There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics
» Játékostárs kereső
by Joker Vas. Dec. 16, 2018 9:49 pm

» Unnatural Selection - Ivy & Constantine
by Pamela Isley Vas. Dec. 16, 2018 9:48 pm

» Hatalmi Harcok: Gardenering
by Pamela Isley Vas. Dec. 16, 2018 4:17 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Vandal Savage
 
Pamela Isley
 
Sandra Wu-San
 
John Constantine
 
Faye Fairthorne
 
Jason Todd
 
Harleen Quinzel
 
Conner Kent
 
Ares
 
Victor Stone
 
Music

Share | 
 

 New aqua life? Enemy or...what the awesome ass?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Jul. 01.
Tartózkodási hely :
Posaidonis, Atlantis közelében
Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTárgy: New aqua life? Enemy or...what the awesome ass?    Vas. Aug. 12, 2018 11:13 pm

Aquawoman & Aquaman

Hogy mit kerestem, pont itt a Bermuda Háromszög közelébe? Semmi jót igazából, pár rebellis tagot, aki lázadást próbált szítani a birodalomban, már megöltem őket. Bezzeg Batmen itt erkölcsi filozofálgatna az ölésről, ám ez a tenger én pedig a királya vagyok ennek a helynek, senki se szóljon bele abba, hogy mit csinálok a területemen. Elegem volt abból, hogy elnyomtak, amíg még ember voltam, de itt megtaláltam magamat. Nem kell visszafognom az erőm és mindenkinek nekimehetek, aki ellenem tör.
Épp az egyik fehércápával etettem meg az egyik tagot, aki Aqualad életére próbált törni. Ő az egyetlen a népemből, akiben megbízom, amióta itt vagyok, történt némi változás, már nincs annyira megbélyegezve senki sem, a mássága miatt. Ők is teljes értékű életek. Igen, két világban éltem, megtapasztaltam jót is és rosszat is.  A másik két tetemet elintézik majd a halak, nekik is kell enniük valamit.
Most csend van, odafent is, de nem voltam hajlandó elfogadni semmiféle eszközt a Denevértől, azért nem vagyok minden piti ügybe bevonható, ha akarnak valamit keressenek meg, néhány hal figyeli az izlandi falu környékét, ha netán arra tűnne fel, akkor elhozhassák hozzám az üzenetét.  Mikor végeztem a csendes vérengzésemmel, leültem az egyik zátonyra és háromszöget figyeltem, a tenger hullámai másképp rezegtek, másképp hullámzottak most körülötte.
Különösnek véltem, és tudni akartam eme változás okát.  Vártam egy darabig, majd felkeltem a helyemről és elindultam, vissza onnan ahonnét jöttem, Atlantisba, ám egy robbanás taszított hátba, vagy tudom is én mi. De nekirepültem az egyik zátonynak, aztán felkászálódtam, és óvatosan kikukkantottam a sziklák mögül, hogy mégis mia fene történt. Az örvénylés közepén pedig megláttam egy igazán gyönyörű teremtést, kapott levegőt, ergo fajtánk béli, és a ruhájából ítélve harcos lehet. Gyönyörű harcos, Wonder Womannél is gyönyörűbb, bár… közelebb kellene mennem, hogy jobban lássam. Micsoda hülyeséget beszélek, innen is jól látom.  Ám mivel én vagyok itt, ő meg ott, és ez az én területem, jobb ha fogadom.
- Hé! Te! – hát semmi köszönés, na… Előbb találjuk ki, hogy érti-e amit mondok, mert lehet akár UFO is, mint a lézer szemű.
- Érted, amit mondok? – nincs nálam fegyver, elvégre puszta kézzel is képes vagyok leverni az iménti alakokat, és a cápaetetés a hobbim. Nekik is enniük kell valamit.
Csak egy nadrágot viselek, hogy ne legyen teljesen fedetlen a testem, ennyire ne mvagyok civilizálatlan, még ha úgy is látszik.


megjegyzés █ Way down we go █ szószám █
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jul. 03.
Tartózkodási hely :
Atlantis
Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTárgy: Re: New aqua life? Enemy or...what the awesome ass?    Csüt. Aug. 16, 2018 3:02 pmOrin & Mera
Never give up

Ezt nem hiszem el, ilyen a világon nincs. A népem, a saját népem...! Azok a katonák üldöznek, kik egykor az életemet óvták. Elővigyázatlan voltam? Meglehet. Azt hittem, a béke örök és megtörhetetlen. Fogalmam sem volt róla, hogy miféle erők ármánykodnak mögöttem s szépen lassan beleették magukat az alattvalóim tudatába. Bármi amit mondok, el sem jut hozzájuk. Menekülnöm kell, de hol is lehetnék itt biztonságban? Leron orvgyilkosokat küldött utánam, csak idő kérdése, hogy megtaláljanak, gyorsabb vagyok ugyan náluk, de örökké még én sem tudok úszni. Életemben nem féltem még annyira, mint most. Hallom a közeledtüket, a víz megsúgja, ha valaki siet felém, s én, mögöttem a sziklafallal, már nem tudok hová menni. Görcsösen tapadok neki, ujjaim reszketve fognak rá az egyik korallra, mi kezem alá kerül. Mi legyen? Most mi legyen? Nem akarom megölni a saját népemet!
-Nem... nem... NEM!  
Magam sem tudnám hirtelen megmondani, hogy mi történt, csak az a bizonyos, hogy valamit én csináltam. Egy olyan erő aktiválódott bennem, aminek eddig a létezéséről sem tudtam. Annyira máshol akartam lenni, hogy... a testem utasításnak vette. Kékes fény szabadult fel és egy kapu nyílt ki mögöttem, ahol eddig sziklafal volt! Magába szippantott a vízzel s néhány gyilkossal együtt, egy örvény közepébe kerültem, pontosabban, én indítottam azt valahogy. Mire kitisztult minden, egy számomra ismeretlen óceán tárult fel előttem. Hol vagyok? Mi ez a hely? Döbbenetem az arcomra van írva, ahogyan reflexszerűen usszanok odébb, amikor hangot hallok valahonnan. A kérdés maga sértő, de a hím itt előttem... már nem annyira. Meglepetten pillogok rá, most először vitte el a macskahal a nyelvemet.
-Én... menjetek innen!
Kezdeném valahogy, bár azt se tudom mi is történt pontosan, azonban az a három gyilkos nem érzi úgy, hogy megszabadult volna Lerontól. Fájdalmasan torzul el az arcom, miközben odébb úszok egy lándzsa csapása elől. Miért csináljátok ezt... Szemeim égkék fényben izzanak fel, jobb tenyerem feltartva örvényként szívja oda a vizet, majd ahogy kicsapom a kezem, kemény vízzé váló nyilak hada zúdul feléjük.
 
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jul. 01.
Tartózkodási hely :
Posaidonis, Atlantis közelében
Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTárgy: Re: New aqua life? Enemy or...what the awesome ass?    Vas. Okt. 14, 2018 11:30 am

Aquawoman & Aquaman

Gondolhattam volna, hogy csak nekem lehet ekkora szerencsém! Csak semmi udvariaskodás, tényleg… a következő pillanatban felgyorsulnak az események, ő sem épp velem van elfoglalva, de én sem vagyok rest, ha a saját bőrömről van szó, azonnal mozdulok.  Nem kérdezek, mindig is előbb ütöttem és szemmel láthatóan a nő segítségre szorul, noha ő maga is harcos alkatnak tűnik. Ki kell ,hogy térjek a nő lándzsái elől, az alattunk elterülő örvényekből magamhoz szólítok egy vízi elementált, és őt is bevonom a csatába, hogy együtt védjük a területünket, kérem, a szokásomhoz híven, nem pedig parancsolok neki. Tudom, a saját bőrömön tapasztaltam, milyen az, ha valamit kikényszerítenek belőlem az akaratom ellenére. Én sem akartam király lenni kimondottan, így tudom, hogy milyen a kényszer, de legalább nem várják el tőlem, hogy naphosszat a trónon üljek, sokkal jobb szeretem ha teszek is valamit, így teszem a dolgom, azt amihez értek. Védem magam és a birodalmat a betolakodóktól. Mivel mind a négyen egy portálból jöttek, így nem kérdés, hogy ellenségek, főleg a három tag. A nő más kérdés, vele később számálok, de a nagyobb problémát a fegyveresebb alakok jelentik. Első blikkre azt gondolnám, hogy a nő a népemből való is lehetne akár, de nem hiszem, mert nem kifejezetten ismerős, jó. Azért én se ismerhetek mindenkit töviről hegyire. Ahogy egyre dühösebb leszek, szürkülnek a szemeim, a tenger hullámokat vet felettünk, de idelent nem érezni ennek a hatását, egyelőre.  
Mivel a tagok észreveszik, hogy én se lehetek elhanyagolható tény, így nekem is nekem esnek, legalább az egyik, a másik az elementálommal van elfoglalva, míg a harmadik a vörös nővel. Nem nagy falat az első tag, így hamar a földbe döngölöm. Egy az örvényből érkező elementál veszi fogságba, és tartja egyfajta buborékban, hogy ne menekülhessen. Eközben egy delfin érkezik Poszeidon szigonyával hozzám. A delfinek mindig is a barátaim voltak, időről időre meglátogatom azt a rajt, akikkel nevelkedtem, és látom ahogy nőnek a borjak, és újak csatlakoznak hozzájuk, van egy aki nagyából egy korú velem, ő a leghűségesebb társam, szinte egymásra vagyunk hangolódva. Érzi, ha baj van a közelemben, és azonnal jön. Így most már egyenlő félként küzdünk, szigonyos a szigonyossal, még csak-csak visszafogom magam, de hamar rájövök, hogy nem túl nagy ellenfelek. Nem olyan erősek, mint azt gondoltam volna. A második fazon, akivel harcoltam, hamar átszúrt bordákkal végzi, a vére színe ugyan olyan, akár csak az enyém. De nyilvánvaló, hogy egy másik dimenzióból jöttek, összeállt a kép, hiszen az imént látott jelenség az afféle dimenzió ugrás volt.
Nem nagy cucc, gondolkodni is tudok, nem csak a hirtelen természetemről vagyok ismeretes.
A harmadik az az ipse, aki a vörös bigét készül felnyársalni, de az újra megjelenő víz dárdák miatt vetődnöm kell, kénytelen vagyok. Nincs mese.  Elismerőn hümmentek és a szigonyom nyelével vágom hátba az őt támadót. Így kívül esek a vízdárdák ható sugarán, de remélem segítek a vörösnek is.megjegyzés █ Way down we go █ szószám █
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jul. 03.
Tartózkodási hely :
Atlantis
Hozzászólások száma :
4

TémanyitásTárgy: Re: New aqua life? Enemy or...what the awesome ass?    Vas. Okt. 14, 2018 10:15 pmOrin & Mera
Never give up

Fáj a szívem, vérzik a lelkem minden egyes csapással omlik össze a bensőm kápolnája, mikor a dárdáim felsértik a valaha volt katonáim testét. Véletlenül, sőt...nem is. Szándékosan nem találom el őket rendesen, valamiért még mindig reménykedem abban, hogy észreveszik szabadságuk és abbahagyják a támadásomat. Túl naiv vagyok... nemhogy nem lassulnak, de egyre nagyobb hévvel akarnak az életemre törni. Könny hull alá a szemem sarkából, olvad bele a nagy óceán egészébe, miközben a lelkem hasad szét. Épp csak villanásokat látok abból, ami körülöttem történik. Nem tudhatom, hogy az a helyes hím ellenem fordul-e, elvégre haramiákat hoztam a fejére, igaz akaratlanul is.
-Kérlek... hagyjátok abba.
Az egyik megtaszít, belecsapódom a korallzátony egyik kiszögellésébe, nagy hullámot vetve omlik össze a hátam mögött, mialatt én újabb dárdákat zúdítok előre, most vaktában, mert a tenger aljáról felszállingózó homokszemcséktől jóformán semmit se látok. Fájdalmas mosoly surran át az ajkaimon, nem adtok nekem más választást, igaz? Egy karlendítéssel bírom örvénylésre a vizet, a homok szét szóródik oldalra, s mielőtt még egy szilárd víztüskét indítanék a támadóm szívébe, az itteni őslakos hasonszőrű férfi megtaszítja őt s az egyenesen a tüskémbe esik. Hasfalát átszúrja a hegyes tárgy, könnyes szemmel nézem arcát. Most először néz rám az egykori katonám s olyasmit vélek felfedezni rajta, mely kettétöri a szívemet. Könnyes szemek, üdvözült, kedves mosoly, melynek szegletében vércsermely szállingózik ki s olvad bele a sós vízbe. Ajkai elnyíltak, halk szavak surrantak felém a buborékok tengerén. Legalább a végén.. önmagam lehetek. Alig akartam elhinni a szavait, miközben a tüske visszaolvadt, teste a homokba süppedt s végleg ott maradt, mozdulatlan, mint egy kósza gondolatfoszlány. Lábaim megállnak, már nem tempózok, nem tart fent a víz, lassan süllyedek én is, a test mellé zuttyanok, sarkaimra ülve meredek magam elé, majd körbetekintve látom a másik valaha volt testőröm élettelen testét. A víz körülöttem zaklatottan folydogál örvényszerűen, egyik sodrás balra, másik jobbra, de akad átlós folyam is.
-Idevalósi vagy... igaz?
Reszkető hangom lassacskán szilárdul, felemelkedem a földről, felszegem fejem s mint az Aqua Dimenzió jelenleg épp trónfosztott, de amúgy jogos uralkodójaként pillantok a férfira.
-Hol vagyok? Mi ez a hely és miért segítettél? Onnan jöttem ahonnan ők...
 
Outfit: Link » @ «Music: Link
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: New aqua life? Enemy or...what the awesome ass?    

Vissza az elejére Go down
 
New aqua life? Enemy or...what the awesome ass?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Atlantis :: Nyílt óceán-
Ugrás: