There's the whole Universe to have fun. Stay or run?
 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Most történik
∇ 2019.01.04 - Jump City: Robotméhek támadták meg a belvárost. 3000 ember fertőzött, egy harmada már halott vagy haldoklik. Kijárási tilalmat rendeltek el.
∇ 2019.01.05 - Gotham City: A termőföld öntözővizét megfertőzték. Magas koncentrációjú idegméreg vegyült a vízbe. Batman minden erejével azon van, hogy reggel ne induljon be az automatikus öntözés.
Chatbox
Oldalunk
Latest topics


» Ha melletted ébrednék
by Lobo Yesterday at 2:13 pm
Statisztika
Hatalmi Harcok
Gotham

Batman

Hero

Poison Ivy

Villain
Metropolis

Noname

Hero

Noname

Villain
Central City

Noname

Hero

Noname

Villain
Star City

Noname

Hero

Noname

Villain
Jump City

Noname

Hero

Poison Ivy

Villain
Atlantis

Noname

Hero

Noname

Villain
Top posting users this month
Sandra Wu-San
 
Faye Fairthorne
 
John Constantine
 
Dick Grayson
 
Song Taewon
 
Harleen Quinzel
 
Orin
 
Raven Roth
 
Conner Kent
 
Proinsias Cassidy
 
Music

Share | 
 

 You're late... - Tinder & Lobo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: You're late... - Tinder & Lobo   Szer. Júl. 04, 2018 5:37 pm


Tinder x Lobo

Jump City unalmasságát, feldobja Lobo járgányának fülrepesztő hangja, ahogy kényelmesen átrötyög a belvároson, és nem is szűkölködik kiguvadó szemekkel néző járókelőkből. Furcsa alak lehet nekik, hiszen nem mindennap látni egy majdnem hófehér bőrű, jó két méter magas, hegyomlás szerű férfit, fekete raszta tincsekbe rendezett hajjal, olyan motoron ami bármelyik sci-fiben megállná a helyét. Kényelmesen terpeszkedik az ülésén, ami jó esetben két ember számára is kényelmes, de általában senki nem olyan elvetemült hogy vállalkozzon arra hogy felüljön mögé. Pedig mögötte aztán nem lenne mitől félni.
Alapvetően nem itt lakik, de ki szokott venni egy lakást ha itt jár, és a kismadarával találkozik. Bár se nem tollas, se repülni nem tud, magában mindig így nevezi a lányt, aki nem hagyja őt békén sosem és most egy hosszabb út után tér vissza ide.
Végigzakatol a külvároson is a kis házig, és az udvaron hagyja a motort, úgysem fog beleteleni két órába és már a nyakán is lesz a kis energiabomba. Addig pedig bevág pár sört és összefüstöli a házat szivarral, és az ölébe veszi kedvend állatát, aki itt őrzi a házat. Egy öregedő korban lévő rottweilert és azt simogatja.
Nem is vár sokat és az ajtó felé fordul, még mielőtt belépne a lány.
- Lassú vagy! Már két órája itt vagyok, mi tartott eddig? - köszönti a maga kedves stílusában.
- Konyha, sör - ha igényelné, bár Tinder általában nem iszik.


• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Mar. 31.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Jump city
Hozzászólások száma :
15

TémanyitásTárgy: Re: You're late... - Tinder & Lobo   Vas. Júl. 15, 2018 8:48 pmLobo & Tinder ©️
Már izgatottan vártam a mai napot és ezt többen is észrevették rajtam. Nem tudott elég gyorsan múlni az idő és szinte ugráltam mindenhova, hogy minél előbb végezhessek. A hajnali szállítmányt is várni kellett, többen is elkéstek, de mégsem haragudtam annyira, mint várták tőlem. Innen is lehet tudni, hogy különleges "emberrel" fogok találkozni. Azt már rögtön tudtam, hogy nem ember, amikor először találkoztunk, ezt nem volt nehéz kitalálni.
Akkor kicsit túlszámoltam magam, mennyi emberrel bírok el egyszerre, főleg a mentális képességeimmel. Nagyjából hármat tudok egyszerre befogni, ha nyugodt vagyok és tudok koncentrálni, de amint abból kizökkentenek, másra sem tudok figyelni. Tehát verekedni sem igazán, vagyis az ötük ellen esélyem sem volt. Kettőt kiütöttem, de a többivel már nem tudtam mit kezdeni és már arra készültem, hogy túl kell ezen esnem, nincs mese. Akkor jelent meg ez a hegyomlás, akihez most is tartok. Tudni akartam, milyen is ő, ezért nem hagytam magam lerázni és azt hiszem, valahol megkedvelt.
Már csak a napi adag utcai árusítása van hátra végre, ezért felpakolom a hátizsákom, mert a kabáthoz túl meleg van és megindulok gyalog a házhoz, ahol találkozni szoktunk. Menet közben találkozom a szokásos vevőimmel és ismerőseimmel, de valahogy elég lassan megy ma az üzlet és mire észbekapok, két órával később vagyok, mint kellett volna legyek. Rohanni kezdek és erősen lihegve és leizzadva esek be az ajtón.
-Bocsiiiiiii, nem ment elég gyorsan az üzlet -nyüsszögök az ajtóban, ahol fél lábon állva igyekszem megszabadulni a bakancsomtól. Hogy mennyire meleg van! Még nekem is túl meleg lassan.
-Vettem -intek neki, hogy tudomásul vettem, ahogy keresztül megyek a szobán a konyháig, hogy szerezzek magamnak egy üveg vizet, meg még egy sört neki. Én általában nem iszom, mert annál jobban ismerem az alkohol hosszú távú hatását, hogy feleslegesen igyak. Lehuppanok elé törökülésben a földre és odaadom az üveget neki, miközben meghúzom a magamét.
-Merre jártál? Mit csináltál? Mi érdekeset láttál? -kérdezgetem lelkesen, hiszen szeretem a stílust, ahogy mesél és mindig érdekeseket mondd.
Don't wanna touch you, but you're under my skin
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: You're late... - Tinder & Lobo   Hétf. Szept. 24, 2018 6:07 pm


Tinder x Lobo

Türelmetlenkedik már egy ideje, hiszen a türelem sosem tarzozott a legerősebb jó tulajdonságai közé. Már azon kevesekl közé, ami van neki. A szélesképernyős tévét nézi és a befogadott kutyái közül is a kedvencét simogatja egy kiöregedett rottweilert. Számára nem sokat jelentnek az emberek, jönnek és mennek, és kedve szerint ki is használja őket ha okot lát rá, vagy csak komiszabb kedve van. Az állatokkal viszont kijön, akik annak ellenére odamennek hozzá hogy a tömény erőszak két lábon járó példája, és tetszett neki ez a feltétlen bizalom. Megbizonyosodott róla hogy az emberihez képes fejletlenebb lények de mégis elbűvölőek. Lobonak sok kutyája van, de mégis vannak kedvencek és szeret is velük foglalkozni.
A kismadara viszont késlekedik, és már már megfordul a fejében hogy utána kéne néznie, de éles hallásával már jóval korábban kiszúrja hogy ide felé lohol, így már kérdéssel is fogadja.
- Az üzlet, mindig csak az üzlet. Mégis mi a fenével kereskedsz hogy ennyire kiteszi a mindennapjaidat?! Most jöttem vissza, nem igaz hogy két órát kellett várnom rád, mikor máskor már innen landolsz rajtam mielőtt belépnék a házamba... - zsémbeskedik egy sort, de vigyorog is mellé, hiszen bár nincs szüksége emberi kapcsolatokra, valahol egy kcisit unatkozna a lány nélkül. Tinder eléggé pörgős jelenség, és Lobo meglátott benne valamit. Nem félt tőle, attól félt hogy mi fog történni vele ha azok az erőszakoskodók megteszik amit akartak, de őrá nézve nem félelmet látott.
- Vettél, vettél. Levegőt is vegyél - mordul fel ahogy Brandy fejét simogatja és ha most macska lenne még dorombolna is.
- Sok felé jártam és harcoltam pár izgalmas alakkal, és jópár futamot toltam le az éjszakában szóval jó ideig megint nem kell a pénzem miatt aggódnom - simogatja tovább az állatot, de leteszi az öléből hoyg elvegye a sört. Amíg van ital, és kaja addig Lobo is kezelhető jelenség.
- Te megvagy? - kérdez vissza ahogy beleiszik a sörbe, és egy embereset böffent utána. Hát igen az asztali kultúra... az valahol elveszett.

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Mar. 31.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Jump city
Hozzászólások száma :
15

TémanyitásTárgy: Re: You're late... - Tinder & Lobo   Csüt. Nov. 01, 2018 11:16 pmLobo & Tinder ©️
Szaladok, hiszen a medve barátom nem éppen türelmes és nem szereti, ha megvárakoztatom, és már így is elég sokat késtem. Nem fog rám haragudni, de boldog sem lesz, ezért sietek találkozni vele.
Beesek és máris a kutyákat kerülgetem, hiszen abból mindig egyre és egyre több van, de egyáltalán nem zavarnak, az állatokkal sosem kell vigyáznom, hogy akkor most át akarnak-e verni, vagy sem. Szeretem az állatokat és azzal megvett magának a másvilági barátom, hogy jobban bírja a kutyákat, mint az embereket. Persze az sem kis dolog, hogy megmentett a megerőszakolástól... De azt ki számolja, igaz?
-Én droggal, drága -ugrok a nyakába, ha már azt emlegette, persze vigyázzva az ölében tartott kutyára. Megölelgetem gyorsan, ha már annyira azt emlegette és vigyorogva suhanok tovább sört szerezni neki, meg vizet magamnak. Aztán majd később jöhet a sör nekem is. Neki nincs értelme hazudni a munkámról, ő aztán biztosan nem nyomna föl és még el sem ítélne érte, szóval most már tudja.
-Azt is fogok egyszer -pillantok vissza a konyhaajtóból, majd el is tűnök az említett helyiségben. Bár nem túl jellemző rám, hogy vegyek levegőt, általában annyira hadarok, hogy simán úgy tűnik, nekem nem kell levegő és/vagy nincs tüdőm, amivel ez kivitelezhető.
-Ú-ú-ú, meséld el a harcot! Naaaaa, meséld eeeeel -nyüsszögök neki, a legjobb része ezeknek a látogatásoknak, ahogyan mesél, valahogy az haláli, ahogyan csinálja. Végre valaki jól tud történetet mondani! Nem találni mindenhol olyat.
-Most éppen igen, de egy ellenségem felbérelt valakit, hogy támadjon meg. Képzeld, a szemétje elégette az irodámat! És megölte egy emberemet! De aztán elláttam a baját és most keresem, ki merte rám uszítani a köcsögjét. De meglesz és akkor csontlisztet fogok belőle őrölni, aztán majd abba fogok a sírjára a fát ültetni -morgom igazi haraggal a hangomban, de aztán el is nevetem magam a böfögésre.
-Jaj, várj! -gyorsan én is ledöntök egy jó adagot a bubis vizemből, kicsit várok, aztán én is eleresztek egy kisebb, de így is elég jó böfögést. -Ááááh, ennél jobban is szokott menni -vigyorgok, ahogy az egyik kutyust kezdem simogatni, amelyik megkörnyékezett közben.
Don't wanna touch you, but you're under my skin
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


Join date :
2017. Oct. 23.
Tartózkodási hely :
Valahol a motoromon
Hozzászólások száma :
30

TémanyitásTárgy: Re: You're late... - Tinder & Lobo   Szomb. Nov. 10, 2018 9:23 pm


Shiva x Lobo

Az öreg jószágot simogatja, akit egykori gazdája tett ki, mert már nem olyan mint volt. Nyilván nem lesz fiatalabb és ezt nehezményezte, Lobo pedig azt hogy utcára tett egy ilyen szőrös szeretnivaló jószágot, és alaposan a derekára lépett a szerencsétlennek aki megtanulta hogy nem szórakozunk az állatokkal, mert Lobo nem bocsát meg. A kutyát persze megtartotta és most is azt simogatja.
Tinder érkezésére már zsémbelve fogadja, de valahol egy kicsit meg is nyugszik hiszen a kismadara rendben van és nem kell gerincet tépkednie egyenlőre. Kérdéses hogy megtenné-e de végül is majdnem biztos hogy igen. Tetszik neki ez a kis forgószél, és átkarolja egy futó pillanatra és telemegy mindene a színes sörénnyel, és hajat köpködve hallgatja hogy mit is csinál.
- Jó az, sok pénz van benne ha az ember okosan csinálja. Legy egy külföldi behozott konténer Metropolisban ha érdekel - teszi hozzá hiszen fél füllel hallotta. Hogy megveszi, elrabolja, nem csinál semmit az Tinder dolga. Ő nem szól ebbe bele, maximum informálni hajlandó ha kéri, de nem ítélkezik hiszen ő maga sem jobb olykor. Lobo kívüláll minden ilyesmin, és az emberi törvények és normák nem sokat jelentenek neki.
- Jó lenne, még meg belefulladsz a hadarásba - szisszenti ki a sört amin a kezei közé kaparintja. Megnyugtató és kellemes hang a fülének ez, és belekortyol a piába. Sok minden történt mióta nem találkoztak és neki is volt pár kéretlen kalandja. A Nevető Mágussal is.
- Elég sok mindent mesélhetnék. Képzeld el, találkoztam egy varázslóval. Elöl deszka, hátul léc ribanc volt, és elátkozott a sunyi kis ribije. Kellett keresnem egy mágust aki leszedi az átkot rólam, és hajlandó is. Azt persze nem bántottam, egészen jóarc fazon az a Constantine... - meséli nagy vonalakban és előszedi a telefonját. Még az elején lőtt pár képet magáról, és másnak nem is mutatná meg. A földi okostelefonra hasonlító cuccot meg megmutatja Tindernek. Lobo hatalmas mellekkel, domina bőrcuccban erős bakancsban és leginkább nőként. Még szép is lehetne ha nem lenne erőszakos kisugárzása. Tudja hogy a lány ki fogja nevetni de nem érdekli, neki megbocsátja.
- Igen, az én vagyok - teszi hozzá feleslegesen és hallgatja amit mesél. Nem félti a kis búgócsigát hogy ne tudna rendet tenni, de ha kell egy erős kéz úgyis szólni fog. Nem avatkozik más életébe ha nem muszáj.
- Na, mi volt ez a sóhajtás? Csináld rendesen! - szól rá vigyorogva és be mutatja hogyan kell tisztességesen, öblösen böffenteni.

• •
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online


avatar


Join date :
2018. Mar. 31.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Jump city
Hozzászólások száma :
15

TémanyitásTárgy: Re: You're late... - Tinder & Lobo   Szomb. Jan. 19, 2019 2:15 pmLobo & Tinder ©️
Végre megérkezem, hiszen nekem is kijár néha a pihenés. Nagyon is nehéz, megterhelő és időigényes egy utcai bandát megfelelően vezetni ám! A legtöbb emberem értelmes és követi a parancsokat, mint egy nagy család, csak együtt annyira idióták tudnak lenni, mint egy nagy család. Nem mondom, én is szoktam velük hülyülni, hiszen emberek vagyunk, de azért mi főleg egy szervezet vagyunk és hatékonyan kell működnünk, hogy ne kapjanak el már az első héten. Kijár nekem ez a fajta pihenés és ilyenkor kihasználom, hogy Lobo a városban van.
-Igyekszem okosan csinálni. Úúúúúú, köszi -lelkesedem fel és már kapom is elő a telefonomat egy gyors hívásra, amiben spanyolul dumálok egy percig, majd leteszem. A legtöbben a bandámban valamilyen latinó népség, azokkal meg spanyolul szoktam beszélni. Főleg mert az átlag amerikai lakosság nem igazán érti és így könnyebb leplezni a dolgokat. A informátoromat hívtam, hogy nézzen utána ennek a tippnek, ha van rá valami esélyünk, akkor szeretném megszerezni azt a szállítmányt.
-Áhh, nincs akkora szerencséje senkinek -vigyorgok teljes fogsorral, ha ennyivel ki lehetne engem csinálni, már régen a föld alatt lennék, hogy alulról szagoljam azt a bizonyos ibolyát. Lehuppanok elé az állatok pedig rögtön mind az ölemben akarnak egyszerre feküdni. Értem én, hogy új ember, aki simogathat és érdekes vagyok, de ennyire?!
-Remélem elástad a ribancot -Nem is várok el mást tőle, hiszen ismerem a hirtelen természetét és valamiért rohadt ismerős Constantine neve. Ha jól emlékszem, ő szokott okkult műkincsekkel seftelni? Hmmm. Elveszem a telefon szerű ketyerét és megnézem a képet rajta. Aztán fel Lobóra. Vissza a képre. Fel Lobóra. Aztán eldőlök és földön gurulok a nevetéstől. Hát ez készen van!
-Neeeeeeeeeeeem mondod, hogy ez te vagy! Jobb nő vagy baszki mint én! -nevetek tovább, ahogy visszaadom a ketyerét. Én látványosan deszka vagyok, de neki olyan jó alakja lett mellekkel, hogy még én is rágerjednék. Még szerencse, hogy Lobonak csak a madárkája vagyok, mert ha rajtam akarná levezetni a frusztrációját, szerintem már összetört volna. Nem vagyok éppen egy törékeny virágszál kiskirálylány, de azért na.
-Nem ér, te annyival nagyobb vagy és jobban megy! -méltatlankodok műdurcásan, de azért megiszom a maradék vizet és újra próbálkozom, ezúttal sikeresebben. Felpattanok és hozok magamnak egy rendes sort, meg még egyet neki előre is. Sörrel ellátott Medve barát, boldog barát.
Don't wanna touch you, but you're under my skin
Music
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: You're late... - Tinder & Lobo   

Vissza az elejére Go down
 
You're late... - Tinder & Lobo
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DC Universe FRPG :: Játéktér :: Jump City-
Ugrás: