There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics» Hatalmi Harcok: Gardenering
by Slade Wilson Kedd Dec. 11, 2018 3:06 pm


» Fight baby, fight! - Shiva & Ares
by Sandra Wu-San Vas. Dec. 09, 2018 7:40 pm

Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
John Constantine
 
Vandal Savage
 
Faye Fairthorne
 
Jason Todd
 
Harleen Quinzel
 
Conner Kent
 
Pamela Isley
 
Slade Wilson
 
Eros
 
Music

Share | 
 

 Constantine és Gordon - Gothami ügyek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2018. Oct. 29.
Tartózkodási hely :
Gotham
Hozzászólások száma :
5

TémanyitásTárgy: Constantine és Gordon - Gothami ügyek    Hétf. Nov. 12, 2018 12:06 amEgész nap a könyvtárban ültem és kutattam. Bár, néha több embernek is kihoztam a könyveket a raktár részlegből, de főként saját projektemen dolgozhattam. Mára sok minden fellelhető az interneten, így alig járnak könyvtárba az emberek. Hanyagolják a papír alapú információ szerzés ősi ismeretét. Hisz egyszerű a Googlet és control plusz F-et használni hogy minimálra csökkentsék az olvasást. Borzasztó, hogy mennyien utálnak olvasni. Már a Twitter is kiment a divatból, helyette az Instagram a menő sok hastaggel, aminek a felét se olvassák el a követők. Batgirl_offical 7119 követővel rendelkezik. Egész sokan kedvelnek mióta visszatértem, főleg burnsideiak, de az egész világról vannak rajongói a posztjaimnak. Népszerű vagyok és mennyien kérnek segítséget tőlem Instán ezt el se tudom hinni. Mégis borzasztó, hogy a társadalmunk olvasás szeretete csekély.
Senkinek sem hiányzó embereket gyilkol valaki, brutális módon. Szinte majdnem mindig ugyanúgy találják meg a gothami helyszínelők és rendőrök az áldozatokat. Az emberek arcán jelek találhatóak és egy vérrel felfestet körben fekszenek. Belegondolni is szörnyű miért csinálja ezt a gyilkos, de én mégis megpróbálom kideríteni az indítékait. Már sok mindent kizártam, tudom az áldozatokat honnan szedi kik a célpontjai, milyen környékeken.
A történelmi polcok között jártam. Olvastam a szekciókat a témaköröket. A szemem megakad a rituális szón.  
- Ez az! - szólalok meg halkan.
Elgondolkodtam, már sok mindenen, lefuttattam több keresővel is a szimbólumokat, de nem találtam meg a jeleket. Egy mágiában jobban jártas ember tudna segíteni nekem és felismeri a jeleket. Talán Zach megfejti őket, ha elküldöm neki.
A munkaidőmnek már vége volt, de kezdődött a másik. A torony felé tartottam. Elintéztem pár telefon hívást, ellenőriztem a közösségi oldalakat és a rendőrségi híreket.
Már várt ott a kitűnő háttér rendszerem, amely figyel null huszonnégyben, minden Gothammal kapcsolatos bűncselekményt. Több ügyön is dolgoztam a csapatommal együtt, de ezt nem adtam a többiek kezébe. Frankie volt talán az egyedüli, aki sejtette vagy inkább tudta miért tartottam magamnak ezt a feladatot.
Hűlt helye volt mindenkinek, korán érkeztem meg. Látszik, hogy a magán életem most egyáltalán nincs vagyis jobban bele gondolva ez az éltem. Betegesen ennek a város megmentésének élek. Az asztalomon ott hevert pár felbontatlan levél is, amelyeket félre söprök az egyik fiókba. Millió oka volt a levél el nem olvasásnak.
Olvastam a könyvtárból magammal hozott könyvet, de pár óra múlva rájöttem semmi értelme tovább olvasnom a művet, mert nem lesz benne semmi használható számomra.
Besötétedett, alkonyi nap végére járt. A toronyból többször is gyönyörködtem ebben a csodás látványban. Ma erről lemaradtam, de ideje volt egy kis mozgáshoz.
Elindultam, de csak az egyik kedvenc magas épületem tetejéig jutottam, mert egy férfiba botoltam bele. Egy piszkos szőke hajú férfira találtam a kedvenc megfigyelőhelyemen. Még nem vett észre legalábbis úgy tűnt, hogy nem figyelt fel az érkezésemre, több méterre voltunk egymástól és háttal volt nekem. Talán óvatlan voltam és meghallotta az megérkezésem. Talán várt rám.
I am Gordon!

I am Barbara Gordon!
Bat-music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Jan. 18.
Age :
40
Tartózkodási hely :
Ahova a rossz sors vezet
Hozzászólások száma :
186

TémanyitásTárgy: Re: Constantine és Gordon - Gothami ügyek    Hétf. Nov. 12, 2018 12:47 pm

John Constantine©️️️️️️️


Lassan már állandó lakcímet kellene igényelnem Gotham Cityben, olyan sokszor fordulok meg ebben a városban, ami úgy tűnik legalább annyira vonzza az okkult vagy nehezen megmagyarázható jelenségeket, mint amennyire én szeretem a különböző alkoholos italokat.
Miután kimakacskodtam magam a Ravenscarból és visszatértem az államokba New Yorkból ide vezettet az utam, de csak egy veszedelmes orgyilkost és egy ötödik dimenzióbeli törpét kaptam a nyakamba, aki egy lehetetlen feladat elé állított. Persze nem is én lennék, ha egy faromból kihúzott aduásszal meg nem szívattam volna az a dögöt, de reméltem, hogy másodjára nem kell visszajönnöm ide.
Persze nem is lenne a vezetéknevem Constantine, ha nem kellett volna újból beállnom a város bűzölgő gyárkéményeinek sorába. Ha a Zöld avatárja kér fel valamire téged, akkor az olyan, mintha Marlon Brando tenne neked egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Nem éppen egészségbiztosítás a dolog, de jobban jársz, ha igent mondasz a kérésre. Végső soron nem bántam meg a dolgot. Méregcsók kézenfekvő partner volt az ügy felgöngyölítése során és meg kell valljam, hogy nagyon is élveztem vele a munka közbeni csipkelődést. Más sokkal kellemesebb közös tevékenységről már nem is beszélve.
Harmadjára viszont nem akaródzott visszatérni ide, még annak ellenére sem, hogy a város Mr. Whitejának oldalbordája egy felettébb szórakoztató hölgyemény. Az elméjére rácsatlakozott tébolylény már annál kevésbé volt humoros, vagy úgy általában véve kellemes dolog.
Ami a legfurcsább az egészben, hogy az itt megejtett látogatásaim alatt egyszer sem futottam bele a helyi Bram Stoker irodalmi kör egyik tagjába sem. Se Drakula, se az egyik Renfield, se Lucy, de még Mina árnyéka sem vetült rám. Én pedig reménykedtem benne, hogy ez így fog maradni, mindannak ellenére, hogy tisztában vagyok azzal, hogy egyszer valami akkora kupac ganéba fogok beletenyerelni, ami miatt denevér alakú füstfelhőket fogok eregetni sok-sok szál adagolt halál segítségével.
Csak, hogy feltegyem a pontot az I-re, jó öreg Ricthie cimborám leadta a drótot, hogy gyanúsan sok olyan hulla kerül elő Gothamben, akiknek gyanúsan egyező rituális jelek vannak belevágva a testébe.
Kelletlenül ugyan, de ismét rávettem magam, hogy áthelyezzem néhány napra a lakhelyemet az Amerika szemétdombjának gúnyolt gigantikus méretű Tim Burton-i neo-goth filmdíszletbe és nekilássak szaglászni.
A bűvös káró hatos nagyon jó szolgálatot tett, így egész sok információhoz tudtam jutni azt illetően, hogy kik voltam az áldozatok. Az a tény, hogy mindannyian olyan emberek voltak, akik senkinek sem hiányoztak mondjuk nem nagyon lendítette előre nyomozást. Annyit mondjuk megtudtam, hogy olyan pofa öldösi ezeket a szerencsétlen csöveseket, utcagyerekeket és otthonról vagy nevelőotthonból elszökött árvákat, akinek van annyi esze, hogy visszavezesse a természetes szelekció elvének érvényesülését a civilizáltság keretei közé. Mellesleg, így kevésbé kell számolnia a bosszúszomjas rokonokkal és az alul motivált hatóságokkal se.
A rájuk vésett jelek azonban még számomra is újak voltak. Annyit meg tudtam állapítani, hogy nem kaballisztikus, vagy hermetikus hagyományhoz tartozó mágiáról van szó. A vésetek ennél sokkal primitívebbek és egyszerűbbek voltak, ami arra utalt, hogy olyan kultúrából származnak, ahol nem túlságosan dívott a papír használata, vagy úgy általában az emlékek írásos megörökítése.
Ilyen esetekben érdemes egy kicsit beleásni magát az embernek a helytörténetbe és a hozzá kapcsolódó néprajzba, mert egész érdekes dolgokra lehet bukkanni.
Bevettem hát magam a gothami közkönyvtárba és úgy faltam a témába vágó köteteket, mint kiéhezett anyukák E.L. James könyvnek gúnyolt nyomdaipari hulladékait.
Jól gondoltam, hogy ezek a jelek nem a keresztény kultúrkörhöz kapcsolódó mágiát hivatottak aktivizálni. Sokkal ősibb, törzsi jellegű varázslat volt ez, amit a pionírok előtt itt lakó indián törzsek sámánjai űzhettek, hogy megnyerjék a szellemvilág jóindulatát.
Körülbelül ennyit tudok meg a könyvtári állomány anyagából. Nem túl sok, de egy közkönyvtártól ne várja azt az ember, hogy mindenféle véres rituáléról ad behatóbb ismertetőt. Ha így lenne, akkor Shoggotok rohangálnának az utcákon, minden második embert bedugnának az Arkhamba, a Necronomicon pedig tiltólistás könyv lenne.
Ráállítottam Ritchiet a városban használt számítógépek figyelésére. A technorizsát túlságosan nem értettem, de annyi lejött, hogy minden internet hozzáféréshez tartozik egy azonosító, amivel nyomon tudja követni az adott kütyü információcseréjét. Nevezzenek nyugodtan technofóbiásnak,  de én csak egy kivénhedt punk vagyok. Nem kell nekem a cyber előtag.
Amíg meddőn kutakodtam a többi könyvtárban és kajtattam néhány utcai mágust, Ritchie dobott nekem egy címet. Elég sokat beszélt arról, hogy mennyit szívott azzal, hogy megkerülje valami Orákulum nevű hacker tűzfalait, de ennyi erővel hindi nyelven is elmesélhette volna Tom Crusie legújabb filmes agyhalálát, mert a végeredményre voltam kíváncsi, nem az oda vezető útra.
A lényeg az, hogy az egyik patinás óratoronyban van egy magas fordulatszámon pörgő szuperszámítógép, ami az én ügyemhez kapcsolódó adatokat keres és elemez.
Nem vagyok digitális bennszülött, így muszáj lesz kapcsolatba lépnem a gép tulajdonosával, hogy tovább tudjak haladni.
A kelletlen cimborám infói alapján a legtöbb aktivitást az esti órákban mutatja, így le kellett mondanom a pihenésként betervezett romantikus estéről egy üvegnyi Jack Daniels-szel és felteleportálni magamat az óratorony tetejére.
Ahogy elnéztem szinte minden bejárat le volt zárva és semmi lehetőségem nem volt bekukkantani a torony belsejébe, így az újabb teleportációról is le kellett mondanom.
Félig unottan gyújtottam rá egy újabb adag életrablóra és a korlátnak támaszkodva füstöltem.
Néhány perc múlva megéreztem egy másik személy jelenlétét. A mágia egyik előnye, hogy fogékony leszel az ilyenekre. Hívhatnánk női megérzésnek is ha akarnánk. Nekem amúgy csak fele annyira lenne olyan sértő így értelmezni a dolgot, mintha egy kevésbé Freddy Mercury jellegű férfira mondanák ezt.
Az aurája alapján egy relatív fiatal személyről beszélünk és az alig halható, de stabil léptei alapján azt mondanám, hogy egy nőről van szó.
Szippantok egy utolsót a bűzrúdból, majd mielőtt egy újra gyújtanék kiengedem a kezemből és hagyom, hogy leessen a mélybe.
-jól sejtem, hogy Orákulomhoz van szerencsém? - teszem fel neki a kérdést, de még nem fordulok hátra
Ebből a helyzetből még bármi lehet, de az, hogy nem próbált hátba támadni azt jelenti, hogy nem ellenségesek a szándékai.
Még...

Magic.

The ultimate tool with the ultimate

sacrifice.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Constantine és Gordon - Gothami ügyek
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham-
Ugrás: