utálok várni...
- Igazán? Nem hinném hogy megszorultál volna anyagilag, szóval tök lazán nekem adhatod a felét. Múltkor láttam egy gyönyörű kunai készletet a fekete piacon.
Vigyorgok rá nagyban, s közben a gong megszólalt, kezdődik az első meccs. Kifordulok félig a székből oldalam a pultnak dőlve félszemmel figyelem a küzdelmet.
- Remélem az ellenfeleim ennél jobbak lesznek... ez rém szánalmas. Nézd már, olyan mint egy nyitott könyv, ott ütöd ahol akarod.
Méltatlankodok, igen. A gyökerekkel nem szeretek szöszölni. Semmi élvezeti értékük, testmozgásnak sem jó és egyébként is, takarodjanak haza.
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 30.
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Fight baby, fight! - Shiva & Ares   Vas. Aug. 05, 2018 3:37 pmShiva & Ares

There's no more words for what I've done!
I find myself behind the sun!
Shivára pillantva érzem hogy örökké fogok élni hiszen mindig lesznek követőim akik harcot, erőszakot és kápszt akarnak tudni a nagyvilágban és mivel engem ez éltet... Egyértelműen nem fogok elhalványulni és elveszni a világból. Sokáig itt leszek még a köztudatban.
- Kellett volna változzak, Kedvesem? Én a világgal egyidős vagyok a változás nem történik velem olyan gyorsan mint veletek embrekkel - kortyolok bele az italomba, bár valahol szórakoztat is a helyzet. Ugyanolyannak láthat mint voltam, egy szakállszálam sem hiányzik. Én lassú folyamattal változom ha változom, és nem érdekel az évek múlása, úgyis itt leszek akkor is, amikor ő már rég porrá lesz.
- Szorgalmas gyilkos vagy te Shiva, de ezt szeretem benned. Nem is hinné az ember mi rejlik a külsőd ögött - hiszen elismerem a szépet és ez a nő messze nagyon szép, de hallani pletykákat az utcáról hogy kik érdeklődnek utána, és nem rontom el a játékot hogy esetleg figyelmeztetném.
Felnevetek a kijelentésére, nem fogja vissza magát pedig pontosan tudja ki vagyok és miféle hatalommal bírok. Egy másodpercbe telne megölnöm.
- A kijelentés fordítíva is áll, nem hinném hogy anyagi gondokkal küszködnél Gyönyörűm, szóval majd szépen nagykislány leszel és megoldod. Így is nyerni fogsz te is egy valag pénzt - nevetek ahogy elkobozom a pultostól az egész üveget inkább. Könnyebb így iszogatni mint poharanként. A küzdőtéren már megy a harc és fél szemmel odapillantok, de még nem érzem azt hogy fel kellene tüzelnem a harci szellemet.
- Mutass nekem szép műsort, és meggondolom hogy felkeressem-e azt az árust - mondja valaki hogy velem nem lehet alkudozni és a jó harcokért engedékeny tudok lenni. Sok maffiacsaládot is támogatok ilyesformán, hogy néha megjelenek, és mindenki tudja hogy nekem bejárásom van szinte mindenhová. Nagyobb hatalom összpontosula kezemben mint az FBI-nek és az összes többi szervnek, sőt még az elnöknél is befolyásosabb tudok lenni ha akarok.

  ♪ No more sorrow
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
87

TémanyitásTárgy: Re: Fight baby, fight! - Shiva & Ares   Szer. Aug. 08, 2018 8:27 pmAres & Shiva @
A pillantásáras csak lustán vigyorodom el, elvégre, elnézve az istent, valószínűleg én vagyok az egyik, aki miatt vígan éldegél a nagy harcos. Közben koppintok a csaposnak, még egy söröcskét ide nekem és ő teszi a dolgát.
- Hmm, nem tudom kevesebb vagy esetleg több szőr...talán?  
Vigyorgok rá nagyban, elvégre ez talán könnyebben változna, mint a jelleme, bár sose lehet tudni ezeknél a méheknél. A szavaira elégedett vigyor fezsül a képemre és meghúzom a sörömet, letörölgetve a habot a számról. A gazemberes cicaszemeim nem használtak, mondjuk, én se gondoltam komolyan, és valószínűleg rájött, hogy azért én is fogadtam ám.
- Hallod mindjárt elpirulok. És ha ezzel dicsekszek más istennek, majd padlót fog tőlem?  
Nézek rá szemtelenül, s bár pontosan tudom mi ül mellettem, azt is tudom, hogy van humorérzéke. Ameddig nem taposok az önérzetébe, még kellemes társaságnak is mondható. Mármint, tényleg jófej, amikor nem dühös vagy sértett. És nem célom magamra haragítani. Azonban a felajánlása kicsikarja a szememből a csillogást.
- Azt hiszem, ilyen ezerévente egyszer fordul elő, szóval benne vagyok.
Kocogtatom meg a poharat, mire az istenkém kap még egy üveg nyalogatnivaló italt.
- Kiket akarsz még megnézni? Gondolom egyedül miattam nem evett volna ide a fene.

Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 30.
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Fight baby, fight! - Shiva & Ares   Vas. Szept. 23, 2018 9:38 pmShiva & Ares

There's no more words for what I've done!
I find myself behind the sun!
Nem nézné ki belőlem az ember hogy ilyen helyekre is járok, ha már egyszer majd szétvet a pénz és minden héten új kocsit vehetnék magamnak ha nagyon akarnék. A változásért sem rajongok, de néha hasznos és belátom én is hogy nem maradhatok le. Időnként egészen szórakoztató is tud lenni, és a mostani kor is abszolút kedvemre való. Enyhe káosz uralkodik, nekem mindössze ki kell várnom a megfelelő időt hogy meglépjem a saját lépéseimet. Nem vagyok ám tehetetlen, és megvan a magam terve az emberekkel. Még ezzel a csodálatos, de veszedelmes nővel is, aki olyan szemtelenül tud viselkedni, de talán ezért kedvelem. Nem esik hasra pedig tudja ki vagyok. Egy harcosnak illik is ismerni az Istent aki élteti és hajtja előre a szívét.
- Ennél több szőr? Hova növesszek? - dörzsölöm meg az arcom, és úgy teszek mint aki gondolkozik a dolgon. Persze, ezt változtatom néha, mert muszáj hogy legyen valami kis változatosság. Már csak ennyiben hogy mikor hogy hordom a hajam és a szakállam. Más aligha változhat.
- Attól függ melyiknek, de leginkább nem hiszik majd el hogy én szépeket is tudok mondani, nem csak háborús parancsokat osztogatni a követőimnek - nevetek ahogy beleiszom az alkoholos italba, mert bár hatása nem sok van, az íze kellemesen kesernyés. A csillogás eléggé szembetűnő és el is nevetem magam ahogy mint egy gyermek lelkesedik az ötletért.
- Valahogy úgy, szóval én kihasználnám a helyedben... - kacsintok rá, és már tudom is hogy rendelhetem meg. Shiva nem szokott hibázni de talán emiatt is az egyik kedvencem. A kérdésére a nevezők felé biccentek. Van ott egy középmagas, jelentéktelennek tűnő férfi.
- Ő miatta is. Grave-nek becézik, és elég feltörekvő méregkeverő. Tehetséges gyilkos, de az erőnlétén van még mit javítani, és jót tesznek neki ezek a harcok. Vele nem fogsz ma összekerülni, de szerintem érdemes megnézned az ő köreit. A saját meccseit meg fogja nyerni - mosolyodom el, hiszen elég jól fel tudom mérni ki mire képes. Shiva mellett Grave is tehetséges ifjú és romlott lelke mélyéig imádja a harcot, ezáltal hite fáklyaként ragyog az emberek között. Kedvemre való.
- Kedvemre való. Tüzes de mégis nyugodt és valami belső vágy fűti a szívét... - kommentálom ahogy őt vizslatom.
- Egyébként ne becsüld le a saját vonzerődet - mosolyodok el lezseren.
- Gyere, nézzük inkább meg a kezdő meccseket - indulok el a küzdőtérhez hiszen ott bérelt helyem van ahonnan jól látni. Jó ajánlás az mindenkinek ha együtt látnak minket.

  ♪ No more sorrow
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
87

TémanyitásTárgy: Re: Fight baby, fight! - Shiva & Ares   Hétf. Okt. 08, 2018 7:45 pmAres & Shiva @
Csak lassú mosolyra húzom az ajkaim, majd sörbe fojtom azt a pár pillányi gondolatgócomat. Szinte biztos vagyok benne, hogy ha igazán akarná, fél perc alatt gurulna el totálisan a gyógyszere és állna velem szemben valami vadidegen és osztaná az észt két pallossal a népnek. Persze erre csak elméletben vagyok kíváncsi, a gyakorlatban annyira nem akarom látni, mert az árt az egészségemnek.
- Ááá, van még ott hely.  
Mosolygom ártatlanul, ami hát nagyon nem vagyok, de ez részletkérdés. Kicsire már igazán nem adunk, mint ilyen kis apróságok.
- Mondasz valamit. Tuti nem hinnének nekem. De talán pont ezért is lenne vicces. 
Mert amúgy szeretjük a rendszert parodizálni. Én is s nemkülönben ő is. Elvégre, bizonyos vagyok abban, hogy tele van tervekkel az a helyes buksi, és tutira elő van már pár háború készítve, hogy kirobbanthassa amikor unatkozik. Elítélem-e ezért? Dehogyis. A kedvenc istenemmel nem is tennék ilyet.
- Akkor majd igyekszem brillírozni neked.
Ebből persze sejtheti, hogy ha a célszeméllyel kerülök egy ringbe, akkor ott parádés vérfürdő lesz, sima pofozkodás helyett. Mondjuk egyébként is igényes vagyok a munkámra, de így talán egy kicsit tovább húzom a dolgot. Hadd élvezze a műsort más is.
- Ahha, méreg... akkor azért nem volt ismerős a neve. Nincs benne a harcművész berkekben.
Hiszen az köztudott, hogy Lady Shiva harcművészeket és harcművészeti ágakat likvidál ki a történelemkönyv lapjairól, ha olyanja van.
- Ezt mondod ugyan, de beletrafáltam.
emelem fel jelentőségteljesen a szemöldököm, és húzom laza félmosolyra a szám szélét, hiszen mégiscsak többünk miatt jött, a vonzerő téma itt bukott egy lekvárosat.
- Nohát, már játszik is ez a kedvelt fáklya? Vagy mást nézni megyünk?
Szökkenek le amúgy minden pillanatnyi gondolkozás nélkül, a sörömmel a kezemben, miközben az oldalán lépkedve, magamban vigyorogva figyelem a fejeket.
- Remélem meg is fog támadni valami hülyegyerek a végén, levezetésnek tök jó lenne.
Suttogom az istenem fülébe, miután megálltunk a számára tetszetős ketrec mellett, no nézzük a medvét...

Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 30.
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Fight baby, fight! - Shiva & Ares   Szomb. Okt. 20, 2018 11:35 pmShiva & Ares

There's no more words for what I've done!
I find myself behind the sun!
Nem tagadhatom le a nyilvánvaló tényt hogy engem nem fenyeget a kihalás veszedelme hiszen háború mindig is volt, van és lesz is, függetlenül attól hogy én indítom-e el vagy éppen valaki teljesen más. A végkifejlet a lényeg, nem a szereplők, de nem tagadom az tsem hogy szívesen suttogok a megfelelő fülekben enyhe manupulációval hogy az én kedvedre alakuljon a helyzet.
Megsimogatom a szakállam, és megcsóválom a fejem.
- Még nincs november, nem növesztem meg jobban - hiszen ki ne hallott volna a no-shaved novemberről. Még én is tudom mi az, és néha be is szállok a klubba hogy nem borotválkozom egy hónapig.
- Nem hinnének. Bár való igaz hogy vicces lenne látni ahogy győzködöd őket hogy mégis milyen jófej tudok lenni - gondolkozok el lusta kis mosollyal, hiszen senki nem hinne neki. Én nem erről vagyok híres, és nem is leszek. Ellenben egy kiadós pusztítás és háború sokkal jobban rám vall, ahogyan az is hogy most egy ilyen lepratelepen múlatom az időmet.
- Ezt el is várom Kedvesem. Rád tettem a pénzem és amennyi részesedést úgyis kapsz, igazán mutathatsz egy kis műsort - mosolyodom el ahogy ellököm magam a pulttól és megindulok a ringek felé. Nem a legnagyobb felé indulok ahol Shiva fog küzdni, hanem a kisebb felé ahol Grave tesz jelenést.
- Nem, ő nem olyan mint te és mégis van benne valami ami érdekessé teszi őt. Tudtad hogy gyűlöl téged? - emelem meg a nő haját mintegy cicázásként. Sosem mondtam hogy nem értékelem a női szépséget, és élvezettel tölt el Grave pillantása ahogy ránk néz. Tudom, érzem hog figyel, de nem nézek oda. Hadd érezze még mélyebben amit érez. Kell a motiváció.
- Játszik, és őt fogjuk megnézni - lépek közelebb a ringhez és pillantásom a félmeztelen fiatalemberre villan, aki Shivát méregeti és ha nézéssel ölni lehetne... már nem lenne mester gyilkosom.
- Valószínűleg meg fog - hiszen ez mindig jó lehetőségnek tűnik a fáradt bajnokot kiiktatni, de hát sosem kifizetődő. Mindenesetre odatámaszkodok, és átkarolom őt is hogy lássák: tabu. Nagybetűs tabu, és kezdődik is a meccs. Nem kell féltenem a fiút, mert máris hatalmas hévvel veti rá magát az ellenfelére. Kedvtelve nézem, ajkaimon hamisítatlan mosollyal. Gyönyörű pusztítást végez.

  ♪ No more sorrow
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 15.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
87

TémanyitásTárgy: Re: Fight baby, fight! - Shiva & Ares   Vas. Okt. 21, 2018 2:50 pmAres & Shiva @
A szavaira halkan kuncogok fel, valahogy olyan abszurdnak érzem, hogy a nagy Ares követi az ilyen emberi trendeket, minthogy novemberben nem borotválkoznak a férfiak. Látszik, hogy túl sok év van már mögötte, noha nem hinném, hogy ez a közeljövőben az agyára menne. Persze meglehet, hogy ezt illetően már régen mindegy neki.
- Szerintem eleve elrendelten halott ötlet lenne. Ők régebb óta ismernek téged, mint én és még ha csak egy szikrányit is hinnének nekem, ráfognák a szeszélyeidre. 
Jegyzem meg pikírten, de egyébként eleve hatásos műsor lett volna, lévén, hogy csak egyikünk fogja elhagyni a küzdőteret, noha ezt másoknak nem kell tudni. Majd megpróbálok vele eljátszani egy kicsit, hátha nem untat halálra. Mindettől függetlenül követem őt, elvégre ha a nagy Ares kíváncsi valakire, azt nekem is érdemes megnéznem. Mellette maradva s közben nézelődve megyek utána, míg meg nem áll az egyik kisebb küzdőtér előtt. A szavai alapján először ránézek, figyelmen kívül hagyva amúgy mindenki mást.
- Ugyan kérlek, ki _nem_ gyűlöl engem?
Nézek rá enyhén felvont egyik szemöldökkel, mosolyogva, elvégre valljuk be, minket nem szoktak szeretni, jobbára senki se. Halványan mosolyogva figyelem az istent, aki puszta hóbortból hergel szét egy harcost. A szemem sarkából én is látom a ketrecre függeszkedő alakot s szinte égeti a pillantása az oldalam.
- Valahogy sejtettem.
Nevetek fel, s követve őt közelebb lépek a "színpadhoz", veszélyesen mosolyogva, dacosan találkozik pillantásom a gyűlölködővel. Ugye tudod, mit jelent az, hogy én kapásból a nagy porondon kezdek? Próbálok rájönni mit látok a srác elguruló gyógyszerében, de a féltékenység az egyetlen, ami eszembe jut. Lepasszolom a sörömet valaki arra járónak s ha már Ares átkarol, úgy én a derekán fonom át a kezem s nyakához közel bújva folytatom a társalgást, feltűnésmentesen.
- Mondd csak, talán beléd van esve az a suhanc?
Lassan hasbeszélőnek fognak hinni, hiszen mosolyom közben alig táncolnak ajkaim a beszéd alatt.
- Ha fontos neked az a kölyök, még egy ideig ne engedd a közelembe... nem tudom garantálni, hogy nem töröm össze a játékodat.
Pillantok rá amúgy kedvesen, de a szemem mélyén nem láthat mást, csak gyilkos ösztönt. Azt, mellyel minden utamba kerülőt eltüntetek a föld színéről. A látottak alapján pedig, ebben a formájában nem tudna még egyenlő félként sem küzdeni velem.

Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Mar. 30.
Tartózkodási hely :
Everywhere
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Fight baby, fight! - Shiva & Ares   Szomb. Nov. 10, 2018 4:54 pmShiva & Ares

There's no more words for what I've done!
I find myself behind the sun!
A nőre villan szürke tekintetem, ahogy felnevet. Néha még én is eljátszhatom hogy ember vagyok, amikor hagyom hogy az elvetett magok kikeljenek, hiszen nekem van időm, én ráérek kivárni. Itt-ott egy elejtett félinformáció vagy igazság és az emberek máris egymás ellen fordulnak ami nekem pont kapóra jön. Imádom a feszültségeket, jó kedvem kerekedik tőle, és élvezettel nézem végig ahogy ez a feszültség szárba szökken és gyönyörű véres konfliktusba torkollik két ember vagy akár ország, nép között.
- Ebben van valami, de kihívás neked ha megpróbálod meggyőzni őket. De mindenképpen vedd fel videóra, látni akarom a képüket amit vágnak - vigyorodom el ahogy megsimítom a szakállam. Most nem hosszú, épp csak üzletemberes. Tudom hogy azzal is, és anélkül sincs gondom ha éppen társaságra vágynék. Unatkozó milliárdos vagyok a világ vak szemeiben.
Az egyik kisebb ringhez sétálok és a korlátnak támaszkodom, Shivát ölelve hiszem belefér ennyi cicázás. Elsősorban nem a bájai érdekelnek, hanem a képességei és amire képes a testével. Nem pillantok Grave-re de tudom hogy figyel, és éles szeme lyukat éget belénk szinte.
- Van egy két szerencsés aki nem - hagyom rá, hiszen ellenségekben nem szűkölködött sosem, ezt aláírom. Mondjuk én sem, de az enyémek vészesen fogynak.
- Nem, csak van benne motiváció és meg akar felelni nekem - mosolyodom el kellemetlen, éles mosollyal hiszen én értékelem az ilyet és ezt Shiva is nagyon jól tudja. Ha valakit emberszámba veszek ott több van mint szimpátia, és kell valami ami megragadja a figyelmem. A fiút látják a szemeim.
- Fontos? Nem. Egy érdekes játék csupán, de nem akarom még elrontani szóval Te ne menj a közelébe. Ha mérsékelné a gyűlöletét irántad, jó tanoncod lehetne - mosolyodom el könnyedén ahogy a hajába simítok, mintha édes kis semmiségeket suttognék neki, aztán a gong szót hallva a ketrec felé fordulok. Vad, heves és gyilkos küzdelem veszi kezdetét és szürke szemeim szinte fénylenek ahogy iszom magamba a látványt.   

  ♪ No more sorrow
••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Fight baby, fight! - Shiva & Ares   

Vissza az elejére Go down
 
Fight baby, fight! - Shiva & Ares
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Run, baby, run - October, Ville & Birdie
» Ice, ice baby!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Central City :: Danville-
Ugrás: