There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Ha melletted ébrednék
by Lobo Yesterday at 2:13 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
Faye Fairthorne
 
John Constantine
 
Dick Grayson
 
Song Taewon
 
Harleen Quinzel
 
Orin
 
Raven Roth
 
Conner Kent
 
Proinsias Cassidy
 
Music

Share | 
 

 Suprise Party - Bruce & Dick

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2017. Oct. 26.
Age :
31
Tartózkodási hely :
New York - Gotham
Hozzászólások száma :
18

TémanyitásTárgy: Suprise Party - Bruce & Dick    Vas. Jan. 13, 2019 7:27 pm


Bruce & Dick
Időnként szoktam beszélgetni vele is, telefonon. Miért ne tenném? Azon kívül, hogy külön váltak az útjaink, ő lesz a mesterem, az első mindig is. Előfordult, hogy helyettesítettem, mert olyan eseményen kellett részt vennie, amiről a fenének se hiányozhatott. Ilyen az élete egy maga fajta playboynak. Nekem meg az a szerencsém, hogy ő tanított, és megbízik bennem annyira, hogy felvegyem a ruháját, noha akkor is kicsit át lett alakítva az én stílusomhoz. A hangtorzítónak hála pedig sosem jöttek rá a cserére, sem pedig arra, hogy Batmant össze lehetne téveszteni Bruceval. Kíváncsi vagyok, hogy esetleg egy ilye esetleges helyettesítés miatt hívott-e vagy sem. Barbara miatt nem szívesen jöttem a városba, ugyanis nem igazán baráti volt az elválásunk, egy beígért de elmaradt randi, aztán abba is maradt a dolog. Pedig meg kell hagyni Barbara igazán kedvemre való, és tüzes, de pont akkor kéne megszólalnia a lelkiismeretemnek? Mert más nő jutott eszembe inkább,és pont kapóra jött a városban is a kis csetepaté az Arkham környékén. Örömmel vetem be magam a bűn felszámolása ellen. A Batcave felől közelítek, megállnia se kell a motornak, már gurulok is a vízesés alatt. Tudja, hogy jövök, ha nincs is itthon, Alfred biztos, hogy figyel a közeledtemre. Így is van, megállítom a motort az emelvényen, és leveszem a sisakot, majd legyalogolok a lépcsőn. Itt mindig elfog a nosztalgia, körbepillantok Bruce felszerelésein, az új Robin, Damian, majd Tim a Vörös Robin ruháján, és halványan elmosolyodom. Szerencsére sosem pótolható és elveszíthető alkatrészeknek tekintett minket. Számára mi is érző lények vagyunk, a Robinok is a családja, akik az ő nyomdokait követik, még ha az ifjú Robin ruháit ki is nőjük, a saját utunkra lépve megtaláljuk a saját céljainkat. Eleinte kicsit haragudtam rá, hogy visszafogott, és megölte helyettem a szüleimet kivégző tagot, de végül, idővel beláttam,csak segíteni akart rajtam. De ehhez fel kellett nőnöm, és el kellett követnem a saját hülyeségeimet. Mégis képes volt megbocsátani nekem, és nem kezel már gyerekként, ez is fontos volt számomra, hogy ne kezeljen a sebzett lelkű srácként, aki a kanapéján sírta végig az éjszakákat, Alfred kakaójával karöltve.
Az említettre mosolygok, miközben az álarcomat is leveszem.
- Öröm újra látni Alfred, szinte alig változik valamit az évek során. ó, ez nagyon is nagy dicséret, és a hangom is megtelt melegséggel, miközben hozzá szóltam.
- Bruce merre van? ahogy mellé lépek egy törölközőt nyújt felém, és egy lezárt öltönytartó zsák felé int. Felvonom a szemöldököm.
- Ha tudom, hogy a főbejáraton kellett volna jönni, eleve alkalomhoz illőn öltözök… forgatom a szemeimet, majd elindulok az itteni fürdő felé, megáll az eszem, nem tudom elképzelni, hogy mibe csöppentem. Mert Brucenál sose lehet tudni, tudtam ,hogy híres arról, hogy bizonyos esetekben túlkapjon, még akkor is ha hajlamos elfeledkezni erről arról.
- Apropó Dick Úrfi, tudom, nincs oda az ilyesmiért, de kérem próbáljon meg jó arcot vágni ehhez. Wayne Úrfi csak így tudta megoldani, feltűnésmentesen az egész partit… - jól hallhatóan felnyögtem.
- Nem ártana Alfred, ha több dolgot árulna el arról, hogy mihez kellene jó arcot vágnom… töröltem meg a hajamat, miközben Alfred a váltás ruhával serénykedett. Persze, ahogy az elvárható, minden az én méretemben van.
-Tudja, egy kis kinevezési és szülinapi party a Jump Citybéli Wayne Enterprises vezető bizottságának élére. – utáltam, ha Alfred rébuszokban beszélt, és hajlamos volt rá. Nem is értettem, hogy minek kell eljönnöm ide. Persze, pár hete elkaptam két balféket, akik ki akarták rabolni a Wayne Enterprises épületét, de bénák voltak, ügyetlenek, és Slade bérelt fel egyébként is pár marhát a figyelmem felkeltésére. Tudták, hogy ha a Wayne-el kapcsolatos ügyekről van szó, az alvilágban, azokra felkapom a fejem, és Slade jobban ismert, mint én saját magam.
- Tehát csak sodródjak az árral, tapsikoljak és mosolyogjak, míg a háttérben Bruce teszi a dolgát és titokban ügyködik a Batmen jelmezes ügyein? – Alfred alig láthatóan elégedetten mosolygott, mire végre a csokornyakkendő is felkerült rám, ennél fessebb, és tisztább nem is lehetnék.
- Ha kérhetem, az egykori szobájából fáradjon a lépcsők irányába. – persze Alfred, igen Alfred. Szusszantottam, és kék szemeim rá villantottam, szórakozottan.
Így a titkos járatokon keresztül beléptem az egykori szobámba, szinte érintetlenül állt itt azóta is, mindketten megőrizték a holmijaimat, már amit épp itt hagytam, mert elég viharosan távoztam egykor. Kipillantottam az ablakon, innen látni lehetett a nyüzsgést, az autókat. Bruce nagyon kitett magáért.
Végül kiléptem az ajtón, és magabiztosan haladtam végig  a folyosókon, még menet közben megálltam megigazítani a nyakkendőt, és a díszem, majd elindultam a lépcső irányába. Szerettem volna elvegyülni, amennyire csak lehetséges, de nem sikerült, páran így is kiszúrták az érkezésem.
- Ó nézzenek oda, Mr Greyson! – szaladt oda egy mitugrász firkász, tudtam ,hogy az újságnál dolgozik, és szert pletykálkodni, de én csak rá mosolyogtam, a tekintetemmel Brucet kerestem. Nagy szélhámos, társaságban annyira barátságos, hogy bárkit kenyérre tud kenni, de látnák a bőrszerkójában, egy domina sírva bújhat el mögötte, nem ismer könyörületet.
- Ms Weston, örülök, hogy újra láthatom. biccentettem, ő meg pilla rebegtetve mosolyogva pillantott felém. Amit persze nem tudtam, és Alfred volt olyan kedves és nem mondott el az –az, hogy engem akar Bruce a Jump Citybeli cége élére helyezni, valahogy elsiklottam eme hiányos információ felett. Sokat veszekedtem vele, hogy nem azért mentem oda, hogy azt a céget igazgassam. Jól lehet, hogy kellett volna valami munka, ami látszólag van, amellett, hogy éjjel dolgozom, inkognitóba. Ha tudnám,hogy mi a célja a kamu partival, és kinevezéssel, el se jöttem volna ide. De egyelőre még gyanútlanul sétálgattam, az önkéntesen rám tapadt bögyös, ám de undorítóan vörös flitter ruhás firkásszal az oldalamon. Minél hamarabb partnert kell váltanom.
-Maga mit tud arról, hogy kit fognak kinevezni, és kinek a születésnapját ünnepli Mr Wayne? Nagy ember lehet, hogy ha ekkora felhajtást képes csapni érte. - és tessék, kéretlenül ,de ömlöttek az infók belőle, hát ha a ruháját nem is de a bő információktól ömlő ajkait mégis megkedveltem, pillanatnyilag, beszélj még, hátha több mindent árulsz el , mint Alfred.


music: Uprising ● notes: Already  ● words: 972● ©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2018. Oct. 13.
Tartózkodási hely :
Gothami éjszaka
Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Suprise Party - Bruce & Dick    Szer. Jan. 16, 2019 9:00 pm
Dear Dick

Nagyon sokat gondolkoztam rajta hogy közeledik az egyik olyan esemény, amit fejből tudok. Keveset jegyzek meg, felesleges dátumok, de mégis Dicknek lesz a születésnapja, és ő az első akit... kitanítottam, és az első aki mltó lett a Robin titulusra és aki viselte a ruhámat amikor én képtelen voltam rá, így biztosítva azt hogy Batman mindig ott legyen és töretlen, időt álló jelképként segítse a város lakóit.
Sok szép, és néhány kevésbé szép emlék is fűz hozzá, és azt hiszem ő áll a legközelebb ahhoz hogy a barátomnak nevezhessem. Én nem vagyok képes nyitni és barátkozni, mindaz csak Bruce képessége, és csak ő él vele. Batman magányos, és Alfred az akiben kételkedés nélkül megbízik. Ő az egyetlen, aki számít, és aki mindig is az első lesz számomra.
Dick sem éppen elhanyagolható, így hát megbíztam Alfredet hogy rendezzen egy iszonyatosan nagy partit, olyasmit amit talán még soha nem adtam. Valami ürügy folytán a Wayne vállalat nevében, és kiküldtük a meghívókat is, mindenki aki számít szerepel a meghívottak között. Dick is, de ő nem hivatalos meghívást is kapott, és egy kitalált szöveget hogy miért is kell itt lennie.
Az este előtt, még sokat szervezkedtem, és próbáltam kitalálni hogy mi is az amit igazán adhatnék neki hiszen minden ami számít már az övé. Ismer engem, ismeri Batman titkát, és a batcave minden zegét zugát, mégis mi az ami még nem áll a rendelkezésére?

Estére minden készen áll, Alfred kitett magáért és nekem már csak meg kell jelennem. Makulátlan a megjelenésem. Bruce Wayne, millárdos, sármos playboy és örökké független. Nem tud behódolni egyetlen nőnek sem, bár mindegyikkel szívesen flörtöl. A szív meg halott odabent. Senki nem látja, senkit nem érdekel, amíg eljátszom a kedélyes házigazdát, és minden udvariassági kört le kell futnom, még mielőtt megtenném a nagy bejelentést. Alfredet keresi a pillantásom, aki halvány mosollyal és biccentéssel jelzi hogy a kért személy már itt kószál, elvegyülve a tömegben. Fellépek a kis pódiumra, és onnan hordozom végig a tekintetem a tömegen. Igen, ott van azzal a vörös hajú újságíróval. Fogalmam sincs mi a neve. Mindenesetre egyszer biztosan bemutatta nekem valaki.
Egy kis idő után, kezembe veszek egy pohár pezsgőt, és fellépek a pódiumra és az odakészített kis mikrofont kopogtatom meg hogy felhívjam magamra a figyelmet.
- Kedves Hölgyek és Urak. Köszönöm hogy eljöttek, és erősítik az este fontosságát jelenlétükkel. Mindannyiuknak, köszönet érte - kezdek bele, ahogy elhalkulnak, és körbenézek. Teljesen más szavakat mondanék, ha nem Bruce-ként kellene beszélnem, hanem csak nyersen, őszintén. Hazudni is egyfajta tudomány, és én megtanultam.
- A ma este egyik kiemelt vendégét is köszönteni szeretném köreinkben, ám még mielőtt megnevezném, elmondanám hogy ez nem egy rendhagyó születésnapi rendezvény - fordulok a pódiumra, és egy kis bársonydobozt veszek le onnan. Amiben egy kitűző/kitüntetés lapul, amire a Wayne vállalat emblémáját gravírozták, a hátuljára meg egy jelet, amit csak mi értünk meg.
- A wayne vállalat stabilan és erősen van jelen a piacon, ami nem csak az én érdemem, de az Önöké is. A részvények nagyrésze ugyan az enyém, de egy fecske sem csinál nyarat, és a vállalathoz mindenki hozzátette a maga részét. Szeretném ha ez így is maradna, és továbbra is gyümölcsöző lenne az együttműködés - jelentem ki, és körülpillantok újra, hogy lássam Dicket. Aki az első Robin volt mellettem.
- Ez a kitüntetés... egyfajta tisztelgés egy olyan ember előtt, aki már nem lehet itt ma. Thomas Wayne előtt. Ez a kitüntetés, egyfajta elismerés, és a Wayne vállalat egy jelképes része, egy olyan embernek, aki nélkül én nem állnék itt ma - hatásszünetet tartok, és pillantásom megtalálja Nightwingét.
- Dick Grayson, kérlek gyere fel ide - szólítom meg ahogy felé biccentek a pezsgős poharammal.
- Igyunk ma mind, az ő egészségére is - emelem fel a poharat és tapsvihar tör ki ahogy átvág a tömegen hozzám.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Suprise Party - Bruce & Dick
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Gotham :: Batcave-
Ugrás: